65 de pluginuri WordPress lente de evitat din cauza procesorului înalt

Evitați aceste 65 de pluginuri WordPress, iar site-ul dvs. se va încărca mai repede.


Mulți dintre voi își amintesc că ați folosit Profil P3 pentru a rula scanări care detectează plugin-uri lente. Dar nu a fost actualizat de câțiva ani, așa că am creat această listă care include și discuții despre găsirea de pluginuri lente GTmetrix, alternative alternative ușoare și dezactivarea setărilor pluginului neutilizate.

Există anumite setări plugin cunoscut pentru că a cauzat un procesor ridicat Raportul în direct al traficului Wordfence, Scanările continue ale verificatorului Broken Link Checker și alte setări care rulează scanări, colectează statistici, trimit notificări prin e-mail sau plugin-uri robuste care oferă tone de funcționalitate (dar aveți nevoie doar de anumite funcții … cum ar fi doar utilizarea unei funcții de la Jetpack). Aș instala și eu WP Dezactivat pentru a dezactiva setările WordPress pe care nu le utilizați (Emojis, Gravatars, API-ul batailor inimii etc.).

Mulțumesc Ivica din partea WordPress Accelerarea grupului Facebook pentru că a creat această listă minunată pe a sa pagina resurse – Am adăugat și câteva. M-aș alătura cu siguranță grupului său care are peste 10.000 de membri. Îmi poți citi și mie Ghid de optimizare a vitezei WordPress care include peste 40 de sfaturi pentru ca site-ul dvs. să se încarce mai rapid (folosind WP Rocket, Cloudflare, AMP Pages, optimizarea imaginii, optimizări de pluginuri și multe altele), care are peste 350 de comentarii.

Găsirea de pluginuri lente în GTmetrix

De cand Profil P3 nu mai funcționează, o soluție alternativă pentru a găsi cele mai lente pluginuri de încărcare este să parcurgi site-ul GTmetrix și consultați raportul dvs. Dacă atunci când extindeți elemente, același plugin apare de mai multe ori în raportul dvs. (sau pur și simplu durează mult timp să se încarce în fila cascadei GTmetrix), ar trebui să ștergeți sau să înlocuiți acel plugin.

Plugin WordPress lent

Plugin-uri ușoare

Partajare socială – WP Rocket’s Test a arătat Social Media Feather, MonarhAdăugător de butoane simple partajate, și MashShare a avut cea mai mică cantitate de solicitări și cel mai rapid timp de încărcare.

BackupUpdraftPlus.

SlidersMonolog, LayerSlider, sau Glisoare Meteor.

ComentariiÎncărcarea condiționată de disqus.

PortofoliuGaleria Envira, FooGallery, sau Grila.

Google Analytics – Google Analytics și Search Console ar trebui să fie suficiente. Doar asigurați-vă că găzduiești Google Analytics local (folosind WP Rocket sau WP Disable).

Constructori de paginiWordPress Page Builder de MotoPress, dar niciun constructor de pagini nu rulează mai repede decât editorul nativ WordPress. Combinați acest lucru cu Plug-ul Duplicator și nu ar trebui să aveți nevoie de un constructor de pagini (inclusiv de construitori de pagini încorporate pe teme WordPress). Cu excepția cazului în care echipa ta refuză absolut învață puțin HTML (cel mai ușor limbaj de codare), evitați creatorii de pagini.

Plugin-uri StudioPress – plugin-uri ușoare pentru Genesis Framework.

Dezactivați Setările pluginului neutilizate

Parcurgeți fiecare plugin și decideți ce setări puteți dezactiva (aceasta va scădea CPU). De exemplu, în Yoast sub Setări > General > Funcții Am dezactivat următoarele …

Yoast-feature-Setări

Vizualizarea în direct a traficului Wordfence consumă procesor ridicat …

Dezactivați-Wordfence-Live-Trafic-View

Evitați utilizarea a 2 plugin-uri pentru funcționalitate duplicată

Din moment ce Yoast creează o hartă pentru dvs., nu aveți nevoie Sitemap-uri Google XML conecteaza. Dacă gazda dvs. necesită copii de rezervă pentru dvs., nu aveți nevoie de un plugin pentru asta. Dacă aveți Google Analytics, aveți într-adevăr un plugin de statistici care încetinește site-ul dvs. și face aproximativ 1/1000 din ceea ce Google Analytics poate face? Gândiți-vă care sunt pluginurile de care aveți nevoie și ștergeți cele pe care nu le aveți. Și în loc să utilizați Jetpack, astfel încât să puteți utiliza 1 sau 2 funcții, instalați un plugin ușor care face același lucru, dar nu are un milion de setări / funcții care vă vor încetini site-ul..

Dezactivați setările neutilizate în WordPress

WP Dezactivat vă permite să dezactivați setările în WordPress care consumă procesor și încetinesc site-ul. De asemenea, are opțiuni pentru controlul bătăilor inimii (dacă vă amintiți efectivul plugin de control al bătăilor inimii, acum îl puteți șterge și utiliza doar acest lucru) … precum și câteva alte opțiuni care vă pot accelera site-ul / panoul de administrare. Parcurgeți setările și dezactivați tot ceea ce nu utilizați …

Sfaturi despre utilizarea WP Dezactivat

 • Dezactivează TOTUL pe care nu îl folosești
 • Planificarea ștergerii spamului este o idee bună
 • Emojis, Google Maps și Gravatars durează mult timp să te încarci
 • Pingbacks și trackbacks de obicei nu merită resursele suplimentare
 • Setați reviziile postate pe 3-5 astfel încât să aveți copii de rezervă, dar nu aveți nevoie de sute
 • Opțiuni diverse din fila „cerere” vă pot îmbunătăți timpul de încărcare

WP-disable-Cereri

WP-disable-Tag-Setări

WP-disable-Admin

/ WP-disable-SEO.

WP-disable-Altele

AWStats ajută la identificarea surselor de procesor mare / lățime de bandă

AWStats este un instrument integrat pentru majoritatea cPanel-urilor de găzduire care oferă statistici privind utilizarea procesorului. Vă spune dacă anumite roboți, imagini, fișiere descărcate și chiar adrese IP consumă mult procesor. Puteți utiliza, de asemenea, Pluginul WP Server Stats dar cred că AWStats face o treabă minunată.

AWStats vă ajută să găsiți:

 • Crawlere cu lățime mare de bandă
 • Adrese IP cu lățime mare de bandă
 • Fișiere de descărcare cu lățime mare de bandă
 • Fișiere cu lățime de bandă mare (de ex. Imagini)
 • Utilizarea totală a lățimii de bandă (pentru monitorizare)

Lunar-Bandwidth

Crawlerele / motoarele de căutare consumă de obicei cel mai mult procesor (lățime de bandă) …

Roboți Spiders-Bandwidth

Ghidul meu de viteză WordPress are mai multe sfaturi cu privire la reducerea procesorului crawlerului și la alte tone de alte sfaturi.

întrebări frecvente

&# X1f50c; Ce tip de plugin încetinește cel mai mult WordPress?

Cele mai frecvente plugin-uri de încărcare lentă sunt partajarea socială, statisticile, chat-ul live, constructorul de pagini, comentarii, calendarul, backup-ul, portofoliul, postările conexe și plugin-urile de glisare. Acestea trebuie selectate cu atenție și testate în GTmetrix.

&# X1f50c; Care plugin-uri sunt cei mai comuni vinovați?

Dacă intenționați să utilizați WPML sau WooCommerce, vă recomandăm să mergeți direct la hostingul cloud, deoarece găzduirea partajată probabil nu va avea suficiente resurse de server pentru a vă ocupa site-ul. Acest lucru se datorează faptului că (în special site-urile WooCommerce) necesită, de obicei, mai multe pluginuri și generează scripturi, stiluri și fragmente de coș, care vor dura și mai mult timp la încărcare..

&# X1f50c; Cum pot găsi cele mai lente pluginuri?

Căutați în fila dvs. GTmetrix Waterfall pentru a vedea care sunt pluginurile care necesită cel mai mult timp pentru a se încărca sau utilizați pluginul Query Monitor pentru a găsi cele mai lente pluginuri.

&# X1f50c; Vă va ajuta dezactivarea funcțiilor de plugin nefolosit?

Da! Dacă nu utilizați o caracteristică, dezactivați-o. De asemenea, recomand să folosiți Asset CleanUp sau Perfmatters pentru a încărca selectiv pluginuri pe anumite pagini / postări. De exemplu, dacă utilizați doar formularul de contact din pagina Contact, dezactivați-l oriunde altundeva.

&# X1f50c; Numărul de plugin-uri contează cu adevărat?

Fiecare plugin adaugă timp de încărcare, depinde doar cât de mult. Folosirea de pluginuri ușoare este mai importantă decât reducerea numărului de pluginuri, dar ambele trebuie luate în considerare.

Ce se întâmplă dacă aveți nevoie de plugin-uri înfometate cu resurse?

Planul dvs. de găzduire are o cantitate limitată de resurse server (Factorul # 1 în ghidul de optimizare WordPress). Dacă un plugin consumă prea mult procesor, singura dvs. opțiune (alta decât ștergerea sau înlocuirea acesteia) este să vă actualizați planul pentru a include mai multe resurse de server. Unii dintre voi știți Recomand SiteGround din mai multe motive ca lor tehnologie de viteză este extrem de rapid. Și dacă în prezent sunteți găzduit cu cineva precum Bluehost, Godaddy, InMotion sau oricare dintre aceste alte gazde neplăcute, acesta va fi o actualizare uriașă pentru hardware-ul serverului dvs., care ar trebui să îmbunătățească atât scorurile, cât și timpul de încărcare a paginii în GTmetrix, Pingdom și Google. Informații despre pagina.

Dacă ați găsit acest tutorial util, o cotă este întotdeauna apreciată :)

Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map