Com milloren les revisions positives per a les empreses locals (consell: són el 8,9% del SEO, però es mostren en un munt de llocs)

03.06.2020
SEO local 'Com milloren les revisions positives per a les empreses locals (consell: són el 8,9% del SEO, però es mostren en un munt de llocs)
0 9 мин.

Hi ha cap mena de dubte de les ressenyes SEO local. Es mostren a Google Maps, quan la gent busca el vostre nom empresarial i és del 8,9% Factors locals de classificació de la cerca de Google.


ressenyes locals-seo

No estic aquí per compartir estadístiques sobre la importància de les ressenyes, ja que estic segur que ja ho sé. Però quins perfils són més importants? Ha dirigit el seu negoci Moz Local i han creat perfils complets i coherents al web llocs web destacats? Com es pot evitar el filtre de revisió de Yelp i com es respon a les ressenyes negatives mentre s’agraeix la gent bona? Aquest és el tipus de coses (realment útils) que passaré. Entrem, doncs, bé …

Taula de continguts

 1. Les revisions són un 8,4% dels factors de classificació de la cerca local
 2. Google My Business és normalment el perfil més important
 3. Evitar el filtre de revisió de Yelp
 4. Respon a comentaris
 5. On apareixen les ressenyes en línia
 6. Llocs web per llistar-hi
 7. Afegiu comentaris d’usuaris al vostre lloc web

1. Les revisions són un 8,4% dels factors de classificació de la cerca local

El 8,4% de les revisions són Factors locals de classificació de la cerca de Google i tot i que això pot semblar petit, ja sabeu que el 90% de les persones utilitzen les ressenyes per decidir amb qui fan negocis.

criteris de rànquing-factor

Revisar els factors de classificació

 • Quantitat de ressenyes natives de Google Maps (amb text)
 • Quantitat de ressenyes tradicionals de tercers
 • Velocitat global de les ressenyes (natives + de tercers)
 • Paraules clau de producte / servei a les ressenyes
 • Quantitat de revisions dels revisors d’autoritats
 • Autoritat de llocs de tercers on hi hagi revisions
 • Velocitat de les ressenyes natives de Google Maps
 • Diversitat de llocs de tercers on es presenten ressenyes

2. Google My Business és (generalment) el perfil més important

Opinions sobre el vostre Pàgina de Google My Business apareix a Google Maps i a la part dreta dels resultats de la cerca quan la gent cerca el vostre nom comercial. Necessiteu aproximadament 5 ressenyes a Google My Business perquè es mostrin les estrelles. Si Google Maps és el llistat principal al qual esteu orientat, idealment haureu de tenir més ressenyes que tots els competidors. Si Google “Fotògraf de noces de Chicago”, veureu que una empresa té 49 comentaris amb una classificació de 5 estrelles. Aquesta és una paraula clau competitiva, per la qual cosa aquestes empreses tindran moltes ressenyes, però idealment en tindríeu més. Per si sol, això pot provocar o trencar el vostre negoci, ja que aquestes revisions solen ser el primer que veuen les persones.

Google My Business SEO

3. Evitar el filtre de revisió de Yelp

A diferència de Google, Yelp té un revisar el filtre cosa que pot fer que les ressenyes legítimes no es publiquin. Per sort, hi ha moltes maneres d’afrontar-ho, per assegurar-se que aquestes revisions no es filtren.

crítiques de Yelp

No envieu a la gent cap enllaç a la vostra pàgina de Yelp – quan la gent segueix un enllaç directe a la vostra pàgina de Yelp, Yelp sap que els sol·liciteu i probablement la revisió no es publicarà. En lloc d’això, Google el vostre nom comercial i envieu-los a aquest enllaç (vegeu un exemple aquí).

Pregunteu a les persones que ja tinguin un compte de Yelp – els nous Yelpers no tindran el seu perfil completat, el seu compte de Facebook no es connectarà i no tindran amics de Yelp ni ressenyes existents. Et convé preguntar a les persones que ja tenen un compte de Yelp i hi actuen.

Animeu les ressenyes descriptives – les ressenyes curtes no són útils i probablement es filtraran.

Respon i interactua amb el crític – respon a la seva ressenya (per exemple, gràcies), afegeix-los com a amic i envia-los un missatge. Fins i tot podeu votar la seva opinió com a útil. En participar amb els revisors, envieu un senyal a Yelp dient que la revisió és legítima.

No oferiu incentius econòmics – Això pot fer que la pàgina de Yelp obtingués un alerta del consumidor si us atrapen, cosa que pot arruïnar completament el vostre negoci. És millor no deixar l’oportunitat i simplement preguntar a les persones que han tingut una experiència increïble amb el vostre negoci.

4. Respon a comentaris

La majoria de llocs web us ofereixen l’opció de respondre a les ressenyes que hauríeu de fer per a tots ells (tant positius com negatius). A la gent li agrada veure que intenta fer-ho bé. Respondre a ressenyes positives afavoreixen la conversió i poden obtenir-ne fins i tot MÉS revisions (de la mateixa manera que respondries a un comentari al teu bloc, només això és encara més important).

respon a les ressenyes

5. On apareixen les ressenyes en línia

Quan la gent cerca el vostre nom comercial – si això no ajuda la vostra marca, no sé què fa. Tot el que necessites és un Google My Business pàgina, empleneu el vostre perfil completament i obteniu aproximadament 5 comentaris. Observeu que aquestes ressenyes es poden mostrar dues vegades als resultats de la cerca, una vegada al costat dret de la pàgina i una vegada al lloc web. Si obteniu prou ressenyes als altres llocs web de revisió, aquestes estrelles també haurien d’aparèixer als resultats de la vostra cerca (com ho fa Yelp a aquesta foto).

Revisions de Google

Quan la gent cerca paraules clau locals – si Google Maps apareix per a la majoria de les vostres paraules clau, les ressenyes haurien de ser una part clau de la vostra estratègia local de SEO (especialment a Google My Business). Aquesta serà la primera impressió del vostre negoci per a molta gent. No puc recalcar prou.

ressenyes locals-seo

Quan la gent busca Yelp – Yelp fins i tot té un filtre “Els més valorats” i “Els més valorats”:

Filtres de Yelp

Quan la gent busca Groupon – Si publiqueu un Groupon, es poden mostrar ressenyes de diferents llocs web quan la gent veu la fitxa de Groupon. Aquests llocs web poden ser diferents per a cada indústria, per exemple, UrbanSpoon probablement apareixerà a restaurants. Investigueu on es troben els vostres competidors (o mireu-los citacions principals per categoria) i obtenir comentaris sobre aquests perfils.

Opinions sobre Groupon

Al mòbil – fins i tot quan la gent utilitza el telèfon, les ressenyes són una de les primeres coses que veuen.

revisions per a mòbils

6. Llocs web per llistar-hi

Les citacions (nom fantasiós dels vostres perfils en línia) són els factors de classificació número 2, 5 i 14 amb Google Maps (vegeu els factors de pila locals a continuació). Quantitat, qualitat, coherència i completesa del perfil són essencials, a més, haureu d’eliminar duplicats que puguin penalitzar els altres perfils. Aquí teniu els recursos que necessiteu per corregir els perfils existents i per crear-ne de nous.

factors locals-seo-citació-rànquing

Google My Business : Milloreu la pàgina de Google My Business verificant el vostre perfil, obtenir un URL personalitzada, afegir fotos i utilitzar consistents PAN (nom comercial, adreça, telèfon) tal i com apareix al lloc web. Seguiu aquest enllaç per obtenir consells sobre com optimitzar Google My Business.

Moz LocalMoz Local analitza les 15 millors citacions i us indica com solucionar-les. Això només pot millorar de manera important les classificacions i vaig recomanar passar una hora recopilant accessos i fer-ho. Us registreu a nous perfils, complereu els perfils existents, corregiu els llistats incoherents i suprimiu els duplicats. Això és imprescindible per a SEO local.

Moz Local

Cites locals de Moz

Llistes de cites de Whitespark – navegar per citacions principals per categoria, país, i ciutat. Aquestes llistes provenen de Whitespark, que és el líder del sector en citacions. Com que les citacions són tan importants, idealment voldreu moltes d’aquestes (com centenars). Sé que sona ridícul, però és per això que les empreses amb 37 revisions poden superar les empreses amb 49 revisions a Google Maps.

Whitespark Citation Building Service – si no teniu temps per crear fitxes, Whitespark té una servei de construcció de cites per 4-5 dòlars per citació. Inclouen més de 120 comentaris Pàgina de Google Així que ja sabeu que són legítims. He invertit més de 2.000 dòlars en el seu edifici de citacions per ajudar els meus clients a situar-se en la primera posició dels resultats locals de Google. Es tracta d’enviaments manuals i tarifes úniques mentre que Yext està automatitzat (no és bo) i té recidivacions gratuïtes (també no bones). Amb Whitespark ompliu una ingesta amb la informació de la vostra empresa i compliran la feina en 1-3 setmanes. Se li enviarà un informe amb els nous URL de citació i un inici de sessió universal a tots els perfils. Aquí és el meu revisió de l’edifici de cites de Whitespark si us interessa.

7. Afegiu comentaris d’usuaris al vostre lloc web

Si teniu cursos o serveis que voleu que la gent revisi el vostre lloc web, això us pot distingir afegint estrelles de ressenya als vostres fragments. Aquests es diuen fragments rics i es fa mitjançant la marca d’esquemes (sovint mitjançant un complement, com ara Fragments rics del WP segons he explicat el meu tutorial). Sembla tècnic, però realment no ho és; només assegureu-vos que teniu una pàgina per separat per allò que voleu que la gent revisi, afegiu el complement i seguiu les seves instruccions per marcar la pàgina (només empleneu els camps que us demanen). És una manera senzilla de generar més trànsit SEO.

rich-snippet-course-review

Si teniu dubtes o comentaris, simplement deixeu-me un comentari a continuació. I si us sembla útil el meu article, considereu-lo compartit amb un amic. M’agradaria molt això.

Salutacions,

Tom Signatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector