12 najboljših vtičnikov WordPress za zaščito vašega spletnega mesta

04.06.2020
ПЛУГІНІ '12 najboljših vtičnikov WordPress za zaščito vašega spletnega mesta
0 19 мин.

WordPress je najbolj priljubljen sistem za upravljanje vsebin (CMS) in zdaj pooblasti več kot 30% spletnih mest na svetu. Čeprav hitro raste, hekerji večinoma ciljajo na spletna mesta WordPress. Kot lastnik spletnega mesta ne želite, da hekerji uničijo vaše spletno mesto. Nobena spletna mesta niso 100-odstotno varna, vendar lahko vedno izboljšate varnost spletnega mesta, na primer lahko sledite varnostnim smernicam za WordPress in uporabite varnostne vtičnike WordPress za spremljanje, kaj se dogaja na vašem spletnem mestu.


WordPress sam je varna platforma in razvijalci nenehno sprožajo posodobitve za večjo varnost in dodajanje dodatnih funkcij. Toda namestitev vtičnikov ali tem tretjih oseb naredi WordPress ranljiv. Po Wordfenceu najpogostejši način, da hekerji pridobijo nepooblaščen dostop do spletnega mesta WordPress prek vtičnikov.

2 (1)

Vir slik: WordFence

Če hekerji nekako dobijo dostop do vašega spletnega mesta, si zlahka ogledajo datoteke vašega spletnega mesta, bazo podatkov in lahko uničijo drugih tisoč spletnih mest na spletnem strežniku. Pred nekaj dnevi je Securi odkril zlonamerno programsko opremo SoakSoak, ki je ogrozila več kot 100.000+ WordPress spletnih strani z izkoriščanjem ranljivosti v vtičniku. Ko je spletno mesto vlomljeno, hekerji navadno pustijo svoj odtis, tako da lahko enostavno vstopijo na vaše spletno mesto, ki ga ni mogoče zaznati.

Na srečo so na voljo različne vrste varnostnih vtičnikov WordPress, ki vam lahko pomagajo odkriti in odstraniti vse ranljive prisotne na vašem mestu WordPress. Poleg tega ti varnostni vtičniki lahko tudi zaščitijo vaše WordPress spletno mesto pred hekerji, preverijo zlonamerno programsko opremo na svojem spletnem mestu, ustavijo napad z grobo silo, spremljajo vedenje gledalcev svojega spletnega mesta v realnem času, blokirajo neželeno IP-naslove in še veliko več. 

V tem članku bomo razpravljali o 12 najboljših varnostnih vtičnikov WordPress, ki vam bodo pomagali zaščititi vaše spletno mesto pred hekerji.

12 najboljših vtičnikov za WordPress

Na voljo je veliko varnostnih storitev in vtičnikov WordPress, vendar smo izbrali najboljše. Ti varnostni vtičniki ponujajo široko paleto funkcij, ki bodo vaše WordPress spletno mesto zavarovale pred hekerji.

Nekateri varnostni vtičniki so brezplačni, nekateri pa so plačani. Vtičniki brezplačne različice imajo zelo omejene funkcije, za uporabo njihove polne funkcionalnosti pa morate nadgraditi plačljivo različico. Za nadgradnjo bo potrebnih nekaj dolarjev, vendar veste, da je varnost najpomembnejša stvar spletnega mesta. Če resnično resno razmišljate o svojem blogu in spletnem poslu, bi morali danes uporabiti katerega koli od teh varnostnih vtičnikov.

1. Varnost Securi

Securi je eden najboljših varnostnih vtičnikov, ki so na voljo za WordPress. Ta vtičnik ponuja različne vrste varnostnih funkcij, ki vam bodo pomagale preprečiti, da bi zlonamerna programska oprema poškodovala vaše spletno mesto, kot so: revizija varnostnih dejavnosti, spremljanje integritete datotek, spremljanje črnih seznamov, varnostna dejanja po krajih in še veliko več.

Securi

Ali je vaše spletno mesto vdrto? Ne skrbi. Securi je tam za vas. Očistili bodo vaše vklenjeno spletno mesto in ga obnovili v samo nekaj urah. Če je Google spletno mesto uvrstil na črni seznam s strani Googla ali katerega koli protivirusnega podjetja, vam bo Securi pomagal odstraniti opozorila s črnega seznama. Njihovo zmogljivo orodje za odkrivanje zlonamerne programske opreme bo odstranilo tudi vse injekcije zlonamerne kode na vašem spletnem mestu in zbirki podatkov.

Najboljše lastnosti Securi:

 • Securi odstrani zlonamerno programsko opremo s spletnega mesta in preprečuje prihodnje kraje spletnih mest
 • Če je vaše spletno mesto na Googlu na črnem seznamu, vam bo Securi pomagal odstraniti opozorilo s črnega seznama
 • Na vašem spletnem mestu bo zaustavljen napad na silo in napad DDoS
 • Ko njihov sistem zazna zlonamerno orodje za bot ali hekerje, ki poskuša napadati vaše spletno mesto, jih samodejno blokira
 • Če Securi na vašem spletnem mestu odkrije nekaj narobe, boste prejeli obvestilo po e-pošti
 • Če je vaše spletno mesto pretirano vdrto, bo Securi pomagal obnoviti vaše spletno mesto
 • Securi ponuja brezplačen SSL certifikat, s katerim so varni vsi občutljivi podatki
 • S svojimi varnostnimi orodji zagotavljajo tudi visoko zmogljivost CDN storitev
 • Njihova podpora strankam je na voljo 24 × 7 prek klepeta v živo, telefona in e-pošte

2. iTheme Varnost

iTheme Security, prej znan kot Better WP Security, je še en odličen varnostni vtičnik WordPress. Varnostni vtičnik iTheme nudi 30+ varnostnih funkcij za zaščito vašega WordPress spletnega mesta pred zlonamernimi napadi. Z varnostnim vtičnikom iTheme lahko v WordPress dodate poskuse omejitve prijave, tako da se bo kdo poskusil prijaviti z ugibanjem vašega gesla in bo samodejno blokiran. Je dober primer preprečevanja napadov grobe sile.

iTheme varnostni vtičnik

Če nekdo lahko dostopa do vašega spletnega mesta in poskuša spremeniti ali izbrisati katero koli datoteko, vas bo ta vtičnik takoj po e-pošti obvestil, da se je na vašem spletnem mestu nekaj spremenilo. Včasih slabi boti preverijo našo spletno stran glede ranljivosti in ustvarijo na tone 404 strani z napakami, kar je slabo za vaše spletno mesto SEO, iTheme varnostni vtičnik bo samodejno blokiral te neželene naslove IP naslove.

Varnostni vtičnik iTheme prisili uporabnike WordPressa, da uporabljajo močno geslo. Privzeti URL za prijavo v WordPress lahko spremenite, da napadi ne bi vedeli, kam pogledati. Poleg tega lahko varnostno kopijo spletnega mesta vzamete s pomočjo iTheme Security.

Ta vtičnik je brezplačen in ga lahko prenesete iz imenika vtičnikov WordPress.org. ITheme Security Pro lahko dobite, če želite uporabiti vse bistvene varnostne funkcije, ki so potrebne za vaše spletno mesto. Pro vtičnik različice stane 80 dolarjev za 2 spletna mesta, kar bi bila odlična naložba za večjo varnost vaše spletne strani.

Najboljše lastnosti iTheme Security:

 • iTheme vsak dan spremlja vaše spletno mesto zaradi zlonamerne programske opreme
 • Google reCaptcha lahko dodate na svojo stran za prijavo, registracijo in tako zaščitite svoje spletno mesto pred neželeno pošto
 • Svojo prijavno stran lahko utrgate tako, da dodate dvofaktorski sistem za preverjanje pristnosti
 • Spremljate lahko, kdaj uporabniki urejajo vsebino, se prijavijo in odjavijo
 • Varnost iTheme preprečuje napad na silo, tako da uporabnikom prepove preveč poskusov prijave
 • Vse uporabniške račune prisilite, da dodajo močno geslo
 • Uporabite lahko vklopljen način »oddaljen«, kar pomeni, da se uporabniki v določenem času ne bi mogli prijaviti na vaše spletno mesto
 • Odstrani podatke o glavi RSD in preimenuje račun “admin”
 • in veliko več…

3. Varnost z napako

MalCare je celovita varnostna rešitev WordPress, ki je trajala dve leti. Razvit je bil po analizi več kot 240.000 spletnega mesta WordPress in to kolektivno inteligenco uporablja za zaščito spletnega mesta WordPress pred zlonamerno programsko opremo, hekerji in ostalo. Najboljši del – zgrajen je na AI tehnologiji, ki se vedno uči in izboljšuje.

Malcare

MalCare ima vrsto funkcij, ki kažejo, da je bil zasnovan kot varnostna rešitev vse v enem. Dve najpomembnejši lastnosti sta optični bralnik in čistilec. MalCarejev samodejni optični bralnik zazna najbolj zapleteno in premalo radarsko zlonamerno programsko opremo. Uporabil je več kot 100 signalov za zagotovitev, da zlonamerna programska oprema ni obšla njene ure. Čistilec odstrani zlonamerno programsko opremo takoj, ko jih prepoznamo.

Najboljše lastnosti Malcare Security:

 • Zmogljiv optični bralnik, ki zazna novo in kompleksno zlonamerno programsko opremo.
 • Čistilo, enostavno za uporabo, ki uniči vse sledi zlonamerne programske opreme.
 • Požarni zid, ki prepoveduje slabe naslove IP in preprečuje zlonamerne poskuse prijave.
 • Upravljajte uporabnike in posodabljajte vtičnike, teme, jedro WordPress v več spletnih mestih z ene nadzorne plošče.
 • White-labelingMalCare vam omogoča, da predstavite našo storitev pod svojo briljantno blagovno znamko. Odjemanje strank pomaga ustvarjati podrobna varnostna poročila.
 • In navadne varnostne kopije (ki jih poganja BlogVault) vam omogočajo do 365 dni varnostnih kopij.

4. SecuPress

SecuPress je na novo predstavljeni varnostni vtičnik WordPress, ki ima več kot 10.000 aktivnih namestitev in še naprej raste. Kot drugi WordPress varnostni vtičniki ima kup koristnih funkcij. Ta vtičnik je opremljen s čistim in lepim uporabniškim vmesnikom, ki prikazuje vse vrste varnostnih podrobnosti.

SecuPress

SecuPress je brezplačni varnostni vtičnik za WordPress, vtičnik brezplačne različice pa vključuje zaščito varnostnih ključev, blokirane IP-je, spremembo predpone baze podatkov, osnovni požarni zid, prijavo proti brutaciji itd. Vtičnik premium različice ima bolj osupljive varnostne funkcije. Če nimate časa za izvajanje tedenskih pregledov, lahko skeniranje načrtujete s programom SecuPress Pro.

Z uporabo SecuPress lahko zaženete varnostni pregled vašega spletnega mesta WordPress in vtičnik lahko odpravi težave za vas. Preveri skoraj vse vrste varnostnih točk in vas vpraša, kaj ukrepati. Na vašo prijavno stran doda tudi dvofaktorsko preverjanje pristnosti. Zazna vaše nameščene WordPress teme in vtičnike, ki so ranljivi ali vključujejo zlonamerno kodo. Če ugotovi, da je kaj zlonamernega, vam bo poslal e-poštno opozorilo.

Najboljše lastnosti varnostnega vtičnika SecuPress:

 • SecuPress redno pregleduje vaše spletno mesto
 • Ima močan požarni zid, ki ustavi vse vrste vhodnih zahtev
 • Ščiti vaše varnostne ključe in blokira slabe bote
 • Zazna vaše WordPress teme in vtičnike za zlonamerno kodo
 • Ustvarite lahko lastno varnostno presojo in odpravite pomembne težave
 • Na svojo prijavno stran lahko dodate 2FA
 • Ta vtičnik omogoča varnostno kopiranje baze podatkov in datotek ter omogoča prenos
 • Lahko načrtujete pregled in varnostno kopijo zlonamerne programske opreme

5. Varnost Wordfence

Wordfence je najbolj priljubljen varnostni vtičnik WordPress. Ima več kot 2 milijona aktivnih namestitev in najvišje ocenjen vtičnik. Kot drugi varnostni vtičniki WordPress Wordfence dodaja požarni zid spletne aplikacije, ki zazna in blokira zlonamerni promet. Njihovo zmogljivo orodje za pregledovanje zlonamerne programske opreme preveri osnovne datoteke, teme in vtičnike vašega spletnega mesta in če zazna zlonamerno kodo na vaši strani, vam takoj pošlje obvestilo po e-pošti.

Wordfence Varnostni vtičnik

S programom Wordfence lahko spremljate promet na svojem spletnem mestu v živo, poskusite s krampom, vključno z njihovim izvorom, IP naslovom, kaj in koliko časa porabijo na vašem spletnem mestu itd. Njihova brezplačna različica Vtičnik Wordfence ima funkcijo filtra za neželeno pošto s komentarji, kakršen ima Akismet. Prav tako ščiti vaše spletno mesto pred napadi grobe sile z omejevanjem poskusov prijave.

Wordfence je freemium vtičnik. Z vtičnikom brezplačne različice boste dobili požarni zid spletne aplikacije, skener zlonamerne programske opreme, si ogledali blokirane poskuse vdorov in nekatere druge funkcije. Vtičnik za premijsko različico bo stal 8,25 USD na mesec in dobili boste zmogljivejše varnostne funkcije, kot so v realnem času podatek za obrambo niti, blokiranje države, dvofaktorska overitev itd..

Najboljše lastnosti varnosti Wordfence:

 • Njihov požarni zid spletne aplikacije blokira zlonamerni promet
 • Posodobitve podpisov zlonamerne programske opreme v realnem času si lahko ogledate iz vira obrambe niti
 • Če je kdo spremenil vaše spletno mesto, Wordfence preveri vse datoteke, vključno z vtičniki in temami, v originalni različici in vas obvesti po e-pošti
 • Vsak dan spremlja vaše spletno mesto zaradi znanih varnostnih težav in vam pošlje opozorilo, če je kaj sumljivega
 • Lahko preverite, ali je vaše spletno mesto na črnem seznamu zaradi zlonamerne dejavnosti
 • Če katero koli spletno mesto IP zbira neželeno pošto, lahko dobite podrobne informacije o IP in prepovete naslov IP

Preizkusite varnostni vtičnik Wordfence

6. Varnost v enem WP & Požarni zid

Varnost v enem WP je še en odličen varnostni vtičnik WordPress in je popolnoma brezplačen. Čeprav je stoodstotno brezplačen, vendar ponuja številne napredne varnostne funkcije. Vtičnik All In One Security uporablja sistem razvrščanja varnostnih točk in vas obvešča, katero varnostno funkcijo morate vklopiti. Njihov varnostni požarni zid je razvrščen v 3 stopnje in lahko uporabite katero koli to pravilo požarnega zidu glede na vaše potrebe. 

Vse v enem varnostnem dodatku WP

Ta vtičnik zazna, ali uporabnik uporablja privzeto uporabniško ime »admin« in vam pomaga, da spremenite želeno vrednost. Tako kot varnost iTheme, tudi njihovo orodje za zaščito gesla vam in vašim uporabnikom omogoča močno geslo. Ko uporabniki dosežejo več neuspelih poskusov prijave, ta vtičnik takoj zaklene te naslove IP in o tem boste obveščeni. Na nadzorni plošči WordPress si lahko podrobno ogledate seznam zaklenjenih uporabnikov. Če ne želite, da se vaši uporabniki prijavijo, lahko izsilite vse uporabnike. Lahko celo spremljate aktivnost vseh svojih uporabnikov.

Če heker dobi nepooblaščen dostop do vašega spletnega mesta WordPress in kaj spremeni, bo orodje za optično branje datotek opozorilo, da je datoteko nekdo spremenil. Nato se lahko prijavite na svoje spletno mesto in si ogledate, kakšne so bile spremembe.

Najboljše lastnosti varnosti v enem WP & Požarni zid

 • Njihova varnost in požarni zid uporabljata večstopenjski zaščitni sloj, tako da lahko uporabite vsa pravila ravni požarnega zidu, ne da bi kršili svoje spletno mesto
 • Ta vtičnik zazna, ali uporabnik uporablja zelo pogosto uporabniško ime in geslo, ki ga je enostavno uganiti
 • Njihova funkcija zaklepanja s prijavo prepoveduje vse naslove IP, ki povzročajo napade grobe sile
 • Na stran za prijavo dodajte captcha in pozabljeni obrazec za geslo
 • Spremenite lahko privzeto predpono WP
 • V kodo PHP doda dodatno zaščito, tako da na nadzorni plošči WordPress onemogočite možnost urejanja datotek
 • Če želite svojo vsebino zaščititi pred krajo vsebine, lahko z desnim klikom miške preprosto onemogočite
 • in veliko več…

Poskusite vse v enem varnostnem vtičniku

7. Google Authenticator – Dvofaktorska overitev

Z dvofaktorno avtentifikacijo dodate dodatno plast zaščite za prijavo v WordPress pred napadalci. Če vaš varnostni vtičnik za WordPress ne omogoča dvofaktorne avtentikacije, vam priporočam ta vtičnik.

Če ste uporabljali katero koli drugo Googlovo storitev, ki zahteva preverjanje v dveh korakih, potem že veste, kako deluje ta postopek. Po namestitvi vtičnika Google Authenticator WordPress ga morate nastaviti in izbrati kateri koli dvofaktorski način preverjanja pristnosti, ki ga želite uporabiti. Po tem se odjavite z nadzorne plošče programa WordPress in z naslednje prijave, za prijavo boste morali uporabiti Googlovo mobilno aplikacijo Google Authentator.. 

Google Authenticator

Brezplačna različica Google vtičnik za preverjanje pristnosti prihaja z različnimi metodami preverjanja pristnosti, kot so Google Authenticator, QR koda, potisno obvestilo, mehki žeton, varnostna vprašanja, OTP prek SMS itd. Nastavite lahko več možnosti za prijavo in uporabnike lahko preusmerite po prijavi..

Vtičnik premium različice ima več uporabnih funkcij in lahko ga uporabljate za večstransko uporabo. Za uporabnike lahko izberete različne načine preverjanja pristnosti.

Najboljše lastnosti programa Google Authenticator

 • Ta vtičnik med prijavo doda dvofaktorsko preverjanje pristnosti
 • Na voljo so različne metode preverjanja pristnosti
 • Na voljo je več možnosti prijave
 • Podprto na več mestih
 • Za uporabnike lahko izberete kateri koli poseben način preverjanja pristnosti
 • OTP preko e-pošte, OTP prek SMS-a, preverjanje e-pošte na voljo

Poskusite vtičnik Google Authenticator

8. BBQ: Blokirajte slabe poizvedbe

Blokirajte slabe poizvedbe je odličen varnostni vtičnik WordPress, ki ščiti vaše spletno mesto pred zlonamernimi zahtevami po URL-jih. BBQ pregleda dohodni promet in samodejno blokira vse zlonamerne zahteve, kot so eval (, base64_ in drugi nizi dolgih zahtev. 

Blokirajte slabe zahteve

Za razliko od drugih varnostnih vtičnikov WordPress ne potrebuje nadaljnjih nastavitev. To pomeni, da bo po namestitvi tega vtičnika začel svoje delo. Ta vtičnik je na voljo v brezplačni in premijski različici. Vtičnik za plačljivo različico zagotavlja boljšo varnost in nadzor. Uporaba BBQ pro version Vtičnik lahko popolnoma prilagodite požarni zid svojega spletnega mesta, onemogočite BBQ za prijavljene uporabnike, nastavite lastno kodo stanja, enostavno dodate / uredite / odstranite vsa pravila itd.. 

Vtičnik Pro različice stane le 20 dolarjev in vključuje vse funkcije in dobili boste vseživljenjske posodobitve in osnovno podporo.

Najboljše lastnosti blokiranih slabih poizvedb

 • Ta vtičnik je enostaven za uporabo in ne potrebuje nobene konfiguracije
 • Pregleda ves dohodni promet in blokira slabe zahteve
 • Prav tako blokira napade injekcije SQL
 • Uporablja napredno zaščito požarnega zidu 5G, 6G
 • Združljiv z drugimi varnostnimi vtičniki WordPress

9. IP Geo Block

Ko vaše spletno mesto raste, obstaja veliko načinov, kako hekerji poskušajo vstopati v konflikt z vašim spletnim mestom, da bi pridobili nepooblaščen dostop do vašega spletnega mesta. Heker običajno uporablja različne naslove IP za izvedbo napadov brutalne sile in običajno jih je težko zaznati. Torej, tukaj prihaja IP Blok IP WordPress vtičnik.

Ta vtičnik ščiti vaše spletno mesto pred napadom na prijavni obrazec, XML-RPC in skrbniško območje. Prav tako blokira neželeno pošto, komentarje in pingbake, hude napade neželenih okrožij.

IP Blok IP

Če prodajate spletne izdelke v lokalnem območju in ne želite, da jih obiščejo druge države, lahko s tem vtičnikom blokirate druge države. Ta vtičnik uporablja funkcijo »WordPress-Zero Day Exploit Prevention«, kar pomeni, da če vtičnik zazna kakršen koli zlonamerni dostop do vašega spletnega mesta, jih bo blokiral celo iz dovoljenih držav. Ta vtičnik ima tudi funkcijo za blokiranje nekaterih vrst napada, kot so CSRF, SQLi, in tudi zazna, če vaš vtičnik vsebuje ranljivost.

Najboljše lastnosti IP Geo Block

 • Ščiti vaš obrazec za prijavo in XML-RPC pred napadi grobe sile
 • Uporablja funkcijo WordPress-Zero Day Exploit Prevention in lahko prepreči kakršen koli zlonamerni dostop tudi iz dovoljenih držav
 • Nekatere države lahko blokirate
 • Prav tako blokira slabe bote in pajke

Preizkusite vtičnik Block IP Geo

10. Skrij mojo WordPress

Stran za prijavo je eden pomembnih delov spletnega mesta, saj ga hekerji večinoma ciljajo. Če želite zavarovati svojo prijavno stran, lahko skrijete skrbniški URL za WordPress, da napadalci ne bi mogli najti, kje jih preveriti.

Skrij mojo WordPress je dober WordPress varnostni vtičnik, ki ščiti vaše spletno mesto tako, da skriva skrbnika WordPressa in prijavne URL-je pred boti. Vtičnik brezplačne različice ima zelo omejene funkcije in ne deluje za več strani. Vtičnik Pro različice stane 23 dolarjev in vključuje še veliko varnostnih funkcij.

Skrij mojo WordPress

S pomočjo tega vtičnika lahko spremenite svoj vtičnik in ime teme. Ustvarite lahko pot po meri za WordPress vključuje, vsebino, nalaganje itd. Tako hekerji ne bi mogli ugotoviti, ali uporabljate WordPress ali ne. Prav tako ni mogoče zaznati na WordPress temi in orodju za preverjanje vtičnikov.

Najboljše lastnosti Hide My WP:

 • Lahko spremenite URL-je wp-admin in wp-login
 • Naključno lahko spremenite vtičnike in imena tem
 • Ustvarite lahko po meri za svoje WordPress vtičnike, teme, prenose, kategorije
 • Lahko skrije razrede wp-image in wp-post
 • Onemogoči skripte manifestov WLW, dostop do API-ja za počitek
 • Na spletnem mestu preprečuje napade silovitih napadov, napade vbrizgavanja SQL in skriptno skriptanje

Poskusite skriti My WordPress PRO

11. WPS Skrij prijavo

Hiter heker uporablja našo prijavno stran za izvedbo napadov brutalne sile, kjer preizkušajo različne kombinacije uporabniškega imena in gesla za dostop do našega spletnega mesta. Če je vaše geslo šibko in uporabljate privzeto uporabniško ime »admin«, se lahko vaše spletno mesto zlahka zlomi. Najprej morate spremeniti privzeto skrbniško uporabniško ime in uporabiti zapleteno geslo. Drug način, kako lahko zaščitite svojo prijavno stran, je tako, da jo skrijete. 

WPS Skrij prijavo

S spreminjanjem ali skrivanjem vaše prijavne strani v WordPressu napadalci ne bi mogli najti vaše strani za prijavo. Privzeti naslov za prijavo v WordPress je “domain.com/wp-admin” in URL lahko spremenite v karkoli želite, na primer “domain.com/my$$site6”. Vedno pa si morate zapomniti nov prijavni URL za WordPress ali pa ga lahko napišete drugje.

Najboljše lastnosti WPS Hide Login:

 • Lahko preprosto spremenite prijavni URL za WordPress
 • Vaše spletno mesto ustavi pred brutalnimi napadi

Prenesite WPS Hide Login

12. HTTP glave

HTTP Header

V wordpressu je nekaj glav za komunikacijo s strežnikom in brskalnikom. Header pove strežnikom, kako dobiti poročilo in brskalniku, kako prikazati poročilo in se odzivati ​​s podatki. Na primer, imate spletni obrazec, na koncu pa gumb SUBMIT. Če deluje z JavaScript in če so v glavah HTTP prisotne oznake javascripta, lahko hekerji z nekaj metodami spremenijo delovanje gumba.

Z uporabo vtičnika HTTP Headers WordPress lahko nadzorujete vse glave HTTP, ki jih vrne vaš blog ali spletno mesto. Ta vtičnik je popolnoma brezplačen in lahko prilagodite tako, kot želite.

Prenesite HTTP Headers Plugin

Zaključek

Varnostni vtičniki so bistveni, ko gre za varnost WordPressa. Z uporabo varnostnega vtičnika WordPress ves čas spremlja našo spletno stran in zazna, če je na našem spletnem mestu kaj narobe. Prav tako preprečuje najpogostejše napade, kot so napadi brutalne sile, napadi DDoS, napadi XML-RPC itd. Ne vemo, kateri vtičnik ali tema vsebuje ranljivo in običajno je ne moremo zaznati. Toda varnostni vtičnik ga zlahka zazna in vas obvesti prek e-poštnega obvestila.

Poleg tega, če imate blog z več avtorji ali poslovno spletno stran, kjer imajo avtorji ali uredniki članke privilegij objavljati, urejati ali brisati članke. Ne morete razumeti, ali uporabnik poskuša vdreti v vaše spletno mesto ali kaj je njihova dejavnost. Toda dober WordPress varnostni vtičnik lahko enostavno spremlja vse, kar se dogaja na vaši strani.

V tem članku smo razpravljali o 12 najboljših varnostnih vtičnikov WordPress, ki lahko pomagajo zaščititi vaše spletno mesto. Ni treba uporabljati vseh vtičnikov. Lahko pa poskusite katerega koli od njih in če želite, se držite vtičnika. Bolje bo, če preklopite na vtičnik premium različice, ker zagotavljajo več varnostnih funkcij in podpore.

Uporabljate WordPress? Katere varnostne vtičnike WordPress uporabljate? Sem zamudil vtičnik za omembo? Sporočite nam v razdelku za komentarje. Če se vam zdi ta članek v pomoč, ga delite s prijatelji.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector