WordPress SEO pentru fotografi: Cum să-ți optimizezi imaginile, referințele și site-ul WordPress pentru un clasament mai mare al hărților Google

WordPress SEO pentru fotografi


Dacă sunteți fotograf, aveți un site WordPress și doriți să îl utilizați SEO local pentru a obține un nivel mai mare în rezultatele localizate Google Maps + pentru cuvintele cheie legate de fotografie, acest tutorial este pentru dvs..

Îți voi arăta cum să folosești Factorii locali de clasificare a căutării Google pentru a îmbunătăți clasamentele prin optimizarea paginii dvs. de afaceri Google, referințe, fotografii și modul de utilizare a pluginului SEO al Yoast pentru optimizarea conținutului. Indiferent de tipul de fotografie pe care îl faceți, este de fapt ușor de făcut WordPress SEO pentru fotografi (SEO local este de obicei mult mai ușor decât SEO național). Puteți dura 3-6 săptămâni pentru a vedea rezultatele (Google necesită timp pentru actualizare), dar puteți utiliza Analiza de căutare Google Search Console pentru a urmări clasamentele, clicurile și traficul general din SEO.

SEO pentru fotografi

Acum să sărim în ea …

Înțelegerea factorilor locali de clasificare SEO Google

Indiferent în ce industrie vă aflați, dacă faceți SEO local, aceștia sunt factorii de clasificare asociați cu Google. Sunt luate de la Moz care efectuează un sondaj asupra factorilor de clasare Google la fiecare 2 ani. Acest lucru ne spune pe ce factori fundamentali de clasare ar trebui să ne concentrăm.

Factorii locali-Search-Ranking-

Aceștia sunt din factorii locali de clasare a căutării din 2015, dar majoritatea nu s-au schimbat …

Top-20-Local-Search-Factori Ranking-

Trec peste acestea în tutorialul meu (aruncați-mi un comentariu dacă aveți nevoie de clarificări cu privire la ceva), dar aici este o traducere cu sfaturi mai practice:

 • Completați pagina dvs. de afaceri Google (completați și verificați profilul dvs.)
 • Înscrieți-vă pentru referințe generice (Yelp), directoare locale (COC) și fotografie
 • Obțineți recenzii pe pagina mea de afaceri Google, Yelp, altele
 • Utilizați o temă de fotografii WordPress sensibilă la mobil și SEO-friendly
 • Utilizați cuvântul cheie principal pe pagina dvs. de pornire (utilizând pluginul SEO al Yoast)
 • Obțineți legături de la clienți, directoare, site-uri locale, site-uri de fotografie relevante
 • Completați-vă profilurile de social media, obțineți adepți, publicați actualizări

Completați pagina dvs. de afaceri Google

Acesta este cel mai simplu mod de a vă îmbunătăți clasamentele Google Maps. De fapt, trebuie să ai Pagina mea de afaceri Google pentru a apărea chiar și pe Google Maps. Faceți profilul dvs. 100% complet.

Adăugați site-ul, orele și listați „fotografi” ca categorie. Dacă sunteți fotograf de nuntă, enumerați acest lucru ca categorie principală, apoi enumerați „fotograf” ca categorie secundară. Acum scrieți o introducere detaliată, verificați pagina și completați-vă profilul. Dacă aveți deja o pagină Compania mea pe Google, nu creați o listă duplicată.

Pagina mea de afaceri Google

Îmbunătățirea listărilor de directoare cu Moz Local

Panoul de bord local Moz

Rulează site-ul și codul poștal prin Moz Local pentru a obține un raport pe directoarele tale. Veți obține un scor și recomandări pentru a îmbunătăți unele dintre cele mai importante directoare …

Moz Local

Faceți clic pe filele diferite, vizualizați notificările roșii pentru a vedea ce elemente au nevoie de remediere, apoi utilizați linkurile „actualizare listă” pentru a îmbunătăți aceste directoare. Observați cât de importantă este coerența informațiilor (numele afacerii, adresa, telefonul, categoriile) și care nu au duplicate. Dacă nu doriți să faceți acest lucru, puteți plătiți Moz $ 84 USD / an. Cu toate acestea, de obicei este vorba de adăugarea de fotografii și de a vă asigura că profilul dvs. este consecvent și complet 100%.

Listări locale incomplete Moz

Construiți mai multe directoare cu Whitespark

Acum că aveți directoarele de bază jos, să construim mai multe. Acest lucru vă va îmbunătăți în continuare clasamentul, așa că vă rugăm să nu credeți că aceasta este o pierdere de timp – cel mai sigur că nu este. Acesta este tipul de pași suplimentari care vă vor ajuta să depășiți concurenții. Observația „volumul de citare” este un factor de clasificare directă în graficul grafic local local SEO (secțiune galbenă) – deci cu atât mai mult meritorul.

Directorii online de top

Fă-o singurutilizați lista celor mai mari 50 de directoare Whitespark
Închiriați Whitesparkplătiți Whitespark o singură dată 4-5 USD pentru fiecare director (merită)

Solicitați clienții pentru recenzii

Recenzii online pe afacerea mea Google

Compania mea Google și Yelp sunt cele mai importante. Pur și simplu urmăriți cu clienții după lucrare și cereți un revizuire (lăsați-le instrucțiuni cu un link către pagina Compania mea Google și Yelp). Faceți din aceasta o prioritate, deoarece recenziile sunt bune atât pentru branding, cât și pentru SEO. Uneori, recenziile Yelp legitime sunt filtrate, deci citeste acest post să înveți cum să o eviti.

Utilizați o temă de fotografie SEO-friendly

Să vorbim despre optimizarea site-ului dvs. web, care începe cu tema WordPress. Vrei o temă care să fie SEO, răspunzătoare, sigură și să se încarce rapid. În același timp, tema dvs. ar trebui să fie creată de un dezvoltator de încredere, astfel încât să nu se mai descurce în drum.

Tema fotografului WordPress Djazz

Lista mea de teme fotografice este un loc bun pentru a începe. Toate au caracteristicile SEO care sunt enumerate mai sus și sunt toate integrate în secțiunea Cadrul Genezei care este recomandat de Yoast, Matt Cutts de Google și fondatorul WordPress – Matt Mullenweg. Dacă nu știți ce este Geneza, atunci puteți citi despre asta Site-ul StudioPress ”. Dar este cel mai bun mod de a construi un site web pentru fotografii WordPress care să fie SEO-friendly.

Aflați cuvintele dvs. cheie

Dacă nu ai învățat cuvintele cheie legate de fotografie, iată cum să faci asta …

Fotografii cuvinte cheie SEO

Du-te la google.com și introduceți cuvintele cheie utilizând acest format. Complet automat Google va completa completul cu cele mai comune fraze pe care le caută oamenii, cu frazele superioare având mai multe căutări decât cele inferioare. Doar asigurați-vă că ultimul personaj pe care îl introduceți este subliniat „_”, astfel încât Google va completa completarea. Puteți încerca și alte combinații.

Rețineți că cuvântul dvs. cheie principal (de ex. Chicago Wedding Photographer) ar trebui să fie direcționat pe pagina principală. Dacă aveți mai multe cuvinte cheie (copil, bonă, maternitate etc.), va trebui să creați o nouă pagină pentru fiecare dintre acestea, pentru o mai bună direcționare a cuvintelor cheie.

Asta mă duce la pasul următor …

Cuvinte cheie țintă folosind pluginul SEO al Yoast

Plugin Yoast WordPress SEOf

Vei folosi Pluginul WordPress SEO al Yoast să direcționeze cuvinte cheie (cuvinte cheie) pe site-ul dvs. web. Aici sunt mulți fotografi copleșiți. Nu, pentru că am făcut acest lucru foarte ușor.

Pasul 1 – Configurați Setările Yoast
După ce instalați Yoast, mergeți mai departe și descărcați acest fișier zip de mai jos, care include setările Yoast pe care le folosesc. Încărcați acest lucru pe site-ul dvs. WordPress folosind fila SEO din partea stângă a tabloului de bord. Veți accesa Instrumente -> Import si export -> Import. Încărcați fișierul zip.

DESCĂRCAȚI SETĂRILE MEA YOAST (FIȘĂ ZIP)

Va trebui să navigați prin setările Yoast și să schimbați câteva lucruri …

 • General -> Informații despre companie (completați aceste informații și încărcați un logo implicit, care ar trebui să fie de cel puțin 200 x 200 pixeli)
 • General -> Instrumente pentru webmaster (vezi video de mai jos)
 • Setări sociale -> completați acest lucru cu propriile dvs. link-uri de socializare
 • Advanced -> Firimituri de pâine -> folosiți propriul nume de companie

Pasul 2 – Cuvânt cheie (cuvinte cheie) vizate pe site-ul dvs. Web
Așa cum am menționat anterior, doriți să vizați cuvântul dvs. cheie principal pe pagina dvs. de pornire. Pentru a face acest lucru, accesați fila SEO a Yoast din stânga tabloului de bord -> titlurile & Metas -> Pagina principala. Ar trebui să puteți completa titlul SEO și meta descrierea dvs. aici (acesta este textul care apare în rezultatele căutării Google) sau faceți clic pe linkul pentru a vizualiza pagina unde puteți edita acest lucru.

Direcționarea cuvintelor cheie cu Yoast

Utilizați același format din fotografie. Scrieți o meta descriere unică care rezumă ceea ce oferiți în timp ce includeți cuvântul dvs. cheie într-un mod care sună firesc. Acest lucru este foarte important, deoarece este primul plan al SEO. De asemenea, asigurați-vă că nu treceți peste limita de caractere de 156.

Este posibil să fie tot ce trebuie să faci. Nu puteți include cuvântul cheie în adresa URL (aceasta se aplică paginii de pornire a unui site web), astfel încât să fie OK. Majoritatea fotografilor preferă să nu aibă text pe pagina de pornire (în fotografie, titlul articolului și conținutul este roșu cu „nu”). Înțeleg că majoritatea fotografilor preferă să lase fotografiile să vorbească, dar va beneficia de SEO dacă includeți text pe pagina dvs. de pornire. În caz contrar, Google va avea doar fotografiile dvs. la dispoziție.

Vă sugerez să adăugați „Chicago Wedding Photographer” (sau orice alt cuvânt cheie principală) ca titlu. Apoi includeți un scurt paragraf din ceea ce doriți să spuneți publicului dvs., incluzând, de asemenea, cuvântul cheie aici. Cu toate tipografiile și aspectele diferite, ar trebui să poți să arăți frumos. Iată un exemplu bun a unui site web care utilizează text în design.

Cum să vizați mai multe cuvinte cheie
Dacă aveți mai multe cuvinte cheie (copil, bonă, maternitate, etc), atunci direcționați cuvântul cheie principal (de exemplu, Chicago Photographer) pe pagina dvs. de pornire. Acum creați o nouă pagină pentru fiecare tip de fotografie diferit. Aceasta vă oferă o șansă mai bună de a obține un nivel ridicat pentru acele tipuri de fotografie specifice, deoarece căutătorii vor găsi acea pagină în Google – nu pe pagina dvs. de pornire. Asigurați-vă că fiecare pagină conține conținut unic, deoarece conținutul duplicat este un SEO nu-nu.

Pentru a optimiza acele pagini pentru cuvintele lor cheie, utilizați aceleași strategii descrise mai sus doar setul „Chicago Baby Photographer” (sau orice tip de fotografie este) ca cuvânt cheie focal. Apoi optimizați pagina respectivă folosind pluginul SEO al Yoast. Dacă aveți nevoie de ajutor folosind Yoast pentru a vă optimiza conținutul pentru lumini verzi, iată un videoclip …

Optimizați imaginile pentru cuvinte cheie

Înainte de a încărca o imagine pe site-ul dvs. WordPress, asigurați-vă că are un nume descriptiv de fișier. În loc de a folosi „DSC27272”, un nume de fișier mai bun ar fi „salcii care sufla în vânt”.

Salcii care suflă în vânt

Optimizați imaginile pentru a încărca mai repede

O problemă comună pentru site-urile de fotografie este aceea că imaginile sunt atât de mari, încât durează pentru totdeauna încărcarea. De cand viteza site-ului web este un factor de clasare în Google, nu vrei asta.

Din fericire, există câteva moduri de a preveni acest lucru …

Serviți imagini la scară largă
În cazul în care un imagine prezentată solicită dimensiuni de 150 x 150, dar utilizați o imagine 300 x 300, nu utilizați dimensiunile corecte ale imaginii. Acest lucru va duce la o reducere de 200% a timpului mai lent. Pentru a rezolva acest lucru, aflați dimensiunile corecte ale imaginilor dvs. prezentate (sau chiar imaginile din glisorul) și redimensionați-le în secțiunea media cu dimensiunile corecte.

Un alt exemplu de a nu servi imagini la scară este atunci când trageți pentru a redimensiona o imagine în editorul vizual. Aceasta redimensionează imaginea afișată dar nu actualul fișier imagine (aceasta înseamnă „servi imagini la scară”). Modul corect de redimensionare a imaginilor este în biblioteca media:

Serviți imagini la scară largă

Optimizarea imaginilor
Instalați Plugin WP Smush.it și accesați Media -> Bulk Smush.it -> Rulează toate imaginile mele prin WP Smush.it chiar acum (captura de ecran de mai jos). Asta e! Puteți să tastați automat imaginile odată încărcate sub Setări -> Mass-media. Îmi place să alerg și eu EWWW Image Optimizer care poate captura imagini ratate de WP Smush.it.

Dacă nu doriți să încurcați cu imagini sau doriți doar mai multe sfaturi pentru a face încărcarea site-ului dvs. mai rapidă, consultați pagina mea Ghid de optimizare a vitezei WordPress. Există o mulțime de sfaturi bune acolo.

Utilizați numele, adresa și numărul dvs. de telefon din subsolul dvs.

Știu, îmi plac și sfaturile ușoare … și acesta nu devine mai ușor. Acest lucru vă ajută cu întreaga consistență a informațiilor pe care Google le caută. În WordPress, de obicei, îl găsiți în Opțiuni tematice (căutați zona de copyright) sau în Editor -> Subsol.

Iată cum enumerez lista mea:
Masterat media online | 1324 West Byron Street, Chicago IL 60613 | 847-271-2422

Obțineți linkuri către site-ul dvs. web

Arată bine până acum! Aveți directoarele în loc, site-ul dvs. optimizat pentru cuvintele dvs. cheie și cuvintele cheie și veți efectua alte optimizări pentru a vă îmbunătăți SEO de fotografie. Dar să nu uităm de legăturile către site-ul dvs. web, deoarece acestea sunt esențiale! Atunci când oamenii se conectează la dvs., este un semnal puternic care spune Google site-ului dvs. web este important și să îl plaseze mai sus.

Deci, cum obțineți legături?

 • Solicitând clienților să se conecteze la dvs.
 • Solicitarea partenerilor pentru a vă conecta (de exemplu, sunteți fotograful preferat al cuiva)
 • Directoare locale precum cele din Moz Local și Whitespark
 • Camera de Comert
 • BBB
 • Publicarea în articole (de exemplu, în Huffington Post)
 • Crearea de conținut util pe blogul dvs. (videoclipurile sunt bune pentru acest lucru)
 • Asigurându-vă că aveți un design plăcut al site-ului
 • Împărtășirea fotografiei pe rețelele de socializare
 • Împărtășirea fotografiei printr-o listă de e-mailuri
 • Adăugați butoane de partajare a rețelelor de socializare pe site-ul dvs. web
 • Altă publicitate / marketing pentru ca site-ul dvs. să fie „acolo”

Pune-ți jocul pe rețelele de socializare

Știi acea poză minunată pe care ai făcut-o săptămâna trecută? Ai postat-o ​​pe contul tău de Facebook, Twitter, Google și Instagram? Tu ar trebui! Petreceți ceva timp creând profiluri de socializare și imagini de acoperire. Adăugați imaginile, scrieți o introducere și altele. Acum continuați să actualizați aceste profiluri cu fotografii noi. Atunci ești auriu.

Întreținere SEO continuă

Principala „întreținere” presupune solicitarea mai multor clienți pentru a lăsa recenzii pe pagina dvs. Compania mea Google și Yelp. Poate însemna, de asemenea, crearea mai multor directoare, adăugarea de conținut util pe blogul dvs. și postarea pe rețelele de socializare. Dar, odată configurați toate instrumentele și reglajele WordPress WordPress, SEO local ar trebui să fie destul de redus de întreținere.

Sper că ai găsit acest lucru util! Dacă ați făcut acest lucru, vă rugăm să împărtășiți :) sau dacă aveți o întrebare despre WordPress-ul fotografiei dvs. SEO, aruncați-mi o linie în comentarii. Mă bucur să te ajut.

Noroc,

Tom Semnatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map