Идеалните WP настройки за най-бърз кеш с Cloudflare + StackPath CDN Инструкции за настройка (Актуализирана 2020 г. с най-новата версия 1.5.6)

WP най-бързият кеш обикновено е класиран №1 безплатен кеш плъгин в Анкети във Facebook.


Успях да получа .5s пъти за зареждане в Pingdom след конфигуриране на настройките на WP Fastest Cache. Те са лесни за настройка и имат опции както за Cloudflare, така и за CDN на StackPath, които могат допълнително да подобрят степените / времената на зареждане (използвам и двете, тъй като повече центрове за данни = по-бърз уебсайт). За хостинг препоръчвам SiteGround кой е използван от Йоаст и оцени # 1 в 20+ анкети във Facebook. Но ако търсите нещо по-бързо от споделен хостинг, Cloudways DO е къде се намира.

Ще ви покажа как да конфигурирате настройките за най-бързия кеш на WP, CDN на StackPath и какво надстройване до WP Fastest Cache Premium направи за мен. Имам и инструкции за Cloudflare.

Оставете ми коментар, ако имате въпроси или вижте техния форум за поддръжка. Но има много оплаквания от поддръжката на WP най-бързият кеш, само за да ви издигне. Не забравяйте да проверите отново сайта си в Pingdom или GTmetrix, когато сте готови – и коментирайте новото си време за зареждане!

1. Сравнение на приставки за кеш

WP най-бързият кеш обикновено е кеш приставка №2 или №3 в анкетите във Facebook, отстъпвайки зад WP Rocket, която почти винаги е №1.

2016 най-добрата анкета за приставки за кеш

Анкета за приставки за кеш 2019

Swift срещу WP Rocket

Анкета за приставки за кеш 2016

Анкета за най-добри кешови приставки 2018

wp ракета срещу w3 totla кеш

Cache Plugin Test – Проведох същата страница през Pingdom, която имаше минимално съдържание, така че резултатите ще бъдат точни. Настройвам всяка от тях с най-добрите настройки и Cloudflare / StackPath.

WP ракета (.406)
Тест за скоростта на страницата на Pingdom

WP най-бързият кеш (.527)
WP Най-бързо време за зареждане на кеш

Общ кеш на W3 (.619)
W3 Общо време за зареждане на кеша

WP Rocket vs. WP Най-бързият кеш – WP Rocket има доста допълнителни функции, които не са включени в WP Fastest Cache (почистване на базата данни, мързеливо зареждане, контрол на сърдечната дейност, хостинг на Google Fonts + Analytics локално, предварително изтегляне на DNS заявки). Докато WP Rocket има всички тези вградени, ще трябва да инсталирате около 6-7 допълнителни приставки, за да получите тези оптимизации на скоростта с WP Fastest Cache. С WP Rocket получавате повече оптимизации на скоростта и още по-малко плъгини, работещи на вашия сайт. Написах ръководство за настройка на WP Rocket, което също ви показва как да получите 10% отстъпка от цената.

StackPath срещу Cloudflare – StackPath е $ 10 / месец Cloudflare е свободен. И двете са CDN, които отразяват вашия сайт в множество центрове за данни по целия свят (намалявайки разстоянието между вашия сървър и посетител) и са препоръчва се в ръководството за оптимизация на WordPress. Cloudflare има 200+ центрове за данни, StackPath има 31 центъра за данни, които са силно фокусирани в САЩ (повече центрове за данни = по-бърз уебсайт, затова препоръчвам да използвате и двете). StackPath идва с екип за поддръжка, който подобри резултата ми от GTmetrix YSlow с 8% – подкрепата им е страхотна.

StackPath-Data-Центрове

Cloudflare центрове за данни

Защо да използвате StackPath?

 • 31 центъра за данни на StackPath използват по-бързи SSD сървъри + 10 GB връзки
 • StackPath не таксува за HTTPS трафик, Cloudflare таксува плащане за употреба
 • Екипът на StackPath ми помогна да конфигурирам своя CDN и подобри резултата си GTmetrix YSlow с 8%, като постави черешата на тортата, за да направя моя доклад за GTmetrix почти перфектен
 • StackPath разполага с табла за управление, които предоставят много информация за вашите кеширани файлове
 • StackPath ви позволява да защитите акаунта си, като използвате процес за удостоверяване в две стъпки; можеш списък с IP адреси от хора, на които е разрешен достъп до вашия акаунт

2. WP Настройки за най-бърз кеш

Ако планирате да използвате StackPath, виж моя Раздел StackPath който има собствени настройки за най-бърз кеш на WP (бихте деактивирали влезлите в профила потребители, мобилни устройства и опции за кеширане на браузъра), което е показано в Урокът на WP за най-бърз кеш на StackPath.

Ако планирате да използвате Cloudflare, използвайте настройките по-долу, но деактивирайте Auto Minify и Ракетен товарач в раздела „скорост“ на настройките ви в Cloudflare (Railgun трябва да бъде активиран). Това препоръчва разработчикът на плъгини за WP Fastest Cache в своя Урок за облачни вълни. мой Раздел Cloudflare ви показва как да се регистрирате за Cloudflare, да промените сървърите за имена във вашия хостинг cPanel, да зададете правила за страница за оптимална производителност и да пречистите кеша, след като сте готови.

Ако планирате да не използвате нито едно, използвайте настройките по-долу. Единственото нещо, което бихте променили, е в Раздел за предварително зареждане (страници в минута). Ако сте на споделен хостинг употреба 4-6, VPS трябва да използва 10-12.

WP-най-бързо на кеша Настройки

Разбивка на настройките за най-бърз кеш на WP:

 • Кеш система – разрешаване
 • Система за кеширане на джаджи – кешира вашите джунджурии (премиум функция)
 • Предварително зареждане – създаване на кеш на целия сайт автоматично (споделен хостинг трябва да се използва 4-6, VPS е 10-12. Създава забавяне на кеширане за първия потребител, който преглежда страницата. Научете повече)
 • Влезли потребители – не показвайте кешираната версия за влезли в профила си потребители (ако това е само вие, който използвате уебсайта си, оставете това отметено. Но ако могат да бъдат влезли няколко потребители, всеки потребител трябва да има своя кеширана версия, така че ще бъде отметен)
 • Подвижен – не показвайте кешираната версия за десктоп на мобилни устройства
 • Тема за мобилни устройства Кешира мобилна тема – (премиум функция)
 • Нова публикация – изчистване на кеш файловете при публикуване на публикация или страница
 • Актуализиране на публикацията – изчистване на кеш файловете, когато публикация или страница се актуализира (Научете повече)
 • Минимизиране на HTML – намаляване на размера на страницата (елемент с Pingdom с висок приоритет. Научете повече)
 • Минимизирайте HTML Plus – по-мощен minify html (премиум функция)
 • Минимизирайте CSS – намаляване на размера на css файлове (елемент с Pingdom с висок приоритет. Научете повече)
 • Минимизирайте CSS Plus – по-мощен minify CSS (премиум функция)
 • Комбинирайте CSS – намаляване на HTTP заявките чрез комбинирани файлове css (комбинира JavaScript и CSS файлове между. Това намалява обема на JavaScript и CSS файловете на страница, което намалява броя на HTTP заявките, необходими за визуализация на страницата. Също и елемент с висок приоритет в Pingdom. Научете повече)
 • Съкратете JS – намаляване на размера на JS файловете (премиум функция)
 • Комбинирайте JS – намалете HTTP заявките, като комбинирате JS файлове
 • Комбинирайте JS Plus – минимизиране на комбинирани JS файлове (премиум функция)
 • Gzip – намаляване на размера на файловете, изпратени от вашия сървър (намалява времето за прехвърляне между сървъра и браузъра и е елемент с Pingdom с висок приоритет. Научете повече)
 • Кеширане на браузър – намаляване на времето за зареждане на многократни посетители (Научете повече)
 • Блокиране на визуализация JS – премахнете блокиращия визуализация JavaScript (премиум функция)
 • Google Шрифтове – зарежда Google Fonts асинхронно (премиум функция) но това може да стане и с помощта на безплатния WP Деактивира плъгин което горещо препоръчвам
 • Мързелив товар – премиум функция, за която можете да използвате A3 Lazy Load Научете повече)

Почти всеки елемент от най-бързия кеш на WP се намира в GTmetrix / Pingdom:

GTmetrix-С-WP-бързият-Cache-Cloudflare-StackPath

Изтриване на кеша – изчистете кеша след конфигуриране на настройките за най-бързия кеш на WP:

Delete-Cache-WP-бързият-Cache

Време на изчакване за кеш – ако не е зададено по подразбиране, добавете ново правило, за да кеширате началната си страница веднъж на ден.

WP-най-бързо на кеш-паметта на кеша Timeout-Settings

Оптимизация на изображения – първокласна функция, която безкомпромисно компресира изображения (елемент в GTmetrix). Това може да стане и с помощта на Imagify или Kraken плъгин. Не бих използвал други плъгини, тъй като те могат да нарушат вашия сайт или да имат грешки – направих много изследвания за това.

WP-бързият-Cache-Image-оптимизация

Компресирането на изображения без загуба коригира елемента „оптимизиране на изображенията“ в GTmetrix:

оптимизиране образи-gtmetrix

Premium – вижте разликата по-долу, която показва 2 отчета GTmetrix (струва си). Ако решите да надстроите за $ 49.99, те ще ви изпратят връзка за изтегляне по имейл, която ще направите ръчно качване в менюто ви за приставки Дръжте както безплатната, така и премиум версията активирана.

WP най-бързият кеш премия

Premium
WP най-бързият кеш премияНе е премиум

изключвам – изключвайте страниците от кеширане (напр. Страници за електронна търговия за качване).

WP-най-бързо на кеша Изключва-Settings

CDN – CDN (мрежа за доставка на съдържание) прави вашия сайт по-бърз, като го хоства на множество сървъри в цялата страна и света, за разлика от сървър с 1 произход (намалява географското разстояние, необходимо за вашето съдържание, за да достигне до посетителите ви). Вижте Раздел StackPath.

База данни (DB) – почистването на вашата база данни премахва ненужните боклуци и я кара да се зарежда по-бързо. Можете да използвате безплатния WP-оптимизиране на плъгин за да направите това, не е необходимо надграждането на тази функция.

WP-оптимизиране на чиста база данни

WP-Оптимизиране на база данни-Cleanup

3. StackPath CDN ($ 10 / месец с безплатен 30-дневен пробен период)

StackPath отразява вашия сайт в 31 центъра за данни, като намалява географското разстояние между вашия сървър и посетители. Това може да намали времето за зареждане с няколко секунди, особено за посетителите, които са били далеч от вашия сървър с 1 произход. StackPath също ми помогна да конфигурирам своя CDN и успя да подобря резултата си GTmetrix YSlow с 8% (виж моя доклад). Те имат 30-дневен пробен период и собствен урок конфигуриране на CDN на StackPath с WP най-бързият кеш.

Това е препоръчва се в ръководството за оптимизация на WordPress:

CDN-WordPress-Препоръка

Етап 1: Регистрирайте се за StackPath.

Стъпка 2: Конфигурирайте WP най-бързия кеш с тези настройки, когато използвате StackPath:

WP Най-бързи настройки на кеша MaxCDN

Стъпка 3: В таблото за управление на StackPath щракнете върху раздела CDN, след това създайте StackPath CDN сайт:

StackPath-CDN-Tab

StackPath-CDN-Domain

StackPath-Сървър-IP-адрес

StackPath-CDN-URL-WP-бързият-Cache

Стъпка 4: Щракнете върху „StackPath“ в областта на CDN на най-бързия кеш на WP.

WP-бързият-Cache-StackPath-CDN

Стъпка 5: Поставете CDN URL в най-бързия кеш на WP и използвайте уебсайта си като първоначален URL:

WP-най-бързо на кеша CDN-Settings

Стъпка 6: Щракнете върху следващия, оставете избрани всички типове файлове, след което продължете да щракнете върху следващия, докато не е готов:

WP най-бърз кеш MaxCDN типове файлове

Следващия…

WP Най-бърз кеш MaxCDN Посочете източници

Завършек…

WP най-бързият кеш MaxCDN потвърждение

Свършен.

WP-бързият-Cache-StackPath-CDN-Потвърждение

Стъпка 7: В StackPath отидете на CDN → Cache Settings, след това щракнете върху „Purge Everything“…

StackPath-прочистване-Cache

Стъпка 8: Стартирайте сайта си GTmetrix и погледнете раздела YSlow, за да се уверите, че работи …

CDN GTmetrix YSlow

Добре, СЕГА сте готови.

4. Cloudflare

SiteGround и повечето други хостове имат опция да активирайте Cloudflare в cPanel. Ако хостът ви няма тази опция, можете да настроите Cloudflare с помощта на WP най-бързия кеш (вижте по-долу).

Cloudflare-активиране

Етап 1: Запиши се за Cloudflare и ще бъдете подканени да добавите вашия уебсайт и да започнете сканиране.

cloudflare-започне сканиране

Cloudflare-DNS-Records

Cloudflare-CDN-планове

В крайна сметка ще стигнете до това табло, където Cloudflare ви назначава 2 сървъри за имена и предоставете връзка към вашия Глобален API ключ.

Cloudflare-Dashboard-WP-бързият-Cache

Стъпка 2: Потърсете в Google „как да промените сървърите за имена в SiteGround“ (само потърсете вашия хост), след което следвайте техните инструкции. Ще копирате 2 сървъра с имена, предоставени от Cloudflare и ще ги поставите в опция за сървъри за имена в хостинг cPanel.

SiteGround-DNS-Records

Стъпка 3. Вземете вашия Global API Key от връзката в Cloudflare или във вашия Профил на Cloudflare.

loudflare-Глобален-API-Key

Върнете се до WP най-бързия кеш и щракнете върху раздела Cloudflare. Въведете същия имейл адрес, използван във вашия Cloudflare акаунт, както и вашия глобален API ключ.

WP-бързият-Cache-Cloudflare-Tab

WP-най-бързо на кеша Cloudflare-API-Keys

Продължете да щракнете върху следващия в WP най-бързият кеш. Те автоматично ще изключат настройките за минимизиране в WP Fastest Cache (тъй като Cloudflare вече ще направи това). Те също ще се изключат Ракетен товарач за по-добра съвместимост (уебсайтът ви няма да се счупи) и задайте изтичане на кеш на браузъра до 24 дни.

WP-бързият-Cache-Cloudflare-Disable-Auto-Минимизиране

WP-бързият-Cache-Disable-ракета-Loader

WP-бързият-Cache-Cloudflare-Browser-Cache-Изтичане

WP-бързият-Cache-Cloudflare съобщение

WP-бързият-Cache-Cloudflare-Интеграция

Изглежда добре!

WP-бързият-Cache-Cloudflare-Потвърждение

Стъпка 4: Отиди до Настройките за скорост на Cloudflare и се уверете, че Auto Minify и Ракетен товарач са изключени, но SG Railgun е на. Това е, което разработва WP Fastest Cache препоръчва.

Cloudflare-Speed-Tab

Стъпка 5: Cloudflare казва „Препоръчваме ви да създадете Правило на страницата за да изключите административната секция на вашия уебсайт от функциите за ефективност на Cloudflare. Функции като Rocket Loader и Auto Minification могат по невнимание да прекъснат задните функции във вашия администриран раздел. “

Добавете тези правила за 2 страници във вашето настройки на страниците на страниците.

WP-Admin-Page-член

Кеш-Всичко-Cloudflare-Page-член

Стъпка 6. Накрая, отидете на вашия Настройки за кеширане на Cloudflare и почистване на отделни файлове.

Прочистване на отделни файлове Cloudflare

Готово!

WP-бързият-Cache-Cloudflare-Потвърждение

5. Изтрийте кеша и проверете отново в Pingdom

В настройките за най-бързия кеш на WP отидете на раздела „Изтриване на кеша“ и „Изтриване на кеша и Minifed CSS / JS.“ Сега рестартирайте уебсайта си чрез Pingdom, за да видите актуализираните си резултати и времето за зареждане.

WP най-бързият кеш пингдом тест

В идеалния случай следните елементи на скоростта на страницата са зелени:

 • Минимизирайте CSS
 • Минимизиране на HTML
 • Съкратете JavaScript
 • Използване на кеширане на браузър
 • Посочете валидатор на кеша
 • Активиране на gzip компресия
 • Отложете разбора на JavaScript

В идеалния случай следните елементи YSlow също са зелени:

 • Намалете размера на бисквитките
 • Добавяне на изтичащи заглавки
 • Намалете DNS търсене
 • Използвайте домейни без бисквитки
 • Направете по-малко HTTP заявки
 • Минимизирайте JavaScript и CSS
 • Конфигуриране на маркери на субекти (ETags)
 • Компресирайте компоненти с gzip
 • Премахнете дублиращите JavaScript и CSS
 • Използване на мрежа за доставка на съдържание (CDN)

Не забравяйте, че може да отнеме Cloudflare до 24 часа, за да се разпространи, така че проверете отново.

6. Често задавани въпроси за най-бързия кеш за WP

Ето го Страница с често задавани въпроси ако все още имате въпроси.

WP-бързият-Cache-често задавани въпроси

SiteGround (№1 домакин в анкети на Facebook)

SiteGround е използван от Йоаст, себе си и препоръчани от WordPress. Те са №1 в почти всеки Анкета във Facebook и дават на повечето хора значими подобрения на времето за зареждане особено ако използват посредствени хостове: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast върху Twitter-Ние-току-що преминали към SiteGround

Използвам техните полу-посветен план на GoGeek която идва с 4 пъти повече сървърни ресурси отколкото споделен хостинг. Кликнете върху моите страници, за да видите колко бързо се зареждат, разгледайте отчета ми GTmetrix или ще видите хора, които мигрирал и публикувано нови времена на натоварване. Те също го правят безплатни миграции.

DigitalOcean on Cloudways и Kinsta също са добри и започват от $ 10 / месец и $ 30 / month. Cloudways е повече за разработчици, които не се нуждаят от cPanel, хостинг на електронна поща или поддръжката, която получавате с SiteGround. Kinsta е основно това, което WP Engine беше (скъпо, но страхотно). Целият ми блог е основно посветен на това да помагам на хората да заредят уебсайта си по-бързо. Отказвам да препоръчам хостинг от $ 2 на месец, тъй като това е най-голямото съжаление при работа на уебсайт.

Как да проверите дали хостингът ви е бавен
Стартирайте сайта си чрез Google PageSpeed ​​Insights за да видим дали намаляване на времето за отговор на сървъра е в доклада ви. Google препоръчва трябва да бъде <200ms. Всичко над 1 секунда не е добро. Можете също да проверите вашия TTFB (време за първи байт) в раздела Време на GTmetrix или bytecheck.com.

Намалете времето за реакция на сървъра

2019 хостинг анкета

2017-WordPress-хостинг-FB-Poll

Препоръки за хостинг на Elementor

Юли 2019 г. Хостинг Препоръка

WordPress-домакин-Poll-Aug-2018

Споделено-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-хостинг-Poll

Go-To-хостинг-компания

WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

Сайтът се поддържа хостинг-Poll

WooCommerce-хостинг-FB-Poll

2016-уеб-хостинг-Poll

Best-WordPress-хостинг-доставчик-Poll

Най-добър Уеб хостинг-2019-Poll

WP приятелски хостинг анкета

2016-WordPress-хостинг-FB-Poll

Любим хостинг за Elementor

2018 хостинг препоръки

Сайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-домакин-Poll-1

Хостинг-Анкета-за-Speed

WordPress-хостинг-Анкета на юни-1

SiteGround-Препоръка

2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-Poll

Най-добър Уеб хостинг-доставчик-Poll

Хостинг-Poll-Feb-2019

Хостинг Препоръки-Poll

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPress

Хората обикновено мигрират, защото техните скоростна технология може да съкрати натоварването пъти наполовина:

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

SiteGround има 3 плана:

SiteGround WordPress хостинг

По-високите планове включват повече сървърни ресурси (Фактор # 1 в ръководството за оптимизация на WordPress). Ето го пълна сравнителна диаграма, но GrowBig ви предоставя около 2 пъти повече сървърни ресурси от StartUp, а GoGeek е полу-посветен хостинг което ви дава още повече. GrowBig и нагоре се предлага с безплатна миграция, поставяне, разширено кеширане и възможност за хостване на множество уебсайтове. GoGeek идва с приоритетна поддръжка. Техният облачен хостинг е доста скок на цената от $ 80 / месец.

Можете да видите това на техните страница с функции:

SiteGround-Сървър-ресурси-Сравнение

Използвам SiteGround, защото:

 1. Моята GTmetrix + Pingdom докладите говорят сами за себе си
 2. Моите страници се зареждат моментално (кликнете върху тях, ако искате)
 3. Бърз скоростна технология (PHP 7.3, NGINX, SG оптимизатор, Cloudflare)
 4. Препоръчан от Yoast, WordPress, Ивица от Ускоряване на WordPress
 5. Безплатно Да шифроваме SSL, лесен за използване Cpanel, и функции за е-търговия
 6. Поддръжката на WordPress е непобедим дори без приоритетната поддръжка на GoGeek
 7. GrowBig идва с поставяне, повече съхранение и повече сървърни ресурси (превъртете надолу до „разпределяме необходимите ви ресурси“ и задръжте курсора на мишката върху сървър раздел)
 8. GoGeek идва с още повече сървърни ресурси, съхранение, приоритетна поддръжка
 9. Безплатни миграции, приставка за мигратор, и a 30-дневна гаранция за връщане на парите
 10. Много похвали за Reddit, Facebook разговори, кикотене, TrustPilot
 11. Тонове похвали във Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11
 12. Много хора вече са мигрирали и публикували резултати в Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7, # 8, # 9, # 10, # 11, #12, # 13, # 14, #15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Отказ от отговорност – ако се регистрирате за SiteGround с моя партньорска връзка Ще даря добър парче без никакви разходи за вас. Всяка година аз дарете $ 3k за кампаниите GoFundMe (2018 г. трябваше да нахрани гладните в Денвър, 2017 г. беше на Червения кръст при урагана Харви). Подкрепата ви помага и искрено я оценявам. Опитвам се да направя отзивите си безпристрастни и подкрепени от доказателства под формата на Анкети във Facebook, туитове, и истински разговори. Ако не искате да го използвате, ето не-партньорска връзка към SiteGround. Така или иначе наистина вярвам, че те са звезден хост на WordPress и вашият сайт ще работи по-бързо / по-гладко … направете проучване във Facebook групи + кикотене и ще намерите повечето хора кажете същото.

36+ Съвети за оптимизация на скоростта на WordPress

Гледайте моето видео – това е 42-минутно видео, но аз покривам почти всичко (времеви отметки в описанието на видеото) и трябва да научите много страхотна информация за скоростта на сайта на WordPress:

Следвайте моите Ръководство за оптимизация на скоростта на WordPress което ви показва как да:

 • Диагностицирайте бавни приставки с помощта на GTmetrix
 • Добавяне на AMP (ускорени мобилни страници) използвайки AMP плъгин
 • употреба AWStats за да намерите причини за висок процесор (обхождащи изображения, изображения и т.н.)
 • Препоръки за леки плъзгачи / галерии / социални споделяния
 • употреба Пълен пакет за оптимизация на Google Анализ (CAOS) да хоствате Google Analytics на местно ниво
 • Оптимизация на изображението (обслужвайте мащабирани изображения, посочете размери, компресия без загуби)
 • употреба WP Деактивиране да деактивирате ненужните настройки в ядрото на WordPress, докато включите контрола на сърдечната дейност, зареждането на шрифтове на Google асинхронно, други оптимизации на скоростта

И много други. Прочетете коментарите и ще видите неща като „Моята оценка на скоростта на страницата на gtmetrix е от 69 до 93“ и „това може да е един от най-полезните публикации, които съм чел“.

Получете помощ от моя оптимизатор на скоростта на WordPress

Все още имате нужда от помощ във вашия GTmetrix / Pingdom доклад? Работя с Проня от 7 години (той е този, който ми помогна да се справя <Време за зареждане в Pingdom). Можете да го наемете, като създадете профил на freelancer.com и търсене на потребителско име bdkamol. Ето го пълно WordPress портфолио за скорост. Той е $ 40 / час от Бангладеш (така че има промяна на времето) и можете да му изпратите имейл на адрес [email protected]. Той също има перфектна рецензия на 5 звезди в профила си. Само сериозни запитвания и не очаквайте 100% резултати, ако използвате бавен хостинг, раздута тема и много тежки плъгини. Моля, първо следвайте пълното ми ръководство за скорост на WordPress.

Pronaya-Кумар-S-Отзиви

Рецензии в неговия профил:

BDkamol-WordPress-Speed-Отзиви

често задавани въпроси

&# X1f680; Струва ли си WP Fastest Cache Premium?

Ако ще харчите пари за премиум кешинг плъгин, повечето хора използват WP Rocket, тъй като той предлага повече функции от WP Fastest Cache Premium и обикновено дава по-добри резултати.

&# X1f680; Кой CDN трябва да използвам с WP най-бързия кеш?

Безплатният CDN на Cloudflare е достатъчен за повечето сайтове, но повече CDN = повече центрове за данни и по-бърза доставка на вашето съдържание. Можете също да помислите за StackPath или KeyCDN.

&# X1f680; Как да изчистя кеша, когато свърша с конфигурирането на настройките?

В менюто на WordPress отгоре, отидете на WPFC и изтрийте кеша и минимизирания CSS.

&# X1f680; Какви други приставки за скорост ми трябват освен WP най-бързият кеш?

WP Fastest Cache не предлага опцията за оптимизация на изображението, почистване на базата данни, мързеливо зареждане, контрол на сърдечния ритъм, предварително изтегляне + предварително свързване и оптимизиране на Google Fonts + Analytics. Препоръчвам Perfmatters, OMGF и Advanced DB Cleaner.

&# X1f680; Трябва ли да добавя AMP?

Не използвам ускорени мобилни страници (AMP) на този сайт на WordPress. Прочетете статията на Kinsta за това как конверсиите им спаднаха с 50% поради AMP и може да не искате и двете.

Ако уебсайтът ви се зарежда по-бързо, не се колебайте да оставите времето за зареждане на новата си страница в коментарите! Или ако имате въпроси, ще се радвам да помогна и за това. Както можете да видите, аз съм доста голям глупак, що се отнася до скоростта на WordPress, така че ако следвате тези препоръки, няма причина уебсайтът ви да не се зарежда под 3. И ако сте намерили този урок за полезен, моля споделете :)

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map