WordPress SEO για φωτογράφους: Πώς να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες, τις παραπομπές και τον ιστότοπο του WordPress για υψηλότερη κατάταξη χαρτών Google

03.06.2020
Τοπικό SEO 'WordPress SEO για φωτογράφους: Πώς να βελτιστοποιήσετε τις εικόνες, τις παραπομπές και τον ιστότοπο του WordPress για υψηλότερη κατάταξη χαρτών Google
0 61 мин.

WordPress SEO για φωτογράφους


Εάν είστε φωτογράφος, διαθέτετε ιστότοπο WordPress και θέλετε να χρησιμοποιήσετε τοπικό SEO για να καταφέρετε υψηλότερη βαθμολογία στους Χάρτες Google + τοπικά αποτελέσματα για λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τη φωτογραφία, αυτός ο οδηγός είναι για εσάς.

Θα σας δείξω πώς να το χρησιμοποιήσετε Οι τοπικοί παράγοντες κατάταξης αναζήτησης της Google για να βελτιώσετε την κατάταξη βελτιστοποιώντας τη σελίδα Google My Business, παραπομπές, φωτογραφίες και πώς να χρησιμοποιήσετε την προσθήκη SEO του Yoast για βελτιστοποίηση περιεχομένου. Ανεξάρτητα από το είδος της φωτογραφίας που κάνετε, είναι πραγματικά εύκολο να κάνετε WordPress SEO για φωτογράφους (το τοπικό SEO είναι συνήθως πολύ πιο εύκολο από το εθνικό SEO). Μπορεί να χρειαστούν 3-6 εβδομάδες για να δείτε αποτελέσματα (η Google χρειάζεται χρόνο για ενημέρωση), αλλά μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε Αναλυτικά στοιχεία αναζήτησης του Google Search Console για να παρακολουθείτε τις βαθμολογίες, τα κλικ και τη συνολική επισκεψιμότητα από το SEO.

SEO για φωτογράφους

Τώρα ας περάσουμε σε αυτό…

Κατανόηση των τοπικών παραγόντων κατάταξης SEO της Google

Ανεξάρτητα από τον κλάδο στον οποίο βρίσκεστε, εάν κάνετε τοπικό SEO, αυτοί είναι οι παράγοντες κατάταξης που σχετίζονται με το Google. Προέρχονται από Μόζ που κάνει μια έρευνα για τους παράγοντες κατάταξης της Google κάθε 2 χρόνια. Αυτό μας λέει σε ποιους βασικούς παράγοντες κατάταξης πρέπει να επικεντρωθούμε.

Παράγοντες τοπικής αναζήτησης-κατάταξης

Αυτοί είναι από τους τοπικούς παράγοντες κατάταξης αναζήτησης του 2015, αλλά οι περισσότεροι από αυτούς δεν έχουν αλλάξει…

Top-20-Local-Search-Ranking-Factors

Τα αναλύω στο μάθημά μου (ρίξτε μου ένα σχόλιο εάν χρειάζεστε διευκρινίσεις για οτιδήποτε), αλλά εδώ είναι μια μετάφραση με πιο πρακτικές συμβουλές:

 • Συμπληρώστε τη σελίδα Google My Business (συμπληρώστε και επαληθεύστε το προφίλ σας)
 • Εγγραφείτε για γενικές παραπομπές (Yelp), τοπικούς (COC) και καταλόγους φωτογραφίας
 • Λάβετε κριτικές στη σελίδα σας στο Google My Business, στο Yelp, και άλλα
 • Χρησιμοποιήστε ένα θέμα φωτογραφίας WordPress με δυνατότητα απόκρισης και φιλικό προς το SEO
 • Χρησιμοποιήστε την κύρια λέξη-κλειδί σας στην αρχική σελίδα σας (χρησιμοποιώντας την προσθήκη SEO του Yoast)
 • Λάβετε συνδέσμους από πελάτες, καταλόγους, τοπικούς ιστότοπους, σχετικούς ιστότοπους φωτογραφίας
 • Συμπληρώστε τα προφίλ κοινωνικών μέσων, λάβετε ακόλουθους, δημοσιεύστε ενημερώσεις

Συμπληρώστε τη σελίδα Google My Business

Αυτός είναι ο ευκολότερος τρόπος για να βελτιώσετε τις κατατάξεις σας στους Χάρτες Google. Στην πραγματικότητα πρέπει να έχετε Σελίδα Google My Business ακόμη και να εμφανίζονται στους Χάρτες Google. Κάντε το προφίλ σας 100% ολοκληρωμένο.

Προσθέστε τον ιστότοπό σας, τις ώρες και καταχωρίστε τους «φωτογράφους» ως κατηγορία. Εάν είστε φωτογράφος γάμου, καταχωρίστε την ως την κύρια κατηγορία σας και στη συνέχεια καταχωρίστε τη λέξη “φωτογράφος” ως δευτερεύουσα κατηγορία. Τώρα γράψτε μια λεπτομερή εισαγωγή, επαληθεύστε τη σελίδα σας και ολοκληρώστε το προφίλ σας. Εάν έχετε ήδη μια σελίδα Google My Business, μην δημιουργήσετε διπλή καταχώριση.

Σελίδα Google My Business

Βελτιώστε τις καταχωρίσεις καταλόγου με το Moz Local

Τοπικός πίνακας ελέγχου Moz

Εκτελέστε τον ιστότοπό σας και τον ταχυδρομικό κώδικα Moz Local για να λάβετε μια αναφορά για τους καταλόγους σας. Θα λάβετε βαθμολογία και προτάσεις για τη βελτίωση ορισμένων από τους πιο σημαντικούς καταλόγους…

Moz Local

Κάντε κλικ στις διαφορετικές καρτέλες, δείτε τις κόκκινες ειδοποιήσεις για να δείτε ποια στοιχεία χρειάζονται διόρθωση και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τους συνδέσμους “ενημέρωση λίστας” για να βελτιώσετε αυτούς τους καταλόγους. Παρατηρήστε πόσο σημαντική είναι η συνοχή των πληροφοριών (όνομα επιχείρησης, διεύθυνση, τηλέφωνο, κατηγορίες) και χωρίς αντιγραφή. Εάν δεν θέλετε να το κάνετε αυτό, μπορείτε πληρώστε Moz 84 $ / έτος. Ωστόσο, είναι συνήθως θέμα προσθήκης φωτογραφιών και βεβαιωθείτε ότι το προφίλ σας είναι συνεπές και 100% ολοκληρωμένο.

Τοπικές ατελείς καταχωρίσεις Moz

Δημιουργήστε περισσότερους καταλόγους με το Whitespark

Τώρα που έχετε τους βασικούς καταλόγους σας, ας χτίσουμε περισσότερα. Αυτό θα βελτιώσει περαιτέρω την κατάταξή σας, οπότε μην πιστεύετε ότι αυτό είναι χάσιμο χρόνου – σίγουρα δεν είναι. Αυτά είναι τα είδη των επιπλέον βημάτων που θα σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους ανταγωνιστές. Σημειώστε ότι ο όγκος παραπομπών είναι ένας άμεσος παράγοντας κατάταξης στο τοπικό γράφημα πίτας SEO (κίτρινη ενότητα) – τόσο περισσότερο.

Κορυφαίοι κατάλογοι στο διαδίκτυο

Κάντο μόνος σουχρησιμοποιήστε τη λίστα των κορυφαίων 50 καταλόγων του Whitespark
Ενοικίαση Whitesparkπληρώστε Whitespark εφάπαξ χρέωση 4-5 $ ανά κατάλογο (αξίζει)

Ρωτήστε τους πελάτες για κριτικές

Διαδικτυακές κριτικές στο Google My Business

Το Google My Business και το Yelp είναι τα πιο σημαντικά. Απλά επικοινωνήστε με τους πελάτες μετά την εργασία και ζητήστε ένα ανασκόπηση (αφήστε τους οδηγίες με έναν σύνδεσμο προς τη σελίδα σας στο Google My Business και στο Yelp). Κάντε αυτό ως προτεραιότητα, καθώς οι κριτικές είναι καλές τόσο για την επωνυμία όσο και για το SEO. Μερικές φορές φιλτράρονται οι νόμιμες κριτικές του Yelp διαβάστε αυτήν την ανάρτηση για να μάθετε πώς να το αποφύγετε.

Χρησιμοποιήστε ένα θέμα φωτογραφίας φιλικό προς το SEO

Ας μιλήσουμε για τη βελτιστοποίηση του ιστότοπού σας – που ξεκινά με το θέμα του WordPress. Θέλετε ένα θέμα φιλικό προς το SEO, να ανταποκρίνεται, να είναι ασφαλές και να φορτώνεται γρήγορα. Ταυτόχρονα, το θέμα σας θα πρέπει να δημιουργηθεί από έναν αξιόπιστο προγραμματιστή, ώστε να μην σας ξεπεράσει.

Θέμα φωτογράφου Djazz WordPress

Η λίστα των θεμάτων φωτογραφίας μου είναι ένα καλό μέρος για να ξεκινήσετε. Έχουν όλα τα χαρακτηριστικά φιλικά προς το SEO που αναφέρονται παραπάνω και είναι όλα ενσωματωμένα στο Πλαίσιο Genesis το οποίο προτείνει ο Yoast, ο Matt Cutts της Google και ο ιδρυτής του WordPress – Matt Mullenweg. Αν δεν ξέρετε τι είναι το Genesis τότε μπορείτε να το διαβάσετε Ιστοσελίδα StudioPress. Αλλά είναι ο καλύτερος τρόπος για να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο φωτογραφίας WordPress που είναι φιλικός προς το SEO.

Μάθετε τις λέξεις-κλειδιά σας

Εάν δεν έχετε μάθει τις λέξεις-κλειδιά που σχετίζονται με τη φωτογραφία, δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό…

Λέξεις-κλειδιά SEO φωτογραφίας

Απλά πηγαίνετε στο google.com και πληκτρολογήστε τις λέξεις-κλειδιά σας χρησιμοποιώντας αυτήν τη μορφή. Αυτόματη συμπλήρωση Google θα συμπληρώσει το κενό με τις πιο κοινές φράσεις που αναζητούν οι άνθρωποι, με υψηλότερες φράσεις να έχουν περισσότερες αναζητήσεις από τις χαμηλότερες. Απλώς βεβαιωθείτε ότι ο τελευταίος χαρακτήρας που πληκτρολογείτε είναι μια υπογράμμιση “_”, ώστε η Google να συμπληρώσει το κενό. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε άλλους συνδυασμούς.

Λάβετε υπόψη ότι η 1 κύρια λέξη-κλειδί σας (π.χ. Chicago Wedding Photographer) θα πρέπει να στοχεύει στην αρχική σελίδα. Εάν έχετε πολλές λέξεις-κλειδιά (μωρό, νταντά, μητρότητα κ.λπ.) θα πρέπει να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα για καθεμία από αυτές για καλύτερη στόχευση λέξεων-κλειδιών.

Αυτό με οδηγεί στο επόμενο βήμα…

Στοχεύστε λέξεις-κλειδιά χρησιμοποιώντας το WordPress SEO Plugin του Yoast

Yoast WordPress SEOf Plugin

Θα χρησιμοποιήσετε Plugin SEO του Yoast να στοχεύσετε λέξεις-κλειδιά στον ιστότοπό σας. Αυτό είναι όπου πολλοί φωτογράφοι συγκλονίζονται. Όχι, γιατί το έκανα πολύ εύκολο.

Βήμα 1 – Διαμόρφωση των ρυθμίσεων Yoast
Μόλις εγκαταστήσετε το Yoast, προχωρήστε και κατεβάστε αυτό το αρχείο zip παρακάτω το οποίο περιλαμβάνει τις ρυθμίσεις Yoast που χρησιμοποιώ. Ανεβάστε το στον ιστότοπό σας WordPress χρησιμοποιώντας την καρτέλα SEO στην αριστερή πλευρά του πίνακα ελέγχου. Θα μεταβείτε στα Εργαλεία -> Εισάγω και εξάγω -> Εισαγωγή. Ανεβάστε το αρχείο zip.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΜΟΥ (ZIP FILE)

Θα χρειαστεί να πλοηγηθείτε στις ρυθμίσεις του Yoast και να αλλάξετε μερικά πράγματα…

 • Γενικά -> Πληροφορίες εταιρείας (συμπληρώστε τα με τα στοιχεία σας και ανεβάστε ένα προεπιλεγμένο λογότυπο που θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 200 x 200 pixel)
 • Γενικά -> Εργαλεία για Webmasters (δείτε το βίντεο παρακάτω)
 • Κοινωνικές ρυθμίσεις -> συμπληρώστε το με τους δικούς σας συνδέσμους κοινωνικών μέσων
 • Προχωρημένο -> Τριμμένη φρυγανιά -> χρησιμοποιήστε το δικό σας όνομα εταιρείας

Βήμα 2 – Στόχευση λέξεων-κλειδιών στον ιστότοπό σας
Όπως ανέφερα νωρίτερα, θέλετε να στοχεύσετε 1 κύρια λέξη-κλειδί στην αρχική σας σελίδα. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε στην καρτέλα SEO του Yoast στα αριστερά του πίνακα ελέγχου σας -> Τίτλοι & Μέτα -> Αρχική σελίδα Θα πρέπει να μπορείτε να συμπληρώσετε τον τίτλο SEO και τη μετα-περιγραφή σας εδώ (αυτό είναι το κείμενο που εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google) ή κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να δείτε τη σελίδα όπου μπορείτε να το επεξεργαστείτε.

Στόχευση λέξεων-κλειδιών με Yoast

Χρησιμοποιήστε την ίδια μορφή στη φωτογραφία. Γράψτε μια μοναδική μετα-περιγραφή που συνοψίζει τι προσφέρετε ενώ συμπεριλαμβάνετε τη λέξη-κλειδί σας με τρόπο που ακούγεται φυσικό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, καθώς είναι η πρώτη γραμμή του SEO σας. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι δεν υπερβαίνετε το όριο χαρακτήρων των 156.

Αυτό μπορεί να είναι το μόνο που πρέπει να κάνετε. Δεν μπορείτε να συμπεριλάβετε τη λέξη-κλειδί στη διεύθυνση URL (αυτό ισχύει για την αρχική σελίδα οποιουδήποτε ιστότοπου), επομένως είναι εντάξει. Οι περισσότεροι φωτογράφοι προτιμούν να μην έχουν κείμενο στην αρχική σελίδα (στη φωτογραφία η επικεφαλίδα του άρθρου και το περιεχόμενο είναι κόκκινο με “όχι”). Κατανοώ ότι οι περισσότεροι φωτογράφοι προτιμούν να αφήνουν τις φωτογραφίες να μιλούν, αλλά θα ωφελήσει το SEO σας εάν συμπεριλάβετε κείμενο στην αρχική σας σελίδα. Διαφορετικά, η Google θα έχει μόνο τις φωτογραφίες σας να περάσουν.

Προτείνω να προσθέσετε τον τίτλο “Φωτογράφος γάμου του Σικάγου” (ή όποια και αν είναι η κύρια λέξη-κλειδί σας). Στη συνέχεια, συμπεριλάβετε μια σύντομη παράγραφο για το τι θέλετε να πείτε στο κοινό σας, ενώ συμπεριλαμβάνετε επίσης τη λέξη-κλειδί εδώ. Με όλες τις διαφορετικές τυπογραφίες και σχεδιαγράμματα, θα πρέπει να μπορείτε να το κάνετε αυτό ωραίο. Εδώ είναι ένα καλό παράδειγμα ενός ιστότοπου που χρησιμοποιεί κείμενο στη σχεδίαση.

Πώς να στοχεύσετε πολλές λέξεις-κλειδιά
Εάν έχετε πολλές λέξεις-κλειδιά (μωρό, νταντά, μητρότητα κ.λπ.), στοχεύστε την κύρια λέξη-κλειδί (π.χ. Σικάγο Φωτογράφος) στην αρχική σας σελίδα. Τώρα δημιουργήστε μια νέα σελίδα για κάθε διαφορετικό τύπο φωτογραφίας. Αυτό σας δίνει μια καλύτερη πιθανότητα κατάταξης υψηλού επιπέδου για αυτούς τους συγκεκριμένους τύπους φωτογραφίας, καθώς οι ερευνητές θα βρουν αυτή τη σελίδα στο Google – όχι στην αρχική σας σελίδα. Βεβαιωθείτε ότι κάθε σελίδα περιέχει μοναδικό περιεχόμενο, καθώς το διπλό περιεχόμενο είναι SEO-όχι.

Για να βελτιστοποιήσετε αυτές τις σελίδες για τις λέξεις-κλειδιά τους, χρησιμοποιήστε τις ίδιες στρατηγικές που περιγράφονται παραπάνω, ορίστε μόνο το “Chicago Baby Photographer” (ή οποιονδήποτε τύπο φωτογραφίας) ως τη λέξη-κλειδί εστίασης. Στη συνέχεια, βελτιστοποιήστε αυτήν τη σελίδα χρησιμοποιώντας την προσθήκη SEO του Yoast. Εάν χρειάζεστε βοήθεια με τη χρήση του Yoast για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου σας για πράσινα φώτα, ακολουθεί ένα βίντεο…

Βελτιστοποίηση εικόνων για λέξεις-κλειδιά

Πριν ανεβάσετε μια εικόνα στον ιστότοπό σας στο WordPress, βεβαιωθείτε ότι έχει ένα περιγραφικό όνομα αρχείου. Αντί να χρησιμοποιήσετε το “DSC27272” ένα καλύτερο όνομα αρχείου θα ήταν “ιτιές που φυσούν στον άνεμο.”

Ιτιά που πνέουν στον άνεμο

Βελτιστοποίηση εικόνων για γρήγορη φόρτωση

Ένα κοινό πρόβλημα με τους ιστότοπους φωτογραφίας είναι ότι οι εικόνες είναι τόσο μεγάλες, χρειάζονται για πάντα για φόρτωση. Από Η ταχύτητα του ιστότοπου αποτελεί παράγοντα κατάταξης στο Google, δεν το θες αυτό.

Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί τρόποι για να αποφευχθεί αυτό…

Προβολή κλιμακωτών εικόνων
Αν ένα επιλεγμένη εικόνα απαιτεί διαστάσεις 150 x 150, αλλά χρησιμοποιείτε μια εικόνα που είναι 300 x 300, δεν χρησιμοποιείτε τις σωστές διαστάσεις της επιλεγμένης εικόνας. Αυτό θα προκαλέσει βραδύτερους χρόνους κατά 200%. Για να το λύσετε, μάθετε τις σωστές διαστάσεις των επιλεγμένων εικόνων σας (ή ακόμα και εικόνων στο ρυθμιστικό σας) και αλλάξτε το μέγεθός τους στην ενότητα πολυμέσων με τις σωστές διαστάσεις.

Ένα άλλο παράδειγμα μη προβολής κλιμακωτών εικόνων είναι όταν είστε σύρετε για αλλαγή μεγέθους μια εικόνα στον οπτικό επεξεργαστή. Αυτό αλλάζει το μέγεθος του εμφανιζόμενη εικόνα αλλά όχι το πραγματικό αρχείο εικόνας (αυτό σημαίνει “εξυπηρετήστε κλιμακωτές εικόνες”). Ο σωστός τρόπος αλλαγής μεγέθους εικόνων είναι στη βιβλιοθήκη πολυμέσων:

Προβολή κλιμακωτών εικόνων

Βελτιστοποίηση εικόνων
Εγκαταστήστε το Πρόσθετο WP Smush.it και μεταβείτε στο Media -> Μαζικό Smush.it -> Εκτελέστε όλες τις εικόνες μου μέσω του WP Smush.it τώρα (παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης). Αυτό είναι! Μπορείτε να συνθλίψετε αυτόματα εικόνες μόλις ανεβάσετε Ρυθμίσεις -> Μεσο ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ. Μου αρέσει να τρέχω επίσης EWWW Image Optimizer που μπορεί να τραβήξει εικόνες που χάθηκαν από το WP Smush.it.

Εάν δεν θέλετε να χάσετε εικόνες ή απλά θέλετε περισσότερες συμβουλές για να κάνετε τον ιστότοπό σας να φορτώνεται πιο γρήγορα, δείτε το δικό μου Οδηγός βελτιστοποίησης ταχύτητας WordPress. Υπάρχουν τόνοι καλών συμβουλών εκεί.

Χρησιμοποιήστε το όνομα της επιχείρησής σας, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο # στο υποσέλιδο σας

Ξέρω, μου αρέσουν και οι εύκολες συμβουλές… και αυτό δεν γίνεται πιο εύκολο. Αυτό βοηθά με όλη τη συνοχή των πληροφοριών που αναζητά η Google. Στο WordPress, συνήθως το βρίσκετε στις Επιλογές θέματος (αναζητήστε την περιοχή πνευματικών δικαιωμάτων) ή στον Επεξεργαστή -> Υποσέλιδο.

Δείτε πώς παραθέτω τη δική μου:
Διαδικτυακοί μάστερ μέσων | 1324 West Byron Street, Σικάγο IL 60613 | 847-271-2422

Λήψη συνδέσμων στον ιστότοπό σας

Φαίνεται καλό μέχρι τώρα! Έχετε δημιουργήσει τους καταλόγους σας, ο ιστότοπός σας έχει βελτιστοποιηθεί για τις λέξεις-κλειδιά σας και έχετε κάνει κάποιες άλλες βελτιστοποιήσεις για να βελτιώσετε τη φωτογραφία σας SEO. Αλλά μην ξεχνάμε συνδέσμους προς τον ιστότοπό σας, καθώς είναι απαραίτητοι! Όταν οι χρήστες συνδέονται μαζί σας, είναι ένα ισχυρό μήνυμα που λέει στο Google ότι ο ιστότοπός σας είναι σημαντικός και να τον κατατάξει υψηλότερα.

Λοιπόν, πώς παίρνετε συνδέσμους?

 • Ζητώντας από τους πελάτες να συνδεθούν μαζί σας
 • Ζητώντας από τους συνεργάτες να συνδεθούν μαζί σας (π.χ. είστε ο προτιμώμενος φωτογράφος κάποιου)
 • Τοπικοί κατάλογοι όπως αυτοί από το Moz Local και το Whitespark
 • Εμπορικό Επιμελητήριο
 • BBB
 • Δημοσίευση σε άρθρα (π.χ. στο Huffington Post)
 • Δημιουργία χρήσιμου περιεχομένου στο ιστολόγιό σας (τα βίντεο είναι καλά για αυτό)
 • Βεβαιωθείτε ότι έχετε ωραίο σχεδιασμό ιστότοπου
 • Κοινή χρήση της φωτογραφίας σας στα κοινωνικά μέσα
 • Κοινή χρήση της φωτογραφίας σας μέσω λίστας email
 • Προσθέστε κουμπιά κοινής χρήσης μέσων κοινωνικής δικτύωσης στον ιστότοπό σας
 • Άλλη διαφήμιση / μάρκετινγκ για να μεταφέρετε τον ιστότοπό σας “εκεί έξω”

Μετακινήστε τα κοινωνικά σας μέσα στο γρανάζι

Ξέρετε ότι η φοβερή εικόνα που τραβήξατε την άλλη εβδομάδα; Το δημοσιεύσατε στο λογαριασμό σας στο Facebook, το Twitter, το Google και το Instagram; Θα έπρεπε! Αφιερώστε λίγο χρόνο δημιουργώντας ωραία προφίλ κοινωνικών μέσων και εικόνες εξωφύλλου. Προσθέστε τις φωτογραφίες σας, γράψτε μια εισαγωγή και ούτω καθεξής. Τώρα συνεχίστε να ενημερώνετε αυτά τα προφίλ με νέες φωτογραφίες. Τότε είσαι χρυσός.

Συνεχής συντήρηση SEO

Η κύρια “συντήρηση” περιλαμβάνει το να ζητάτε από περισσότερους πελάτες να υποβάλλουν κριτικές στη σελίδα σας στο Google My Business και στο Yelp. Μπορεί επίσης να σημαίνει δημιουργία περισσότερων καταλόγων, προσθήκη χρήσιμου περιεχομένου στο ιστολόγιό σας και δημοσίευση σε κοινωνικά μέσα. Αλλά μόλις ρυθμίσετε με όλα τα εργαλεία και τις τροποποιήσεις SEO WordPress, τοπικό SEO θα πρέπει να είναι πολύ χαμηλή συντήρηση.

Ελπίζω να το βρήκατε χρήσιμο! Αν το κάνατε, μοιραστείτε 🙂 ή αν έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με το WordPress SEO της φωτογραφίας σας, ρίξτε μια γραμμή στα σχόλια. Χαίρομαι που θα σας βοηθήσω.

Στην υγειά σας,

Τομ υπογραφή

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector