7 най-добрият плъгин за оптимизиране на изображения за WordPress 2017

04.06.2020
плъгини '7 най-добрият плъгин за оптимизиране на изображения за WordPress 2017
0 8 мин.

Никой не харесва бавен уебсайт. Ако потребителите посетят уебсайта ви и са необходими няколко минути, след това те ще изоставят вашия сайт и евентуално да не посещават отново. Имате само 2 секунди, за да привлечете вниманието на посетителя си. Ако вашият сайт не се зарежда по това време, те вероятно напускат вашия сайт и обичат да посещават друг. Ако вашият сайт се нарежда в топ 10 в Google, тогава е възможно да загубите ранг поради бавна скорост на страницата. Въпреки това класирането на страниците не зависи само от скоростта на уебсайта, но има много фактори за класиране на уебсайта Ви. Но скоростта на уебсайта има огромно влияние върху класирането на вашия сайт в търсачки като Google, Bing, Yahoo и т.н. Ускоряването на WordPress сайт е много лесен процес и в тази статия споделям как да оптимизирам изображенията на WordPress с най-добрите WordPress плъгин за компресиране на изображение.


Много начинаещи използват висококачествени изображения на своите страници, без да ги оптимизират. Много потребители мислят, че чрез оптимизиране на изображението качеството намалява и то изглежда по-лошо от нормалното. Но не е вярно Налични са няколко приставки за оптимизатор на изображения на WordPress, които компресират вашите изображения, без да губят качество. И така, тествахме няколко приставки за оптимизация на WordPress и са изброени тук според техните

7 най-добрият плъгин за оптимизатор на изображения за WordPress

# 1 WP-Smush

WP smush

Когато става въпрос за оптимизиране на изображения, тогава WP Smush е най-доброто решение. Намалява размерите на изображението и подобрява производителността. С помощта на този плъгин можете да зададете максимална ширина и височина на големи изображения и той ще бъде оптимизиран само с едно щракване.

WP насипна смачка

Този плъгин предоставя опция за оптимизация в големи количества, с която можете да оптимизирате 50 прикачени файлове наведнъж. Но може да смачка изображения до 32MB. Когато качвате всякакви изображения, тя автоматично оптимизира всички изображения. 

WP Smush оптимизира изображенията с помощта на модерни техники за компресиране без загуби. Той може да обработва JPEG, GIF и PNG файлове с изображения.

За да инсталирате този плъгин, трябва да получите Smush API от тук.

WP Smush плъгинът се предлага както в безплатен, така и в премиум клас. В професионалната версия ще получите цялостно решение за оптимизация на изображението. Прави се 2x – 10x повече компресия от без загуба с почти никаква загуба на качество. Не е нужно да чакате повече за групово излъчване, тъй като то започва да работи само с едно щракване. Този плъгин се предлага с усилвател на Hummingbird pagespeed, ускорено наблюдение и втвърдяване на сигурността.

Основни функции:

 • Оптимизирайте вашите изображения с помощта на модерни техники за компресиране без загуби.
 • Автоматично конвертирайте PNG файлове в загубен JPEG.
 • WP Smush плъгинът се предлага с усилвател на Hummingbird pagespeed, ускорено наблюдение и закаляване на сигурността.
 • След като заредят изображения, сървърът им прави цялото повдигане, така че сайтът ви никога не става бавен.

Ценообразуване:

$ 49 / месец. Започнете безплатен пробен период.

# 2 ShortPixel

shortpixel

ShortPixel е един от Най-добрият плъгин за оптимизиране на изображения. Предлага се с много функции, които помагат да оптимизирате вашите изображения лесно. Този плъгин свърши 20000 активни инсталации. 

Първо трябва да получите API клавиш от ShortPixel, за да го активирате. След това можете да оптимизирате миниатюри, както и представени изображения. Той може да компресира JPG, PNG, GIF изображения, както и PDF документи. И този плъгин е подходящ както за уебсайта за фотография, така и за WooCommerce. Най-хубавото е, че няма ограничение за размер на файла, можете да качвате всякакви размери на изображения. Така качеството на снимките или уебсайта на уебсайта WooCommerce остава същото и се зарежда по-бързо.

Можете да стартирате плъгин ShortPixel на множество уебсайтове с един API ключ. Освен това работи чудесно с NextGEN галерия, Foo Gallery и всякакви други галерии и плъзгачи.

Основни функции:

 • Може да оптимизира вашите изображения от 250KB да се 60KB.
 • Можете да стартирате плъгин ShortPixel на множество уебсайтове с един API ключ.
 • Няма ограничение за размер на файла.
 • Той може да компресира JPG, PNG, GIF и дори PDF документи.
 • Можете да възстановите оригинални изображения по всяко време.

Цена:

ShortPixel е платен плъгин, въпреки това можете да го използвате безплатно.

ценообразуване на къси пиксели

# 3 EWWW оптимизатор на изображения

ewww оптимизатор на изображения

Ако имате нужда от безплатно най-доброто изображение за оптимизатор на изображения, тогава EWWW оптимизатор на изображения е най-добрият избор. Той има над 400 000+ активни инсталации и максимален рейтинг на WordPress плъгин. Той автоматично оптимизира вашите изображения и дори предишните ви качени изображения. 

По подразбиране EWWW Image Optimizer използва техники за оптимизация без загуби, така че качеството на изображението ви остава същото. 

Не е необходим API ключ или услуга на трета страна, за да стартирате тази програма. Просто инсталирайте от галерията на плъгини WordPress и тя ще започне да работи. Това може да ви спести стотици KB на изображение, с това спестява и вашата честотна лента. Те също така предоставят EWWW Image Optimizer Cloud. 

Основни функции:

 • 100% безплатно Plug-in.
 • Нямате нужда от API ключ за стартиране на тази приставка.
 • Можете да използвате този плъгин на множество сайтове.
 • Той оптимизира вашите изображения бързо и прави уебсайта ви по-бърз.

Цена:

100% Безплатно. 

# 4 Optimus

Optimus оптимизатор на изображения

Optimus е плъгин за оптимизиране на изображения от KeyCdn. Намалява размерите на вашите изображения, без промяна в качеството на изображението. По този начин изображенията на уебсайта ви се зареждат много бързо и се подобряват SEO

За да използвате Optimus, просто трябва да инсталирате този плъгин. От Инструменти можете да оптимизирате всички изображения от вашия уебсайт. Той намалява размера на файла до 70% и подобряване на производителността. 

Този плъгин има 3 вида ценови план- Optimus, Optimus HQ и Optimus HQ Pro. Optimus е безплатен план, така че можете да го използвате без никакви разходи. Но можете да качите максимум 100 KB изображения размер на файла. Платените планове няма ограничение.

Основни функции:

 • Добър за WooCommerce и Фотография уебсайт.
 • Можете да използвате един лиценз за всички собствени сайтове.
 • Той поддържа WordPress Mobile Apps и Windows Live Writer.

Цена:

Безплатно | $ 19 / година.

# 5 Представете оптимизатора на изображения

Представете си оптимизатор на изображения

Ако искаш Най-добър плъгин за оптимизатор на изображения , тогава трябва да опитате Представете си оптимизатор на изображения. Imagify използва най-модерния си инструмент за компресиране на изображения, така че вашите изображения да се оптимизират много лесно.

Те използват три типа метод за компресиране на изображението, т.е. Нормален, Агресивен и Ултра. Можете да използвате всеки от тях. Изборът на по-високо ниво на метод на компресия ще ви даде по-добър размер намалява, но качеството на картината ще бъде малко намалено Те компресират най-често срещаните формати на изображения като: JPG, PNG и GIF. С помощта на безплатна версия плъгин можете да качите максимум 2MB файл с изображение. Но няма ограничение за използване на плъгин за платена версия.

Представете си настройки

Основни функции:

 • Те използват своя сървър за оптимизиране на вашите изображения, така че сайтът ви да не става бавен.
 • Можете да използвате Imagify на колкото искате сайтове.
 • WooCommerce и NextGen Gallery са съвместими. 

Цена:

Безплатно | $ 4.99 / месец.

# 6 Kraken

Kraken

Kraken е един от Най-добрият плъгин за оптимизатор на изображения за WordPress, който подхожда главно на уебсайта на блога за фотография, WooCommerce или Travel. Kraken ви позволява да оптимизирате и оразмерите ново и съществуващо изображение на WordPress. Той може да компресира JPEG, PNG и анимирани GIF файлове. 

За да използвате този плъгин, ви трябва API на Kraken Image Optimizer. Можете да използвате вашия API на Kraken.io за много от вашия сайт. Можете да качите ZIP архив, като го плъзнете в уеб интерфейс, след което Kraken ще го декомпресира и ще оптимизира всички изображения, намерени в архива. Техният уеб интерфейс PRO с преоразмеряване на изображението и синхронизиране с Dropbox.

Този плъгин е достъпен както в безплатна, така и в Pro версия. Безплатната версия се предлага с няколко функции, а максималният размер на файла, който можете да качите, е 100 KB. Но Pro версия позволява 32 MB. Pro версията включва пълен достъп до API, ZIP Uploader, оразмеряване на изображения, облачно съхранение на Kraken и много други …

Основни функции:

 • Подходящ за фотография, WooCemmerce или всякакъв вид голям уебсайт.
 • Ограничението за максимален размер на качване на файл е 32 MB.
 • URL Paster, Page Cruncher.
 • Преоразмеряване на изображението и синхронизиране с Dropbox.

Цена:

Безплатно | $ 5 / месец / 500 MB.

# 7 Imsanity

imsanity

Imsanity добро е WordPress плъгин за оптимизатор на изображения. Imsanity е добър за всякакъв вид сайтове. Той автоматично преоразмерява всички огромни изображения и ги прави малки, без да променя качеството. След инсталирането можете да го конфигурирате с максимална ширина, височина и качество.

Imsanity осигурява и функция за групово преоразмеряване, така че да можете да преоразмерите по-рано качените изображения.

Основни функции:

 • Автоматично мащабира големи изображения.
 • Тя може да конвертира BMP файлове към JPG.
 • Можете ръчно да зададете максималната ширина, височина и качество.

Цена:

Безплатно.

Обобщавайки

Всички обичат образите. Изображенията в съдържание, които могат да бъдат на страници или публикации, винаги са добър избор. Той помага да се разбере по-добре за вашите посетители. Когато посетител дойде на вашия уебсайт и намери само текст и текст, той вероятно напуска вашия сайт. Защото вашата статия беше полезна, но не добре подредена. Така че, ако добавите изображения, тогава статията става по-привлекателна за вашите посетители. Ние знаем „Една картина струва хиляда думи“

Добавянето на изображения към публикации винаги помага да разберете по-добре и бързо. Потребителите могат да помнят много дълго време. Освен това това също помага за привличане на трафик от изображения на Google.

Добавянето на изображения в уебсайта е добре, когато е добре оптимизирано. Защото ако не оптимизирате изображенията, това ще забави вашия сайт и ще увеличи времето за зареждане. Много нови блогъри не оптимизират своите изображения и сайтът им става много бавен. Това също използва повечето ресурси от вашия хостинг. Така че в тази статия пиша за 7 Най-добрият плъгин за оптимизиране на изображения за WordPress. Така че, ако не знаете как да оптимизирате Photoshop изображения, тогава тази приставка ще ви помогне оптимизиране.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector