7 najboljših vtičnikov za optimizacijo slik za WordPress 2017

04.06.2020
ПЛУГІНІ '7 najboljših vtičnikov za optimizacijo slik za WordPress 2017
0 9 мин.

Nikomur ni všeč počasno spletno mesto. Če uporabniki obiščejo vaše spletno mesto in traja nekaj minut, potem bodo vaše spletno mesto zapustili in morda ne bodo več obiskali. Na voljo imate le dve sekundi, da pritegnete pozornost obiskovalca. Če se vaše spletno mesto takrat ne nalaga, ga verjetno zapustijo in radi obiščejo drugo mesto. Če se vaše spletno mesto uvrsti na prvih 10 v Googlu, potem lahko izgubite uvrstitev zaradi počasne hitrosti strani. Vendar razvrstitev strani ni odvisna samo od hitrosti spletnega mesta, ampak obstaja veliko dejavnikov za uvrstitev vašega spletnega mesta. Toda hitrost spletnega mesta ima velik vpliv na uvrstitev vašega spletnega mesta v iskalnikih, kot so Google, Bing, Yahoo itd. Pospešitev mesta WordPress je zelo enostaven postopek in v tem članku delim, kako optimizirati slike WordPress-a z najboljšimi WordPress vtičnik za stiskanje slike.


Mnogi začetniki na svojih straneh uporabljajo kakovostne slike, ne da bi jih optimizirali. Mnogi uporabniki mislijo, da se z optimizacijo slike kakovost zmanjša in je videti slabša od običajne. Ampak to ni res. Na voljo je več vtičnika za optimizacijo slik WordPress, ki stisnejo vaše slike, ne da bi pri tem izgubili kakovost. Tako smo preizkusili več vtičnikov za optimizacijo WordPressa in jih tukaj navedli glede na njihove

7 najboljših vtičnikov za orodje za optimiziranje slik za WordPress

# 1 WP-Smush

WP smush

Ko gre za optimizacijo slik, torej WP Smush je najboljša rešitev. Zmanjšuje velikost slikovnih datotek in izboljšuje delovanje. S pomočjo tega vtičnika lahko nastavite največjo širino in višino velikih slik, optimiziran pa bo le z enim klikom.

WP v razsutem stanju

Ta vtičnik ponuja večino možnosti optimizacije, s katero lahko naenkrat optimizirate 50 prilog. Lahko pa slika do največ 32 MB. Ko naložite kakršne koli slike, samodejno optimizira vse slike. 

WP Smush optimizira slike z uporabo naprednih tehnik stiskanja brez izgub. Lahko obdeluje slikovne datoteke JPEG, GIF in PNG.

Za namestitev tega vtičnika morate dobiti Smush API iz tukaj.

Vtičnik WP Smush je na voljo v brezplačni in premium različici. V pro različici boste dobili popolno rešitev za optimizacijo slike. To naredi 2x – 10x več kompresije kot brez izgube, skoraj brez izgube kakovosti. Ni vam treba čakati več na veliko, saj začne delovati samo z enim klikom. Ta vtičnik ima Hummingbird booster booster, nadzor nad časom in varnostno utrjevanje.

Ključne funkcije:

 • Optimizirajte svoje slike z uporabo naprednih tehnik stiskanja brez izgub.
 • Samodejno pretvorite datoteke PNG v izgubljen JPEG.
 • WP Smush vtičnik ima Hummingbird pagepeed booster, nadzorovanje nadzorovanja in varnostno utrjevanje.
 • Po nalaganju slik njihov strežnik opravi vse težje dviganje, tako da vaše spletno mesto nikoli ne postane počasno.

Cenitev:

49 USD / mesec. Začnite brezplačno preskusno različico.

# 2 ShortPixel

kratek slikovni pik

ShortPixel je eden izmed Najboljši vtičnik za orodje za optimiziranje slik. Na voljo je z veliko funkcijami, ki omogoča enostavno optimizacijo slik. Ta vtičnik je končan 20.000 aktivne instalacije. 

Najprej morate dobiti API tipko ShortPixel, da jo aktivirate. Po tem lahko optimizirate sličice in predstavljene slike. Stisne lahko JPG, PNG, GIF slike in tudi dokumente PDF. In ta vtičnik ustreza tako fotografiji kot spletnemu mestu WooCommerce. Najboljša stvar je, da ni omejitve velikosti datoteke, lahko naložite poljubno velikost slik. Torej kakovost fotografij ali spletnega mesta WooCommerce ostane enaka in hitreje se naloži.

Vtičnik ShortPixel lahko zaženete naprej več spletnih mest z en ključ API. Odlično deluje tudi z NextGEN galerijo, Foo Gallery in drugimi galerijami in drsniki.

Ključne funkcije:

 • Lahko optimizira vaše slike iz 250KB do 60KB.
 • Vtičnik ShortPixel lahko zaženete na več spletnih mestih z enim ključem API.
 • Ni omejitve velikosti datoteke.
 • Stisne JPG, PNG, GIF in celo PDF dokumenti.
 • Izvirne slike lahko kadar koli obnovite.

Cena:

ShortPixel je plačan vtičnik, kljub temu pa ga lahko uporabljate brezplačno.

cene s kratkimi pikami

# 3 EWWW orodje za optimiziranje slik

ewww optimizer slike

Če potrebujete brezplačen najboljši vtičnik za optimiziranje slik, potem EWWW optimizator slike je najboljša izbira. Ima več kot 400.000 aktivnih namestitev in največ ocenjenega vtičnika WordPress. Samodejno optimizira vaše slike in celo prejšnje naložene slike. 

EWWW Optimizer Image privzeto uporablja tehnike optimizacije brez izgub, tako da je kakovost slike enaka. 

Za zagon tega programa ne potrebujete nobenega ključa API-ja ali storitve tretjih oseb. Preprosto namestite iz galerije vtičnikov WordPress in ta bo začel delovati. Prihranite lahko na sto KB na sliko, s tem pa prihranite tudi vašo pasovno širino. Ponujajo tudi oblak za optimiziranje slik EWWW. 

Ključne funkcije:

 • 100% brezplačno Vključiti.
 • Ne potrebujete API ključ za zagon tega vtičnika.
 • Ta vtičnik lahko uporabite na več mestih.
 • Hitro optimizira vaše slike in pospeši vaše spletno mesto.

Cena:

100% prost. 

# 4 Optimus

Optimusov optimizator slike

Optimus je vtičnik za optimizacijo slik KeyCdn. Zmanjšuje velikost slikovnih datotek brez spremembe kakovosti slike. Tako se slike vašega spletnega mesta zelo hitro naložijo in izboljšajo SEO

Če želite uporabljati Optimus, morate vstaviti ta vtičnik. V orodjih lahko optimizirate vse slike s svojega spletnega mesta. Zmanjša velikost datoteke do 70% in izboljšati delovanje. 

Ta vtičnik ima 3 vrste načrta cen- Optimus, Optimus HQ in Optimus HQ Pro. Optimus je brezplačen načrt, zato ga lahko uporabljate brez stroškov. Lahko pa naložite največ 100 KB slike velikosti datoteke. Plačani načrti nimajo omejitev.

Ključne funkcije:

 • Dobro za WooCommerce in Fotografija Spletna stran.
 • Lahko uporabite eno licenco za vsa lastna spletna mesta.
 • Podpira WordPress Mobile Apps in Windows Live Writer.

Cena:

Brezplačno | 19 USD / leto.

# 5 Predstavljajte orodje za optimiziranje slik

Predstavljajte orodje za optimiziranje slik

Če želiš Najboljši vtičnik za optimiziranje slik , potem morate poskusiti Predstavljajte orodje za optimiziranje slik. Imagify uporablja njihovo najnaprednejše orodje za stiskanje slik, tako da se vaše slike zelo enostavno optimizirajo.

Uporabljajo tri vrste kompresije slike, tj. Normalno, agresivno in ultra. Uporabite lahko katero koli od njih. Če izberete višjo stopnjo stiskanja, boste izboljšali velikost slike, kakovost slike pa se bo nekoliko zmanjšala. Stisnejo najpogostejše oblike slik, kot so: JPG, PNG in GIF. Z brezplačnim vtičnikom različice lahko naložite največ 2 MB slikovna datoteka. Toda uporaba dodatka za plačljivo različico ni omejitev.

Zamislite si nastavitve

Ključne funkcije:

 • S svojim strežnikom optimizirajo vaše slike, tako da vaše spletno mesto ne bi postalo počasno.
 • Imagify lahko uporabljate na poljubnih spletnih mestih.
 • Združljiva sta WooCommerce in NextGen Gallery. 

Cena:

Brezplačno | 4,99 USD / mesec.

# 6 Kraken

kraken

Kraken je eden izmed Najboljši vtičnik za optimiziranje slik za WordPress, ki ustreza predvsem spletnemu dnevniku o fotografiji, WooCommerce ali Travel. Kraken omogoča optimizacijo in spreminjanje velikosti nove in obstoječe slike WordPressa. Lahko stisne JPEG, PNG in animirane GIF. 

Za uporabo tega vtičnika potrebujete Kraken-ov API za optimiziranje slik. Ključ API-ja Kraken.io lahko uporabite na številnih straneh. Arhiv ZIP lahko naložite tako, da ga povlečete v spletni vmesnik, nato pa ga bo Kraken razklapljal in optimiziral vse slike v arhivu. Njihov spletni vmesnik PRO z velikostjo slike in sinhronizacijo v Dropbox.

Ta vtičnik je na voljo v brezplačni in pro različici. Brezplačna različica ima nekaj funkcij in največja velikost datoteke, ki jo lahko naložite, je 100 KB. Toda Pro različica omogoča 32 MB. Pro različica vključuje popoln dostop do API-ja, ZIP Uploader, Velikost slike, Kraken Cloud Storage in še veliko več …

Ključne funkcije:

 • Primerno za fotografije, WooCemmerce ali kakršno koli veliko spletno mesto.
 • Omejitev največje dovoljene količine datotek je 32 MB.
 • URL Paster, Page Cruncher.
 • Spreminjanje velikosti slike in sinhronizacija v Dropbox.

Cena:

Brezplačno | 5 USD / mesec / 500 MB.

# 7 Brezsramnost

nesmiselnost

Nesmiselnost je dobro WordPress vtičnik za optimizacijo slik. Imsanity je dobra za vse vrste spletnih mest. Samodejno spremeni velikost vseh ogromnih slik in jih naredi majhne, ​​ne da bi pri tem spremenil kakovost. Po namestitvi ga lahko konfigurirate z največjo širino, višino in kakovostjo.

Imsanity ponuja tudi funkcijo za velikost velikosti, tako da lahko spremenite velikost predhodno naloženih slik.

Ključne funkcije:

 • Samodejno pomanjšate velike slike.
 • Lahko pretvori BMP datotek v JPG.
 • Ročno lahko nastavite največjo širino, višino in kakovost.

Cena:

prost.

Zavijanje

Vsi imajo radi slike. Slike v vsebini, ki so lahko na straneh ali v objavah, so vedno dobra izbira. Pomaga razumeti svoje obiskovalce. Ko obiskovalec pride na vaše spletno mesto in najde samo besedilo in besedilo, potem verjetno zapusti vaše spletno mesto. Ker je bil vaš članek koristen, vendar premalo urejen. Če dodate slike, potem članek postane bolj privlačen za vaše obiskovalce. Vemo “Ena slika je vredna tisoč besed”

Dodajanje slik v objave vedno pomaga, da se bolje in hitreje razumete. Uporabniki se lahko spomnijo zelo dolgo. To pomaga tudi pri pridobivanju prometa z Googlovih slik.

Dodajanje slik na spletno mesto je dobro, če je dobro optimizirano. Ker če ne optimizirate slik, bo to upočasnilo vaše spletno mesto in povečalo čas nalaganja. Številni novi blogerji ne optimizirajo svojih slik in njihovo spletno mesto postane zelo počasno. To porabi tudi večino virov iz vašega gostovanja. V tem članku pišem o 7 Najboljši vtičnik za optimiziranje slik za WordPress. Če ne veste, kako optimizirati slike Photoshop, vam bo ta vtičnik pomagal optimizirati.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector