20 najboljših vtičnikov WooCommerce, ki jih potrebujete za leto 2018

04.06.2020
ПЛУГІНІ '20 najboljših vtičnikov WooCommerce, ki jih potrebujete za leto 2018
0 14 мин.

Torej ste ustvarili spletno mesto WooCommerce. Pripravljeni ste na svet. Veselite se odlične prihodnosti vašega podjetja. Rast je tisto, kar potrebujete. Nekdo išče Google in si ogleda vaše spletno mesto. Nekdo si je ogledal vašo spletno stran. Nekaj ​​manjka. Spoznali so, da manjka element, zato so se brez obotavljanja preselili na drugo spletno mesto. Zapustili so vaše spletno mesto in izgubili boste možnost.


Torej kaj se je zgodilo? Popolnoma ste pozabili postaviti funkcije, ki bodo obiskovalcem omogočile spremljanje vašega spletnega mesta. Ti obiskovalci, ki bodo potencialne stranke, morajo videti odlične funkcije vtičnika WooCommerce, zaradi katerih jih lahko ponovno obiščejo. Potrebujete stalne stranke, ki se bodo znova vrnile in kupile. Potrebujete pokroviteljstvo, ki bo pozitivno odzivalo na vašo spletno trgovino. Če želite doseči svoj cilj in več zaslužiti, morate izboljšati spletno mesto ECommerce.

Trenutni trendi na trgu so že vnaprej in Razvijalci vtičnikov White Label uporabljajo različne vtičnike Woocommerce, ki lahko izboljšajo spletna mesta, zlasti spletna mesta v komercialne namene. Takšni vtičniki so potrebni, da stranke, kupci in obiskovalci cenijo to, kar služi vašemu spletnemu mestu.

Letos, 2018, lahko svoje spletno mesto namenite tako, da uporabite naslednjih priporočenih 20 najboljših vtičnikov WooCommerce. Upoštevajte, da so nekateri vtičniki vrhunski, nekateri pa so brezplačni.

20 najboljših vtičnikov WooCommerce

1. Dodatne možnosti izdelka za WooCommerce 

Možnost dodatnega izdelka WoocommerceMožnosti dodatnega izdelka WooCommerce je najbolj donosen premium dodatek, ki ponuja 14 različnih funkcij za izdelke spletnih trgovin. Ima vmesnik, ki je preprost za uporabo, hkrati pa je pripravljen na večjezičnost, ki je lahko zelo koristen za prevajanje vaše spletne trgovine v različne jezike. Ta vtičnik WooCommerce ima funkcije, vključno s prikazom ali skrivanjem cen, spremembami sličic izdelkov, skupinami možnosti, pogojnimi možnostmi, namigi, največjimi in najnižjimi vrednostmi, potrditvenimi polji, leno nalaganje slik, oblikovalec polj obrazcev in povečanje odstotka.

Cena: 24 dolarjev

Oglejte si vtičnik

2. Lupa WITH WooCommerce Zoom 

Povečevalnik zooma WooCommerce

Povečaj povečava WITH WooCommerce je pomemben vtičnik WooCommerce, ki ga je razvil YITH, posebej za tiste, ki jih zelo zanima izdelek, ki ga ponujate. Če povečate sliko svojega izdelka, je mobilnim uporabnikom zelo priročno, da kritizirajo vaše izdelke, preden končno kupijo katerega koli izdelka. 

S pomočjo tega vtičnika lahko vsem slikam izdelka dodate učinek povečave, tako da lahko stranke preprosto pregledajo izdelek. Uporablja preprosto tehniko, tako da, ko uporabnik z miško premakne miško nad sliko izdelka, samodejno pridobi boljšo velikost. Ta funkcija deluje na vseh vrstah naprav, če je ne želite prikazati na mobilnih napravah, jo lahko onemogočite v nastavitvah vtičnika.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

3. Čebelarjenje za WooCommerce

Čebelarjenje za WooCommerce

Če iščete izčrpno orodje, ki vam pomaga izboljšati tok konverzije z dodajanjem nastavitev na poti stranke, je Beeketing za WooCommerce dobra izbira, ki jo je res vredno poskusiti.

Od sledenja, trženja e-pošte, prodaje navzkrižne prodaje in drugih orodij za optimizacijo konverzij, Beeketing ponuja vse to v samo 1 vtičniku WooCommerce. Kar naenkrat postane jasno, da je tisto, kar se morda zdi nepremagljiva naloga, v resnici precej izvedljivo s čepkom Beeketing.

Poglejmo podrobneje nekaj pomembnih vgrajenih orodij, ki jih ponuja:

Povečajte prodajo: ustvarite neomejeno upsell & ponudbe za navzkrižno prodajo, ki dobro sodelujejo Izdelki, povezani z WooCommerce funkcija za povečanje AOV trgovine.

Povečanje blagajne: ukvarjajte se z zapuščenimi vozički tako, da na svoje spletno mesto dodate nastavitve in ustvarite edinstveno izkušnjo kupca z različnimi vrstami spodbudnih ponudb.

Prodajni pop: ustvarite čudovite nedavne prodajne pojavne okne, s katerimi boste obiskovalce obvestili o nedavno kupljenih izdelkih. Gradite zaupanje in pristnost.

Cena: ta vtičnik ponuja oboje & premium lastnosti. Od 8,25 $ / m.

Oglejte si vtičnik

4. Tabela hitrosti dostave za WooCommerce

Tabela hitrosti dostave za WooCommerce

Tabela hitrosti pošiljanja je vrhunski vtičnik, ki olajša nastavitev stopenj pošiljanja glede na države, utež vozička, vmesne nakupe in druge funkcije, povezane s pošiljanjem. Ta vtičnik je WPML (upravljanje prevajanja) prijazen in deluje s katero koli temo. Če želite najboljši vtičnik WooCommerce, je ta vtičnik dobra izbira.

Cena: 25 dolarjev

Oglejte si vtičnik

5. Tiskanje po meri po meri & Skladiščenje

Tiskanje po meri in skladiščenje po meri

Natisnjeno vam omogoča prodajo lastnih modelov na majicah po meri, telefonskih skrinjah, gamašah, vrčkih, plakatih in še veliko več s pošiljanjem tiska na zahtevo pod lastno blagovno znamko. Poleg tega Printful ponuja tudi skladiščenje & storitve izpolnjevanja, zato jih lahko uporabite tudi za shranjevanje, pakiranje in pošiljanje lastnih izdelkov.

Ta vtičnik traja le nekaj minut za nastavitev in obravnava vse, od upravljanja z naročili do davčnih izračunov. Registracije ali mesečne naročnine ni, zato morate izpolnitev plačati šele, ko pride naročilo.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

6. Prehod za plačilo s črtami

Woocommerce Stripe

Stripe je podjetje, rojeno na Irskem, ki ponuja spletne plačilne sisteme za enostavne, hitre in brezplačne spletne transakcije. Stripe Payment Gateway je zelo uporaben, ko imate veljavno potrdilo SSL, ki je običajno že danes, zlasti za spletne trgovine.

Z vtičnikom Stripe WooCommerce bo kupcem omogočil dodatno uporabo njihovih kreditnih kartic, kot so American Express, Discover, Diners Club, JCB, MasterCard, Visa in celo BitCoin. Izbirajo lahko tudi uporabo neposrednih bančnih plačil, če ne želijo uporabljati svojih kreditnih kartic ali nimajo nobene kreditne kartice.

Stripe nima pristojbin za nastavitev, ni mesečnih pristojbin, zaračunali jih boste le, ko stranka plača. Plačila lahko sprejemate od koder koli po svetu in zdaj podpira Apple Pay.

Cena: Brezplačno

Obiščite vtičnik

7. Prilagodilec e-pošte 

Customizer e-pošte

Za razširjanje informacij strankam in potencialnim strankam potrebujete profesionalno e-poštno sporočilo in to je funkcija prilagajalca e-pošte. Poslovna e-poštna sporočila lahko profesionalno prilagodite s povezavami po meri, glavo in nogo po meri. Izberete lahko tudi svoje barvne kombinacije, če imate osebne želje.

Če ste novinec ali programer in ne veste veliko o kodiranju, je ta vtičnik kot nalašč za prilagajanje e-poštnega naslova WooCommerce v samo nekaj klikih. Vtičnik za prilagajanje e-pošte WooCommerce vtičnik omogoča tudi upravljanje e-poštnih komunikacij, poslanih iz njihove trgovine, veliko preprostejše in enostavnejše.

Cena: 25 dolarjev

Oglejte si vtičnik

8. WooCommerce Direct Checkout 

WooCommerce Direct Checkout

Neposredni gumb za plačilo strankam olajša izogibanje obisku druge strani na vašem spletnem mestu zaradi odjave. To zagotavlja boljšo stopnjo konverzije, saj gumbi Direct Checkout zmanjšajo čas, ki je potreben za odjavo v primerjavi s stranjo Checkout.

Vtičnik WoCommerce Direct Checkout vam omogoča poenostavitev postopka nakupa in povečanje števila prodaje. Na plošči nastavitev WooCommerce lahko dodate novo podmeni povezave »Direct Checkout«, kjer lahko omogočite ali onemogočite možnost neposrednega nakupa, dodate gumb »nadaljuj z nakupovanjem« in še veliko več.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

9. Voziček z menijem WooCommerce

WooCommerce meni košarica

Košarica z meniji WooCommerce je zelo uporabna za stranke, ki kupujejo več artiklov. Ta meni Vtičnik košarice v gumbu za krmarjenje doda gumb nakupovalne košarice in lahko prikažete ikono, izdelke in ceno košarice. Prav tako lahko spremenite položaj gumba za voziček in omogočite, da lebdi v levi ali desni položaj. Ta vtičnik dobro sodeluje z WooCommerce, Eshop, WP-Ecommerce, Jigoshop in pripravljen je za prevod. 

Vendar gre za brezplačen vtičnik, če pa želite več funkcij in modelov gumba košarice z menijem WooCommerce, morate kupiti vtičnik premium različice.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

10. WooCommerce CSV Uvoznik

WooCommerce CSV Uvoznik

Ko morate brez povezave preveriti svoje sezname zalog, lahko uporabite ta pomemben vtičnik Uvoznik CSV in uvozite do 10.000 izdelkov v datoteko CSV in datoteko preverite brez povezave.

Cena: Brezplačno

11. Izvoznik WooCommerce Store

Izvoznik trgovine WooCommerce

Če želite varnostno kopijo svoje spletne trgovine, je to zelo pomemben vtičnik, ki lahko ustvari varnostno kopijo za vašo spletno trgovino. Zelo koristno je tudi, ko morate posodobiti več podrobnosti svojih izdelkov. Izvoz lahko tudi načrtujete in lahko pošljete na vaš e-poštni naslov kot priloge, varno shranite v WordPress medij ali celo neposredno izvozite s pomočjo FTP. Podatke WooCommerce lahko izvozite v več formatov, kot so: CSV, XML, XLS, TSV itd..

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

12. Stikalo valut WooCommerce

WooCommerce Switcher

Vtičnik Switcher WooCommerce Currency Switcher omogoča obiskovalcem vaše spletne strani, da zamenjajo valuto na vašem spletnem mestu WooCommerce in pretvorijo svoje tečaje v realnem času. Če izdelke ali storitve prodajate prek spleta, morate imeti možnost menjalnika valut, ki bo vašim strankam pomagal, da hitro zamenjajo svojo lokalno valuto. Tako enostavno razumejo ceno izdelka in želijo nadaljevati naročilo s svojega spletnega mesta.

Ta vtičnik lahko dodate tudi z uporabo kratkih kod in celo na področju pripomočkov. Da ne omenjam, da če imate spletno mesto WooCommerce, morate ta vtičnik.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

13. WooCommerce PDF računi Računi za pakiranje

WooCommerce PDF računi

Če potrebujete račun, ustvarjen za referenčne namene ali za kakršno koli dokumentacijo, vam lahko pomaga vtičnik PDF računi. Če uporabite ta vtičnik, boste imeli vso svojo prodajo takojšen račun za PDF, ki ga lahko nato pošljete strankam po e-pošti ali ga delite na kateri koli račun Dropbox, Egnyte, Google Drive ali OneDrive. Ti računi so popolnoma prilagodljivi in ​​jih lahko oblikujete po svoje. Poleg tega lahko ustvarite račune PDF ali pakiranje položnic v velikem obsegu. 

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

14. WooCommerce plačajte z Amazonom

Amazonska plačila za WooCommerce

Ali želite na svoje spletno mesto dodati prehod za plačilo Amazon? potem je ta vtičnik za vas. Ta plačilna storitev WooCommerce Pay s Amazonom omogoča sprejemanje plačil Amazon neposredno iz mesta. Kdo je že Amazonov kupec, lahko brez težav plača s svojim računom Amazon in je popolnoma varen. Vaše stranke lahko plačujejo s svojo kreditno kartico, ki podpira tako HTTP kot HTTPS spletna mesta.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

15. WooCommerce večjezičnost – WPML

WPML za WooCommerce

Če želite, da je vaša spletna trgovina prevedena v več jezikov, lahko uporabite večjezični vtičnik za pretvorbo jezika. Pričakujete lahko veliko obiskovalcev, ki so na svoj način edinstveni in eno od teh je, da imajo jezik, ki ga uporabljajo drugače kot vaš jezik. Ta vtičnik vam bo zagotovo pomagal, da boste od tujih strank pridobili več.

WPML je eden najboljših vtičnikov WooCommerce za prevajanje jezikov v samo enem kliku miške. Lahko prevede vse izdelke WooCommerce in ohrani isti jezik, dokler postopek zaključevanja blaga ni končan. Najboljša lastnost tega vtičnika je ta, da ta vtičnik pošilja e-poštna sporočila strankam in administratorju v njihovih jezikih, kar je velik prihranek časa. Prav tako lahko vodite eno trgovino WooCommerce z več valutami.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

16. WooCommerce Checkout Manager

WooCommerce Checkout Manager

WooCommerce Checkout Manager je brezplačen vtičnik, ki ga lahko uporabite za povečanje učinkovitosti za svoje stranke, ki bodo preverjale svojo košarico spletne trgovine. Polja lahko dodate in preuredite na strani blagajne v trgovini WooCommerce, dodate in odstranite obvezna polja, ustvarite pogojna polja, izvozite naročila po imenih polj, skrijete ali prikažete določena polja za posebne uporabniške vloge, kot so zveste ali pogoste stranke, neobvezno naročite polja in celo naložite datoteke na svojo stran za odjavo.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

17. Izboljšani vtičnik Google Analytics za Google Analytics za WooCommerce

WooCommerce vtičnik za Google AnalyticsIzboljšana e-trgovina vtičnik Google Analytics je odličen analitični vtičnik za WooCommerce, ki spremlja vedenje uporabnikov na vašem spletnem mestu. Nastavitev je enostavna in spremlja ves promet na vašem spletnem mestu, vključno z obnašanjem blaga, uspešnostjo izdelka, prodajo in nakupovalnim vedenjem. To je zelo koristen vtičnik za analizo univerzalnega izida vašega spletnega mesta ECommerce in spremljanje njegove učinkovitosti in uspešnosti za zadovoljstvo vaših strank.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

18. Drsnik izdelkov WooCommerce

Drsnik izdelkov WooCommerce

WooCommerce Product Slider je popolnoma odziven drsni vtičnik za WooCommerce. Izboljša videz vaše spletne trgovine in poveča njen vizualni videz ter poskrbi za odzivnost nanjo. To lahko uporabite še posebej, če želite izdelke predstaviti in celo izboljšati, če omogočite funkcije CSS in učinke nanje.

Ta vtičnik WooCommerce je brezplačen in lahko ustvarite neomejene diapozitive slik, ki so popolnoma optimizirani za mobilne naprave, tako da so drsniki videti lepi kot namizni ali prenosni računalniki. S kazalcem miške lahko nastavite samodejno predvajanje drsnika in zaustavitev drsnika. Ta vtičnik vključuje tudi 3 teme in 20 različnih trakov.

Z brezplačnim vtičnikom pa je na voljo tudi vtičnik premium različice, ki ima več tem in funkcij.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

19. YITH WooCommerce Social Login

YITH WooCommerce Social Login

To je še en pomemben vtičnik, ki ga je razvil YITH, za prijavo v svojo trgovino ECommerce z manj težav. To je vtičnik, ki ga lahko uporabite, če želite, da se vaše stranke v spletno trgovino prijavijo s svojimi računi v družabnih medijih, vključno z Google Plus, Facebook in Twitter. To je zelo učinkovit vtičnik za tiste, ki ne želijo iti skozi postopek podpisa, na primer vnašanje osebnih podatkov.

Če namestite vtični vtičnik Yith WooCommerce Social, lahko na svojo prijavno stran preprosto dodate možnost socialne prijave kot alternativni način prijave. Tako se vaši uporabniki lažje prijavijo s samo enim klikom miške s svojim socialnim računom, namesto da bi opravili 5 minut dolg postopek registracije. Da ne omenjam, to povečuje tudi stopnjo pogovorov in prinaša več prodaje.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

20. Filter za iskanje izdelkov in izdelkov WITH WooCommerce Ajax

YITH WooCommerce Ajax filter izdelkov

To je zelo uporaben vtičnik za vaše stranke, ki so želele iskati določen izdelek. Če imate nameščen ta vtičnik, lahko stranke iščejo in filtrirajo rezultate iskanja z različnimi merili, kot so barve, nalepke, seznami, cene in druge kombinacije, ki jih določa skrbnik. Stranke olajšajo iskanje želenih izdelkov s pomočjo tega filtra izdelkov. Ta pripomoček za filtriranje izdelkov lahko dodate na strani izdelkov in v objave vaše trgovine s 4 različnimi postavitvami.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

21. YITH Neskončno drsenje

YITH Neskončno drsenje

YITH Infinite Scrolling je zelo uporaben vtičnik WooCommerce, s katerim bo vaša spletna trgovina zelo odzivna, oblikovanje pa bo izboljšano za stranke, ki si želijo ogledati vaš seznam izdelkov prek glavne strani vaše spletne trgovine. To je zelo učinkovito zlasti za uporabnike mobilnih naprav, ki ne želijo dostopati do spletnega mesta z veliko strani. Neskončno drsenje je zelo učinkovito za majhno spletno trgovino z manj kot sto izdelki.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

22. Pogosta vprašanja o izdelku WooCommerce

Pogosta vprašanja o izdelku

Vtičnik za pogosta vprašanja o izdelku WooCommerce omogoča uporabnikom, da postavljajo vprašanja, dobijo odgovore in si ogledajo druge teme o katerem koli določenem izdelku. Omogoča tudi ročno dodajanje vprašanja določenim izdelkom. Ko uporabnik klikne na vprašanje, bo odgovor samodejno osvetljen.

Cena: Brezplačno

Oglejte si vtičnik

To so naši priporočeni najboljši vtičniki WooCommerce, ki jih lahko uporabite za svojo spletno trgovino. Seveda je veliko tam, ki čakajo na namestitev in uporabo. Lahko uporabite druge vtičnike WooCommerce, ki tukaj niso omenjeni. Vsekakor morate zagotovo uporabiti vtičnik, da izboljšate svoje spletno mesto in ohranite stranke, ki se vračajo na vaše spletno mesto ECommerce. Za rast vaše spletne trgovine potrebujete vtičnike WooCommerce, ki bodo pridobili več obiskovalcev. Leto 2018 je že Izberite in uporabite vtičnike WooCommerce, ki vam bodo pomagali pri doseganju cilja.

Ali imate spletno mesto WooCommerce? Katere vtičnike uporabljate? Sporočite nam, kateri vtičniki WooCommerce so vam najbolj všeč v razdelku za komentarje. Če vam je ta objava všeč, potem delite v družabnih medijih in nas naročite na  Facebook, Twitter, Google+.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector