7 strategii locale de SEO pentru a obține un nivel mai ridicat pe hărțile Google și rezultatele localizate (pe baza factorilor de clasificare locală Google)

locale-SEO-strategii


Doriți să utilizați seo local pentru a obține mai mulți clienți geografici?

Îți voi arăta cum să folosești Factorii locali de clasificare SEO Google pentru a optimiza site-ul dvs. web și prezența online pentru a obține un nivel mai mare în Google Maps și în listările organice localizate (rezultatele albastre din Google Maps). Voi acoperi Compania mea Google, recenzii, directoare (denumite și referințe în SEO local), creând pagini de destinație specifice locației și alte strategii locale de SEO. Vă voi arăta, de asemenea, cum să optimizați pentru o locație, precum și cum să optimizați pentru mai multe locații.

Aceștia sunt factorii CORE necesari pentru a obține un nivel mai ridicat în Google Maps și, deși există o mulțime de alți factori, majoritatea oamenilor nu au fundamentele. Vă recomand să luați ceva timp pentru a le reduce mai întâi, apoi folosiți-le complet ghid local seo pentru a optimiza pentru alți factori precum optimizarea vitezei, remedierea erorilor în Google Search Console și adăugarea Pagini AMP. Acest ghid vă arată cum să faceți totul și, în timp ce este specific pentru WordPress, majoritatea articolelor sunt universale, indiferent de ce rulați site-ul dvs. web (deoarece factorii locali locali rămân mereu la fel).

Cuprins

 1. Faceți ca afacerea dvs. Google să fie completată 100%
 2. Creați profiluri pe alte directoare
 3. Solicitați clienții pentru recenzii
 4. Trimiteți informații despre afaceri agenților de top de date
 5. Creați pagini specifice locației
 6. Pune-ți jocul pe rețelele de socializare
 7. Obțineți legături de la blogging, clienți, parteneri, publicitate

1. Faceți afacerea dvs. Google Pagina 100% completă

Revendicați-vă Pagina mea de afaceri Google și completează-l pentru a fi 100% complet. Dacă nu aveți deja o pagină, creați-o, dar ar trebui să aveți doar 1 pentru locație fără NO duplicate. Enumerați toate categoriile relevante, încărcați fotografii profesionale, inclusiv un logo și faceți tot ce vă solicită să faceți. Nu uitați să o faceți verificați pagina și setați o adresă URL personalizată (ar trebui să fie numele companiei tale). Există o filă „editați informații” și „fotografii”, care ar trebui să fie ambele 100%. Dacă are sens pentru afacerea dvs., puteți obține și un tur virtual al unui furnizor preferat de Google.

google-my-business-profil

Pagina Afacerii mele este ceea ce apare în Hărțile Google și atunci când oamenii vă Google numele companiei (în partea dreaptă a rezultatelor căutării). Este inima SEO locală, așa că faceți-o legitimă!

Google Local Business SEO SEO

Vreau să subliniez faptul că, dacă ai deja o pagină de afaceri Google, NU vrei să creezi un duplicat sau să concureze cu pagina ta principală – și, eventual, să penalizezi clasamentul. Pentru a verifica dacă aveți deja o pagină de afaceri Google, conduceți-vă afacerea Moz Local sau căutați afacerea Google Map Maker. Dacă găsiți o pagină duplicată, ștergeți-o conectarea la Compania mea Google și selectați pagina pe care doriți să o gestionați. Accesați fila din meniul din stânga sus și faceți clic pe „Setări” apoi derulați până la capăt până vedeți „șterge pagina”.

2. Creați profiluri pe alte directoare

Directoarele online (denumite și referințe în SEO local) sunt factorul de clasare nr. 2, # 5 și 14 în Google Maps. În general, este aproximativ 25% din modul în care sunteți clasat. Crearea de profiluri complete 100% pe site-urile de top ale directorului poate fi obositoare, dar este extrem de importantă pentru clasamentele dvs. localizate..

Puteți face asta singur folosind lista mea de directoare de top online sau de utilizare Pagina cu resurse Whitespark care are liste de citări de top în funcție de oraș, țară și categorie. Alternativ, îl puteți externaliza folosind Serviciul de trimitere a citărilor de Whitespark care este de 4-5 dolari pe referință. Acest lucru îl folosesc pentru TOȚI clienții mei SEO locali și i-a ajutat pe mulți dintre ei să se clasifice # 1 în Google Maps.

Whitespark are un Recenzie 4,9 / 5 stele pe Google cu peste 120 de recenzii și este o taxă unică în comparație cu companii precum Yext care percep taxe permanente. Practic, completați un aport, Whitespark va crea citările în aproximativ 3 săptămâni, apoi vă vor trimite un raport de urmărire cu noile URL-uri ale citărilor și 1 autentificare universală. Este foarte ușor și ar trebui să observați o îmbunătățire a clasamentului dvs. în termen de 2-3 luni odată ce citările se indexează și Google actualizează rezultatele căutării locale. În cele din urmă, nu uitați să folosiți Moz Local pentru a corecta problemele cu cele mai bune 15 citări ale tale. Aș face Compania mea pe Google, apoi Moz Local, apoi Whitespark.

Doar pentru a trece în revistă, veți dori să utilizați Moz Local pentru a remedia cele mai bune 15 directoare (referințe) …

Moz Local

Apoi folosiți Whitespark pentru a crea citări suplimentare, deoarece acestea reprezintă aproximativ 25% din SEO local. Puteți utiliza pagina resurselor lor pentru a construi acestea singure, sau puteți externaliza la Whitespark pentru 4-5 dolari pe referință. Trebuie doar să completați apoi aportul și să lăsați să finalizeze treaba în aproximativ 2-3 săptămâni.

referințe bibliografice-cu-oraș

3. Cereți clienți pentru recenzii

opinii reprezintă aproximativ 10% din clasamentele Google Map, dar sunt cea mai importantă parte a SEO local din motive evidente. Oamenii văd recenzii atunci când vă caută numele companiei și apar și cuvinte cheie localizate fără marcă, precum „Chicago Wedding Photographer”.

Aveți nevoie de aproximativ 5 recenzii pe pagina Afacerii mele pe Google pentru ca stelele să apară pe Google, dar cu cât cu atât mai bine. Dacă Google cheie cuvântul dvs. cheie principal și vedeți că competitorul cel mai bine cotat are 20 de recenzii, ar trebui să aveți cel puțin 21. După ce aveți mai multe recenzii decât concurenți pe Google My Business, accesați directoarele Yelp și nișele precum WeddingWire sau UrbanSpoon. Știu că recenziile pot fi o durere, dar pentru SEO local, acesta este principalul mod în care vei construi o reputație online solidă, în timp ce se clasează mai sus în Google Maps.

Recenzii Google pentru SEO

4. Trimiteți informațiile despre afaceri agenților de top de date

Există 3 agregatoare de date majore care îți trimit informațiile despre afacerile locale către milioane de alte site-uri web. Ar trebui să vă înscrieți și să creați un profil frumos pe fiecare dintre aceste site-uri web …

5. Creați pagini specifice locației

Primul pas pentru crearea de pagini orientate geografic este învățarea ce expresii caută oamenii. Utilizare Complet automat Google să aveți Google „completați golul” folosind caracterul de subliniere pentru a obține sugestii de cuvinte cheie. Puteți utiliza, de asemenea Exploratorul de cuvinte cheie Moz pentru a obține idei suplimentare de cuvinte cheie, dar asigurați-vă că scrieți TOATE serviciile de diferență pe care le caută …

Fotografii cuvinte cheie SEO

Dacă aveți doar un cuvânt cheie principal (de exemplu, Chicago Newborn Photographer), atunci ar trebui să vizați acest lucru pe pagina dvs. de pornire utilizând strategiile enumerate în imaginea de mai jos.

Dacă aveți mai multe cuvinte cheie (Chicago Newborn Photographer, Chicago Portrait Portrait…) apoi creează o pagină separată pentru ca fiecare să vizeze mai bine fiecare cuvânt cheie. Dacă aveți mai multe locații va trebui, de asemenea, să creați o pagină nouă (uneori mai multe pagini) pentru fiecare locație, în funcție de câte cuvinte cheie sunt căutate în orașul respectiv. Regula generală este că fiecare pagină poate viza doar 1 cuvânt cheie (serviciu) într-o locație.

După ce știi cuvintele cheie, creează-ți paginile de destinație geo-direcționate …

la nivel local optimizat-aterizare pagină

Observați că conținutul este unic pentru locația acestuia (Boynton Beach). Cuvântul cheie „Boynton Beach Dentist” este, de asemenea, prezent în titlul paginii, URL, eticheta titlului, meta descriere, etc.. Fiecare pagină ar trebui să aibă conținut complet unic și ar trebui să evitați utilizarea „căutați și înlocuiți paginile” unde copiați pagini, apoi schimbați câteva cuvinte. Aceasta nu este o strategie bună și numai paginile cu conținut unic bine conceput, scris despre un anumit cuvânt cheie specific, vor avea un nivel ridicat.

6. Pune-ți jocul pe rețelele de socializare

facebook-dimensiuni

Cele mai multe afaceri de succes au cel puțin o prezență pe principalele rețele sociale, iar Google caută acest lucru. Asigurați-vă că profilurile dvs. de social media sunt completate complet și că le publicați oarecum regulat. Chiar și 1 post / săptămână este mai bun decât nimic.

7. Obține legături de la blogging, clienți, parteneri, publicitate

Linkuri către site-ul dvs. web sunt aproximativ 20%, dar multe persoane sunt confuze cu privire la modul de a le obține. Primul asigurați-vă că site-ul dvs. web este bine proiectat și are conținut (de ex. articole utile pe blog) la care oamenii vor de fapt să le facă legătura. Aceste articole ar trebui optimizate pentru un cuvânt cheie non-promoțional găsit în Google Autocomplete (de exemplu, costul mediu al fotografului de nuntă din Chicago). Pe măsură ce acumulați articole pe blog și mai mult conținut pe site-ul dvs. web, puteți începe să faceți referire la alte pagini / postări pe care le-ați scris în conținutul dvs. Acestea sunt numite legături interne și sunt un mod natural de a construi link-uri către site-ul dvs. organic. Veți avea nevoie de o cantitate bună de conținut!

Puteți contacta și alți proprietari de site-uri web de la cine credeți că puteți obține un link de la. Gândiți-vă la alte afaceri locale din zona dvs., parteneri de afaceri, prieteni sau clienți și furnizori. Poate că unele companii au un partener sau o pagină de mărturie pe care puteți obține un link. Cheia este transformarea relațiilor de afaceri în mențiuni de pe un site web – sub forma unui link.

Vezi si: Ghid local SEO pentru WordPress

Sper că ai găsit aceste strategii SEO locale utile, astfel încât să le poți folosi cu propriile cuvinte cheie! Dacă aveți întrebări, lăsați-mi un comentariu și voi fi bucuros să vă ajut. Altfel, dacă v-a plăcut articolul meu, vă rugăm să-l împărtășiți și celorlalți care și-ar dori.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map