Cum să remediezi un site web cu element lent: 16 optimizări care m-au ajutat să obțin 100% grade de viteză în pagină și timp de încărcare instantanee pe site-ul meu

Elementor spune că sunt cel mai rapid constructor de pagini pentru WordPress.


Deci, ce cauzează site-ul dvs. web de încărcare lentă?

Există de obicei câteva modificări simple care vă pot îmbunătăți semnificativ timpul de încărcare și scorurile GTmetrix. Elementor spune cele mai frecvente motive pentru un site WordPress lent sunt serverele, media, scripturile externe (de ex. fonturile Google), pluginurile, fără CDN și folosirea unui plugin de cache mediocru. Cu toate acestea, nu intră în detalii foarte multe în listarea instrucțiunilor pas cu pas.

Acesta este motivul pentru care am scris acest tutorial.

Veți învăța cum să remediați site-ul dvs. Elementor lent urmând recomandările cheie din ghidul de optimizare WordPress și recomandările Elementor. Voi oferi capturi de ecran, instrucțiuni detaliate și voi răspunde la toate comentariile dacă mai aveți nevoie de ajutor. Am reușit să obțin scoruri 100% GTmetrix pe pagina mea de pornire. Chiar și postările cu peste 100 de imagini și 400+ comentarii (dimensiunea paginii de 5 MB și 170 de solicitări) încă se încarcă <2s. Da, sunt un tocilar de viteză WordPress :)

Optimizarea vitezei elementare

1. Actualizare la PHP 7.4

Multe companii de găzduire au lansat deja PHP 7.4.

Actualizarea versiunilor PHP este una dintre cele mai simple modalități de a accelera site-ul dvs. Elementor. lui Kinsta Repere PHP arată cum versiunile PHP mai mari pot rula cu 2-3x mai repede. De asemenea, Elementor recomandă versiuni PHP mai mari și pentru a crește limita de memorie la 256 MB (vezi pasul următor).

În primul rând, verificați versiunea dvs. PHP curentă în Elementor > Informatie de sistem.

Elementor PHP Version

Apoi, conectați-vă la contul de găzduire, găsiți managerul versiunii PHP (sau similar) și selectați o versiune PHP superioară. De asemenea, este o idee bună să luați o copie de rezervă înainte. Altfel, asta este!

PHP Kinsta 7.4

Important: asigurați-vă că pluginurile dvs. sunt compatibile cu versiunile PHP mai mari. Foloseam WP Rich Snippets (care nu se mai menține), dar era incompatibil cu PHP 7.2+, așa că am șters pluginul și am găsit un înlocuitor. Nu merită să păstrați plugin-uri ne întreținute.

2. Măriți limita de memorie la 256 MB

Din nou, verificați limita de memorie din Elementor > Informatie de sistem.

Atât Elementor, WordPress și WooCommerce recomanda o limita de memorie de 256 MB.

Limita de memorie elementor

De obicei, vă puteți modifica limita de memorie în contul de găzduire:

Limita de memorie

În caz contrar, adăugați acest cod la functions.php.

define („WP_MEMORY_LIMIT”, „256M”);

3. Utilizați fonturi găzduite cu sine

Dacă fonturile Google vă produc raportul GTmetrix, încercați să găzduiți fonturi la nivel local.

Daca ai Elementor Pro, veți dori să utilizați fonturi personalizate (regăsite în setări).

Iată un Tutorial YouTube.

Fontor personalizate Elementor

Nu aveți Elementor Pro?

Multe plugin-uri pot ajuta la optimizarea fonturilor Google: rachetă WP, autoptimizare, fonturi Google de sine stătătoare, OMGF și curățare a activelor. daca tu nu doriți să utilizați un plugin, urmați aceste instrucțiuni.

Pasul 1: Confirmați fonturile încetinesc site-ul dvs. Elementor în GTmetrix.

Fonturi Google GTmetrix

Pasul 2: Descărcați fonturile direct de pe site-ul web Fonturi Google. Descărcați numai fonturile și greutățile de fonturi de care aveți absolut nevoie (mai multe fonturi și greutăți pot însemna, de asemenea, mai multe solicitări).

Pasul 3: Utilizați un instrument de genul Transfonter pentru a le converti în fișiere cu fonturi web.

Transfonter-Google-Font-conversie

Pasul 4: Încărcați noile fișiere de font web pe WordPress și adăugați-le în CSS.

Pasul 5: Testați fonturile, adăugați o defecțiune implicită și aveți întotdeauna probleme de tip font.

4. Optimizați solicitările terților

La fel ca fonturile Google sunt o solicitare a unei terțe părți, la fel AdSense, Analytics, Maps, Tag Manager, videoclipuri încorporate și chiar Gravatars sau plugin-uri de partajare socială pot provoca solicitări de la terți.

Trebuie să le optimizați și pe acestea.

Scripturi externe

Unele solicitări de la terți sunt ușor de optimizat:

WP Rocket are o filă suplimente care vă pot ajuta analiză gazdă local și adăugați cache-ul browserului pe Facebook Pixel. Setările Media WP Rocket vă permit să încărcați videoclipuri leneșe în timp ce înlocuiți iframe cu o imagine de previzualizare. Dacă încorporați postări din social media, încercați să luați o captură de ecran și să utilizați o imagine în loc. Disqus Încărcarea condiționată, amânarea analizării JavaScript în setările pluginului dvs. de memorie cache și dezactivarea selectivă a scripturilor / pluginurilor în curățarea activelor vă poate ajuta să optimizați scripturile.

WP Rocket Local Analytics

Alte solicitări de la terți nu sunt atât de ușor de optimizat:

Google AdSense poate fi un criminal GTmetrix. În afară de încărcarea asincronă, puteți face puțin. De asemenea, nu am găsit nicio soluție pentru ca Gravatars să se încarce mai repede și am încercat toate plugin-urile din cache-ul Gravatar (deci le-am dezactivat). Managerul de etichete Google ar trebui folosit de obicei numai pentru site-uri mari, nemodificate Elementor, altfel, de obicei, face mai mult rău decât bine.

5. Evitați plugin-urile cu procesor înalt

Câteva pluginuri de care trebuie doar să stați departe.

Plugin-urile cu procesor înalt care încetinesc site-urile Elementor au de obicei legătură cu statistici, backup-uri, partajare socială, portofolii, live chat, formulare de contact, slider-uri, JetPack și orice plugin care este obligat să „funcționeze” pe site-ul dvs. (credeți Broken Link Scanări în curs de verificare).

 1. Adaugă asta
 2. Faceți clic pe AdSense Monitorizarea fraudelor
 3. Calendar de evenimente All-In-One
 4. Copie de rezervă
 5. Castor constructor
 6. Mai bune Sitemap-uri Google XML WordPress
 7. Verificator de legături sparte (folosiți Dr. Link Check)
 8. Contact constant pentru WordPress
 9. Formular de contact 7
 10. Postări legate de context
 11. Linkuri Digi Auto
 12. Sistem de comentarii Disqus
 13. Divi Builder
 14. Grila esentiala
 15. Vezi lista completă a 65 de plugin-uri lente

Dacă aveți un plugin lent, îl puteți șterge și găsi un înlocuitor, dezactivați selectiv pluginul în anumite pagini (pasul următor) sau puteți continua să îl utilizați și să aveți un site Elementor lent..

6. Dezactivați selectiv pluginurile neutilizate

Asset CleanUp și Perfmatters sunt foarte bune pentru dezactivarea selectivă a pluginurilor, scripturi și stiluri.

Cel mai frecvent exemplu este încărcarea pluginului formularului de contact doar pe pagina de contact și dezactivarea acestuia oriunde altundeva. Dar v-ați gândit să vă dezactivați pluginul de partajare socială pe paginile dvs. (deoarece majoritatea oamenilor îl folosesc doar pe postări)? Sau dezactivați glisorul pentru paginile care nu au glisoare? Prin dezactivarea selectivă, puteți face mai puține solicitări HTTP în pagini.

Pasul 1: Instalați Asset CleanUp sau Perfmatters.

Plugin Cleanet Asset

Pasul 2: Editați o pagină sau o postare și derulați în jos pentru a vedea ce se încarcă pe pagină.

Pasul 3: Dezactivați (descărcați) pluginuri, scripturi și stiluri care nu sunt utilizate în pagină. Puteți, de asemenea, să îl dezactivați după tipul postului, sau Asset CleanUp Premium (precum și Perfmatters) vă permite să utilizați RegEx.

Asset CleanUp Verificați toate

7. Dezactivați scripturile WooCommerce, stilurile, fragmentele de coș

La fel cum ați dezactivat selectiv plugin-urile din pasul anterior, puteți utiliza Perfmatters și Asset CleanUp pentru a face același lucru cu scripturile, stilurile și fragmentele de coș WooCommerce.

Asset CleanUp WooCommerce

Perfmatters vă permite să efectuați acest lucru 1-clic:

perfmatters optimizarea woocommerce-ului

8. Comutați Metoda de încărcare a editorului în Elementor

Elementor spune:

„Dacă întâmpinați probleme de găzduire sau de server folosind Elementor, am inclus un comutator simplu care vă poate rezolva problema.”

Puteți găsi acest lucru în Elementor > Setări > Avansat > Editor încărcător.

Metoda de încărcare a editorului de comutatoare Elementor

9. Redimensionați imaginile pentru a corecta dimensiunile

Când utilizați Elementor, este important să scalați (redimensionați) imaginile pentru a se potrivi cu dimensiunile corecte ale acestora.

Serviți imagini la scară largă

În caz contrar, veți vedea erori de imagini scalate în GTmetrix. Dacă vedeți orice, apucați dimensiunile recomandate furnizate de GTmetrix și redimensionați imaginea la aceste dimensiuni, apoi înlocuiți imaginea. Vă recomand să creați o „foaie de înșelăciune a imaginii” care să enumere dimensiunile tuturor zonelor site-ului dvs. (glisiere, imagini prezentate, imagini pe blog cu lățime mare, logo). În acest fel, puteți redimensiona imaginea la dimensiunile corecte înainte de a le încărca.

10. Gazduire partajată și upgrade la cloud

Au un timp de răspuns lent al serverului?

Rulează site-ul prin Google PageSpeed ​​Insights și asigură-te că este <200ms cum recomandă Google. Serverul dvs. (hosting) este Factorul # 1 în ghidul de optimizare WordPress.

Recomand, de obicei, SiteGround (hosting găzduit), care este în regulă dacă aveți puțin trafic și pluginuri. Dar odată ce te duci la cloud hosting (de ex. Cloudways DigitalOcean), diferența este noaptea și ziua. Am migrat de la SiteGround la Cloudways și timpul meu de încărcare a fost redus la jumătate. Chiar și postările cu peste 100 de imagini și 400+ comentarii (dimensiunea paginii de 5 MB, 170 de solicitări) încă se încarcă sub 2 ani.

Elementor Gazduire

SiteGround-vs-Cloudways-Cloud-Hosting

GTmetrix-raport-pentru-lung-post

Experiențele altor persoane cu Cloudways:

Timpuri de răspuns la Cloudways

Motor WP către Cloudways

Raport Pingdom DigitalOcean

Ora de răspuns a serverului Cloudways

Îmbunătățirea timpului de încărcare Cloudways

Cloudways vs WP Engine

fără titlu

Timpuri de încărcare Pingdom Cloudways

Raport Pingdom Cloudways

Namecheap către migrația Cloudways

Cloudways WooCommerce Migration

Cloudways AWS Migration

Au fost, de asemenea, numărul 1 în multe sondaje de pe Facebook și s-au bucurat de minune Recenzii TrustPilot:

Recomandări de găzduire Facebook

VPS Cloud Gazduire WooCommerce Sondaj

VPS Cloud Gazduire sondaj

Sugestii de gazduire WordPress

Cloudways-Facebook-opinie

Cloudways Facebook Review

Cloudways vs SiteGround

Linia de jos: găzduirea partajată este în regulă dacă nu folosiți WooCommcerce, AdSense, plugin-uri cu procesor ridicat sau dacă aveți un trafic decent. Dar odată ce ai unul dintre acestea, uită-te la cloud hosting. Da, sunt un afiliat pentru Cloudways), dar există o mulțime de alte persoane care au migrat și și-au postat rezultatele. Codul OMM25 vă va oferi 25% reducere în primele două luni de găzduire la Cloudways.

11. Plug-uri pentru cache fără șanț și utilizați racheta WP

De ce WP Rocket este de obicei numărul 1 în sondajele de Facebook?

Deoarece are mai multe caracteristici de viteză decât majoritatea altor plugin-uri de memorie cache (curățarea bazelor de date, analize locale, combinarea fonturilor Google, imagini + videoclipuri leneșe, integrare CDN + Cloudflare, controlul bătăilor inimii, memorie în cache WebP, prefațare, memorie în cache a browserului Facebook Pixel).

Acesta este motivul pentru care WP Rocket produce scoruri mai bune + timpi de încărcare în GTmetrix și înseamnă mai puține pluginuri pe site-ul dvs. Elementor. Acesta este mereu actualizat cu funcții noi și este întreținut de o echipă de încredere.

Așadar, dacă tot utilizați WP Fastest Cache sau W3 Total Cache, ar trebui să îi oferiți cu adevărat un vârtej.

2016 cel mai bun sondaj de memorie cache

Sondaj de plugin pentru cache 2019

Racheta Swift vs WP

2016 sondaj de memorie cache

Cele mai bune plugin-uri de memorie cache din 2018

racheta wp vs c3 totla cache

Veți vedea diferența:

Racheta WP Înainte de după

12. Curățați baza de date

Planificați curățări de baze de date în curs?

Pe măsură ce continui să-ți creezi site-ul Elementor, vei acumula revizii post, tabele vechi ale bazei de date din pluginuri / teme pe care nu le mai folosești, comentarii șterse și alte fișiere junk.

Puteți utiliza pluginuri precum WP Rocket și WP-Optimize pentru curățați baza de date WordPress. Vă rugăm să vă asigurați că examinați tot ce a fost șters și că veți lua o copie de rezervă în prealabil.

WP-Optimize Clean Database

13. Folosiți CDN-ul Cloudflare

Folosirea Cloudflare este un proces fără creier.

Este gratuit, are peste 200 de centre de date și CDN-uri recomandat de WordPress.

Logo Cloudflare

Unele gazde precum SiteGround vă permit să activați Cloudflare în tabloul de bord. În caz contrar, înregistrați-vă în planul gratuit al Cloudflare, conectați-vă la registratorul de domeniu și schimbați-vă la serverele de nume Cloudflare.

În tabloul de bord, există câteva modificări pe care ar trebui să le luați în considerare:

 • Viteză: activează încărcătorul Brotli și rachetă
 • Scartați scutul: activați protecția la hotlink
 • Firewall: blocați roboții răi din raportul în direct al traficului Wordfence
 • Reguli de pagină: Cloudflare are o mulțime de reguli de pagină pentru viteză, securitate, compatibilitate

14. Folosiți o temă ușoară

Timpul pentru o poveste.

Foloseam o temă ThemeForest care a fost abandonată de dezvoltator (un risc pe care îl asumați atunci când achiziționați o temă de la un dezvoltator independent, chiar dacă are recenzii bune). De asemenea, am avut coșmaruri atunci când cumpăr teme umflate pentru clienții care au făcut ca site-ul lor WordPress să încetinească.

Adică, faptul că ai tot ce este încorporat îl face mult mai ușor, nu?

Nu! Vrei să alegi o temă ușoară minimă și bine codată, apoi bazează-te pe pluginuri pentru a adăuga doar funcțiile de care ai nevoie. Optimizarea temei este mai grea decât ștergerea unui plugin.

Majoritatea dintre voi, sperăm, utilizează teme Astra, Flatsome sau StudioPress, care sunt principalele pe care le recomand.

15. Găsiți blocaje în GTmetrix

În afară de măsurarea scorurilor + timpii de încărcare, puteți descoperi destul de multe lucruri în GTmetrix. Deoarece fiecare site Elementor este diferit, doriți să aflați exact ceea ce încetinește al vostru.

Time To First Byte

Time To First Byte

Imagini neoptimizate

Optimizări de imagine în GTmetrix

Pluginuri lente

Plugin WordPress lent

16. Finalizați ultimii 10% din viteză cu Perfmatters

Perfmatters (de Kinsta) are grijă de ceea ce îmi place să numesc optimizări diverse ale vitezei:

caracteristici perfmatters

Unele dintre acestea sunt extrem de utile; managerul de scripturi care vă permite să dezactivați selectiv plugin-urile / scripturile din anumite pagini, schimbând intervalul de memorie automată, limitând reviziile postului, preconectați și dezactivați scripturile, stilurile și fragmentele de cărți WooCommerce. Când vine vorba de aceste optimizări, nu știu niciun plugin care să facă o treabă mai bună decât Perfmatters.

La ce vă așteptați, este Kinsta. Desigur, este un plugin minunat.

întrebări frecvente

&# X1f680; Care sunt motivele cele mai frecvente pentru un site lent Elementor?

Nu folosiți un plugin de cache bun, nu configurați setarea pluginului dvs. de cache în mod optim, găzduire lentă, imagini neautorizate, folosind fonturi Google și scripturi externe, plugin-uri cu procesor ridicat și nefolosirea unui CDN sunt unele dintre cele mai comune motive pentru un site Elementor lent..

&# X1f680; Ce pot face pentru a grăbi Elementor?

Utilizați opțiunea fonturi personalizate Elementor pentru a reduce cantitatea de solicitări din fonturile Google sau Font Awesome. De asemenea, puteți dezactiva selectiv funcțiile Elementor neutilizate pe pagini / postări utilizând un plugin precum Asset CleanUp sau Perfmatters by Kinsta. Restul sunt optimizări de viteză generice care nu au nicio legătură cu Elementor.

&# X1f680; Cum folosiți fonturile personalizate pentru a le face să se încarce mai rapid?

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un cont Elementor Pro. Descărcați fișierele dvs. de font (de ex. Din fonturile Google) și încărcați-le în secțiunea de fonturi personalizate din Elementor.

&# X1f680; Elementor încetinește site-ul meu?

Elementor nu a cauzat erori în raportul meu GTmetrix și se presupune că este cel mai rapid constructor de pagini WordPress. Nu ar trebui să încetinească mult site-ul dvs., chiar dacă. Însă, dacă credeți că face acest lucru, verificați fila GTmetrix Waterfall pentru a vedea ce anume cauzează problema.

&# X1f680; Ce găzduire este recomandat pentru site-urile Elementor?

În popularul Elementor Facebook Group, SiteGround și Cloudways sunt, de obicei, primii 2 gazde cu cele mai votate, luate în sondajele de Facebook.

Mai aveți un site cu element lent?

Voi spune asta: Cloudways și WP Rocket ar trebui să îți rezolve 80% din problemele tale. Gazduirea și pluginul pentru cache sunt printre cei mai mari factori din ghidul de optimizare WordPress. Dar dacă site-ul dvs. Elementor este încă lent, aruncați-mi un comentariu cu raportul dvs. GTmetrix și mă bucur să arunc o privire. Echipa noastră oferă, de asemenea, servicii de viteză WordPress cu rapoarte înainte + după GTmetrix.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map