Cum îmbunătățesc recenziile pozitive pentru SEO local pentru companii (Sugestie: sunt 8,9% din SEO, dar se arată într-un ton de locuri)

03.06.2020
SEO local 'Cum îmbunătățesc recenziile pozitive pentru SEO local pentru companii (Sugestie: sunt 8,9% din SEO, dar se arată într-un ton de locuri)
0 10 мин.

Fără îndoială, recenziile sunt foarte importante SEO local. Se afișează în Google Maps, când oamenii își caută numele companiei și sunt 8,9% din Factorii locali de clasificare a căutării Google.


locale-SEO-comentarii

Nu sunt aici pentru a împărtăși statistici cu privire la importanța recenziilor, deoarece sunt sigur că deja știu asta. Dar care profiluri sunt cele mai importante? V-ați derulat afacerea Moz Local și a creat profiluri complete, consistente pe site-uri web de top? Cum evitați filtrul de recenzie Yelp și cum răspundeți la recenziile negative, în timp ce mulțumiți oamenilor pentru cele bune? Acesta este genul de lucruri (de fapt utile) pe care le voi trece. Deci, să intrăm corect în ea …

Cuprins

 1. Recenziile sunt 8,4% din factorii de clasare a căutării locale
 2. Compania mea Google este (de obicei) cel mai important profil
 3. Evitarea filtrului de revizuire Yelp
 4. Răspundeți la recenzii
 5. Unde apar recenziile online
 6. Site-uri web pentru a fi listate pe
 7. Adăugați Recenzii utilizatorului pe site-ul dvs. web

1. Recenziile sunt 8,4% din factorii de clasare a căutării locale

Recenziile sunt de 8,4% Factorii locali de clasificare a căutării Google și chiar dacă acest lucru poate părea mic, știți că aproximativ 90% dintre oameni folosesc recenzii pentru a decide cu cine fac afaceri.

Comentarii-rang-factor

Revista de factori de clasificare

 • Cantitatea de recenzii native Google Maps (cu text)
 • Cantitatea recenziilor tradiționale ale terților
 • Viteza totală a recenziilor (nativ + terță parte)
 • Cuvinte cheie despre produs / serviciu în recenzii
 • Cantitatea de recenzii ale autorilor de revizuire
 • Autoritatea site-urilor terțe pe care sunt prezente recenzii
 • Viteza de recenzii native Google Maps
 • Diversitate de site-uri terțe pe care sunt prezente recenzii

2. Compania mea Google este (de obicei) cel mai important profil

Recenzii la adresa ta Pagina mea de afaceri Google să apară pe Google Maps și în partea dreaptă a rezultatelor căutării atunci când oamenii caută numele companiei tale. Aveți nevoie de aproximativ 5 recenzii pe Compania mea pe Google pentru ca stelele să apară. Dacă Google Maps este principalele înregistrări pe care le vizați, în mod ideal, ar trebui să aveți mai multe recenzii decât toți concurenții. Dacă Google „Chicago Wedding Photographer”, vei vedea că o afacere are 49 de recenzii cu un rating de 5 stele. Acesta este un cuvânt cheie competitiv, astfel încât aceste companii vor avea multe recenzii, dar, în mod ideal, ai avea mai multe. Acest lucru singur poate face sau rupe afacerea dvs. deoarece aceste recenzii sunt adesea primele lucruri pe care oamenii le văd.

Google Compania mea SEO

3. Evitarea filtrului de revizuire Yelp

Spre deosebire de Google, Yelp are un filtru de revizuire ceea ce poate face ca recenziile legitime să nu fie publicate. Din fericire, există multe moduri în acest sens pentru a vă asigura că aceste recenzii nu vor fi filtrate.

lătra-filtrate-comentarii

Nu trimiteți oamenilor niciun link către pagina dvs. de Yelp – atunci când oamenii urmăresc un link direct către pagina dvs. de Yelp, Yelp știe că le solicitați, iar recenzia probabil nu va fi publicată. În schimb, Google numele companiei dvs. și trimiteți oamenii la linkul respectiv (vezi un exemplu aici).

Întrebați persoanele care au deja un cont Yelp – Noile Yelpers nu vor avea profilul completat, contul lor de Facebook nu va fi conectat și nu vor avea prieteni Yelp sau recenzii existente. Cel mai bine vă întrebați persoanele care au deja un cont Yelp și sunt active pe acesta.

Încurajați recenziile descriptive – recenziile scurte nu sunt utile și probabil vor fi filtrate.

Răspundeți și interacționați cu recenzorul – răspundeți la recenzia lor (de ex. Spunând mulțumiri), adăugați-le ca prieten și trimiteți-i un mesaj. Puteți chiar să votați recenzia lor ca fiind utilă. Angajându-vă cu recenzorii, trimiteți un semnal către Yelp spunând că recenzia este legitimă.

Nu oferiți stimulente financiare – acest lucru poate determina pagina dvs. Yelp să obțină un alertă pentru consumatori dacă te prind, ceea ce îți poate strica afacerea. Este mai bine să nu luați șansa și să întrebați pur și simplu persoanele care au avut o experiență minunată cu afacerea dvs..

4. Răspundeți la recenzii

Majoritatea site-urilor web vă oferă opțiunea de a răspunde la recenziile pe care ar trebui să le faceți pentru TOATE acestea (atât pozitive, cât și negative). Oamenilor le place să vadă că încearcă să o facă corect. Răspunsul la recenzii pozitive încurajează conversia și vă poate oferi chiar și MAI MULTE recenzii (la fel cum ați răspunde la un comentariu pe blogul dvs., numai acest lucru este și mai important).

răspunde-to-comentarii

5. Unde apar recenziile online

Când oamenii vă caută numele afacerii – dacă acest lucru nu vă ajută să vă marcați, nu știu ce face. Tot ce ai nevoie este un Compania mea Google pagina, completați-vă profilul complet, apoi obțineți aproximativ 5 recenzii. Observați că aceste recenzii pot apărea de două ori în rezultatele căutării, o dată pe partea dreaptă a paginii și o dată pe site-ul dvs. web. Dacă primiți suficiente recenzii pe celelalte site-uri web de recenzie, acele stele ar trebui să apară și în rezultatele căutării dvs. (cum face Yelp în această fotografie).

Recenzii Google

Când oamenii caută cuvinte cheie locale – dacă Google Maps apare pentru majoritatea cuvintelor dvs. cheie, recenziile ar trebui să fie o parte cheie a strategiei dvs. locale de SEO (în special pe Compania mea pe Google). Aceasta va fi prima impresie a afacerii dvs. pentru o mulțime de oameni. Nu pot stresa acest lucru suficient.

locale-SEO-comentarii

Când oamenii caută pe Yelp – Yelp are chiar și un filtru „Cel mai bine evaluat” și „Cel mai evaluat”:

Filtre Yelp

Când oamenii caută Groupon – Dacă executați un Groupon, recenziile de pe diferite site-uri web pot apărea atunci când oamenii văd înregistrarea dvs. Groupon. Aceste site-uri web pot fi diferite pentru fiecare industrie, de exemplu, Urbanspoon va apărea probabil pentru restaurante. Cercetați unde se află concurenții dvs. (sau vedeți acestea citări de top pe categorii) și obțineți recenzii la profilurile respective.

Recenzii Groupon

Pe mobil – chiar și atunci când oamenii își folosesc telefonul, recenziile sunt unul dintre primele lucruri pe care le văd.

mobile-comentarii

6. Site-uri web pentru a fi listate pe

Referințele (numele fantezist pentru profilurile dvs. online) sunt factorii de clasament nr. 2, 5 și 14 în Google Maps (consultați factorii de stivă locali mai jos). Cantitatea, calitatea, coerența și completitudinea profilului sunt esențiale, în plus, ar trebui să ștergeți duplicatele care vă pot penaliza celelalte profiluri. Iată care sunt resursele de care aveți nevoie pentru a corecta profilurile existente și pentru a construi altele noi.

-factori locali-SEO-citare rang

Compania mea Google – îmbunătățește-ți pagina Compania mea pe Google verificarea profilului tău, obținerea unui adresa URL personalizată, adăugarea de fotografii și utilizarea constantă PUI DE SOMN (numele afacerii, adresa, telefonul), astfel cum sunt listate pe site-ul dvs. web. Urmați acest link pentru sfaturi despre optimizarea Afacerii mele Google.

Moz LocalMoz Local analizează primele 15 citații și vă spune cum să le rezolvați. Doar acest lucru poate îmbunătăți în mod semnificativ clasamentul și am recomandat foarte mult să petrecem o oră să strângem autentificări și să facem acest lucru. Vă veți înscrie la noi profiluri, făcând profilurile existente mai complete, corectați listele inconsistente și ștergeți duplicatele. Aceasta este o necesitate pentru SEO local.

Moz Local

Referințe locale Moz

Liste de citare Whitespark – căutați citările de top după categorie, țară, și oraș. Aceste liste sunt de la Whitespark, care este liderul industriei în referințe. Deoarece citările sunt atât de importante, în mod ideal, doriți o mulțime de acestea (cum ar fi, sute). Știu că sună ridicol, dar tocmai acesta este motivul pentru care întreprinderile cu 37 de recenzii sunt capabile să întrece întreprinderile cu 49 de recenzii în Google Maps.

Whitespark Citation Building Service – dacă nu aveți timp pentru a crea înregistrări, Whitespark are un serviciu de construire a citatelor pentru 4-5 dolari pe referință. Au peste 120 de recenzii Pagina Google – deci știi că sunt legitimi. Am investit peste 2.000 de dolari în clădirea de citate pentru a ajuta clienții mei să se poziționeze în poziția de top a rezultatelor locale ale Google. Acestea sunt trimiteri manuale și taxe unice, întrucât Yext este automatizat (nu este bun) și are o recurentă gratuită (de asemenea, nu este bine). Cu Whitespark completați un aport cu informațiile despre companie și vor completa treaba în 1-3 săptămâni. Vi se va trimite un raport cu noile adrese URL de citare și o autentificare universală la toate profilurile. Iată-mă revizuirea clădirii de citare a Whitespark daca esti interesat.

7. Adăugați Recenzii utilizatorilor pe site-ul dvs. web

Dacă aveți cursuri sau servicii pe care doriți ca oamenii să le revizuiască pe site-ul dvs., acest lucru vă poate scoate în evidență adăugând stele de recenzie în fragmentele dvs. Acestea sunt numite fragmente bogate și se realizează prin marcarea schemelor (adesea printr-un plugin, de exemplu Fragmente WP Rich după cum am explicat tutorialul meu). Suna tehnic, dar nu este chiar – asigurați-vă că aveți o pagină separată pentru orice doriți ca oamenii să examineze, adăugați pluginul, apoi urmați instrucțiunile lor pentru marcarea paginii (doar completați câmpurile pe care vi le solicită). Este o modalitate ușoară de a genera mai mult trafic SEO.

bogat-fragment-curs-recenzie

Dacă aveți întrebări sau feedback, lăsați-mi un comentariu mai jos. Și dacă ați găsit util articolul meu, vă rugăm să luați în considerare distribuirea acestuia cu un prieten. Chiar aș aprecia asta.

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector