Kako dodati učinek sneženja v spletnem mestu WordPress

04.06.2020
ПЛУГІНІ 'Kako dodati učinek sneženja v spletnem mestu WordPress
0 5 мин.

Kako dodati učinek sneženja v WordPressu


Prihaja božič in morda ste se že začeli zaželeti svojim družinam, prijateljem in drugim. Zakaj torej ne bralcem spletnega dnevnika? Čas je, da dodajte učinek snežnih padavin na vaše WordPress spletno mesto. 

Opaziti morate, da so mnogi lastniki spletnih strani na svojem blogu že dodali učinek padanja snega. Videti je kul, kajne? Če torej vodite blog WordPress, lahko na svojem mestu WordPress preprosto dodate učinek sneženja. V tem članku vam bomo pokazali 8 Najboljši vtičniki za snežne padavine za WordPress. 

Kako dodati učinek sneženja v svoj WordPress blog

Obstaja več vtičnikov, s katerimi lahko enostavno dodate učinek Christmass sneženja. 

# 1 Božična panda

Božična panda

Christmas Panda je najboljši vtičnik za božično dekoracijo za WordPress. Svojo stran WordPress želite okrasiti s snežinkami, božičnimi drevesi, Božičkom in celo na svojem spletnem mestu lahko prikažete pojavna okna, ki obiskovalcem sporočajo, da je božič. 

Ta vtičnik je enostavno nastaviti. Najprej namestite in aktivirajte vtičnik Christmas Panda. Nato pojdite na nastavitve vtičnika Christmas Panda in od tam lahko nastavite poljubne slike dekoracije, ki jih želite. V naslednji možnosti lahko na svojem spletnem mestu omogočite Sneženje. Po aktivaciji bo torej snežni sneg viden na vaši spletni strani. Če vam je všeč poskočno božično voščilo, lahko to omogočite v razdelku Pojavna okna. Če se snežne padavine ne pojavijo, poskusite počistiti predpomnilnik s svojega spletnega mesta.

* Da ne omenjam, na našem spletnem mestu (WPMyWeb) uporabljamo vtičnik Christmas Panda (WPMyWeb) za prikaz božične dekoracije in učinka snežnih padavin.

Oglejte si vtičnik

# 1 WP Super sneg

WP Super sneg

WP Super Snow je dober vtičnik za prikazovanje snežinka na vašem spletnem mestu WordPress. Najprej morate namestiti ta vtičnik, nato pa po osvežitvi spletne strani vidite snežinke.

Ko dodate snežinke na svoje spletno mesto, lahko prilagodite snežinke s pomočjo konfiguracijskih možnosti na nadzorni plošči WordPress..

[Oglejte si vtičnik]

# 2 Buča

Vztrajnost

Če želite večkratne učinke sneženja, potem lahko to storite s pomočjo vtičnika Flurry. To je 100% brezplačno.

Na armaturni plošči lahko spreminjate značaj sneženja, barvo, frekvenco itd. S svojimi naprednimi možnostmi lahko natančno nastavite padajoči sneg. Vztrajnost že uporablja privzete nastavitve, tako da vam ni treba spreminjati nobenih nastavitev, razen če želite spremeniti učinek padajočega snega. 

Na mestu je videti tako kul in toplo priporočam. Moram poskusiti. ��

[Oglejte si vtičnik]

# 3 WFS Pusti sneg

WFS Pusti sneg

WFS je še en dober vtičnik kažejo snežne padavine na vašem spletnem mestu. Je preprost vtičnik in dobro deluje za vse vrste WordPress strani. 

Lahko spremenite lokacijo snežnih padavin, tj. Samo domačo stran ali celotno spletno mesto. Z velikostjo snežinke lahko vklopite sence. Uporablja se predvsem za bela ozadja in izgleda 3D snežinke.

[Oglejte si vtičnik]

# 4 Snežna meteža

Snežna meteža

WordPress vtičnik Snow Flurry vam omogoča, da dodajte učinek sneženja na vaš blog. 

Je preprost in popolnoma prilagodljiv in lahko nastavite največjo velikost snežinke, kako pogosto nastajajo novi kosmiči. Poleg tega lahko dodate najmanjšo in največjo hitrost lusk, barvo snežinke in nastavite tudi, da vtičnik po določenem številu sekund onemogoči.

[Oglejte si vtičnik]

# 5 WP snežni učinek

WP snežni učinek

WP Snow Effect doda lepo videti animacijski učinek padajočega snega na vaše WordPress spletno mesto. Ta vtičnik WP uporablja jSnow Jquery, tako da ne uporablja nobenih virov iz vašega gostovanja. Ta vtičnik je na voljo tudi v različici PRO. Če želite uporabiti vse funkcije, morate kupiti polno različico vtičnika.

Dodate lahko do 40 vrst snežink. Na nadzorni plošči lahko spremenite barvo lusk in določite lokacijo, kjer želite prikazati, tj. Domačo stran, strani, objave itd..

[Oglejte si vtičnik]

# 6 Snežni zaslon

Zaslon Sneg

Screen Snow je vtičnik, ki dodaja učinek snega na spletno mesto WordPress. To je zelo preprost vtičnik in ko aktivirate, lahko nadzirate hitrost, barvo, velikost snežinke itd.

[Oglejte si vtičnik]

# 7 Jetpack

Snežne padavine

Če ste že namestili vtičnik Jetpack, vam vtičnika ni treba namestiti. Lahko vidite možnost Nastavitve>Splošno in potrdite možnost »Pokaži sneg na mojem blogu do 4. januarja«.

Po aktiviranju lahko na vašem WordPressu vidite snežne padavine. Tukaj ni možnosti prilagajanja. Če ne želite namestiti dodatnega vtičnika za prikazovanje snežink, potem je dobro.

Več virov za WordPress,

 • 7 najboljših tem za WordPress Premium za bloganje
 • Kako pridobiti brezplačno SSL potrdilo za svoje spletno mesto WordPress
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector