7 Strategjitë lokale të SEO për t’u renditur më lart në Google Maps dhe Rezultatet e lokalizuara (bazuar në Faktorët e Renditjes Lokale të Google)

lokale-SEO-strategji


Dëshironi të përdorni SEO lokale për të marrë më shumë klientë specifikë gjeografikë?

Unë do t’ju tregoj se si të përdorni Faktorët lokalë të renditjes SEO të Google për të optimizuar faqen tuaj të internetit dhe praninë në internet për t’u renditur më lartë në Google Maps dhe listat organike të lokalizuara (rezultatet blu në Google Maps). Unë do të mbulojë Google Business My, rishikime, direktori (të quajtura gjithashtu citime në SEO lokale), duke krijuar faqe të posaçme për ulje dhe strategji të tjera lokale SEO. Unë gjithashtu do t’ju tregoj se si të zgjedh për 1 vendndodhje, si dhe si të zgjedh për shumë lokacione.

Këta janë faktorët CORE të nevojshëm për t’u renditur më lart në Google Maps dhe ndërsa ka shumë faktorë të tjerë, shumica e njerëzve nuk i marrin themelet poshtë. Unë rekomandoj të marrë pak kohë për t’i hequr këto së pari, pastaj përdorni plotësisht udhëzues lokal për SEO për të optimizuar për faktorët e tjerë si optimizimi i shpejtësisë, rregullimi i gabimeve në tastierën e kërkimit të Google dhe shtimi i tyre Faqet e AMP. Ky udhëzues ju tregon se si të bëni gjithçka dhe ndërsa është specifike për WordPress, shumica e artikujve janë universal pavarësisht se në çfarë drejtoni faqen tuaj të internetit (pasi faktorët lokalë të renditjes qëndrojnë gjithmonë të njëjtë).

Tabela e përmbajtjes

 1. Bëni faqen tuaj të Biznesit tim Google 100% i plotë
 2. Krijoni profile në Drejtoritë e tjera
 3. Pyetni Konsumatorët për Shqyrtime
 4. Dorëzoni Informacionin e Biznesit tek Agregatorët e të Dhënave të Mëdha
 5. Krijoni faqe të veçanta të vendndodhjes
 6. Kick Media tuaj Into ingranazh
 7. Merrni lidhje nga Blogimi, Konsumatorët, Partnerët, Publiciteti

1. Bëni faqen tuaj të Biznesit tim Google 100% i plotë

Pretendoni tuajin Faqja e Biznesit tim të Google dhe plotësojeni që të jetë 100% i plotë. Nëse nuk keni një faqe tashmë, krijoni një, por duhet të keni vetëm 1 për vendndodhje pa asnjë kopje. Renditni të gjitha kategoritë përkatëse, ngarkoni fotografi profesionale duke përfshirë një logo dhe bëni gjithçka që ju shtyjnë të bëni. Mos harroni verifikoni faqen tuaj dhe vendosni një URL me porosi (duhet të jetë emri i biznesit tuaj). Ekziston një skedë “modifiko informacionin” dhe “fotografi” që të dy duhet të jenë 100%. Nëse ka kuptim për biznesin tuaj, ju gjithashtu mund të merrni një turne virtual nga një shitës i preferuar i Google.

google--biznes-profili im

Faqja juaj e Biznesit tim është ajo që shfaqet në Google Maps dhe kur njerëzit Google emrin e biznesit tuaj (në anën e djathtë të rezultateve të kërkimit). ’Shtë zemra e SEO lokale, kështu që bëjeni legjitime!

Google SEO Vendor i Biznesit tim

Unë dua të theksoj se nëse tashmë keni një faqe Google të biznesit tim, NUK dëshironi të krijoni një kopje ose ajo do të konkurrojë me faqen tuaj kryesore – dhe penalisht të penalizoni renditjen e saj. Për të kontrolluar nëse tashmë keni një faqe Google My Business, drejtoni biznesin tuaj përmes Moz Lokale ose kërkoni në biznesin tuaj Prodhuesi Google Map. Nëse gjeni një faqe të kopjuar, fshini atë hyni në Google Business My dhe zgjidhni Faqen që dëshironi të menaxhoni. Shkoni te skedari në menunë e sipërm të majtë dhe klikoni “Cilësimet”, pastaj lëvizni deri poshtë, derisa të shihni “fshini faqen”.

2. Krijoni profile në Drejtoritë e tjera

Drejtoritë në internet (të quajtura gjithashtu citime në SEO lokale) janë faktori i rangut # 2, # 5, dhe # 14 në Google Maps. Në përgjithësi, është rreth 25% e mënyrës së renditjes. Krijimi i 100% profileve të plota në faqet e internetit me direktorinë mund të jetë i lodhshëm, por është jashtëzakonisht i rëndësishëm për renditjen tuaj të lokalizuar.

Ju mund ta bëni vetë këtë duke përdorur listën time drejtoritë më të lartë në internet ose përdorimi Faqja e burimeve të Whitespark i cili ka listat më të larta të citimeve sipas qytetit, vendit dhe kategorisë. Përndryshe ju mund ta transferoni atë duke përdorur Shërbimi i paraqitjes së citimit të Whitespark që është 4-5 dollarë për citim. Kjo është ajo që unë përdor për të gjithë klientët e mi lokal SEO dhe ka ndihmuar shumë prej tyre të renditen # 1 në Google Maps.

Whitespark ka një Rishikim 4,9 / 5 yje në Google me mbi 120 komente dhe është një tarifë një herë në krahasim me kompani si Yext që ngarkojnë tarifa të vazhdueshme. Në thelb plotësoni një konsum, Whitespark do të krijojë citimet në rreth 3 javë, atëherë ata do t’ju dërgojnë një raport vijues me URL-të tuaj të reja të citimeve dhe 1 hyrje universale. Shtë shumë e lehtë dhe duhet të shihni një përmirësim në renditjen tuaj brenda 2-3 muajve pasi citimet të indeksohen dhe Google të azhurnojnë ato janë rezultatet lokale të kërkimit. Më në fund, mos harroni të përdorni Moz Lokale për të korrigjuar çështjet me 15 citimet tuaja kryesore. Unë do të bëja Google My Business, pastaj Moz Lokal, pastaj Whitespark.

Vetëm për të rishikuar, ju do të dëshironi të përdorni Moz Local për të rregulluar 15 drejtoritë tuaja kryesore (citime)…

Moz Lokale

Pastaj përdorni Whitespark për të ndërtuar citate shtesë pasi ato janë rreth 25% e SEO lokale. Ju ose mund të përdorni faqen e burimeve të tyre për t’i ndërtuar këto vetë, ose transferuar në Whitespark për 4-5 dollarë për citim. Thjesht plotësoni më pas konsumimin dhe lërini që ata të përfundojnë punën në rreth 2-3 javë.

Citate-nga-qyteti

3. Pyetni Konsumatorët për Shqyrtime

Shqyrtime janë rreth 10% e renditjes së Google Map, por janë pjesa më e rëndësishme e SEO lokale për arsye të dukshme. Njerëzit shohin rishikime kur kërkojnë emrin e biznesit tuaj, dhe ata gjithashtu shfaqen për fjalë kyçe të lokalizuara jo të markave të tilla si “Fotograf Dasma i Chicago”.

Ju duhet rreth 5 shqyrtime në faqen tuaj të Google My Business për yjet që të shfaqen në Google, por aq më mirë aq më mirë. Nëse ju Google fjalen tuaj kryesore dhe shihni se konkurrenti i rangut më të lartë ka 20 shqyrtime, duhet të keni së paku 21. Sapo të keni më shumë komente sesa konkurrentët në Google My Business, lëvizni tek Drejtoritë Yelp dhe ato të ngrohta si WeddingWire ose UrbanSpoon. Unë e di që vlerësimet mund të jenë një dhimbje, por për SEO lokale kjo është mënyra kryesore që ju do të ndërtoni një reputacion të qëndrueshëm në internet, ndërsa renditet më i lartë në Google Maps.

Shqyrtime të Google Për SEO

4. Dorëzoni Informacionin e Biznesit tek Agregatoret e Top Data

Ekzistojnë 3 agregatorë kryesorë të të dhënave që dërgojnë informacionin e biznesit tuaj lokal miliona faqeve të tjera të internetit. Ju duhet të regjistroheni dhe të krijoni një profil të këndshëm në secilin prej këtyre faqeve të internetit …

5. Krijoni faqe të veçanta për vendndodhjen

Hapi i parë për ndërtimin e faqeve gjeo-shënjestër është të mësoni se çfarë frazash kërkojnë njerëzit. përdorim Autocomplete Google të ketë Google “të mbushur bosh” duke përdorur karakterin e nënvizuar për të marrë sugjerime për fjalen. Ju gjithashtu mund të përdorni Explore Keyword Moz për të marrë ide shtesë për fjalen, por sigurohuni që të shkruani T ALL GJITHA shërbimet e ndryshimit që njerëzit kërkojnë …

Fjalë kyçe SEO SEO

Nëse keni vetëm 1 fjalë kyçe kryesore (p.sh. Chicago Newborn Photographer), atëherë duhet ta shënjestroni atë në faqen tuaj duke përdorur strategjitë e listuara në pamjen e mëposhtme.

Nëse keni fjalë kyçe të shumta (Chicago Newborn Photographer, Chicago Portrete Photographer…) atëherë krijoni një faqe të veçantë për secilën për të synuar më mirë çdo fjalë kyçe. Nëse keni vendndodhje të shumta gjithashtu do të duhet të krijoni një faqe të re (nganjëherë faqe të shumta) për secilin vend në varësi të sa fjalëve kyçe janë duke u kërkuar në atë qytet. Rregulli i përgjithshëm është që secila faqe mund të synojë vetëm 1 fjalë kyçe (shërbim) në 1 vendndodhje.

Sapo të njihni fjalët tuaja, krijoni faqet tuaja të shënjestrimit të gjeo-synimeve …

vend-optimizuar-ulje-faqe

Vini re se përmbajtja është unike për vendndodhjen e saj (Boynton Beach). Fjala kyçe “Boynton Beach Dentist” është gjithashtu e pranishme në titullin e faqes, URL-në, etiketën e titullit, përshkrimin e meta, etj. Gjithashtu, fotot e shiritave janë unike për atë vend dhe kështu janë edhe dëshmitë dhe përmbajtjet e tjera. Do faqe duhet të ketë përmbajtje plotësisht unike dhe duhet të shmangni përdorimin e “kërkimit dhe zëvendësimit të faqeve” ku kopjoni faqet, pastaj shkëmbeni disa fjalë. Kjo nuk është një strategji e mirë dhe vetëm faqet me përmbajtje unike të dizajnuar mirë, të shkruar për një fjalen specifike, do të renditen lartë.

6. Kick Your Media Social Into ingranazhet

facebook-dimensionet

Shumica e biznesit të suksesshëm të paktën kanë një prani në rrjetet kryesore sociale, dhe Google po kërkon këtë. Sigurohuni që profilet e mediave tuaja sociale të plotësohen plotësisht dhe që po i postoni disi rregullisht. Edhe 1 post / javë është më mirë se asgjë.

7. Merrni lidhje nga Blogimi, Konsumatorët, Partnerët, Publiciteti

Lidhje në faqen tuaj të internetit janë rreth 20%, por shumë njerëz janë të hutuar se si t’i marrin ato. i parë sigurohuni që faqja juaj e internetit të jetë e dizajnuar mirë dhe të ketë përmbajtje (p.sh. artikuj të dobishëm në blog) me të cilët njerëzit DUHET të lidhen. Këto artikuj duhet të optimizohen për një fjalë kyçe jo promovuese që gjendet në Google Autocomplete (p.sh. kostoja mesatare e fotografit të dasmës në agoikago). Ndërsa grumbulloni artikuj në blog dhe më shumë përmbajtje në faqen tuaj të internetit, mund të filloni t’i referoni faqet / postimet e tjera që keni shkruar brenda përmbajtjes tuaj. Këto quhen lidhje të brendshme dhe janë një mënyrë natyrale për të krijuar lidhje në faqen tuaj të internetit në mënyrë organike. Do t’ju duhet një sasi e mirë e përmbajtjes!

Ju gjithashtu mund t’i drejtoheni pronarëve të tjerë të faqes së internetit nga kush mendoni se mund të merrni një lidhje nga. Mendoni për bizneset e tjera lokale në zonën tuaj, partnerët e biznesit, miqtë, ose klientët dhe shitësit. Ndoshta disa biznese kanë një partner ose faqe dëshmi për të cilën mund të merrni një lidhje. Elësi është shndërrimi i marrëdhënieve të biznesit tuaj në përmendje në një faqe në internet – në formën e një lidhjeje.

Shiko gjithashtu: Udhëzues lokal SEO për WordPress

Shpresoj se i keni gjetur të dobishme këto strategji lokale SEO, në mënyrë që t’i përdorni ato me fjalët tuaja personale! Nëse keni ndonjë pyetje, më lini një koment dhe unë do të jem i lumtur t’ju ndihmoj. Përndryshe nëse ju pëlqeu artikulli im, ju lutemi ndani atë me të tjerët që do ta donin atë gjithashtu.

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map