23 plugin-uri de optimizare a vitezei WordPress pentru îmbunătățirea site-ului dvs. în 2020 (aceleași lucruri pe care le obișnuisem pentru a obține scoruri 100% GTmetrix)

Plugin-uri de optimizare a vitezei WordPress


Aveți nevoie de o listă solidă de pluginuri de optimizare a vitezei WordPress?

Băiete am lista pentru tine. Pluginele de memorie cache, optimizarea imaginii, încărcarea leneșă, AMP, cache-ul Gravatar, monitorizarea timpului de încărcare și plugin-uri care rezolvă erorile Google Font + Analytics în GTmetrix și Pingdom. Folosesc multe dintre aceste plugin-uri de viteză pe propriul meu site și au scoruri 100% GTmetrix. Fac și eu Optimizarea vitezei WordPress pentru o viață, așa că sunt destul de tocilar despre asta.

Vă recomand să rulați site-ul dvs. WordPress prin GTmetrix (verificați filele Viteza paginii și YSlow) sau un alt instrument de testare a vitezei pentru a fi utilizat ca reper. După ce ați instalat fiecare plugin, testați-vă scorurile GTmetrix pentru a vedea cum afectează timpul de încărcare a paginii și scorurile. Majoritatea pluginurilor au cel puțin 4,5 stele și sunt siguri că mi-am făcut cercetarea și testarea.

ps. Dacă vă alăturați WordPress Accelerarea grupului Facebook au o listă de 60+ instrumente recomandate WordPress Speed ​​Speed ​​și link-uri utile. Dar am încercat să le includ pe cele importante aici :)

pps. Gazduirea este factorul # 1 în Ghid de optimizare WordPress. Google recomandă a timpul de răspuns al serverului de <200ms pe care îl puteți verifica Informații despre pagina. eu folosesc SiteGround cine este și el folosit de Yoast, recomandat de WordPress, și evaluat # 1 în 20+ sondaje pe Facebook.

2019-GTmetrix-Raport

1. Racheta WP

WP Rocket a fost evaluat cu pluginul cache # 1 în mai multe sondaje Facebook și este ceea ce folosesc eu. Este un plugin premium de 49 de dolari, dar merită, deoarece pluginul dvs. de găzduire și cache și, în general, primele 2 factori de viteză. De asemenea, este cel mai ușor plugin de configurare pentru cache de configurat și este actualizat frecvent cu noi funcții. Ar trebui să utilizați doar un plugin de cache, dar cel mai bine este să încercați cel puțin 2-3 (cele pe care le-am enumerat) pentru a vedea care vă oferă cele mai bune rezultate / scoruri în Pingdom / GTmetrix.

2016 cel mai bun sondaj de memorie cache

Sondaj de plugin pentru cache 2019

Racheta Swift vs WP

2016 sondaj de memorie cache

Cele mai bune plugin-uri de memorie cache din 2018

racheta wp vs c3 totla cache

Cu majoritatea celorlalte pluginuri cache, ar trebui să instalați aproximativ 7 plugin-uri suplimentare pentru a obține aceste funcții, când Racheta WP le include pe toate încorporate, reducând numărul de pluginuri de pe site-ul dvs. Dacă sunteți ca mine, nu doriți decât să utilizați 1 plugin, altfel va trebui să cercetați care sunt caracteristicile de conectare ale cache-urilor, apoi instalați aceste plugin-uri dacă nu le acceptă.

WP-racheto-Caracteristici

Dacă decideți să cumpărați WP Rocket, l-aș aprecia dacă ați folosi my link de afiliere. Donez o bucată bună de bani pentru campaniile GoFundeMe – în 2018, 3.000 de dolari s-au dus pentru a hrăni persoanele fără adăpost din Denver. Și în 2017, 3.000 de dolari s-au dus la Crucea Roșie Americană la Uraganul Harvey. Suportul dvs. vă ajută și îl apreciez cu adevărat. Mulțumesc :)

Tutorialul meu WP Rocket vă arată cum puteți configura setările cu Cloudflare + StackPath. Îl țin la curent cu cele mai recente versiuni și cu referința WP Rocket documentație. Aceasta poate repara un ton de articole în GTmetrix și este probabil cel de-al doilea factor de viteză cel mai mare în afara găzduirii.

Pluginuri similare

Vizualizați Ghidul meu de configurare a rachetelor WP

2. WP Fastest Cache

Este cel mai bine cotat GRATUIT și este foarte ușor de configurat. Tutorialul meu WP Fastest Cache vă arată cum să configurați filele și să o integrați cu Cloudflare + StackPath, dar aici este prima filă (mai jos). Spre deosebire de WP Rocket, acest plugin nu are o opțiune pentru încărcarea imaginilor / videoclipurilor leneșe, curățarea bazelor de date și alte opțiuni. Deci va trebui să folosiți WP-Optimize si Încărcătură leneșă pentru videoclipuri plugin-uri dacă doriți și aceste funcții (recomandat).

WP cel mai rapid-cache-Setări

Vizualizați Ghidul de configurare pentru cel mai rapid cache WP

3. WP-Optimize

Elimina gunoiul, spamul, revizuirile postate, fenomene tranzitorii, și alte fișiere junk stocate în baza de date care, după acumulare, pot încetini atât site-ul dvs. WordPress, cât și panoul de admin. Aș rula acest lucru la fiecare două săptămâni (atât WP-Optimize, cât și WP Rocket au o opțiune de a programa curățările bazelor de date). Dacă utilizați WP Rocket, NU aveți nevoie de acest plugin, deoarece WP Rocket are o opțiune pentru acest lucru în setările bazei de date. Dacă utilizați un alt plugin de cache, utilizați WP-Optimize.

WP-Optimize Clean Database

Instrucțiuni

 • Copie de rezervă a bazei de date!
 • Instalați pluginul
 • Accesați fila Optimizare WP
 • Rulați pluginul ca setări implicite, dar debifați „comentarii neaprobate”

Dacă utilizați WP Rocket, nu aveți nevoie de optimizarea WP (WP Rocket are acest lucru în fila „bază de date”):

Baza de date-Setări WP-Rocket-

Pluginuri similare:

4. Shortpixel

Comprimă fără pierdere imaginile care rezolvă optimizarea elementelor de imagine din GTmetrix. Am un ghid complet de optimizare a imaginii (există de fapt 20 de moduri), dar principalele sunt compresie fără pierderi, servește imagini la scară (redimensionarea acestora la dimensiunile corecte) și specificați dimensiunile imaginii (setarea unei lățimi / înălțimi în HTML sau CSS al imaginilor). ShortPixel, Imagify, Smush, Kraken, și EWWW toate practic fac același lucru. Trebuie doar să utilizați un singur plugin de optimizare a imaginii.

Caracteristici

 • Compresia fără imagini fără pierderi
 • Redimensionați imaginile supradimensionate
 • Eliminați datele EXIF

Compresia fără imagini fără pierderi

Instrucțiuni

 1. Înregistrează-te pentru Shortpixel
 2. Instalați dispozitivul Plugin ShortPixel
 3. Vi se va solicita instrucțiunile de mai jos:
 4. Introduceți cheia API din contul dvs. ShortPixel
 5. Setați-vă nivelul de compresie
 6. Bulk optimizează toate imaginile de pe site-ul dvs. (este un model freemium)

Setări ShortPixel

5. Clearfy

Acesta este un plugin de viteză obligatoriu care dezactivează caracteristicile inutile din nucleul WordPress care poate consuma procesorul. De asemenea, ajută eliminați șirurile de interogare (deși cea mai bună soluție pentru aceasta este utilizarea de plugin-uri ușoare), încărcă fonturi în mod asincron, găzduiește local codul de urmărire Google Analytics, limitează numărul de revizii post, dezactivează autosave și alte funcții de viteză..

Setări de performanță Clearfy

Vă permite să dezactivați:

 • revizuiri
 • Autosaves
 • emoticonuri
 • Gravatars
 • Hărți Google
 • Etichetă RSD (Really Simple Discovery)
 • Etichetă scurtă
 • API-ul WordPress din antet
 • Eticheta Windows Live Writer
 • Etichetă generator WordPress
 • Pingbacks + trackbacks
 • RSS
 • XML-RPC
 • Scripturi WooCommerce
 • Recenzii WooCommerce
 • Fragmente de coș Woocommerce

De asemenea, poate pagina comentarii după 20 de comentarii sau le poate dezactiva după 28 de zile.

6. Curățarea activelor

Dezactivează selectiv pluginurile de la încărcare pe anumite pagini / postări. Acest lucru poate reduce numărul de solicitări și poate îmbunătăți timpul de încărcare. Cel mai obișnuit exemplu este încărcarea pluginului formularului de contact doar pe paginile care au de fapt un formular de contact. Dar puteți face acest lucru cu o serie de pluginuri.

Exemple:

 • Dezactivarea pluginului glisorului pentru paginile care nu utilizează glisoare
 • Dezactivarea pluginului dvs. de fragmente bogate în paginile care nu utilizează fragmente bogate
 • Dezactivarea pluginului formularului de contact în paginile care nu au un formular de contact
 • Dezactivarea pluginului dvs. de administrare a legăturilor de afiliere în paginile care nu utilizează link-uri de af
 • Dezactivarea pluginului de partajare socială în toate paginile (deoarece de obicei este pentru postări pe blog)

Pluginuri similare

7. WP YouTube Lyte

Lazy încarcă videoclipuri prin introducerea „Lite YouTube Embeds”, care apelează playerul YouTube „gras” doar atunci când se face clic pe butonul de redare. Videoclipurile necesită cel mai mult timp pentru a se încărca cu FAR. Doar pentru a vă face o idee, tutorialul meu W3 Total Cache are doar 2 videoclipuri, dar când le-am încărcat lenes, timpul de încărcare a postului a trecut de la 5 la 1,5. Are aceeași funcție ca și încorporate video ușoare.

Pluginuri similare

Dacă utilizați WP Rocket, acestea au această caracteristică în setările „media”:

WP-Rocket-Lazy-Load

8. Controlul bătăilor inimii

API-ul bătăilor inimii WordPress consumă resurse trimitându-vă notificări despre plugin-uri în timp real, atunci când alți utilizatori editează o postare etc. 99% dintre oameni ar trebui să-l dezactiveze.

Bătăi-Control-Plugin

9. Pre * Recomandări pentru resurse de petrecere

Acest lucru permite preînchiderea DNS, precomandarea, preconectarea, preînchiderea și preîncărcarea. Dacă utilizați resurse externe pe site-ul dvs., aceasta vă ajută browserele să le anticipeze și să încarce mai repede.

WP Rocket are o opțiune pentru preîncălzirea DNS, dar nu are una pentru preconectare, în timp ce acest plugin o face. Diferența dintre prefațarea DNS și preconectare este prefațarea permite doar căutarea DNS, în timp ce preconectarea efectuează căutarea DNS, negocierea TLS, precum și o strângere de mână TCP.

10. OMGF | Gazduiește fonturi Google local

OMGF poate repara erorile Google Font în GTmetrix, Pingdom și PageSpeed ​​Insights. Acesta va descărca toate fonturile Google de pe site-ul dvs. (folosind API-ul Google Fonts Helper) și va genera o foaie de stil pentru aceasta. După aceea, va trebui să eliminați orice solicitare către surse de fonturi externe.

Google-Fonturi-GTmetrix

Cum arată:

CAOS-pentru-Fonturile web

Bacsis: dacă utilizați fonturi externe, fiți minim cu numărul de fonturi (și greutățile fontului) pe care le alegeți. Dacă din anumite motive acest plugin nu rezolvă erorile, am un ghid pentru găzduirea fonturilor Google la nivel local.

Pluginuri similare

11. CAOS | Gazduiește Google Analytics local

Utilizați Google Analytics în memoria Google

CAOS rezolvă pârghie de cache a browserului element din GTMetrix prin găzduirea Google Analytics local. Instalați pluginul, introduceți ID-ul dvs. de urmărire și CAOS va adăuga Codul de urmărire la antetul (sau subsolul). CAOS este, de asemenea, compatibil cu Monster Insights și are alte opțiuni.

Racheta WP, performanța rapidă și dezactivarea WP pot, de asemenea, să facă acest lucru (trebuie doar să utilizați unul).

12. CDN Enabler

CDN Enabler vă ajută să configurați un CDN (rețea de livrare de conținut). Acest lucru nu funcționează cu Cloudflare (care necesită schimbarea serverelor de nume), în timp ce CDN activator este specific pentru StackPath, KeyCDN și alte CDN-uri care furnizează o adresă URL CDN. În primul rând, înscrie-te pentru un CDN (eu folosesc StackPath) apoi introduceți adresa dvs. URL CDN în pluginul CDN Enabler. Vezi instrucțiunile de mai jos:

Pasul 1: Înscrieți-vă la un CDN (eu folosesc StackPath care are 34 de centre de date) și creați un site CDN.

Pasul 2: Prindeți adresa URL pentru CDN:

StackPath-CDN-URL

Pasul 3: Introduceți URL-ul dvs. CDN în CDN Enabler, apoi configurați setările:

CDN-Enabler-Plugin-Setări

13. Perfmatters

Perfmatters a fost dezvoltat de Kinsta și este similar cu Clearfy și Asset Cleanup. Vă permite să dezactivați funcțiile inutile, inclusiv fragmente, scripturi și stiluri de coș WooCommerce. De asemenea, puteți dezactiva selectiv pluginurile. Prețul începe de la 24,95 USD / an pentru 1 singur site, dar am mușcat glonțul și mă bucur că am reușit, deoarece îl folosesc în continuare pe propriul meu site. Iată tot ce este caracteristici.

caracteristici perfmatters

14. Harry Gravatar Cache

Dacă aveți multe comentarii la postări, Gravatars vă poate distruge absolut timpul de încărcare și rapoartele GTmetrix. Puteți utiliza acest plugin pentru imagini cache Gravatar. O altă opțiune este dezactivarea Gravatars complet (deși acest lucru va împiedica afișarea fotografiilor) și va face ca secțiunea dvs. de comentarii să pară plictisitoare. Dar este un schimb între Gravatars sau timpul de încărcare.

Cache-Gravatar-Imagini

Pluginuri similare

15. Specificați dimensiunile imaginii

Specificarea-Image-Dimensiuni

Specificați dimensiunile imaginii este o articol din GTmetrix și alte instrumente de viteză, ceea ce înseamnă că trebuie să adăugați o lățime / înălțime la HTML sau CSS al imaginii. Acest plugin adaugă automat o lățime / înălțime la imaginile care nu au în prezent un set. Din câte știu, nu specifică dimensiunile pentru imaginile amplasate în creatorii de pagini, widgeturi sau în alte zone din afara editorului vizual.

16. Autoptimize

Autoptimize

Optimizează HTML, CSS, și JavaScript. Nu aveți nevoie de autoptimizare decât dacă sunteți găzduit pe GoDaddy, WP Engine sau orice gazdă care liste negre plugin-uri de cache, din moment ce WP Rocket și majoritatea pluginurilor de cache optimizează codul pentru dvs. Dar, deși memoria cache încorporată a GoDaddy și WP Engine ar putea fi în regulă, nu optimizează HTML / CSS / JS. Acolo intră în joc Autoptimize.

Autoptimize-Main-Setări

17. AMP pentru WP

Pagini mobile accelerate este un proiect Google care face ca paginile mobile să se încarce mai rapid. De asemenea, adaugă o ștampilă „AMP” lângă fragmentele mobile. Acest plugin va schimba aspectul / designul paginilor dvs. mobile, deci asigurați-vă că personalizați complet setările. Dacă din anumite motive nu vă place, ștergeți-l și va reveni la vechiul dvs. design. Puteți utiliza, de asemenea, Adeziv pentru Yoast & Plugin AMP pentru a personaliza culoarea textului, culoarea legăturii, culoarea plasată și alte elemente ale paginilor dvs. mobile.

Avertisment: AMP poate reduce uneori conversiile mobile. Citit Studiul lui Kinsta modul în care conversiile lor au scăzut cu 59% la utilizarea AMP. Am decis în cele din urmă împotriva ei.

AMP-Pagini

Acest plugin are o mulțime de setări pentru personalizarea paginilor AMP:

Accelerata-Mobile-Pages-Plugin-Setări

Instrucțiuni

 • Instalați pluginul
 • Personalizați conținutul dvs. Pagini AMP dorite (pagini, postări etc.)
 • Instalați dispozitivul Adeziv pentru plugin SEO AMP SEO dacă utilizați Yoast (personalizează designul)
 • Adăugați / amp / la orice pagină de pe site-ul dvs. web pentru a vedea cum arată și pentru a vă asigura că funcționează
 • Accesați Setările → AMP ale Yoast pentru a vă schimba designul și a activa tipurile de postare personalizate
 • Așteptați ca Google să vă recasteleze site-ul și să adauge semnul AMP în rezultatele căutării mobile
 • Viziteaza secțiune accelerată de pagini mobile din Google Search Console pentru a vedea erorile

18. Monitor de interogare

Găsiți cele mai lente plugin-uri de încărcare, interogări, scripturi și alte elemente care necesită cel mai mult timp la încărcare.

Interogări de monitorizare lentă a pluginurilor

Profil P3 obișnuia să fie excelent pentru a găsi plugin-uri lente, dar nu a fost actualizat de ani buni. Monitorul de interogare este o alternativă. O altă alternativă este să parcurgeți site-ul GTmetrix și utilizați fila Cascadă. Puteți verifica, de asemenea, această listă de plugin-uri cu procesor ridicat.

Plugin WordPress lent

19. GTMetrix Pentru WordPress

Pluginul WordPress GTmetrix vă monitorizează încărcarea timpilor și a scorurilor Page Speed ​​+ YSlow, apoi vă trimite un raport direct în tabloul de bord WordPress sau prin rapoarte de e-mail programate.

GTmetrix-WordPress-Tablou de bord widget

GTmetrix-programate-WordPress-Rapoarte

GTmetrix-programate Rapoarte-

20. Afișează versiunea PHP

Versiunea PHP afișată vă arată pur și simplu care Versiunea PHP tu alergi.

Display-PHP

Versiunile superioare fac ca site-ul dvs. să ruleze mult mai rapid …

Viteza PHP WordPress

Puteți face upgrade la versiuni noi din cPanel-ul dvs. de găzduire …

SiteGround PHP 7.3

21. Verificator de compatibilitate PHP

Verificatorul de compatibilitate PHP scanează pluginurile dvs. pentru a vă asigura că sunt compatibile cu noile versiuni PHP. Unele plugin-uri WordPress nu sunt actualizate frecvent sau codate bine – rularea acestui lucru în prealabil poate preveni erorile (cum ar fi ruperea site-ului dvs. web) din cauza pluginurilor incompatibile.

Verificator de compatibilitate PHP

22. Verificare performanță gazduire WP

Prezintă performanța generală a găzduirii și dacă tehnologia dvs. (PHP, MySQL, versiunile WordPress) rulează lent, caz în care ar trebui actualizată. De asemenea, vă arată paginile cele mai lente.

Hosting-PHP-Server-răspuns

Browser-Load-Speed

Web-Server-răspuns în timp

Tehnologie-Level

Bytecheck.com iar GTmetrix arată și TTFB-ul tău (timpul până la primul octet) în fila Cascadă …

Verificare TTFB

GTmetrix TTFB

Trick Cool: unul dintre singurele lucruri Informații despre pagina este bine pentru a verifica pentru timpi de răspuns a serverului. Google spune că ar trebui să fie sub 200ms. Dacă nu, serverul dvs. (hosting) este lent.

Reduceți timpul de răspuns al serverului sub 200ms

23. Mai bine înlocuiți căutarea

Dacă vezi minimizarea redirecțiilor în raportul dvs. GTmetrix, acest lucru poate însemna că ați modificat versiunea www sau https a site-ului dvs., dar nu v-ați schimbat legăturile pentru a corespunde cu noua versiune …

Minimizare-redirecționări

În loc să remediați manual toate linkurile, utilizați pluginul Căutare și înlocuire mai bună pentru a le actualiza în vrac. De asemenea, poate fi util pentru remedierea legăturilor sparte sau chiar pentru actualizarea în bloc a legăturilor / imaginilor care apar pe mai multe pagini / postări. O mai bună înlocuire a căutării poate fi o economie de timp enormă.

Înlocuire căutare mai bună - versiuni WWW

Alte instrumente / resurse notabile

SiteGround este folosit de Yoast, eu si recomandat de WordPress. Sunt numărul 1 în aproape fiecare Sondaj pe Facebook și oferă majoritatea oamenilor semnificative îmbunătățiri ale timpului de încărcare mai ales dacă foloseau gazde mediocre: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast-la-Twitter-ne-doar-pornit-la-Siteground

Le folosesc planul semi-dedicat GoGeek care vine cu încă 4x resurse server decât găzduirea partajată Faceți clic pe paginile mele pentru a vedea cât de rapid se încarcă, consultați raportul meu GTmetrix sau pentru a vedea persoane care migrată și postat timpi noi de încărcare. Ei fac și ei migrații gratuite.

DigitalOcean pe Cloudways și Kinsta sunt de asemenea bune și încep de la 10 USD / lună și 30 USD / lună. Cloudways este mai mult pentru dezvoltatorii care nu au nevoie de cPanel, găzduire prin e-mail sau asistența pe care o obțineți cu SiteGround. Kinsta este practic ceea ce WP Engine obisnuia sa fie (scump, dar minunat). Întregul meu blog este dedicat practic să ajute oamenii să-și încarce site-ul mai rapid. Refuz să recomand 2 $ / lună de găzduire, deoarece este cel mai mare regret al majorității oamenilor atunci când rulează un site web.

Cum să verificați dacă gazduirea dvs. este lentă
Rulează site-ul prin Google PageSpeed ​​Insights sa vezi daca reduce timpul de răspuns al serverului este în raportul tău. Google recomandă ar trebui să fie <200ms. Orice peste 1 secundă nu este bun. Puteți verifica și TTFB (timpul până la primul octet) în fila Cronologii sau în GTmetrix bytecheck.com.

Reduceți timpul de răspuns al serverului

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Sondaj

Cel mai bun-WordPress-Hosting Provider-Poll-

Cel mai bun Web-Hosting-2019-Poll

WP Friendly Sondaj de gazduire

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

2014-Managed-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cel mai bun Web-Hosting Provider-Poll-

Hosting-Poll-Feb-2019

Hosting-Recomandări-Sondaj

Bluehost vs SiteGround

Sondaj Web Gazdă WordPress

SiteGround este recomandat de WordPress:

SiteGround-recomandate-WordPress-gazdă

Și prin Ivica cine conduce WordPress Accelerarea grupului Facebook cu 16.000+ membri.

Instrumente recomandate pentru accelerarea WordPress-ului

Câteva subiecte:

Godaddy To SiteGround Migration

EIG-To-SiteGround

SiteGround-Migration

SiteGround are 3 planuri:

SiteGround-Hosting

Planurile superioare includ mai multe resurse server (Factorul # 1 în ghidul de optimizare WordPress). Iată grafic de comparație completă, dar GrowBig vă oferă cu aproximativ 2x mai multe resurse de server decât StartUp, iar GoGeek este găzduire semi-dedicată ceea ce îți oferă și mai mult. GrowBig and up vine cu o migrare gratuită, punere în scenă, memorie în cache avansată și capacitatea de a găzdui mai multe site-uri web. GoGeek vine cu sprijin prioritar. Găzduirea lor în cloud este destul de mare la prețul de 80 $ / lună.

Puteți vedea acest lucru pe lor pagina cu caracteristici:

SiteGround-Server-Resurse-Comparație

Folosesc SiteGround deoarece:

 1. GTmetrix-ul meu + Pingdom rapoartele vorbesc de la sine
 2. Paginile mele se încarcă instantaneu (faceți clic pe ele, dacă doriți)
 3. Rapid tehnologie de viteză (PHP 7.3, NGINX, SG Optimizer, Cloudflare)
 4. Recomandat de Yoast, WordPress, Ivica din WordPress accelerați
 5. Liber Să criptăm SSL, ușor de folosit cPanel, și caracteristici pentru eCommerce
 6. Suportul WordPress este de neinvins chiar și fără sprijinul prioritar al GoGeek
 7. GrowBig vine cu punerea în scenă, mai mult spațiu de stocare și mai multe resurse de server (derulați în jos până la „alocăm resursele de care aveți nevoie” și treceți peste Server fila)
 8. GoGeek vine cu mai multe resurse server, stocare, asistență prioritară
 9. Migrații gratuite, plugin pentru migrator, și a 30 de zile garanție înapoi
 10. Multă laudă Reddit, Conversații pe Facebook, Stare de nervozitate, TrustPilot
 11. Mii de laude pe Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Mulți oameni au migrat deja și au postat rezultate pe Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, # 12, # 13, # 14, # 15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Renunțarea la afiliere – dacă vă înscrieți pe SiteGround cu my link de afiliere Voi dona o bucată bună fără cheltuieli. În fiecare an eu donați 3 milioane de dolari pentru campaniile GoFundMe (2018 trebuia să-i hrănească pe cei flămânzi din Denver, 2017 era la Crucea Roșie la Uraganul Harvey). Suportul dvs. vă ajută și îl apreciez cu adevărat. Încerc să fac recenziile mele imparțiale și susținute evidență In forma Sondaje pe Facebook, tweeturi, și conversații reale. Dacă nu doriți să-l utilizați, iată un link neafiliat la SiteGround În orice caz, cred cu adevărat că sunt o gazdă WordPress stelară, iar site-ul dvs. va funcționa mai rapid / mai ușor … faceți-vă cercetările pe grupurile Facebook + Stare de nervozitate și veți găsi majoritatea oamenilor spune la fel.

Oamenii migrează de obicei pentru că tehnologie de viteză poate reduce timpul de încărcare la jumătate:

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

SiteGround Genesis

Viteza livrată de SiteGround

SiteGround GTmetrix Raport

Timpuri de încărcare reduse cu SiteGround

Timpuri noi de răspuns a site-ului

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Timpuri de încărcare reduse

SiteGround Speedy Gazduire

Rezultate noi de pingdom pe SiteGround

Timp de răspuns nou pentru SiteGround

Îmbunătățirea timpului de răspuns a site-ului

Ia găzduire de la SiteGround

Cloudflare – CDN gratuit și serviciu de viteză / securitate care reflectă site-ul dvs. (și descarcă resursele) peste 200+ centre de date. Se integrează cu majoritatea plug-in-urilor de memorie cache, cu opțiunea de a utiliza minarea agresivă, railgun, și hotlink. Toate tutorialele mele despre memoria cache includ instrucțiuni de configurare Cloudflare și nu uitați să configurați reguli de pagină pentru administratorul dvs. WordPress.

StackPath – CDN plătit care adaugă 30+ centre de date suplimentare în întreaga lume (mai multe centre de date = livrare mai rapidă de conținut), reducând distanța dintre site-ul dvs. web / vizitatori – a recomandare în ghidul de optimizare WordPress. 10 USD / lună cu un proces gratuit de 30 de zile.

Pingdom – instrumentul cel mai precis pentru măsurarea timpilor de încărcare conform WP Rocket, deși GTmetrix are recomandări mai bune pentru optimizarea efectivă a site-ului dvs., în umila mea părere.

GTmetrix – bun pentru identificarea imaginilor care trebuie optimizate folosind cele 3 metode: servirea imaginilor la scară (redimensionarea lor), specificarea dimensiunilor imaginilor în HTML / CSS și optimizarea imaginilor (compresie fără pierderi). GTmetrix a trecut recent la o valoare de timp complet încărcată care arată un timp de încărcare mai lung decât anterior. Fila lor de cascadă măsoară elemente individuale de încărcare lentă și dacă timpul până la primul octet este lung, ceea ce indică găzduirea dvs. lentă.

Google PageSpeed ​​Insights – cele mai multe recomandări poate fi ignorat dar este bine pentru măsurare timpul de răspuns al serverului care Google recomandă <200ms sau găzduirea dvs. este lentă.

Bots răi .htaccess List – o listă extinsă de spam-uri care, atunci când sunt blocate prin încărcarea pe .htaccess, pot reduce semnificativ utilizarea procesorului. Puteți afla dacă roboții spam-uri vă târăsc site-ul folosind AWStats (enumerate în Secțiunea instrumente Analytics). Configurarea Regulile de limitare a accesului la crawl Wordfence va ajuta, de asemenea, să blocheze crawler-urile Google false, roboți spammy, crawling excesiv etc..

Pronaya (Optimizatorul meu de viteză WordPress) – puteți angaja optimizatorul meu de viteză WordPress pe freelancer.com cu care lucrez de 5 ani și am optimizat mai multe site-uri pentru a încărca 500% mai repede. Numele lui este Pronaya, are 40 de dolari / oră și are o recenzie perfectă de 5/5 stele cu 19 recenzii (doar înregistrați-vă pentru un cont Freelancer și căutați utilizatori BDKAMOL). Dacă credeți că sunt bun la optimizarea vitezei, Pronaya este mult mai bună. Am lucrat și cu Usama (numele său de utilizator este I333) care este destul de ieftin, dar este uimitor și cu 4,9 / 5 stele și 375 de recenzii.

întrebări frecvente

&# X1f680; Care sunt cele mai importante 5 plugin-uri de viteză?

WP Rocket, ShortPixel, OMGF, Perfmatters și Autoptimize sunt cele mai bune 5 pluginuri de optimizare a vitezei noastre

&# X1f680; Care este cel mai bun plugin pentru cache?

WP Rocket a fost clasat pe locul 1 în numeroase sondaje Facebook, deoarece are mai multe funcții de viteză decât alte plugin-uri de memorie cache, inclusiv curățarea bazelor de date, controlul bătăilor inimii, încărcarea leneșă și optimizarea Google Analytics.

&# X1f680; Care este cel mai bun plugin de optimizare a imaginilor?

Folosim ShortPixel, deoarece practic nu există pierderi de calitate și totuși rezolvă elementele de imagine optimizate în GTmetrix.

&# X1f680; Ce plugin este cel mai bun pentru optimizarea fonturilor?

OMGF și Autoptimize și amândoi excelent la optimizarea fonturilor. Perfmatters vă permite, de asemenea, preînchiderea și preconectarea fonturilor.

&# X1f680; Ar trebui să adaug AMP?

Am ales să nu adăugăm pagini mobile accelerate (AMP) după ce am citit articolul lui Kinsta despre cum conversiile lor au scăzut cu aproximativ 50% din cauza AMP.

Tutorialul meu de optimizare a vitezei WordPress – are peste 400 de comentarii cu persoane care spun lucruri precum „Scorul meu de viteză a paginii pe gtmetrix a fost de la 69 la 93” și „acesta ar putea fi unul dintre cele mai utile postări pe care le-am citit vreodată”. Mii de oameni au folosit-o pentru a îmbunătăți scorurile Pingdom / GTmetrix.

Sper că sunt utile aceste plugin-uri de optimizare a vitezei WordPress! Dacă aveți întrebări, lăsați-mi un comentariu. Sau dacă pur și simplu trebuie să vă reparați site-ul lent WordPress, consultați tutorialul meu de mai sus. Are peste 400 de comentarii și a ajutat mulți oameni să își reducă timpul de încărcare <1s.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map