Cum să încărcați imagini + videoclipuri în WordPress (și înlocuiți iFrames YouTube cu o imagine de previzualizare) pentru rezultate mai bune pentru GTmetrix

Care este cel mai bun mod de a face imagini și videoclipuri leneșe de încărcare în WordPress?


Acest lucru depinde de faptul că utilizați deja un plugin de memorie cache care acceptă încărcarea leneșă (Wet Rocket, W3 Total Cache, Swift, LiteSpeed ​​Cache). Dacă pluginul dvs. de memorie cache acceptă imagini și videoclipuri leneșe de încărcare, este bine să îl utilizați pentru a evita să instalați un plugin suplimentar. Dar dacă pluginul dvs. de memorie cache nu acceptă încărcarea leneșă, vă recomand să utilizați unul care face acest lucru (în special WP Rocket), altfel am enumerat pluginuri alternative de încărcare mai jos, pe care le puteți instala individual.

Ce este Lazy se încarcă?
Încărcare încărcată înseamnă că imaginile și videoclipurile sunt încărcate doar după ce utilizatorii defilează în jos pe pagină și le văd efectiv. Aceasta duce la mai puține solicitări HTTP pe pagină, însă dacă aveți o mulțime de imagini sau videoclipuri încorporate, este necesar să le încărcați în mod constant, derulați în jos pe pagină.

Ce înseamnă să înlocuim YouTube Iframe cu o imagine de previzualizare?
Dacă încorporați videoclipuri pe site-ul dvs. WordPress, acest lucru se încarcă doar cu „jucătorul YouTube gras”, odată ce oamenii fac clic pe butonul Redare. Cu alte cuvinte, singurul lucru încărcat inițial este o imagine de previzualizare.

Ar trebui să încărcați imagini și videoclipuri?
Nu mișc imagini de încărcare, deoarece încărcarea constantă a imaginilor în timp ce defilați pe pagină poate fi enervantă pentru utilizatori. Totuși, toate imaginile mele sunt optimizate la 100% în GTmetrix. Fac videoclipuri de încărcare leneșă și înlocuiesc iframe cu o imagine de previzualizare. Deoarece fiecare videoclip încorporat poate dura 2 secunde pentru a se încărca (mult mai greu decât o imagine), beneficiul videoclipurilor încărcate leneș este semnificativ.

1. Racheta WP

WP Rocket este alegerea mea 1 pentru încărcarea leneșă și a fost pluginul de memorie cache # 1 în sondajele de Facebook.

Deoarece are încărcarea leneșă încorporată, aceasta înseamnă că nu trebuie să instalați un plugin suplimentar. Acesta este întregul beneficiu al WP Rocket; este dotat cu mai multe funcții decât aproape orice alt plugin de memorie cache (ceea ce duce la timpii de încărcare mai buni și scoruri GTmetrix), dar mai puține pluginuri pe site-ul dvs. WP Rocket are numeroase documentații privind încărcarea leneșă și configurarea setărilor WP Rocket.

Racheta WP

Cum să activați încărcarea leneșă în racheta WP
Pentru a activa încărcarea leneșă în WP Rocket, accesați Setări > Racheta WP > Mass-media > LazyLoad. Îl puteți activa pentru imagini, iframe și videoclipuri și înlocuiți iframele YouTube cu o imagine de previzualizare.

Racheta Lazy Load Images

2. Optimizatorul SG

SiteGround a introdus încărcarea leneșă în marea lor actualizare a SG Optimizer.

Desigur, trebuie să fiți client SiteGround pentru a utiliza acest plugin (pe care l-aș face pentru găzduirea partajată, având în vedere că au fost calificată ca gazda # 1 în peste 20 de sondaje Facebook). SG Optimizer este comparabil cu WP Rocket, dar nu are aproape la fel de multe funcții. Așadar, dacă utilizați SiteGround pentru gazda dvs., aș favoriza în continuare WP Rocket prin optimizatorul SG.

SiteGround SG Optimizer

Cum să activați încărcarea leneșă în SG Optimizer
Pentru a activa încărcarea leneșă în SG Optimizer, accesați Setări > SG Optimizer > Defaulturile site-ului > Optimizarea imaginii. Puteți încărca imagini leneșe, Gravatars, miniaturi, imagini responsive și widget-uri. Dacă aveți comentarii pe blogul dvs., încărcarea leneșă a Gravatarilor vă poate ajuta enorm.

SG Optimizer Lazy Loading

3. Cache totală W3

Dacă utilizați deja W3 Total Cache, acestea au și un opțiune de încărcare leneșă.

W3 Total Cache a fost considerat abandonat de ceva timp, dar dezvoltatorul a început de atunci să-și mențină pluginul. Am un tutorial extins pentru configurarea setărilor W3 Total Cache.

Pluginul W3 Total Cache

Cum să activați încărcarea leneșă în memoria cache W3 totală
Pentru a activa încărcarea în Cache totală W3, accesați Setări > setari generale > Experiența utilizatorului > Încărcarea leneșă Activați acest lucru, apoi accesați Experiența utilizatorului > Încărcarea leneșă Alegeți să procesați etichete de imagini HTML, imagini de fundal, excludeți cuvinte și metoda de încorporare a scriptului.

W3 Total Cache Încărcarea Lazy

4. Cache Litespeed

Cache-ul Litepseed încărcătură leneșă va face, de asemenea, treaba (Litespeed este o soluție de cache bine revizuită).

LiteSpeed ​​Cache Plugin

Cum să activați încărcarea leneșă în memoria cache LiteSpeed
Pentru a activa încărcarea încărcării în LiteSpeed ​​Cache, accesați LiteSpeed ​​Cache > Setări > Mass-media > Setări media. Aici puteți activa imagini de încărcare leneșă, iframe, exclude imagini, solicitați automat optimizarea prin cronologie, includeți biblioteca Javascript in linie și comutați alte setări.

Lazy Load Images Images Video Litespeed Cache

5. Performanța rapidă

Performanță rapidă este un alt plugin de memorie cache care acceptă încărcare leneșă. Swift a primit recenzii grozave în grupul Facebook Speed ​​Speed ​​Up, dar recenziile pe pagina pluginului WordPress sunt de doar 4 stele. Nu am încercat performanța rapidă; Sunt perfect mulțumit de WP Rocket.

Pluginul Swift Performance Lite

Cum să activați încărcarea leneșă în performanțe rapide
Pentru a activa încărcarea în Swift Performance, accesați Setări > Mass-media > Sarcina leneșă. Aici veți avea opțiunea de a încărca imagini leneșe, de a exclude anumite imagini și de a încărca lene lene.

Performanță rapidă de încărcare imagini

6. Autoptimize

Autoptimize este adesea utilizat împreună cu gazdele precum GoDaddy și WP Engine, unde au propriul sistem integrat de memorie în cache și plugin-uri de cache pentru lista neagră. În acest caz (din moment ce doriți să aveți grijă de alte optimizări ale vitezei), Autoptimize este, de obicei, pluginul accesibil. Una dintre cele mai multe caracteristici este încărcătură leneșă, dar vă permite, de asemenea, să optimizați HTML, CSS, JavaScript și fonturile Google.

Plugin automat de optimizare

Cum să activați încărcarea leneșă în autoptimizare
Pentru a activa încărcarea în Autoptimize, accesați Setări > Imagini > Imagini Lazy Load De asemenea, aveți opțiunea de a utiliza CDN-ul ShortPixel care pentru optimizarea imaginii (acesta este pluginul pe care îl folosesc).

Imagini încărcate Lazy Autoptimize

7. Smush

Smush este un plugin de optimizare a imaginii care suportă încărcarea leneșă. A fost dezvoltat de WPMU, cu toate acestea, personal folosesc ShortPixel pentru compresia fără pierderi, deoarece este singurul pe care l-am folosit care face imaginile mele 100% în GTmetrix (și am testat multe plugin-uri de optimizare a imaginii).

Plug-ul Smush

Cum să activați încărcarea leneșă în pericol
Pentru a activa încărcarea în Smush, accesați Smush > Tablou de bord > Sarcina leneșă Puteți alege tipurile de fișiere pe care doriți să le încărcați lenes (.jpeg, png, .gif, .svg, iframe) și dacă doriți să fie activat pentru conținut, widget-uri, miniaturi, Gravatars. Are chiar și setări de animație de încărcare leneșă.

Smush Lazy Load

8. Loy Load By WP Rocket

Loy Load By WP Rocket este bine dacă nu utilizați WP Rocket, dar doriți să încărcați imagini leneșe.

Plugin de încărcare Lazy

Cum să activați încărcarea leneșă în încărcătură leneșă de racheta WP
Mergi la Setari > LazyLoad. Aveți opțiunea de a încărca imagini leneșe, iframe & videoclipuri și înlocuiți videoclipurile YouTube cu miniatura. Nu sunt multe setări de configurat; Eu personal îmi doresc să fie mai multe. Poate tocmai de aceea, acest plugin de încărcare leneșă nu are cele mai bune recenzii.

Loy Load By WP Rocket

9. Sarcina A3 Lazy

A3 încărcătură leneșă acceptă încărcarea leneșă atât a imaginilor cât și a videoclipurilor.

a3 Plugin de încărcare Lazy

Cum să activați încărcarea leneșă în încărcarea leneșă A3
Pentru a activa încărcarea în A3 Lazy Load, accesați setările > A3 încărcătură leneșă Puteți configura setările pentru imagini, videoclipuri, iframe, Gravatars și încărcări leneșe și puteți alege care sunt zonele site-ului dvs. web pe care doriți să le aplicați încărcarea leneșă (inclusiv mobilul). Există, de asemenea, opțiuni pentru a permite un efect de încărcare leneș, încărcarea culorii de fundal și opțiunea de a exclude adresele URL și tipurile de postare.

a3 Setări de încărcare Lazy

10. Sarcina BJ Lazy

Sarcina BJ Lazy nu pare să fie bine întreținut, așa că aș folosi probabil un alt plugin.

Pluginul BJ Lazy Load

Cum să activați încărcarea leneșă în încărcarea Lazy BJ
Pentru a activa încărcarea în BJ Lazy Load, accesați Setări > Sarcina BJ Lazy Setările sunt relativ simple și vă oferă opțiunea de a încărca imagini leneșe, iframe, Gravatars și exclude încărcarea leneșă din conținut, widgeturi de text și postări de miniaturi. Există, de asemenea, o opțiune de a include o imagine de marcat pentru locație, pragul de afișare și de a utiliza o imagine de previzualizare redusă atunci când se încarcă.

Setări de încărcare BJ Lazy

11. Încărcătură leneșă pentru imagini

Încărcătură leneșă pentru imagini este bine dacă doriți să o faceți doar pentru imagini.

Pluginul Lazy Load for Images

Cum să activați încărcarea leneșă pentru imagini
Nu există setări de configurat în pluginul Loy For For Images (este automat).

12. Încărcarea leneșă pentru videoclipuri

Încărcătură leneșă pentru videoclipuri înlocuiește videoclipurile încorporate cu o previzualizare a imaginilor cu clic.

Încărcarea leneșă pentru pluginul pentru videoclipuri

Cum să activați încărcarea leneșă în încărcarea leneșă pentru videoclipuri
Pentru a activa încărcarea în Lazy Load For Video, accesați Setări > Încărcătură leneșă pentru videoclipuri. Alegeți să încărcați doar CSS / JS atunci când este nevoie, personalizați butonul de redare și aplicați CSS personalizate.

Încărcătură leneșă pentru plugin-uri video

13. Încărcătură leneșă pentru comentarii

Puteți lăsa comentariile de încărcare folosind funcția Încărcătură leneșă pentru comentarii conecteaza.

Acest lucru vă poate ajuta să faceți mai puține solicitări HTTP dacă aveți multe comentarii pe blogul dvs., mai ales că Gravatars poate dura mult timp pentru a încărca între toate solicitările terților.

Loy Load pentru comentarii

Cum să activați încărcarea leneșă în încărcătură leneșă pentru comentarii
Pentru a activa încărcarea în Lazy Load Pentru comentarii, accesați Setări > Discuţie > Comentarii cu încărcătură leneșă. Aceasta este singura configurație de setare pentru acest plugin, dar are recenzii bune.

Comentarii cu încărcătură leneșă

14. WP YouTube Lyte

WP YouTube Lyte este unul dintre pluginurile mele preferate (și cel mai bine revizuite) pentru videoclipuri leneșe de încărcare. Acesta a fost creat de echipa de la Autoptimize, care tinde să aibă recenzii bune despre pluginuri în toată lumea.

WP YouTube Lyte plugin

Cum să activați încărcarea leneșă în WP YouTube Lyte
Pentru a activa încărcarea în WP YouTube Lyte, accesați Setări > WP YouTube Lyte. Prinde-ți Cheia API YouTube și introduceți-l în Autoptimize. Selectați dimensiunea jucătorului dvs., indiferent dacă includeți linkuri, poziția playerului, forța HD, acționați ca link-uri / iframe normale YouTube și adăugați microdate. Miniaturile de memorie în cache local pot rezolva adesea erori GTmetrix atunci când încorporați videoclipuri YouTube.

Miniaturi YouTube GTmetrix

Wp YouTube Lyte Setări

Mai aveți nevoie de ajutor?

Am un video excelent despre optimizarea vitezei WordPress:

De asemenea, am tutoriale pentru optimizarea imaginilor, configurarea WP Rocket, reducerea timpilor de răspuns a serverului și multe altele. Sunt în măsură să obțin scoruri 100% (sau aproape) GTmetrix la aproape fiecare dintre postările mele, folosind aceste sfaturi. Dacă aveți întrebări, nu ezitați să-mi lăsați un comentariu – bucuroși să vă ajut!

întrebări frecvente

&# X2705; Ce plugin este cel mai potrivit pentru încărcarea imaginilor leneșe?

Dacă utilizați deja un plugin de memorie cache care acceptă încărcare leneșă (de exemplu, WP Rocket, SG Optimizer, W3TC, Swift, LiteSpeed), cel mai bine este să încercați acest lucru mai întâi. Altfel, Autoptimize sau pluginul Lazy Load de WP Rocket sunt plugin-uri bune de încărcare leneșe.

&# X2705; Ce zici de videoclipuri leneșe de încărcare?

WP Rocket și alte câteva pluginuri de memorie cache vă permit să încărcați videoclipuri leneșe și să înlocuiți iframe YouTube cu o imagine de previzualizare. În caz contrar, WP YouTube Lyte va funcționa.

&# X2705; Se va încărca lenes experiența utilizatorului?

Nu mișc imagini leneșe pe acest site web, dar fac videoclipuri de încărcare leneșe pentru că durează mult mai mult pentru a le încărca. Imaginile de încărcare încărcate pot fi enervante pentru utilizatori și au scăzut vânzările afiliaților, așa că am dezactivat-o.

&# X2705; Ce face încărcarea leneșă?

Încărcarea leneșă grăbește timpul de încărcare inițial așteptând să încarce imagini și videoclipuri până când utilizatorii defilează în jos pe pagină și le văd efectiv.

&# X2705; Cum dezactivați încărcarea leneșă pe anumite pagini?

Majoritatea pluginurilor vă permit să faceți acest lucru. De exemplu, dacă utilizați WP Rocket și editați o pagină sau o postare, veți vedea o opțiune în tabloul de bord pentru a dezactiva (sau activa) încărcarea leneșă pe acel anumit conținut.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map