10 най-добри WordPress Plugin Live Chat 2016

04.06.2020
плъгини '10 най-добри WordPress Plugin Live Chat 2016
0 12 мин.

Какво е чат на живо?

Чат на живо поддръжката е уеб базирана услуга, която позволява на бизнеса да комуникира или да разговаря в реално време с посетителите на техния уеб сайт. на живо приложенията за поддръжка обикновено се използват за предоставяне на незабавна поддръжка и информация на клиентите и клиентите. Така че в този пост ви показвам 10 Най-добрият плъгин за чат на WordPress на живо от 2016г.


Но може да си помислите, защо имам нужда от функция за чат на живо в моя уебсайт … нали? …„Знаете ли, че можете да получите повече от 60% клиенти, дори можете да увеличите продажбите си повече от наличието на система за чат на живо.“ Функцията за чат на живо е очевидна в наши дни за продажба на нещо и то главно за тези, които идват на вашия уебсайт за първи път. Те нямат много време да чакат отговор. Така че чатът на живо върши чудесна работа в този случай. След като интегрирате плъгин за чат на WordPress на живо, можете директно да разговаряте с клиента си и да им помогнете за техните запитвания към всеки продукт. Нека да проверим тези приставки за чат на живо в WordPress …

10 най-добрите WordPress приставки за чат на живо

1. Чат на живо

WordPress Plugin за чат на живоЧат на живо е най-добрият софтуер за чат на живо и софтуер за поддръжка за обслужване на клиенти. Ако намирате най-добрия WordPress плъгин за чат на живо за всякакъв вид бизнес, то това е добър вариант или вие. Това WordPress Plugin за чат на живо идва с много функции, които могат да увеличат честотата на разговора ви с купувачите. 

С тяхното мощно административно табло можете да персонализирате всичко. Ако имате портфолио, електронна търговия или по всяко време на уебсайт, можете лесно да го използвате. Първо трябва само да влезете в административното табло на администратора си и да получите кода и да го добавите към footer.php във вашата тема. След това можете да настроите вашите опции за чат, теми от тук. Ето екранна снимка на таблото за управление:-

чат на живо wpmyweb

Основни функции:

 • Персонализиране на прозореца за чат: Когато сте активирали опцията за чат в уебсайта си, тогава можете да персонализирате прозореца за чат с няколко теми и цвят. Това не е всичко. На следващо място в опцията за език езикът по подразбиране е английски, но ако бизнесът ви е установен в Италия, тогава можете да промените езика на италиански. Можете също така да активирате Pre-chat-анкета, Post-chat-анкета и др. Post-chat-анкета се използва главно за незабавна обратна връзка с клиенти и в случай на рейтингови агенти. Клиентът може да попълни формуляра за билети във опция за чат, ако онлайн чатът не е наличен през този момент.
 • Ангажименти на клиенти: Можете да зададете персонализирано съобщение, когато някой кликне върху онлайн чат или можете да настроите още поздрави, за да поканите целевите посетители да разговарят. с хваща окото система, вашите клиенти получават повече внимание и ги провокират да започнат чата.
 • Разширени инструменти на агента: Агентът за чат може да добавя тагове и клавишни комбинации за бърза употреба. Този чат може да се използва от компютър и телефон с помощта на софтуер за изтегляне. 
 • Настройки на чата: Чат агентите могат да маршрутизират чатовете или това може да стане автоматично. Така определен отдел получава клиенти, базирани на конкретна категория.
 • Лесна за интегриране: Без значение коя CMS използвате, можете лесно да интегрирате тази приставка за чат на живо във вашия уебсайт.

Цена:

Този плъгин се изплаща, чиито начални разходи са $ 16 / месец. Начало 30-дневен пробен период

2. WP Чат на живо

WordPress Чат на живо - Wpmyweb

WP Чат на живо плъгинът е най-рентабилният плъгин за чат на живо в WordPress. Този плъгин е напълно функционален и поддържа за малкия бизнес. Този плъгин е безплатен, така че не е необходимо да плащате месечни абонаменти за чат на живо, за да разберете по-добре посетителите си.

Вече имате избор да домакин на вашия чат на живо или на вашия собствен уебсайт или на техния сървър за чат на живо. Използването на техния чат сървър на живо ще подобри ефективността на вашия чат с до 300% и ще намали натоварването на вашия хост. 

Той е напълно адаптивен, така че можете да зададете чата на живо от вашето административно табло. Както виждате на снимката по-горе, можете да разговаряте с клиентите си чрез приложението Windows, приложението за android и т.н. и дори ще получите известие за работния плот, ако някой клиент има желание да разговаря с агенти. Ето изображение на таблото за администратор по-долу:

WP Чат на живо

Този плъгин е безплатен, но ако искате пълни функции на този плъгин, тогава трябва да закупите PRO версия. Ето някои основни характеристики на WP Live Chat:

Основни функции:

 • Напълно адаптивен чат: Както споменах, че този плъгин е напълно адаптивен, така че можете да настроите вашия чат по ваше желание.

 • Оценки за чат & Социални икони: Добър избор е клиентите / потребителите да оценяват вашите агенти в реално време и можете да добавите своята Facebook страница или страница на бизнес в прозореца за чат, за да получите повече последователи едновременно.
 • Известия на браузъра: Този плъгин ви позволява да получавайте известия от браузъра веднага след получаване на нов чат.
 • достъп Pревизивни записи на чат: Можете да получите достъп до всички чатове, които може да сте пропуснали, както и до предишни записи в чата.
 • Поддържа няколко езика: Поддръжката на WP Live Chat е напълно преводима и е достъпна на 25 различни езика.
 • Хоствайте вашия сървър за чат в облака: Хоствайте вашия чат сървър на живо на техния облачен сървър, за да подобрите ефективността на чата си с до 300% и да намалите натоварването на вашия хост. 

Цена:

Този плъгин е безплатен, но за да получите пълен достъп или функции, трябва да закупите Pro версия на тази приставка, чиято цена е $ 39.95.

3.Tawk.to Чат на живо

tawk wpmyweb

Tawk.to е 100% БЕЗПЛАТНО приложение за чат на живо, което ви позволява да наблюдавате и да чатите с посетителите на вашия сайт WordPress. Той поддържа за всички видове бизнес и над 250 000 компании, използващи Tawk.to. Той е предназначен да повиши ефективността в управлението на онлайн опит за ангажиране на клиенти. Тъй като няма ограничение, така че можете да го използвате на множество уебсайтове и агенти в един интерфейс на таблото, за да разговаряте с посетителите на вашия уебсайт.

Tawk.to предлага безплатни приложения за iOS, Android, Windows и Mac OSX, за да останете свързани или можете да влезете чрез всеки модерен браузър.

Основни функции:

 • Персонализирана джаджа: Можете да промените размера, цветовете, позицията и съдържанието на приспособлението за посетители според вашия уебсайт.
 • Използвайте множество сайтове: Ако искате да използвате чат на живо на множество уебсайтове. След това добавете множество различни джаджи към колкото искате уебсайтове, за да можете да проследявате откъде идват всичките ви чатове.
 • Автоматизирани задействания за чат: Можете да зададете задействания за задаване на автоматизирани съобщения въз основа на множество условия, като време, посещение на конкретна страница или извършване на определено действие и т.н..
 • Персонализирани преки пътища: Преките пътища ви позволяват да отговорите бързо в рамките на 1 секунда, а освен това спестявате време, като отговаряте на често задавани въпроси на посетителите. Такива като: Вместо да пишете Здравейте, добре дошли на нашия уебсайт, как можем да помогнем? бихте могли да създадете пряк път, който е просто /Здравейте.
 • Безплатни приложения: Tawk.to предлага безплатни приложения за iOS, Android, Windows и Mac OSX, за да бъдете свързани с клиентите си отвсякъде.

Цена: 

100% безплатно.

4. Zopim Чат на живо

zopim чат на живо

Zopim е един от най-популярните и надеждни приставки за чат на WordPress на живо. Zopim ви позволява да наблюдавате и да разговаряте с посетители, сърфиращи в магазина ви в реално време. Те имат над 150 000 клиенти и най-активно инсталиран плъгин за чат на живо WordPress.

Те предоставят на своите клиенти най-готината функция „Facebook Messenger Chat“. Така че с тази функция ще можете да използвате месинджър. И разбира се, това е друг най-добър начин да достигнете до клиентите си.

Основни функции:

 • Предварителен анализ: Таблото за управление Zopim ви позволява да наблюдавате потока на посетителите, моделите на използване и ви позволява да влизате винаги, когато клиент може да се нуждае от помощ.
 • Подходящ за всички видове бизнес: Ако имате малък или дори голям уебсайт, няма проблем. Тя работи във всеки тип гладко.
 • Приятелски за мобилни устройства: Този плъгин е напълно удобен за мобилни устройства, така че вашите клиенти могат да разговарят с вас от всяко устройство, използвайки нашата мобилна оптимизирана джаджа за чат.
 • Лесна за интегриране: Той поддържа всички основни CMS.
 • още много …

Цена:

Безплатно | $ 11.20 / месец.

5. I’Msupporting

Чат Plugin WoRdPress

I’Msupporting е платформа за чат на живо за уебсайтове и магазини за електронна търговия. Със софтуера за чат на живо можете да имате акаунт за чат на живо, да влезете в акаунта за чат на живо и да чатите на посетителите си в рамките на минути.

Основни функции:

 • Мониторинг на посетителите в реално време: С тяхното мощно табло можете да наблюдавате поведението на посетителите и да действате по тях е също толкова важно. И можете да проследявате на какви страници са вашите потребители, откъде са дошли, тяхното геолокационно местоположение. 
 • Лесно за персонализиране: Можете да персонализирате прозорците за чат според вашите собствени теми на уебсайтове и да промените шрифтовете, цветовете и изображението на банера на заглавието. Опция за чат можете да подредите текст и полета.
 • По-добра сигурност: Подкрепям предоставянето на SSL шифроване, така че всички чат да бъдат безопасни за реклами.
 • Повече ▼….

Цена:

Безплатно | $ 12.63 / месец

6. JivoChat

jivochat

JivoChat има над 155 614 клиенти и една от надеждните компании. JivoChat помага на клиентите да получават незабавни отговори в чат на живо – без да се налага да се обаждате или изпращате имейли и право на вашия уебсайт. Можете да инсталирате този плъгин за минути и може да бъде конфигуриран по ваш личен стил.

JivoChat ви предоставя безплатно настолно приложение за Mac / Windows, браузър и мобилно приложение също. Така че вие ​​или вашите агенти няма да пропуснете нито един чат. 

Основни функции:

 • По-добро качество: Всеки ден те оценяват качеството на услугата за чат на вашия сайт чрез скала от 0 до 5 и дават предложения за това кои области трябва да подобрите.
 • Лесен за използване: Агентите могат да водят чатове с тяхното удобно настолно приложение за Mac / Windows, браузър и нашето мобилно приложение също.
 • Още чатове с клиенти: Той предлага помощ, преди да се задават въпроси с проактивни чатове, превръща случайните посетители в щастливи клиенти.

Цена:

Безплатно | $ 10 / месец.

7. Tidio Live Chat

tildochat

Tidio Live Chat е услуга за чат на живо, която ви позволява лесно да общувате с клиентите си. Ако намирате добър и евтин WordPress плъгин за чат на живо, тогава това е добра опция. Той е създаден специално за общността на WordPress. След като инсталирате приставката, ще бъдете готови да се възползвате изцяло от предимствата, които предоставя нашата услуга, не се изисква регистрация.

Изключително лесно е да се инсталира, след като инсталирате приставката, вие сте готови да започнете. Проследява кой посещава вашия уебсайт. Можете да коригирате цветова схема или персонализирани полета за формуляри според вашите нужди.

Характеристика:

 • Следете кой посещава вашия уебсайт.
 • Свържете се с посетителя си по имейл, когато напуснат чата.
 • Интеграция с Zendesk, GetResponse, SalesForce и MailChimp и много други.
 • Специализирано приложение за мобилни и настолни устройства (iOS, Android, Windows, OS X, Chrome).
 • Напълно адаптивни.

Цена:

Безплатно | Pro версия: $ 12 / мес.

Tildo цена за чат на живо

8. Olark Чат на живо

olark чат на живо

Olark е най-красивият и ефективен начин да разговаряте с клиентите си за продажби и поддръжка. Olark разкрива кой е на вашия уебсайт и какво точно прави. Даже вижте какво има в количката им.

Това е бързо & лесен за инсталиране и персонализиране на Olark. Просто създайте акаунт в Olark и поставете кода в уебсайта си, добре е да отидете. С красиви теми, текст и език, които избирате, и дори мощен API, Olark е изцяло под ваш контрол.

Този плъгин е много полезен за вашия уебсайт за електронна търговия или WordPress. Но тя няма безплатна версия, трябва да закупите, за да използвате този плъгин.

Характеристика:

 • Olark работи с основния софтуер, който вече използвате и превъзмогва вашия CRM.
 • Получете незабавна обратна връзка от клиентите си, така че да знаете, че ги правите по-щастливи.
 • Вашите клиенти могат да преглеждат вашите продукти или агенти, като използват опции за чат. За да можете да подобрите вашия продукт и опит.

Цена:

$ 12 / месец. (Налична е само версия Premium)

9. onWebChat

onweb чат

onWebChat е добър WordPress плъгин за чат на живо за вашия уебсайт. Тя ви позволява да разговаряте с посетителите на вашия уеб сайт, да следите трафика на уебсайта и да осигурите по-добра поддръжка на клиентите. 

Този плъгин за чат на WordPress на живо за WordPress предоставя лесен начин за интегриране на вашия уебсайт WordPress с нашата иновативна система за чат на живо. Той е съвместим и с уебсайтовете на WooCommerce. Можете да разговаряте с посетителите на уебсайта си в реално време само с едно кликване, да наблюдавате трафика на уебсайта си и да увеличите максимално реализациите си с тригери..

функции на onwebchat

Цена:

Безплатно | $ 7.81 / месец.

10. WP-Chat

WP-чат

WP Chat е плъгин за чат на WordPress на живо, който е изграден главно за WordPress. Използвайки този плъгин, можете да наблюдавате и да разговаряте с посетители, които сърфират в магазина / уебсайта ви в реално време. Това е пълен персонализиращ многоезичен чат Front-Interface. 

За да използвате тази услуга, просто трябва ключ от API от WP-Chat , и можете да започнете да разговаряте с клиентите си. Тя ви позволява да добавяте неограничени уеб сайтове, неограничен чат, неограничен брой клиенти и други. Можете да използвате тяхното мобилно приложение за този плъгин за чат на живо.

Основни функции:

 • Неограничен интернет страници
 • Неограничен брой чатове
 • Неограничен оператори
 • Мобилно приложение, приложение Chrome за това плъгин за чат на WordPress на живо

Цена: 

Безплатно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector