20 най-добри приставки за WooCommerce, които ви трябват за 2018 г.

04.06.2020
плъгини '20 най-добри приставки за WooCommerce, които ви трябват за 2018 г.
0 14 мин.

Така че вие ​​сте създали сайт WooCommerce. Готови сте за света. Очаквате голямо бъдеще за вашия бизнес. Растежът е това, от което се нуждаете. Някой търси в Google и вижда вашия уебсайт. Някой разгледа вашия уебсайт. Нещо липсва. Те разбраха, че липсва елемент, затова се преместиха в друг уебсайт без колебание. Те напуснаха вашия уебсайт и вие губите перспектива.


И какво стана? Напълно забравихте да поставите функции, които ще накарат посетителите ви да бъдат настроени на вашия уебсайт. Тези посетители, които са потенциални клиенти, трябва да видят страхотни функции на Poogin за WooCommerce, които могат да ги накарат да посетят отново. Имате нужда от постоянни клиенти, които ще се връщат и купуват отново. Имате нужда от покровителство, което ще остави положителни отзиви на вашия уеб магазин. Трябва да подобрите уебсайта си за електронна търговия, за да постигнете целта си да спечелите повече и да печелите повече.

Сегашните тенденции на пазара вече са напредни и Разработчици на плъгини за бели етикети използва различни Woocommerce приставки, които могат да подобрят уебсайтовете, особено уебсайта за търговски цели. Такива плъгини са необходими, за да могат клиентите, клиентите и посетителите да оценят какво обслужва вашия уебсайт.

Тази година, 2018 г., можете да дадете цел на уебсайта си, като използвате следните препоръчани 20 най-добри приставки за WooCommerce. Обърнете внимание, че някои от тези плъгини са премиум, докато някои са безплатни.

20 най-добри приставки за WooCommerce

1. Допълнителни опции на WooCommerce 

Опция за допълнителен продукт на WoocommerceWooCommerce Extra Product Options е най-жизнеспособният премиум приставка, който предлага 14 различни функции за продуктите на вашия уеб магазин. Той има лесен за използване интерфейс и също е многоезичен готов, който може да бъде много полезен за превод на вашия уеб магазин на различни езици. Този плъгин за WooCommerce има функции, включващи показване или скриване на цените, промяна на миниатюри на продукти, групи опции, условни опции, подсказки, максимални и минимални стойности, квадратчета за отметки, мързеливо зареждане на изображения, създаване на полета на формуляри и процентно увеличение на цените.

Цена: $ 24

Преглед на приставката

2. Увеличителна лупа на WOWCommerce 

Увеличително увеличение на Yith WooCommerce

YITH WooCommerce Zoom Magnifier е важен плъгин за WooCommerce, разработен от YITH, специално за тези, които се интересуват много от продукта, който предлагате. Мащабирането на изображение на вашия продукт прави много удобно за мобилните потребители да критикуват вашите продукти, преди най-накрая да купят някой от вашите продукти. 

Използвайки този плъгин, можете да добавите ефект на увеличение към всички изображения на вашия продукт, така че вашите клиенти да могат лесно да инспектират продукта. Той използва проста техника, така че когато потребителят задържи мишката върху изображението на продукта, той автоматично получава по-голям размер. Тази функция работи на всички видове устройства, в случай че не искате да се показвате на мобилни устройства, можете да я деактивирате от настройките на приставката.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

3. Пчелане за WooCommerce

Пчелане за WooCommerce

Ако търсите всеобхватен инструмент, който помага да подобрите фунията си за реализация, като добавите оправки към пътуването на клиентите, Beeketing за WooCommerce е добър избор, който наистина си струва да опитате.

От проследяване, имейл маркетинг, продажби на кръстосани продажби и други инструменти за оптимизиране на реализациите, Beeketing осигурява всичко това само в 1 WooCommerce плъгин. Изведнъж става ясно, че това, което може да се почувства като непреодолима задача, всъщност е доста възможно да се изпълни с приставката Beeketing.

Нека да разгледаме по-задълбочено някои от изтъкнатите вградени инструменти, които предлага:

Увеличете продажбите: създайте неограничен upsell & кръстосани продажби, които работят добре Продукти, свързани с WooCommerce функция за увеличаване на AOV на магазина.

Увеличаване на касата: справете се с изоставените колички, като добавите ощипване към уебсайта си, създавайки уникално шопско изживяване с различни видове стимулиращи оферти.

Продажби поп: създайте красиви изскачащи прозорци за скорошни продажби, за да уведомявате посетителите за наскоро закупените артикули. Изградете доверие и автентичност.

Цена: този плъгин предоставя и двете безплатно & премиум функции. Започвайки от $ 8,25 / m.

Преглед на приставката

4. Таблица на тарифите за доставка за WooCommerce

Таблица за доставка Доставка за WooCommerce

Таблица на тарифите за доставка е първокласен пристав, който улеснява настройката на тарифите за доставка въз основа на страни, тежест на количката, сумарната сума на покупките и други функции, свързани с доставката. Този плъгин е WPML (управление на превода) приятелски и работи с всякаква тема. Ако искате най-добрата плъгин за доставка WooCommerce, тогава тази приставка е добър избор.

Цена: 25 долара

Преглед на приставката

5. Печат по поръчка & Складиране

Печат и персонализиран печат

Printful ви позволява да продавате собствените си дизайни на тениски по поръчка, телефонни калъфи, гамаши, чаши, плакати и още много други неща с печат при поискване, падащи под собствената си марка. На всичкото отгоре, Printful предлага и складиране & услуги за изпълнение, така че можете да ги използвате за съхраняване, опаковане и изпращане на вашите собствени продукти.

Този плъгин отнема само минути, за да настрои и обработва всичко – от управление на поръчки до данъчни изчисления. Няма регистрация или месечна абонаментна такса, така че трябва да плащате за изпълнение само когато влезе поръчка.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

6. Шлюз за плащане с ивици

Woocommerce Stripe

Stripe е компания, родена в Ирландия, предлагаща онлайн платежни системи за лесни, бързи и безпроблемни онлайн транзакции. Порталът за плащане на ленти е много полезен, след като имате валиден SSL сертификат, който е често срещан в наши дни, особено за уеб магазини.

Използвайки Stripe WooCommerce плъгин, той ще даде допълнителна опция на вашите клиенти да използват своите кредитни карти като American Express, Discover, Diners Club, JCB, MasterCard, Visa и дори BitCoin. Те могат също така да имат избор да използват директни банкови плащания, ако не искат да използват кредитните си карти или не притежават никаква кредитна карта.

Stripe няма такси за настройка, няма месечни такси, ще бъдете таксувани само когато клиентът плати. Можете да приемате плащания от всяка точка на света и тя вече поддържа Apple Pay.

Цена: Безплатно

Посетете Plugin

7. Персонализиране на имейл 

Персонализиране на имейл

Имате нужда от професионален имейл, за да разпространявате информация до клиентите и бъдещите си клиенти и това е функцията на имейла за персонализиране. Можете да персонализирате бизнес имейли професионално с персонализирани връзки, заглавки и колонтитули. Можете също да изберете свои собствени цветови комбинации, ако имате лични предпочитания.

Ако сте начинаещ или новопрограмист и не знаете много за кодирането, тогава тази приставка е идеална за персонализиране на имейла ви от WooCommerce само с няколко кликвания. Плъгинът за персонализиране на имейли WooCommerce също ви позволява да управлявате имейл комуникациите, изпратени от техния магазин, много по-лесно и лесно.

Цена: 25 долара

Преглед на приставката

8. WooCommerce Direct Checkout 

WooCommerce Direct Checkout

Бутонът с директна заявка улеснява вашите клиенти да избягват излишните проблеми да отидат на друга страница на вашия уебсайт с цел проверка. Това осигурява по-добър процент на конверсия, тъй като бутоните за директна покупка намаляват времето, необходимо за проверка в сравнение със страница в Checkout.

WoCommerce Direct Checkout плъгин ви позволява да опростите процеса на плащане и да увеличите броя на продажбите. От панела за настройки на WooCommerce можете да добавите нова подменю „Direct Checkout“ в подменюто, където можете да активирате или деактивирате опцията за директна проверка, да добавите бутон „продължаване на пазаруването“ и много други.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

9. Количка за меню на WooCommerce

Кошница за меню на WooCommerce

Кошницата с менюто на WooCommerce е много полезна за клиенти, които купуват множество артикули. Този плъгин за менюто Cart добавя бутон за количка в лентата за навигация и можете да покажете иконата, елементите и цената на количката. Можете също да промените позицията на бутона на количката и да я накарате да плава в ляво или дясно положение. Тази приставка работи добре с WooCommerce, Eshop, WP-Ecommerce, Jigoshop и е готова за превод. 

Това обаче е безплатен плъгин, но ако искате повече функции и дизайн на вашия бутон с кошницата на менюто WooCommerce, тогава трябва да купите приставка за премиум версия.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

10. Вносител на WooCommerce CSV

WooCommerce CSV Вносител

Когато трябва да проверявате списъците си с инвентара офлайн, можете да използвате този важен плъгин за CSV вносител и да импортирате до 10 000 продукта във CSV файл и да проверите файла офлайн.

Цена: Безплатно

11. Износител на WooCommerce Store

Износител на WooCommerce Store

Ако искате архивиране на вашия уеб магазин, това е много важен плъгин, който може да създаде резервно копие за вашия уеб магазин. Също така е много полезно, когато трябва да актуализирате няколко детайли за вашите продукти. Можете също така да планирате експортиране и да изпращате до имейла си като прикачени файлове, да запазвате сигурно до вашата WordPress медия или дори директно да експортирате чрез FTP. Освен това можете да експортирате данни от WooCommerce в множество формати като: CSV, XML, XLS, TSV и т.н..

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

12. Превключвател на валута на WooCommerce

Превключвател на валута на WooCommerce

Плъгинът за превключване на валута на WooCommerce позволява на посетителите на вашия уеб сайт да превключват валута на вашия сайт на WooCommerce и да получат своите курсове, преобразувани в реално време. Ако продавате продукти или услуги онлайн, тогава трябва да имате опция за превключване на валута, която ще помогне на клиентите ви бързо да превключат местната валута. По този начин те лесно разбират цената на продукта и нетърпеливи да продължат поръчката от вашия сайт.

Този плъгин също може да се добави, като се използват къси кодове и дори в областта на джаджата. Да не говорим, че ако стартирате сайт на WooCommerce, трябва да имате нужда от този плъгин.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

13. WooCommerce PDF фактури Опаковъчни фишове

PDF фактури за WooCommerce

Ако се нуждаете от фактура, създадена за справочни цели или за каквито и да било цели от документацията, приставката за PDF фактури може да ви помогне. Използването на тази приставка ще даде възможност на всички ваши продажби да имат незабавна PDF фактура, която след това можете да изпратите на клиентите си по имейл или да я споделите с всеки акаунт на Dropbox, Egnyte, Google Drive или OneDrive. Тези фактури са напълно адаптивни и можете да проектирате по свой начин. Освен това можете да генерирате PDF фактури или да опаковате фишове в насипно състояние. 

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

14. WooCommerce плащайте с Amazon

Амазонски плащания за WooCommerce

Искате ли да добавите шлюз за плащания на Amazon на вашия сайт? тогава този плъгин е за вас. Това плащане за WooCommerce Pay с Amazon ви позволява да приемате плащания на Amazon директно от сайта. Който вече е клиент на Amazon, те могат лесно да плащат, използвайки акаунта си в Amazon и той е напълно сигурен. Вашите клиенти могат да плащат, използвайки кредитната си карта, която поддържа както HTTP, така и HTTPS сайтове.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

15. WooCommerce Многоезичен – WPML

WPML за WooCommerce

Ако искате вашият уеб магазин да бъде преведен на няколко езика, можете да използвате многоезичната приставка за конвертиране на език. Можете да очаквате много посетители, които са уникални по свой начин и едно от тях е, че имат език, който използват различен от вашия език. Този плъгин определено ще ви помогне да спечелите повече от вашите чуждестранни клиенти.

WPML е един от най-добрите плъгини на WooCommerce за превод на езици само с едно кликване на мишката. Той може да превежда всички продукти на WooCommerce и поддържа същия език до приключване на процеса на касата. Най-добрата характеристика на този плъгин е, че този плъгин изпраща имейли до клиенти и администратор на техните езици, което е огромна икономия на време. Можете също да управлявате един магазин на WooCommerce с няколко валути.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

16. WooCommerce Checkout Manager

WooCommerce Checkout Manager

WooCommerce Checkout Manager е безплатен плъгин, който можете да използвате, за да добавите ефективност за клиентите си, които ще проверяват кошницата им в уеб магазина. Можете да добавяте и пренареждате полета в страницата за пазаруване на вашия магазин на WooCommerce, да добавяте и премахвате необходимите полета, да създавате условни полета, да изнасяте поръчки по имена на полета, да скривате или показвате конкретни полета за конкретни потребителски роли, като лоялни или чести клиенти, да извършвате незадължителна заявка полета и дори да качвате файлове на страницата си за проверка.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

17. Подобрена електронна търговия Google Plugin за Google Analytics за WooCommerce

Приставката за Google Analytics на WooCommerceПодобрената електронна търговия Приставката за Google Анализ е чудесен пристав за анализи за WooCommerce, който проследява поведението на потребителите на вашия сайт. Настройката е лесна и следи целия трафик на вашия сайт, включително поведението на касата, производителността на продуктите, продажбите и пазаруването. Това е много полезен плъгин за анализиране на универсалния изход на вашия уеб сайт ECommerce и следене на неговата ефективност и ефективност за удовлетворяване на вашите клиенти.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

18. Слайдър за продукт на WooCommerce

Слайдър продукти на WooCommerce

WooCommerce Product Slider е напълно отзивчив плъгин за плъзгач за WooCommerce. Той подобрява външния вид на вашия уеб магазин и увеличава визуалния му вид и осигурява отзивчивост към него. Можете да използвате този, особено ако искате да представите продукти и дори да подобрите продуктите, като активирате CSS функции и ефекти върху него.

Този плъгин за WooCommerce е безплатен и можете да създавате неограничени слайдове за изображения, които са напълно оптимизирани за мобилни устройства, така че плъзгачите изглеждат красиви като десктоп или лаптоп. Можете да зададете автоматична игра на плъзгача и спиране на плъзгача при задържане на мишката. Този плъгин включва също 3 теми и 20 различни панделки.

С безплатния плъгин обаче се предлага и приставката за премиум версия, която има повече теми и функции.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

19. YITH WooCommerce Social Login

YITH WooCommerce Social Login

Това е друг важен плъгин, разработен от YITH за влизане в магазина ви с ECommerce с по-малко проблеми. Това е плъгин, който можете да използвате, ако искате вашите клиенти да влизат във вашия уеб магазин, използвайки своите акаунти в социалните медии, включително Google Plus, Facebook и Twitter. Това е много ефикасен плъгин за тези, които не искат да преминат през процеса на подписване, като въвеждане на данни за лична информация.

Инсталирайки приставката за вход в Yith WooCommerce Social, можете лесно да добавите опция за социално влизане към страницата си за вход като алтернативен метод за вход. По този начин вашите потребители се чувстват по-удобно да се регистрират само с едно кликване на мишката, използвайки социалния си акаунт, вместо да правят 5-минутна процедура на регистрация. Да не говорим, това също увеличава процента на разговори и носи повече продажби.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

20. Филтър за търсене и продукт на WTOCommerce AJAX на WITH

YITH WooCommerce Ajax продуктов филтър

Това е много полезен плъгин за вашите клиенти, които искаха да търсят конкретен продукт. Ако имате инсталиран този плъгин, клиентите могат да търсят и филтрират резултатите от търсенето с различни критерии като цветове, етикети, списъци, цени и други комбинации, определени от администратора. Улеснява клиентите ви да намерят предпочитани продукти, използвайки този продуктов филтър. Тази джаджа за филтриране на продукти може да се добави към страниците и публикациите на вашия магазин с 4 различни оформления.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

21. ИТЕ Безкрайно превъртане

YITH Безкрайно превъртане

YITH Infinite Scrolling е много полезен плъгин за WooCommerce, за да направи вашия уеб магазин много отзивчив и дизайнът ще бъде подобрен за клиентите, които искат да видят вашия продуктов инвентар чрез главната страница на вашия уеб магазин. Това е много ефективно, особено за мобилни потребители, които не искат да имат достъп до уебсайт с много страници, за да разглеждат. Безкрайното превъртане е много ефективно за малък уеб магазин с по-малко от сто продукта.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

22. Често задавани въпроси за WooCommerce

Често задавани въпроси за продукта

Плъгинът за често задавани въпроси за продукта на WooCommerce позволява на потребителите ви да задават въпроси, да получават отговори и да виждат други теми за всеки конкретен продукт. Той също така позволява ръчно да добавите въпрос към конкретни продукти. Когато потребителят кликне върху въпроса, отговорът ще бъде подчертан автоматично.

Цена: Безплатно

Преглед на приставката

Това са нашите препоръчителни най-добрите приставки за WooCommerce, които можете да използвате за вашия уеб магазин. Разбира се, има много там, които чакат да бъдат инсталирани и използвани. Можете да използвате другите плъгини за WooCommerce, които не са споменати тук. Във всеки случай определено трябва да използвате плъгин, за да подобрите уебсайта си и да поддържате клиентите да се връщат към уебсайта ви на ECommerce. Имате нужда от приставки за WooCommerce, които ще спечелят повече посетители за растежа на вашия уеб магазин. Вече е 2018 година Изберете и използвайте приставки за WooCommerce, които ще ви помогнат да постигнете целта си.

Имате ли сайт на WooCommerce? Кои плъгини използвате? Моля, уведомете ни кои плъгини за WooCommerce ви харесват най-много в секцията за коментари. Ако ви харесва тази публикация, тогава споделяйте в социалните медии и се абонирайте за нас  Facebook, кикотене, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector