Tinjauan Bangunan Whitespark Citation – Ini Salah Satu Kaedah Paling Mudah Untuk Meningkat Lebih Tinggi Di Peta Google Dan Hasil Carian yang Dilokalkan

03.06.2020
SEO tempatan 'Tinjauan Bangunan Whitespark Citation – Ini Salah Satu Kaedah Paling Mudah Untuk Meningkat Lebih Tinggi Di Peta Google Dan Hasil Carian yang Dilokalkan
0 6 мин.

Petikan serupa dengan direktori dalam talian dan kira-kira 25% dari SEO tempatan.


saya guna Moz Tempatan untuk membina 15 petikan teratas saya (Perniagaan Saya di Google, Yelp, Facebook…). Kemudian saya bayar Taman Putih sekitar $ 400 untuk membina 100 profil baru dengan harga $ 4-5 setiap satu, jadi saya tidak perlu bimbang tentang petikan lagi. Ini adalah salah satu sebab utama saya dapat memberi peringkat pelanggan dalam hasil teratas untuk kata kunci tempatan jika anda melihat kata kunci saya Kerja SEO. Ini juga salah satu daripada beberapa perkara yang boleh anda lakukan dengan yakin menggunakan sumber dalam SEO tempatan kerana Whitespark mempunyai Kedudukan 4.9 / 5 bintang dengan 125+ ulasan.

Walaupun syarikat seperti Yext mengenakan bayaran $ 500 / tahun untuk 47 senarai, anda boleh membayar Whitespark dengan jumlah yang sama hanya dengan bayaran sekali sahaja dan anda memiliki penyenaraian anda secara tidak sengaja. Whitespark juga menyertakan laporan susulan dengan 1 log masuk sejagat jika anda perlu mengemas kini profil pada masa akan datang.

Anda dapat melihat betapa pentingnya petikan dengan melihat Faktor kedudukan carian tempatan Google

dalam talian-direktori-tempatan-seo

Ini sangat penting untuk kedudukan yang lebih tinggi di Peta Google (disebut hasil susunan / paket makanan ringan tempatan) kerana petikan adalah faktor kedudukan # 2, # 5, dan # 14…

tempatan-seo-petikan-peringkat-faktor

Saya telah memesan sebut harga $ 2,081.21 untuk diri saya dan juga pelanggan…

petikan-sejarah

Ini telah membantu mereka menduduki tempat teratas untuk kata kunci tempatan. Dalam ulasan ini, saya akan memandu anda melalui proses memerintahkan petikan melalui Whitespark, kemudian menunjukkan kepada anda apa yang diharapkan dari segi harga, jangka masa, dan peningkatan dalam Peta Google dan kedudukan setempat anda.

Noho SEO

Kerja KC SEO

SEO Tempatan Noho

Kerja KC SEO 2

Isi kandungan

 1. Apakah Petikan?
 2. Isi Pengutipan Whitespark
 3. Beli Petikan Generik + Tempatan / Niche
 4. Apa Yang Berlaku Selepas Anda Membeli Petikan
 5. Cegah Spam (Hanya Untuk Bangunan Petikan)
 6. Gabungkan Bangunan Petikan ke dalam Perkhidmatan SEO Anda
 7. Jangan Lupa Tentang Moz Local (Petikan Teras 15 Teratas)

1. Apakah Petikan?

Petikan adalah sebutan nama perniagaan anda (selalunya dalam bentuk direktori) dan merupakan 25% faktor kedudukan carian tempatan Google. Petikan sangat penting di Peta Google (pek makanan / makanan ringan tempatan) di mana ia adalah faktor # 2, # 5, dan # 14. Mereka menjadikan anda kedudukan lebih tinggi untuk beberapa kata kunci yang dilokalkan adalah salah satu daripada beberapa perkara yang boleh anda gunakan dalam SEO tempatan.

Direktori Atas Talian

Bolehkah Saya Membangunkan Ini Sendiri?
Ya, Whitespark malah mempunyai senarai petikan terbaik oleh kategoribandar, dan negara. Tetapi memerlukan masa dan banyak orang melakukan ini dengan tidak betul. Mencari petikan yang betul, mengisi profil 100% lengkap, dan memastikannya sesuai (mis. Nama perniagaan, alamat, telefon) sangat penting. Saya merasa lebih mudah untuk menyerahkan ini kepada pakar dan menjimatkan masa anda, kerana hanya $ 4-5 setiap petikan dan mereka memastikan semuanya teratur dengan laporan susulan dan 1 log masuk.

2. Isi Petikan Pengambilan Whitespark

Langkah pertama adalah memuat turun Pengambilan bangunan petikan Whitespark dan isi dengan sebaik mungkin. Baca nota Whitespark di sebelah kanan hamparan untuk mendapatkan lebih banyak arahan.

whitespark-citation-building-intake

Lembaran Kerja Hantar Pukal
Sekiranya anda mahu Whitespark membina petikan untuk beberapa lokasi (kerana setiap lokasi perlu mempunyai profil masing-masing), tatal ke bawah ke pilihan ‘Lembar Serahkan Pukal’ di bahagian bawah…

pesanan-petikan pukal

3. Beli Petikan Generik + Tempatan / Niche

Sebaik sahaja anda mengisi pengambilannya, pilih negara anda dan lakukan gabungan petikan generik dan tempatan / niche (tidak ada bilangan yang sempurna tetapi saya rasa petikan tempatan / niche lebih berharga). Dan jelas semakin banyak petikan yang anda pesan, semakin tinggi kemungkinan anda mendapat ranking dalam hasil carian tempatan.

Muat naik pengambilan anda ke halaman pembayaran Whitespark, kemudian di bawah pilihan “pilihan dan ciri tambahan” pada langkah 4, anda akan melihat pilihan untuk memesan laporan susulan, pesanan terburu-buru, dan pesanan pukal (untuk beberapa lokasi). Laporan susulan TIDAK diperlukan kerana Whitespark akan menghantar laporan kepada anda setelah selesai. Ini hanya jika anda mahu berbilang laporan semasa penyenaraian disiarkan.

pesanan-petikan-whitespark

4. Apa Yang Berlaku Selepas Anda Membeli Petikan

Whitespark akan menghantar resit kepada anda. Kemudian anda akan menunggu 3 minggu untuk mereka membina petikan. Setelah selesai, mereka akan menghantar e-mel dengan laporan yang merangkumi 1 log masuk universal untuk mengakses profil petikan baru anda, bersama dengan URL di mana anda dapat mencari profil baru tersebut.

Google memerlukan masa 1-2 bulan untuk mengemas kini keputusan mereka dengan kedudukan baru anda. Anda boleh menggunakan Whitespark’s pengesan peringkat tempatan untuk mengukur kedudukan, atau Search Console analisis carian.

whitespark-local-rank-tracker

5. Mencegah Spam (The Con-Citation Building Satu-satunya)

Satu-satunya keluhan yang saya ada dengan petikan (bukan hanya Whitespark) adalah potensi spam yang mungkin anda terima melalui borang hubungan atau telefon anda.

Ini sukar kerana NAP (nama perniagaan, telefon, alamat) HARUS konsisten di sebut harga, tetapi ini juga bermaksud anda mesti menyenaraikan nombor telefon perniagaan anda di mana sesiapa sahaja boleh menghubungi / menghantar e-mel kepada anda. Berikut adalah contoh e-mel spam yang mungkin anda perolehi setelah pembuatan petikan:

e-mel spam

@TheDupMan Apabila anda membuat petikan, anda akan mendapat e-mel dan panggilan jualan. Tidak ada jalan di sekitarnya. Penyenaraian adalah percuma dengan alasan.

– Darren Shaw (@DarrenShaw_) 25 Ogos 2016

Cegah Spam di Borang Kenalan Anda:

 • Gunakan Google captcha pada borang hubungan anda
 • Konfigurasikan pemalam anti-spam untuk WordPress
 • Ketatkan tetapan perbincangan WordPress anda

6. Tambahkan Bangunan Petikan Ke Perkhidmatan SEO Anda

 • Menjadi Ahli Gabungan – jika berkelayakan, mereka akan membiarkan anda menjadi ahli gabungan.
 • Petikan Upsell Whitespark – anda boleh mengenakan bayaran kepada pelanggan $ 10 setiap petikan dan membayar $ 4-5 setiap petikan kepada Whitespark yang dapat memperoleh keuntungan cepat sebanyak $ 300 bergantung pada pesanan. Cukup tunjukkan kepada pelanggan faktor kedudukan carian tempatan Google dan terangkan kepentingan petikan. Kemudian apabila anda memesan lebih banyak dari Whitespark, anda dapat potongan harga hingga 20%. Terdapat sedikit usaha untuk anda (ditambah dengan pengambilan petikan dan laporan susulan yang tidak dijenamakan ke Whitespark) menjadikannya sangat mudah untuk disatukan ke dalam perkhidmatan SEO anda. Jangan lupa untuk membantu pelanggan dengan pencegahan spam dan mengukur hasil menggunakan pelacak peringkat tempatan Whitespark atau analisis carian Google Search Console.
 • Senaraikan Petikan Teratas Dalam Audit SEO – jika anda melakukan audit SEO tempatan di mana pelanggan ingin mendapat kedudukan lebih tinggi di Peta Google, berikan senarai petikan teratas menggunakan Whitespark’s halaman sumber dan memberi mereka pilihan untuk membina sendiri, atau menggunakan perkhidmatan bangunan petikan Whitespark. Kerana jika anda seperti saya, anda cuba memberikan nilai sebanyak yang anda dapat Audit SEO dan senarai ‘petikan 30 teratas’ adalah tambahan yang bagus.

7. Jangan Lupa Tentang Moz Local (Petikan Teras 15 Teratas)

Moz Tempatan akan membantu anda memperbaiki 15 profil petikan teratas termasuk Perniagaan Saya di Google, Yelp, Facebook dan lain-lain. Saya akan berusaha meningkatkan skor Moz Local anda sebelum membina petikan baru dengan Whitespark. Anda melakukan ini dengan menjalankan laman web anda melalui Moz Local kemudian mengklik tab untuk menjadikan profil petikan ini 100% lengkap, konsisten, kemudian hapuskan sebarang pendua.

Moz Tempatan

Di bawah setiap tab, Moz Local akan memberitahu anda apa yang perlu diperbaiki dan menyertakan pautan “senarai kemas kini” yang terus ke profil anda. Biasanya semudah memuat naik lebih banyak gambar, menyenaraikan lebih banyak kategori, memperbaiki ketidakselarasan dengan maklumat perniagaan anda, atau menghapus pendua.

Petikan Tempatan Moz

Kesimpulannya

Inilah proses pembinaan petikan saya:

 1. Buat Halaman Perniagaan Saya di Google yang 100% lengkap
 2. Gunakan Moz Local untuk memperbaiki 15 profil petikan teratas anda
 3. Bina petikan tambahan dengan harga $ 4-5 setiap satu dengan Whitespark

Saya harap anda menyukai ulasan bangunan petikan Whitespark saya! Ini adalah perkhidmatan hebat yang boleh anda gunakan untuk diri sendiri, dan untuk pelanggan yang secara khusus ingin mendapat kedudukan lebih tinggi di Peta Google (hasil pek makanan / makanan ringan tempatan). Jangan ragu untuk memberikan komen kepada saya sekiranya anda mempunyai sebarang pertanyaan. Darren dan pasukannya di Whitespark hebat berkomunikasi jika anda mempunyai pertanyaan. Mereka juga mempunyai senarai Soalan Lazim membina petikan jika anda ingin mengetahui lebih lanjut mengenai perkhidmatan membina petikan mereka.

Sorakan,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector