8 najboljših vtičnikov Google Analytics za WordPress (brezplačno in plačano)

Google Analytics je eden najpomembnejših vtičnikov za WordPress. Omogoča vam spremljanje prometa na vašem spletnem mestu, spremljanje vedenja obiskovalcev, prikazovanje najboljših strani, virov prometa itd. V tem članku bomo delili 8 najboljših Vtičnik Google Analytics za WordPress.


Zakaj uporabljati vtičnik za Google Analytics WordPress?

Uporaba vtičnika Google Analytics za WordPress ima veliko prednosti. Na primer, če vodite spletni dnevnik ali spletno mesto, potem lahko preprosto spremljate promet na svojem spletnem mestu, si ogledate lokacijo GEO uporabnika in njihova dejanja, skupne oglede strani, najbolj priljubljene strani, zgornje strani s priporočili, stopnjo obiskov strani in še veliko več.

Ko pridobite te podatke, lahko izboljšate svojo vsebino in druge pomembne strani, ki pomagajo povečati promet in povečati poslovanje.

8 najboljših vtičnikov Google Analytics za WordPress

# 1 MonsterInsights

MonsterInsights

MonsterInsights je najbolj priljubljen Google Vtičnik Analytics za WordPress. Ima več kot 2 milijona aktivnih namestitev in ima ocena 4,5 od 5.

MonsterInsights vam omogoča, da spremljate promet na svojem spletnem mestu in vas vedno spremlja z najnovejšimi funkcijami v storitvi Google Analytics. Prikaže vse podatke o prometu neposredno na nadzorni plošči WordPress, zato vam ni treba vsakič odpirati Google Analytics.

Ta vtičnik Analytics je zelo uporabniku prijazen in ga je enostavno nastaviti. Dobra stvar tega vtičnika je, da ne potrebuje nobene ročne nastavitve. Vse, kar morate namestiti in povezati svoj profil v storitvi Google Analytics s tem vtičnikom. 

Nadzorna plošča MonsterInsights

MonsterInsights je vtičnik freemium. Vtičnik brezplačne različice ima zelo omejeno funkcijo, pri kateri različica Pro vključuje zmogljivejše funkcije, kot so priljubljeno sledenje objavam, sledenje dogodkom, sledenje e-trgovine, sledenje povezavam povezav, sledenje prenosu datotek, sledenje oglasom, prilagojena poročila itd.. 

Lastnosti:

 • Uporabnikom prijazen in za nastavitev potrebuje le eno minuto
 • Lahko preverja statistiko v realnem času
 • Sledite lahko izhodni povezavi, partnerskim povezavam in prenosom datotek
 • Na voljo so številne zmogljive funkcije, kot so sledenje oglasov, sledenje obrazcem, sledenje dogodkom, poročila po meri itd
 • Na voljo sledenje e-trgovine

# 2 Nadzorna plošča Google Analytics

Analizirajte

Analytify je še en odličen vtičnik Google Analytics za WordPress. Analitizirajte z najnaprednejšimi funkcijami in čudovitim uporabniškim vmesnikom, ki omogoča boljše razumevanje.

Na nadzorni plošči vam na lepi način predstavi statistiko iz storitve Google Analytics, celo podatke o strani / objavah lahko dobite neposredno. To pomeni, da če želite preveriti statistiko katere koli posamezne objave ali strani, lahko to storite v razdelku stran / objava.

Analizirajte nadzorno ploščo

Analytify je brezplačen vtičnik, vtičnik Pro različica pa vključuje toliko naprednih funkcij, kot so statistika prometa v realnem času, statistika družbenih medijev, statistika mobilnih naprav, seznam najboljših napotiteljev, seznam najboljših držav in mest, povprečen čas na spletnem mestu, skupna stran pogledi, najbolj ključne besede in še veliko več.

Nastavitev tega vtičnika je zelo preprosta. Postopek overjanja z enim klikom na vašo spletno stran doda kodo za sledenje Google Analytics, zato vam kode ni treba kopirati ročno. Ponuja tudi kratke kode, s katerimi lahko označite statistiko v svojih predlogih.

Lastnosti:

 • Čudovit UI dizajn
 • Prikaži statistiko v realnem času
 • Statistika Google Analytics pod posameznimi objavami, na straneh & Objava po meri
 • Podrobnosti o sejah, uporabnikih, stopnji obiskov ene strani, povprečnem času na spletnem mestu, novih / povratnih obiskovalcih itd.
 • Prikaže status sistema uporabnika, na primer katere naprave in brskalnik uporabljajo
 • Seznam najbolj uspešnih držav in mest, najbolj priljubljenih brskalnikov
 • Uporabite kratke kode

# 3 Google Analytics WD

Google Analytics WD

Google Analytics WD omogoča sledenje obiskovalcem vašega spletnega mesta in vse podrobnosti o prometu na vaši nadzorni plošči WordPress. Kot drugi vtičniki Google Analytics WordPress tudi on ne potrebuje ročne nastavitve. Ko je vtičnik nameščen, ga morate samo preveriti z Googlovim analitikom.

Izberete lahko poljubno časovno obdobje in v tem času preverite promet. Na nadzorni plošči vtičnikov lahko preverite statistiko prometa v realnem času, vir prometa, najbolj priljubljene strani, poročila o lokaciji in brskalnike itd..

Prav tako lahko ustvarite opozorila po e-pošti po meri in obvestila o potegu, tako da kadar koli izbrane meritve dosežejo najvišje ali najnižje točke, boste samodejno obveščeni.

Nadzorna plošča WD Google Analytics

Google Analytics WD je na voljo v brezplačni in premijski različici. Z vtičnikom brezplačne različice boste dobili le osnovne funkcije. Toda vtičnik za različico Premium vključuje demografske podatke, geografske podatke, vire prometa, hitrost spletnega mesta, poročila o e-trgovini, poročila Google AdSense in AdWords ter številne druge.

Lastnosti:

 • Preverite obiskovalce v realnem času, oglede strani
 • Primerjava po meritvah in časovnem obdobju v poročilih
 • Omogoča pošiljanje načrtovanih e-poštnih sporočil za vsako poročilo
 • Izberete lahko, da izključite sledenje določenih vlog ali uporabnikov iz storitve Google Analytics
 • Izključite promet na spletnem mestu iz naslova IP, države, mesta ali regije
 • Nastavite lahko dimenzije po meri
 • AdSense in AdWords lahko preprosto integrirate

# 4 ExactMetrics

ExactMetrics

ExactMetrics, prej znan kot nadzorna plošča Google Analytics za WP (GADWP), je najboljši brezplačni vtičnik Google Analytics za WordPress. Ima več kot milijon aktivnih namestitev in ima oceno 4,3 od 5.

Ta vtičnik za analitiko spremlja promet na vašem spletnem mestu in prinaša vse podatke pred vašo nadzorno ploščo WordPress. Po prijavi na nadzorno ploščo skrbnika WordPress lahko vidite statistiko prometa na svojem spletnem mestu. Ta vtičnik ima veliko naprednih funkcij v primerjavi z drugimi plačanimi vtičniki.

Na nadzorni plošči vtičnikov lahko preverite seje, uporabnike, oglede strani, stopnjo obiskov strani, organsko iskanje, stran / sejo itd. Privzeto ExactMetrics pridobi vse podrobnosti o prometu v zadnjih 30 dneh, lahko pa spremenite čas od 1 dneva v zadnja 3 leta. Omogoča tudi spremljanje obiskovalcev v realnem času.

Nadzorna plošča ExactMetrics

Nastavitev tega vtičnika je preprosta. Vse, kar morate vključiti v svoj Google Analytics profil s tem vtičnikom. Ko končate, bo ta vtičnik osvetlil vse podatke o prometu na vaši nadzorni plošči WordPress.

Lastnosti:

 • Spremljate lahko obiskovalce, kanale za pridobivanje in podatke o virih prometa v realnem času
 • Omogoča vam seje, organsko iskanje, oglede strani, poročila o analitiki o stopnji obiskov
 • Omogoča vam spremljanje dogodkov, kot so prenosi, e-poštna sporočila, odhodne povezave, partnerske povezave itd.
 • Ta vtičnik je popolnoma združljiv z večstranskimi namestitvami v omrežju
 • To je popolnoma brezplačno

# 5 Google Analyticator

Google Analytics

Google Analyticator je še en brezplačni vtičnik Google Analytics za WordPress. Google Analyticator je zelo preprost vtičnik in ga je enostavno nastaviti. Ta vtičnik doda več pripomočkov v vaše skrbniško območje za prikaz podatkov storitve Google Analytics na vašem spletnem mestu. Prikaže graf zadnjih 30 dni obiskovalcev, povzetek uporabe spletnega mesta, ogled strani, napotitve strani / objave, iskanja itd..

S statistiko strani lahko spremljate vse povezave na strani, dogodke, povezave za prenos itd. 

Google Analytics poleti

Ta vtičnik vam zagotavlja eno najbolj kul funkcij, to so kratke kode. Če uporabljate kode [analitika] kjer koli na svojem spletnem mestu za javno prikazovanje analitike ali pa uporabite kode [analitični števec] v pripomočku za nogo, da prikažete svoje dnevne oglede strani. V nastavitvi vtičnika lahko Google Adsense ID omogočite za sledenje podatkom o AdSense.

Lastnosti:

 • Podpira univerzalno in tradicionalno analitiko
 • Kratko kodo lahko uporabite na kateri koli strani, če želite javno pokazati svojo analitiko
 • Podpora za sledenje hitrosti spletnega mesta
 • Lahko spremljate skupno število ogledov strani, napotitvene vire, najvišja iskanja, stopnje nagibanja, sledenje povezavam za nalaganje itd.
 • Določite lahko vloge uporabnikov, ki lahko vidijo gradnik nadzorne plošče
 • Sposobnost skrivanja spustnega mesta Google UID
 • Prevodi so na voljo

# 6 Statistika WP

Statistika WP

WP Statistics je edini vtičnik Google Analytics za WordPress, ki ni odvisen od katere koli zunanje storitve. Torej, tega vtičnika vam ni treba vključevati v Google Analytics. Ta vtičnik bo zagotovil podatke o prometu na vašem spletnem mestu, ko ga aktivirate.

Ker med vtičnikom in Google Analytics ni povezave, tako ta vtičnik deluje na svoji poti. V nastavitvi vtičnika lahko enostavno vidite statistiko, predstavljeno kot grafe. Prikaže vam skupno število uporabnikov, skupno število obiskov, GeoIP, napotitelje, statistiko itd. Ogledate si lahko tudi skupne iskalne poizvedbe in preusmeritve iz priljubljenih iskalnikov, kot so Google, Bing, DuckDuckGo, Yahoo, Yandex in Baidu.

Zemljevidi statistike WP

Ta vtičnik vam omogoča, da prek e-pošte dobite običajna poročila o prometu, kot so uporabniki na spletu, ogledi strani, skupni obiskovalci itd. Dodate lahko tudi več e-poštnih sporočil, da dobite poročila o prometu. 

Lastnosti:

 • Tega vtičnika vam ni treba povezati s storitvijo Google Analytics
 • GeoIP lokacija po državi in ​​interaktivni zemljevid lokacije obiskovalcev
 • Oglejte si iskalne poizvedbe in preusmeritve iz priljubljenih iskalnikov, kot so Google, Bing, Yahoo itd.
 • Kratke kode so na voljo tako za gradnike kot tudi objave / strani
 • Pridobite statistiko na svojo e-pošto
 • Samodejne posodobitve baze GeoIP

# 7 Power Power Stats

Stanje moči WP

WP Power Stats je še en brezplačni Google analitični vtičnik za WordPress. WP Power Stats deluje enako kot statistika WP. Ta vtičnik je lahek in ima nekaj odličnih funkcij. Če potrebujete samo osnovne statistike prometa, kot so ogledi strani, naprave, neplačana iskanja, brskalniki, OS, zgornje objave itd., Je ta vtičnik dobra možnost za vas.

WP Power Stats nadzorna plošča

Ta vtičnik ne potrebuje storitve Google Analytics, da ga aktivira, zato ga morate aktivirati, če želite začeti. 

Lastnosti:

 • Zelo lahka in enostavna za uporabo
 • Za aktiviranje tega vtičnika ni potrebna nobena tretja oseba
 • Na nadzorni plošči skrbnika si oglejte vse oglede strani s statistiko, vire prometa, zemljepisno lego, oglejte si objavo
 • prevod na voljo

8. Jetpack

Jetpack WP

Jetpack je vse v enem WordPress vtičnik, ki ponuja varnost, učinkovitost in orodja za upravljanje spletnega mesta. Jetpack je privzeto na voljo z namestitvami WordPress.

S pomočjo Jetpacka lahko spremljate statistiko svojega spletnega mesta. Po namestitvi tega vtičnika pojdite na Jetpack> Statistika spletnega mesta, potem se boste morali prijaviti s svojim računom za WordPress.com.

Če želite začeti z Jetpackom, morate z njim povezati svoj račun WordPress.com. Ko je aktivirana, lahko vidite skupno število ogledov, skupno napotiteljev, najboljših objav & strani itd.

Prenesite vtičnik Jetpack

Zaključek

Google Analytics za WordPress je obvezen vtičnik, če vodite WordPress blog ali poslovno spletno mesto. Vtičnik Google Analytics vam ponuja vse podrobnosti o prometu na vašem spletnem mestu, kot so skupni ogledi strani, ključne ključne besede, lokacija GEO uporabnika, napotitveni promet itd..

Kateri Vtičnik Google Analytics za WordPress je vaš najljubši, nam sporočite v razdelku za komentarje. 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map