WordPress SEO για φωτογράφους: Πώς να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες, τις παραπομπές και τον ιστότοπο του WordPress για υψηλότερη κατάταξη χαρτών Google

WordPress SEO για φωτογράφους


Εάν είστε φωτογράφος, διαθέτετε ιστότοπο WordPress και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τοπικό SEO για να καταφέρετε υψηλότερη βαθμολογία στους Χάρτες Google + τοπικά αποτελέσματα για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τη φωτογραφία, αυτός ο οδηγός είναι για εσάς.

Θα σας δείξω πώς να το χρησιμοποιήσετε Οι τοπικοί παράγοντες κατάταξης αναζήτησης της Google για να βελτιώσετε την κατάταξη βελτιστοποιώντας τη σελίδα Google My Business, παραπομπές, φωτογραφίες και πώς να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη SEO του Yoast για βελτιστοποίηση περιεχομένου. Ανεξάρτητα από το είδος της φωτογραφίας που κάνετε, είναι πραγματικά εύκολο να κάνετε WordPress SEO για φωτογράφους (το τοπικό SEO είναι συνήθως πολύ πιο εύκολο από το εθνικό SEO). Μπορεί να χρειαστούν 3-6 εβδομάδες για να δείτε αποτελέσματα (η Google χρειάζεται χρόνο για ενημέρωση), αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε Αναλυτικά στοιχεία αναζήτησης του Google Search Console για να παρακολουθείτε τις βαθμολογίες, τα κλικ και τη συνολική επισκεψιμότητα από το SEO.

SEO για φωτογράφους

Τώρα ας περάσουμε σε αυτό…

Κατανόηση των τοπικών παραγόντων κατάταξης SEO της Google

Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο βρίσκεστε, εάν κάνετε τοπικό SEO, αυτοί είναι οι παράγοντες κατάταξης που σχετίζονται με το Google. Προέρχονται από Μόζ που κάνει μια έρευνα για τους παράγοντες κατάταξης της Google κάθε 2 χρόνια. Αυτό μας λέει σε ποιους βασικούς παράγοντες κατάταξης πρέπει να επικεντρωθούμε.

Παράγοντες τοπικής αναζήτησης-κατάταξης

Αυτοί είναι από τους τοπικούς παράγοντες κατάταξης αναζήτησης του 2015, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν αλλάξει…

Top-20-Local-Search-Ranking-Factors

Τα αναλύω στο μάθημά μου (ρίξτε μου ένα σχόλιο εάν χρειάζεστε διευκρινίσεις για οτιδήποτε), αλλά εδώ είναι μια μετάφραση με πιο πρακτικές συμβουλές:

 • Συμπληρώστε τη σελίδα Google My Business (συμπληρώστε και επαληθεύστε το προφίλ σας)
 • Εγγραφείτε για γενικές παραπομπές (Yelp), τοπικούς (COC) και καταλόγους φωτογραφίας
 • Λάβετε κριτικές στη σελίδα σας στο Google My Business, στο Yelp, και άλλα
 • Χρησιμοποιήστε ένα θέμα φωτογραφίας WordPress με δυνατότητα απόκρισης και φιλικό προς το SEO
 • Χρησιμοποιήστε την κύρια λέξη-κλειδί σας στην αρχική σελίδα σας (χρησιμοποιώντας την προσθήκη SEO του Yoast)
 • Λάβετε συνδέσμους από πελάτες, καταλόγους, τοπικούς ιστότοπους, σχετικούς ιστότοπους φωτογραφίας
 • Συμπληρώστε τα προφίλ κοινωνικών μέσων, λάβετε ακόλουθους, δημοσιεύστε ενημερώσεις

Συμπληρώστε τη σελίδα Google My Business

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιώσετε τις κατατάξεις σας στους Χάρτες Google. Στην πραγματικότητα πρέπει να έχετε Σελίδα Google My Business ακόμη και να εμφανίζονται στους Χάρτες Google. Κάντε το προφίλ σας 100% ολοκληρωμένο.

Προσθέστε τον ιστότοπό σας, τις ώρες και καταχωρίστε τους «φωτογράφους» ως κατηγορία. Εάν είστε φωτογράφος γάμου, καταχωρίστε την ως την κύρια κατηγορία σας και στη συνέχεια καταχωρίστε τη λέξη “φωτογράφος” ως δευτερεύουσα κατηγορία. Τώρα γράψτε μια λεπτομερή εισαγωγή, επαληθεύστε τη σελίδα σας και ολοκληρώστε το προφίλ σας. Εάν έχετε ήδη μια σελίδα Google My Business, μην δημιουργήσετε διπλή καταχώριση.

Σελίδα Google My Business

Βελτιώστε τις καταχωρίσεις καταλόγου με το Moz Local

Τοπικός πίνακας ελέγχου Moz

Εκτελέστε τον ιστότοπό σας και τον ταχυδρομικό κώδικα Moz Local για να λάβετε μια αναφορά για τους καταλόγους σας. Θα λάβετε βαθμολογία και προτάσεις για τη βελτίωση ορισμένων από τους πιο σημαντικούς καταλόγους…

Moz Local

Κάντε κλικ στις διαφορετικές καρτέλες, δείτε τις κόκκινες ειδοποιήσεις για να δείτε ποια στοιχεία χρειάζονται διόρθωση και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους “ενημέρωση λίστας” για να βελτιώσετε αυτούς τους καταλόγους. Παρατηρήστε πόσο σημαντική είναι η συνοχή των πληροφοριών (όνομα επιχείρησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, κατηγορίες) και χωρίς αντιγραφή. Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε πληρώστε Moz 84 $ / έτος. Ωστόσο, είναι συνήθως θέμα προσθήκης φωτογραφιών και βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας είναι συνεπές και 100% ολοκληρωμένο.

Τοπικές ατελείς καταχωρίσεις Moz

Δημιουργήστε περισσότερους καταλόγους με το Whitespark

Τώρα που έχετε τους βασικούς καταλόγους σας, ας χτίσουμε περισσότερα. Αυτό θα βελτιώσει περαιτέρω την κατάταξή σας, οπότε μην πιστεύετε ότι αυτό είναι χάσιμο χρόνου – σίγουρα δεν είναι. Αυτά είναι τα είδη των επιπλέον βημάτων που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές. Σημειώστε ότι ο όγκος παραπομπών είναι ένας άμεσος παράγοντας κατάταξης στο τοπικό γράφημα πίτας SEO (κίτρινη ενότητα) – τόσο περισσότερο.

Κορυφαίοι κατάλογοι στο διαδίκτυο

Κάντο μόνος σουχρησιμοποιήστε τη λίστα των κορυφαίων 50 καταλόγων του Whitespark
Ενοικίαση Whitesparkπληρώστε Whitespark εφάπαξ χρέωση 4-5 $ ανά κατάλογο (αξίζει)

Ρωτήστε τους πελάτες για κριτικές

Διαδικτυακές κριτικές στο Google My Business

Το Google My Business και το Yelp είναι τα πιο σημαντικά. Απλά επικοινωνήστε με τους πελάτες μετά την εργασία και ζητήστε ένα ανασκόπηση (αφήστε τους οδηγίες με έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα σας στο Google My Business και στο Yelp). Κάντε αυτό ως προτεραιότητα, καθώς οι κριτικές είναι καλές τόσο για την επωνυμία όσο και για το SEO. Μερικές φορές φιλτράρονται οι νόμιμες κριτικές του Yelp διαβάστε αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε πώς να το αποφύγετε.

Χρησιμοποιήστε ένα θέμα φωτογραφίας φιλικό προς το SEO

Ας μιλήσουμε για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας – που ξεκινά με το θέμα του WordPress. Θέλετε ένα θέμα φιλικό προς το SEO, να ανταποκρίνεται, να είναι ασφαλές και να φορτώνεται γρήγορα. Ταυτόχρονα, το θέμα σας θα πρέπει να δημιουργηθεί από έναν αξιόπιστο προγραμματιστή, ώστε να μην σας ξεπεράσει.

Θέμα φωτογράφου Djazz WordPress

Η λίστα των θεμάτων φωτογραφίας μου είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Έχουν όλα τα χαρακτηριστικά φιλικά προς το SEO που αναφέρονται παραπάνω και είναι όλα ενσωματωμένα στο Πλαίσιο Genesis το οποίο προτείνει ο Yoast, ο Matt Cutts της Google και ο ιδρυτής του WordPress – Matt Mullenweg. Αν δεν ξέρετε τι είναι το Genesis τότε μπορείτε να το διαβάσετε Ιστοσελίδα StudioPress. Αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο φωτογραφίας WordPress που είναι φιλικός προς το SEO.

Μάθετε τις λέξεις-κλειδιά σας

Εάν δεν έχετε μάθει τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τη φωτογραφία, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό…

Λέξεις-κλειδιά SEO φωτογραφίας

Απλά πηγαίνετε στο google.com και πληκτρολογήστε τις λέξεις-κλειδιά σας χρησιμοποιώντας αυτήν τη μορφή. Αυτόματη συμπλήρωση Google θα συμπληρώσει το κενό με τις πιο κοινές φράσεις που αναζητούν οι άνθρωποι, με υψηλότερες φράσεις να έχουν περισσότερες αναζητήσεις από τις χαμηλότερες. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ο τελευταίος χαρακτήρας που πληκτρολογείτε είναι μια υπογράμμιση “_”, ώστε η Google να συμπληρώσει το κενό. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλους συνδυασμούς.

Λάβετε υπόψη ότι η 1 κύρια λέξη-κλειδί σας (π.χ. Chicago Wedding Photographer) θα πρέπει να στοχεύει στην αρχική σελίδα. Εάν έχετε πολλές λέξεις-κλειδιά (μωρό, νταντά, μητρότητα κ.λπ.) θα πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα για καθεμία από αυτές για καλύτερη στόχευση λέξεων-κλειδιών.

Αυτό με οδηγεί στο επόμενο βήμα…

Στοχεύστε λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιώντας το WordPress SEO Plugin του Yoast

Yoast WordPress SEOf Plugin

Θα χρησιμοποιήσετε Plugin SEO του Yoast να στοχεύσετε λέξεις-κλειδιά στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι όπου πολλοί φωτογράφοι συγκλονίζονται. Όχι, γιατί το έκανα πολύ εύκολο.

Βήμα 1 – Διαμόρφωση των ρυθμίσεων Yoast
Μόλις εγκαταστήσετε το Yoast, προχωρήστε και κατεβάστε αυτό το αρχείο zip παρακάτω το οποίο περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις Yoast που χρησιμοποιώ. Ανεβάστε το στον ιστότοπό σας WordPress χρησιμοποιώντας την καρτέλα SEO στην αριστερή πλευρά του πίνακα ελέγχου. Θα μεταβείτε στα Εργαλεία -> Εισάγω και εξάγω -> Εισαγωγή. Ανεβάστε το αρχείο zip.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΟΥ (ZIP FILE)

Θα χρειαστεί να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις του Yoast και να αλλάξετε μερικά πράγματα…

 • Γενικά -> Πληροφορίες εταιρείας (συμπληρώστε τα με τα στοιχεία σας και ανεβάστε ένα προεπιλεγμένο λογότυπο που θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 200 x 200 pixel)
 • Γενικά -> Εργαλεία για Webmasters (δείτε το βίντεο παρακάτω)
 • Κοινωνικές ρυθμίσεις -> συμπληρώστε το με τους δικούς σας συνδέσμους κοινωνικών μέσων
 • Προχωρημένο -> Τριμμένη φρυγανιά -> χρησιμοποιήστε το δικό σας όνομα εταιρείας

Βήμα 2 – Στόχευση λέξεων-κλειδιών στον ιστότοπό σας
Όπως ανέφερα νωρίτερα, θέλετε να στοχεύσετε 1 κύρια λέξη-κλειδί στην αρχική σας σελίδα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην καρτέλα SEO του Yoast στα αριστερά του πίνακα ελέγχου σας -> Τίτλοι & Μέτα -> Αρχική σελίδα Θα πρέπει να μπορείτε να συμπληρώσετε τον τίτλο SEO και τη μετα-περιγραφή σας εδώ (αυτό είναι το κείμενο που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google) ή κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να δείτε τη σελίδα όπου μπορείτε να το επεξεργαστείτε.

Στόχευση λέξεων-κλειδιών με Yoast

Χρησιμοποιήστε την ίδια μορφή στη φωτογραφία. Γράψτε μια μοναδική μετα-περιγραφή που συνοψίζει τι προσφέρετε ενώ συμπεριλαμβάνετε τη λέξη-κλειδί σας με τρόπο που ακούγεται φυσικό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι η πρώτη γραμμή του SEO σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβαίνετε το όριο χαρακτήρων των 156.

Αυτό μπορεί να είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε. Δεν μπορείτε να συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί στη διεύθυνση URL (αυτό ισχύει για την αρχική σελίδα οποιουδήποτε ιστότοπου), επομένως είναι εντάξει. Οι περισσότεροι φωτογράφοι προτιμούν να μην έχουν κείμενο στην αρχική σελίδα (στη φωτογραφία η επικεφαλίδα του άρθρου και το περιεχόμενο είναι κόκκινο με “όχι”). Κατανοώ ότι οι περισσότεροι φωτογράφοι προτιμούν να αφήνουν τις φωτογραφίες να μιλούν, αλλά θα ωφελήσει το SEO σας εάν συμπεριλάβετε κείμενο στην αρχική σας σελίδα. Διαφορετικά, η Google θα έχει μόνο τις φωτογραφίες σας να περάσουν.

Προτείνω να προσθέσετε τον τίτλο “Φωτογράφος γάμου του Σικάγου” (ή όποια και αν είναι η κύρια λέξη-κλειδί σας). Στη συνέχεια, συμπεριλάβετε μια σύντομη παράγραφο για το τι θέλετε να πείτε στο κοινό σας, ενώ συμπεριλαμβάνετε επίσης τη λέξη-κλειδί εδώ. Με όλες τις διαφορετικές τυπογραφίες και σχεδιαγράμματα, θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε αυτό ωραίο. Εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα ενός ιστότοπου που χρησιμοποιεί κείμενο στη σχεδίαση.

Πώς να στοχεύσετε πολλές λέξεις-κλειδιά
Εάν έχετε πολλές λέξεις-κλειδιά (μωρό, νταντά, μητρότητα κ.λπ.), στοχεύστε την κύρια λέξη-κλειδί (π.χ. Σικάγο Φωτογράφος) στην αρχική σας σελίδα. Τώρα δημιουργήστε μια νέα σελίδα για κάθε διαφορετικό τύπο φωτογραφίας. Αυτό σας δίνει μια καλύτερη πιθανότητα κατάταξης υψηλού επιπέδου για αυτούς τους συγκεκριμένους τύπους φωτογραφίας, καθώς οι ερευνητές θα βρουν αυτή τη σελίδα στο Google – όχι στην αρχική σας σελίδα. Βεβαιωθείτε ότι κάθε σελίδα περιέχει μοναδικό περιεχόμενο, καθώς το διπλό περιεχόμενο είναι SEO-όχι.

Για να βελτιστοποιήσετε αυτές τις σελίδες για τις λέξεις-κλειδιά τους, χρησιμοποιήστε τις ίδιες στρατηγικές που περιγράφονται παραπάνω, ορίστε μόνο το “Chicago Baby Photographer” (ή οποιονδήποτε τύπο φωτογραφίας) ως τη λέξη-κλειδί εστίασης. Στη συνέχεια, βελτιστοποιήστε αυτήν τη σελίδα χρησιμοποιώντας την προσθήκη SEO του Yoast. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με τη χρήση του Yoast για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας για πράσινα φώτα, ακολουθεί ένα βίντεο…

Βελτιστοποίηση εικόνων για λέξεις-κλειδιά

Πριν ανεβάσετε μια εικόνα στον ιστότοπό σας στο WordPress, βεβαιωθείτε ότι έχει ένα περιγραφικό όνομα αρχείου. Αντί να χρησιμοποιήσετε το “DSC27272” ένα καλύτερο όνομα αρχείου θα ήταν “ιτιές που φυσούν στον άνεμο.”

Ιτιά που πνέουν στον άνεμο

Βελτιστοποίηση εικόνων για γρήγορη φόρτωση

Ένα κοινό πρόβλημα με τους ιστότοπους φωτογραφίας είναι ότι οι εικόνες είναι τόσο μεγάλες, χρειάζονται για πάντα για φόρτωση. Από Η ταχύτητα του ιστότοπου αποτελεί παράγοντα κατάταξης στο Google, δεν το θες αυτό.

Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αποφευχθεί αυτό…

Προβολή κλιμακωτών εικόνων
Αν ένα επιλεγμένη εικόνα απαιτεί διαστάσεις 150 x 150, αλλά χρησιμοποιείτε μια εικόνα που είναι 300 x 300, δεν χρησιμοποιείτε τις σωστές διαστάσεις της επιλεγμένης εικόνας. Αυτό θα προκαλέσει βραδύτερους χρόνους κατά 200%. Για να το λύσετε, μάθετε τις σωστές διαστάσεις των επιλεγμένων εικόνων σας (ή ακόμα και εικόνων στο ρυθμιστικό σας) και αλλάξτε το μέγεθός τους στην ενότητα πολυμέσων με τις σωστές διαστάσεις.

Ένα άλλο παράδειγμα μη προβολής κλιμακωτών εικόνων είναι όταν είστε σύρετε για αλλαγή μεγέθους μια εικόνα στον οπτικό επεξεργαστή. Αυτό αλλάζει το μέγεθος του εμφανιζόμενη εικόνα αλλά όχι το πραγματικό αρχείο εικόνας (αυτό σημαίνει “εξυπηρετήστε κλιμακωτές εικόνες”). Ο σωστός τρόπος αλλαγής μεγέθους εικόνων είναι στη βιβλιοθήκη πολυμέσων:

Προβολή κλιμακωτών εικόνων

Βελτιστοποίηση εικόνων
Εγκαταστήστε το Πρόσθετο WP Smush.it και μεταβείτε στο Media -> Μαζικό Smush.it -> Εκτελέστε όλες τις εικόνες μου μέσω του WP Smush.it τώρα (παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης). Αυτό είναι! Μπορείτε να συνθλίψετε αυτόματα εικόνες μόλις ανεβάσετε Ρυθμίσεις -> Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Μου αρέσει να τρέχω επίσης EWWW Image Optimizer που μπορεί να τραβήξει εικόνες που χάθηκαν από το WP Smush.it.

Εάν δεν θέλετε να χάσετε εικόνες ή απλά θέλετε περισσότερες συμβουλές για να κάνετε τον ιστότοπό σας να φορτώνεται πιο γρήγορα, δείτε το δικό μου Οδηγός βελτιστοποίησης ταχύτητας WordPress. Υπάρχουν τόνοι καλών συμβουλών εκεί.

Χρησιμοποιήστε το όνομα της επιχείρησής σας, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο # στο υποσέλιδο σας

Ξέρω, μου αρέσουν και οι εύκολες συμβουλές… και αυτό δεν γίνεται πιο εύκολο. Αυτό βοηθά με όλη τη συνοχή των πληροφοριών που αναζητά η Google. Στο WordPress, συνήθως το βρίσκετε στις Επιλογές θέματος (αναζητήστε την περιοχή πνευματικών δικαιωμάτων) ή στον Επεξεργαστή -> Υποσέλιδο.

Δείτε πώς παραθέτω τη δική μου:
Διαδικτυακοί μάστερ μέσων | 1324 West Byron Street, Σικάγο IL 60613 | 847-271-2422

Λήψη συνδέσμων στον ιστότοπό σας

Φαίνεται καλό μέχρι τώρα! Έχετε δημιουργήσει τους καταλόγους σας, ο ιστότοπός σας έχει βελτιστοποιηθεί για τις λέξεις-κλειδιά σας και έχετε κάνει κάποιες άλλες βελτιστοποιήσεις για να βελτιώσετε τη φωτογραφία σας SEO. Αλλά μην ξεχνάμε συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας, καθώς είναι απαραίτητοι! Όταν οι χρήστες συνδέονται μαζί σας, είναι ένα ισχυρό μήνυμα που λέει στο Google ότι ο ιστότοπός σας είναι σημαντικός και να τον κατατάξει υψηλότερα.

Λοιπόν, πώς παίρνετε συνδέσμους?

 • Ζητώντας από τους πελάτες να συνδεθούν μαζί σας
 • Ζητώντας από τους συνεργάτες να συνδεθούν μαζί σας (π.χ. είστε ο προτιμώμενος φωτογράφος κάποιου)
 • Τοπικοί κατάλογοι όπως αυτοί από το Moz Local και το Whitespark
 • Εμπορικό Επιμελητήριο
 • BBB
 • Δημοσίευση σε άρθρα (π.χ. στο Huffington Post)
 • Δημιουργία χρήσιμου περιεχομένου στο ιστολόγιό σας (τα βίντεο είναι καλά για αυτό)
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ωραίο σχεδιασμό ιστότοπου
 • Κοινή χρήση της φωτογραφίας σας στα κοινωνικά μέσα
 • Κοινή χρήση της φωτογραφίας σας μέσω λίστας email
 • Προσθέστε κουμπιά κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας
 • Άλλη διαφήμιση / μάρκετινγκ για να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας “εκεί έξω”

Μετακινήστε τα κοινωνικά σας μέσα στο γρανάζι

Ξέρετε ότι η φοβερή εικόνα που τραβήξατε την άλλη εβδομάδα; Το δημοσιεύσατε στο λογαριασμό σας στο Facebook, το Twitter, το Google και το Instagram; Θα έπρεπε! Αφιερώστε λίγο χρόνο δημιουργώντας ωραία προφίλ κοινωνικών μέσων και εικόνες εξωφύλλου. Προσθέστε τις φωτογραφίες σας, γράψτε μια εισαγωγή και ούτω καθεξής. Τώρα συνεχίστε να ενημερώνετε αυτά τα προφίλ με νέες φωτογραφίες. Τότε είσαι χρυσός.

Συνεχής συντήρηση SEO

Η κύρια “συντήρηση” περιλαμβάνει το να ζητάτε από περισσότερους πελάτες να υποβάλλουν κριτικές στη σελίδα σας στο Google My Business και στο Yelp. Μπορεί επίσης να σημαίνει δημιουργία περισσότερων καταλόγων, προσθήκη χρήσιμου περιεχομένου στο ιστολόγιό σας και δημοσίευση σε κοινωνικά μέσα. Αλλά μόλις ρυθμίσετε με όλα τα εργαλεία και τις τροποποιήσεις SEO WordPress, τοπικό SEO θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλή συντήρηση.

Ελπίζω να το βρήκατε χρήσιμο! Αν το κάνατε, μοιραστείτε :) ή αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το WordPress SEO της φωτογραφίας σας, ρίξτε μια γραμμή στα σχόλια. Χαίρομαι που θα σας βοηθήσω.

Στην υγειά σας,

Τομ υπογραφή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:

  WordPress SEO สำหรับช่างภาพ: วิธีเพิ่มประสิทธิภาพรูปภาพ, การอ้างอิงและเว็บไซต์ WordPress สำหรับการจัดอันดับแผนที่ Google ที่สูงขึ้น

  WordPress SEO สำหรับช่างภาพ


  หากคุณเป็นช่างภาพมีเว็บไซต์ WordPress และคุณต้องการใช้ SEO ท้องถิ่น เพื่อจัดอันดับที่สูงขึ้นใน Google แผนที่ + ผลลัพธ์ที่แปลเป็นภาษาท้องถิ่นสำหรับคำหลักที่เกี่ยวข้องกับการถ่ายภาพบทช่วยสอนนี้เหมาะสำหรับคุณ.

  ฉันจะแสดงวิธีใช้ ปัจจัยการจัดอันดับการค้นหาในท้องถิ่นของ Google เพื่อปรับปรุงการจัดอันดับโดยเพิ่มประสิทธิภาพหน้า Google My Business ของคุณการอ้างอิงภาพและวิธีใช้ปลั๊กอิน SEO ของ Yoast สำหรับการปรับเนื้อหาให้เหมาะสม ไม่ว่าคุณจะถ่ายภาพประเภทใดมันเป็นเรื่องง่ายที่จะทำ WordPress SEO สำหรับช่างภาพ (SEO ท้องถิ่นมักจะง่ายกว่า SEO ระดับชาติ) อาจใช้เวลา 3-6 สัปดาห์ในการดูผลลัพธ์ (Google ต้องใช้เวลาในการอัปเดต) แต่คุณสามารถใช้ได้ การวิเคราะห์การค้นหาของ Google Search Console เพื่อติดตามการจัดอันดับการคลิกและการเข้าชมโดยรวมของคุณจาก SEO.

  SEO สำหรับช่างภาพ

  ตอนนี้ให้กระโดดลงไป …

  ทำความเข้าใจปัจจัยการจัดอันดับ SEO ในท้องถิ่นของ Google

  ไม่ว่าคุณจะอยู่ในอุตสาหกรรมใดหากคุณทำ SEO ในท้องถิ่นสิ่งเหล่านี้คือปัจจัยอันดับที่เกี่ยวข้องกับ Google พวกเขาถูกพรากไปจาก Moz ผู้ทำแบบสำรวจปัจจัยการจัดอันดับของ Google ทุก 2 ปี สิ่งนี้บอกเราว่าปัจจัยอันดับใดที่เราควรให้ความสนใจ.

  ท้องถิ่นค้นหาการจัดอันดับปัจจัย

  สิ่งเหล่านี้มาจากปัจจัยการจัดอันดับการค้นหาในท้องถิ่นของ 2015 แต่ส่วนใหญ่ไม่ได้เปลี่ยน …

  Top-20-ท้องถิ่น-ค้นหาการจัดอันดับปัจจัย

  ฉันจะไปเหล่านี้ในการกวดวิชาของฉัน (ให้ฉันแสดงความคิดเห็นถ้าคุณต้องการความชัดเจนในสิ่งใด) แต่นี่คือคำแปลที่มีเคล็ดลับการปฏิบัติมากขึ้น:

  • ทำหน้า Google My Business ให้สมบูรณ์ (กรอกและตรวจสอบโปรไฟล์ของคุณ)
  • ลงชื่อสมัครใช้การอ้างอิงทั่วไป (Yelp), ท้องถิ่น (COC) และไดเรกทอรีถ่ายภาพ
  • รับความเห็นเกี่ยวกับ Google My Business Page, Yelp และอื่น ๆ
  • ใช้ธีมการถ่ายภาพ WordPress ที่ตอบสนองต่อมือถือและเป็นมิตรกับ SEO
  • ใช้คำหลักของคุณในหน้าแรกของคุณ (ใช้ปลั๊กอิน SEO ของ Yoast)
  • รับลิงก์จากลูกค้าไดเรกทอรีเว็บไซต์ท้องถิ่นเว็บไซต์ถ่ายภาพที่เกี่ยวข้อง
  • กรอกโปรไฟล์โซเชียลมีเดียของคุณรับผู้ติดตามโพสต์อัปเดต

  เติม Google My Business Page ให้สมบูรณ์

  นี่เป็นวิธีที่ง่ายที่สุดในการปรับปรุงการจัดอันดับของ Google Maps ในความเป็นจริงคุณต้องมี หน้า Google My Business เพื่อให้ปรากฏใน Google Maps ทำให้โปรไฟล์ของคุณสมบูรณ์ 100%.

  เพิ่มเว็บไซต์ชั่วโมงและรายการ“ ช่างภาพ” เป็นหมวดหมู่ หากคุณเป็นช่างภาพงานแต่งงานให้ระบุชื่อนี้เป็นหมวดหมู่หลักของคุณจากนั้นระบุ “ช่างภาพ” เป็นหมวดหมู่รอง ตอนนี้เขียนบทนำโดยละเอียดตรวจสอบหน้าของคุณและทำโปรไฟล์ให้สมบูรณ์ หากคุณมีหน้า Google My Business อยู่แล้วอย่าสร้างรายชื่อที่ซ้ำกัน.

  หน้า Google My Business

  ปรับปรุงรายชื่อไดเรกทอรีด้วย Moz Local

  Moz Local Dashboard

  เรียกใช้เว็บไซต์และรหัสไปรษณีย์ของคุณผ่าน Moz Local เพื่อรับรายงานในไดเรกทอรีของคุณ คุณจะได้รับคะแนนและคำแนะนำในการปรับปรุงไดเรกทอรีที่สำคัญที่สุด …

  Moz Local

  คลิกที่แท็บต่าง ๆ ดูการแจ้งเตือนสีแดงเพื่อดูรายการที่ต้องแก้ไขจากนั้นใช้ลิงก์“ รายการปรับปรุง” เพื่อปรับปรุงไดเรกทอรีเหล่านั้น ขอให้สังเกตว่าความสอดคล้องของข้อมูล (ชื่อธุรกิจที่อยู่โทรศัพท์หมวดหมู่) และไม่มีการซ้ำซ้อนเป็นสิ่งสำคัญ หากคุณไม่ต้องการทำสิ่งนี้คุณสามารถทำได้ จ่าย Moz $ 84 / ปี. อย่างไรก็ตามโดยทั่วไปจะเป็นเรื่องของการเพิ่มรูปภาพและทำให้แน่ใจว่าโปรไฟล์ของคุณสอดคล้องและเสร็จสมบูรณ์ 100%.

  Moz รายชื่อที่ไม่สมบูรณ์ในท้องถิ่น

  สร้างไดเรกทอรีเพิ่มเติมด้วย Whitespark

  ตอนนี้คุณมีไดเรกทอรีหลักของคุณลงแล้วมาสร้างเพิ่มเติม สิ่งนี้จะปรับปรุงการจัดอันดับของคุณให้ดีขึ้นดังนั้นโปรดอย่าคิดว่านี่เป็นการเสียเวลา – แน่นอนว่าไม่ใช่ เหล่านี้เป็นขั้นตอนพิเศษที่จะช่วยให้คุณอยู่เหนือกว่าคู่แข่ง แจ้งให้ทราบล่วงหน้า “ปริมาณการอ้างอิง” เป็นปัจจัยการจัดอันดับโดยตรงในแผนภูมิวงกลม SEO ท้องถิ่น (ส่วนสีเหลือง) – ดังนั้นยิ่ง merrier.

  ไดเรกทอรีออนไลน์ยอดนิยม

  ทำด้วยตัวคุณเองใช้รายการไดเรกทอรี 50 อันดับแรกของ Whitespark
  จ้าง Whitesparkจ่าย Whitespark ค่าธรรมเนียมเพียงครั้งเดียวของ $ 4-5 ต่อไดเรกทอรี (คุ้มค่า)

  ขอคำวิจารณ์จากลูกค้า

  รีวิวออนไลน์บน Google My Business

  Google My Business และ Yelp สำคัญที่สุด เพียงแค่ติดตามกับลูกค้าหลังเลิกงานและขอ ทบทวน (ทิ้งคำแนะนำไว้พร้อมลิงก์ไปยังหน้า Google My Business และ Yelp ของคุณ) ทำให้สิ่งนี้มีความสำคัญเนื่องจากความเห็นนั้นดีสำหรับทั้งการสร้างแบรนด์และ SEO บางครั้งความคิดเห็น Yelp ที่ถูกกฎหมายจะถูกกรองออกไปดังนั้น อ่านโพสต์นี้ เพื่อเรียนรู้วิธีหลีกเลี่ยง.

  ใช้ธีมการถ่ายภาพที่เป็นมิตรกับ SEO

  พูดคุยเกี่ยวกับการเพิ่มประสิทธิภาพเว็บไซต์ของคุณซึ่งเริ่มต้นด้วยธีม WordPress ของคุณ คุณต้องการชุดรูปแบบที่เป็นมิตรกับ SEO ตอบสนองปลอดภัยและโหลดเร็ว ในเวลาเดียวกันชุดรูปแบบของคุณควรถูกสร้างขึ้นโดยนักพัฒนาที่เชื่อถือได้ดังนั้นมันจะไม่คัดค้านคุณ.

  ธีมช่างภาพ Djazz WordPress

  รายการธีมการถ่ายภาพของฉัน เป็นจุดเริ่มต้นที่ดี พวกเขาทั้งหมดมีคุณสมบัติที่เป็นมิตรกับ SEO ที่ระบุไว้ข้างต้นและพวกเขาทั้งหมดสร้างขึ้นใน กรอบปฐมกาล ซึ่งได้รับการแนะนำโดย Yoast, Matt Cutts ของ Google และผู้ก่อตั้ง WordPress – Matt Mullenweg หากคุณไม่รู้ว่า Genesis คืออะไรคุณสามารถอ่านได้ เว็บไซต์ StudioPress. แต่เป็นวิธีที่ดีที่สุดในการสร้างเว็บไซต์ถ่ายภาพ WordPress ที่เป็นมิตรกับ SEO.

  เรียนรู้คำหลักของคุณ

  หากคุณไม่ได้เรียนรู้คำหลักที่เกี่ยวข้องกับการถ่ายภาพต่อไปนี้เป็นวิธีทำเช่นนั้น …

  คำหลักการถ่ายภาพ SEO

  เพียงไปที่ google.com และพิมพ์คำหลักของคุณโดยใช้รูปแบบนี้. การเติมข้อความอัตโนมัติของ Google จะเติมคำในช่องว่างที่มีวลีที่พบบ่อยที่สุดที่ผู้คนกำลังค้นหาด้วยวลีที่สูงกว่าที่มีการค้นหามากกว่าวลีที่ต่ำกว่า ตรวจสอบให้แน่ใจว่าอักขระตัวสุดท้ายที่คุณพิมพ์เป็นเครื่องหมายขีดล่าง“ _” ดังนั้น Google จะเติมคำในช่องว่าง คุณสามารถลองชุดค่าผสมอื่น ๆ ได้เช่นกัน.

  โปรดจำไว้ว่า 1 คำหลักของคุณ (เช่น. ช่างภาพงานแต่งงานชิคาโก) ควรกำหนดเป้าหมายในหน้าแรก หากคุณมีคำหลักหลายคำ (ที่รัก, พี่เลี้ยงเด็ก, คลอดบุตร ฯลฯ ) คุณจะต้องสร้างหน้าใหม่สำหรับแต่ละคำหลักเพื่อการกำหนดเป้าหมายจากคำหลักที่ดีกว่า.

  นี่นำฉันไปสู่ขั้นตอนต่อไป …

  กำหนดเป้าหมายคำหลักโดยใช้ปลั๊กอิน SEO WordPress ของ Yoast

  ปลั๊กอิน WordPress SEO ของ Yoast

  คุณจะใช้ ปลั๊กอิน WordPress SEO ของ Yoast เพื่อกำหนดเป้าหมายคำหลักในเว็บไซต์ของคุณ นี่คือจุดที่ช่างภาพจำนวนมากต้องตกตะลึง อย่าทำอย่างนั้นเพราะฉันทำเรื่องนี้ง่ายมาก.

  ขั้นตอนที่ 1 – กำหนดการตั้งค่า Yoast
  เมื่อคุณติดตั้ง Yoast ไปข้างหน้าและดาวน์โหลดไฟล์ zip ด้านล่างซึ่งรวมถึงการตั้งค่า Yoast ที่ฉันใช้ อัปโหลดไปยังเว็บไซต์ WordPress ของคุณโดยใช้แท็บ SEO ทางด้านซ้ายของแดชบอร์ดของคุณ คุณจะไปที่เครื่องมือ -> นำเข้าและส่งออก -> นำเข้า อัปโหลดไฟล์ zip.

  ดาวน์โหลดการตั้งค่า YOAST ของฉัน (ไฟล์ ZIP)

  คุณจะต้องสำรวจการตั้งค่า Yoast และเปลี่ยนบางสิ่ง …

  • ทั่วไป -> ข้อมูล บริษัท (กรอกข้อมูลด้วยข้อมูลของคุณและอัปโหลดโลโก้เริ่มต้นซึ่งควรมีอย่างน้อย 200 x 200 พิกเซล)
  • ทั่วไป -> เครื่องมือของผู้ดูแลเว็บ (ดูวิดีโอด้านล่าง)
  • การตั้งค่าทางสังคม -> กรอกข้อมูลนี้ด้วยลิงก์โซเชียลมีเดียของคุณเอง
  • ขั้นสูง -> เกล็ดขนมปัง -> ใช้ชื่อ บริษัท ของคุณเอง

  ขั้นตอนที่ 2 – คำหลักเป้าหมายบนเว็บไซต์ของคุณ
  ดังที่ฉันได้กล่าวไปแล้วก่อนหน้านี้คุณต้องการกำหนดเป้าหมาย 1 คำหลักในหน้าแรกของคุณ ในการทำเช่นนี้ไปที่แท็บ SEO ของ Yoast ทางด้านซ้ายของแผงควบคุมของคุณ -> ชื่อเรื่อง & เมตา -> โฮมเพจ คุณควรกรอกชื่อ SEO และคำอธิบายเมตาของคุณได้ที่นี่ (นี่คือข้อความที่ปรากฏในผลการค้นหาของ Google) หรือคลิกลิงก์เพื่อดูหน้าเว็บที่คุณสามารถแก้ไขได้.

  การกำหนดเป้าหมายคำหลักด้วย Yoast

  ใช้รูปแบบเดียวกันในภาพถ่าย เขียนคำอธิบายเมตาที่ไม่ซ้ำกันสรุปสิ่งที่คุณเสนอในขณะที่รวมคำหลักของคุณในลักษณะที่เป็นธรรมชาติ สิ่งนี้สำคัญมากเพราะเป็นส่วนหนึ่งของ SEO ของคุณ ตรวจสอบให้แน่ใจว่าคุณไม่ได้ใช้เกินจำนวนอักขระสูงสุด 156 ตัว.

  นี่อาจเป็นสิ่งที่คุณต้องทำ คุณไม่สามารถรวมคำหลักไว้ใน URL (สิ่งนี้ใช้ได้กับหน้าแรกของเว็บไซต์ใด ๆ ) ดังนั้นจึงไม่เป็นไร ช่างภาพส่วนใหญ่ไม่ต้องการข้อความบนหน้าแรก (ในภาพหัวข้อบทความและเนื้อหาเป็นสีแดงด้วย“ ไม่”) ฉันเข้าใจว่าช่างภาพส่วนใหญ่ต้องการให้ภาพถ่ายพูดคุย แต่มันจะเป็นประโยชน์ต่อ SEO ของคุณหากคุณมีข้อความในหน้าแรกของคุณ มิฉะนั้น Google จะให้ภาพถ่ายของคุณไปเท่านั้น.

  ฉันขอแนะนำให้เพิ่ม “ช่างภาพงานแต่งงานชิคาโก” (หรือคำหลักของคุณคืออะไร) เป็นชื่อของคุณ จากนั้นใส่ย่อหน้าสั้น ๆ ของสิ่งที่คุณต้องการบอกผู้ชมของคุณรวมถึงคำหลักที่นี่ด้วย ด้วยรูปแบบและเลย์เอาท์ที่แตกต่างกันทั้งหมดคุณควรจะทำให้หน้าตานี้ดูดี. นี่เป็นตัวอย่างที่ดี ของเว็บไซต์ที่ใช้ข้อความในการออกแบบ.

  วิธีกำหนดเป้าหมายคำหลักหลายคำ
  หากคุณมีคำหลักหลายคำ (ที่รักพี่เลี้ยงคลอด ฯลฯ ) กำหนดเป้าหมายคำหลักหลัก (เช่นช่างภาพ Chicago) บนหน้าแรกของคุณ ตอนนี้สร้างหน้าใหม่สำหรับการถ่ายภาพแต่ละประเภทที่แตกต่างกัน สิ่งนี้จะช่วยให้คุณมีโอกาสได้อันดับที่สูงขึ้นสำหรับการถ่ายภาพประเภทเฉพาะเหล่านั้นเนื่องจากผู้ค้นหาจะพบหน้านั้นใน Google ไม่ใช่หน้าแรกของคุณ ตรวจสอบให้แน่ใจว่าแต่ละหน้ามีเนื้อหาที่ไม่ซ้ำเนื่องจากเนื้อหาที่ซ้ำกันคือ SEO no-no.

  หากต้องการเพิ่มประสิทธิภาพหน้าเว็บเหล่านั้นสำหรับคำหลักให้ใช้กลยุทธ์แบบเดียวกับที่อธิบายไว้ข้างต้นโดยตั้งค่า“ ช่างภาพ Chicago Baby” เท่านั้น (หรือประเภทของการถ่ายภาพใด ๆ จากนั้นปรับหน้าให้เหมาะสมโดยใช้ปลั๊กอิน SEO ของ Yoast หากคุณต้องการความช่วยเหลือในการใช้ Yoast เพื่อเพิ่มประสิทธิภาพเนื้อหาของคุณสำหรับแสงสีเขียวนี่คือวิดีโอ …

  ปรับภาพให้เหมาะสมสำหรับคำค้นหา

  ก่อนที่จะอัพโหลดรูปภาพไปยังไซต์ WordPress ของคุณตรวจสอบให้แน่ใจว่ามันมีชื่อไฟล์อธิบาย แทนที่จะใช้“ DSC27272” ชื่อไฟล์ที่ดีกว่าน่าจะเป็น“ ต้นวิลโลว์ที่พัดไปกลางสายลม”

  ต้นวิลโลว์กำลังเป่าลม

  ปรับภาพเพื่อให้โหลดเร็วขึ้น

  ปัญหาทั่วไปของเว็บไซต์ถ่ายภาพคือภาพมีขนาดใหญ่มาก ตั้งแต่ ความเร็วเว็บไซต์เป็นปัจจัยอันดับใน Google, คุณไม่ต้องการสิ่งนี้.

  โชคดีที่มีวิธีป้องกันไม่ให้ …

  แสดงรูปภาพที่ปรับขนาด
  ถ้า ภาพที่โดดเด่น เรียกร้องให้มีขนาด 150 x 150 แต่คุณใช้ภาพที่มีขนาด 300 x 300 คุณไม่ได้ใช้ขนาดภาพที่โดดเด่นที่ถูกต้อง สิ่งนี้จะทำให้ช้าลงเช่นเวลา 200% ในการแก้ปัญหานี้ให้เรียนรู้ขนาดที่ถูกต้องของภาพเด่นของคุณ (หรือแม้แต่ภาพในแถบเลื่อนของคุณ) และปรับขนาดในส่วนของสื่อด้วยขนาดที่ถูกต้อง.

  อีกตัวอย่างของการไม่แสดงภาพที่ปรับขนาดคือเมื่อคุณ ลากเพื่อปรับขนาด รูปภาพในเครื่องมือแก้ไขภาพ ปรับขนาดนี้ ภาพที่แสดง แต่ไม่ใช่ของจริง ไฟล์ภาพ (นี่คือสิ่งที่“ แสดงภาพที่ปรับขนาด”) วิธีการปรับขนาดภาพที่ถูกต้องอยู่ในไลบรารีสื่อ:

  แสดงรูปภาพที่ปรับขนาด

  ปรับภาพให้เหมาะสม
  ติดตั้ง ปลั๊กอิน WP Smush.it และไปที่สื่อ -> Smush.it จำนวนมาก -> เรียกใช้รูปภาพของฉันทั้งหมดผ่าน WP Smush.it ทันที (ภาพหน้าจอด้านล่าง) แค่นั้นแหละ! คุณสามารถ smush ภาพโดยอัตโนมัติเมื่ออัปโหลดภายใต้ การตั้งค่า -> สื่อ. ฉันชอบวิ่งไปด้วย EWWW Image Optimizer ซึ่งสามารถจับภาพที่พลาดโดย WP Smush.it.

  หากคุณไม่ต้องการยุ่งกับภาพหรือเพียงแค่ต้องการคำแนะนำเพิ่มเติมเกี่ยวกับการทำให้เว็บไซต์โหลดเร็วขึ้น คู่มือการเพิ่มประสิทธิภาพความเร็ว WordPress. มีเคล็ดลับดีๆอยู่มากมาย.

  ใช้ชื่อธุรกิจที่อยู่และหมายเลขโทรศัพท์ของคุณในส่วนท้ายของคุณ

  ฉันรู้ว่าฉันรักเคล็ดลับง่าย ๆ เช่นกัน…และสิ่งนี้ไม่ง่ายขึ้น สิ่งนี้จะช่วยให้มีความสอดคล้องของข้อมูลทั้งหมดที่ Google มองหา ใน WordPress คุณมักพบสิ่งนี้ภายใต้ตัวเลือกชุดรูปแบบ (มองหาพื้นที่ลิขสิทธิ์) หรือในตัวแก้ไข -> ฟุตบอล.

  นี่คือวิธีที่ฉันแสดงรายการของฉัน:
  สื่อออนไลน์ผู้เชี่ยวชาญ 1324 West Byron Street, Chicago IL 60613 | 847-271-2422

  รับลิงค์ไปยังเว็บไซต์ของคุณ

  ดูดีมาก! คุณมีไดเรกทอรีอยู่แล้วเว็บไซต์ของคุณได้รับการปรับให้เหมาะกับคำหลักของคุณและคุณได้ทำการปรับปรุงอื่น ๆ เพื่อปรับปรุงการถ่ายภาพ SEO ของคุณ แต่อย่าลืมเกี่ยวกับลิงค์ไปยังเว็บไซต์ของคุณเพราะมันมีความสำคัญ! เมื่อผู้คนเชื่อมโยงกับคุณมันเป็นสัญญาณที่แข็งแกร่งที่บอก Google ว่าเว็บไซต์ของคุณมีความสำคัญและจัดอันดับให้สูงขึ้น.

  ดังนั้นคุณจะได้รับลิงค์ได้อย่างไร?

  • ขอให้ลูกค้าเชื่อมโยงกับคุณ
  • การขอให้พันธมิตรเชื่อมโยงกับคุณ (เช่นคุณเป็นช่างภาพที่ต้องการ)
  • ไดเรกทอรีในท้องถิ่นเช่นเดียวกับจาก Moz Local และ Whitespark
  • หอการค้า
  • BBB
  • การเผยแพร่ในบทความ (เช่นใน Huffington Post)
  • การสร้างเนื้อหาที่มีประโยชน์ในบล็อกของคุณ (วิดีโอเป็นสิ่งที่ดีสำหรับเรื่องนี้)
  • ทำให้แน่ใจว่าคุณมีการออกแบบเว็บไซต์ที่ดี
  • แบ่งปันภาพถ่ายของคุณบนโซเชียลมีเดีย
  • แบ่งปันภาพถ่ายของคุณผ่านรายการอีเมล
  • เพิ่มปุ่มแชร์โซเชียลมีเดียในเว็บไซต์ของคุณ
  • การประชาสัมพันธ์ / การตลาดอื่น ๆ เพื่อให้เว็บไซต์ของคุณ“ อยู่ที่นั่น”

  เตะโซเชียลมีเดียของคุณเข้าเกียร์

  คุณรู้หรือไม่ว่ารูปสวย ๆ ที่คุณถ่ายเมื่อสัปดาห์ก่อน? คุณโพสต์ไว้ในบัญชี Facebook, Twitter, Google และ Instagram ของคุณหรือไม่? คุณควร! ใช้เวลาสร้างโปรไฟล์โซเชียลมีเดียและภาพหน้าปกที่ดี เพิ่มรูปภาพเขียนคำแนะนำและอื่น ๆ ตอนนี้ให้อัปเดตโปรไฟล์เหล่านั้นด้วยรูปภาพใหม่ ถ้างั้นคุณก็เป็นทองคำ.

  การบำรุงรักษา SEO อย่างต่อเนื่อง

  “การบำรุงรักษาหลัก” นั้นเกี่ยวข้องกับการขอให้ลูกค้าเพิ่มจำนวนเพื่อแสดงความคิดเห็นในหน้า Google My Business และ Yelp ของคุณ นอกจากนี้ยังอาจหมายถึงการสร้างไดเรกทอรีเพิ่มเนื้อหาที่มีประโยชน์ในบล็อกของคุณและโพสต์บนโซเชียลมีเดีย แต่เมื่อคุณติดตั้งเครื่องมือ WordPress SEO และปรับแต่ง, SEO ท้องถิ่น ควรบำรุงรักษาต่ำ.

  ฉันหวังว่าคุณจะพบว่ามีประโยชน์นี้! หากคุณเป็นเช่นนั้นโปรดแบ่งปัน :) หรือหากคุณมีคำถามเกี่ยวกับ WordPress SEO ของภาพถ่ายของคุณโปรดส่งความคิดเห็นมาที่ฉัน ดีใจที่ได้ช่วยเหลือคุณ.

  ไชโย,

  ทอมลายเซ็น

  Jeffrey Wilson Administrator
  Sorry! The Author has not filled his profile.
  follow me
   Like this post? Please share to your friends:
   Adblock
   detector
   map