20 najboljših vtičnikov WordPress 2017: bistvenega pomena za profesionalne blogerje

Če ste pred kratkim začeli blog z WordPressom, je to izbralo velik glavobol Najboljši vtičniki za WordPress. Ker WordPress vsebuje skoraj 48.000 vtičnikov in je težko najti, kateri je kot nalašč za vaše spletno mesto. Zato smo zbrali nekaj najbolj uporabnih in najpogostejših WordPress vtičnikov, ki so bistveni za vsakega lastnika spletnega mesta.


Če namestite preveč vtičnikov, znatno ustvarite obremenitve v vaši zbirki podatkov, kar poveča čas nalaganja vašega spletnega mesta. Da bo vaše spletno mesto popolnoma optimizirano, odstranite nepotrebne vtičnike in pogosto očistite svojo WordPress bazo podatkov. V tem članku smo našteli 20 Najboljši vtičniki za WordPress ki so bistvene za vsakega profesionalnega Bloggerja.

[clickToTweet tweet = ”” 20 najboljših vtičnikov WordPress za profesionalne blogerje ”” quote = ”” 20 najboljših vtičnikov WordPress za profesionalne blogerje ”” topic = ”style3 ″]

20 najboljših vtičnikov za WordPress (izbran strokovnjak)

# 1 Yoast SEO

Vtičnik Yoast WordPress

Yoast je najboljši SEO vtičnik za WordPress. Če ste nedavno začeli blog, vam ta vtičnik pomaga pri razvrščanju spletnega mesta na spletnih iskalnikih. Po aktiviranju morate ta vtičnik nastaviti.

Ta vtičnik vam omogoča, da ustvarite zemljevid spletnega mesta XML, ki je potreben za pošiljanje spletnega mesta spletnega dnevnika na Google Search Console. Strukturo spletnega mesta lahko spremenite tudi v nastavitvah vtičnika.

Poleg tega vam njihov predogled delčka pomaga izboljšati obstoječe vsebine SEO prijazno. Na primer, prikaže se vam, ali je naslov vašega predala predolg ali prekratek, ali je vaš meta opis smiseln v okviru rezultata iskanja in da Fokusna ključna beseda da se želite uvrstiti na iskalnike. Torej, ta vtičnik WordPress je dostojen za vaše spletno mesto in zelo priporočljiv.

# 2 Akismet

WordPress Vtičniki

Če v WordPressu preverite odsek za komentarje, boste videli, da je veliko komentarjev treba odobriti. Mogoče ste zelo veseli, ker dobivate komentarje na svoji spletni strani. V resnici pa je 99% komentarjev SPAM. Poskušajo pridobiti povratne povezave z vašega spletnega mesta. Torej, tukaj prihaja Akismet vtičnik preprečiti SPAM komentarji za spletno mesto WordPress.

Po namestitvi Akismet-a se morate prijaviti s svojim WordPress.com računom, ki je potreben za aktivacijo. Potem ga morate nastaviti. Tukaj je vadnica Kako namestiti vtičnik Akismet.

Zdaj lahko vidite, da so ti komentarji označeni kot NEZAŽELENA POŠTA. Akismet preveri vaše komentarje v spletni storitvi Akismet, da ugotovi, ali so videti kot neželena pošta, in vam omogoča pregled neželene pošte. Opazite ga lahko na zaslonu »Komentarji« vašega spletnega dnevnika.

# 3 Page Builder s strani SiteOrigin

Graditelj strani s strani SiteOrigin

Page Builder by SiteOrigin je najbolj priljubljen vtičnik za ustvarjanje strani v WordPressu. Omogoča vam ustvarjanje osupljivih ciljnih strani in za to ne potrebujete nobenih veščin kodiranja. Vtičnik ima paket paketov, ki ponuja več možnosti.

Ta vtičnik deluje na objavah, straneh in podpira tudi urejanje v živo. To orodje vam omogoča ogled vsebine in urejanje gradnikov v realnem času. Poleg tega deluje s standardnimi WordPress pripomočki in vam daje dodatne možnosti pripomočkov, da vedno najdete pripomoček, ki ga potrebujete.

# 4 Jetpack

Jetpack

Jetpack je eden izmed Najboljši vtičniki WordPress. Ko prvič namestite WordPress, boste videli, da sta že vgrajena dva vtičnika. Jetpack je eden izmed njih in ima več kot 1+ milijonov aktivnih namestitev. 

Je edini vtičnik, ki ima več funkcij. Večina uporabnikov ga imenuje vtičnik “Vse v enem”, ker vam omogoča:

 • Statistika spletnega mesta in analitika
 • lahko označite povezane objave
 • lahko zaščiti vaše spletno mesto pred napadom sile Brute
 • lahko spremlja izpad in čas nadgradnje
 • E-poštne naročnine
 • in še veliko več…

Z možnostjo Samodejna skupna raba lahko spletno mesto povežete s Facebookom, Twitterjem, Google+, Linkedinom itd., Tako da ob objavi nove objave samodejno objavi svojo objavo v spletnem dnevniku na teh družabnih spletnih mestih.

Čeprav je večina funkcij in storitev Jetpacka brezplačnih, ponuja tudi plačljive funkcije. Plačane funkcije vključujejo napredne varnostne in varnostne storitve, video gostovanje, monetizacijo spletnih mest, napredna orodja za SEO itd.

# 5 W3 Skupaj predpomnilnik

W3 Skupaj predpomnilnik

Z dobrim spletnim gostiteljem potrebujete vtičnik za predpomnjenje. Predpomnilnik je začasno shranjevanje, v katerem so shranjene vaše statične datoteke, ki vključujejo HTML, CSS, JavaScript, slike itd. Te spletne strani so shranjene na trdem disku v poddirektorju predpomnilnika. Ko uporabnik ponovno obišče vaše spletno mesto, vaš spletni brskalnik te datoteke pridobi iz predpomnilnika in ne izvirnega strežnika. Tako lahko shranite pasovno širino in tudi povečate hitrost nalaganja spletnega mesta.

W3 Total Cache je eden izmed Najboljši vtičniki WordPress. Izboljša SEO in uporabniško izkušnjo vašega spletnega mesta s povečanjem učinkovitosti spletnega mesta. Z njihovo integracijo v omrežje za dostavo vsebin (CDN) lahko preprosto pospešite svoje spletno mesto. Poleg tega minimizira vaše HTML, CSS in JavaScript, omogoča predpomnjenje brskalnika, predpomnjenje podatkov itd.

W3 Total Cache ima veliko funkcij, zato je pravilna nastavitev nekako težka. Preberite to vadnico o tem, kako nastaviti W3 Total Cache.

# 6 Preverjena prekinjena povezava

Preverjena povezava

Vtičnik za preverjanje prekinjene povezave skenirajte svoje spletno mesto glede nepopolnih povezav Na primer, vaša objava v spletnem dnevniku vsebuje zunanje povezave in slike. Torej se včasih te slike poškodujejo in povezave postanejo neveljavne, potem vam bo ta vtičnik označil te prekinjene povezave in je vir.

Spremlja povezave v vaših objavah, straneh, komentarjih, dnevniku in poljih po meri ter zazna povezave, ki ne delujejo, manjkajoče slike in preusmeritve. Potem vas obvesti o nadzorni plošči ali po e-pošti.

Kot prekinjene ali manjkajoče povezave slabo SEO, zato lahko s pomočjo tega vtičnika ponovno napišete manjkajoči URL in preprečite iskalnikom, da sledijo pokvarjenim povezavam.

# 7 Nadzorna plošča Google Analytics za WP

Nadzorna plošča Google Analytics za WP

Nadzorna plošča Google Analytics za vtičnik WP omogoča enostavno spremljanje prometa na spletnem mestu Po namestitvi tega vtičnika boste na nadzorni plošči WordPress dobili vse podrobnosti o prometu. S pomočjo tega vtičnika lahko spremljate obiskovalce v realnem času, vire prometa, GEO lokacije, napotnice, pogledi strani, stopnja obiskov itd.

Ta vtičnik je popolnoma brezplačen in deluje enako kot vsa druga plačana orodja. Poleg nadzorne plošče lahko preverite seje, uporabnike, stopnjo obiskov ene strani, organsko iskanje, stran / sejo in vse podatke o prometu v zadnjih 30 dneh, tudi do 3 leta. Tako lahko promet na svoji spletni strani v zadnjih 3 letih preverite s samo enim klikom.

Njihova nadzorna plošča vtičnikov je popolnoma neobvezna in jih je mogoče enostavno integrirati s kodo Google Analytics. Tako lahko nadzirate statistiko svojega spletnega mesta, ne da bi odprli noben zavihek v brskalniku.

# 8 Obrazci Ninje

Obrazci Ninja

Želite narediti lepo Kontaktni obrazci? Potem so obrazci Ninja dobra izbira za vas. Je popolnoma brezplačen in lahko ustvarite neomejeno število obrazcev. Obrazce lahko zgradite v nekaj minutah s pomočjo njihovega močnega ustvarjalca obrazcev povleci in spusti.

Ta obrazec je na voljo s priljubljenimi dodatki, ki so na voljo v različici Pro vtičnika. Obrazec lahko tudi uvozite / izvozite iz nastavitev vtičnika in si lahko ogledate skupno oddajo obrazca. Za prikaz obrazcev za stike lahko uporabite kratke kode ali neposredno vstavite obrazce v svoje objave / strani. Za uporabo reCAPTCHA morate dobiti ključ mesta in tajni ključ Google reCAPTCHA.

# 9 bbpress

bbpress

bbpress je a forum, ki WordPress vtičnik. bbpress je zelo preprost in lahek vtičnik, ki deluje na katerem koli skupnem gostovanju. Ta vtičnik ima tudi svoje teme in vtičnike, kot je WordPress.

S pomočjo bbpressa lahko oblikujete poljuben forum. Na primer, lahko sestavite forum, kot je WordPress.org. Če pa želite forum za večjo skupnost, bo phpBB, myBB dober. Preverite, kako vključiti forum v WordPress.

# 10 Varnost Securi

Varnost Securi

Securi je eden najmočnejših varnostnih vtičnikov za WordPress. Na vašem spletnem mestu preprečuje napade silovitih napadov, DDoS napadov. Securi vas s svojim zmogljivim skenerjem zlonamerne programske opreme in varnostnim utrjevanjem ohranja spletno mesto 24 × 7.

Storitev Securi je za vse uporabnike WordPressa brezplačna. Njihovih sedem ključnih varnostnih funkcij so varnostna beleženje beleženja dejavnosti, spremljanje integritete datotek, oddaljeno skeniranje zlonamerne programske opreme, spremljanje črnih seznamov, učinkovito varovanje varnosti, varnostne akcije po krajih, varnostna obvestila.

# 11 Socialna vojna

Socialna vojna

Socialna vojna je tisto najboljši družabni vtičniki WordPress. Social Warfare vam omogoča, da svojo spletno stran / objavo vsebine delite na spletnih mestih družbenega omrežja na boljši način, da pridobite več skupnih deležev in povečate promet.

Je zelo strelovodljiv in zelo prilagodljiv dodatek za družbeni delež ki se hitro naloži na vašem spletnem mestu. Na svoji strani, objavi in ​​na levi strani lahko dodate gumb za skupno rabo v družabnem omrežju, ki pritegne vaše obiskovalce, da jih dajo v skupno rabo.

Ta brezplačna različica vtičnika ima omejene funkcije, vendar vam bo plačljiva različica nudila napredne možnosti skupne rabe.

Pridobite brezplačno različico Pridobite plačano različico

# 12 Tabela cen od podjetja Supsystic

Tabela cen po podjetju Supsystic

Tabela cen s strani Supsystic vam omogoča ustvarjanje odzivne tabele s cenami ali primerjalna tabela v WordPressu. Priložen je program za izdelavo tabel za povleci in spusti, ki vam pomaga ustvariti kakršno koli cenovno tabelo brez težav.

Lahko uporabite drugo vrsto predloge tabele in ustvarite tabele, stolpce in vrstice z neomejenimi cenami. Na voljo je več gumbov, besedila in CSS stilov za poljuben seznam cen in jih je mogoče integrirati v tabelo cen z uporabo kratkih kod.

# 13 BJ Lazy Load

BJ Lazy Load

BJ Lazy Load je eden najboljših vtičnikov Lazy Loading WordPress. Leno naloži vse slike vašega spletnega mesta, ko postane vidno v oknu brskalnika, ko obiskovalec pomakne stran. Tako lahko shranite pasovno širino strežnika in izboljšate hitrost nalaganja spletnega mesta.

Ta vtičnik deluje na kateri koli spletni strani. Uporabite ga lahko za vsebino strani, slike, objavljanje sličic, Gravatars itd. V primeru, da ta vtičnik ne deluje pravilno, lahko uporabite drug vtičnik za nalaganje.

# 14 Preusmeritev

Preusmeritev

Preusmeritev je najboljši vtičnik za upravljanje 301 preusmeritev. Včasih, ko posodobite kateri koli URL, boste verjetno dobili napako 404 Stran ni mogoče najti. V tem primeru lahko preprosto preusmerite vse 404 na 301, kar pomeni, da stari URL preusmerite na nov URL.

Če imate preveč napak 404, jih lahko takoj popravite »Napaka 404 strani ni mogoče najti«.

# 15 Uvoznik WordPress

WordPress Uvoznik

Če želite uvoziti ali premikati svoje objave, strani na novo spletno mesto WordPress, lahko to storite z uporabo WordPress vtičnik Uvoznik. Omogoča vam, da iz izvozne datoteke WordPress uvozite objave, strani, komentarje, polja po meri, kategorije, oznake in drugo.

# 16 BackupBuddy

Backupbuddy

Backupbuddy obravnava vaše Varnostno kopiranje za WordPress. Ustvarite lahko popolno varnostno kopijo ali samo varnostno kopijo baze podatkov in jih ponovno obnovite.

BackupBuddy ponuja tudi razporede za varnostno kopiranje, oddaljene cilje, selitvena mesta itd. Z Backupbuddy lahko varnostno kopirate ali obnovite katero koli posamezno datoteko v realnem času. Poleg tega lahko varnostne kopije shranite v katero koli spletno shrambo, kot je Google Drive, Dropbox itd.

# 17 WP Sweep

WP Sweep

WP Sweep Čisti svoj WordPress baza podatkov z odstranitvijo nepotrebnih tabel baze podatkov, revizijami, izbrisanimi komentarji, neodobrenimi komentarji, neželenimi komentarji in še več. S tem lahko tudi optimizirate bazo podatkov WordPress, ki pomaga hitreje naložiti spletno mesto.

Glejte, kako optimizirati bazo podatkov WordPress z uporabo WP Sweep.

# 18 Drsnik avtorja Soliloquy

Soloquy

Če iščete Najboljši drsni vtičnik WordPress, potem je Soliloquy najboljša možnost za vas. Z vleko & Spustite odzivni drsnik, lahko ustvarite čudovit drsnik slike z le nekaj kliki.

Drsnik Soliloquy je 100% odziven in prijazen do mobilnih naprav. Drsnik Soliloquy lahko preprosto prilagodite z njihovimi vgrajenimi predlogami ali ustvarite svoje. Odlično deluje tudi na spletnih mestih WooCommerce in za svojo trgovino lahko ustvarite čudovite drsnike izdelkov.

# 19 MailMunch

MailMunch

Mailmunch je najboljši prost WordPress vtičnik da bi dobili več e-poštnih naročnikov. S čudovitimi oblikami za prijavo lahko preprosto dodate pripomoček na svojo stransko vrstico. Lahko se integrira s storitvami e-poštnega trženja MailChimp, Constant Contact, AWeber, Campaign Monitor.

Zagotavljajo štiri različne vrste prijavnega obrazca, tj. Pojavno okno, vdelano, zgornjo vrstico, drsno polje in stransko vrstico. Obrazec MailMunch ima čudovite prilagodljive teme, ki vaše obrazce naredijo bolj neverjetne. Na nadzorni plošči lahko zaženete test A / B in si za vse čase ogledate analitiko in statistiko naročnine na e-pošto.

# 20 Dvofrektna overitev Clefa
Dvofaktorna avtentikacija Clef

Dvofaktorna overitev Clef omogoča brez gesla, dvofaktorna avtentikacija je zelo varen in prijeten za uporabo. Zelo je koristno, če se ne morete spomniti gesla spletnega mesta, tudi če pogosto menjate geslo.

Tako se s pomočjo tega vtičnika lahko s svojim telefonom prijavite na svoje spletno mesto. Prenesite telefonsko aplikacijo iz trgovine Play ali Apple Store. Nato se lahko prijavite na svoje spletno mesto s skeniranjem vrstice.

Njihova mobilna aplikacija Clef zagotavlja brezprostno dvofaktorsko preverjanje pristnosti, ki je zelo varna in prijetna za uporabo. Ni vam treba nameščati nobene programske opreme drugih proizvajalcev, samo uporabite svoj pametni telefon, da omogočite prijavo en sam vpis / izklop funkcijo, kadar koli se lahko odjavite z vseh spletnih mest z enim klikom in lahko določite čas za samodejno odjavo, ko končate z delom.

Zaključek

V tej vadnici smo ustvarili seznam 20 Najboljši vtičniki za WordPress ki jih mora imeti na vašem spletnem mestu. Običajno imajo novi uporabniki WordPressa manj predstave o tem, kateri vtičnik bi morali uporabljati ali ne. Tako se nepotrebne datoteke vtičnika shranijo v vašo bazo podatkov in vaše spletno mesto nekoliko počasneje. Zato smo predlagali 20 najboljših vtičnikov za WordPress

Zato smo predlagali 20 Najboljši vtičniki za WordPress ki so uporabne za vaše spletno mesto. Če na svoje spletno mesto namestite preveč vtičnikov, se vaše spletno mesto hkrati naloži veliko in to povzroči počasno nalaganje strani. Zato morate vedno poskusiti obdržati minimalno število vtičnikov, kar bo dobro za vaše spletno mesto.

Upam, da vam bo ta seznam najboljših WordPress vtičnikov pomagal najti vtičnik. Če imate kakršna koli vprašanja o katerem koli WordPress vtičnikih, nam to sporočite s komentarjem. Na voljo smo tudi na Facebook, Twitter, Google+.

Povezana objava,

 • Najboljše skupno gostovanje za WordPress
 • 7 Najboljša tema programa WordPress za Bloggerje
 • Kako dodate CloudFlare CDN za svoje WordPress spletno mesto BREZPLAČNO
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map