Как да добавите ефект на снеговалеж в WordPress сайт

04.06.2020
плъгини 'Как да добавите ефект на снеговалеж в WordPress сайт
0 4 мин.

Как да добавите ефект на снеговалеж в WordPress


Коледа идва и може би вече сте започнали да пожелавате на своите семейства, приятели и други. Така че защо не на читателите на вашия блог? Време е за добавете ефект на снеговалеж до вашия WordPress сайт. 

Трябва да забележите, че много собственици на уебсайтове вече са добавили ефект на падащ сняг в своя блог. Изглежда готино, нали? Така че, ако стартирате блог на WordPress, тогава лесно можете да добавите ефект на снеговалеж във вашия WordPress сайт. В тази статия ще ви покажем 8 Най-добрите приставки за снеговалеж за WordPress. 

Как да добавите ефект на снеговалеж към вашия WordPress блог

Има няколко плъгини, с които лесно можете да добавите ефект на снеговалеж на Christmass. 

# 1 Коледна панда

Коледна панда

Коледна панда е най-добрата приставка за коледна украса за WordPress. Искате да украсите вашия WordPress сайт със снежинки, коледни елхи, Дядо Коледа и дори можете да покажете изскачащи прозорци на вашия сайт, които казват на посетителите, че е Коледа. 

Този плъгин е лесен за настройване. Първо, инсталирайте и активирайте плъгин Christmas Panda. След това отидете на настройките за плъгини Christmas Panda и от там можете да зададете всякакви изображения за декорация, които харесвате. В следващата опция можете да активирате Snowfall на вашия уебсайт. Така след като го активирате, снеговалежът ще бъде видим на вашия уебсайт. Ако харесвате изскачащи коледни поздрави, тогава можете да активирате от секцията Pop-ups. Ако не се появи снеговалеж, опитайте да изчистите кеш от вашия сайт.

* Да не говорим, използваме плъгин Коледа Panda на нашия уебсайт (WPMyWeb), за да покажем коледна украса и ефект на снеговалеж.

Преглед на приставката

# 1 WP Супер сняг

WP Super Snow

WP Super Snow е добър плъгин за показване снежинка на вашия сайт WordPress. Първо трябва да инсталирате този плъгин, след което след освежаване на уеб страницата си можете да видите снежинките.

След като добавите снежинки към уебсайта си, можете да персонализирате снежинките, като използвате опции за конфигуриране във вашия WordPress табло за управление.

[Преглед на приставката]

# 2 Flurry

вълнение

Ако искате множество ефекти от снеговалеж, тогава можете да направите плъгин Flurry. Това е 100% безплатно.

От таблото за управление можете да променяте характера, цвета, честотата на снеговалеж и т.н. С техните разширени опции можете да прецизирате падащия сняг. Flurry вече използва настройки по подразбиране, така че не е нужно да променяте настройки, освен ако не искате да промените ефекта на падащ сняг. 

Изглежда толкова готино на място и горещо го препоръчвам. Трябва да опитате. ��

[Преглед на приставката]

# 3 WFS Нека сняг

WFS нека сняг

WFS е друг добър плъгин за показват снеговалеж на вашия уебсайт. Това е обикновен плъгин и работи добре за всеки тип WordPress сайт. 

Можете да промените местоположението на снеговалеж, т.е. само начална страница или целия сайт. С размера на снежинката можете да включите сенки. Използва се предимно за бели фонове и изглежда така 3D снежинки.

[Преглед на приставката]

# 4 Снежна буря

Снежна буря

Snow Flurry WordPress плъгин ви позволява да добавете ефект на снеговалеж към вашия блог. 

Той е прост и напълно адаптивен и можете да зададете максимален размер на снежинката, колко често се създават нови люспи. Освен това можете да добавите минимална и максимална скорост на люспи, цвят на снежинка, както и да настроите приставката да деактивира след определен брой секунди.

[Преглед на приставката]

# 5 WP снежен ефект

WP снежен ефект

WP Snow Effect добавя приятно изглеждащ анимационен ефект от падащ сняг към вашия WordPress сайт. Тази PP приставка използва jSnow Jquery, така че не използва никакви ресурси от вашия хостинг. Този плъгин се предлага и в PRO версия. За да използвате пълните функции, трябва да закупите пълна версия на приставката.

Можете да добавите до 40 вида снежинки. От таблото за управление можете да промените цвета на люспите и да зададете местоположението, където искате да покажете, т.е. начална страница, страници, публикации и т.н..

[Преглед на приставката]

# 6 Снежен екран

Екран Снег

Screen Snow е плъгин, който добавя ефект на сняг към сайта на WordPress. Това е много прост плъгин и след като го активирате, можете да контролирате скоростта, цвета, размера на снежинките и т.н..

[Преглед на приставката]

# 7 Jetpack

Снеговалеж Jetpack

Ако вече сте инсталирали Jetpack плъгин, не е необходимо да инсталирате никакъв плъгин. Можете да видите опцията Настройки>Общ и проверете опцията „Показване на падащ сняг в моя блог до 4 януари“.

След като го активирате, можете да видите снеговалеж на вашия WordPress сайт. Но тук няма опция за персонализиране. Така че, ако не искате да инсталирате допълнителен плъгин за показване на снежинки, тогава е добре.

Повече ресурси за WordPress,

 • 7 най-добри Premium теми за WordPress за блогове
 • Как да получите безплатен SSL сертификат за вашия WordPress сайт
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector