Cilësimet më të shpejta të Cache Ideale WP me Cloudflare + StackPath CDN Udhëzime për Caktimin (Përditësuar 2020 Me Versionin e fundit 1.5.6)

Cache më e shpejtë e WP zakonisht vlerësohet shtojca # 1 e cache e lirë Sondazhet në Facebook.


Unë kam qenë në gjendje të marr .5s herë ngarkesë në Pingdom pas konfigurimit të parametrave WP Fast Cache. Ata janë të thjeshtë për tu vendosur dhe kanë mundësi si për CD Cloudflare ashtu edhe për CD të StackPath që mund të përmirësojnë më tej gradat / kohën e ngarkesës (i përdor të dyja pasi më shumë qendra të të dhënave = faqja e internetit më e shpejtë). Për host, unë rekomandoj SiteGround Kush eshte përdorur nga Yoast dhe vlerësuar # 1 në 20+ sondazhet në Facebook. Por nëse po kërkoni diçka më të shpejtë sesa pritja e përbashkët, Retëdalje DO është aty ku është.

Unë do t’ju tregoj se si të konfiguroni cilësimet e WP më të shpejtë të Cache, CDN të StackPath dhe çfarë përmirësimi në WP Fast Cache Premium bëri për mua. Unë gjithashtu kam udhëzime për CloudFlare.

Më lini një koment nëse keni pyetje ose shiko forumin e tyre të mbështetjes. Por ka shumë ankesa në lidhje me mbështetjen e WP Fastest Cache vetëm për t’ju dhënë kokën lart. Mos harroni të rivendosni faqen tuaj në Pingdom ose GTmetrix kur të keni përfunduar – dhe të komentoni me kohën tuaj të re të ngarkesës!

1. Krahasimi i prizave të cache

WP Fast Cache është zakonisht shtojca # 2 ose # 3 e cache në sondazhet në Facebook, duke ndjekur pas WP Rocket e cila është pothuajse gjithmonë # 1.

Sondazhi më i mirë i plug cache 2016

Sondazhi i plugins cache 2019

Rocket Swift vs WP

Sondazhi i plugëve të cache 2016

Sondazhi më i mirë i shtojcave të cache 2018

raketë wp vs w3 totla cache

Test i Plugin Cache – Kam drejtuar të njëjtën faqe përmes Pingdom e cila kishte përmbajtje minimale në mënyrë që rezultatet të ishin të sakta. Unë vendos secilin me cilësimet më të mira dhe Cloudflare / StackPath.

Rocket WP (.406)
Testi i Shpejtësisë së faqes Pingdom

Cache më e shpejtë e WP (.527)
Koha më e shpejtë e ngarkesës në WP të WP

W3 Total Cache (.619)
W3 Koha totale e ngarkesave në cache

WP Rocket vs WP Fast Cache – WP Rocket ka mjaft karakteristika shtesë që nuk përfshihen me WP Fast Cache (pastrim i bazës së të dhënave, ngarkim dembel, kontroll i rrahjeve të zemrës, mbajtje e shkronjave të Google Font + Analitics në vend, duke parapërcaktuar kërkesat e DNS). Ndërsa WP Rocket i ka të gjitha këto të integruara, do t’ju duhet të instaloni rreth 6-7 shtesa shtesë për të marrë këto optimizime të shpejtësisë me WP Fast Cache. Me WP Rocket, ju merrni më shumë optimizime të shpejtësisë, por më pak shtesa që funksionojnë në faqen tuaj. Kam shkruar një udhëzues për konfigurimin e WP Rocket i cili gjithashtu ju tregon se si të merrni 10% zbritje nga çmimi.

StackPath vs Cloudflare – StackPath është 10 $ / muaj CloudFlare eshte falas. Të dy janë CDN që pasqyrojnë faqen tuaj në qendra të shumta të të dhënave në të gjithë botën (duke zvogëluar distancën midis serverit tuaj dhe vizitorit) dhe është rekomanduar në udhëzuesin e optimizmit të WordPress. Cloudflare ka 200+ qendra të të dhënave, StackPath, ka 31 qendra të të dhënave të cilat janë përqendruar shumë në SH.B.A. (më shumë qendra të të dhënave = faqja e internetit më e shpejtë, kjo është arsyeja pse unë rekomandoj të përdorni të dy). StackPath vjen me një ekip mbështetës i cili përmirësoi rezultatin tim GTmetrix YSlow me 8% – mbështetja e tyre është e madhe.

StackPath-Data-Centers

Qendrat e të dhënave në cloud

Pse të përdorim StackPath?

 • 31 qendrat e të dhënave të StackPath përdorin serverët më të shpejtë SSD + lidhje 10 GB
 • StackPath nuk ngarkon për trafikun HTTPS, Cloudflare tarifon pagesa për përdorim
 • Ekipi i StackPath më ndihmoi të konfiguroj CDN time dhe përmirësova rezultatin tim GTmetrix YSlow me 8%, duke e vendosur qershinë në tortë për ta bërë raportin tim GTmetrix gati të përsosur
 • StackPath ka pultë që ofrojnë shumë informacione në lidhje me skedarët tuaj të ruajtur
 • StackPath ju lejon të mbroni llogarinë tuaj duke përdorur një proces autentifikimi me dy hapa; ti mundesh listat e bardha të adresave IP të njerëzve që u lejohet të hyjnë në llogarinë tuaj

2. Cilësimet më të shpejtë të cache të WP

Nëse planifikoni të përdorni StackPath, shiko mi Seksioni StackPath i cili ka rregullimet e veta WP Fast Cache (ju do të çaktivizoni përdoruesit e regjistruar, celularin dhe opsionet e memorimit të shfletuesit) i cili është paraqitur në Mësimdhënia më e shpejtë e Cache e WP e StackPath.

Nëse planifikoni të përdorni Cloudflare, përdorni cilësimet më poshtë, por çaktivizo Auto Minify dhe Loader raketash në skedën “shpejtësia” e cilësimeve të Cloudflare (railgun duhet të aktivizohet). Kjo është ajo që rekomandon zhvilluesi i shtojcave WP Fastest Cache në tij Udhëzues për cloud. im Seksioni i cloud ju tregon se si të regjistroheni në Cloudflare, të ndryshoni serverat e emrave në cPanel tuaj të pritjes, të vendosni rregulla të faqeve për performancën optimale dhe të pastroni cache pasi të keni përfunduar.

Nëse nuk planifikoni të përdorni asnjë, përdorni cilësimet më poshtë. E vetmja gjë që ju do të ndryshonit është në Preload tab (faqe për minutë). Nëse jeni në pritje e përbashkët përdorim 4-6, VPS duhet të përdorin 10-12.

WP-shpejta-Cache-Cilësimet

Ndarja e cilësimeve më të shpejtë të cache të WP:

 • Sistemi i cache – aktivizoni
 • Sistemi i cache të widget – kasetat e pajisjeve tuaja (tipar premium)
 • preload – krijoni cache të tërë faqes automatikisht (pritja e përbashkët duhet të përdorë 4-6, VPS është 10-12. Krijon vonesë të ruajtjes së memorjes për përdoruesit e parë që shikon faqen. Mëso më shumë)
 • Përdoruesit e loguar – mos e trego versionin e cached për përdoruesit e regjistruar (nëse thjesht ju jeni duke ekzekutuar faqen tuaj të internetit, lini këtë të kontrolluar. Por nëse shumë përdorues mund të regjistroheni, secili përdorues duhet të ketë versionin e tij të memorizuar), kështu që ai do të mos kontrollohet)
 • i lëvizshëm – mos e trego versionin e ruajtur për desktop në pajisjet e lëvizshme
 • Tema e celularit – cache temë celular (tipar premium)
 • Postimi i ri – pastroni skedarët e cache kur një postim ose faqe është botuar
 • Përditësoni Postën – pastroni skedarët e cache kur një postim ose faqe është azhurnuar (Mëso më shumë)
 • Minimizoni HTML – ulja e madhësisë së faqes (artikulli me përparësi të lartë Pingdom). Mëso më shumë)
 • Minimizoni HTML Plus – mintifikimi më i fuqishëm html (tipar premium)
 • Minimizoni CSS – zvogëloni madhësinë e skedarëve CSS (artikulli me përparësi të lartë Pingdom). Mëso më shumë)
 • Minify CSS Plus – minifikimi CSS më i fuqishëm (tipar premium)
 • Kombinoni CSS – zvogëloni kërkesat HTTP përmes skedarëve të kombinuar CSS (kombinon skedarët JavaScript dhe CSS midis. Kjo zvogëlon sasinë e skedarëve JavaScript dhe CSS në një faqe që zvogëlon numrin e kërkesave HTTP të kërkuara për të dhënë faqen. Gjithashtu një artikull me përparësi të lartë në Pingdom. Mëso më shumë)
 • Minimizoni JS – ulja e madhësisë së skedarëve JS (tipar premium)
 • Kombinoni JS – zvogëloni kërkesat HTTP duke kombinuar skedarë JS
 • Kombinoni JS Plus – minimizoni skedarët e kombinuar JS (tipar premium)
 • gzip – zvogëloni madhësinë e skedarëve të dërguar nga serveri juaj (zvogëlon kohën e transferimit ndërmjet serverit dhe shfletuesit dhe është një artikull me përparësi të lartë Pingdom. Mëso më shumë)
 • Caching i shfletuesit – zvogëloni kohën e ngarkesës për vizitorë të përsëritur (Mëso më shumë)
 • Bllokimi i Renderit JS – hiqni JavaScript-bllokimin e renditjes (tipar premium)
 • Fonts Google – ngarkon Google Fonts në mënyrë asinkron (tipar premium) por kjo mund të bëhet edhe duke përdorur falas WP ableaktivizoni shtojcën të cilën e rekomandoj shumë
 • Ngarkesa me dembel – tipar premium për të cilin mund të përdorni ngarkesën dembel të A3 Mëso më shumë)

Pothuajse çdo artikull në WP Fast Cache gjendet në GTmetrix / Pingdom:

GTmetrix-Me-wp-shpejtë Cache-CloudFlare-StackPath

Fshi cache-në – pastroni cache pasi të keni konfiguruar cilësimet WP Fast Cache:

Delete-Cache-WP-shpejtë-Cache

Kohëzgjatja e cache – nëse nuk është vendosur si parazgjedhur, shtoni një rregull të ri për të ruajtur faqen tuaj një herë në ditë.

WP-shpejta-Cache-Cache-timeout-Cilësimet

Optimizimi i figurës – tipar premium që kompreson pa humbje imazhet (një artikull në GTmetrix). Kjo gjithashtu mund të bëhet duke përdorur Imagify ose Kraken plugin. Unë nuk do të përdor asnjë plugins të tjera pasi këto mund të prishin faqen tuaj ose të keni ndonjë problem – Unë kam bërë ton kërkime për këtë.

WP-shpejtë-Cache-Image-Optimization

Imazhet pa ngjeshje rregullojnë artikullin “optimizo imazhet” në GTmetrix:

Zgjedh-images-gtmetrix

prim – shiko ndryshimin më poshtë i cili tregon 2 raporte të GTmetrix (ia vlen). Nëse vendosni të azhurnoni për 49,99 dollarë, ata do t’ju dërgojnë një lidhje për shkarkim përmes postës elektronike të cilën ju dëshironi ngarkoni manualisht në menunë e shtojcave. Mbani të aktivizuar edhe versionin falas dhe premium.

Premium Cache më i shpejtë i WP

prim
Premium Cache më i shpejtë i WPJo Premium

përjashtoj – të përjashtojë faqet nga ruajtja (p.sh. faqet e arkëtimit të tregtisë elektronike).

WP-shpejta-Cache-Përjashton-Cilësimet

CDN – një CDN (rrjeti i shpërndarjes së përmbajtjes) e bën faqen tuaj më të shpejtë duke e pritur atë në shumë servera në të gjithë vendin dhe botën, në kundërshtim me 1 server me origjinë (zvogëlon distancën gjeografike që i duhet përmbajtjes tuaj për të arritur tek vizitorët tuaj). Shihni Seksioni StackPath.

Baza e të dhënave (DB) – pastrimi i bazës së të dhënave tuaja largon junk të panevojshëm dhe e bën atë të ngarkojë më shpejt. Ju mund të përdorni falas Shtojcë WP-Optimizoni për ta bërë këtë, përmirësimi për këtë veçori nuk është i nevojshëm.

WP-Optimizoni bazën e të dhënave të pastër

WP-Jam optimist-Baza e të dhënave-Cleanup

3. StackPath CDN ($ 10 / Muaj me Gjykim Falas 30-Ditor)

StackPath pasqyron faqen tuaj në 31 qendra të të dhënave, duke zvogëluar distancën gjeografike midis serverit tuaj dhe vizitorëve. Kjo mund të zvogëlojë herë ngarkesën me sekonda të shumta, veçanërisht për vizitorët që dikur ishin shumë larg nga serveri juaj me origjinë. StackPath gjithashtu më ndihmoi të konfiguroja CDN time dhe isha në gjendje të përmirësoja rezultatin tim GTmetrix YSlow me 8% (shiko raportin tim). Ata kanë një provë 30-ditore dhe mësimin e tyre në vazhdim konfigurimin e CDN të StackPath me WP Cache Fastest.

Kjo është të rekomanduara në udhëzuesin e optimizmit të WordPress:

CDN-WordPress-Rekomandimi

Hapi 1: Regjistrohu për StackPath.

Hapi 2: Konfiguroni Cache Fastest WP me këto cilësime kur përdorni StackPath:

Cilësimet më të shpejtë të Cache MaxCDN

Hapi 3: Në pultin e StackPath, klikoni në skedën CDN, pastaj krijoni një sit të CDN StackPath:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Server-IP-Adresa

StackPath-CDN-URL-WP-shpejtë-Cache

Hapi 4: Klikoni “StackPath” në zonën CDN të WP Fast Cache.

WP-shpejtë-Cache-StackPath-CDN

Hapi 5: Vendosni URL-në tuaj të CDN në WP Fast Cache dhe përdorni faqen tuaj të internetit si URL e origjinës:

WP-shpejta-Cache-CDN-Cilësimet

Hapi 6: Klikoni tjetër, lini të zgjidhni të gjitha llojet e skedarëve, pastaj vazhdoni të klikoni tjetër, derisa të jetë gati:

Llojet e skedarëve më të shpejtë të Cache MaxCDN

Next …

Cache më e shpejtë e WP MaxCDN Specifikoni Burimet

Finish …

Konfirmimi i cache më të shpejtë të WP MaxCDN

Done.

WP-shpejtë-Cache-StackPath-CDN-Konfirmimi

Hapi 7: Në StackPath shkoni te CDN → Cilësimet e Cache, pastaj klikoni “Pastroni gjithçka” …

StackPath-Purge-Cache

Hapi 8: Drejtoni faqen tuaj përmes GTmetrix dhe shikoni skedën YSlow për t’u siguruar që po funksionon …

CDN GTmetrix YSlow

Ok, TANI ju jeni bërë.

4. Cloudflare

SiteGround dhe shumica e hosteve të tjerë kanë një mundësi për të aktivizoni Cloudflare në cPanel. Nëse hosti juaj nuk i ka këto mundësi, mund të konfiguroni Cloudflare duke përdorur WP Fast Cache (shiko më poshtë).

CloudFlare-Activation

Hapi 1: Rregjistrohu Per CloudFlare dhe do t’ju kërkohet të shtoni faqen tuaj të internetit dhe të filloni një skanim.

CloudFlare-fillojnë-scan

CloudFlare-DNS-Records

CloudFlare-CDN-Planet

Më në fund do të vini në këtë pult, ku Cloudflare ju cakton 2 serverat e emrave dhe të sigurojë një lidhje për tuaj .Elësi Global API.

CloudFlare-Pult-WP-shpejtë-Cache

Hapi 2: Bëni një kërkim në Google për “si të ndryshoni serverët e emrave në SiteGround” (kërkoni vetëm për hostin tuaj), pastaj ndiqni udhëzimet e tyre. Ju do të kopjoni 2 serverat e emrave të siguruar nga Cloudflare dhe t’i ngjitni ato në një opsion të serverëve të emrave të personalizuar në cPanel tuaj të pritjes.

SiteGround-DNS-Records

Hapi 3. Mbërtheni çelësin tuaj API Global nga lidhja në Cloudflare, ose në tuaj Profili i Cloudflare.

loudflare-Global-API-Key

Kthehu përsëri në WP Fast Cache dhe kliko në butonin Cloudflare. Vendosni të njëjtën adresë emaili të përdorur në llogarinë tuaj Cloudflare, si dhe çelësin tuaj API Global.

WP-shpejtë-Cache-CloudFlare-Tab

WP-shpejta-Cache-CloudFlare-API-Keys

Vazhdoni të klikoni tjetër në WP Fast Cache. Ata automatikisht do të çaktivizojnë cilësimet e minifikimit në WP Fast Cache (pasi Cloudflare tani do ta bëjë këtë). Ata gjithashtu do të fiken Loader raketash për pajtueshmëri më të mirë (faqja juaj e internetit nuk do të prishet), dhe vendosur skadimi i cache i shfletuesit deri në 24 ditë.

WP-shpejtë-Cache-CloudFlare-Disable-Auto-minimizoj

WP-shpejtë-Cache-Disable-Rocket-Loader

WP-shpejtë-Cache-CloudFlare-Browser-Cache-Skadimit

WP-shpejtë-Cache-CloudFlare-mesazh

WP-shpejtë-Cache-CloudFlare-Integrim

Duket mirë!

WP-shpejtë-Cache-CloudFlare-Konfirmimi

Hapi 4: Shko tek Cilësimet e shpejtësisë së Cloudflare dhe sigurohuni që Auto Minify dhe Loader raketash janë fikur, por SG Railgun është në Kjo është ajo që zhvilluesi i WP Fast Cache rekomandon.

CloudFlare-Speed-Tab

Hapi 5: Cloudflare thotë “Ne ju rekomandojmë të krijoni një Rregulli i faqes për të përjashtuar seksionin e administratorit të faqes suaj të internetit nga karakteristikat e performancës së Cloudflare. Karakteristika të tilla si Loading Rocket dhe Auto Minification mund të thyejnë pa dashje funksionet e backend-it në seksionin tuaj të administratorit. “

Shtoni këto 2 rregulla të faqeve në tuaj cilësimet e rregullave të faqes.

WP-Admin-Page-Rregulla

Cache-Çdo gjë-CloudFlare-Page-Rregulla

Hapi 6. Më në fund, shkoni te tuajat Cilësimet e memorimit të cloud dhe pastroni skedarët individualë.

Pastrimi i skedareve individuale të cloud

Të gjitha të bëra!

WP-shpejtë-Cache-CloudFlare-Konfirmimi

5. Fshini cache dhe provoni përsëri në Pingdom

Në cilësimet më të shpejtë të Cache WP, shkoni te butoni “Fshi cache” dhe “Fshi cache dhe minifed CSS / JS.” Tani rivarroni faqen tuaj te internetit përmes Pingdom për të parë rezultatet e azhurnuara dhe kohën e ngarkimit.

Testi më i shpejtë i Pachedom i Cache në WP

Idealisht, artikujt e mëposhtëm të Shpejtësisë së faqeve janë jeshile:

 • Minimizoni CSS
 • Minimizoni HTML
 • Minimizoni JavaScript
 • Ruajtja e shfletuesit të levave
 • Specifikoni një Certifikues të Cache
 • Aktivizo Compression gzip
 • Shtyni analizën e JavaScript

Në mënyrë ideale, artikujt e mëposhtëm YSlow janë gjithashtu të gjelbërt:

 • Ulja e madhësisë së cookies
 • Shtoni titujt e skadimit
 • Ulja e kërkimeve të DNS
 • Përdorni fushat pa cookie
 • Bëni më pak kërkesa HTTP
 • Minimizoni JavaScript dhe CSS
 • Konfiguro etiketat e entitetit (ETags)
 • Kompresoni komponentët me gzip
 • Hiq kopjuar JavaScript dhe CSS
 • Përdorni një Rrjet të Dorëzimit të Përmbajtjes (CDN)

Mos harroni, mund të marrë Cloudflare deri në 24 orë për t’u përhapur, kështu që kontrolloni përsëri.

6. FAQ-të e Shpejta në Cache

Ja Faqe FAQ nëse keni akoma pyetje.

WP-shpejtë-Cache-FAQs

SiteGround (# 1 host në sondazhet në Facebook)

SiteGround është përdorur nga Yoast, vetvetja, dhe rekomanduar nga WordPress. Ata janë # 1 në pothuajse çdo Sondazhi në Facebook dhe u japin shumicës së njerëzve domethënës përmirësime të kohës së ngarkesës veçanërisht nëse ata ishin duke përdorur hoste mediokër: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-on-Twitter-Ne-vetëm-kaloi-to-Siteground

Unë i përdor ato plani gjysëm i përkushtuar GoGeek e cila vjen me 4x më shumë burimet e serverit sesa pritja e përbashkët. Klikoni nëpër faqet e mia për të parë se sa shpejt ngarkojnë, shikoni raportin tim GTmetrix ose shihni njerëz që emigruar dhe postuar herë të reja të ngarkesës. Ata gjithashtu bëjnë migrime falas.

DigitalOcean në Cloudways dhe Kinsta janë gjithashtu të mira dhe fillojnë me 10 $ / muaj dhe 30 $ / muaj. Cloudways është më shumë për zhvilluesit që nuk kanë nevojë për cPanel, mbajtjen e postës elektronike ose mbështetjen që ju merrni me SiteGround. Kinsta është në thelb ajo që WP Engine Ka pas qene (i kushtueshëm, por i mrekullueshëm). I gjithë blogu im është në thelb i dedikuar për të ndihmuar njerëzit të bëjnë ngarkesën e tyre në internet më të shpejtë. Unë nuk pranoj të rekomandoj 2 $ / muaj pritje pasi kjo është pendimi më i madh i njerëzve kur drejtojnë një faqe në internet.

Si të kontrolloni nëse hostimi juaj është i ngadaltë
Drejtoni faqen tuaj përmes Insajtimet e Google PageSpeed për të parë nëse zvogëloni kohën e përgjigjes së serverit është në raportin tuaj. Google rekomandon ajo duhet të jetë <200ms. Thingdo gjë mbi 1 sekondë nuk është e mirë. Ju gjithashtu mund të kontrolloni TTFB tuaj (koha për të parë bajt) në skedën Koha e GTmetrix ose bytecheck.com.

Ulni kohën e përgjigjes së serverit

2019 Sondazhi i hostimeve

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Rekomandime për strehimin e elementëve

Korrik 2019 Rekomandim Pritës

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Go-To-Hosting-Company

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Best-WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

Sondazhi mikpritës miqësor i WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Pritja e preferuar për Elementor

2018 Rekomandime Pritëse

Menaxhuar-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-pret-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-Qershor-1

SiteGround-Rekomandimi

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Best-Web-Hosting-Provider-Poll

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Rekomandimet-Poll

Bluehost vs SiteGround

Sondazhi i host-it të WordPress-it

Njerëzit zakonisht migrojnë sepse e tyre teknologjia e shpejtësisë mund të shkurtojë kohët e ngarkesës në gjysmë:

Kalimi në sitin e rrethit

Migrimi i kohës me ngarkesën në sit

Bluehost në SiteGround GTmetrix

HostGator të SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Nota Perfect në SiteGround

Zanafilla e SiteGround

Shpejtësia e dorëzuar nga SiteGround

Raporti i SiteGround GTmetrix

Koha e zvogëluar e ngarkesës me SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

HostGator To SiteGround Migrimi

SiteGround Times Response Times On Joomla

Kaloi në SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Në SiteGround

SiteGround FaqeSpeed ​​Insights

SiteGround Në Joomla

Koha e zvogëluar e ngarkesës në SiteGround

SiteGround Hosting i Shpejtë

Rezultatet e reja të Pingdomit në SiteGround

Koha e re e reagimit të faqes së re

Përmirësimi i Kohës së Përgjigjes së SiteGround

SiteGround ka 3 plane:

SiteGround WordPress Hosting

Planet më të larta përfshijnë më shumë burimet e serverit (Faktori # 1 në udhëzuesin e optimizmit të WordPress). Ja grafiku i plotë i krahasimit, por GrowBig ju jep rreth 2 herë më shumë burime të serverit sesa StartUp, dhe GoGeek është pritje gjysmë e përkushtuar që të jep edhe më shumë. GrowBig dhe më vjen me një migrim falas, skenë, caching të përparuar dhe aftësi për të pritur faqe të shumta në internet. GoGeek vjen me mbështetje prioritare. Pritja e tyre në re është mjaft e rritjes së çmimeve në $ 80 / muaj.

Ju mund ta shihni këtë në tyre faqe karakteristikash:

SiteGround-Server-Resources-Krahasimi

Unë përdor SiteGround sepse:

 1. GTmetrix e mia + Pingdom raportet flasin vetë
 2. Faqet e mia ngarkohen menjëherë (klikoni përmes tyre nëse dëshironi)
 3. shpejt teknologjia e shpejtësisë (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Rekomanduar nga Yoast, WordPress, Ivica nga Shpejtësia e WordPress-it
 5. falas Le të Encrypt SSL, i lehtë për t’u përdorur cPanel, dhe tipare për eCommerce
 6. Mbështetja e WordPress është unbeatable edhe pa përkrahjen prioritare të GoGeek
 7. GrowBig vjen me skenë, më shumë ruajtje dhe më shumë burime të serverit (lëvizni poshtë për “ne shpërndajmë burimet që ju nevojiten” dhe rri pezull mbi server tab)
 8. GoGeek vjen me akoma më shumë burime serveri, ruajtje, mbështetje prioritare
 9. Migrime falas, plugin migrator, dhe a Garancia e kthimit të parave 30-ditore
 10. Shumë lëvdata Reddit, Biseda në Facebook, Cicëroj, TrustPilot
 11. Ton lavdërimesh në Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Shumë njerëz migruan tashmë dhe postuan rezultate në Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Përgjegjësia e Filialit – nëse regjistroheni në SiteGround me tim lidhje lidhëse Unë do të dhuroj një copë të mirë pa asnjë shpenzim për ju. Do vit unë dhuroni 3k dollarë në fushatat GoFundMe (2018 ishte për të ushqyer të uriturit në Denver, 2017 ishte te Kryqi i Kuq në Uragani Harvey). Mbështetja juaj ndihmon dhe unë e vlerësoj vërtet atë. Përpiqem të bëj vlerësimet e mia të paanshme dhe të mbështetur nga dëshmi në formën e Sondazhet në Facebook, tweets, dhe biseda të vërteta. Nëse nuk doni ta përdorni, ja një lidhje jo-lidhëse te SiteGround. Sido që të jetë, besoj vërtet se ata janë një host yjor i WordPress dhe faqja juaj do të funksionojë më shpejt / më e butë… bëni hulumtimin tuaj për grupet në Facebook + Cicëroj dhe do të gjeni shumicën e njerëzve thuaj te njejten gje.

36+ Këshilla për Optimizimin e Shpejtësisë së WordPress

Shikoni videon time – është një video prej 42 minutash, por unë mbuloj goxha gjithçka (shënimet kohore në përshkrimin e videos) dhe duhet të mësosh një ton informacion të shkëlqyeshëm për shpejtësinë e faqes së WordPress:

Ndiqni tim Udhëzues për optimizimin e shpejtësisë së WordPress e cila ju tregon se si:

 • Diagnostifikoni shtojcat e ngadalta duke përdorur GTmetrix
 • Shtoni AMP (faqe të përshpejtuara celular) duke perdorur Shtojcë AMP
 • përdorim AWStats për të gjetur shkaqe të CPU të lartë (crawlers, imazhe, etj)
 • Rekomandime për shtojcat e rrëshqitësit / galeritë / ndarjet sociale të lehta
 • përdorim Suite e plotë e optimizmit të analizës (CAOS) të presë Google Analytics në vend
 • Optimizimi i figurës (shërbejini imazheve të shkallëzuara, specifikoni dimensionet, kompresim pa humbje)
 • përdorim Paktivizoni WP për të çaktivizuar cilësimet e panevojshme në thelbin WordPress ndërsa ndizni kontrollin e rrahjeve të zemrës, ngarkimin e shkronjave të Google në mënyrë asinkronike, optimizime të tjera të shpejtësisë

Dhe shumë të tjerë. Lexoni komentet dhe do të shihni gjëra të tilla si: “Rezultati i shpejtësisë së faqes time në gtmetrix shkoi nga 69 në 93” dhe “ky mund të jetë një nga postimet më të dobishme që kam lexuar ndonjëherë.”

Merrni Ndihmë nga Optimizer i Shpejtësisë së WordPress-it tim

Akoma keni nevojë për ndihmë me raportin tuaj GTmetrix / Pingdom? Unë kam punuar me Pronaya për 7 vjet (ai është ai që më ndihmoi të marr një <Koha e ngarkimit 1s në Pingdom). Ju mund ta punësoni atë duke krijuar një profil në freelancer.com dhe duke kërkuar për emrin e përdoruesit bdkamol. Këtu është e plotë e tij Portofoli i shpejtësisë së WordPress. Ai është 40 $ / orë nga Bangladeshi (kështu që ka një ndryshim kohe) dhe ju mund ta dërgoni me email në [email protected]. Ai gjithashtu ka një përmbledhje të përsosur të 5 yjeve në profilin e tij. Vetëm pyetje serioze, dhe ju lutemi mos prisni 100% të rezultateve nëse përdorni host të ngadaltë, një temë të fryrë dhe mijëra shtojca të rënda. Ju lutemi ndiqni udhëzuesin tim të plotë për shpejtësinë e WordPress së pari.

Pronaya-Kumar-S-Shqyrtime

Shqyrtime në profilin e tij:

BDkamol-WordPress-Speed-Shqyrtime

Pyetjet e bëra më shpesh

&# X1f680; A ja vlen WP Fast Cache Premium Premium?

Nëse do të shpenzoni para për një shtojcë shtesë cache, shumica e njerëzve përdorin WP Rocket pasi që vjen me më shumë veçori sesa WP Fast Cache Premium dhe zakonisht do të japin rezultate më të mira.

&# X1f680; Cilin CDN duhet të përdor me WP Fast Cache?

CDN falas e Cloudflare është e mjaftueshme për shumicën e vendeve, megjithatë më shumë CDN = më shumë qendra të të dhënave dhe shpërndarje më e shpejtë e përmbajtjes tuaj. Ju gjithashtu mund të merrni parasysh StackPath ose KeyCDN.

&# X1f680; Si mund ta pastroj cache kur kam mbaruar konfigurimin e cilësimeve?

Në menunë WordPress në krye, shkoni te WPFC dhe Delete Cache And Minified CSS.

&# X1f680; Whatfarë plugins të tjera të shpejtësisë më duhen përveç WP Fast Cache?

WP Fast Cache nuk vjen me opsionin për optimizimin e imazhit, pastrimin e bazës së të dhënave, ngarkimin me dembel, kontrollin e rrahjeve të zemrës, prefetch + paraprakisht dhe optimizimin e Fonts Google + Analytics. Unë rekomandoj Perfmatters, OMGF dhe Advanced Cleaner DB.

&# X1f680; A duhet të shtoj AMP?

Unë nuk përdor faqe të përshpejtuara celular (AMP) në këtë faqe WordPress. Lexoni artikullin e Kinsta në lidhje me mënyrën se si konvertimet e tyre ranë 50% për shkak të AMP dhe nuk mund të dëshironi asnjëri.

Nëse faqja juaj e internetit ngarkon më shpejt mos ngurroni të lini kohën tuaj të re të ngarkesës në komente! Ose nëse keni ndonjë pyetje, unë jam i lumtur t’ju ndihmoj gjithashtu. Siç mund ta shihni unë jam një nervoz mjaft i madh kur bëhet fjalë për shpejtësinë e WordPress, kështu që nëse i ndiqni këto rekomandime, nuk ka asnjë arsye që uebfaqja juaj të mos ngarkojë më poshtë se 3-ta. Dhe nëse e shihni të dobishëm këtë udhëzues, ju lutemi ndanieni :)

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map