SEO local pentru WordPress: Cum să-ți optimizezi site-ul (și referințele) pentru a obține un nivel mai mare în Google Maps și în rezultatele căutării locale

03.06.2020
SEO local 'SEO local pentru WordPress: Cum să-ți optimizezi site-ul (și referințele) pentru a obține un nivel mai mare în Google Maps și în rezultatele căutării locale
0 6 мин.

Gata pentru a obține un nivel mai mare în Google Maps și în rezultatele căutării locale?


Vom urma Factorii locali de clasificare a căutării Google pe care Moz îl raportează la fiecare 2 ani. Le-am descompus în factori pe și de pe site-ul dvs. WordPress Referințele (directoarele online precum Yelp, Superpaginile și Axciom) reprezintă aproximativ 11% din SEO local, așa că nu ar fi corect să le lăsăm pe acestea.

Acest ghid presupune că utilizați Plugin SEO Yoast. Dacă nu aveți Yoast, vă sugerăm să-l instalați apoi să-l configurați setările recomandate de Yoast. Presupune, de asemenea, că aveți o adresă fizică în orașul vizat, care nu este obligatorie, dar este factorul # 1 în Maps.

1. Factorii locali de clasare a căutării

Aici sunt Factorii de clasare locală Google din 2018. Principalii factori sunt Compania mea Google, referințe (directoare), recenzii, pagini orientate geo, optimizare mobilă și desigur – link-uri.

2018 Factori de clasare a căutării locale

Top 50 de factori pentru ambalaj local și organice localizate …

Top 50 de factori SEO locali

Google cuvintele dvs. cheie locale principale și vedeți ce rezultate doriți să vizați …

Local-search-Rezultate

2. Cuvinte cheie localizate

Complet automat Google
Am un tutorial separat pe alegerea cuvintelor cheie focus Yoast + optimizarea luminii verzi dar voi trece pe scurt acest lucru. Mergi la google.com și utilizați caracterele de subliniere _ oriunde în expresie pentru a completa Google-ul și să înveți cuvinte cheie pe care oamenii le caută în orașul tău …

Google Completare automată-Fill-in-the-Blank-1

Pentru a găsi și mai multe cuvinte cheie, încercați să utilizați diferite variante ale cuvântului cheie, cum ar fi pluralurile

Google Completare automată-Plural-Cuvinte cheie

Utilizare ordonarea diferită a cuvintelor pentru a obține și mai multe idei …

Cuvinte cheie pentru comandarea cuvintelor

Servicii specifice pentru țintă – dacă „Chicago Wedding Photographer” este cuvântul dvs. cheie principal, încercați să vizați și fotograful de nuntă indian și gay. Același lucru este cu designul web … puteți viza atât Chicago Web Design, cât și Chicago WordPress Design, care se afișează ambele în Autocompletare. Pentru medici stomatologi, este posibil să aveți Dentist Chicago, Implante dentare Chicago, Dentist de urgență Chicago, etc. Bazarea pe un singur cuvânt cheie pentru TOATE traficul dvs. nu este niciodată o idee bună. Trebuie să cercetați Completarea automată Google pentru toate serviciile dvs., apoi să creați o pagină pentru fiecare.

Exploratorul de cuvinte cheie Moz
Apoi, folosiți Exploratorul de cuvinte cheie Moz pentru a vă asigura că nu vă lipsesc cuvintele cheie. Acest lucru este similar cu Planificatorul de cuvinte cheie Google numai că este complet gratuit (nu trebuie să vă înscrieți la AdWords), puteți grupa cuvinte cheie aferente, astfel încât să nu navigați exact prin aceleași.

Exploratorul de cuvinte cheie Moz

După ce rulează, faceți clic sugestii de cuvinte cheie -> vezi toate sugestiile. Ar trebui să vedeți o listă frumoasă de cuvinte cheie și volumul (căutări lunare). Notă frazele pe care NU le găsești în completarea automată.

Sugestii de cuvinte cheie Moz

Estimarea concurenței de cuvinte cheie locale
Mai multe rezultate de completare automată + fraze largi = mai competitive …
Broad-Local-cuvinte cheie-Concurență

Mai puține rezultate completate automat + fraze specifice = mai puțin competitive …
Specific-Local-cuvinte cheie-Concurență

Puteți utiliza, de asemenea, Extensia Chrome MozBar pentru Google orice cuvânt cheie și aflați competiția. Cu cât este mai mare PA (autoritatea paginii) și DA (autoritatea domeniului), cu atât concurența este mai mare și efortul necesar pentru a se clasifica. Încercați să vă mențineți în raza de acțiune.

Concurența de cuvinte cheie Mozbar

3. Cuvinte cheie postare pe blog

Postările de blog atrag, de obicei, cele mai multe link-uri către site-ul dvs. (un factor uriaș de clasare), deoarece oamenii se conectează în mod natural la conținut UTILIZAT (nu pagini de servicii promoționale), care beneficiază de clasamentul întregului site WordPress. La fel cum am cercetat cuvintele cheie pentru pagini, găsiți cât mai multe cuvinte cheie informative, nepublicitare pe blog, apoi scrieți o postare pentru fiecare subiect.

Cuvinte cheie SEO localeCuvinte cheie SEO locale

4. Pagini orientate geo

Creați o pagină pentru fiecare cuvânt cheie – direcționați-vă cuvântul cheie principal pe pagina dvs. de pornire, apoi creați o pagină separată pentru Chicago Indian Wedding Photographer și alte servicii specifice. Costul mediu al fotografului de nuntă din Chicago ar fi un articol bun pe blogul tău.

Optimizați conținutul cu Yoast – puteți obține lumini verzi tot ce doriți, dar proiectarea unei pagini frumoase (ideal de lungă) cu fotografii, mărturii, videoclipuri și alt conținut util minunat – este inima optimizării conținutului. Yoast detectează doar potrivirile exacte ale cuvintelor cheie deci dacă folosiți „Fotograf de nuntă în Chicago” în loc de „Fotograf de nuntă din Chicago” în conținutul dvs.… care contează ca un cuvânt cheie. Deci, chiar dacă acea lumină specifică nu este verde (de exemplu, densitatea cuvintelor cheie), o puteți ignora atât timp cât variație este prezent. Sinonimele sunt de fapt încurajate.

Analiza conținutului Yoast

Prezența PNA – fiecare pagină de locație ar trebui să aibă numele companiei, adresa și telefonul dvs. undeva pe pagină. Dacă aveți doar o locație, puteți adăuga acest lucru într-un widget de subsol sau în zona dvs. de drepturi de autor din partea de jos a site-ului dvs. (așa cum fac eu), așa că este prezent pe fiecare pagină. Pentru mai multe locații, de obicei, doriți să o adăugați undeva în corpul de conținut real.

Permalink-uri scurte  – utilizați scurte permalinkuri cu cuvântul cheie în el.

Densitate de cuvinte cheie – includeți cuvântul dvs. cheie în primele propoziții de cuplu și de câteva ori în corpul dvs. de conținut (în mod natural). Stropiți cuvinte cheie (sinonime) LSI în conținutul dvs. în loc să utilizați același cuvânt cheie de mai multe ori. Acestea pot fi cuvinte cheie secundare la care doriți să vă clasificați.

Alt text – etichetați-vă imaginile înainte de a le încărca pe WordPress, deoarece editorul vizual utilizează automat numele fișierului imagine ca text alt. Acest lucru ar trebui să descrie pur și simplu imaginea – nu cuvintele cheie. Imaginile din widget-uri și creatorii de pagini nu pot face acest lucru, astfel încât verificați HTML-ul:

alt = ”Fotograf de nuntă din Chicago” width = ”680” înălțime = ”380” />

Linkuri interne / externe – Google urmărește linkurile de pe pagina dvs. pentru a afla despre ce este conținutul dvs. Important este să vă conectați la conținut util, vizitatorii dvs. vor fi de fapt de ajutor (cum ar fi un tutorial de blog). Articol / pagini de blog interconectare este, de asemenea, un mod natural de a construi link-uri către propriul dvs. site web, dar link-urile de ieșire sunt bune, de asemenea, așa cum este să citești surse către Google. În cele din urmă, utilizați întotdeauna textul legăturii descriptive (numit text ancoră) … nu folosiți niciodată cuvinte precum „faceți clic aici”.

Titlu SEO – folosiți un modificator pentru a vă condimenta titlul, astfel încât mai multe persoane să facă clic pe linkul dvs. în rezultatele căutării … „Premiul fotografului de nuntă din Chicago, câștigător – Tom Dupuis” este un bun exemplu. De asemenea, asigurați-vă că titlul dvs. SEO are o lungime decentă (barele din Yoast ar trebui să fie verzi).

Meta Descrierea – scopul principal al meta descrierii de a atrage oamenii să facă clic pe linkul dvs. Acesta și titlul SEO sunt primul lucru pe care oamenii îl văd în rezultatele căutării, astfel încât petreceți timp scriind acestea. Ar trebui să includă cuvântul dvs. cheie focus Yoast, plus un cuvânt cheie secundar dacă aveți unul.

Postează conținut lung – Google măsoară „timpul mediu pe pagină”, motiv pentru care videoclipurile și alte conținuturi interesante sunt esențiale. Conținutul lung, organizat, este în general mai mare decât cel scurt.

Optimizarea social media – acest lucru asigură că pagina dvs. va afișa o imagine formatată corect atunci când este distribuită pe Facebook și Twitter. Faceți clic pe linkul „share” din Yoast și încărcați imagini personalizate acolo unde vă spune. Dacă nu vedeți filele, verificați setările sociale Yoast pentru a activa meta-date de Facebook și Twitter. Da, acest lucru înseamnă că trebuie să proiectați 2 imagini separate pentru Facebook (1200 x 630px) și Twitter (1024 x 512px). Vă las celelalte câmpuri necompletate care vă permit să scrieți un titlu și o descriere personalizate atunci când este distribuit pe Facebook / Twitter.

yoast-social-media-optimizare

Fragmente bogate – faceți fragmentele dvs. să iasă în evidență în rezultatele căutării adăugând fragmente bogate în conținutul dvs. Puteți face acest lucru cu evenimente, recenzii, rețete, articole, produse, organizații, restaurante și videoclipuri. Eu folosesc premium Plugin WP Rich Snippets care acceptă toate tipurile de fragmente bogate, cu excepția evenimentelor (utilizare) All In One Schema.org) și videoclipuri (utilizare Plugin Schema. Cu toate acestea, dacă faceți orice alt tip de fragmente bogate, WP Rich Snippets arată mult mai bine și are mai multe opțiuni, plus că au un aspect minunat add-on-uri. Iată-mă Recenzie WP Rich Snippets ceea ce merită cu siguranță banii dacă aveți conținut pe site-ul dvs. care poate fi marcat.

Fragmente bogate

Exemplu de pagină de destinație geo-direcționată …

Pagina de aterizare localizată

5. Compania mea Google

Optimizarea paginii dvs. de afaceri Google

* Google ia în considerare din ce în ce mai mult activarea proprietarilor de afaceri care: postează pe Google Posts, răspunde la recenzii, actualizează orele speciale, răspunde la întrebări, face convenabil clienților să întreprindă acțiuni directe asupra GMB folosind adresele URL ale companiei..

Logo-ul companiei mele Google

6. Moz Local

Deoarece citările reprezintă 11% din SEO local, acest pas vă va ajuta să creați și să vă remediați primele 15 referințe. La fel ca și în cazul companiei mele Google, vă veți asigura că profilurile sunt 100% complete, duplicatele sunt șterse și vă veți asigura că informațiile constante sunt prezente. Executați site-ul dvs. web + cod poștal prin Moz Local și căutați sub „alegeți cele mai exacte înregistrări”. Parcurgeți fiecare și vedeți recomandările lor. Da, veți avea nevoie de informațiile de autentificare ale fiecărui profil.

Profiluri locale Moz

Referințe corecte incomplete, inconsistente și duplicate
După ce faceți clic pe listă, veți vedea file incomplete, inconsistente și duplicate. Parcurgeți fiecare și reparați toate articolele. Incomplet profilurile sunt deseori fixate prin încărcarea mai multor fotografii sau adăugarea de categorii. Neconcordanțele poate fi la fel de ușor ca corectarea versiunii site-ului www sau utilizarea „st” în loc de „stradă” în adresă. dubluri se remediază prin ștergerea lor. Moz Local include legături către profilurile dvs., ceea ce facilitează fixarea, ștergerea și raportarea profilurilor.

Uneori, veți avea doar 1-2 categorii (de exemplu, fotograf + fotograf de nuntă), astfel încât nu este întotdeauna posibil ca profilurile dvs. să fie complete 100%. Fă tot ce poți.

Moz Loca

7. Whitespark

Pentru a cuceri acei factori de rang # 2, 5 și 14 în Google Maps (consistență, cantitate și calitate), trebuie să construim uniform mai multe citate. Cu cât sunt mai competitive cuvintele dvs. cheie (de ex. Chicago Wedding Photographer), cu atât mai multe citări ar trebui să creați.

-factori locali-SEO-citare rangreferințe bibliografice-cu-oraș

Whitespark are liste de citări de top de oraș, țară, și categorie, sau folosiți-le serviciu de construire a citatelor pentru 4-5 dolari pe citare, ceea ce economisește mult timp. Google ‘Whitespark Canada„Și veți vedea că au peste 120 de recenzii cu un rating de 4,9 stele. Am investit peste 2.000 de dolari în serviciul lor de construire a citatelor și am sărit de la numărul 8 la numărul 3 în Google Maps. Citește-mi Revizuirea clădirilor din Whitespark pentru a afla procesul, dar practic completați un aport, apoi așteptați 2-3 săptămâni pentru a trimite un raport al noilor adrese URL de citare și a unei date de conectare universale.

Referințele gratuite pot cauza e-mailuri spam și uneori apeluri telefonice spammy. Îmbunătățesc clasamentul, dar este un compromis. Iată un răspuns pe care l-am primit de la Darren Shaw, proprietarul Whitespark:

@TheDupMan Când creați citări, veți primi e-mailuri și apeluri de vânzări. În nici un caz. Anunțurile sunt gratuite dintr-un motiv.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25 august 2016

8. Răspundere mobilă

Cel mai bun mod de a verifica erorile mobile este să configurați Google Search Console și să folosiți funcția capacitatea de utilizare mobilă secțiune. Aceasta verifică TOATE erorile de pe site-ul dvs. WordPress (în loc de doar 1 pagină), ceea ce este doar ceea ce Instrumentul de testare mobilă Google face. Chiar dacă utilizați un temă WordPress sensibilă puteți avea încă erori de mobil! Deci este cu siguranță o idee bună de verificat.

Google-mobil-uzabilitate-erori

9. Optimizarea vitezei mobile

Majoritatea întreprinderilor care efectuează SEO local au o cantitate bună de vizitatori mobili (puteți verifica în Google Analytics sub Audience -> Mobil -> Prezentare generală). Dacă nu ați citit tutorialul meu Cache totală W3 care vă arată cum puteți configura filele de performanță, Cloudflare și MaxCDN, aș începe cu asta. Apoi, puteți optimiza imaginile și puteți face alte optimizări din ghidul meu de viteză WordPress. Acest lucru vă ajută să remediați elementele din dvs. GTmetrix raport (instrumentul de testare a vitezei pe care îl recomand să îl folosesc) și îmbunătățește timpul de încărcare a paginii, atât pentru desktop cât și pentru mobil.

Pentru a face ca site-ul dvs. WordPress să se încarce mai rapid în mod specific pe mobil, puteți utiliza Pagini AMP (pagini mobile accelerate) folosind Plugin AMP și Adeziv pentru SEO SEO & AMP. Poți citi Tutorialul AMP al Yoast dar aceasta va adăuga practic un semn „AMP” la rezultatele căutării dvs. mobile …

amp pagini

Hosting
eu folosesc SiteGround si are Timp de răspuns de 200ms cu scoruri 100% GTmetrix și .4s Timpuri de încărcare pingdom. Faceți o verificare de găzduire, executați propriile teste sau dați clic pe paginile mele pentru a vedea cât de repede se încarcă. Au fost calificati de gazda numărul 1 în 26 de sondaje de pe Facebook și sunt lumi mai bune decât EIG (Bluehost, HostGator), Hai tăticu, și gazdele rele care împachetează prea multe persoane pe același server. sunt recomandat de WordPress, do migrații gratuite, iar eu le folosesc plan semi-dedicat.

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Sondaj

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

Cel mai bun Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Sondaj de gazduire

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Recomandări-Sondaj

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress

10. Recenzii

Ați mai auzit acest lucru, așa că nu voi spune ce este evident. Dar ar trebui să știi asta Compania mea Google este de obicei cel mai bun loc pentru a obține recenzii deoarece acestea apar direct în rezultatele căutării și aveți nevoie de aproximativ 5 dintre ele pentru ca stelele de recenzie să înceapă să apară …

Recenzii Google pentru SEO

Evitarea filtrului de revizuire Yelp – Recenziile Yelp pot fi obținute filtrat chiar dacă sunt legitimi. Puteți evita acest lucru făcând o căutare pe Google cu „numele de companie Yelp” și trimitându-le acel link. Dacă le trimiteți linkul direct la profilul dvs. de Yelp, Yelp va ști și l-ar putea filtra. În mod ideal, ați întreba Yelpers-ul existent, întrucât este mai probabil să-și facă recenzia (un alt factor este dacă profilul lor este completat și Facebook este conectat). Ar trebui să-ți faci prieten și recenzorii.

11. Construirea legăturilor locale

Știți că legăturile sunt foarte importante pentru clasamentul dvs. și nu trebuie să fie o durere în fund. Dar da, va trebui să vă adresați oamenilor pentru a obține aceste legături. Iată câteva sfaturi …

 • Cereți partenerilor să se conecteze la dvs.
 • Cereți sponsorilor să vă conecteze
 • Cereți furnizorilor să vă conecteze
 • Publicat de ziarele locale
 • Includeți-vă în articole din listă (de exemplu, cea mai bună pizza din Chicago)
 • Asigurați-vă că aceste articole includ un link către site-ul dvs.
 • Găsiți directoare de afaceri și organizații care promovează întreprinderile ecologice
 • Transformați relațiile de afaceri în link-uri, despre asta este vorba

12. Direcționarea mai multor locații

Creați mai multe pagini de locație pe site-ul dvs. – uneori ar trebui să creezi 1 pagină pe oraș (dacă se caută doar 1 cuvânt cheie în oraș) sau mai multe pagini pe oraș (dacă sunt căutate mai multe cuvinte cheie). Depinde de câte cuvinte cheie caută oameni și dacă aveți nevoie de conținut despre diferite servicii (dentist miami vs. implanturi dentare miami este o pagină separată).

Adăugați conținut specific locației la aceste pagini – pagina dvs. din Chicago ar putea avea fotografii ale biroului dvs. din Chicago. Sau mărturii ale clienților dvs. din Chicago. Sau o hartă Google care vă prezintă locația din Chicago. Evitați să creați pagini „căutați și înlocuiți” (doar pagini identice, pur și simplu schimbați numele orașului), deoarece acestea sunt conținut duplicat și nu vor clasifica.

Dacă doriți să consultați un exemplu excelent de pagini de destinație localizate, consultați Seda Dental.

locale-aterizare-pagini cu mai multe locații

Creați referințe pentru fiecare locație – fiecare locație ar trebui să aibă propria pagină de afaceri Google My Business, Yelp, Facebook și alte profile de citare pe care le puteți utiliza Moz Local și Whitespark pentru a crea (consultați pașii 4, 5 și 6). Serviciul de construire a citărilor din Whitespark vă va economisi o mulțime de timp. Dacă faceți acest lucru singuri, enumerați pagina de locație specifică (site-ul.com/locations/chicago) atunci când faceți publicarea site-ului dvs. Fotografiile și informațiile despre afaceri ar trebui să fie unice pentru acea locație.

13. Măsurați clasamentele pentru cuvinte cheie

Analiza de căutare Google Search Console – vezi cuvinte cheie (interogări) pentru care te clasifici. Acest lucru măsoară DOAR clasamentele organice ale Google, nu Google Maps sau alte motoare de căutare. Deci, dacă Google Maps apare când căutați cuvintele dvs. cheie, trebuie să le măsurați și pe acestea (a se vedea mai jos). Puteți obține în continuare date foarte utile în Search Analytics folosind filtre: rate de clic, afișări, pagini de top, dispozitive utilizate, țări și comparați clasamentele cu ultimele 28 de zile precedente.

google-search-console-search-analytics-interogări

Whitespark Local Rank Tracker – urmăriți clasamentele în Google Maps, pachetul Bing, Google organic, Bing organic etc. Sortează după numele orașelor din mai multe locații. Design ușor de utilizat și începe de la 20 USD / lună pentru măsurarea a până la 100 de cuvinte cheie locale. Cel mai simplu mod de a măsura cuvintele cheie locale.

whitespark-locale-rank-tracker

14. Sfaturi bonus

Google Search Console – Am menționat acest lucru de câteva ori în acest ghid local SEO SEO, dar ar trebui să profitați cu adevărat de acest instrument. Videoclipul meu și Tutorial Google Search Console vă arată cum să o configurați, trimiteți sitemap-ul dvs. Yoast XML la Google, remediați erorile de crawl (URL-uri stricate) și destul de multe alte optimizări ale site-ului. Puteți să-l utilizați pentru a testa pagini AMP, fragmente bogate și pentru a găsi probleme de indexare, mobil și securitate. Odată semnat, va trebui să așteptați aproximativ 1 săptămână pentru ca datele să fie populate. Dar revizuiește-l cu siguranță și profită de caracteristicile acestuia.

Buton mobil pentru a face apel la apel – dacă executați un site web unde vă sună multe persoane (de exemplu, o afacere de pizza), adăugând un Plug-in-ul pentru clicuri mobile poate îmbunătăți conversiile, dar este, de asemenea, un factor de clasament dacă vă uitați la „Comportament / Semnalizare mobilă” în factorii de clasificare locală Google.

Securitate – parcurgeți site-ul Verificator de securitate Sucuri si secția de securitate din Google Search Console pentru a vă asigura că nu aveți erori. Oricum, cele mai bune 2 lucruri pe care le puteți face este să schimbați numele de utilizator generic „Admin” în contul de conectare WordPress, apoi să instalați WordFence.

Scanare de securitate Sucuri

Social Media – pur și simplu asigurați-vă că activi pe rețelele de socializare, este 2,8% din SEO local.

Timpul de a începe să lucrezi

Sperăm că acest ghid local SEO WordPress vă oferă câteva idei! Amintiți-vă doar că nu este vorba doar de optimizarea site-ului dvs. WordPress – există mulți factori care nu sunt pe pagina, la fel de importanți precum Compania mea Google, referințe și recenzii. Începeți să efectuați o recenzie a acestora și, în câteva luni, sper că căutările dvs. organice vor crește (anunțați-mă în comentarii)!

SEO Google Analytics

Nevoie de ajutor? Da-mi un vers. Căutați să angajați pe cineva care știe de fapt ce fac? Vezi-mi Servicii de consultanță SEO WordPress. Îmi place când oamenii îmi citesc tutorialele, așa că dacă aveți o întrebare despre WordPress și SEO local, mă bucur să vă clarific întrebările.

întrebări frecvente

&# X2705; Care sunt factorii de clasificare locală a căutării Google?

Moz raportează factorii de clasificare locală a căutării Google la fiecare 2 ani. Ele pun accent pe paginile, directoare (referințe), link-uri și recenzii orientate spre geo.

&# X2705; Cum optimizați site-urile web pentru SEO local?

Cercetează cuvinte cheie locale folosind instrumente precum Google Autocomplete, creează conținut orientat geo în jurul acestor cuvinte cheie, face ca site-ul tău mobil să se încarce rapid, obține linkuri relevante și afișează NAP pe paginile localizate.

&# X2705; Ce este PNA și de ce este important?

NAP înseamnă numele companiei, adresa și numărul de telefon. Acest lucru ar trebui să fie consecvent pe site-ul și referințele dvs. Google folosește consistența NAP ca factor de clasare.

&# X2705; Unde ar trebui să construiesc mai multe directoare (referințe)?

Moz Local analizează 15 citări de top și vă arată care dintre acestea sunt incomplete, inconsistente sau duplicate. Whitespark are, de asemenea, liste cu citări de top pentru diferite industrii și locații. Google My Busienss, Yelp și Facebook sunt unele dintre cele mai importante, dar ar trebui să construiți mai multe folosind Moz Local sau Whitespark.

&# X2705; Cum îmi optimizez pagina GMB?

Completați totul, inclusiv NAP, categorii, descrieri, fotografii, categorii, atribute, ore, meniu, servicii etc. Verificați pagina dvs. și răspundeți la întrebările clienților + răspundeți la recenzii. Obțineți o adresă URL personalizată și postați actualizări pe pagina dvs. GMB.

Vezi si:
Cum am optimizat site-ul meu WordPress pentru a încărca .2s (100% GTmetrix / Scoruri Pingdom)

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector