Whitespark Citation Building Review: aquest és un dels mètodes més fàcils d’assolir un nivell superior a Google Maps i resultats de cerca localitzats.

Les citacions són similars als directoris en línia i són aproximadament el 25% del SEO local.


jo utilitzo Moz Local per crear les meves 15 millors citacions (Google My Business, Yelp, Facebook …). Aleshores pago Parc Blanc al voltant de 400 dòlars per crear 100 perfils nous a 4-5 dòlars cadascun, així que no he hagut de preocupar-me mai de les citacions. Aquesta és una de les raons principals perquè he pogut classificar els clients en els millors resultats per a les paraules clau locals si la veieu Treball de SEO. També és una de les poques coses que podeu subcontractar amb confiança en SEO local, ja que Whitespark té un programa 4,9 / 5 estrelles amb 125 o més avaluacions.

Si bé companyies com Yext cobren 500 dòlars / any per 47 anuncis, podeu pagar a Whitespark la mateixa quantitat només amb una quota única i teniu els vostres anuncis de manera permanent. Whitespark també inclou un informe de seguiment amb 1 accés universal si necessiteu actualitzar els perfils en el futur.

Podeu veure com són importants les citacions Factors locals de classificació de la cerca de Google

directoris en línia-local-seo

Són especialment importants per obtenir un nivell més alt de Google Maps (anomenats resultats locals de paquets / aperitius), ja que les citacions són els factors de classificació # 2, # 5 i # 14 …

factors locals-seo-citació-rànquing

Ja he demanat citacions per valor de 2.081,21 dòlars tant per a mi com per a clients …

citació-història

Això els ha ajudat a classificar-se entre els millors resultats de les paraules clau locals. En aquesta revisió, us dirigiré en el procés d’ordenació de citacions a través de Whitespark i, a continuació, us mostraré què espereu pel que fa a preus, calendari i millora en el vostre Google Map i en els rànquings localitzats.

Noho SEO

KC SEO Work

Noho SEO local

KC SEO Work 2

Taula de continguts

 1. Què són les cites?
 2. Ompliu la ingesta de citació de Whitespark
 3. Compra citacions genèriques + locals / nínxols
 4. Què passa després de comprar cites
 5. Eviteu spam (només amb edificis de citació)
 6. Integra la creació de citació als teus serveis de SEO
 7. No us oblideu de Moz Local (15 principals cites)

1. Què són les cites?

Cites són esments del nom de l’empresa (sovint en forma de directoris) i són un 25% dels factors locals de classificació de la cerca de Google. Les citacions són especialment importants a Google Maps (paquet de snack o aperitius locals) on són el factor # 2, # 5 i # 14. Et fan superior per a paraules clau localitzades múltiples són una de les poques coses que podeu subcontractar a SEO local.

Els millors directoris en línia

Puc construir jo mateix?
Sí, Whitespark fins i tot té llistes de les millors cites de categoriaciutat, i país. Però es necessita temps i molta gent ho fa de manera incorrecta. És molt important trobar les citacions adequades, omplir els perfils 100% complets i assegurar-se que siguin coherents (per exemple, nom d’empresa, adreça, telèfon). Em sembla molt més fàcil deixar-ho als experts i estalviar temps, ja que són només 4-5 dòlars per citació i mantenen tot organitzat amb un informe de seguiment i 1 ingrés..

2. Empleneu la ingesta de citació de Whitespark

El primer pas és descarregar La ingesta de cites de Whitespark i omple tot el que puguis. Llegiu les notes de Whitespark a la dreta del full de càlcul per obtenir més instruccions.

ingesta d'aprenentatge de parquet en blanc

Full de treball d’enviament a granel
Si voleu que Whitespark creï citacions per a diverses ubicacions (ja que cada ubicació ha de tenir els seus perfils), desplaceu-vos cap avall fins a l’opció “Fitxa de presentació a granel” de la part inferior …

comanda de citació a granel

3. Compra citacions genèriques + locals / nínxols

Un cop hàgiu completat el consum, seleccioneu el vostre país i feu una combinació de citacions genèriques i locals / nínxols (no hi ha un número perfecte, però crec que les citacions locals / nínxols són més valuoses). I, òbviament, com més cites hagis de comandar, més alt és probable que se situï en els resultats de la cerca local.

Carregueu la vostra entrada a la pàgina de checkout de Whitespark i, a l’opció “Opcions i funcions addicionals” del pas 4, podreu veure l’opció d’ordenar informes de seguiment, ordres precipitades i comandes massives (per a diverses ubicacions). Els informes de seguiment NO són ​​necessaris, ja que Whitespark us enviarà un informe un cop finalitzat. Només teniu en compte que voleu diversos informes, ja que els llistats es publiquen.

whitespark-citation-order

4. Què passa després de comprar cites

Whitespark t’enviarà un rebut. Aleshores, espereu 3 setmanes perquè construeixin les citacions. Un cop completat, us enviaran un correu electrònic amb un informe que inclou 1 accés universal per accedir als vostres nous perfils de cites, juntament amb els URL on podeu trobar aquests nous perfils.

Es poden trigar 1-2 mesos perquè Google actualitzi els seus resultats amb els vostres nous rànquings. Podeu utilitzar el Whitespark rastrejador de rang local per mesurar les classificacions o els Search Console analítica de cerca.

whitespark-local-rank-tracker

5. Prevenció de la brossa (L’únic edifici per a la citació)

L’única queixa que tinc amb citacions (no només Whitespark) és el possible correu brossa que podeu obtenir a través del formulari de contacte o el telèfon..

Això és complicat perquè NAP (nom de negoci, telèfon, adreça) DEBE ser coherent entre les citacions, però això també significa que heu d’enumerar el vostre número de telèfon de negocis on qualsevol persona us pot trucar / enviar per correu electrònic. Aquí teniu un exemple d’un correu electrònic de correu brossa que podeu obtenir després de la publicació de cites:

correu electrònic de correu brossa

@TheDupMan Quan creeu citacions, rebreu correus electrònics i trucades de vendes. No hi ha al seu voltant. Els llistats són gratuïts per un motiu.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25 d’agost de 2016

Eviteu la brossa al vostre formulari de contacte:

 • Utilitzeu Google captcha al formulari de contacte
 • Configura un plugin anti-spam per a WordPress
 • Aprofiteu la configuració de discussió de WordPress

6. Afegiu edificis de citació als vostres serveis de SEO

 • Converteix-te en afiliat – si estàs qualificat, et deixaran afiliació.
 • Cites de Upsell Whitespark – podeu carregar fàcilment als clients 10 dòlars per citació i pagar 4-5 dòlars per citació a Whitespark, la qual cosa pot obtenir un benefici ràpid de 300 dòlars segons la comanda. Només heu de mostrar els factors de classificació de la cerca local de Google als clients i explicar la importància de les citacions. Aleshores, mentre ho sol·liciteu més a Whitespark, podeu obtenir fins a un 20% de descompte. Hi ha poca feina al vostre final (a més dels informes de seguiment i de seguiment de cites que no es marcaran a Whitespark), cosa que facilita la integració als vostres serveis de SEO. No oblideu ajudar els clients amb la prevenció i la mesura de resultats de correu brossa mitjançant el seguiment de rànquing local de Whitespark o les analítiques de cerca de Google Search Console..
 • Llista de citacions més destacades en auditories de SEO – si feu una auditoria de SEO local on el client vol situar-se més alt a Google Maps, proporcioneu-li una llista de citacions principals mitjançant Whitespark. pàgina de recursos i donar-los l’opció de construir-los ells o utilitzar el servei de construcció de cites de Whitespark. Perquè si sou com jo, proveu de tot el valor que pugueu a la vostra empresa Auditories de SEO i una llista de “30 millors cites” és una bona incorporació.

7. No us oblideu de Moz Local (15 principals cites)

Moz Local t’ajudarà a arreglar els 15 millors perfils de cites inclosos Google My Business, Yelp, Facebook i altres. Intentaria obtenir la vostra puntuació de Moz Local abans de crear noves citacions amb Whitespark. Això ho fa fent servir el lloc a través de Moz Local i, a continuació, fer clic a les pestanyes per fer que aquests perfils de cites siguin 100% complets, coherents i, a continuació, suprimiu els duplicats.

Moz Local

A cada pestanya, Moz Local us indicarà què cal solucionar i inclou un enllaç “actualització de llistats” que va directament als vostres perfils. Normalment és tan fàcil com penjar més imatges, llistar més categories, arreglar inconsistències amb la informació empresarial o suprimir un duplicat.

Cites locals de Moz

Conclusió

Aquí teniu el procés de creació de cites:

 1. Creeu una pàgina 100% completa de Google My Business
 2. Utilitzeu Moz Local per corregir els 15 millors perfils de cites
 3. Creeu citacions addicionals per 4-5 dòlars cadascuna amb Whitespark

Espero que us hagi agradat la meva ressenya sobre l’edifici de cites de Whitespark! És un servei potent que podeu utilitzar per vosaltres mateixos i per als clients que busquen específicament obtenir un nivell més alt a Google Maps (resultats locals de paquets / snack locals). No dubteu a deixar-me un comentari si teniu cap pregunta. Darren i el seu equip de Whitespark són excel·lents en comunicar-se si teniu preguntes. També tenen una llista de Preguntes freqüents sobre la construcció de cites si voleu obtenir més informació sobre el servei de creació de cites.

Salutacions,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map