7 най-добри приставки за форма на WordPress за 2016 г.

Преди да проверите приставките за най-добър WordPress Contact Form, прочетете какво е Contact Form и защо трябва да ви е необходим.


А форма за контакти е набор от въпроси, попълнени на уеб страницата от вашия посетител, които автоматично се изпращат на вашия имейл, когато той бъде попълнен. Можете да го използвате за всичко, което искате, но ето че най-често срещаните примери са, Обратна връзка, въпроси, запитване за услуга / информация и т.н. Не е нужно да се тревожите отново за спамерите, всички писма се обработват от страна на сървъра и няма шанс да изтече информация. Така че тук са 10 Най-добрите приставки за формуляр за контакт на WordPress

Може да се интересувате от,

Топ 20 теми за портфолио на WordPress 2016

или, 20 подбрана тема за безплатен блог на WordPress

10 най-добри приставки за форма на WordPress

WPForms

Най-добрите приставки за формуляр за контакт на WordPress

WPForms е най-мощната приставка за форма на WordPress. Този формуляр ви позволява да създавате красиви формуляри за контакти, формуляри за абонамент, формуляри за плащане и друг вид формуляри за вашия сайт за минути. Той е 100% реагиращ на мобилни устройства, така че формулярите ви винаги ще изглеждат страхотно на всички устройства като – мобилни, таблети, лаптопи и други устройства. Той идва с влачене & drop функции, така че не е необходимо да знаете кодиране умение.

Можете да надстроите този безплатен плъгин по желание. Цената на Pro версията е $ 39 на година и $ 399 еднократно плащане. В PRO версия ще получите допълнителни функции – AWeber addon, добавка за регистрация на потребители, Addon Campaign Monitor, AddResponse addon, Mailchiimp addon, PayPal стандартен addon и т.н. Просто инсталирайте тази приставка, настройте вашата форма и добавете кратък код на всяко място и вашата форма е готова.

Форма за контакт 7

Най-добрите приставки за формуляр за контакт на WordPress

Контакт формуляр 7 е мощен и прост формуляр, който може да управлява множество форми за контакт, плюс можете да персонализирате формата и съдържанието на пощата гъвкаво с просто маркиране. Формулярът поддържа подадено от Ajax подаване, CAPTCHA, филтриране на спам от Akismet и др. Лесната му настройка, просто отидете на настройка и създайте формата си. Този формуляр е 100% безплатен, така че няма нужда да надграждате или нещо подобно.

Форми на Калдера

Най-добрите приставки за формуляр за контакт на WordPress

Caldera Forms е различен вид конструктор на WordPress форми. Можете да създадете страхотна форма на външен вид с интуитивния си интерфейс за плъзгане и пускане. Той има много функции, така че можете да омагьосате всичко, дори бутони. Независимо дали създавате проста форма за контакт или сложна система, ще ви хареса редактор за плъзгане и пускане. Той е безплатен плъгин и може да бъде надстроен, за да получите допълнителни добавки, коя е началната цена $ 49.

Форми на нинджа

Най-добрите приставки за формуляр за контакт на WordPress

Ninja Forms е най-лесният начин да изградите всяка форма, която ви е необходима за вашия уебсайт WordPress. Вече не се забърквайте с кода и не се притеснявайте за ограниченията на грим. С прост интерфейс за плъзгане и пускане можете да създавате формуляр по всяко време. Тук персонализираните маски за въвеждане ви позволяват да ограничите потребителското въвеждане във вашите форми за неща като телефонни номера, валута и дати. Ninja Forms също така разполага с пълна библиотека от добавки, за да отведете вашите формуляри до нови висоти. Има 40 платен налични добавки, каква е цената $ 39 за единичен сайт.

NM форми за контакт

NM форми

NM Contact Forms е безплатна форма, която позволява лесно да създадете вашата форма с опция за плъзгане и пускане. Той няма премиум версия, така че тук получавате всички A-Z функции. След като инсталирате този плъгин, можете да контролирате всяко нещо и всяко поле и тук не се изискват умения за кодиране. Налични са някои от следните типове полета, като текст, текста, имейл, квадратче за отметка, радио бутони, качване на един файл и Recaptcha и т.н. Recaptcha може да бъде активиран от google и трябва да изпратите ключ на сайта и секретен ключ.

WCP Форма за контакт

Улавяне

WCP Форма за контакт е многофункционална форма, която може да се използва в много форми. Основна характеристика на нашата форма за контакт е готов за използване набор от полета включва CAPTCHA, който можете незабавно да използвате след инсталирането. Това е тотално Безплатно, всичко, от което се нуждаете, е да инсталирате плъгин и да добавите контактна форма по два начина – като кратък код чрез бутона на лентата с инструменти TinyMCE, като джаджа към страничната лента на страницата.

Формуляр на форми

форма за контакти

Ако искате творчески отзивчив Безплатна форма за контакт с множество шаблони и опции за теми, тогава Form Builder е добра опция за вас. Формулярът включва всички типове полета на формуляра, необходими за създаване на цялостен формуляр за контакт, където можете да активирате или деактивирате, както и да пренаредите. Отзивчивостта на продукта ви позволява да станете достъпни за връзка с помощта на различни джаджи. професионалист цена на версията, започваща от $ 15.

Формуляр на формуляр от CaptainForm

Най-добрите приставки за форма на WordPress за 2016 г.

CaptainForm е a WordPress формуляр за форми без добавки, лесен за използване, осигуряващ разширена функционалност. Тя не изисква умения за кодиране и е идеална за изграждане на всякакъв вид форма направо от таблото за управление, като например: формуляри за поръчка, формуляри за регистрация, анкети, анкети, публикувани от потребителя публикации и други. CaptainForm е създател на формуляри, интегриран с много приложения за трети страни и процесори за плащане като Google Drive, SalesForce, ActiveCampaign, Dropbox, PayPal, Authorize.net, Stripe и много други.

Но има ограничение с тази форма. Което означава, че има 4 различни планове за услуги: безплатен план и 3 платени плана, работещи на база годишен абонамент. Редовно (безплатно): 3 формуляра, 15 полета / формуляр, 500 заявки / месец, 100MB място за съхранение. И професионалист версия за форма, започваща от $ 35/ година, което дава неограничени форми, подаване на 5k, 500MB място и така нататък. Този вид форма е по-добър от другите най-добрите приставки за формуляри за най-добър WordPress.

Много проста форма за контакт

Приставки за формуляри за WordPress 2016

Ако търсите такъв просто прост форма за контакти, тогава е чудесен вариант. Той съдържа само име, имейл, тема и съобщение. И обикновена сума от капчу. Използвайте кратък код [контакт], за да покажете формуляр на страница или използвайте джаджата, за да покажете формуляр в страничната лента или на която и да е страница.

Формуляр на форми

форма

Contact Form Builder е най-доброто средство за бързо организиране на контактна форма за вашите клиенти и посетители. Формулярът включва всички видове полета на формуляра, необходими за създаването на цялостен формуляр за контакт. Отзивчивостта на продукта ви позволява да станете достъпни за връзка с помощта на различни джаджи и тя също така включва проверка на думите Captcha и ReCaptcha. Формулярът има интегрираща функция на Google Maps, която ви позволява да показвате местоположението на вашия офис с помощта Google Maps.

Това е Безплатно плъгин и можете да го надстроите, като закупите a професионалист версия, която струва $ 30/ домейн.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map