15 sfaturi de optimizare a vitezei WordPress pentru a face site-ul tău aprins rapid (aceleași lucruri pe care le obișnuisem pentru a obține scoruri de viteză 100% în pagină în GTmetrix)

Sfaturi de optimizare a vitezei WordPress


În căutarea unor sfaturi nemaipomenite de viteză WordPress?

Acestea sunt aceleași sfaturi pe care le folosesc pentru a obține scoruri 100% GTmetrix pe pagina mea de start și <2 ori de încărcare pe aproape fiecare dintre postările mele. Vei învăța totul, de la optimizarea pluginurilor, a imaginilor, a timpilor de răspuns a serverului, a CDN-urilor și a resurselor externe, cum ar fi fonturile Google și videoclipurile YouTube.

Utilizați GTmetrix ca instrument de alegere.
Oferă timpi de încărcare exacte și are recomandări extinse, cum ar fi imaginile care trebuie optimizate, care plugin-uri încetinesc site-ul dvs. WordPress, timpul până la primul octet, CDN-urile etc..

Google PageSpeed ​​Insights este bun numai pentru măsurarea timpilor de răspuns a serverului care ar trebui să fie <200ms. În caz contrar, este destul de inutil și există multe articole care explică de ce.

Pingdom este instrumentul cel mai precis pentru măsurarea timpilor de încărcare, dar recomandările lor nu sunt la fel de mari ca GTmetrix. (de exemplu, nu spune ce imagini specifice trebuie optimizate).

Această postare pe care o citiți are o dimensiune de pagină de 1,61 MB, 69 de solicitări și încă se încarcă în aproximativ 1:

Sfaturi pentru optimizarea vitezei WordPress Raport GTmetrix

Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de ajutor, trimiteți-mi un comentariu sau puteți angaja și optimizatorul meu de viteză WordPress pentru a vă ajuta să îmbunătățiți scorurile + timpii de încărcare cu înainte + după rapoartele GTmetrix.

1. Evitați plugin-urile cunoscute pentru procesorul înalt

„Nu este numărul de plugin-uri, ci calitatea”, au spus toți

Dacă utilizați oricare dintre aceste plugin-uri lente, luați în considerare înlocuirea lor cu o alternativă mai rapidă.

* Majoritatea pluginurilor WordPress lente includ partajarea socială, statistici (analitice), glisiere, portofolii, construitori de pagini, calendare, chat, formulare de contact, post aferent, sitemap, Wordfence, WPML, WooCommerce și orice plugin care rulează scanări sau procese în curs. Acestea pot fi identificate utilizând Query Monitor sau GTmetrix Waterfall.

 1. Adaugă asta
 2. Faceți clic pe AdSense Monitorizarea fraudelor
 3. Calendar de evenimente All-In-One
 4. Copie de rezervă
 5. Castor constructor
 6. Mai bune Sitemap-uri Google XML WordPress
 7. Verificator de legături sparte (folosiți Dr. Link Check)
 8. Contact constant pentru WordPress
 9. Formular de contact 7
 10. Postări legate de context
 11. Linkuri Digi Auto
 12. Sistem de comentarii Disqus
 13. Divi Builder
 14. Grila esentiala
 15. Facebook Chat
 16. Fancy Gallery
 17. Booster SEO Booster
 18. Google Analytics
 19. Traducător Google Language
 20. Vezi lista completă a 65 de plugin-uri lente

Cum să-ți găsești cele mai lente pluginuri
Puteți utiliza Query Monitor sau puteți parcurge raportul GTmetrix pentru a vedea dacă același plugin se afișează de mai multe ori în filele PageSpeed ​​și YSlow. De asemenea, verificați Cascada:

Plugin WordPress lent

2. Nu lăsați pluginurile să funcționeze pe fiecare pagină

CleanUp de active vă permite să dezactivați selectiv pluginurile + scripturile de la încărcare pe un anumit conținut. De exemplu, puteți dezactiva formularul de contact și pluginul de fragmente bogate de la încărcarea pe conținutul pe care nu îl afișează. Sau dezactivați pluginul de marketing afiliat de la încărcare pe pagini.

Aceasta elimină solicitările inutile și reduce timpul de încărcare. Asset CleanUp este de asemenea mai ușor de utilizat decât Plugin Organizer și alte pluginuri cu funcționalități similare. O recomand cu mare drag.

Active Active CleanUp Dezactivat

3. Utilizați un plugin pentru cache-uri de rating

Ce plugin de cache este cel mai bun? Uitați-vă la aceste sondaje pe Facebook:

WP Rocket este, de obicei, numărul 1, deoarece vine cu multe caracteristici, cele mai multe plugin-uri de memorie cache nu (curățarea bazei de date, imagini de încărcare leneșe + videoclipuri, fonturi locale + analitice, prefațare, integrare CDN), motiv pentru care obține de obicei scoruri mai bune + timpi de încărcare decât alte plugin-uri de cache.

Acest lucru înseamnă, de asemenea, dacă ar trebui să utilizați majoritatea altor plugin-uri de memorie cache, va trebui să instalați aproximativ 6 pluginuri suplimentare, atunci când WP Rocket are toate acestea încorporate. Dacă sunteți ca mine, veți avea doar 1 plugin.

2016 cel mai bun sondaj de memorie cache

Sondaj de plugin pentru cache 2019

Racheta Swift vs WP

2016 sondaj de memorie cache

Cele mai bune plugin-uri de memorie cache din 2018

racheta wp vs c3 totla cache

Funcții de rachetă WP neincluse cu majoritatea pluginurilor din memoria cache:

 • Curățarea bazelor de date: încorporat în WP Rocket sau utilizați WP-Optimize.
 • Încărcarea leneșă: încorporat în WP Rocket sau utilizați WP YouTube Lyte.
 • Controlul bătăilor inimii: încorporat în WP Rocket sau utilizați Heartbeat Control.
 • Google Analytics local: încorporat în WP Rocket sau utilizați CAOS Analytics.
 • Fonturi Google locale: încorporat în WP Rocket sau utilizați fie OMGF, fie SHGF.
 • Solicitări DNS pre-selectate: încorporat în WP Rocket sau utilizați Pre * Parteneri Recomandări.
 • Cache-ul browserului Pixel Facebook: încorporat în WP Rocket (niciun alt plugin nu face acest lucru).
 • CDN: încorporat în WP Rocket (atât Cloudflare + mai multe CDN-uri), fie utilizați CDN Enabler.

Swift Performance Lite este și el bun, dar este mai dificil de configurat și probabil că nu veți obține aceleași rezultate ca WP Rocket. Dar Swift vine cu un organizator de pluginuri care este util.

4. Actualizare la PHP 7.3

Trecerea la o versiune PHP mai mare este cel mai ușor lucru și poate face site-ul dvs. 2-3x mai rapid.

Tot ce trebuie să faceți este să vă autentificați în contul dvs. de găzduire, să găsiți managerul de versiuni PHP și să vă asigurați că sunteți la cea mai recentă versiune (verificați site-ul după). Unele gazde sunt mai rapide să lanseze versiuni mai noi de PHP decât altele, un alt motiv pentru care ar trebui să evitați GoDaddy, Bluehost și HostGator (ambele au întârziat să lanseze PHP 7.2 și vor fi probabil blocate acolo pentru o perioadă).

Actualizare PHP

Puteți utiliza funcția Afișează plugin-ul pentru versiunea PHP pentru a verifica ce versiune PHP vă aflați în prezent.

Display-PHP

5. Optimizați scripturile externe

Scripturi externe pot fi orice pe site-ul dvs. care creează solicitări externe de pe site-urile externe. Încărcările sunt foarte frecvente (videoclipuri încorporate, cod Github, înregistrări de locuri de muncă, chiar GIF-uri).

Unele scripturi pot fi optimizate (găzduire de fonturi + coduri de urmărire analitică la nivel local), videoclipuri leneșe de încărcare sau chiar modalități inteligente precum luarea de capturi de ecran a postărilor Twitter în loc să le încorporați. Puteți încerca chiar și cache Gravatars folosind un plugin sau utilizând Încărcarea condițională Disqus sau Perfmatters (creat de Kinsta) pentru a optimiza scripturile, stilurile și fragmentele de coș WooCommerce.

Alte scripturi externe sunt aproape imposibil de optimizat. Nu am văzut niciodată un site cu AdSense să aibă un raport GTmetrix decent. Partajarea socială a procesoarelor și plugin-urile pentru comentarii vor încetini întotdeauna site-ul dvs. (acest lucru se referă la alegerea de pluginuri ușoare). Sugestia mea – optimizați cele pe care le puteți, încercați să evitați restul și orice rămâne, asigurați-vă că preînchideți această listă de domenii comune pentru preînchidere utilizând Racheta WP. Dar, evitați scripturile externe ori de câte ori puteți.

Scripturi externe în GTmetrix

Fonturi Google
Puteți găzdui fonturi la nivel local folosind fonturi Google WP Rocket, OMGF sau Self-Hosted. Asset Manager și Autoptimize au, de asemenea, opțiuni pentru acest lucru. Dar cea mai bună modalitate de a optimiza fonturile este să găzduiești fonturi la nivel local. Accesați site-ul web Fonts Google și descărcați toate fonturile pe care le utilizați (fiți cât mai puțin cu fonturi și greutăți). Apoi, convertiți fonturile în fișiere cu fonturi web folosind Transfonter. Încărcați fișierele de font web în folderul wp-upload și adăugați fontul personalizat în CSS.

Google Analytics
WP Rocket, CAOS Analytics și pluginul Google Analytics local pentru WordPress vor repara eroarea „pârghie de cache a browserului” din GTmetrix atunci când utilizați Google Analytics. Folosesc WP Rocket.

Google AdSense
Încărcarea Google AdSense în mod asincron și Cloudflare Rocket Loader poate ajuta la optimizarea Google AdSense, dar acesta este cel mai mare criminal GTmetrix dintre toate. Este practic un comerț pentru generarea de bani în funcție de performanță și nu puteți face nimic pentru a face încărcarea AdSense mai rapidă.

Videoclipuri YouTube încorporate
Dacă utilizați WP Rocket, aceștia au o opțiune de a încărca videoclipuri leneșe și de a înlocui iframe-ul cu o imagine de previzualizare (astfel încât videoclipurile sunt încărcate doar după ce oamenii fac clic pe butonul redare). Dacă nu utilizați WP Rocket, WP YouTube Lyte este o alternativă bună. Acest lucru poate radia mai multe secunde din timpul de încărcare inițial și este ușor. Multe videoclipuri încorporate pot dura peste 2 secunde.

Tweeturi încorporate, Facebook și postări Instagram
Dacă introduceți postări pe site-ul dvs. web, luați în considerare să luați capturi de ecran și să o înlocuiți cu o imagine (consultați secțiunea reduce timpul de răspuns al serverului pentru un exemplu). Am folosit un aspect în două coloane și am făcut capturi de ecran ale sondajelor de pe Facebook. Acum, nu trebuie să trimită solicitări de pe Facebook.

Gravatars
Dacă aveți o mulțime de comentarii pe blogul dvs., probabil știți cât de multe Gravatars și chiar unele plugin-uri de comentarii vă pot încetini site-ul. Am decis să dezactivez Gravatars din moment ce sunt foarte interesant pentru timpii de încărcare, dar puteți încerca și Harrys, FV și cache-ul Optimum Gravatar. Totuși, niciunul dintre aceste pluginuri nu a funcționat pentru mine. Cealaltă opțiune dvs. este să spargeți sau să ascundeți comentarii.

Plugin-uri de partajare socială
Butoanele de partajare socială atrag solicitări externe de la Facebook, Twitter și alte rețele sociale. Dacă pluginul dvs. are o opțiune de a actualiza „numărătoare”, îl puteți ajusta astfel încât să nu fie actualizate la fel de des. În caz contrar, recomand unul dintre aceste plugin-uri ușoare de partajare socială:

6. Serviți imagini la scară

Servire imagini scalate înseamnă că trebuie să redimensionați imaginile mari pentru a fi mai mici.

GTmetrix vă spune ce imagini sunt prea mari și dimensiunile corecte la care trebuie redimensionate. Tot ce trebuie să faceți este să le redimensionați, apoi să înlocuiți imaginile vechi cu una nouă.

Serviți imagini la scară largă

Este o idee bună să creezi o foaie de înșelare a dimensiunilor imaginii, astfel încât să cunoști dimensiunile tuturor imaginilor tale. De exemplu, glisoarele dvs. ar putea fi de 1024 x 400px, în timp ce imaginile dvs. de widget sunt de 300 x 300px, sau imaginile dvs. de blog cu lățime completă pot avea lățimea de 680px (ca a mea). Așa că, înainte de a crea orice imagine, știu că trebuie redimensionată la dimensiunile respective pentru ca acesta să se încarce rapid.

Fișă de înșelare a dimensiunii imaginii:

 • Logo: 300 x 100px
 • Slide: 1024 x 400px
 • Widgets: 300 x 300px
 • Imagini postate prezentate: 350 x 350px
 • Imagini cu blogul complet: 680px (lățime)

Dacă aveți erori cu imagini la scară, va trebui să le reparați manual fără un plugin. Dar, odată ce vă familiarizați cu dimensiunea corectă a imaginilor, nu ar trebui să mai faceți din nou această eroare.

7. Compresează imagini

ShortPixel, Imagify și Smush sunt 3 plugin-uri de top pentru acest lucru.

Instalați unul dintre aceste pluginuri (eu folosesc ShortPixel), înregistrați-vă cu o cheie API, apoi comprimați în masă toate imaginile de pe site-ul dvs. Desigur, ar trebui să verificați setările, să testați câteva imagini și să faceți backup pentru a face imagini înainte de optimizarea în vrac. Chiar dacă pluginurile spun „fără pierderi”, există aproape întotdeauna o scădere a calității. Aceasta este dilema unui fotograf – dacă viteza este mai importantă, faceți-o. Dacă nu, nu!

Setări ShortPixel

8. Configurarea CDN a Cloudflare

Nu există niciun motiv să nu folosiți CDN-ul gratuit al Cloudflare.

Acesta găzduiește site-ul dvs. web în peste 200 de centre de date, îl face mai sigur și are multe funcții în tabloul de bord. Dacă nu ați configurat Cloudflare și nu ați modificat serverele de nume, eu aș face asta.

Centre de date Cloudflare

Dacă aveți deja Cloudflare, iată câteva optimizări de viteză suplimentare:

 • Reglarea paginii de configurare pentru a economisi lățimea de bandă și pentru a vă asigura wp-admin
 • Configurați setările de viteză ale Cloudflare pentru a beneficia la maxim de serviciile lor
 • Activați Protecția Hotlink pentru a împiedica persoanele să folosească lățimea de bandă a imaginii
 • Permiteți-vă pluginului dvs. de memorie cache să aibă grijă de minificare, apoi dezactivați-l în Cloudflare

9. Luați în considerare mai multe CDN-uri

CDN-uri multiple = mai multe centre de date = livrare mai rapidă a conținutului.

CDN-uri multiple

Le folosesc pe amândouă Cloudflare și StackPath. Site-urile mai mici ar trebui să fie bine doar cu Cloudflare, dar dacă sunteți serioși cu privire la viteză, aș avea în vedere un CDN suplimentar. StackPath are un suport excelent și vă vor ajuta să configurați setările optime dacă vi se solicită. KeyCDN este prea bun.

Cu alte CDN-uri în afară de Cloudflare, acestea vor genera o adresă URL CDN pe care o veți insera în plugin-ul dvs. de memorie cache (majoritatea pluginurilor cache au un câmp URL CDN) sau vor utiliza pluginul CDN Enabler.

10. Creează plugin-uri mai rapid

Știm cu toții că pluginurile pot distruge scorurile GTmetrix, așa că iată câteva sfaturi pentru optimizarea acestora.

 • Evitați plugin-urile cu procesor ridicat: evitați această listă de pluginuri lente. Pluginurile lente obișnuite includ pluginuri de partajare socială, portofolii, slider, statistici, copii de rezervă și altele.
 • Înlocuiți plugin-urile cu procesor înalt cu plugin-uri mai rapide: vor fi necesare unele cercetări, dar înlocuiți oricare dintre plugin-urile dvs. de procesor înalt cu pluginuri mai rapide, mai ușoare.
 • Ștergeți pluginurile de care nu aveți nevoie: puteți înlocui pluginurile cu codul (de ex. introduceți codul de urmărire GA direct, utilizați widget-uri Facebook în loc de pluginuri sau creați un cuprins în HTML + CSS? Orice pluginuri pe care le puteți înlocui cu cod, faceți-l.
 • Nu folosiți JetPack pentru câteva module: mai întâi, dezactivați toate modulele pe care nu le utilizați în prezent în setările de debug. În continuare, aveți nevoie cu adevărat de JetPack dacă îl utilizați doar pentru câteva lucruri? Este infam pentru încetinirea site-urilor. Vei paria să găsești un plugin care nu este umflat, care are doar aceeași funcționalitate.
 • Găsiți cele mai lente pluginuri: utilizați fila GTmetrix Cascadă sau Monitorul interogări (fila interogări pe componente) pentru a vedea cele mai lente pluginuri. Dacă un plugin apare de mai multe ori în raportul dvs. PageSpeed ​​+ YSlow, acesta poate fi, de asemenea, un indictor.

11. Limită revizuiri post + Autosaves

În mod implicit, WordPress salvează automat fiecare revizuire a postării și, de asemenea, salvează continuu schițele la editare. Salvarea schițelor poate fi o pierdere de resurse a serverului, iar stocarea a mii de revizii de post vă poate umple baza de date, astfel încât cel puțin vom regla aceste setări.

Adăugați acest lucru la wp-config.php:

define (‘AUTOSAVE_INTERVAL’, 60 * 60 * 60 * 24 * 365); // Setați intervalul de memorare automată la 1x pe an
define (‘WP_POST_REVISIONS’, 3);

De asemenea, puteți dezactiva autosave și limita revizuirile post utilizând Perfmatters sau Clearfy.

Setări de optimizare a parametrilor

12. Blocați spam-urile de la lovirea site-ului

Bots spam sunt o pierdere de resurse de server.

V-au lovit site-ul în mod repetat și consumă resurse de server, fără niciun beneficiu. Și fără să verificați dacă vă lovesc site-ul (folosiți Wordfence), nu ați ști că sunt acolo.

Pasul 1: Găsiți roboți de spam utilizând Raportul în direct al traficului Wordfence. Dacă vedeți același bot care lovește constant site-ul dvs., Google este numele de gazdă și vedeți dacă alte persoane l-au raportat ca spam. Googlebot și alte bot-uri legitime sunt în mod evident bine, dar bot-uri precum amazon.aws și linode au fost raportate ca fiind probleme. Acești 2 roboți loveau propriul meu site aproape în fiecare secundă!

Live-Trafic-Raport-Wordfence

Pasul 2: Blocați spam-urile folosind spam Reguli de protecție pentru firewall, BBQ, Gaură neagră, sau Wordfence. Eu personal aș folosi riglele de firewall ale Cloudflare dacă aveți doar câțiva roboți de spam primari de blocat, deoarece Wordfence în sine poate provoca un procesor ridicat. Pentru a trece în revistă, găsiți roboții de spam în Wordfence, blocați spam-urile folosind Cloudflare, apoi ștergeți Wordfence, astfel încât să nu consume CPU.

Wordfence-blocanti Regula

13. Reduceți timpii de răspuns la server <200ms

Serverul dvs. (hosting) este Factorul # 1 în ghidul de optimizare WordPress.

Pentru a vă verifica timpul de răspuns al serverului, executați site-ul dvs. prin Google PageSpeed ​​Insights:

Reduceți timpul de răspuns al serverului

SiteGround (găzduire partajată) și Cloudways (cloud hosting) sunt, de obicei, primele 2 gazde conform mai multor sondaje Facebook, multe luate de grupul Facebook Gazduire WordPress.

Orice ai face, evită GoDaddy și EIG care deține peste 60 de companii de hosting diferite, inclusiv Bluehost, HostGator, iPage, Site5 și altele. Sunt infami pentru serverele lente.

Multe persoane care au migrat deja pe SiteGround, Cloudways și Kinsta au postat capturi de ecran ale noilor lor orare de încărcare pe Twitter. Unii oameni au văzut o îmbunătățire a 7s.

Există o mulțime de informații proaste acolo – chiar și recenzii de găzduire pe YouTube recomandă companii precum Bluehost, HostGator sau chiar HostPapa. Acest lucru este complet ridicol; fă-ți cercetările în grupuri Facebook și privește ce spun oamenii adevărați pe Facebook + Twitter.

SiteGround și Cloudways vă vor migra gratuit.

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

WordPress Gazduire sondaj septembrie 2018.png

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

14. Dezactivează scripturile WooCommerce, stilurile, fragmentele de coș

Site-urile WooCommerce sunt foarte lent.

Acest lucru se datorează parțial faptului că WooCommerce adaugă scripturi, stiluri și fragmente de coș la fiecare pagină de pe site-ul dvs. (chiar și pagini care nu sunt comerț electronic). La fel cum nu ar trebui să lăsați să funcționeze unele plugin-uri pe fiecare pagină (sfatul nr. 2), nu ar trebui să lăsați opțiunile WooCommerce să ruleze pe pagini care nu sunt comerț electronic. Puteți dezactiva toate acestea într-un singur clic folosind butonul Plugin de perfecționare de Kinsta (care vă permite, de asemenea, să dezactivați selectiv plugin-uri / scripturi), altfel puteți utiliza aceste coduri de la Github.

perfmatters optimizarea woocommerce-ului

Dezactivați scripturile WooCommerce:

Dezactivați stilurile WooCommerce: vedea Documentația Woocommerce.

Dezactivați fragmentele de coș WooCommerce:

15. Publicați raportul dvs. GTmetrix în grupurile Facebook

Dacă mai aveți nevoie de ajutor, există Grupuri Facebook unde oamenii sunt încântați să ofere feedback. Simțiți-vă liber să-mi lăsați și un comentariu, consultați ghidul meu complet de viteză WordPress sau angajați echipa mea pentru optimizarea vitezei WordPress care vă va trimite înainte și după rapoartele GTmetrix.

2019-GTmetrix-Raport

Grupuri Facebook recomandate

WordPress Accelerarea grupului Facebook

Sper că acest lucru a fost util.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map