Cilësimet Ideale të Rocket WP me Udhëzime për Cloudflare dhe StackPath CDN – Përditësuar 1/9/2020 Me Versionin e fundit 3.4.4

Nëse keni zgjedhur Raketë WP si shtojca juaj e cache, ju keni bërë zgjedhjen më të mirë duke marrë parasysh që është vlerësuar # 1 në numër të shumtë Sondazhet në Facebook.


WP Rocket vjen me shumë karakteristika që shumica e shtojcave të cache nuk i shihni (shiko më poshtë). Kjo do të thotë nëse do të përdorni plugins të tjera cache, do t’ju duhet të instaloni rreth 6 shtojca shtesë për të marrë ato karakteristika kur WP Rocket tashmë i ka ato të integruara (më shumë veçori, por më pak shtesa në faqen tuaj). Kjo është edhe arsyeja pse WP Rocket jep rezultate më të mira në GTmetrix / Pingdom dhe është ajo që unë përdor.

Rock WP përfshin:

 • Pastrimi i bazës së të dhënave (e integruar në Rocket WP, ose përdorimi) WP-Optimizim)
 • Kontrolli i rrahjeve të zemrës (i integruar në Rocket WP, ose përdorimi) Kontrolli i rrahjeve të zemrës)
 • Imazhe / video me ngarkesë dembel (të integruar në Rocket WP, ose përdorni) WP YouTube Lyte)
 • Pritni Google Analytics lokalisht (të integruar në WP Rocket, ose përdorni CAOS Për Analitikë)
 • Pritini Fonts Google në vend (i integruar në Rocket WP, ose përdorni) CAOS Për Fonts, ose SHGF)
 • Integrimi me Cloudflare + CDN-të e tjera (të integruara në WP Rocket, ose përdorimi) CDN Enabler)

unë testuar WP Rocket kundër 3 shtojcave kryesore të cache-ve falas dhe ndërsa të gjithë bëjnë një punë të shkëlqyeshme, WP Rocket më dha rezultatet më të mira në Pingdom (.4s herë ngarkese). Shtojca juaj e cache dhe pritja janë 2 kryesore faktorët e shpejtësisë kështu që padyshim që ia vlen 49 dollarë. Konfigurimi i cilësimeve të duhura të WP Rocket me Cloudflare + StackPath mund të rregullojë mbi 20 artikuj në Pingdom dhe GTmetrix. Le ta bëjmë atë :)

Cilësimet e WP Rocket janë mënyra më të lehta për tu konfiguruar se W3 Total Cache dhe ato azhurnojnë changelog rregullisht kështu që në të vërtetë do të merrni azhurnime në vazhdim. Nëse keni pyetje (ose doni të ndani kohën tuaj të re të ngarkesës), më hidhni një koment. WP Rocket gjithashtu ka dokumentim të cilën i referoj gjatë gjithë udhëzuesit. Fat i mirë – mos harroni të vlerësoni ato rezultate të Pingdom!

1. Rocket WP = Plugin Cache me vlerësuar # 1
2. instalim

3. baltëpritëse
4. vend i fshehtë
5. Optimizimi i skedarëve
6. Media
7. preload
8. Rregulla të Avancuara
9. Baza e të dhënave
10. CDN
11. rrahje zemre
12. Shtesash
13. Tools

14. FAQ / Dokumentim

15. SiteGround (host i rekomanduar)
16. Udhëzuesi im i plotë i shpejtësisë në WordPress
17. Merrni Ndihmë nga Optimizer i Shpejtësisë time

WP-Rocket-2018-Settings

1. Rocket WP = Plugin Cache i vlerësuar me # 1

Këtu janë sondazhet në Facebook:

Sondazhi më i mirë i plug cache 2016

Sondazhi i plugins cache 2019

Rocket Swift vs WP

Sondazhi i plugëve të cache 2016

Sondazhi më i mirë i shtojcave të cache 2018

raketë wp vs w3 totla cache

Duhej ta hidhja këtë këtu :)

WP-Rocket-Improvement

Kam testuar WP Rocket, WP Fast Cache dhe W3 Total Cache … duke u siguruar që të gjitha cilësimet e shtojcave të cache janë konfiguruar në mënyrë optimale. WP Rocket fitoi POR këtë me tiparin e ngarkesës dembel të ndezur. Shtojcat e tjera të cache nuk kanë një mundësi të ngarkesës dembel dhe kur e ktheva ngarkesën dembel në WP Rocket, mora një kohë ngarkese prej 0,5s… saktësisht e njëjtë si WP Fast Cache. Unë nuk pashë një ndryshim të madh kur klikova nëpër faqet e mia – të dy u ngarkuan super shpejt. Unë e di se Pingdom mund të tregojë kohë të ndryshme ngarkese gjatë testeve të ndryshme, por thjesht kam dashur të ndaj përvojën time.

Rocket WP (.406)
Testi i Shpejtësisë së faqes Pingdom

Cache më e shpejtë e WP (.527)
Koha më e shpejtë e ngarkesës në WP të WP

W3 Total Cache (.619)
W3 Koha totale e ngarkesave në cache

E fundit Raporti Pingdom me WP Rocket:

2019-Pingdom-Report

2. Instaloni raketë WP

Pasi të keni blerë WP Rocket, ju mund ta shkarkoni në tuaj faqja e llogarisë. Ngarko atë nën Plugins → Shto të Re → Ngarko shtojcën. Nëse keni çështje në Safari shiko udhëzimet e tyre.

Ngarkoni shtojcat e WordPress

3. Paneli i tryezës

WP-Rocket-Pult-Settings

Testues i raketave – Testimi beta për lëshimet e reja.

Analiza e raketave – lejon WP Rocket të mbledhë të dhëna në mënyrë anonime. Kjo ka ndikim minimal në kohën e ngarkesës / CPU, por dërgimi i të dhënave në çdo burim të jashtëm do të thotë më shumë punë për serverin tuaj.

Pastroje memorien e përkohshme – bëjeni këtë kur nuk jeni duke konfiguruar cilësimet e WP Rocket.

Preload Cache – gjeneron një cache për faqen tuaj dhe të gjitha lidhjet e brendshme që përdorni në faqen kryesore. Unë nuk e bëj këtë pasi kam vendosur para-ngarkimin në “automatik” në skedën preload.

Pastrues OPcache – pastron OPcache i cili parandalon problemet kur azhurnoni WP Rocket, por ai është akoma duke shfaqur versionin e mëparshëm në administratorin e WordPress.

Rigjeneroni CSS kritike – bëjeni këtë kur bëni ndryshime në fletët e stilit, ose shtoni / modifikoni CSS me porosi përmes Customizer WordPress (ose një shtojcë).

4. Cache

WP-Rocket-Cache-Settings

Cache celular – aktivizoni caching për pajisjet e lëvizshme, por vetëm “krijoni një skedar memorie për vizitorët celular” nëse NUK po përdorni një shtojcë për të krijuar një sit celular (p.sh. versioni falas i WP Touch).

Aktivizo caching për përdoruesit e loguar në WordPress – aktivizoni nëse përdorues të shumtë janë regjistruar në faqen tuaj (p.sh. bbPress). Kjo i jep secilit përdorues cache-në e vet, përndryshe çaktivizoni atë.

Specifikoni kohën pas së cilës është pastruar cache globale – lini si parazgjedhje. Nëse rrallëherë azhurnoni faqen tuaj ose keni shumë përmbajtje statike, mund ta rrisni atë pak.

5. Optimizimi i skedarëve

WP-Rocket-File-Optimization-Settings

Minifikoni skedarët – në mënyrë ideale këto duhet t’i bëjnë të gjitha “minimizohen” dhe “kombinuar” artikujt në raportin tuaj Pingdom dhe GTmetrix 99 – 100%. Ndonjëherë duke i mundësuar këto mund të shkaktojë çështje me paraqitjen tuaj (veçanërisht CSS dhe JS), kështu që kontrolloni disa faqe në faqen tuaj për t’u siguruar që kjo nuk do të ndodhë. Nëse ndodh, gjeni skedarët problematikë dhe shtojini ato ose për të përjashtuar CSS ose përjashtoni opsionin JS.

Kombinoni skedarët – ashtu si minifikoni, aktivizoni dhe kontrolloni faqen tuaj për gabime.

Kombinoni skedarët e shkronjave të Google – Fonts Google shpesh tregohen në raportin Pingdom / GTmetrix. Kjo mund të ndihmojë, dhe gjithashtu mund të provoni t’i shtoni ato në “Paraprakisht Kërkesat DNS” në skedën Preload.

Hiq vargjet e pyetësave nga burimet statike – Në GTmetix mund të shihni “hiqni vargjet e pyetjes nga burimet statike.”Kjo mund të ndihmojë, megjithatë shumica e vargjeve të pyetjeve gjenerohen nga shtojcat – zgjeroni artikujt tuaj në GTmetrix dhe shihni se çfarë po e bën atë të kuqe – mund të jetë një plugin.

Përjashtoni CSS – nëse për ndonjë arsye një opsion minifikimi ngatërron paraqitjen e faqes tuaj, gjeni skedarin problematik dhe shtojeni këtu. Shihni artikullin e WP Rocket në zgjidhja e çështjeve me minifikimin.

Optimizoni dorëzimin CSS – faqja juaj do të fillojë të ngarkohet pa stilet CSS e cila është një artikull në Insajtimet e Google PageSpeed. WP Rocket automatikisht e gjeneron këtë për ju. ata të themi

Skedarët JavaScript – koncept i njëjtë si CSS vetëm me skedarë JavaScript.

6. Media

WP-Rocket-Media-Settings

Ngarkesa me dembel – vonon ngarkimin e imazheve, iframeve dhe videove derisa të lëvizni poshtë në faqe dhe ato të bëhen të dukshme (provë për të parë nëse ju pëlqen apo jo). Kjo në mënyrë të konsiderueshme zvogëlon kohën e ngarkesës dhe kërkesat HTTP megjithatë ngarkimi i vazhdueshëm mund të jetë i bezdisshëm sidomos për përmbajtje të gjatë. Kjo mund të bëhet gjithashtu duke përdorur shtesa të tjera falas si Ngarkesa me dembel dhe Ngarkesë dembel për video por WP Rocket bën një punë të shkëlqyeshme. Unë e kam atë ngarkesë dembel për foto pasi është e bezdisshme.

Ju gjithashtu mund të çaktivizoni ngarkesën dembel në faqe / postime individuale duke përdorur shiritin anësor:

Cilësimet individuale të raketës WP

Disaktivizoni Emojis – këto ngadalësojnë faqen tuaj. Ju gjithashtu mund t’i çaktivizoni këto në Cilësimet → Shkrimi → Formatimi, atëherë mos i ktheni emotonët.

Integrime – të ngjashme me Parandalimi i lidhjes së nxehtë të Cloudflare, kjo parandalon që faqet të futin përmbajtjen tuaj në faqen e tyre të internetit e cila thith gjerësinë e bandës dhe e bën faqen tuaj më të ngadaltë.

Përputhshmëria e WebP-së – çaktivizoni nëse nuk përdorni Imazhet e UPP-së ose nëse tashmë përdorni një shtojcë për optimizimin e imazhit për të shërbyer imazhe në WebP. Përndryshe, çaktivizoni atë. WP Rocket do të zbulojë nëse përdorni Imagify, ShortPixel, Optimus, ose EWWW për të shërbyer imazhe të WebP dhe e çaktivizon atë automatikisht. Kjo është për shkak se shumica e shtojcave të optimizmit të imazheve tashmë krijojnë dhe shërbejnë imazhe të WebP për ju, kështu që mundësimi i kësaj do të shkaktonte funksionim të kopjuar. E vetmja kohë kur duhet ta aktivizoni këtë është nëse shtojca juaj për optimizimin e imazhit krijon imazhe në WebP, por nuk u shërben atyre.

7. Preload

Nëse doni të mësoni rreth para-ngarkimit, WP Rocket ka një mësim i thjeshtë. Ose nëse doni të gërmoni më thellë këtu është një tutorial i avancuar e cila ka të bëjë me WP Super Cache por zbatohen të njëjtat koncepte. Preload, me terma disi të thjeshtë, është një rifreskim kur faqet e ruajtura pastrohen dhe rinovohen të gjitha. Unë do ta mundësoja atë pasi përmirëson të dy shpejtësinë e internetit / indeksimin.

WP-Rocket-preload-Settings

Preloading i sitit – shton përfitimin e preload të GJITHA URL-ve në sitin tuaj, jo vetëm faqen fillestare dhe lidhjet e brendshme që përdorni në faqen kryesore. Kjo nuk përdor një bot të jashtëm si opsioni manual / automatik… edhe nëse rezultati përfundimtar është i njëjtë. Për sa kohë që WP Rocket zbuloi hartën tuaj në “sitet e para-ngarkimit”, nuk ka nevojë ta shtoni atë këtu.

Kjo është ajo që para-ngarkimi mund të bëjë për serverin tuaj:

Përdorimi i CPU

Paraprakisht Kërkesat DNS – Lluka bëri një listë të shkëlqyeshme të domenet e përbashkëta për të paravendosur përfshirë Fonts Google, Analytics, Maps, Gravatars, YouTube, shtojcat e zakonshme të ndarjes sociale, Disqus, dhe të tjerët. Kopjoni dhe ngjisni këtë listë të tërë (ose vetëm ato që ju nevojiten) dhe ngjisni ato në fushën prefetch të WP Rocket. Kjo ndihmon shfletuesit të parashikojnë kërkesat dhe t’i ngarkojnë ato më shpejt.

Mos harroni të shtoni URL-në tuaj StackPath CDN (ose çfarëdo CDN që jeni duke përdorur), dhe burime të tjera të jashtme që nuk përfshihen në këtë listë, të cilat zakonisht mund t’i gjeni në raportin tuaj të GTmetrix. Ndarja sociale, komenti dhe shtojcat statistikore janë shumë të zakonshme.

8. Rregulla të Avancuara

Opsionet e përparuara janë kryesisht për duke përjashtuar faqet e shportave dhe arka në faqet e e-commerce.

WP-Rocket-Advanced-Rregullat

Kurrë URL (a) e Cache – nëse jeni duke përdorur një karrocë tregtare eCommerce që nuk është e shënuar nga WP Rocket (shiko shënimin që ata kanë në këto cilësime), shtoni faqet e karrocës dhe arkë këtu. Mëso më shumë.

Asnjëherë cookie cache – e njëjta kryesore si opsioni i mëparshëm bazuar vetëm në cookies.

Asnjëherë Agjent (a) i përdoruesit të Cache – parandalon Googlebot ose agjentë të tjerë të përdoruesve nga faqet e caching.

Gjithmonë URL-të e pastrimit – le të themi që keni një bllok në faqen tuaj. Nëse krijoni një postim të ri, dëshironi që blogrolli i faqes fillestare të azhurnohet menjëherë duke zbrazur kasetën e faqes fillestare. Kjo është ajo që bën kjo cilësim, megjithatë WP Rocket automatikisht pastron cache për faqen tuaj, kategoritë dhe etiketat pasi të krijohet përmbajtja e re … kështu që nuk ka nevojë për këtë. Por nëse ka cache të faqes tjetër që dëshironi të pastrohen kur të shtohet përmbajtja e re, shtojini ato.

String Query (s) – përdoret kryesisht për të ruajtur faqet e rezultateve të kërkimit dhe faqet e filtrimit të çmimeve për faqet e e-commerce.

9. Baza e të dhënave

WP-Rocket-bazës së të dhënave Cilësimet

Pastrimi i Postimit – rishikimet, hartimet automatike dhe postimet e plehrave mund të fshihen nëse nuk i përdorni ato. Nëse nuk keni versione të vjetra të postimeve (ose postime të fshira) që dëshironi të përdorni, fshini ato.

Pastrimi i komenteve – komentet e spamit dhe të dëmtuara mund të fshihen.

Pastrimi i Tranzicionit – ruan të dhënat që ju duhet një kohë e gjatë për të marrë (si llogaritjet sociale), kështu që herën tjetër që ju nevojiten, ai kthehet super shpejt. Por nganjëherë kur skaduesit kalojnë, ato qëndrojnë në bazën e të dhënave dhe duhet të fshihen. WP Fillestari ka një të shkëlqyeshme shpjegimi i kalimtareve.

Pastrimi i bazës së të dhënave – kur fshini një shtojcë mund të lërë tabela të papërdorura në bazën e të dhënave të WordPress, të cilat mund t’i fshish.

Pastrim automatik – caktoni WP Rocket për të pastruar bazën e të dhënave tuaja. Java javore është e mirë nëse këto nuk grumbullohen shpejt (p.sh. shumë njerëz punojnë në faqen tuaj). Nëse keni WP-Optimizim ose një tjetër plugin për pastrimin e bazës së të dhënave të instaluar, mund ta fshini pasi WP Rocket e bën këtë për ju.

zgjedh – klikoni në butonin e optimizuar kur të keni bërë, thjesht sigurohuni që të bëni kopje rezervë të bazës së të dhënave tuaja, veçanërisht nëse është hera juaj e parë që e bën këtë.

10. CDN

CDN e StackPath pasqyron faqen tuaj në qendrat e të dhënave 30+ në të gjithë botën, zvogëlimi i distancës gjeografike midis serverit tuaj dhe vizitorëve. Unë përdor si Cloudflare ashtu edhe StackPath pasi më shumë qendra të të dhënave = shpërndarje më e shpejtë e përmbajtjes suaj. Kjo mund të rruajë sekonda të shumta nga koha juaj e ngarkesës, veçanërisht për vizitorët që (dikur ishin) shumë larg nga serveri juaj i origjinës. Ju mund të përdorni Udhëzimi CDN i WP Rocket ose Mësimdhënia CDN e StackPath, por këtu janë saktësisht çfarë të bëjmë.

Hapi 1: Regjistrohu për StackPath (ata kanë një provë 30-ditore):

StackPath-Data-Centers

Hapi 2: Në pult, klikoni në skedën CDN, pastaj krijoni një sit të CDN StackPath:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Adresa

StackPath-CDN-URL-WP-Rocket

Hapi 3: Kopjoni URL-në e CDN nga StackPath dhe ngjisni në fushën “CDN CNAME (s) të WP Rocket”:

WP-Rocket-CDN-Settings

Hapi 4: Në StackPath shkoni te CDN → Cilësimet e Cache, pastaj klikoni “Pastroni gjithçka”:

StackPath-Purge-Cache

Hapi 5: Përjashtoni skedarët nga CDN – mund të ketë skedarë që shërbehen nga CDN që dëshironi të shërbeni në vend. Zakonisht këto skedarë janë pjesë të shtojcave të dizajnuara për të mosrespektuar ngarkesën kryq të domain. Për ta ndryshuar këtë, thjesht shtoni këto skedarë ose direktori në zonën “skedarë të refuzuar” të WP Rocket (shtoni një sekretar të regjistruar për çdo rresht) të cilën mund t’i përdorni direktivat për të gjetur direktoritë WP..

shembull:

 • {Uploads_dir} / wpcf7_captcha / *
 • {Uploads_dir} /imagerotator.swf
 • {Plugins_dir} /wp-fb-autoconnect/facebook-platform/channel.html

Hapi 6: Drejtoni faqen tuaj në GTmetrix dhe “rrjeti i ofrimit të përmbajtjes” duhet të jetë i gjelbër në YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

Nëse zgjeroni artikujt në GTmetrix dhe shihni se ka të bëjë me CDN-në tuaj, kontaktoni ekipin mbështetës të StackPath i cili duhet të jetë në gjendje t’ju ndihmojë të rregulloni këto. Ata kanë mbështetje të jashtëzakonshme.

Domainet Falas të Cookie-ve MaxCDN

11. Rrahjet e zemrës

Në vend që të përdorni Shtojca Kontrolli i rrahjeve të zemrës, WP Rocket e ka të integruar.

WP-Rocket-Heartbeat-Control

12. Shtesa

WP-Rocket-Shtesash

1. Ndjekja e Google (Përmirësoni Ruajtjen e Shfletuesit për Google Analytics) – mund të shihni gabime të Google Analytics në mjetin tuaj të testimit të shpejtësisë. Pasja e WP Rocket në Google Analytics në vend duhet t’i rregullojë këto, posaçërisht në GTmetrix nën Shpejtësinë e Shfletimit të Shfletuesit.

2. Facebook Pixel (Përmirësoni Ruajtjen e Shfletuesit për Facebook Pixel) – koncept i njëjtë si opsioni i mëparshëm vetëm për Facebook Pixel.

3. CloudFlare – Rregjistrohu Per CloudFlare, shtoni faqen tuaj të internetit dhe Cloudflare do të ekzaminojë. Më në fund do të vini në një faqe me serverët tuaj të emrit Cloudflare dhe një lidhje me çelësin tuaj API.

CloudFlare-Pult-WP-Rocket

Ndryshoni serverat e emrave në llogarinë tuaj të pritjes për ata që Cloudflare ju caktoi:

SiteGround-DNS-Records

Hyni tuaj .Elësi Global API (gjetur në tuaj) Profili i Cloudflare) në shtojcën tuaj të cache.

Cloudflare Global API Key

WP-Rocket-CloudFlare-Add-On

 • .Elësi Global API – përdoret për të aktivizuar Cloudflare në WP Rocket.
 • Email-i i llogarisë – të njëjtën email të përdorur në llogarinë tënde Cloudflare.
 • fushë – yourwebsite.com
 • Mënyra e zhvillimit – përdorni kur bëni shumë ndryshime të kodit në faqen tuaj.
 • Cilësimet optimale – aktivizon cilësimet optimale të Cloudflare: minifikimi, caching agresive dhe çaktivizon Loader raketash për pajtueshmëri më të mirë. Ështja më e zakonshme është Rocket Loader, por gjithashtu kam vërejtur se ndizet deshifrimi i postës elektronike gjë që e bëri raportin tim GTmetrix më keq, kështu që unë nuk e përdor këtë (dhe në vend të kësaj konfiguroj Cloudflare në pultin e tyre).
 • Protokoll relativ – ndonjëherë nëse njerëzit shkarkojnë skedarë nga faqja juaj, nuk ka përmbajtje në to. Lënia e këtij opsioni OFF do të parandalojë që kjo të ndodhë.
 • Pastroni të gjitha skedarët e memorjes Cloudflare – bëjeni këtë pasi të keni bërë konfigurimin e WP Rocket.

4. Sinkronizoni Cache Sucuri – aktivizoni nëse përdorni Sucuri. Kjo do të pastrojë automatikisht cache-in e Sucuri sa herë që pastroni cache-in e WP Rocket, duke e përmbajtur tuajin të sinkronizuar.

 • Sucuri Firewall Key API (Për plugin) – hyr në Sucuri këtu, klikoni në faqen tuaj, shkoni në skedën API, pastaj kopjoni tastin tuaj API (për plugin) dhe ngjitur në WP Rocket.

13. Mjetet

WP-Rocket-Tools-Cilësimet

Cilësimet e eksportit – eksportoni cilësimet tuaja për t’u përdorur në shumë site.

Importo Parametrat – importoni cilësimet tuaja të para-konfiguruara këtu.

Rikthimi – nëse azhurnoni një version të ri të WP Rocket dhe kjo shkakton çështje, kjo do të bjerë përsëri në versionin e mëparshëm.

14. FAQ / Dokumentim

Kam kaluar shumë orë duke gërmuar nëpër tyre dokumentim për tu siguruar që ky tutorial përdor cilësimet më të mira WP Rocket, por ato janë jashtëzakonisht të dobishme nëse nuk i keni kontrolluar ato.

Dokumentacioni Rocket WP

Mësimet që gjeta më të dobishmet:

&# X1f680; Cila është mënyra më e mirë për të konfiguruar Rocket WP?

Hapat më të rëndësishëm janë të aktivizoni gjithçka që mundeni në skedën e optimizimit të skedarëve, të konfiguroni CDN si Cloudflare + StackPath, të çaktivizoni rrahjet e zemrës së WordPress dhe të aktivizoni çdo shërbim që përdorni në skedën e Shtesave.

&# X1f680; Si mund të shtoj një CDN me WP Rocket?

Nëse përdorni Cloudflare, thjesht do të ndryshoni emërorët. Nëse përdorni një CDN të jashtme si StackPath ose KeyCDN, ju do të kopjoni / ngjitni URL-në tuaj të CDN në WP Rocket. Nëse përdorni RocketCDN (mundësuar nga StackPath), regjistrohuni përmes shpejtë në WP Rocket.

&# X1f680; Pse u vlerësua WP Rocket # 1 në shumicën e sondazheve në Facebook?

Ajo vjen me shumë veçori plugins tjera të cache nuk kanë: pastrim të bazës së të dhënave, kontrollin e rrahjeve të zemrës, opsion për CDN të shumta, ngarkim dembel, Analaytics lokale, ruajtje të shfletuesit të Facebook Pixel, dhe më shumë. Kjo është arsyeja pse WP Rocket zakonisht jep rezultatet më të mira në GTmetrix.

&# X1f680; Cila shtojcë e optimizmit të imazhit funksionon më së miri me WP Rocket?

Edhe pse ata rekomandojnë Imagify e cila është në pronësi të WP Rocket, unë përdor ShortPixel sepse nuk shoh praktikisht humbje cilësore dhe prapë marr 100% për Optimize Images në GTmetrix.

&# X1f680; Whatfarë shtesë shtesë për optimizimin e shpejtësisë keni nevojë përveç WP Rocket?

Ju ende keni nevojë për një shtojcë për optimizimin e imazhit si ShortPixel, optimizimi i fontit (p.sh. OMGF), dhe unë gjithashtu rekomandoj të përdorni Asset CleanUp ose Perfmatters për të çaktivizuar shtojcat.

15. SiteGround (# 1 host në sondazhet në Facebook)

SiteGround është përdorur nga Yoast, vetvetja, dhe rekomanduar nga WordPress. Ata janë # 1 në pothuajse çdo Sondazhi në Facebook dhe u japin shumicës së njerëzve domethënës përmirësime të kohës së ngarkesës veçanërisht nëse ata ishin duke përdorur hoste mediokër: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-Ne-vetëm-kaloi-to-Siteground

Unë i përdor ato plani gjysëm i përkushtuar GoGeek e cila vjen me 4x më shumë burimet e serverit sesa pritja e përbashkët. Klikoni nëpër faqet e mia për të parë se sa shpejt ngarkojnë, shikoni raportin tim GTmetrix ose shihni njerëz që emigruar dhe postuar herë të reja të ngarkesës. Ata gjithashtu bëjnë migrime falas.

DigitalOcean në Cloudways dhe Kinsta janë gjithashtu të mira dhe fillojnë me 10 $ / muaj dhe 30 $ / muaj. Cloudways është më shumë për zhvilluesit që nuk kanë nevojë për cPanel, mbajtjen e postës elektronike ose mbështetjen që ju merrni me SiteGround. Kinsta është në thelb ajo që WP Engine Ka pas qene (i kushtueshëm, por i mrekullueshëm). I gjithë blogu im është në thelb i dedikuar për të ndihmuar njerëzit të bëjnë ngarkesën e tyre në internet më të shpejtë. Unë nuk pranoj të rekomandoj 2 $ / muaj pritje pasi kjo është pendimi më i madh i njerëzve kur drejtojnë një faqe në internet.

Si të kontrolloni nëse hostimi juaj është i ngadaltë
Drejtoni faqen tuaj përmes Insajtimet e Google PageSpeed për të parë nëse zvogëloni kohën e përgjigjes së serverit është në raportin tuaj. Google rekomandon ajo duhet të jetë <200ms. Thingdo gjë mbi 1 sekondë nuk është e mirë. Ju gjithashtu mund të kontrolloni TTFB tuaj (koha për të parë bajt) në skedën Koha e GTmetrix ose bytecheck.com.

Ulni kohën e përgjigjes së serverit

2019 Sondazhi i hostimeve

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Rekomandime për strehimin e elementëve

Korrik 2019 Rekomandim Pritës

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

Sondazhi mikpritës miqësor i WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Pritja e preferuar për Elementor

2018 Rekomandime Pritëse

Menaxhuar-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-pret-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-Qershor-1

SiteGround-Rekomandimi

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekomandimet-Poll

Bluehost vs SiteGround

Sondazhi i host-it të WordPress-it

Disa fije:

Godaddy To SiteGround Migrimi

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migrimi

SiteGround ka 3 plane:

SiteGround WordPress Hosting

Planet më të larta përfshijnë më shumë burimet e serverit (Faktori # 1 në udhëzuesin e optimizmit të WordPress). Ja grafiku i plotë i krahasimit, por GrowBig ju jep rreth 2 herë më shumë burime të serverit sesa StartUp, dhe GoGeek është pritje gjysmë e përkushtuar që të jep edhe më shumë. GrowBig dhe më vjen me një migrim falas, skenë, caching të përparuar dhe aftësi për të pritur faqe të shumta në internet. GoGeek vjen me mbështetje prioritare. Pritja e tyre në re është mjaft e rritjes së çmimeve në $ 80 / muaj.

Ju mund ta shihni këtë në tyre faqe karakteristikash:

SiteGround-Server-Resources-Krahasimi

Unë përdor SiteGround sepse:

 1. GTmetrix e mia + Pingdom raportet flasin vetë
 2. Faqet e mia ngarkohen menjëherë (klikoni përmes tyre nëse dëshironi)
 3. shpejt teknologjia e shpejtësisë (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekomanduar nga Yoast, WordPress, Ivica nga Shpejtësia e WordPress-it
 5. falas Le të Encrypt SSL, i lehtë për t’u përdorur cPanel, dhe tipare për eCommerce
 6. Mbështetja e WordPress është unbeatable edhe pa përkrahjen prioritare të GoGeek
 7. GrowBig vjen me skenë, më shumë ruajtje dhe më shumë burime të serverit (lëvizni poshtë për “ne shpërndajmë burimet që ju nevojiten” dhe rri pezull mbi server tab)
 8. GoGeek vjen me akoma më shumë burime serveri, ruajtje, mbështetje prioritare
 9. Migrime falas, plugin migrator, dhe a Garancia e kthimit të parave 30-ditore
 10. Shumë lëvdata Reddit, Biseda në Facebook, Cicëroj, TrustPilot
 11. Ton lavdërimesh në Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Shumë njerëz migruan tashmë dhe postuan rezultate në Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Përgjegjësia e Filialit – nëse regjistrohesh për SiteGround duke përdorur timen lidhje lidhëse Unë do të dhuroj një copë të mirë pa asnjë kosto për ju. Eachdo vit dhuroj 3,000 dollarë për fushatat GoFundMe (2018 ishte për të ushqyer të uriturit në Denver, 2017 ishte te Kryqi i Kuq në Uragani Harvey). Mbështetja juaj ndihmon dhe unë e vlerësoj vërtet atë. Përpiqem të bëj vlerësimet e mia të paanshme dhe të mbështetur nga dëshmi në formën e Sondazhet në Facebook, tweets, dhe biseda të vërteta. Nëse nuk doni ta përdorni, ja një lidhje jo-lidhëse te SiteGround. Sido që të jetë, unë sugjeroj të bëj tuajin hulumtim, Shiko që përdor Yoast, dhe rezultatet të njerëzve që emigruar.

OMM-On-SiteGround

Njerëzit zakonisht migrojnë sepse e tyre teknologjia e shpejtësisë mund të shkurtojë kohët e ngarkesës në gjysmë:

Kalimi në sitin e rrethit

Migrimi i kohës me ngarkesën në sit

Bluehost në SiteGround GTmetrix

HostGator të SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Nota Perfect në SiteGround

Zanafilla e SiteGround

Shpejtësia e dorëzuar nga SiteGround

Raporti i SiteGround GTmetrix

Koha e zvogëluar e ngarkesës me SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

HostGator To SiteGround Migrimi

SiteGround Times Response Times On Joomla

Kaloi në SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Në SiteGround

SiteGround FaqeSpeed ​​Insights

SiteGround Në Joomla

Koha e zvogëluar e ngarkesës në SiteGround

SiteGround Hosting i Shpejtë

Rezultatet e reja të Pingdomit në SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

Përmirësimi i Kohës së Përgjigjes së SiteGround

16. Udhëzuesi im i plotë i shpejtësisë së WordPress (35+ këshilla)

Shikoni videon time – është një video prej 42 minutash, por unë mbuloj goxha gjithçka (shënimet kohore në përshkrimin e videos) dhe duhet të mësosh një ton informacion të shkëlqyeshëm për shpejtësinë e faqes së WordPress:

Optimizimi i figurës – mund të drejtosh çdo faqe GTmetrix dhe do t’ju tregojë të gjitha imazhet e pakontrolluara por VETM për atë faqe – kështu që filloni me ato që shfaqen në shumë faqe. Imazhi mund të optimizohet në 3 mënyra: të shërbejnë imazhe të shkallëzuara (duke ndryshuar madhësinë e imazheve që janë shumë të mëdha), duke specifikuar dimensionet e figurës (duke shtuar një gjerësi / lartësi në HTML ose CSS të figurës), dhe të optimizosh imazhet (pa humbur kompresimin e tyre duke përdorur një shtojcë si Imagify). GTmetrix do t’ju tregojë dimensionet e sakta për dy të parat nëse i zgjeroni ato, dhe këto janë të gjitha artikujt me përparësi të lartë.

Optimizimi i figurës

Për më shumë këshilla, shihni tim udhëzues i plotë për optimizimin e shpejtësisë së WordPress.

17. Merrni Ndihmë nga Optimizer i Shpejtësisë së WordPress-it tim

Akoma keni nevojë për ndihmë me raportin tuaj GTmetrix / Pingdom? Unë kam punuar me Pronaya për 7 vjet (ai është ai që më ndihmoi të marr një <Koha e ngarkimit 1s në Pingdom). Ju mund ta punësoni atë duke krijuar një profil në freelancer.com dhe duke kërkuar për emrin e përdoruesit bdkamol. Këtu është e plotë e tij Portofoli i shpejtësisë së WordPress. Ai është 40 $ / orë nga Bangladeshi (kështu që ka një ndryshim kohe) dhe ju mund ta dërgoni me email në [email protected]. Ai gjithashtu ka një përmbledhje të përsosur të 5 yjeve në profilin e tij. Vetëm pyetje serioze, dhe ju lutemi mos prisni 100% të rezultateve nëse përdorni host të ngadaltë, një temë të fryrë dhe mijëra shtojca të rënda. Ju lutemi ndiqni së pari udhëzuesin tim të plotë për shpejtësinë e WordPress.

Pronaya-Kumar-S-Shqyrtime

Këtu janë disa përmbledhje në profilin e tij:

BDkamol-WordPress-Speed-Shqyrtime

Pra … si po shikojnë ato rezultate të Pingdom? Më njoftoni në komente ose më tregoni nëse keni ngecur. Ju gjithashtu keni paguar për një shtojcë premium, ku ata ofrojnë mbështetje (skedën e fundit dhe të fundit në cilësimet WP Rocket), kështu që unë do ta shfrytëzoja këtë në avantazhin tuaj, ose t’i shikoja ato dokumentim.

Përndryshe, punë e bukur!

Nëse e shihni të dobishëm këtë udhëzues, një pjesë vlerësohet gjithnjë :)

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map