7 най-добри приставки за Google AdSense за WordPress [2020 Edition]

04.06.2020
плъгини '7 най-добри приставки за Google AdSense за WordPress [2020 Edition]
0 7 мин.

Ако притежавате уебсайт, тогава най-вероятно сте чували за Google AdSense. AdSense е най-голямата рекламна мрежа. Милиони уебмастъри показват различни видове реклами на своите уебсайтове и печелят много пари.


Но за начинаещите в WordPress е много трудно да добавят реклами от Google AdSense в WordPress, особено когато наскоро някой стартира блога си. Например, потребителят иска да показва реклами в публикация в блог или на която и да е страница, тогава е доста объркващо за потребителя, тъй като WordPress по подразбиране не предлага опция за поставяне на каквито и да било реклами в публикация или страница. В този случай трябва да използвате Google AdSense Plugin за WordPress.

Защо да използвате WordPress AdSense Plugin?

Вмъкването на AdSense код в публикации в WordPress е трудна и отнемаща време работа. Без плъгин за AdSense, трябва ръчно да вмъкнете този код във всяка публикация и страница и да не можете да показвате реклами на желаното от вас място. Вероятно знаете, че местоположението на рекламите има значение за увеличаване на CPC и приходи в AdSense. 

Сега вижте как изглежда кодът на AdSense,

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []). push ({});

[* Това е примерен код на AdSense]

Така че с помощта на a WordPress AdSense Plugin, можете лесно да показвате всякакъв вид реклами в уебсайта си на всяко място. Така че в тази статия ще напиша за 7 най-добри приставки за Google AdSense за WordPress.

Най-добрите приставки за Google AdSense за WordPress

# 1. Ad Inserter

Добавка за рекламен вмъкване

Ad Inserter е най-добрият плъгин за управление на реклами за WordPress. Тази приставка поддържа всички видове реклами, включително AdSense и Amazon. Той също така е идеален за показване на контекстуални местни реклами за пазаруване и въртящи се банери.

Можете да добавите всякакъв вид реклами във 16 различни позиции. Трябва да въведете рекламния си код в блока на тази приставка и да изберете къде искате да се показват рекламите на вашия уебсайт. След това той автоматично ще вмъква реклами във всяка публикация или страница.

Ad Inserter

Ad Inserter също предлага много опции за вмъкване на HTML, CSS или JavaScript код на вашата страница. Можете също да видите визуализацията на кода, преди да го поставите на вашия сайт. Той също така поддържа и AMP страници.

Този плъгин се предлага и в PRO версията, която се предлага с повече допълнителни функции. Можете да използвате до 64 общо рекламни блока, можете да използвате редактор за маркиране на синтаксис, GEO-маркиране на ниво държава, откриване на устройства. Освен това можете да добавяте рекламите си на лепкави позиции, така че рекламите ви на страницата няма да се движат, когато страницата превърта. Най-вече от този плъгин е чудесно да вмъквате множество реклами на вашия сайт лесно.

# 2. WP Quads
WP Quads

WP Quads е друго страхотно Приставка за Google AdSense което ви позволява да показвате множество реклами в съдържанието на вашия сайт. Той има 4.9 рейтинг от 5 и използва повече от 100000 уебсайтове. Този плъгин за AdSense за WordPress е изграден със солиден код и добре поддържан и актуализиран, за да е съвместим с всички предстоящи версии на WordPress и също така поддържа всички видове теми на WordPress.

С помощта на този плъгин можете да добавите 9 реклами на различни позиции. По подразбиране тази приставка ограничава общо 3 реклами от AdSense в съответствие с правилата на AdSense.

Проба за реклами WP Quads

От настройките на приставката можете да зададете позиция на Google Ads на началото на публикацията, средата на публикацията, края на публикацията и между всеки параграф. Можете също да зададете условия за видимост и да показвате или скривате реклами въз основа на типа публикация или ролите на потребителя.

Той поддържа всякакъв вид реклами, включително Amazon и можете да показвате максимум 10 реклами на страница и джаджи на страничната лента.

3. WP Insert

WP Insert

WP Insert е друга страхотна приставка за Google AdSense WordPress. За разлика от другите приставки за Google AdSense, WP Insert предоставя функция за тестване на A-B, така че да могат да бъдат настроени множество рекламни мрежи за показване на реклами от различната мрежа. По този начин можете да показвате различни реклами в мрежата и да печелите повече пари.

Можете лесно да вмъкнете реклама над съдържанието на публикацията, средата на съдържанието на публикацията, под съдържанието на публикацията, отдясно и отляво от съдържанието на публикацията.

4. Разширени реклами
Разширени реклами

Advanced Ads е един от най-добрите плъгини на Ads Manager за WordPress. С помощта на тази приставка можете да управлявате рекламите си, да създавате ротация на рекламите и да вмъквате реклами в публикациите и страниците в блога си. Можете лесно да създавате банери и групови реклами, за да създадете ротации на реклами. Например, ако публикувате публикация в блог, можете да зададете дата за кога да публикувате рекламата. Така рекламата ще бъде показана след публикуването на публикацията.

С рекламата в Google AdSense можете да показвате и други мрежови реклами, например Clickbank, Chitika, Amazon и други алтернативи на Google AdSense.

От настройките на приставката можете да деактивирате всички реклами във фронта и 404 страници. Този плъгин ви позволява също да зададете условия за посетители, така че да можете да показвате или скривате реклами по устройство.

5. AdSense Sense Speed ​​Sense

Смисъл за скорост на AdSense

AdSense Speed ​​Sense е един от най-добрите приставки за управление на реклами WordPress. С помощта на този плъгин можете бързо да вмъкнете Google AdSense в блога си. Тази приставка осигурява гъвкави разположения на реклами и можете да вмъквате реклами конкретно или на случаен принцип навсякъде в публикация. Можете да вмъквате реклами на различни места, например началото на публикацията, средата на публикацията, края на публикацията, между абзаца и след маркера „още“.

Този плъгин е съвместим само с Google AdSense, така че можете да го използвате само ако използвате AdSense в блога си. За да настроите тази приставка, трябва да предоставите идентификационния си номер на издател в AdSense. След това можете да активирате рекламите на начална страница, страници с категории и дори маркери. Можете също да скриете реклами на компютъра си, за да предотвратите случайни кликвания върху рекламите си.

6. Вмъкване на публикации

Вмъкване на публикации

Insert Post Ads е много проста приставка за Google AdSense WordPress, която ви позволява автоматично да вмъквате публикации на всякакви публикации и страници. От настройките на приставката можете да изберете да поставите публикации преди съдържание, след съдържание и след определен брой параграфи. Например, ако поставите някоя реклама преди съдържанието си, тя автоматично ще показва реклами преди съдържанието във всяка публикация.

Подобно на други приставки за Google AdSense, той също така поддържа различни видове реклами и улеснява реализирането на реклами на вашия сайт.

7. Google AdSense Рекламен диспечер

Google AdSense Мениджър на реклами

Google AdSense Als Manager е един от най-простите Google AdSense Plugin за WordPress. Той идва с много прост интерфейс, чрез който можете лесно да вмъквате реклами в съдържанието на вашия сайт. След като инсталирате тази приставка, отидете на таблото за управление на WordPress администратор и след това Настройки> Google AdSense. Оттам можете да управлявате рекламите си и да задавате рекламни местоположения.

Тази приставка има само 3 рекламни карета и можете да вмъквате реклами от Google AdSense в публикации, страници, начална страница и между абзаци.

заключение

Ако използвате AdSense или други мрежови реклами в блога си за WordPress, тогава трябва да използвате Google AdSense Plugin за WordPress. С помощта на плъгин за управление на рекламите можете лесно да вмъквате всякакви реклами или банери в съдържанието си. Тя е безпроблемна и просто се нуждае от еднократна настройка. Тогава рекламите ще бъдат автоматично видими в публикацията ви в блога. Така че в тази статия писах за 7 Най-добрите приставки за Google AdSense за WordPress.

Ето още статии за WordPress, които може да ви харесат,

 • Как да проверите и поправите прекъснатите връзки в WordPress
 • Как да настроите Yoast SEO WordPress плъгин (2017 Edition)
 • 20 Трябва да има приставки за WordPress за вашия блог сайт
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector