7 najboljših vtičnikov za obrazec za WordPress 2016

04.06.2020
ПЛУГІНІ '7 najboljših vtičnikov za obrazec za WordPress 2016
0 6 мин.

Preden preverite vtičnike za najboljši kontaktni obrazec za WordPress, preberite, kaj je kontaktni obrazec in zakaj ga potrebujete.


A Kontaktni obrazec je v bistvu nabor vprašanj, ki jih na spletni strani izpolni vaš obiskovalec, ki se ob izpolnitvi samodejno pošlje na vaš e-poštni naslov. Uporabite ga lahko za karkoli želite, vendar so tu pogosti primeri, Povratne informacije, vprašanja, storitev / zahteve po informacijah itd. Torej vam ni treba več skrbeti za neželeno pošto, vsi pošti se ravnajo na strani strežnika in ni možnosti, da bi uhajali informacije. Torej, tukaj so 10 Najboljši vtičniki za obrazec za WordPress

Morda vas zanima,

Najboljših 20 tem za WordPress portfelj 2016

ali, 20 izbranih brezplačnih tem za blog WordPress

10 najboljših vtičnikov za obrazec za WordPress

WPForms

Najboljši vtičniki za obrazec za WordPress

WPForms je najzmogljivejši vtičnik za obrazec WordPress. Ta obrazec vam omogoča, da v nekaj minutah ustvarite čudovite kontaktne obrazce, naročnine, plačilne obrazce in druge vrste obrazcev za svoje spletno mesto. Odziven je na 100% mobilnih naprav, zato bodo obrazci vedno videti odlično v vseh napravah, kot so mobilni, tablični računalnik, prenosni računalnik in druge naprave. Prihaja z vleko & spustite funkcije, zato vam ni treba poznati nobene veščine kodiranja.

Ta brezplačni vtičnik lahko nadgradite po želji. Pro različica cena je 39 dolarjev na leto in 399 dolarjev enkratno plačilo. V različici PRO boste dobili dodatne funkcije – AWeber addon, dodatek za registracijo uporabnika, addon Monitor Monitor, AddResponse addon, Mailchiimp addon, PayPal standard addon itd. Samo namestite ta vtičnik, nastavite obrazec in dodajte koda kjer koli in obrazec je pripravljen.

Kontaktni obrazec 7

Najboljši vtičniki za obrazec za WordPress

Kontaktni obrazec 7 je močan in preprost obrazec, s katerim lahko upravljate več obrazcev za stike, poleg tega pa lahko prilagodite obrazec in vsebino e-pošte prilagodljivo s preprostim označevanjem. Obrazec podpira pošiljanje Ajax-a, CAPTCHA, Akismet filtriranje neželene pošte itd. Enostavna nastavitev, pojdite na nastavitev in ustvarite obrazec. Ta obrazec je 100% brezplačen, zato vam ni treba nadgraditi ali kaj podobnega.

Obrazci Caldera

Najboljši vtičniki za obrazec za WordPress

Caldera Forms je drugačna oblikovalka obrazcev WordPress. Z intuitivnim vmesnikom povleci in spusti lahko ustvarite čudovito obliko obraza. Ima veliko funkcij, tako da lahko poljubljate karkoli, tudi gumbe. Ne glede na to, ali ustvarjate preprost kontaktni obrazec ali zapleten sistem, vam bo všeč urejevalnik povleci in spusti. Je brezplačen vtičnik in ga je mogoče nadgraditi, da dobite dodatne dodatke, katera je izhodiščna cena 49 dolarjev.

Obrazci Ninja

Najboljši vtičniki za obrazec za WordPress

Obrazci Ninja je najlažji način, da sestavite katero koli obliko, ki jo potrebujete za svojo spletno stran WordPress. Nič več ne zapletajte s kodo ali skrbite za narejene omejitve. S preprostim vmesnikom povleci in spusti lahko kadar koli ustvarite obrazec. Tu po meri vhodne maske omogočajo, da v obrazcih omejite vnos uporabnika za stvari, kot so telefonske številke, valuta in datumi. Ninja Forms ima tudi popolno knjižnico dodatkov, s katerimi lahko obrazce popeljete na nove višine. 40 jih je Plačano na voljo dodatki, kakšna cena je 39 dolarjev za eno mesto.

NM kontaktni obrazci

Obrazci NM

NM Contact Forms je brezplačna oblika, ki omogoča enostavno oblikovanje obrazca z možnostjo povleci in spusti. Nima premium različice, zato tu dobivate vse A-Z funkcije. Po namestitvi tega vtičnika lahko nadzirate vsako stvar in vsako polje in tukaj ni potrebna nobena veščina kodiranja. Na voljo so nekatere naslednje vrste polj, na primer besedilo, besedila, e-pošta, potrditveno polje, izbirni gumbi, nalaganje posameznih datotek in rekaptča itd. Recaptcha lahko omogočite v Googlu in morate predložiti ključ spletnega mesta in tajni ključ.

WCP obrazec za stike

Ujemite

WCP Kontaktni obrazec je večnamenska oblika, ki se lahko uporablja v več oblikah. Glavna značilnost našega kontaktnega obrazca je nabor polj, ki so pripravljeni za uporabo, vključuje CAPTCHA, ki jih lahko takoj uporabite po namestitvi. Popolnoma je prost, vse, kar potrebujete, je namestiti vtičnik in dodati kontaktni obrazec na dva načina – kot kratko kodo prek gumba orodne vrstice TinyMCE kot pripomoček na stransko vrstico strani.

Obrazec za oblikovanje obrazcev

Kontaktni obrazec

Če želite ustvarjalno odziven Brezplačni kontaktni obrazec z več predlogami in temami, potem je Builder obrazcev dobra izbira za vas. Obrazec vključuje vse vrste polj obrazca, potrebne za ustvarjanje popolnega obrazca za stike, kjer ga lahko aktivirate ali deaktivirate, pa tudi preuredite. Odzivnost izdelka vam omogoča, da postanete na voljo za navezovanje stikov z različnimi pripomočki. Pro cena različice od 15 dolarjev.

Oblikovalec obrazcev CaptainForm

Najboljši vtičniki za obrazec za WordPress 2016

CaptainForm je a WordPress oblikovalec obrazcev brez dodatkov, enostaven za uporabo in zagotavlja napredne funkcije. Ne potrebuje veščin kodiranja in je idealen za izdelavo poljubnih obrazcev neposredno na nadzorni plošči, kot so: naročilnice, obrazci za registracijo, ankete, ankete, objave uporabnikov in še več. CaptainForm je ustvarjalec obrazcev, ki je integriran z mnogimi aplikacijami tretjih oseb in plačilnimi procesorji, kot so Google Drive, SalesForce, ActiveCampaign, Dropbox, PayPal, Authorize.net, Stripe in številni drugi.

Vendar obstaja omejitev s to obliko. Kar pomeni, da so na voljo 4 različni servisni načrti: brezplačni načrt in 3 plačani načrti, ki delujejo na podlagi letne naročnine. Navadna (brezplačna): 3 obrazci, 15 polj / obrazca, 500 prispevkov na mesec, prostor za shranjevanje 100 MB. In Pro obrazec različice, ki se začne 35 dolarjev/ leto, ki daje neomejene obrazce, oddajo 5k, 500 MB prostora in tako naprej. Ta oblika je boljša od drugih vtičnikov za najboljši WordPress Contact Form.

Zelo preprost kontaktni obrazec

Vtičniki za obrazec za WordPress 2016

Če iščete samo enega preprosto Kontaktni obrazec, potem je odlična možnost. Vsebuje samo ime, e-pošto, zadevo in sporočilo. In preprosta vsota captcha. Za prikaz obrazca na strani uporabite kratko kodo [kontakt] ali pa uporabite pripomoček za prikaz obrazca v stranski vrstici ali kateri koli strani.

Obrazec za oblikovanje obrazcev

oblika

Contact Form Builder je najboljše orodje za hitro ureditev kontaktnega obrazca za vaše stranke in obiskovalce. Obrazec vključuje vse vrste polj obrazca, potrebne za ustvarjanje popolnega obrazca za stike. Odzivnost izdelka vam omogoča, da postanete na voljo za navezovanje stikov z različnimi pripomočki in vključuje tudi preverjanje besed Captcha in ReCaptcha. Obrazec ima integrirajočo funkcijo Google Maps, ki vam omogoča prikaz lokacije vaše pisarne s pomočjo Google zemljevidi.

Tole je prost vtičnik in ga lahko nadgradite z nakupom a Pro različica, ki stane 30 USD/ Domena.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector