10 najboljših vtičnikov za klepet WordPress v letu 2016

Kaj je klepet v živo?

Klepet v živo podpora je spletna storitev, ki podjetjem omogoča sprotno komuniciranje ali klepet z obiskovalci njihovega spletnega mesta. V živo podporne aplikacije se običajno uporabljajo za zagotavljanje takojšnje podpore strankam in strankam. Torej, v tej objavi vam pokažem 10 Najboljši WordPress vtičnik za klepet v živo z letom 2016.


Mogoče pa si mislite, zakaj potrebujem funkcijo klepeta v živo na svojem spletnem mestu… Kajne?…“Ali veste, da lahko pridobite več kot 60% kupcev, čeprav lahko več povečate prodajo sistema za klepet v živo.” Funkcija klepetanja v živo je danes očitna za prodajo nečesa, predvsem pa za tiste, ki prvič pridejo na vaše spletno mesto. Nimajo veliko časa, da bi čakali na odgovor. Tako klepet v živo v tem primeru odlično deluje. Po integraciji vtičnika za klepet v živo za WordPress lahko neposredno poklepetate s svojo stranko in jim pomagate pri njihovih poizvedbah glede katerega koli izdelka. Oglejmo te vtičnike za klepet v programu WordPress …

10 najboljših vtičnikov za klepet WordPress v živo

1. Klepet v živo

WordPress vtičnik za klepet v živoKlepet v živo je najboljša programska oprema za klepet v živo in programska oprema za pomoč uporabnikom. Če najdete najboljši WordPress vtičnik za klepet v živo za kakršno koli poslovanje, potem je to dobra možnost ali vi. Tole WordPress vtičnik za klepet v živo ponuja veliko funkcij, ki lahko povečajo stopnjo pogovora s kupci. 

Z njihovo zmogljivo skrbniško nadzorno ploščo lahko prilagodite vse. Če imate portfelj, e-trgovino ali kateri koli čas spletnega mesta, ga lahko preprosto uporabite. Najprej se morate prijaviti na nadzorno ploščo skrbnika in dobiti kodo ter jo dodati v footer.php v svoji temi. Nato lahko tu nastavite možnosti za klepet in teme. Tu je posnetek zaslona nadzorne plošče:-

live chat wpmyweb

Ključne funkcije:

 • Prilagajanje okna za klepet: Ko na svojem spletnem mestu omogočite možnost klepeta, potem lahko okno za klepet prilagodite z več temami in barvami. To še ni vse. Nato je v jezikovni možnosti privzeti jezik angleščina, če pa je vaše podjetje sedelo v Italiji, potem lahko jezik spremenite v italijanščino. Omogočite lahko tudi anketo pred klepetom, anketo po klepetu itd. Anketa po klepetu se uporablja predvsem za takojšnje povratne informacije kupcev in v primeru ocenjevalnih agentov. Stranka lahko izpolni obrazec za vstopnico v možnosti za klepet, če spletni klepet takrat ni na voljo.
 • Povezave s strankami: Lahko nastavite sporočilo po meri, ko nekdo klikne spletni klepet ali lahko nastavite več pozdravov, da ciljne obiskovalce povabite na klepet. Z lovilec oči sistem, vaše stranke dobijo več pozornosti in jih provocirajo, da začnejo klepet.
 • Napredna orodja za zastopnike: Chat Agent lahko doda oznake in bližnjice na tipkovnici za hitro uporabo. Ta klepet je mogoče uporabiti iz osebnega računalnika in telefona z naložljivo programsko opremo. 
 • Nastavitve klepeta: Chat agentji lahko usmerjajo klepete ali pa se to izvede samodejno. Tako določen oddelek dobi stranke s specifičnimi kategorijami.
 • Enostaven za integracijo: Ne glede na to, kateri CMS uporabljate, lahko ta vtičnik Live Chat enostavno vključite v svoje spletno mesto.

Cena:

Ta vtičnik se plačuje, katere začetni stroški znašajo 16 USD na mesec. Začetek 30-dnevne preizkušnje

2. WP klepet v živo

WordPress klepet v živo - Wpmyweb

WP klepet v živo plugin je najbolj stroškovno učinkovit WordPress vtičnik za klepet v živo. Ta vtičnik je popolnoma funkcionalen in podpira mala podjetja. Ta vtičnik je brezplačen, zato vam ni treba plačevati mesečnih naročnin na klepet v živo, če želite bolje razumeti svoje obiskovalce.

Zdaj imate možnost gostovanja v klepetu v živo na svojem spletnem mestu ali strežniku za klepet v živo. Uporaba njihovega strežnika za klepet v živo bo izboljšala uspešnost klepeta za do 300% in zmanjšala obremenitev gostitelja. 

Je popolnoma prilagodljiv, tako da lahko nastavite klepet v živo s svoje skrbniške nadzorne plošče. Kot vidite na zgornji sliki, lahko s klepetalnicami poklepetate z aplikacijo Windows, android app itd. In celo prejmete obvestilo na namizju, če bo katera stranka želela klepetati s agenti. Spodaj je slika nadzorne plošče skrbnika:

WP klepet v živo

Ta vtičnik je brezplačen, če pa želite polne funkcije tega vtičnika, morate kupiti PRO različico. Tu je nekaj ključnih lastnosti WP Live Chat:

Ključne funkcije:

 • Popolnoma prilagodljiv klepet: Kot sem omenil, je ta vtičnik popolnoma prilagodljiv, zato lahko svoj klepet nastavite po želji.

 • Ocene klepeta & Družbene ikone: Dobra izbira je, da stranke / uporabniki lahko v realnem času ocenijo vaše agente in dodate svojo Facebook stran ali poslovno stran v okno za klepet, da pridobite več sledilcev hkrati.
 • Obvestila brskalnika: Ta vtičnik vam omogoča prejmite obvestila brskalnika, takoj ko prejmete nov klepet.
 • Dostop Podmevni zapisi klepetov: Dostopate lahko do vseh klepetov, ki ste jih morda zamudili, kot tudi do prejšnjih zapisov klepeta.
 • Podpira več jezikov: Podpora za WP Live Chat je popolnoma prevodna in je na voljo v več kot 25 različnih jezikih.
 • Gostite strežnik za klepete v oblaku: Gostite strežnik za klepetanje v živo na njegovem strežniku v oblaku, da izboljšate delovanje klepeta za do 300% in zmanjšate obremenitev gostitelja. 

Cena:

Ta vtičnik je brezplačen, a za popoln dostop ali funkcije morate kupiti Pro različico tega vtičnika, ki stane 39,95 USD.

3.Tawk.to klepet v živo

tawk wpmyweb

Tawk.to je 100% BREZPLAČNA aplikacija za klepet v živo, ki omogoča spremljanje in klepet z obiskovalci na vašem spletnem mestu WordPress. Podpira vse vrste podjetij in več kot 250.000 podjetij, ki uporabljajo Tawk.to. Zasnovan je za povečanje učinkovitosti pri upravljanju izkušenj s spletnimi strankami. Ker ni omejitev, ga lahko uporabljate na več spletnih mestih in agentih v enem samem vmesniku nadzorne plošče za klepet z obiskovalci na vašem spletnem mestu.

Tawk.to ponuja brezplačne aplikacije za iOS, Android, Windows in Mac OSX, da ostanejo povezani, ali pa se lahko prijavite s katerim koli sodobnim brskalnikom.

Ključne funkcije:

 • Pripomoček po meri: Lahko prilagodite velikost, barve, položaj in vsebino obiskovalca, tako da ustreza vašemu spletnemu mestu.
 • Uporabite več spletnih mest: Če želite uporabiti klepet v živo na več spletnih mestih. Nato dodajte več različnih pripomočkov na toliko spletnih mest, da boste lahko spremljali, od kod prihajajo vsi vaši klepeti.
 • Samodejni sprožilci klepeta: Sprožilce lahko nastavite tako, da nastavite samodejna sporočila glede na več pogojev, na primer čas, obisk določene strani ali izvedbo določenega dejanja itd..
 • Bližnjice po meri: Bližnjice vam omogočajo hiter odgovor v 1 sek., Prav tako pa prihranite čas z odgovarjanjem na pogosto zastavljena vprašanja obiskovalcev. Kot so: Namesto da tipkate Pozdravljeni, dobrodošli na naši spletni strani, kako si lahko pomagamo? lahko ustvarite bližnjico, ki je preprosto /zdravo.
 • Brezplačne aplikacije: Tawk.to ponuja brezplačne aplikacije za iOS, Android, Windows in Mac OSX, s katerimi lahko ostanete povezani s strankami od kjer koli.

Cena: 

100% brezplačno.

4. Zopim klepet v živo

zopim klepet v živo

Zopim je eden najbolj priljubljenih in zanesljivih vtičnikov za klepet WordPress Live. Zopim vam omogoča spremljanje in klepet z obiskovalci, ki brskajo po vaši trgovini v realnem času. Imajo več kot 150.000 strank in najbolj aktivno nameščen vtičnik za klepet WordPress v živo.

Svojim strankam zagotavljajo najbolj kul funkcijo “Facebook Messenger Klepet”. Torej s to funkcijo boste lahko uporabljali messenger. In seveda je to še en najboljši način, da dosežete svoje stranke.

Ključne funkcije:

 • Vnaprejšnja analitika: Zopim nadzorna plošča omogoča spremljanje pretoka obiskovalcev, vzorce uporabe in omogoča skok, kadar stranka morda potrebuje pomoč.
 • Primerno za vse vrste podjetij: Če imate majhno ali celo veliko spletno stran, ni problema. V vsaki vrsti deluje nemoteno.
 • Prijazno za mobilne naprave: Ta vtičnik je popolnoma prijazen za mobilne naprave, zato lahko vaše stranke klepetajo z vami iz katere koli naprave s pomočjo našega pripomočka za optimiziranje za mobilne naprave.
 • Enostaven za integracijo: Podpira vse glavne CMS.
 • še veliko več …

Cena:

Brezplačno | 11,20 USD / mesečno.

5. Podpiram

Plugin za klepet WoRdPress

Podpiram je platforma za klepet v živo za spletne strani in trgovine za e-trgovino. S programsko opremo IMsupporting za klepet v živo lahko imate račun za klepet v živo, se prijavite v račun za klepet v živo in klepetate svojim obiskovalcem v nekaj minutah.

Ključne funkcije:

 • Spremljanje obiskovalcev v realnem času: Z njihovo zmogljivo nadzorno ploščo lahko spremljate vedenje obiskovalcev in delujete nanje je prav tako pomembno. Spremljate lahko, na katerih straneh so vaši uporabniki, od kod so prišli, njihovo lokacijo. 
 • Enostavna prilagoditev: Okna za klepet lahko prilagodite tako, da ustrezajo lastnim temam spletnih mest in spremenite pisave, barve in sliko pasice glave. Možnost klepeta, da lahko uredite besedilo in polja.
 • Boljša varnost: Podpiram šifriranje SSL, tako da so vsi klepeti varni in varni oglasi.
 • več ….

Cena:

Brezplačno | 12,63 $ / mesečno

6. JivoChat

jivochat

JivoChat ima več kot 155.614 strank in eno zanesljivih podjetij. JivoChat pomaga strankam prejeti takojšnje odgovore v klepetu v živo – ne da bi jim bilo treba klicati ali pošiljati e-poštna sporočila in prav na vašem spletnem mestu. Ta vtičnik lahko namestite v nekaj minutah in ga lahko prilagodite svojemu osebnemu slogu.

JivoChat vam ponuja brezplačno namizno aplikacijo za Mac / Windows, brskalniško in mobilno aplikacijo. Torej vi ali vaši agenti ne bi zamudili niti enega klepeta. 

Ključne funkcije:

 • Večja kakovost: Vsak dan ocenijo kakovost storitve klepeta na vašem spletnem mestu po lestvici od 0 do 5 in dajejo predloge, katera področja morate izboljšati.
 • Enostaven za uporabo: Agenti lahko klepetajo s svojo priročno namizno aplikacijo za Mac / Windows, brskalniško aplikacijo in tudi našo mobilno aplikacijo.
 • Več klepetov s strankami: Ponuja pomoč, preden vprašanja s proaktivnimi klepeti spremenijo priložnostne obiskovalce v srečne stranke.

Cena:

Brezplačno | 10 USD / mesečno.

7. Tidio klepet v živo

tildochat

Tidio klepet v živo je storitev za klepet v živo, ki omogoča enostavno komunikacijo s strankami. Če najdete dober in poceni vtični klepet za WordPress v živo, potem je to dobra možnost. Zasnovan je posebej za skupnost WordPress. Ko namestite vtičnik, boste pripravljeni v celoti izkoristiti prednosti, ki jih ponuja naša storitev, registracije ni potrebno.

Izredno enostavna je namestitev, ko namestite vtičnik, ste pripravljeni na uporabo. Spremlja, kdo obišče vaše spletno mesto. Barvno shemo ali polja po meri za obrazce lahko prilagodite svojim potrebam.

Lastnosti:

 • Spremljajte, kdo obišče vaše spletno mesto.
 • Ko zapustijo klepet, se obrnite na obiskovalca po e-pošti.
 • Integracija z Zendeskom, GetResponse, SalesForce in MailChimp in še veliko več.
 • Namenska aplikacija za mobilne in namizne naprave (iOS, Android, Windows, OS X, Chrome).
 • Popolnoma prilagodljiv.

Cena:

Brezplačno | Pro različica: 12 USD / mesečno.

Cena klepeta v živo Tildo

8. Olark klepet v živo

olark klepet v živo

Olark je najlepši in najučinkovitejši način za pogovor s strankami za prodajo in podporo. Olark razkrije, kdo je na vašem spletnem mestu in kaj točno počnejo. Sploh poglejte, kaj je v nakupovalni vozičku.

Hitro je & enostaven za namestitev in prilagajanje Olarka. Samo ustvarite račun Olark in prilepite kodo na svoje spletno mesto. Z lepimi temami, besedilom in jezikom, ki jih izberete, in celo močnim API-jem, je Olark v celoti pod vašim nadzorom.

Ta vtičnik je zelo uporaben za vaše spletno mesto za e-trgovino ali WordPress. Toda nima brezplačne različice, za uporabo tega vtičnika morate kupiti.

Lastnosti:

 • Olark deluje z glavno programsko opremo, ki jo že uporabljate, in ima moč CRM.
 • Pridobite takojšnje povratne informacije od strank, da boste vedeli, da jih naredite srečnejše.
 • Vaše stranke lahko pregledajo vaše izdelke ali zastopnike z uporabo možnosti klepeta. Tako lahko izboljšate svoj izdelek in izkušnje.

Cena:

12 USD / mesec. (Na voljo samo različica Premium)

9. onWebChat

onweb klepet

onWebChat je dober WordPress vtičnik za klepet v živo za vaše spletno mesto. Omogoča vam klepet z obiskovalci vaše spletne strani, spremljanje prometa na spletnem mestu in zagotavljanje boljše podpore strankam. 

Ta vtičnik za klepet v programu WordPress za WordPress ponuja preprost način za integracijo vašega spletnega mesta WordPress z našim inovativnim sistemom za klepet v živo. Prav tako je združljiv s spletnimi mesti WooCommerce. Z obiskovalci vašega spletnega mesta lahko v realnem času klepetate s samo enim klikom, spremljate promet na svojem spletnem mestu in povečate število konverzij s sprožilci.

funkcije onwebchat

Cena:

Brezplačno | 7,81 USD / mesec.

10. WP-klepet

wp-klepet

WP Klepet je vtičnik za klepet v živo za WordPress, ki je v glavnem zgrajen za WordPress. S pomočjo tega vtičnika lahko spremljate in klepetate z obiskovalci, ki brskajo po vaši trgovini / spletnem mestu v realnem času. Sprednji vmesnik za klepete je popolnoma prilagodljiv. 

Za uporabo te storitve potrebujete samo ključ API-ja od WP-klepet , in lahko začnete klepetati s strankami. Omogoča vam dodajanje neomejenih spletnih mest, neomejeno klepetov, neomejenih odjemalcev in še več. Za ta vtičnik za klepet v živo lahko uporabite njihovo mobilno aplikacijo.

Ključne funkcije:

 • Neomejeno število spletnih strani
 • Neomejeno klepeti
 • Neomejeni operaterji
 • Aplikacija za mobilne naprave in aplikacija Chrome za ta vtičnik za klepetanje v živo za WordPress

Cena: 

prost

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map