20 най-добри WordPress приставки 2017: Основни за професионални блогъри

Ако наскоро сте започнали блог с помощта на WordPress, тогава това се превърна в голямо главоболие Най-добрите WordPress приставки. Тъй като WordPress съдържа почти 48 000 приставки и е трудно да се намери кой е идеален за вашия сайт. Ето защо ние събрахме няколко най-полезни и често срещани приставки за WordPress, които са от съществено значение за всеки собственик на уебсайт.


Инсталирането на твърде много плъгини значително създава натоварвания във вашата база данни, което увеличава времето за зареждане на вашия сайт. За да поддържате сайта си напълно оптимизиран, премахвайте ненужните приставки и често почиствайте своята база данни WordPress. В тази статия изброихме 20 Най-добрите WordPress приставки които са от съществено значение за всеки професионален блогър.

[clickToTweet tweet = ”” 20 най-добри WordPress приставки за професионални блогери ”” quote = ”“ 20 най-добри WordPress приставки за професионални блогъри ”” тема = ”style3 ″]

20 най-добри WordPress плъгини (избран от експерт)

# 1 Йоаст SEO

Приставка Yoast WordPress

Йоастът е най-добрият SEO плъгин за WordPress. Ако наскоро сте започнали блог, тогава тази приставка ви помага да класирате вашия сайт в търсачките. След активирането трябва да настроите този плъгин.

Този плъгин ви позволява да генерирате XML карта на сайта, която е необходима за изпращане на сайта на блога ви към конзолата за търсене на Google. Можете също да промените структурата на вашия сайт от настройките на приставката.

Освен това, прегледът им за фрагменти ви помага да подобрите съдържанието си SEO приятелски настроен. Например, тя ще ви покаже или заглавието на публикацията ви е твърде дълго или твърде кратко, дали вашето мета описание има смисъл в контекста на резултат от търсенето и това Фокусирайте ключовата дума че искате да се класирате на търсачките. Така че, този WordPress плъгин, достоен за вашия сайт и силно препоръчителен.

# 2 Акисмет

WordPress приставки

Ако проверите секцията за коментари в WordPress, ще видите, че има много коментари, които трябва да бъдат одобрени. Може би сте много щастливи, защото получавате коментари на вашия сайт. Но всъщност 99% коментари са СПАМ. Те се опитват да получат връзки от вашия сайт. И така, ето Плъгин Akismet за предотвратяване SPAM коментари за сайта WordPress.

След като инсталирате Akismet, трябва да влезете с вашия акаунт в WordPress.com, който е необходим за активиране. След това трябва да го настроите. Ето урок Как да настроите плъгин Akismet.

Сега можете да видите, че тези коментари са маркирани като СПАМ. Akismet проверява вашите коментари срещу уеб услугата Akismet, за да види дали те изглеждат като спам или не, и ви позволява да преглеждате спама. Можете да го забележите под екрана „Коментари“ на вашия блог.

# 3 Създател на страници от SiteOrigin

Създател на страници от SiteOrigin

Page Builder от SiteOrigin е най-популярният плъгин за създаване на страници в WordPress. Тя ви позволява да създавате зашеметяващи целеви страници и за това не се нуждаете от никакви умения за кодиране. Този плъгин се предлага с пакет пакет, който предоставя повече възможности.

Този плъгин работи на публикации, страници и също така поддържа редактиране на живо. Този инструмент ви позволява да виждате съдържанието си и да редактирате джунджурии в реално време. Освен това, той работи със стандартни WordPress джаджи и ви дава допълнителни опции за джунджурии, които винаги намирате нужната ви джаджа.

# 4 Jetpack

Реактивни раници

Реактивни раници е един от Най-добрите WordPress плъгини. Когато инсталирате WordPress за първи път, ще видите, че вече са инсталирани два приставки. Jetpack е един от тях и има над 1+ милиона активни инсталации. 

Това е единственият плъгин, който се предлага с много функции. Повечето от потребителите го наричат ​​„Всичко в едно“ плъгин, защото той ви предоставя:

 • Статистика на сайта и анализи
 • може да подчертае свързани публикации
 • може да защити вашия сайт от брутална атака
 • може да следи за прекъсване и наблюдение на времето
 • Абонаменти по имейл
 • и много други…

От опцията за автоматично споделяне можете да свържете вашия сайт към Facebook, Twitter, Google+, Linkedin и т.н., така че когато публикувате нова публикация, тя автоматично споделя вашия блог на тези социални сайтове.

Въпреки че по-голямата част от функциите и услугите на Jetpack са безплатни, тя също така предлага платени функции. Платените функции включват разширени услуги за сигурност и архивиране, видео хостинг, осигуряване на приходи от сайта, разширени инструменти за SEO и т.н..

# 5 W3 Общ кеш

W3 Общ кеш

С добър уеб хост трябва да имате нужда от кешинг плъгин. Кешът е временна зона за съхранение, която съхранява статичните ви файлове, които включват HTML, CSS, JavaScript, изображения и т.н. Тези уеб страници се съхраняват на вашия твърд диск в поддиректория на кеша. Така че, когато потребителят отново посети вашия сайт, вашият уеб браузър извлича тези файлове от кеша, а не от оригиналния сървър. По този начин можете да запазите своята честотна лента и също така да увеличите скоростта на зареждане на сайта.

W3 Total Cache е един от Най-добрите WordPress плъгини. Той подобрява SEO и потребителското изживяване на вашия сайт чрез повишаване на производителността на уебсайта. С интеграцията им в мрежа за доставяне на съдържание (CDN) можете лесно да ускорите уебсайта си. Освен това, той минимизира вашите HTML, CSS и JavaScript, позволява кеширане на браузър, кеширане на база данни и т.н..

W3 Total Cache идва с много функции, така че правилното настройване е някак трудно. Прочетете този урок за Как да настроите W3 Total Cache.

# 6 Проверена прекъсната връзка

Проверка на прекъсната връзка

Плъгин за проверка на прекъсната връзка сканирайте уебсайта си за счупени връзки. Например, публикацията ви в блога съдържа външни връзки и изображения. Така че понякога тези изображения се повреждат и връзките стават невалидни, тогава тази приставка ще ви подчертае тези прекъснати връзки и е източник.

Той следи връзките във вашите публикации, страници, коментари, блог и персонализирани полета и открива връзки, които не работят, липсващи изображения и пренасочвания. Тогава той ви уведомява или чрез таблото за управление, или по имейл.

Като счупени или липсващи връзки, лоши за SEO, така че с помощта на тази приставка можете да пренапишете тези липсващи URL адреси и да попречите на търсачките да следват прекъснати връзки.

# 7 Табло за управление на Google Analytics за WP

Табло за управление на Google Analytics за WP

Табло за управление на Google Analytics за WP плъгин ви позволява лесно да проследявате трафика на вашия сайт. След като инсталирате този плъгин, ще получите всички подробности за трафика във вашето табло за управление на WordPress. С помощта на този плъгин можете да наблюдавате посетителите в реално време, броя на източниците на трафик, GEO местоположения, реферали, изгледи на страници, степен на отпадане и т.н..

Този плъгин е напълно безплатен и работи същото като всички други платени инструменти. Освен от таблото за управление можете да проверявате сесии, потребители, степен на отпадане, органично търсене, страница / сесия и всички данни за трафика от последните 30 дни, дори до 3 години. Така че можете да проверите трафика на вашия сайт от последните 3 години само с едно кликване.

Тяхното табло за управление е напълно по избор и може лесно да бъде интегрирано с кода на Google Analytics. Така можете да наблюдавате статистиката на вашия сайт, без да отваряте нито един раздел в браузъра.

№ 8 Форми за нинджа

Форми на нинджа

Искате да направите красиво Форми за контакт? Тогава Ninja Forms е добър вариант за вас. Той е напълно безплатен и можете да създадете неограничен брой формуляри. Можете да изградите формуляри за минути, като използвате мощния им създател на плъзгане и пускане.

Тази форма се предлага с популярни добавки, които се предлагат в Pro версия на плъгин. Можете също да импортирате / експортирате формуляр от настройките на приставката и да видите общото подаване на формуляра. Можете да използвате къси кодове или директно да поставите формуляри във вашите публикации / страници, за да покажете вашите форми за контакт. За да използвате reCAPTCHA, трябва да получите ключ от сайта и секретен ключ от Google Recaptcha.

# 9 bbpress

Федерация Волейбол

bbpress е a форум, който прави Plugin за WordPress. bbpress е много прост и лек плъгин, който работи на всеки споделен хостинг. Този плъгин също идва със собствени теми и плъгини като WordPress.

Можете да създадете всякакъв вид форум с помощта на bbpress. Например, можете да създадете форум като WordPress.org. Но ако искате форум за по-голяма общност, тогава phpBB, myBB ще бъде добър. Вижте как да интегрирате форума в WordPress.

# 10 Securi Security

Секури Сигурност

Securi е един от най-мощните приставки за сигурност за WordPress. Той предпазва вашия сайт от груби атаки, DDoS атаки. Securi ви защитава сайта 24 × 7 с мощен скенер за злонамерен софтуер и закаляване на сигурността.

Услугата Securi е безплатна за всички потребители на WordPress. Техните седем ключови функции за защита са сигурност на регистрирането на одит на дейността, наблюдение на целостта на файловете, отдалечено сканиране на злонамерен софтуер, черен списък за наблюдение, ефективно втвърдяване на сигурността, действия за сигурност след хакване, известия за сигурност.

# 11 Социална война

Социална война

Социалната война е най-добрите социални споделяния за WordPress приставки. Social Warfare ви позволява да споделяте съдържанието на вашата страница / публикация в сайтовете за социални мрежи по по-добър начин, които получават повече споделяния и увеличават трафика.

Той е много светкавичен и много адаптивен социален дял плъгин която се зарежда бързо на вашия сайт. Можете да добавите бутон за социално споделяне на своята страница, публикация и отляво, който привлича посетителите ви да споделят.

Тази безплатна версия на приставката се предлага с ограничени функции, но платената версия ще ви даде разширени опции за споделяне.

Вземете безплатна версия Вземете платена версия

# 12 Таблица с цени от Supsystic

Таблица с цени от Supsystic

Таблица с цени от Supsystic ви позволява да създавате отзивчиви таблици за ценообразуване или таблица за сравнение в WordPress. Той се предлага с конструктор на таблици с плъзгане и пускане, който ви помага да създавате всякакъв вид таблица за ценообразуване без никакви излишни.

Можете да използвате различен тип шаблон на таблица и да създадете неограничени цени на таблици, колони и редове. Множество бутони, текст, CSS стилове, достъпни за всеки ценоразпис и могат да бъдат интегрирани таблица с цените чрез използване на кратки кодове.

# 13 BJ Lazy Load

BJ Lazy Load

BJ Lazy Load е един от най-добрите приставки за мързеливо зареждане на WordPress. Той мързеливо зарежда всички изображения на вашия сайт, тъй като става видим в прозореца на браузъра, когато посетителят превърта страницата. По този начин можете както да запазите пропускателната способност на вашия сървър, така и да подобрите скоростта на зареждане на вашия сайт.

Този плъгин работи с всякакъв вид сайт. Можете да го приложите към съдържанието на вашата страница, изображенията, публикувайте миниатюри, Gravatars и др. В случай, че тази приставка не работи правилно, можете да използвате друг плъгин за мързеливо зареждане.

# 14 Пренасочване

Пренасочването

Пренасочването е най-добрият плъгин за управление на 301 пренасочвания. Понякога, когато актуализирате всеки URL адрес, вероятно ще получите грешка 404 страница не е намерена. Така че в този случай можете лесно да пренасочите всички 404 до 301, което означава пренасочване на стар URL адрес към нов URL адрес.

В случай че получавате твърде много грешки 404, можете да ги „поправите Грешка 404 страница не е намерена“ веднага.

# 15 Вносител на WordPress

WordPress Вносител

Ако искате да импортирате или преместите вашите публикации, страници в нов сайт на WordPress, тогава можете да го направите, като използвате Добавка за вносител на WordPress. Тя ви позволява да импортирате публикации, страници, коментари, персонализирани полета, категории, маркери и други от експортния файл на WordPress.

# 16 BackupBuddy

Backupbuddy

Backupbuddy се справя с вашия Архивиране на WordPress. Можете да създадете цялостно архивиране или само архивиране на база данни и да ги възстановите отново.

BackupBuddy също предлага графици за архивиране, отдалечени дестинации, мигриране на сайт и т.н. С Backupbuddy можете да архивирате или възстановите всеки отделен файл в реално време. Освен това можете да съхранявате резервните си файлове във всяко онлайн хранилище като Google Drive, Dropbox и т.н..

# 17 WP Sweep

WP Sweep

WP Sweep Почиства Вашият WordPress база данни чрез премахване на ненужни таблици на базата данни, ревизии, изтрити коментари, неодобрени коментари, спам коментари и други. С това можете да оптимизирате и базата данни на WordPress, която помага за по-бързото зареждане на вашия сайт.

Вижте как да оптимизирате базата данни на WordPress с помощта на WP Sweep.

# 18 Плъзгач от Sololoquy

монолог

Ако търсите Най-добър плъгин за WordPress плъзгач, тогава Soliloquy е най-добрият вариант за вас. С влаченето & Пуснете отзивчивия конструктор на плъзгачи, можете да създадете красив плъзгач на изображението само с няколко щраквания.

Soliloquy Slider е 100% отзивчив и мобилен. Можете лесно да персонализирате плъзгача си Soliloquy с техните вградени шаблони или да създадете свой собствен. Освен това работи чудесно в сайтовете на WooCommerce и можете да създадете красиви плъзгачи на продукти за вашия магазин.

# 19 MailMunch

MailMunch

Mailmunch е най-доброто Безплатно WordPress плъгин за да получите повече абонати за електронна поща. С красивите форми за достъп можете лесно да добавите към джаджата на страничната си лента. Той може да бъде интегриран с MailChimp, постоянен контакт, AWeber, Campaign Monitor услуги за електронна търговия.

Те предоставят четири различни типа формуляр за избор, т.е. Popup, Embedded, Top Bar, Scroll Box и Sidebar. Формата за MailMunch се предлага с красиви персонализирани теми, които правят вашите форми по-невероятни. От таблото за управление можете да стартирате A / B тест и да преглеждате анализите и статистическите данни за абонаменти за всички времена.

# 20 Двуфакторна автентификация на Clef
Двуфакторна автентификация на Clef

Двуфакторното удостоверяване на Clef осигурява без парола, двуфакторна автентификация това е много сигурно и приятно за използване. Много е полезно, ако не можете да запомните паролата на вашия сайт, дори ако често променяте паролата си.

Така че с помощта на този плъгин можете да влезете в сайта си с помощта на телефона си. Просто изтеглете приложението за телефон от магазина за игра или магазина за ябълки. След това можете да влезете в сайта си чрез сканиране на лента.

Тяхното мобилно приложение Clef осигурява безфакторно двуфакторно удостоверяване, което е много защитено и приятно за използване. Не е необходимо да инсталирате софтуер на трети страни, просто използвайте смартфона си, за да ви позволи да влезете в системата еднократно влизане / изключване функция, можете да излезете от всичките си сайтове с едно щракване по всяко време и можете да насрочите време, за да излезете автоматично, когато сте готови да работите.

заключение

В този урок създадохме списък от 20 Най-добрите WordPress приставки които трябва да има на вашия сайт. Обикновено новите потребители на WordPress имат по-малко представа кой плъгин трябва да използват или не трябва. По този начин ненужните файлове на приставката се съхраняват във вашата база данни и правят сайта ви малко по-бавен. Ето защо предложихме 20 най-добри WordPress приставки

Ето защо предложихме 20 Най-добрите WordPress приставки които са полезни за вашия сайт. Ако инсталирате прекалено много плъгини в сайта си, той ще получи много натоварвания едновременно и това води до бавно зареждане на страниците. Затова винаги трябва да се опитате да запазите минимален брой плъгини, което ще е добре за вашия сайт.

Надявам се този списък „Най-добри приставки за WordPress“ да ви помогне да намерите нуждаещия се плъгин. Ако имате въпроси относно някакви WordPress приставки, моля, уведомете ни с коментар. Ние сме достъпни и на Facebook, кикотене, Google+.

Свързана публикация,

 • Най-добър споделен хостинг за WordPress
 • 7 най-добра тема Premium WordPress за блогъри
 • Как да добавите CloudFlare CDN за вашия WordPress сайт БЕЗПЛАТНО
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map