7 τοπικές στρατηγικές SEO για υψηλότερη κατάταξη στους χάρτες Google και τοπικά αποτελέσματα (βάσει των τοπικών παραγόντων κατάταξης της Google)

τοπικές-seo-στρατηγικές


Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τοπικό seo για να αποκτήσετε περισσότερους γεωγραφικούς πελάτες?

Θα σας δείξω πώς να το χρησιμοποιήσετε Οι τοπικοί παράγοντες κατάταξης SEO της Google για να βελτιστοποιήσετε την παρουσία του ιστότοπού σας και της διαδικτυακής σας κατάταξης, ώστε να κατατάσσεται υψηλότερη στους Χάρτες Google και στις τοπικές οργανικές καταχωρίσεις (τα μπλε αποτελέσματα στους Χάρτες Google). Θα καλύψω το Google My Business, κριτικές, καταλόγους (που ονομάζονται επίσης παραπομπές στο τοπικό SEO), δημιουργώντας σελίδες προορισμού για συγκεκριμένη τοποθεσία και άλλες τοπικές στρατηγικές SEO. Θα σας δείξω επίσης πώς να βελτιστοποιήσετε για 1 τοποθεσία καθώς και πώς να βελτιστοποιήσετε για πολλές τοποθεσίες.

Αυτοί είναι οι CORE παράγοντες που απαιτούνται για την υψηλότερη κατάταξη στους Χάρτες Google και ενώ υπάρχουν πολλοί άλλοι παράγοντες, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν μειώνουν τις βασικές αρχές. Συνιστώ να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να τα κατεβάσετε πρώτα και μετά χρησιμοποιήστε το πλήρες μου τοπικός οδηγός seo για βελτιστοποίηση για άλλους παράγοντες όπως η βελτιστοποίηση ταχύτητας, η διόρθωση σφαλμάτων στο Google Search Console και η προσθήκη Σελίδες AMP. Αυτός ο οδηγός σας δείχνει πώς να κάνετε τα πάντα και ενώ είναι συγκεκριμένος για το WordPress, τα περισσότερα αντικείμενα είναι καθολικά, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο εκτελείτε τον ιστότοπό σας (καθώς οι τοπικοί παράγοντες κατάταξης παραμένουν πάντα οι ίδιοι).

Πίνακας περιεχομένων

 1. Ολοκληρώστε τη σελίδα σας στο Google My Business 100%
 2. Δημιουργήστε προφίλ σε άλλους καταλόγους
 3. Ρωτήστε τους πελάτες για κριτικές
 4. Υποβολή επιχειρηματικών πληροφοριών στους κορυφαίους συγκεντρωτές δεδομένων
 5. Δημιουργία σελίδων για συγκεκριμένη τοποθεσία
 6. Μετακινήστε τα κοινωνικά σας μέσα στο γρανάζι
 7. Λάβετε συνδέσμους από Blogging, Πελάτες, Συνεργάτες, Δημοσιότητα

1. Κάντε τη σελίδα Google My Business 100% πλήρης

Διεκδικήστε το δικό σας Σελίδα Google My Business και συμπληρώστε το για να είναι 100% ολοκληρωμένο. Εάν δεν έχετε ήδη σελίδα, δημιουργήστε μία, αλλά θα πρέπει να έχετε μόνο 1 ανά τοποθεσία χωρίς ΟΧΙ αντίγραφα. Καταγράψτε όλες τις σχετικές κατηγορίες, ανεβάστε επαγγελματικές φωτογραφίες συμπεριλαμβανομένου ενός λογότυπου και κάντε ό, τι σας ζητούν να κάνετε. Μην ξεχνάτε επαληθεύστε τη σελίδα σας και ορίστε μια προσαρμοσμένη διεύθυνση URL (πρέπει να είναι το όνομα της επιχείρησής σας). Υπάρχει μια καρτέλα “επεξεργασία πληροφοριών” και “φωτογραφίες” που θα πρέπει και οι δύο να είναι 100%. Εάν έχει νόημα για την επιχείρησή σας, μπορείτε επίσης να αποκτήσετε ένα εικονική περιήγηση από έναν προτιμώμενο προμηθευτή της Google.

google-my-business-profile

Η σελίδα “Η επιχείρησή μου” είναι αυτή που εμφανίζεται στους Χάρτες Google και όταν οι χρήστες Google ονομάζουν την επιχείρησή σας (στη δεξιά πλευρά των αποτελεσμάτων αναζήτησης). Είναι η καρδιά του τοπικού SEO, οπότε κάντε το νόμιμο!

Τοπικό SEO Google My Business

Θέλω να τονίσω ότι εάν έχετε ήδη μια σελίδα Google My Business, ΔΕΝ θέλετε να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ή ότι θα ανταγωνίζεται την κύρια σελίδα σας – και ενδεχομένως να τιμωρήσει τις βαθμολογίες της. Για να ελέγξετε εάν έχετε ήδη μια σελίδα Google My Business, εκτελέστε την επιχείρησή σας Moz Local ή αναζητήστε την επιχείρησή σας Χαρτογράφος Google. Εάν βρείτε μια διπλή σελίδα, διαγράψτε την από σύνδεση στο Google My Business και επιλέξτε τη σελίδα που θέλετε να διαχειριστείτε. Μεταβείτε στην καρτέλα στο επάνω αριστερό μενού και κάντε κλικ στην επιλογή “Ρυθμίσεις” και μετά μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι να δείτε “διαγραφή σελίδας”.

2. Δημιουργήστε προφίλ σε άλλους καταλόγους

Οι διαδικτυακοί κατάλογοι (που ονομάζονται επίσης παραπομπές στο τοπικό SEO) αποτελούν τον παράγοντα κατάταξης # 2, # 5 και # 14 στους Χάρτες Google. Συνολικά, είναι περίπου το 25% του τρόπου κατάταξής σας. Η δημιουργία 100% πλήρων προφίλ σε κορυφαίες ιστοσελίδες καταλόγου μπορεί να είναι κουραστική, αλλά είναι εξαιρετικά σημαντικό για τις τοπικές σας κατατάξεις.

Μπορείτε είτε να το κάνετε μόνοι σας χρησιμοποιώντας τη λίστα μου κορυφαίοι διαδικτυακοί κατάλογοι ή χρησιμοποιήστε Σελίδα πόρων του Whitespark που έχει τις κορυφαίες λίστες παραπομπών ανά πόλη, χώρα και κατηγορία. Εναλλακτικά μπορείτε να το αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες χρησιμοποιώντας Υπηρεσία υποβολής παραπομπών του Whitespark που είναι 4-5 $ ανά παραπομπή. Αυτό χρησιμοποιώ για ΟΛΟΥΣ τους τοπικούς πελάτες SEO και βοήθησα πολλούς από αυτούς να κατατάξουν # 1 στους Χάρτες Google.

Το Whitespark έχει ένα 4,9 / 5 αστέρων κριτική στο Google με περισσότερες από 120 κριτικές και είναι μια εφάπαξ χρέωση σε σύγκριση με εταιρείες όπως η Yext που χρεώνουν τρέχουσες χρεώσεις. Συμπληρώνετε βασικά μια πρόσληψη, το Whitespark θα δημιουργήσει τις παραπομπές σε περίπου 3 εβδομάδες και στη συνέχεια θα σας στείλει μια αναφορά παρακολούθησης με τις νέες διευθύνσεις URL παραπομπών και 1 καθολική σύνδεση. Είναι πολύ εύκολο και θα πρέπει να δείτε μια βελτίωση στην κατάταξή σας εντός 2-3 μηνών από τη στιγμή που οι αναφορές γίνονται ευρετηριασμένες και η Google ενημερώνει ότι είναι τοπικά αποτελέσματα αναζήτησης. Τέλος, μην ξεχάσετε να το χρησιμοποιήσετε Moz Local για να διορθώσετε προβλήματα με τις 15 κορυφαίες αναφορές σας. Θα έκανα το Google My Business, μετά το Moz Local και μετά το Whitespark.

Απλώς για έλεγχο, θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε το Moz Local για να διορθώσετε τους 15 καλύτερους καταλόγους σας (αναφορές)…

Moz Local

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το Whitespark για να δημιουργήσετε επιπλέον παραπομπές, καθώς αποτελούν περίπου το 25% του τοπικού SEO. Μπορείτε είτε να χρησιμοποιήσετε τη σελίδα πόρων τους για να τα δημιουργήσετε μόνοι σας, είτε να αναθέσετε σε εξωτερικούς συνεργάτες το Whitespark με 4-5 $ ανά αναφορά. Απλώς συμπληρώστε και μετά αφήστε και αφήστε τους να ολοκληρώσουν την εργασία σε περίπου 2-3 ​​εβδομάδες.

αναφορές ανά πόλη

3. Ρωτήστε τους πελάτες για κριτικές

Κριτικές είναι περίπου το 10% των κατατάξεων του Χάρτη Google, αλλά είναι το πιο σημαντικό μέρος του τοπικού SEO για προφανείς λόγους. Οι χρήστες βλέπουν κριτικές όταν κάνουν αναζήτηση στο όνομα της επιχείρησής σας και εμφανίζονται επίσης για τοπικές λέξεις-κλειδιά που δεν φέρουν επωνυμία, όπως “Chicago Wedding Photographer”.

Χρειάζεστε περίπου 5 κριτικές στη σελίδα σας στο Google My Business για να εμφανίζονται τα αστέρια στο Google, αλλά όσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Εάν χρησιμοποιείτε το Google την κύρια λέξη-κλειδί σας και βλέπετε τον κορυφαίο ανταγωνιστή να έχει 20 κριτικές, θα πρέπει να έχετε τουλάχιστον 21. Μόλις έχετε περισσότερες κριτικές από τους ανταγωνιστές στο Google My Business, μεταβείτε σε καταλόγους Yelp και εξειδικευμένους όπως το WeddingWire ή το UrbanSpoon. Ξέρω ότι οι κριτικές μπορεί να είναι πόνοι, αλλά για το τοπικό SEO αυτός είναι ο κύριος τρόπος με τον οποίο θα χτίσετε μια σταθερή φήμη στο διαδίκτυο, ενώ κατατάσσεστε ψηλότερα στους Χάρτες Google.

Κριτικές Google για SEO

4. Υποβολή επιχειρηματικών πληροφοριών στους κορυφαίους συγκεντρωτές δεδομένων

Υπάρχουν 3 σημαντικοί συλλέκτες δεδομένων που στέλνουν τις πληροφορίες της τοπικής επιχείρησής σας σε εκατομμύρια άλλους ιστότοπους. Πρέπει να εγγραφείτε και να δημιουργήσετε ένα ωραίο προφίλ σε καθέναν από αυτούς τους ιστότοπους…

5. Δημιουργήστε σελίδες για συγκεκριμένη τοποθεσία

Το πρώτο βήμα για τη δημιουργία γεωγραφικά στοχευμένων σελίδων είναι να μάθετε ποιες φράσεις αναζητούν οι άνθρωποι. Χρήση Αυτόματη συμπλήρωση Google να έχει το Google “συμπληρώστε το κενό” χρησιμοποιώντας τον χαρακτήρα υπογράμμισης για να λάβετε προτάσεις λέξεων-κλειδιών. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Εξερεύνηση λέξεων-κλειδιών Moz για να λάβετε επιπλέον ιδέες για λέξεις-κλειδιά, αλλά φροντίστε να καταγράψετε ΟΛΕΣ τις υπηρεσίες διαφοράς που αναζητούν οι άνθρωποι…

Λέξεις-κλειδιά SEO φωτογραφίας

Εάν έχετε μόνο 1 κύρια λέξη-κλειδί (π.χ. Chicago Newborn Photographer), τότε πρέπει να στοχεύσετε αυτήν στην αρχική σας σελίδα χρησιμοποιώντας τις στρατηγικές που αναφέρονται στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης.

Εάν έχετε πολλές λέξεις-κλειδιά (Chicago Newborn Photographer, Chicago Portrait Photographer…), στη συνέχεια, δημιουργήστε μια ξεχωριστή σελίδα για κάθε μία για να στοχεύσετε καλύτερα κάθε λέξη-κλειδί. Εάν έχετε πολλές τοποθεσίες Θα χρειαστεί επίσης να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα (μερικές φορές πολλές σελίδες) για κάθε τοποθεσία, ανάλογα με τον αριθμό των λέξεων-κλειδιών που αναζητούνται σε αυτήν την πόλη. Ο γενικός κανόνας είναι ότι κάθε σελίδα μπορεί να στοχεύει μόνο 1 λέξη-κλειδί (υπηρεσία) σε 1 τοποθεσία.

Μόλις μάθετε τις λέξεις-κλειδιά σας, δημιουργήστε τις γεωγραφικά στοχευμένες σελίδες προορισμού…

τοπικά βελτιστοποιημένη σελίδα προορισμού

Παρατηρήστε ότι το περιεχόμενο είναι μοναδικό στην τοποθεσία του (Boynton Beach). Η λέξη-κλειδί “Οδοντίατρος Boynton Beach” υπάρχει επίσης στον τίτλο της σελίδας, στη διεύθυνση URL, στην ετικέτα τίτλου, στη μετα-περιγραφή, κ.λπ. Επίσης, οι φωτογραφίες ολισθητήρα είναι μοναδικές σε αυτήν την τοποθεσία και έτσι είναι οι μαρτυρίες και άλλο περιεχόμενο. Κάθε σελίδα πρέπει να έχει εντελώς μοναδικό περιεχόμενο και θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση “αναζήτησης και αντικατάστασης σελίδων” όπου αντιγράφετε σελίδες και μετά ανταλλάσσετε μερικές λέξεις. Αυτή δεν είναι μια καλή στρατηγική και μόνο οι σελίδες με καλά σχεδιασμένο, μοναδικό περιεχόμενο γραμμένο για μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί θα κατατάσσονται σε υψηλή θέση.

6. Βάλτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο γρανάζι

facebook-διαστάσεις

Οι πιο επιτυχημένες επιχειρήσεις έχουν τουλάχιστον κάποια παρουσία στα κύρια κοινωνικά δίκτυα και η Google το αναζητά. Βεβαιωθείτε ότι τα προφίλ σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συμπληρώνονται πλήρως και ότι τα δημοσιεύετε κάπως τακτικά. Ακόμη και 1 θέση / εβδομάδα είναι καλύτερη από το τίποτα.

7. Λάβετε συνδέσμους από Blogging, Πελάτες, Συνεργάτες, Δημοσιότητα

Σύνδεσμοι προς τον ιστότοπό σας είναι περίπου 20%, αλλά πολλοί άνθρωποι μπερδεύονται για το πώς να τα αποκτήσουν. Πρώτα βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας είναι καλά σχεδιασμένος και έχει περιεχόμενο (π.χ. χρήσιμα άρθρα ιστολογίου) στα οποία ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ πραγματικά να συνδεθούν. Αυτά τα άρθρα θα πρέπει να βελτιστοποιηθούν για μια μη διαφημιστική λέξη-κλειδί που βρίσκεται στο Google Autocomplete (π.χ. μέσο κόστος φωτογράφου γάμου στο Σικάγο). Καθώς συγκεντρώνετε άρθρα ιστολογίου και περισσότερο περιεχόμενο στον ιστότοπό σας, μπορείτε να αρχίσετε να αναφέρετε άλλες σελίδες / αναρτήσεις που έχετε γράψει στο περιεχόμενό σας. Αυτά ονομάζονται εσωτερικοί σύνδεσμοι και είναι ένας φυσικός τρόπος δημιουργίας συνδέσμων προς τον ιστότοπό σας οργανικά. Θα χρειαστείτε μια καλή ποσότητα περιεχομένου!

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με άλλους κατόχους ιστότοπων από ποιον νομίζετε ότι θα μπορούσατε να λάβετε έναν σύνδεσμο. Σκεφτείτε άλλες τοπικές επιχειρήσεις στην περιοχή σας, επιχειρηματικούς συνεργάτες, φίλους ή πελάτες και προμηθευτές. Ίσως ορισμένες επιχειρήσεις έχουν έναν συνεργάτη ή μια σελίδα μαρτυρίας στην οποία μπορείτε να λάβετε έναν σύνδεσμο. Το κλειδί είναι να μετατρέψετε τις επιχειρηματικές σας σχέσεις σε αναφορές σε έναν ιστότοπο – με τη μορφή συνδέσμου.

Δείτε επίσης: Τοπικός οδηγός SEO για WordPress

Ελπίζω να βρείτε χρήσιμες αυτές τις τοπικές στρατηγικές SEO, ώστε να μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε με τις δικές σας λέξεις-κλειδιά! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, αφήστε μου ένα σχόλιο και θα χαρώ να σας βοηθήσω. Διαφορετικά, αν σας άρεσε το άρθρο μου, μοιραστείτε το με άλλους που θα το ήθελαν επίσης.

Στην υγειά σας,
Κάποιος

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map