Evaluarea clădirii de citare a Whitespark – acesta este unul dintre cele mai ușoare moduri de a obține un nivel mai ridicat pe Google Maps și rezultatele căutării localizate

03.06.2020
SEO local 'Evaluarea clădirii de citare a Whitespark – acesta este unul dintre cele mai ușoare moduri de a obține un nivel mai ridicat pe Google Maps și rezultatele căutării localizate
0 9 мин.

Referințele sunt similare cu directoarele online și reprezintă aproximativ 25% din SEO local.


eu folosesc Moz Local pentru a-mi construi primele 15 citări (Compania mea pe Google, Yelp, Facebook …). Atunci plătesc Whitespark în jur de 400 de dolari pentru a construi 100 de noi profiluri la 4-5 dolari fiecare, așa că nu am avut niciodată grijă de referințe. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care am putut clasifica clienții în rezultatele de top pentru cuvintele cheie locale, dacă îl vizualizați pe site-ul meu Lucru SEO. Este, de asemenea, unul dintre puținele lucruri pe care le puteți externaliza cu încredere în SEO local, deoarece Whitespark are un 4.9 / 5 stele cu 125+ recenzii.

În timp ce companii precum Yext percep 500 USD / an pentru 47 de înregistrări, puteți plăti Whitespark aceeași sumă doar cu o taxă unică și dețineți înregistrările dvs. în mod permisiv. Whitespark include, de asemenea, un raport de urmărire cu 1 autentificare universală dacă trebuie să actualizați profiluri în viitor.

Puteți vedea cât de importante sunt citările Factorii locali de clasificare a căutării Google

on-line-directoare-locale-SEO

Ele sunt deosebit de importante pentru clasarea mai mare în Google Maps (numite rezultatele pachetului local / snack pack), deoarece citările sunt factorii de clasare # 2, # 5 și # 14 …

-factori locali-SEO-citare rang

Am comandat deja citări în valoare de 2.081,21 USD atât pentru mine cât și pentru clienți …

citare-istorie

Acest lucru i-a ajutat să se claseze în primele rezultate pentru cuvintele cheie locale. În această recenzie, vă voi conduce prin procesul de comandă a citărilor prin Whitespark, apoi vă voi arăta la ce să vă așteptați în ceea ce privește prețul, intervalul de timp și o îmbunătățire a hărții dvs. Google și a clasamentelor localizate..

Noho SEO

KC SEO Work

Noho Local SEO

KC SEO Work 2

Cuprins

 1. Ce sunt referințele?
 2. Completați aportul de citare al Whitespark
 3. Cumpărați referințe generice + Local / Nișă
 4. Ce se întâmplă după ce cumpărați citări
 5. Prevenirea spamului (doar pentru a construi citarea)
 6. Integrați construcția de citare în serviciile dvs. SEO
 7. Nu uitați de Moz Local (primele 15 referințe principale)

1. Ce sunt referințele?

Citatele sunteți mențiuni despre numele afacerii dvs. (adesea sub formă de directoare) și reprezintă 25% din factorii locali de clasare a căutării Google. Referințele sunt deosebit de importante în Google Maps (pachet local / snack pack), unde sunt factorul # 2, # 5 și # 14. Te fac rang mai mare pentru mai multe cuvinte cheie localizate sunt unul dintre puținele lucruri pe care le puteți externaliza în SEO local.

Directorii online de top

Pot să le construiesc singură?
Da, Whitespark are chiar și listele cu cele mai bune citații categorieoraș, și țară. Dar este nevoie de timp și multe persoane fac asta incorect. Găsirea citatelor potrivite, completarea profilurilor 100% complete și asigurarea coerenței (de exemplu, numele afacerii, adresa, telefonul) este foarte importantă. Pur și simplu mi se pare mult mai ușor să lăsați acest lucru experților și să vă economisiți timpul, deoarece sunt doar 4-5 USD pentru o citare și păstrează totul organizat cu un raport de urmărire și 1 autentificare.

2. Completați aportul de citare al Whitespark

Primul pas este descărcarea Aportul de construire a citatelor din Whitespark și completează totul cât de bine poți. Citiți notele Whitespark din dreapta foii de calcul pentru mai multe instrucțiuni.

whitespark-citare-clădire-admisie

Fișă de prezentare în vrac
Dacă doriți ca Whitespark să creeze referințe pentru mai multe locații (din moment ce fiecare locație trebuie să aibă propriile profiluri), derulați în jos la opțiunea „Bulk Send Worksheet” din partea de jos …

vrac-citare-comandă

3. Cumpărați referințe generice + Local / Nișă

După ce completați aportul, selectați țara dvs. și faceți un amestec de referințe generice și locale / de nișă (nu există un număr perfect, dar cred că citările locale / nișă sunt mai valoroase). Și, evident, cu cât mai multe citări comandați, cu atât este mai mare să aveți probe în rezultatele căutării locale.

Încărcați-vă aportul pe pagina de checkout a Whitespark, apoi în opțiunea „Opțiuni și funcții suplimentare” de la pasul 4 veți vedea opțiunea de a comanda rapoarte de urmărire, comenzi în grabă și comenzi în vrac (pentru mai multe locații). Rapoartele de urmărire NU sunt necesare, deoarece Whitespark vă va trimite un raport la finalizare. Numai dacă doriți mai multe rapoarte, deoarece înregistrările sunt difuzate.

whitespark-citare-comandă

4. Ce se întâmplă după ce achiziționați referințe

Whitespark vă va trimite o chitanță. Apoi veți aștepta 3 săptămâni pentru ca ei să construiască citările. Odată finalizate, vă vor trimite un e-mail cu un raport care include 1 autentificare universală pentru a vă accesa noile profiluri de citare, împreună cu adresele URL unde puteți găsi acele noi profiluri.

Poate dura 1-2 luni pentru ca Google să își actualizeze rezultatele cu noul clasament. Puteți utiliza aplicațiile Whitespark localizator de rang local pentru a măsura clasamentele sau Search Console analize de căutare.

whitespark-locale-rank-tracker

5. Prevenirea spamului (singura clădire cu citarea)

Singura reclamație pe care o am cu citări (nu doar Whitespark) este spam-ul potențial pe care îl puteți primi prin formularul de contact sau telefon.

Acest lucru este complicat, deoarece NAP (numele afacerii, telefonul, adresa) TREBUIE să fie consecventă între citări, dar acest lucru înseamnă, de asemenea, că trebuie să enumerați numărul dvs. de telefon de afaceri unde oricine vă poate suna / e-mail. Iată un exemplu de e-mail spam pe care îl puteți obține după construirea citărilor:

de spam-e-mailuri

@TheDupMan Când creați citări, veți primi e-mailuri și apeluri de vânzări. În nici un caz. Anunțurile sunt gratuite dintr-un motiv.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25 august 2016

Împiedicați spamul pe formularul de contact:

 • Utilizare captcha Google pe formularul de contact
 • Configurați un plugin anti-spam pentru WordPress
 • Strângeți-vă setările de discuții WordPress

6. Adăugați Citation Building la serviciile dvs. SEO

 • Deveniți afiliat – dacă sunt calificați, vă vor permite să deveniți afiliat.
 • Referințe Upsell Whitespark – puteți încărca cu ușurință clienților 10 USD pentru o ofertă și să plătiți 4-5 USD pentru o ofertă către Whitespark, care poate genera un profit rapid de 300 USD în funcție de comandă. Arătați clienților factorii locali de clasificare a căutării Google și explicați importanța citărilor. Atunci, pe măsură ce comandați mai multe de la Whitespark, puteți beneficia de o reducere de până la 20%. Există puține lucrări la finalul dvs. (în plus, raportul de citare și rapoartele de urmărire nu sunt înregistrate în Whitespark), ceea ce face o integrare foarte ușoară în serviciile SEO. Nu uitați să ajutați clienții cu prevenirea spamului și măsurarea rezultatelor folosind tracker-ul de ranguri locale sau analiza de căutare Google Search Console.
 • Enumerați cele mai bune citări în audituri SEO – dacă efectuați un audit local SEO în care clientul dorește să se plaseze mai sus pe Google Maps, oferiți-le o listă de citări de top folosind Whitespark pagina resurse și dați-le opțiunea să le construiască singure sau să utilizeze serviciul de construire a citărilor Whitespark. Pentru că dacă sunteți ca mine, încercați să oferiți cât mai multă valoare în dvs. Audituri SEO iar o listă de „30 de referințe” este un plus minunat.

7. Nu uitați despre Moz Local (primele 15 referințe principale)

Moz Local vă va ajuta să vă remediați cele mai bune 15 profiluri de citare, inclusiv Compania mea Google, Yelp, Facebook și altele. Aș încerca să obțin scorul Moz Local înainte de a construi noi referințe cu Whitespark. Faceți acest lucru rulând site-ul dvs. prin Moz Local, apoi făcând clic pe file pentru a face aceste profiluri de citare 100% complete, consecvente, apoi ștergeți toate duplicatele.

Moz Local

Sub fiecare filă, Moz Local vă va spune ce trebuie rezolvat și include un link „actualizare listare” care merge direct la profilurile dvs. De obicei, este la fel de ușor ca încărcarea mai multor imagini, listarea mai multor categorii, remedierea neconcordanțelor cu informațiile despre companie sau ștergerea unui duplicat.

Referințe locale Moz

Concluzie

Iată procesul meu de construire a citatelor:

 1. Creați o pagină completă 100% a afacerii mele Google
 2. Utilizați Moz Local pentru a repara cele mai bune 15 profiluri de citare
 3. Creați citate suplimentare pentru 4-5 USD fiecare cu Whitespark

Sper că ți-a plăcut recenzia mea de clădire a citărilor Whitespark! Este un serviciu puternic pe care îl poți folosi pentru tine și pentru clienții care caută în mod special să se plaseze mai sus în Google Maps (rezultatele locale de stivă / pachet de gustări). Nu ezitați să-mi lăsați un comentariu dacă aveți întrebări. Darren și echipa sa de la Whitespark se pricep la comunicare dacă aveți întrebări. De asemenea, au o listă cu Întrebări frecvente pentru construirea de citări dacă doriți să aflați mai multe despre serviciul lor de construire a citatelor.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector