23 Dodaci za optimizaciju brzine programa WordPress za ubrzanje web stranice u 2020. godini (isti oni koji sam koristio da dobijem 100% GTmetrix ocjene)

WordPress dodaci za optimizaciju brzine


Trebate solidan popis dodataka za optimizaciju brzine programa WordPress?

Dečko, imam li popis za tebe. Dodaci za predmemoriju, optimizacija slike, lijeno učitavanje, AMP, Gravatar cache, nadzor vremena učitavanja i dodaci koji popravljaju pogreške Google Font + Analytics u GTmetrix i Pingdom. Mnogo ovih dodataka za brzinu koristim na vlastitoj web stranici i imam 100% GTmetrix rezultate. Ja isto tako radim WordPress brzina optimizacija za život, tako da sam poprilično glupan u vezi s tim.

Preporučam da pokrenete svoju WordPress stranicu GTmetrix (pogledajte karticu Page Speed ​​i YSlow) ili neki drugi alat za ispitivanje brzine koji će se koristiti kao mjerilo. Jednom kada instalirate svaki dodatak, ponovno testirajte svoje rezultate GTmetrix da biste vidjeli kako utječe na vrijeme učitavanja stranice i rezultate. Većina dodataka ima najmanje 4,5 zvjezdice i budite sigurni da sam obavio svoje istraživanje i testiranje.

p.s. Ako se pridružite WordPress ubrzava Facebook grupu imaju popis od 60+ preporučenih WordPress alata za ubrzanje i korisnih veza. Ali pokušao sam ovdje uključiti i važne :)

PPS. Hosting je # 1 faktor u Vodič za optimizaciju WordPress-a. Google preporučuje a vrijeme odziva poslužitelja od <200 ms u koju se možete prijaviti PageSpeed ​​Insights. koristim SiteGround koji je također koristi Yoast, preporučuje WordPress, i ocijenjeno # 1 u 20+ anketa na Facebooku.

2019-GTmetrix-izvještaj

1. WP Raketa

WP Rocket je u više Facebook anketa ocijenjen kao dodatni predmemorija za predmemoriju i to je ono što ja koristim. To je premijski dodatak od 49 USD, ali itekako ga se isplati, s obzirom da je vaš dodatak za hosting i predmemoriranje i općenito top 2 faktori brzine. To je ujedno i najjednostavniji dodatak za predmemoriju za konfiguriranje i često se ažurira novim značajkama. Trebali biste koristiti samo 1 predmemoriju predmemorije, ali najbolje je isprobati barem 2-3 (one koje sam nabrojao) da biste vidjeli koji vam daje najbolje rezultate / rezultate u Pingdom / GTmetrix.

Anketa najbolje predmemorije za predmemoriju u 2016. godini

Anketa za predmemoriju predmemorije 2019.

Swift vs WP Raketa

Anketa 2016 predmemorija predmemorije

Anketa o najboljim predmemorijama za predmemoriju 2018. godine

wp raketa vs w3 totla cache

Uz većinu ostalih dodataka za predmemoriju, trebali biste instalirati oko 7 dodatnih dodataka da biste dobili ove značajke kada WP Raketa ima ih sve ugrađene, smanjujući broj dodataka na vašoj web lokaciji. Ako ste poput mene, želite koristiti samo 1 dodatak, u protivnom ćete morati istražiti koje značajke vašeg dodatka za predmemoriju dolaze, a zatim ih instalirajte ako ih ne podržava.

WP-raketni Značajke

Ako se odlučite kupiti WP Rocket, zahvalio bih vam ako biste koristili moju affiliate link. Dobar dio novca doniram za GoFundeMe kampanje – 2018. godine 3000 dolara otišlo je za prehranu beskućnika u Denveru. A 2017. godine 3000 dolara otišlo je američkom Crvenom križu na uragan Harvey. Vaša podrška pomaže i to iskreno cijenim. Hvala vam :)

Moj WP Rocket vodič vam pokazuje kako konfigurirati postavke pomoću Cloudflare + StackPath. Stalno ga ažuriram s najnovijim verzijama i referencama WP Rocket’s dokumentacija. Ovo može popraviti TON stavki u GTmetrix-u i vjerojatno je drugi najveći faktor brzine izvan hostinga.

Slični dodaci

Pogledajte moj Vodič za konfiguraciju rakete WP

2. WP najbrži predmemorija

To je najviše ocijenjeni besplatni dodatak za predmemoriju i vrlo je lako konfigurirati. Moj vodič za najbrži predmemoriju WP-a prikazuje vam kako konfigurirati kartice i integrirati je s Cloudflare + StackPath, ali ovdje je prva kartica (ispod). Za razliku od WP Rocket-a, ovaj dodatak nema mogućnost lijenog učitavanja slika / videozapisa, čišćenja baze podataka i drugih opcija. Dakle, morat ćete koristiti WP-Optimizacija i the Lijeno učitavanje za videozapise dodaci ako želite i te značajke (preporučuje se).

WP-Najbrže-cache-postavke

Pogledajte Moj WP najbrži vodič za konfiguraciju predmemorije

3. WP-Optimizacija

Uklanja smeće, neželjenu poštu, revizije posta, prijelazne, i ostale neželjene datoteke pohranjene u vašoj bazi podataka koje nakon nakupljanja mogu usporiti i vaše WordPress web mjesto i administrativnu ploču. Ja bih to izvodio svakih nekoliko tjedana (i WP-Optimize i WP Rocket imaju mogućnost zakazivanja čišćenja baze podataka). Ako koristite WP Rocket, ovaj dodatak NE trebate jer WP Rocket u postavkama baze podataka ima to mogućnost. Ako koristite drugi dodatak za predmemoriju, koristite WP-Optimize.

WP-Optimizirajte čistu bazu podataka

instrukcije

 • Izrada sigurnosne kopije baze podataka!
 • Instalirajte dodatak
 • Idite na karticu WP-Optimiziranje
 • Pokrenite dodatak kao zadane postavke, ali poništite oznaku “neodobreni komentari”

Ako koristite WP Rocket, ne treba vam WP-Optimize (WP Rocket ima to na kartici “baza podataka”):

WP-Raketa-baze podataka-postavke

Slični dodaci:

4. Shortpixel

Slike bez gubitka komprimiraju što popravlja optimizirane slike u GTmetrix-u. Imam cjeloviti vodič za optimizaciju slike (njih zapravo ima 20 načina), ali glavni su kompresija bez gubitaka, poslužite umanjene slike (prilagođavanjem veličine odgovarajućim dimenzijama) i odredite dimenzije slike (postavljanje širine / visine u HTML-u ili CSS-u slika). ShortPixel, zamisli, Smush, Kraken, i EWWW svi u osnovi rade isto. Trebate koristiti samo dodatak za optimizaciju slike.

Značajke

 • Kompresija slike bez gubitaka
 • Promijenite veličinu slika
 • Uklonite EXIF ​​podatke

Kompresija slike bez gubitaka

instrukcije

 1. Prijaviti se za Shortpixel
 2. Instalirajte ShortPixel dodatak
 3. Bit će vam zatraženo da upute ispod:
 4. Unesite svoj API ključ sa svog računa ShortPixel
 5. Postavite razinu kompresije
 6. Skupno optimiziranje svih slika na vašoj web lokaciji (to je freemium model)

Postavke za ShortPixel

5. Clearfy

Ovo je neophodni dodatak za brzinu koji onemogućuje nepotrebne značajke u jezgri WordPress-a koji mogu konzumirati CPU. Također pomaže uklonite nizove upita (iako je najbolje rješenje za to upotreba laganih dodataka), učitava fontove asinkrono, lokalno ugošćuje vaš Google Analytics kôd za praćenje, ograničava broj revizija posta, onemogućuje automatsko spremanje i druge značajke brzine.

Očistite postavke performansi

Omogućuje vam da onemogućite:

 • Izmjene
 • Autosaves
 • emotikona
 • Gravatars
 • Google Maps
 • RSD (Stvarno jednostavno otkriće)
 • Oznaka kratkog linka
 • WordPress API iz zaglavlja
 • Oznaka Windows Live Writer
 • Oznaka Generator WordPressa
 • Pingbacks + trackbacks
 • RSS
 • XML-RPC
 • WooCommerce skripte
 • WooCommerce recenzije
 • Fragmenti košarice Woocommerce

Također može paginirati komentare nakon 20 komentara ili ih onemogućiti nakon 28 dana.

6. Čišćenje imovine

Selektivno onemogući dodatak za učitavanje na određenim stranicama / postovima. Ovo može smanjiti broj zahtjeva i poboljšati vrijeme učitavanja. Najčešći primjer je samo učitavanje dodatka za kontaktni obrazac na stranice koje zapravo imaju obrazac za kontakt. Ali to možete učiniti s nekoliko dodataka.

Primjeri:

 • Onemogućavanje dodatka za klizač na stranicama na kojima se ne koriste klizači
 • Onemogućavanje dodatka za bogate isječke na stranicama na kojima se ne koriste bogati isječci
 • Onemogućavanje dodatka za obrazac za kontakt na stranicama na kojima nema obrasca za kontakt
 • Onemogućavanje dodatka za upravljanje povezanim vezama na stranicama na kojima se ne upotrebljavaju veze na af
 • Onemogućavanje dodatka za društveno dijeljenje na svim stranicama (jer to je obično za postove na blogovima)

Slični dodaci

7. WP YouTube Lyte

Lazy učitava videozapise umetanjem responzivne „Lite YouTube Embeds“ koja samo „debelog“ YouTube playera zove kada se klikne gumb za reprodukciju. FAR traju najduže vrijeme za učitavanje videozapisa. Samo da vam zamislim, moj W3 Total Cache udžbenik ima samo 2 video zapisa, ali kad ih lijen učitavam vrijeme učitavanja posta postalo je od 5 do 1,5 s. Ima istu funkciju kao ugrađeni videozapisi.

Slični dodaci

Ako koristite WP Rocket, oni imaju ovu značajku u postavkama “medija”:

WP-Raketa-Lazy-Load

8. Kontrola otkucaja srca

WordPress srce za otkucaje API-ja troši resurse šaljući vam obavijesti o dodatcima u stvarnom vremenu, kada drugi korisnici uređuju post i tako dalje. 99% ljudi bi ga trebalo onesposobiti.

Srca-Control-Plugin

9. Pred * Savjeti o resursima za stranke

To omogućuje pretpreuzimanje za DNS, pretpremijera, predbilježivanje, unaprijed dohvaćanje i unaprijed učitavanje. Ako na vanjskim web-lokacijama koristite vanjske resurse, ovo pomaže preglednicima da ih brže i brže učitaju..

WP Rocket ima mogućnost pretpreuzimanja za DNS, ali nema ga za predbilježivanje, dok ovaj dodatak ima. Razlika između prefiksa DNS-a i pretpoklopa je prefetch, omogućava samo DNS pretraživanje, dok preconnect traži DNS pretraživanje, TLS pregovaranje, kao i TCP rukovanje.

10. OMGF | Lokalno ugostite Google fontove

OMGF može popraviti Google Font pogreške u GTmetrix, Pingdom i PageSpeed ​​Insights. Preuzet će sve Google fontove na vašu web lokaciju (pomoću API-ja za pomoć za Google Fontove) i generirati tablicu stilova za to. Nakon toga morat ćete ukloniti sve zahtjeve prema vanjskim izvorima fonta.

Google Fontovi-GTmetrix

Kako izgleda:

CAOS-za-Web-fontovi

Savjet: ako koristite vanjske fontove, budite minimalni s odabranim brojem fontova (i težinom slova). Ako iz nekog razloga ovaj dodatak ne ispravlja pogreške, imam vodič za lokalno hosting Google fontova.

Slični dodaci

11. CAOS | Lokalno host Google Analytics

Upotrijebite brower caching Google Analytics

CAOS popravlja utjecati na predmemoriranje preglednika stavka u GTMetrixu lokalno ugošćivanjem Google Analytics. Samo instalirajte dodatak, unesite svoj ID praćenja i CAOS će kôdu za praćenje dodati zaglavlje (ili podnožje). CAOS je kompatibilan s Monster Insightsom i ima druge mogućnosti.

WP Rocket, Swift Performance i WP Disable također mogu to učiniti (trebate koristiti samo jedan).

12. CDN Enabler

CDN Enabler pomaže vam u postavljanju CDN-a (mreža za dostavu sadržaja). Ovo ne radi s Cloudflareom (koji zahtijeva promjenu poslužitelja imena) dok je omogućivač CDN-a namijenjen posebno za StackPath, KeyCDN i druge CDN-e koji pružaju CDN URL. Prvo se prijavite za CDN (ja koristim StackPath), a zatim upišite svoj CDN URL u dodatak CDN Enabler. Pogledajte upute u nastavku:

Korak 1: Prijavite se za CDN (koristim StackPath koji ima 34 podatkovna centra) i stvoriti CDN mjesto.

Korak 2: Uhvatite svoj CDN URL:

StackPath-CDN-URL

3. korak: Unesite svoj CDN URL u CDN Enabler pa konfigurirajte postavke:

CDN-Enabler-Plugin-postavke

13. Perfmatters

Perfmatters je razvio Kinsta i sličan je Clearfy i Asset Cleanup. Omogućuje vam onemogućavanje nepotrebnih funkcija, uključujući fragmente, skripte i stilove WooCommerce košarice. Također možete selektivno onemogućiti dodatke. Cijene počinju od 24,95 USD godišnje za jednu pojedinačnu stranicu, ali ugrizao sam metak i drago mi je što to učinim, jer ga i dalje koristim na vlastitoj web stranici. Evo ga sve značajke.

perfmatterske značajke

14. Harry’s Gravatar Cache

Ako imate puno komentara na postove, Gravatars može apsolutno uništiti vaše vrijeme učitavanja i GTmetrixova izvješća. Možete koristiti ovaj dodatak za predmemorija slika Gravatara. Druga je mogućnost potpuno onemogućiti Gravatars (iako će to spriječiti prikazivanje fotografija) i učiniti da odsjek za komentare izgleda dosadno. Ali to je obračun između Gravatara ili vaših utovarnih vremena.

Cache-Gravatar Slike

Slični dodaci

15. Navedite Dimenzije slike

Navođenje-image-Dimenzije

Navedite Dimenzije slike je an stavka u GTmetrix-u i druge alate za brzinu, što znači da morate dodati HTML-u ili CSS-u širine / visine. Ovaj dodatak automatski dodaje širinu / visinu slikama koje trenutno nemaju jedan skup. Koliko znam, ne određuje dimenzije za slike smještene u tvorcima stranica, widgete ili bilo koja područja izvan vizualnog uređivača.

16. Autoptimize

Autoptimize

optimizira HTML, CSS, i JavaScript. Ne treba vam automatsko prilagođavanje osim ako niste domaćin HoDaddy, WP Engine ili bilo kojeg domaćina koji crni popisi predmemorije predmemorije, budući da WP Rocket i većina predmemorija predmemorije optimiziraju kôd za vas. No iako je ugrađeni predmemoriranje GoDaddy i WP Engine možda u redu, to ne optimizira HTML / CSS / JS. Tu se igra Autoptimize.

Autoptimize-Main-postavke

17. AMP za WP

Ubrzane mobilne stranice Googleov je projekt koji brže učitava mobilne stranice. Uz vaše isječke iz mobilnog uređaja dodaje se i markica “AMP”. Ovaj dodatak promijenit će izgled / dizajn vaših mobilnih stranica, stoga budite sigurni da u potpunosti prilagodite postavke. Ako vam se iz nekog razloga ne sviđa, obrišite ga i vratit će se vašem starom dizajnu. Također možete koristiti Ljepilo za Yoast & AMP dodatak da biste prilagodili boju teksta, boju veze, boju pokazivača i druge elemente vaših mobilnih stranica.

Upozorenje: AMP ponekad može smanjiti mobilne konverzije. Čitati Kinstaova studija o tome kako je njihova konverzija pala 59% prilikom upotrebe AMP-a. Konačno sam se odlučio protiv toga.

AMP-stranica

Ovaj dodatak ima mnoštvo postavki za prilagođavanje vaših AMP stranica:

Ubrzani-Mobile-pages-Plugin-postavke

instrukcije

 • Instalirajte dodatak
 • Prilagodite koji sadržaj želite na AMP stranicama (stranice, postovi itd.)
 • Instalirajte Ljepilo za Yoast SEO AMP dodatak ako koristite Yoast (prilagođava dizajn)
 • Dodajte / pojačalo / na bilo koju stranicu na web mjestu da biste vidjeli kako to izgleda i provjerite da li funkcionira
 • Idite u postavke Yoast → AMP da biste promijenili dizajn i omogućili prilagođene vrste posta
 • Pričekajte da Google ponovo pregleda vaše web mjesto i dodajte znak AMP u rezultate pretraživanja za mobilne uređaje
 • Posjetiti odjeljak za ubrzane mobilne stranice u Google Search Console vidjeti pogreške

18. Monitor upita

Pronađite svoje najsporije dodatke za učitavanje, upite, skripte i druge elemente koji se učitavaju najduže.

Upit Monitor spori dodaci

P3 Profiler nekad je bio sjajan u pronalaženju sporih dodataka, ali nije se ažurirao godinama. Monitor upita je alternativa. Druga je mogućnost pokretanje vaše web stranice GTmetrix i koristite karticu Vodopad. Također možete provjeriti ovaj popis visokih CPU dodataka.

Spor WordPress dodatak

19. GTMetrix za WordPress

Dodatak GTmetrix WordPress nadzire učitavanje vremena i brzine stranice + YSlow rezultate, a zatim vam šalje izvješće izravno na nadzornu ploču WordPress-a ili putem zakazanih izvještaja putem e-pošte..

GTmetrix-WordPress-ploča-widget

GTmetrix zakazano-WordPress-izvješća

GTmetrix-Planirani-izvješća

20. Prikaži verziju PHP-a

Prikaz PHP verzije jednostavno vam pokazuje koji PHP verzija trčiš.

Prikaz-PHP

Više verzije čine da vaše web mjesto radi mnogo brže …

WordPress PHP brzina

Možete nadograditi na nove verzije na svom hosting cPanelu …

SiteGround PHP 7.3

21. Provjera kompatibilnosti PHP-a

Provjera kompatibilnosti s PHP-om skenira vaše dodatke kako bi se uvjerili da su kompatibilni s novim PHP verzijama. Neki se dodaci za WordPress ne ažuriraju često ili se kodiraju dobro – prethodno pokretanje može spriječiti pogreške (poput vaše web lokacije da se pokvari) zbog nekompatibilnih dodataka.

Provjera kompatibilnosti PHP-a

22. Provjera performansi WP hostinga

Prikazuje ukupne performanse hostinga i je li vaša tehnologija (PHP, MySQL, WordPress verzije) sporo, u tom slučaju treba je ažurirati. Prikazuju se i vaše najsporije stranice.

Hosting-PHP-Server-odgovor

Preglednik-Load-Speed

Web-Server-odgovor-vrijeme

Tehnologija na razini

Bytecheck.com a GTmetrix također pokazuju vaš TTFB (vrijeme do prvog bajta) na kartici Vodopad…

TTFB Provjera

GTmetrix TTFB

Cool trik: jedna jedina stvar PageSpeed ​​Insights je dobro za to je provjeravanje vremena odziva poslužitelja. Google kaže da bi trebalo biti manje od 200 ms. Ako ne, vaš poslužitelj (hosting) je spor.

Smanjite vrijeme odziva servera na manje od 200 ms

23. Bolje pretraživanje zamijenite

Ako vidiš minimizira preusmjeravanja u vašem GTmetrix izvješću to može značiti da ste promijenili www ili https verziju svoje web lokacije, ali niste promijenili veze kako bi odgovarali novoj verziji …

Minimiziranje Preusmjeravanja

Umjesto da sve svoje veze popravite ručno, upotrijebite dodatak Better Search And Replace da biste ih ažurirali skupno. Također može biti korisno za popravljanje neispravnih veza ili čak skupno ažuriranje veza / slika koje se pojavljuju na više stranica / postova. Bolja zamjena za pretragu može biti ogromna ušteda vremena.

Bolja zamjena za zamjenu - WWW verzije

Ostali značajni alati / resursi

SiteGround je koristi Yoast, ja i preporučuje WordPress. Oni su broj 1 u gotovo svim Anketa na Facebooku i većini ljudi daju značaj poboljšanja vremena učitavanja pogotovo ako su koristili osrednje hostove: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast na Twitter-Mi-samo-prebacili do SiteGround

Koristim njihove polu-namjenski plan GoGeeka koja dolazi s 4x više resursi poslužitelja nego zajedničko gostovanje. Kroz moje stranice pogledajte kako se brzo učitavaju, pogledajte moj GTmetrix izvještaj ili pogledajte ljude koji premješten i objavljeno nova vremena utovara. I oni to rade slobodne migracije.

DigitalOcean na Cloudwaysu i Kinsta su također dobri i počinju od 10 USD mjesečno i 30 USD mjesečno. Cloudways je više namijenjen programerima koji ne trebaju cPanel, hosting e-pošte ili podršku koju dobivate sa SiteGround. Kinsta je u osnovi ono što WP Engine bilo je (skupo, ali sjajno). Čitav moj blog u osnovi je posvećen pomaganju ljudima da brže učitavaju njihovu web stranicu. Odbijam preporučiti 2 USD mjesečno hosting jer je to najveće žaljenje većine ljudi prilikom pokretanja web stranice.

Kako provjeriti je li vaš hosting spor
Pokrenite svoju web lokaciju Uvid u Google PageSpeed ​​Speed vidjeti ako smanji vrijeme odgovora poslužitelja nalazi se u vašem izvješću. Google preporučuje trebalo bi biti <200 ms. Sve što traje iznad jedne sekunde nije dobro. Možete provjeriti i svoj TTFB (vrijeme do prvog bajta) na kartici Vremenske prikazi ili bytecheck.com.

Smanjite vrijeme odziva servera

2019. Hosting anketa

2017-WordPress-hosting-FB-Anketa

Preporuke Elementor hostinga

Srpanj 2019. Preporuka za hosting

WordPress-Host-anketa-kolovoz-2018

Zajednički-hosting-anketa-2017

2019-hosting-Anketa

Go-To-hosting-Company

WordPress-hosting-anketa-2017

Managed-hosting-Anketa

WooCommerce-hosting-FB-Anketa

2016-web-hosting-anketu

Najbolje WordPress-hosting-Provider-Anketa

Najbolje web-hosting-2019-anketa

WP prijateljsko hosting anketa

2016-WordPress-hosting-FB-Anketa

Omiljeni hosting za Elementor

2018. Preporuke za hosting

Upravlja-WordPress-hosting-anketa-2017

2019-domaćini-Poll-1

Hosting-anketa-za-Speed

WordPress-hosting-anketa-lipanj-1

SiteGround-Preporuka

2014-upravlja-WordPress-hosting-FB-Anketa

Najbolje web-hosting-Provider-Anketa

Hosting-anketa-veljače-2019

Hosting-Preporuke-Anketa

Bluehost vs SiteGround

Anketa web hostinga za WordPress

SiteGround preporučuje korisnik WordPress:

SiteGround-Preporučeni-WordPress-Host

I mimo Ivica tko vodi WordPress ubrzava Facebook grupu sa 16.000+ članova.

Preporučeni alati za WordPress-Speed-Up

Nekoliko tema:

Godaddy na SiteGround migracije

EIG-to-SiteGround

SiteGround-Migracija

SiteGround ima 3 plana:

SiteGround-Hosting

Viši planovi uključuju više resursi poslužitelja (Faktor # 1 u vodiču za optimizaciju WordPressa). Evo potpuni usporedni grafikon, ali GrowBig vam daje oko 2x više resursa za poslužitelj od StartUp-a, a GoGeek je polu-posvećeno gostovanje što vam daje još više. GrowBig i noviji dodaci imaju besplatnu migraciju, kreiranje, napredno predmemoriranje i mogućnost hostovanja više web lokacija. GoGeek dolazi s prioritetnom podrškom. Njihovo gostovanje u oblaku prilično je skok cijena na 80 dolara mjesečno.

To možete vidjeti na njihovim stranica s značajkama:

SiteGround-Server-resursi-Usporedba

Koristim SiteGround zato što:

 1. Moja GTmetrix + Pingdom izvještaji govore sami za sebe
 2. Moje se stranice učitavaju odmah (kliknite ih ako želite)
 3. Brzo brzinska tehnologija (PHP 7,3, NGINX, SG Optimizer, CloudFlare)
 4. Preporučeno od Yoast, WordPress, Ivica iz WordPress ubrzati
 5. Besplatno Šifrirajmo SSL, jednostavan za korištenje cPanel, i značajke za eCommerce
 6. Podrška za WordPress je nepobjediv čak i bez prioriteta GoGeeka
 7. GrowBig dolazi s postavljanjem mjesta, više prostora za pohranu i više resursa servera (pomaknite se prema dolje do „dodijelimo vam potrebne resurse“ i pokažite pokazivač iznad server kartica)
 8. GoGeek dolazi s još više resursa za poslužitelj, pohranu, prioritetnu podršku
 9. Slobodne migracije, migratorski dodatak, i a 30-dnevna garancija povrata novca
 10. Mnogo pohvala na Reddit, Razgovori na Facebooku, Cvrkut, TrustPilot
 11. Tona pohvale na Facebooku: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mnogi su ljudi već migrirali i rezultate objavili na Twitteru: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Pridruživanje odgovornosti – ako se prijavite za SiteGround s mojim affiliate link Donirat ću vam dobar komad bez ikakvog troška. Svake godine ja donirajte $ 3k za GoFundMe kampanje (2018. je trebalo nahraniti gladne u Denveru, 2017. bila je Crvenom križu u uraganu Harvey). Vaša podrška pomaže i to iskreno cijenim. Nastojim da moje kritike budu nepristrane i poduprte dokaz u obliku Ankete na Facebooku, tweets, i pravi razgovori. Ako ga ne želite upotrebljavati, evo vam nepartijska veza na SiteGround. Bilo kako bilo, ja uistinu vjerujem da su zvjezdani WordPress domaćin i vaša će web stranica brže / glatkije raditi… obavite istraživanje na Facebook grupama + Cvrkut i pronaći ćete većinu ljudi reci isto.

Ljudi obično migriraju jer im brzinska tehnologija možete smanjiti vrijeme opterećenja na pola:

Prelazak na SiteGround

Vrijeme migracije siteGround migracije

Bluehost do SiteGround GTmetrix

HostGator na web mjesto

SiteGround GTmetrix

Uvid u Google SiteSpeed ​​Speed

100 savršenih rezultata na terenu

SiteGround Genesis

Brzina koju pruža SiteGround

Izvješće o GTmetrix SiteGround

Skraćeno vrijeme opterećenja pomoću SiteGround-a

Novo vrijeme reakcije na terenu

HostGator na migraciju na terenu

Vrijeme reakcije SiteGround-a na Joomli

Prebačeno na Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Zamislite Combo

Joomla GTmetrix on SiteGround

Uvid u stranicuGround PageSpeed ​​Speed

SiteGround On Joomla

Skraćeno vrijeme učitavanja SiteGround

SiteGround Brzi hosting

Novi rezultati Pingdoma na SiteGroundu

Novo vrijeme reakcije na terenu

Poboljšanje vremena reagiranja na lokaciji SiteGround

Nabavite hosting od SiteGround-a

CloudFlare – besplatan CDN i brza / sigurnosna usluga koja zrcali vašu web lokaciju (i preuzima resurse) na više 200+ podatkovnih centara. Integrira se s većinom dodataka za predmemoriju s opcijom korištenja agresivne minifikacije, railgun, i brzo povezivanje. Sve moje upute za predmemoriju predmemorije uključuju upute za postavljanje Cloudflare-a i ne zaboravite postavljati pravila stranice za svog WordPress administratora.

StackPath – plaćeni CDN koji dodaje 30+ dodatnih podatkovnih centara širom svijeta (više podatkovnih centara = brža isporuka sadržaja), smanjujući udaljenost između vaše web stranice / posjetitelja – a preporuka u vodiču za optimizaciju WordPress-a. 10 USD mjesečno s besplatnim pokusom od 30 dana.

Pingdom – najtačniji alat za mjerenje vremena opterećenja prema WP Rocket-u, iako, po mom skromnom mišljenju, GTmetrix ima bolje preporuke za stvarno optimiziranje vaše web stranice.

GTmetrix – dobar za prepoznavanje slika koje je potrebno optimizirati pomoću 3 metode: posluživanje umanjenih slika (promjena veličine), određivanje dimenzija slike u HTML / CSS i optimizacija slika (kompresija bez gubitaka). GTmetrix nedavno prebačen na potpuno učitanu metriku vremena što pokazuje duže vrijeme učitavanja nego ranije. Njihova kartica vodopada mjeri pojedinačne elemente za sporo opterećenje, a ako jesu, vaš vrijeme do prvog bajta je dugačak, što ukazuje da je vaš hosting spor.

Uvid u Google PageSpeed ​​Speed – većina preporuka može se zanemariti ali to je dobro za mjerenje vrijeme odziva poslužitelja koji Google preporučuje <200 ms ili je vaš hosting spor.

Popis loših botova .htaccess popis – opsežan popis neželjenih botova koji kod blokiranja prijenosom u .htaccess mogu značajno smanjiti upotrebu CPU-a. Možete saznati koriste li neželjeni botovi pretraživanje vaše web lokacije AWStats (navedeno u Odjeljak Alati za analitiku). Konfiguriranje Pravila ograničavanja indeksiranja Wordfencea također će pomoći u blokiranju lažnih Google pretraživača, neželjenih robota, prekomjernog indeksiranja itd.

Pronaya (My WordPress Optimizer za brzinu) – možete unajmiti moj WordPress alat za optimizaciju brzine na freelancer.com s kojim surađujem 5 godina i optimizirali smo višestruke web stranice za brži učitavanje 500%. Zove se Pronaya, on je 40 USD / sat i ima savršen pregled od 5/5 zvjezdica sa 19 recenzija (samo se prijavite za Freelancer račun i pretražite korisnika BDKAMOL). Ako mislite da sam dobar u optimizaciji brzine, Pronaya je daleko bolja. Također radim s Usamom (njegovo korisničko ime je I333) koji je prilično jeftiniji, ali također je nevjerojatan s 4,9 / 5 zvjezdica i 375+ recenzija.

Često postavljana pitanja

&# X1f680; Koji su 5 najvažnijih dodataka za brzinu?

WP Raketa, ShortPixel, OMGF, Perfmatters i Autoptimize su naši top 5 dodaci za optimizaciju brzine.

&# X1f680; Koji je najbolji dodatak za predmemoriju?

WP Rocket je ocijenjena br. 1 u brojnim Facebook anketama jer ima veće brzine od ostalih predmemorija predmemorije, uključujući čišćenje baze podataka, kontrolu otkucaja srca, lijeno opterećenje i optimizaciju Google Analytics.

&# X1f680; Koji je najbolji dodatak za optimizaciju slike?

Koristimo ShortPixel jer praktički nema gubitka u kvaliteti i još uvijek popravlja optimizirane slikovne stavke u GTmetrixu.

&# X1f680; Koji je dodatak najbolji za optimizaciju fontova?

OMGF i Autoptimize i oba su sjajna u optimizaciji fontova. Perfmatters vam također omogućuje prethodno odabiranje i povezivanje fontova.

&# X1f680; Trebam li dodati AMP?

Odlučili smo ne dodavati ubrzane mobilne stranice (AMP) nakon što smo pročitali članak Kinsta o tome kako su im pretvorbe opale za otprilike 50% zbog AMP-a.

Vodič za optimizaciju brzine programa WordPress – ima 400+ komentara s ljudima koji kažu stvari poput “Moja brzina stranice na gtmetrixu popela se sa 69 na 93” i “ovo bi mogao biti jedan od najkorisnijih postova koje sam ikada pročitao.” Tone ljudi je koristilo za poboljšanje Pingdom / GTmetrix rezultata.

Nadam se da će vam ovi dodatci za optimizaciju brzine programa WordPress biti korisni! Ako imate pitanja, ostavite mi komentar. Ili ako jednostavno trebate popraviti svoje sporo WordPress web mjesto, pogledajte moj udžbenik iznad. Ima preko 400 komentara i pomoglo je mnogim ljudima da skrate vrijeme učitavanja <1s.

Živjeli,
mužjak nekih malih životinja

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map