WordPress SEO per a fotògrafs: com optimitzar les vostres imatges, citacions i lloc web de WordPress per obtenir un rànquing més alt de mapes de Google

WordPress SEO per a fotògrafs


Si sou fotògraf, teniu un lloc de WordPress i en voleu fer servir SEO local per obtenir un lloc més alt en els resultats localitzats a Google Maps + per a les paraules clau relacionades amb la fotografia, aquest tutorial és per a vosaltres.

Et mostraré com fer servir Factors locals de classificació de la cerca de Google per millorar els rànquings mitjançant l’optimització de la pàgina de Google My Business, citacions, fotos i com utilitzar el connector SEO de Yoast per a l’optimització de contingut. No importa quin tipus de fotografia facis, en realitat és fàcil fer WordPress SEO per als fotògrafs (el SEO local normalment és molt més fàcil que el SEO nacional). Es poden trigar 3-6 setmanes en veure els resultats (Google triga temps a actualitzar-se), però podeu utilitzar Anàlisis de cerca de Google Search Console per fer el seguiment dels vostres rànquings, clics i trànsit general de SEO.

SEO per a fotògrafs

Ara anem a saltar-hi …

Comprendre els factors de classificació SEO local de Google

No importa quina indústria hi trobeu, si feu SEO local, aquests són els factors de classificació associats a Google. Són presos Moz qui fa una enquesta dels factors de classificació de Google cada dos anys. Això ens indica en quins factors de rànquing bàsic ens hem de centrar.

Factors de rànquing de cerca local

Es tracta dels factors locals de classificació de la cerca del 2015, però la majoria no han canviat …

Top-20-Top-Search-Ranking-Factors Factors

Passo aquests detalls al meu tutorial (deixeu-me un comentari si necessiteu aclariments sobre qualsevol cosa), però aquí teniu una traducció amb consells més pràctics:

 • Completa la teva pàgina de Google My Business (completa i verifica el teu perfil)
 • Registreu-vos a directoris de cites genèriques (Yelp), locals (COC) i fotografies
 • Obteniu ressenyes a la vostra pàgina de Google My Business, a Yelp, entre d’altres
 • Utilitzeu un tema de fotografia de WordPress sensible per a mòbils i SEO
 • Utilitzeu la vostra paraula clau principal a la pàgina d’inici (utilitzant el plugin de Yoast)
 • Obteniu enllaços de clients, directoris, llocs web locals, llocs web de fotografia rellevants
 • Completa els teus perfils de xarxes socials, obté seguidors i publica actualitzacions

Completeu la pàgina de Google My Business

Aquesta és la manera més fàcil de millorar els vostres rànquings de Google Maps. De fet, heu de tenir un Pàgina de Google My Business fins i tot aparèixer a Google Maps. Feu que el vostre perfil estigui completat al 100%.

Afegiu el vostre lloc web, hores i llisteu els “fotògrafs” com a categoria. Si sou un fotògraf de casament, enumereu-ho com a categoria principal i enumereu-lo com a categoria secundària a “fotògraf”. Ara escriviu una introducció completa, verifiqueu la vostra pàgina i completeu el vostre perfil. Si ja teniu una pàgina de Google My Business, no creeu una llista duplicada.

Pàgina de Google My Business

Millora les llistes de directoris amb Moz Local

Tauler de control local Moz

Executeu el vostre lloc web i codi postal a través Moz Local per obtenir un informe als vostres directoris. Obtindreu una puntuació i recomanacions per millorar alguns dels directoris més importants …

Moz Local

Feu clic a les diferents pestanyes, visualitzeu les notificacions en vermell per veure quins elements han de solucionar i, a continuació, utilitzeu els enllaços “llista d’actualitzacions” per millorar els directoris. Observeu com és important la coherència de la informació (nom de l’empresa, adreça, telèfon, categories) i que no tinguin duplicats. Si no voleu fer-ho, ho podeu fer paga Moz $ 84 / any. Tot i això, sol afegir fotos i assegurar-se que el vostre perfil sigui coherent i completat al 100%.

Llistats incomplets de Moz Local

Crea més directoris amb Whitespark

Ara que teniu els directoris bàsics a la baixa, en construïm més. Això millorarà encara més els vostres rànquings i, per tant, no penseu que això sigui una pèrdua de temps, certament no ho és. Aquests són el tipus de passos addicionals que us ajudaran a superar els competidors. Avís “volum de cites” és un factor de classificació directa en el gràfic local de SEO (secció groga), per tant, més atractiu.

Els millors directoris en línia

Fes-ho tuutilitzeu la llista de 50 directoris principals de Whitespark
Lloga WhitesparkPagui una quota única de Whitespark de 4-5 dòlars per directori (Val la pena)

Demaneu comentaris als clients

Ressenyes en línia a Google My Business

El meu negoci i Yelp de Google són més importants. N’hi ha prou amb fer un seguiment amb els clients després de la feina i demanar un revisió (deixeu-los instruccions amb un enllaç a la vostra pàgina de Google My Business i Yelp). Feu que aquesta sigui una prioritat, ja que les ressenyes són bones tant per a la marca com per al SEO. De vegades, les revisions legítimes de Yelp es filtren, així llegir aquesta publicació per aprendre a evitar-ho.

Utilitzeu un tema fotogràfic que sigui SEO

Parlem d’optimitzar el vostre lloc web, que comença amb el tema de WordPress. Voleu un tema que sigui SEO, sensible, segur i que es carregui ràpidament. Al mateix temps, el vostre tema hauria de ser creat per un desenvolupador fiable de manera que no us enganxi a la carretera.

Tema del fotògraf de WordPress Djazz

La meva llista de temes fotogràfics és un bon lloc per començar. Tots tenen les funcions compatibles amb SEO que figuren a la llista anterior i totes les tenen integrades Genesis Framework recomanat per Yoast, Matt Cutts de Google i el fundador de WordPress, Matt Mullenweg. Si no sabeu què és Genesis, en podeu llegir Lloc web de StudioPress. Però és la millor manera de crear un lloc web de fotografia de WordPress que sigui SEO.

Apreneu les vostres paraules clau

Si no heu après les vostres paraules clau relacionades amb la fotografia, aquí podeu fer-ho …

Fotografia Paraules clau SEO

Només cal anar a google.com i escriviu les vostres paraules clau mitjançant aquest format. Completar automàticament Google omplirà el formulari amb les frases més habituals que busca la gent, i les frases més altes tenen més cerques que les inferiors. Només heu d’assegurar-vos que l’últim personatge que heu escrit és un guió “_” de manera que Google omplirà el blanc. També podeu provar altres combinacions.

Tingueu en compte que la vostra paraula clau principal (per exemple, Chicago Wedding Photographer) s’ha d’orientar a la pàgina principal. Si teniu diverses paraules clau (nadó, mainadera, maternitat, etc.), haureu de crear una pàgina nova per a cadascuna d’elles per a una millor orientació de les paraules clau.

Això em porta al següent pas …

Paraules clau de destinació mitjançant el complement de SEO de WordPress de Yoast

Plugin de SEO Yoast WordPress

Utilitzaràs El complement de SEO de WordPress de Yoast per orientar les paraules clau (les) al vostre lloc web. Aquí és on molts fotògrafs es veuen aclaparats. No, no, perquè ho he fet molt fàcil.

Pas 1: configura la configuració de Yoast
Un cop hàgiu instal·lat Yoast, aneu endavant i descarregueu aquest fitxer zip que inclou la configuració de Yoast que utilitzo. Carregueu-ho al vostre lloc de WordPress mitjançant la pestanya SEO a la part esquerra del tauler. Anireu a Eines:> Importació i exportació:> Importa. Carregueu el fitxer zip.

DESCARREgueu els meus ajustaments (Fitxer ZIP)

Haureu de navegar per la configuració de Yoast i canviar algunes coses …

 • General -> Informació de l’empresa (empleneu-ho amb les vostres dades i pengeu un logotip predeterminat que hauria de ser almenys 200 x 200 píxels)
 • General -> Eines per a administradors web (vegeu el vídeo a continuació)
 • Configuració social -> ompliu-ho amb els vostres propis enllaços a les xarxes socials
 • Avançat -> Panellets de pa> utilitzeu el vostre nom d’empresa

Pas 2: paraula clau de destinació al lloc web
Com he dit anteriorment, voleu orientar la vostra paraula clau principal a la pàgina principal. Per fer-ho, aneu a la pestanya SEO de Yoast a l’esquerra del tauler.> Títols & Metes -> Pàgina inicial. Haureu de poder emplenar el vostre títol i meta-descripció de SEO aquí (aquest és el text que apareix als resultats de cerca de Google), o bé feu clic a l’enllaç per visualitzar la pàgina on podeu editar-la.

Orientació de les paraules clau amb Yoast

Utilitzeu el mateix format a la foto. Escriviu una meta descripció única que resumeixi el que oferiu mentre inclou la vostra paraula clau de manera que us sembli natural. Això és molt important, ja que és l’avantguarda del vostre SEO. També assegureu-vos que no supereu el límit de 156.

Pot ser tot el que necessiteu fer. No podeu incloure la paraula clau a l’URL (això s’aplica a la pàgina d’inici d’un lloc web), així que està bé. La majoria dels fotògrafs prefereixen no tenir cap text a la pàgina principal (a la foto l’encapçalament de l’article i el contingut és vermell amb “no”). Entenc que la majoria de fotògrafs prefereixen que les fotos parlin, però beneficiarà el vostre SEO si inclogueu text a la pàgina principal. En cas contrari, Google només tindrà les vostres fotos per passar.

Us proposo afegir com a títol el “Fotògraf de noces de Chicago” (o qualsevol que sigui la vostra paraula clau principal). A continuació, inclou un breu paràgraf del que vulguis dir a la teva audiència, alhora que inclou la paraula clau aquí. Amb totes les tipografies i dissenys diferents, hauríeu de ser capaç de fer que aquest aspecte sigui agradable. Aquí teniu un bon exemple d’un lloc web que utilitza text en el disseny.

Com orientar-se a diverses paraules clau
Si teniu diverses paraules clau (nadó, mainadera, maternitat, etc.), dirigiu la paraula clau principal (per exemple, Chicago Photographer) a la pàgina d’inici. Ara creeu una pàgina nova per a cada tipus de fotografia diferent. D’aquesta manera, us oferireu una millor possibilitat de classificar-vos altament per a aquells tipus específics de fotografia, ja que els cercadors trobaran AQUESTA pàgina a Google, no a la pàgina principal. Assegureu-vos que cada pàgina conté contingut únic ja que el contingut duplicat és un SEO no-no.

Per optimitzar aquestes pàgines per a les seves paraules clau, utilitzeu les mateixes estratègies descrites anteriorment com a paraula clau del focus només “Chicago Baby Photographer” (o qualsevol tipus de fotografia). A continuació, optimitzeu aquesta pàgina mitjançant el complement de SEO de Yoast. Si necessiteu ajuda per utilitzar Yoast per optimitzar el vostre contingut per a llums verdes, aquí teniu un vídeo …

Optimitza les imatges per a les paraules clau

Abans de penjar una imatge al lloc de WordPress, assegureu-vos que tingui un nom descriptiu de fitxer. En lloc d’utilitzar “DSC27272”, un nom de fitxer millor seria “salzes que bufen en el vent”.

Salzes que bufen al vent

Optimitzeu les imatges per carregar-les més ràpidament

Un problema comú amb els llocs web de fotografia és que les imatges són tan grans, que triguen a carregar-se per sempre. Des que la velocitat del lloc web és un factor de rànquing a Google, No ho vols.

Per sort, hi ha algunes maneres de prevenir això …

Servir imatges a escala
Si a imatge destacada demana dimensions de 150 x 150, però utilitzeu una imatge de 300 x 300, i no utilitzeu les dimensions de la imatge que apareixen correctament. Això farà que el 200% sigui més lent com el temps. Per solucionar-ho, apreneu les dimensions correctes de les imatges destacades (o fins i tot les imatges del control lliscant) i redimensioneu-les a la secció de suports amb les dimensions correctes..

Un altre exemple de no servir imatges escalades és quan arrossegueu per canviar la mida una imatge a l’editor visual. Això redimensiona el imatge mostrada però no el real fitxer d’imatges (això és el que significa “servir imatges escalades”). La forma correcta de redimensionar les imatges és a la mediateca:

Servir imatges a escala

Optimitzar les imatges
Instal·leu el Plugin WP Smush.it i vés a Media -> A granel Smush.it -> Executa totes les meves imatges mitjançant WP Smush.it ara mateix (captura de pantalla a sota) Això és! Podeu esmicolar automàticament les imatges un cop penjades a sota Configuració:> Mitjans de comunicació. M’agrada també córrer EWWW Optimitzador d’imatges que pot capturar imatges perdudes per WP Smush.it.

Si no voleu embolicar-vos amb imatges o voleu obtenir més consells sobre la càrrega del vostre lloc més ràpid, consulteu la meva Guia d’optimització de velocitat de WordPress. Hi ha tones de bons consells.

Feu servir el vostre nom comercial, adreça i número de telèfon al peu de pàgina

Ho sé, també m’encanten els consells fàcils … i aquest no serà més fàcil. Això ajuda a tota la coherència d’informació que busca Google. A WordPress, normalment es troba a Opcions de tema (busqueu l’àrea de copyright) o a l’Editor -> Peu de pàgina.

Aquí és com enumero la meva:
Màsters en línia | 1324 West Byron Street, Chicago IL 60613 | 847-271-2422

Obteniu enllaços al vostre lloc web

Amb bona pinta fins ara! Teniu els vostres directoris al vostre lloc, el vostre lloc web optimitzat per a les vostres paraules clau i les vostres optimitzacions per millorar el vostre SEO de fotografia. Però no ens oblidem dels enllaços al vostre lloc web, ja que són essencials. Quan la gent us enllaça, és un senyal fort que indica a Google que el vostre lloc web és important i que el situen més alt.

Així, com s’obtenen enllaços?

 • Demanant als clients que hi enllacin
 • Demanar als socis que us enllacin (per exemple, sou el fotògraf preferit d’algú)
 • Directoris locals com els de Moz Local i Whitespark
 • Cambra de comerç
 • BBB
 • Publicar-se a articles (per exemple, al Huffington Post)
 • Crear contingut útil al vostre bloc (els vídeos són bons per a això)
 • Assegureu-vos que teniu un bon disseny de lloc web
 • Compartint la vostra fotografia a les xarxes socials
 • Compartint la fotografia mitjançant una llista de correu electrònic
 • Afegiu botons de compartició de xarxes socials al vostre lloc web
 • Una altra publicitat / màrqueting per aconseguir que el vostre lloc web “fora d’aquí”

Comenceu els vostres mitjans de comunicació a la xarxa

Sabeu aquella foto fantàstica que vau fer l’altra setmana? Ho heu publicat al vostre compte de Facebook, Twitter, Google i Instagram? Hauries! Dediqueu una bona estona a crear perfils de xarxes socials i a imatges de portada. Afegiu les vostres imatges, escriviu una introducció, etc. Ara actualitzeu aquests perfils amb fotos noves. Aleshores estàs daurat.

Manteniment en SEO permanent

El principal “manteniment” consisteix en demanar a més clients que deixin ressenyes a la vostra pàgina de Google My Business i Yelp. També pot suposar crear més directoris, afegir contingut útil al vostre bloc i publicar a les xarxes socials. Però un cop us hagueu configurat amb totes les eines i ajustaments de SEO de WordPress, SEO local de manteniment molt baix.

Espero que us hagi semblat útil! Si ho fes, compartiu-ne :) o si teniu alguna pregunta sobre el WordPress SEO de la vostra fotografia, envieu-me una línia als comentaris. M’alegra d’ajudar-te.

Salutacions,

Tom Signatura

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map