SEO local per a WordPress: Com optimitzar el vostre lloc web (i citacions) per obtenir un lloc més alt en Google Maps i en els resultats de la cerca local

03.06.2020
SEO local 'SEO local per a WordPress: Com optimitzar el vostre lloc web (i citacions) per obtenir un lloc més alt en Google Maps i en els resultats de la cerca local
0 6 мин.

A punt per situar-vos més amunt a Google Maps i als resultats de la cerca local?


Seguirem Factors locals de classificació de la cerca de Google que Moz informa cada 2 anys. Els vaig desglossar en factors endavant i apagat el vostre lloc WordPress. Les citacions (directoris en línia com Yelp, Superpagines i Axciom) són aproximadament un 11% del SEO local, per la qual cosa no seria just deixar-les fora.

Aquesta guia suposa que utilitzeu la secció Plugin SEO de Yoast. Si no teniu Yoast, us recomano instal·lar-lo i configurar el meu Configuració de Yoast recomanada. També suposa que teniu una adreça física a la vostra ciutat d’orientació, que no és obligatòria, però és el factor número 1 de Maps.

1. Factors de classificació de la cerca local

Aquí estan Factors de classificació local de Google 2018. Els principals factors són Google My Business, citacions (directoris), ressenyes, pàgines d’orientació geogràfica, optimització de mòbils i, per descomptat, enllaços.

Factors de rànquing de la cerca local 2018

Els 50 principals factors per a paquets locals i orgànics localitzats …

50 principals factors de SEO locals

Google les vostres paraules clau locals principals i vegeu quins resultats voleu orientar …

Resultats de la cerca local

2. Paraules clau localitzades

Completar automàticament Google
Tinc un tutorial independent a sobre escollir les paraules clau de focus Yoast + optimització de llum verda però ho passaré breument. Anar a google.com i utilitzeu el personatge de guió subjecció a qualsevol lloc de la frase per obtenir el formulari de Google en blanc i aprendre paraules clau que la gent cerca a la vostra ciutat …

Google-Autocomplete-Completa-en-blanc-1

Per trobar encara més paraules clau, proveu d’utilitzar diferents variacions de la paraula clau, com ara plurals

Google-Autocomplete-Plural-Keywords-Keywords

Utilitzeu ordenació de paraules diferents per tenir encara més idees …

Paraules clau d’ordenació de paraules

Serveis específics de destinació – si “Fotògraf de noces de Chicago” és la vostra paraula clau principal, proveu també d’orientar-vos a fotògraf de casament indi i gai. El mateix amb el disseny web … podeu orientar-vos tant a Chicago Web Design com a Chicago WordPress Design que apareixen en Autocomplerts. Per als dentistes, podeu tenir dentista de Chicago, implants dentals de Chicago, dentista d’emergències de Chicago, etc. No és una bona idea confiar en una sola paraula clau per a TOT el vostre trànsit. Heu d’investigar la compleció automàtica de Google per a tots els vostres serveis i, a continuació, crear una pàgina per a cada un.

Explorador de paraules clau de Moz
A continuació, utilitzeu Explorador de paraules clau de Moz per assegurar-vos que no us falten les paraules clau. Això és similar a Planificador de paraules clau de Google només és completament gratuït (no cal que us registreu a AdWords), a més podeu agrupar paraules clau relacionades per no navegar per les mateixes.

Explorador de paraules clau de Moz

Un cop s’executa, feu clic suggeriments de paraules clau -> veure tots els suggeriments. Hauríeu de veure una bona llista de paraules clau i el volum (cerques mensuals). Observeu frases que no heu trobat a l’emplenament automàtic.

Suggeriments de paraules clau de Moz

Estimació de la competència de paraules clau locals
Més resultats completats automàtics + frases més amples = més competitius …
Competició de paraula clau ampla i local

Menys resultats autocomplerts + frases específiques = menys competitius …
Competència específica-local-paraula clau

També podeu utilitzar el botó Extensió de Chrome MozBar fer servir a Google qualsevol paraula clau i aprendre’n la competència. Com més alta sigui la PA (autoritat de pàgina) i DA (autoritat de domini), més gran és la competència i més esforç necessari per classificar-se. Proveu de mantenir-vos dins del vostre rang de DA.

Concurs de paraules clau de Mozbar

3. Paraules clau de publicació de bloc

Les publicacions del bloc solen atraure la majoria d’enllaços al vostre lloc (un factor de rànquing enorme), ja que les persones enllacen de manera natural amb contingut ÚTIL (no pàgines de serveis promocionals), que poden beneficiar els rànquings de tot el vostre lloc WordPress. De la mateixa manera que investiguem paraules clau de pàgines, trobareu tantes paraules clau informatives i no promocionals en un bloc, i escriviu una publicació per a cada tema..

Paraules clau de SEO localsParaules clau de SEO locals

4. Pàgines amb orientació geogràfica

Creeu una pàgina per a cada paraula clau – orienteu la vostra paraula clau principal a la pàgina d’inici i, a continuació, creeu una pàgina separada per a Chicago Indian Photographer i altres serveis específics. Cost mitjà del fotògraf del casament a Chicago seria un bon article al vostre bloc.

Optimitza el contingut amb Yoast – podeu obtenir llums verdes tot el que vulgueu, però dissenyar una bonica pàgina (idealment llarga) amb fotos, testimonis, vídeo i altres continguts útils, és el cor de l’optimització del contingut.. Yoast només detecta coincidències exactes de les paraules clau així que si utilitzeu “Fotògraf de casaments a Chicago” en lloc de “Fotògraf de casaments de Chicago” al vostre contingut … que és una paraula clau. Així que, fins i tot si aquesta llum específica no és verda (per exemple, la densitat de paraules clau), la podeu ignorar sempre que variació està present. Els sinònims es fomenten.

Anàlisi de contingut de Yoast

Presència del PAN – cada pàgina d’ubicació hauria de tenir el vostre nom d’adreça, la vostra adreça i el vostre telèfon en algun lloc de la pàgina. Si només teniu una ubicació, podeu afegir-la a un widget de peu de pàgina o a la vostra àrea de propietat intel·lectual a la part inferior del vostre lloc web (com jo), així que es troba present a cada pàgina. Per a diverses ubicacions, normalment voldreu afegir-lo en algun lloc del cos de contingut real.

Permalink breus  – utilitzeu breus enllaços breus amb la vostra paraula clau.

Densitat de paraules clau – Inclou la vostra paraula clau a les primeres frases o dues vegades al cos de contingut (de manera natural). Escriviu paraules clau (sinònims) LSI al vostre contingut en lloc d’utilitzar la mateixa paraula clau una i altra vegada. Podeu ser paraules clau secundàries a les quals voleu classificar-vos.

Alt Text – Etiqueta les imatges abans de penjar-les a WordPress ja que l’editor visual utilitza automàticament el nom del fitxer d’imatge com a text alt. Això simplement ha de descriure la imatge, no és clau de paraules. És possible que les imatges dels ginys i creadors de pàgines no ho facin així que comproveu l’HTML:

alt = “Fotògraf de noces de Chicago” width = “680” height = “380” />

Enllaços interns / externs – Google segueix enllaços a la pàgina per obtenir informació sobre el contingut. L’important és enllaçar amb contingut útil que els vostres visitants realment us resultin útils (com un tutorial de bloc). Articles o pàgines del blog interligants és també una forma natural de crear enllaços al vostre propi lloc web, però els enllaços sortints també són bons, ja que és com citar fonts a Google. Finalment, utilitzeu sempre text d’enllaç descriptiu (anomenat text àncora) … no utilitzeu mai paraules com “feu clic aquí”.

Títol SEO – Utilitzeu un modificador per a condimentar el títol perquè més gent faci clic al vostre enllaç als resultats de la cerca … “Un fotògraf guanyador premiat de Chicago – Tom Dupuis” és un bon exemple. Assegureu-vos també que el títol de SEO té una longitud decent (les barres de Yoast han de ser verdes).

Meta Descripció – el propòsit principal de la meta descripció d’atraure la gent a fer clic al vostre enllaç. Aquest i el títol de SEO són ​​el primer que la gent veu als resultats de la cerca i passa el temps a escriure-los. Hauria d’incloure la vostra paraula clau de focus Yoast, més una paraula clau secundària si en teniu.

Publica contingut llarg – Google mesura “temps mitjà a la pàgina”, per la qual cosa és clau els vídeos i un altre contingut atractiu. El contingut llarg i organitzat generalment és superior al contingut curt.

Optimització de mitjans socials – això garanteix que la vostra pàgina mostrarà una imatge formatada correctament quan es comparteix a Facebook i Twitter. Feu clic a l’enllaç “compartir” de Yoast i pengeu imatges personalitzades allà on us indiqui. Si no veieu les pestanyes, comproveu la vostra configuració social de Yoast per activar les meta-dades de Facebook i Twitter. Sí, això vol dir que heu de dissenyar 2 imatges independents per a Facebook (1200 x 630px) i Twitter (1024 x 512px). Deixo en blanc els altres camps que us permetran escriure un títol i una descripció personalitzats quan es comparteix a Facebook / Twitter.

optimització yoast-social-media

Fragments rics – feu que els vostres fragments destaquin en els resultats de la cerca afegint fragments rics al contingut. Podeu fer-ho amb esdeveniments, ressenyes, receptes, articles, productes, organitzacions, restaurants i vídeos. Jo faig servir la prima Complement de fragments WP Rich Snippets que admet tots els tipus de fragments rics tret dels esdeveniments (ús Tot En Un Esquema.org) i vídeos (ús Plugin d’esquema. Tanmateix, si esteu fent qualsevol altre tipus de fragments rics, els fragments rics en WP es veuen molt millors i tenen més opcions, a més són fantàstics complements. Aquí és el meu Revisió de WP Rich Snippets que val la pena guanyar diners si teniu contingut al vostre lloc marcat.

Fragments rics

Exemple de pàgina de destinació geo-orientada …

Pàgina de desembarcament localitzada

5. Google My Business

Optimització de la pàgina de Google My Business

* Google té cada cop més en compte activar els propietaris d’empreses que: publiquen publicacions a Google Posts, responen a les ressenyes, mantenen actualitzades les hores especials, responen preguntes, fan més convenient que els clients facin accions directes sobre GMB mitjançant URL de negoci..

Logotip de Google My Business

6. Local Moz

Com que les citacions són un 11% del SEO local, aquest pas us ajudarà a crear i arreglar les vostres dades 15 cites principals. De la mateixa manera que ho vau fer amb Google My Business, us assegureu que els perfils estiguin 100% complets, que s’eliminin els duplicats i que es garanteixi que hi hagi informació constant. Executeu el vostre lloc web + codi postal a través Moz Local i mireu la secció “tria la fitxa més exacta”. Visiteu cadascú i veieu les seves recomanacions. Sí, necessitareu la informació d’inici de sessió de cada perfil.

Perfils locals Moz

Cites correctes incompletes, inconsistents i duplicades
Un cop feu clic a la fitxa, podreu veure fitxes incompletes, incoherents i duplicades. Recorre cadascú i arregla tots els elements. Incomplet els perfils se solen fixar carregant més fotos o afegint categories. Inconsistències pot ser tan fàcil com corregir la versió del lloc web www o utilitzar “st” en lloc de “street” a l’adreça. Duplicats s’arreglen suprimint-les. Moz Local inclou enllaços als teus perfils, cosa que facilita la fixació, eliminació i informe dels perfils.

De vegades només tindreu 1-2 categories (per exemple, fotògraf + fotògraf de noces) de manera que no sempre és possible obtenir els vostres perfils al 100%. Feu tot el que pugueu.

Moz Loca

7. Parc Blanc

Per conquerir els factors de rànquing # 2, 5 i 14 amb Google Maps (consistència, quantitat i qualitat de les citacions), hem de crear parella més cites. Com més competitives siguin les vostres paraules clau (per exemple, Chicago Wedding Photographer), més citacions hauríeu de crear.

factors locals-seo-citació-rànquingcitacions per ciutat

Whitespark té llistes de citacions principals per ciutat, país, i categoria, o utilitzeu-ne servei de construcció de cites per 4-5 dòlars per citació que estalviarem molt de temps. Google ‘Whitespark Canadà“I veuràs que tenen més de 120 comentaris amb una classificació de 4,9 estrelles. He invertit més de 2.000 dòlars en el servei de creació de citacions i he saltat del número 8 al número 3 a Google Maps. Llegiu el meu Revisió de l’edifici de cites de Whitespark per aprendre el procés, però bàsicament empleneu una ingesta i espereu 2-3 setmanes perquè enviïn un informe de les noves URL de citació i 1 accés universal.

Les citacions gratuïtes poden causar correus electrònics de correu brossa i, de vegades, trucades de correu brossa. Milloren els rànquings, però és un desconcert. Aquí teniu una resposta que vaig obtenir de Darren Shaw, propietari de Whitespark:

@TheDupMan Quan creeu citacions, rebreu correus electrònics i trucades de vendes. No hi ha al seu voltant. Els llistats són gratuïts per un motiu.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25 d’agost de 2016

8. Resposta mòbil

La millor manera de comprovar si hi ha errors mòbils és configurar Google Search Console i utilitzar-lo usabilitat mòbil secció Això comprova que hi ha TOTS els errors que hi ha al vostre lloc de WordPress (en lloc d’una sola pàgina) L’eina de prova mòbil de Google ho fa. Encara que utilitzeu una tema WordPress sensible encara podeu tenir errors de mòbil! Així que sens dubte és una bona idea comprovar-ho.

google-mobile-usability-errors

9. Optimització de la velocitat mòbil

La majoria de les empreses que fan SEO local tenen una gran quantitat de visitants mòbils (podeu consultar-ho a Google Analytics a Audiència:> Mòbil -> Visió general). Si no heu llegit el meu tutorial de memòria cau total del W3 que us mostra com configurar les pestanyes de rendiment, Cloudflare i MaxCDN, començaria per això. A continuació, podeu optimitzar imatges i fer altres optimitzacions de la meva guia de velocitat de WordPress. Això us ajuda a arreglar elements a la vostra GTmetrix informe (l’eina de prova de velocitat que recomano utilitzar) i millora els temps de càrrega de pàgines tant per a ordinadors com per a mòbils.

Perquè el vostre lloc de WordPress es pugui carregar més ràpidament específicament en mòbils, podeu fer servir Pàgines AMP (pàgines mòbils accelerades) mitjançant el botó Complement AMP i Cola per a Yoast SEO & AMP. Podeu llegir Tutorial AMP de Yoast però bàsicament afegirà un signe “AMP” als resultats de cerca per a mòbils …

Amp-pàgines

Hosting
jo utilitzo SiteGround i tenir 200ms temps de resposta amb puntuacions 100% GTmetrix i .4s Temps de càrrega del pingdom. Feu una comprovació d’allotjament, realitzeu les vostres pròpies proves o feu clic a les meves pàgines per veure la velocitat que es carreguen. Ells van ser classificats com a número 1 a 26 enquestes de Facebook i són millors EIG (Bluehost, HostGator), Godaddy, i els amfitrions dolents que empaqueten massa persones al mateix servidor. Ho són recomanat per WordPress, fer migracions gratuïtes, i jo els utilitzo pla semi-dedicat.

Canvi a SiteGround

Migració del temps de càrrega del lloc web

Bluehost a SiteGround GTmetrix

HostGator a SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Puntuació perfecta a SiteGround

Gènesi del lloc

Velocitat lliurada per SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Temps de càrrega reduïts amb SiteGround

Nous temps de resposta de SiteGround

HostGator cap a SiteGround Migració

Temps de resposta del lloc a Joomla

Canvia a Hosting SiteGround

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix a SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Temps de càrrega reduïts del lloc

SiteGround Speedy Hosting

Nous resultats de Pingdom a SiteGround

Nou temps de resposta de SiteGround

Millora del temps de resposta de SiteGround

Enquesta d’allotjament del 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomanacions d'allotjament a Elementor

Juliol de 2019 Recomanació d'allotjament

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Poll

Empresa de hosting

WordPress-Hosting-Poll-2017

Managed-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Poll

Millor WordPress-Hosting-Provider-Poll

Best-Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Polling Hosting

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Allotjament favorit per a Elementor

Recomanacions d'allotjament 2018

Managed-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-1 de juny

Recomanació del lloc

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Millor web-Hosting-Provider-Poll-Poll

Hosting-Poll-febrer de 2019

Recomanacions-Hosting-Poll

Bluehost vs SiteGround

Enquesta de l'amfitrió web de WordPress

10. Ressenyes

Ja havíeu sentit això, no explicaré l’obvietat. Però ho hauria de saber Google My Business sol ser el millor lloc per obtenir comentaris ja que apareixen directament als resultats de la cerca i en necessiteu cinc per començar a aparèixer les estrelles de revisió …

Opinions de Google per a SEO

Evitar el filtre de revisió de Yelp – Es poden obtenir ressenyes de Yelp filtrat encara que siguin legítims. Podeu evitar-ho fent una cerca a Google de “nom comercial Yelp” i enviant-los aquest enllaç. Si els envieu un enllaç directe al vostre perfil de Yelp, Yelp ho sabrà i el podrà filtrar. L’ideal seria demanar a Yelpers existents, ja que és més probable que es publiqui la seva revisió (un altre factor és si el perfil s’omple i es connecta Facebook). Hauríeu de fer amics també amb els vostres crítics.

11. Edifici d’enllaç local

Ja sabeu que els enllaços són molt importants per a la vostra classificació i no ha de ser un dolor al cul. Però sí, haurà de contactar amb la gent per obtenir aquests enllaços. Aquí hi ha alguns consells …

 • Sol·liciteu als socis que us enllacin
 • Sol·liciteu als patrocinadors que us enllacin
 • Sol·liciteu als proveïdors que us enllacin
 • Publicar-lo per diaris locals
 • Inclou-los en els articles de la llista (per exemple, la millor pizza de Chicago)
 • Assegureu-vos que aquests articles incloguin un enllaç al vostre lloc
 • Cerqueu directoris comercials i organitzacions que promoguin empreses ecològiques
 • Convertiu les relacions comercials en enllaços, de què es tracta

12. Orientació de diverses ubicacions

Creeu diverses pàgines d’ubicació al vostre lloc – a vegades hauríeu de crear 1 pàgina per ciutat (si només s’està cercant una paraula clau a la ciutat) o diverses pàgines per ciutat (si s’estan cercant diverses paraules clau). Depèn de quantes paraules clau busquen persones i de si necessiteu contingut sobre diferents serveis (dentista miami vs. implants dentals de miami és una pàgina independent).

Afegiu contingut específic per a la ubicació a aquestes pàgines – la pàgina de Chicago pot tenir fotografies de la vostra oficina de Chicago. O testimonis dels vostres clients de Chicago. O un Google Map que mostra la vostra ubicació de Chicago. Eviteu crear pàgines “busqueu i substituïu” (les pàgines idèntiques només canvieu el nom de la ciutat), ja que es tracta d’un contingut duplicat i no es classificaran.

Si voleu veure un bon exemple de pàgines de destinació localitzades, feu un cop d’ull Seda Dental.

local-landing-pages-multiple-ubicacions

Creeu cites per a cada ubicació – cada ubicació hauria de tenir la seva pròpia pàgina de Google My Business, Yelp, Facebook i altres perfils de cites que podeu utilitzar Moz Local i Whitespark per crear (vegeu els passos 4, 5 i 6). Servei de creació de cites de Whitespark us estalviarà un munt de temps. Si ho feu vosaltres mateixos, enumereu la pàgina d’ubicació específica (lloc web.com/locations/chicago) quan publiqueu el vostre lloc web. Les fotografies i la informació empresarial han de ser exclusives per a la ubicació.

13. Mesura de la classificació de paraules clau

Cerca de Google Analytics de la Search Console – vegeu les paraules clau (consultes) a les que us heu classificat. Això només mesura els rànquings orgànics de Google, no Google Maps ni altres motors de cerca. Així, si Google Maps apareix quan cerqueu les vostres paraules clau, també n’heu de mesurar (vegeu més avall). Encara podeu obtenir dades molt útils a Search Analytics mitjançant filtres: percentatges de clics, impressions, pàgines principals, dispositius utilitzats, països i comparar els vostres rànquings amb els darrers 28 dies anteriors.

google-search-console-search-analytics-queries

Localitzador de rànquing local de Whitespark – Permet fer el seguiment dels rànquings a Google Maps, paquet de Bing, Google organic, Bing organic, etc. Ordena els noms de ciutats a diverses ubicacions. Disseny fàcil d’utilitzar i comença a partir de 20 dòlars per mes per mesurar fins a 100 paraules clau locals. La manera més fàcil de mesurar les paraules clau locals.

whitespark-local-rank-tracker

14. Consells de bonificació

Google Search Console – Ho he esmentat un parell de vegades a aquesta guia de SEO local de WordPress, però realment hauríeu d’aprofitar aquesta eina. El meu vídeo i Tutorial de Google Search Console us mostrem com configurar-lo, envieu el vostre lloc web de Yoast XML a Google, com solucioneu els errors de rastreig (URL trencats) i moltes altres optimitzacions del lloc. Podeu utilitzar-lo per provar pàgines AMP, fragments rics i trobar problemes d’indexació, mòbil i seguretat. Un cop signat, haureu d’esperar aproximadament una setmana perquè es posin les dades. Sens dubte, reviseu-la i aprofiteu les seves característiques.

Botó de clic per trucar per a mòbils – si teniu un lloc web on us crida molta gent (per exemple, un negoci de pizzes), afegint un Complement de clic per trucar per a mòbils pot millorar les conversions, però també és un factor de classificació si ens fixem en “Comportaments / Senyalitzacions mòbils” als factors de classificació local de Google.

Seguretat – dirigiu el vostre lloc Controlador de seguretat Sucuri i la secció de seguretat de Google Search Console per assegurar-vos que no tingueu cap error. De qualsevol manera, les dues millors coses que podeu fer és canviar el nom d’usuari de “administrador” genèric a l’inici de sessió de WordPress i, després, instal·lar-lo WordFence.

Escaneig de seguretat de Sucuri

Mitjans de comunicació social – només assegureu-vos que esteu actiu a les xarxes socials, és el 2,8% del SEO local.

Temps per començar a treballar

Esperem que aquesta guia SEO local de WordPress us doni algunes idees! Recordeu que no tot es tracta d’optimitzar el vostre lloc de WordPress, però hi ha molts factors fora de la pàgina que són tan importants com Google My Business, cites i ressenyes. Comenceu a revisar una mica d’això i d’aquí a un parell de mesos esperem que les vostres cerques orgàniques augmentin (informeu-me als comentaris)!

SEO Google Analytics

Necessitar ajuda? Llanceu-me una línia. Voleu contractar algú que sàpiga realment què està fent? Fes una ullada a la meva Serveis de consultoria SEO WordPress. M’encanta que la gent llegeixi els meus tutorials, així que si teniu alguna pregunta sobre el tema de WordPress i SEO local, estic encantat d’aclarir les vostres preguntes.

Preguntes freqüents

&# x2705; Quins són els factors de classificació de la cerca local de Google?

Moz informa dels factors de classificació de la cerca local de Google cada 2 anys. Destaquen pàgines, directoris (cites), enllaços i ressenyes orientades a geo.

&# x2705; Com optimitzar els llocs web per a SEO local?

Investigueu les paraules clau locals mitjançant eines com Google Autocomplete, creeu contingut orientat geo al voltant d’aquestes paraules clau, feu que el vostre lloc mòbil es carregui ràpidament, obteniu enllaços rellevants i mostreu NAP a les pàgines localitzades.

&# x2705; Què és el PAN i per què és important?

NAP significa nom, adreça i número de telèfon. Això ha de ser coherent al lloc web i a les citacions. Google utilitza la coherència del PAN com a factor de classificació.

&# x2705; On he de crear més directoris (citacions)?

Moz Local analitza 15 citacions principals i us mostra quines són incompletes, inconsistents o duplicades. Whitespark també té llistes de citacions principals per a diferents indústries i ubicacions. Google My Busienss, Yelp i Facebook són alguns dels més importants, però hauríeu de crear més mitjançant Moz Local o Whitespark.

&# x2705; Com puc optimitzar la meva pàgina GMB?

Ompliu tot, inclosos NAP, categories, descripcions, fotos, categories, atributs, hores, menú, serveis, etc. Verifiqueu la vostra pàgina i responeu les preguntes del client + respongueu les ressenyes. Obteniu una URL personalitzada i publiqueu actualitzacions a la pàgina de GMB.

Vegeu també:
Com optimitzo el meu lloc de WordPress per carregar-los .2s (100% GTmetrix / Pingdom Scores)

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector