Rishikimi i ndërtesave të citimit të Whitespark – kjo është një nga mënyrat më të lehta për t’u renditur më lartë në hartat Google dhe rezultatet e kërkuara të lokalizuara

Citimet janë të ngjashme me drejtoritë në internet dhe janë rreth 25% e SEO lokale.


E perdor Moz Lokale për të ndërtuar 15 citimet e mia më të mira (Google My Business, Yelp, Facebook…). Pastaj paguaj Whitespark rreth 400 dollarë për të ndërtuar 100 profile të reja me nga 4-5 dollarë secila, kështu që kurrë nuk duhej të shqetësohesha përsëri për citime. Kjo është një nga arsyet kryesore që unë kam qenë në gjendje të rendit klientët në rezultatet më të larta për fjalë kyçe lokale nëse i shihni tim Puna SEO. Shtë gjithashtu një nga gjërat e pakta që mund të besoni me siguri në SEO lokale pasi që Whitespark ka një Vlerësimi i 4.9 / 5 yjeve me 125+ komente.

Ndërsa kompanitë si Yext paguajnë 500 dollarë në vit për 47 renditje, ju mund të paguani Whitespark të njëjtën shumë vetëm se është një tarifë një herë dhe ju zotëroni listat tuaja në mënyrë të përkohshme. Whitespark gjithashtu përfshin një raport vijues me 1 hyrje universale nëse keni nevojë për të azhurnuar profilet në të ardhmen.

Ju mund të shihni se sa citime janë të rëndësishme duke shikuar Faktorët e rangut lokal të kërkimit në Google

internet-directories-lokale-seo

Ato janë veçanërisht të rëndësishme për renditjen më të lartë në Google Maps (të quajtur rezultatet lokale të rafte / rostiçeri) pasi citimet janë faktorët e rangut # 2, # 5, dhe # 14 …

-Faktorët lokal-seo-citim i rangut

Tashmë kam porositur citime me vlerë 2.081.21 dollarë si për veten time, ashtu edhe për klientët …

Citim-histori

Kjo i ka ndihmuar ata të renditen në rezultatet kryesore për fjalët kyçe lokale. Në këtë përmbledhje, unë do t’ju përshkoj procesin e porositjes së citimeve përmes Whitespark, pastaj t’ju tregoj se çfarë të prisni sa i përket çmimeve, kornizës kohore dhe një përmirësimi në Google Map tuaj dhe renditjen e lokalizuar.

Noho SEO

Puna SEO e KC

SEO lokale lokale Noho

Puna SEO e KC 2

Tabela e përmbajtjes

 1. Cilat janë Citimet?
 2. Plotësoni marrjen e citimit të Whitespark
 3. Blerje Citate Generic + Lokale / Niche
 4. Hfarë ndodh pas blerjes së citateve
 5. Parandaloni Spam (Vetëm Con To Citation Building)
 6. Integroni ndërtimin e citimit në shërbimet tuaja SEO
 7. Mos harroni për lokalin Moz (15 Citimet kryesore kryesore)

1. Cilat janë citimet?

citatet janë përmend emrin e biznesit tuaj (shpesh në formën e drejtorive) dhe janë 25% e faktorëve lokalë të rangut të kërkimit lokal të Google. Citimet janë veçanërisht të rëndësishme në Google Maps (rafte lokale / pako snack) ku ato janë faktori # 2, # 5, dhe # 14. Ata ju bëjnë juve renditet më i lartë për fjalë kyçe të shumta të lokalizuara janë një nga gjërat e pakta që mund të transferoheni në SEO lokale.

Drejtoritë më të mira në internet

A mund t’i ndërtoj vetë?
Po, Whitespark madje ka lista të citimeve më të mira nga kategoriqytet, dhe vend. Por kërkon kohë dhe shumë njerëz e bëjnë këtë gabimisht. Gjetja e citimeve të duhura, plotësimi i profileve 100% i plotë dhe sigurimi se ato janë të qëndrueshme (psh. Emri i biznesit, adresa, telefoni) është shumë e rëndësishme. Unë thjesht e kam shumë më të lehtë ta lë këtë tek ekspertët dhe të kursej kohën tënde, pasi janë vetëm 4-5 dollarë për citim dhe ata mbajnë gjithçka të organizuar me një raport vijues dhe 1 hyrje.

2. Plotësoni marrjen e citimit të Whitespark

Hapi i parë është të shkarkoni Marrja e ndërtesave të citimeve të Whitespark dhe mbush gjithçka sa më mirë që të mundesh. Lexoni shënimet e Whitespark në të djathtë të spreadsheets për më shumë udhëzime.

whitespark-citim-ndërtimit-konsum

Bulk Dorëzoni Fletën e Punës
Nëse dëshironi që Whitespark të ndërtojë citime për vende të shumta (pasi secila vend duhet të ketë profilet e veta), lëvizni poshtë tek opsioni ‘Bulk Submit Worksheet’ në fund…

pjesa më e madhe-citim-order

3. Bleni Citime të përgjithshme + lokale / të ngrohta

Pasi të plotësoni marrjen, zgjidhni vendin tuaj dhe bëni një përzierje të citateve gjenerike dhe lokale / të ngrohta (nuk ka një numër të përsosur, por mendoj se citimet lokale / ato janë më të vlefshme). Dhe padyshim sa më shumë citate të porosisni, aq më të larta ka të ngjarë të renditni në rezultatet lokale të kërkimit.

Vendosni marrjen tuaj në faqen e arkë të Whitespark, pastaj nën opsionin “opsione shtesë dhe veçori” në hapin 4 do të shihni opsionin për të porositur raporte përcjellëse, porositje të shpejtë dhe porositë pjesa më e madhe (për lokacione të shumta). Raportet përcjellëse NUK janë të nevojshme pasi Whitespark do t’ju dërgojë një raport pas përfundimit. Onlyshtë vetëm nëse doni raporte të shumta pasi listimet shkojnë drejtpërdrejt.

whitespark-citim-order

4. Hfarë ndodh pas blerjes së citateve

Whitespark do t’ju dërgojë një faturë. Atëherë do të prisni 3 javë që ata të ndërtojnë citimet. Pasi të keni përfunduar, ata do t’ju dërgojnë një email me një raport i cili përfshin 1 hyrje universale për të hyrë në profilet tuaja të reja të citimit, së bashku me URL-të ku mund t’i gjeni ato profile të reja.

Mund të duhen 1-2 muaj që Google të azhurnojë rezultatet e tyre me renditjen tuaj të re. Ju mund të përdorni Whitespark gjurmues i rangut lokal për të matur renditjen, ose Kërkimin e tastierës analitika e kërkimit.

whitespark-lokale-gradë-tracker

5. Parandalimi i Spam-it (Ndërtimi i vetëm i citimit)

E vetmja ankesë që unë kam me citime (jo vetëm Whitespark) është spam i mundshëm që mund të merrni përmes formularit ose telefonit tuaj të kontaktit.

Kjo është e ndërlikuar sepse NAP (emri i biznesit, telefoni, adresa) DUHET të jetë në përputhje me citimet, por kjo gjithashtu do të thotë që ju duhet të rendisni numrin e telefonit të biznesit tuaj, ku dikush mund t’ju telefonojë / ju dërgojë me email. Këtu është një shembull i një emaili spam që mund të merrni pas ndërtesës së citimit:

Spam-mail

@TheDupMan Kur ndërtoni citime, do të merrni postë elektronike dhe telefonata. Asnjë mënyrë përreth saj. Listimet janë falas për një arsye.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25 gusht 2016

Parandaloni Spam në formën tuaj të kontaktit:

 • përdorim Google captcha në formën tuaj të kontaktit
 • Konfiguroni një plugin anti-spam për WordPress
 • Shtrëngoni cilësimet e diskutimit tuaj në WordPress

6. Shtoni Ndërtimin e Citimit në Shërbimet tuaja SEO

 • Bëhuni një bashkëpunëtor – nëse kualifikohen, ata do t’ju lejojnë të bëheni bashkëpunëtorë.
 • Citime të Upsell në Whitespark – ju lehtë mund të ngarkoni klientët 10 dollarë për citim dhe të paguani 4-5 dollarë për citim në Whitespark i cili mund të kthejë një fitim të shpejtë prej 300 $ në varësi të porosisë. Thjesht tregoni klientëve faktorët lokalë të rangimit të kërkimit të Google dhe shpjegoni rëndësinë e citimeve. Atëherë ndërsa porosisni më shumë nga Whitespark mund të merrni deri në një zbritje prej 20%. Ka pak punë në fundin tuaj (plus raportet e marrjes së citimeve dhe përcjelljes nuk janë të markës në Whitespark) duke e bërë shumë të lehtë integrimin në shërbimet tuaja SEO. Vetëm mos harroni të ndihmoni klientët në parandalimin e spamit dhe matjen e rezultateve duke përdorur gjurmuesin e rangut lokal të Whitespark ose analizën e kërkimit të Google Console.
 • Renditni Citimet kryesore në Auditimet e SEO – nëse jeni duke bërë një kontroll lokal SEO kur klienti dëshiron të renditet më i lartë në Google Maps, sigurojuni atyre një listë të citateve më të larta duke përdorur Whitespark faqja e burimeve dhe u jepni atyre mundësinë që t’i ndërtojnë vetë ato, ose të përdorin shërbimin e ndërtimit të citimeve të Whitespark. Sepse nëse më pëlqen mua, përpiqesh të sigurosh sa më shumë vlerë në të Auditimet e SEO dhe një listë “më e lartë e 30 citimeve” është një shtesë e bukur.

7. Mos harroni për Moz Local (15 Citimet kryesore)

Moz Lokale do t’ju ndihmojë të rregulloni 15 profilet tuaja më të mira të citimit duke përfshirë Biznesi im Google, Yelp, Facebook, dhe të tjerët. Do të përpiqesha të shënoj rezultatin tuaj të Moz Local para se të ndërtoni citime të reja me Whitespark. Ju e bëni këtë duke ekzekutuar faqen tuaj përmes Moz Lokalit më pas duke klikuar nëpër skedat për t’i bërë këto profile citimi 100% të plotë, të qëndrueshëm, pastaj fshini çdo kopjim.

Moz Lokale

Nën secilën skedë Moz Local do t’ju tregojë se çfarë duhet të rregullohet dhe përfshin një lidhje “liste azhurnimi” që shkon direkt në profilet tuaja. Zakonisht është aq e lehtë sa të ngarkosh më shumë fotografi, të renditësh më shumë kategori, të rregullosh mospërputhjet me të informacionet e biznesit, ose të fshish një kopje të.

Citimet lokale të Moz

përfundim

Këtu është procesi im i ndërtimit të citimeve:

 1. Krijoni një faqe 100% të plotë të Google My Business
 2. Përdorni Moz Local për të rregulluar 15 profilet tuaja më të mira të citimit
 3. Ndërtoni citate shtesë për 4-5 dollarë secila me Whitespark

Shpresoj se ju ka pëlqyer rishikimi i ndërtesave të citimeve në Whitespark! Shtë një shërbim i fuqishëm që mund të përdorni për veten tuaj, dhe për klientët që kërkojnë posaçërisht të renditen më lart në Google Maps (rezultatet lokale të rafteve / paketave). Mos ngurroni të më lini një koment nëse keni ndonjë pyetje. Darren dhe ekipi i tij në Whitespark janë të shkëlqyera me komunikimin nëse keni pyetje. Ata gjithashtu kanë një listë të Pyetje për ndërtimin e citateve nëse doni të mësoni më shumë rreth shërbimit të tyre të ndërtimit të citimeve.

Gëzuar,
mashkull

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map