Optimizarea vitezei mobile în WordPress (Ghidul 2020): Cum să îmbunătățiți timpul de încărcare mobil și site-ul dvs. pe site-ul dvs.

Încercarea de a accelera site-ul dvs. mobil WordPress?


Acest tutorial acoperă memoria cache mobilă, imagini adaptabile la mobil și AMP (pagini mobile accelerate). Cele mai multe optimizări făcute pe site-ul dvs. desktop se reportează pe site-ul dvs. mobil. Acesta este motivul pentru care ajută lucrurile precum modernizarea versiunilor PHP și reducerea timpului de răspuns al serverului.

Optimizarea rapidă a vitezei WordPress

Cum să testați viteza mobilă a site-ului dvs. WordPress
Vă recomand Testul mobil al GTmetrix din moment ce vă oferă recomandări PageSpeed ​​complet noi, specifice vitezei site-ului mobil, măsoară timpii de încărcare și puteți extinde fiecare element pentru a vedea exact ce elemente trebuie optimizate pe site-ul dvs. mobil.

1. Test mobil GTmetrix
Cu cont GTmetrix gratuit, vă puteți testa site-ul pe Android. Fila PageSpeed ​​este unică pentru mobil, în timp ce YSlow este la fel ca desktop. Fila PageSpeed ​​arată erorile de imagine la scară dacă nu utilizați imagini adaptive, precum și erori de redirecționare și timpul de încărcare mobilă.

2. Google PageSpeed ​​Insights
Google PageSpeed ​​Insights are o filă „mobilă” care vă oferă optimizări specifice mobile. in orice caz, nu ar trebui să utilizați PageSpeed ​​Insights oricum, deoarece se pune accentul pe scoruri (și nu pe timpii de încărcare) pe care nici măcar nu se măsoară, așadar, utilizați GTmetrix sau un alt instrument.

3. Gândește-te cu Google
Gândește-te cu Google nici nu este grozav. La fel ca PageSpeed ​​Insights, recomandările sunt oarecum largi (cu GTmetrix puteți extinde de fapt recomandări pentru a vedea ce pluginuri, scripturi și imagini încetinesc site-ul dvs.). Gândește-te că Google nu face asta.

Gândiți-vă cu Google Mobile Speed

4. Google Analytics
Puteți vedea fiecare dintre timpurile de încărcare mobilă ale paginii dvs. Comportament > Viteza site-ului apoi adăugați un segment pentru traficul mobil și tabletă. sugestii de viteză fila poate fi de asemenea utilă, dar, din nou, se referă la recomandările Google PageSpeed ​​Insights, care nu sunt deloc utile.

1. Activați Memoria de cache mobilă

Cele mai multe plugin-uri de memorie cache precum WP Rocket și WP Fastest Cache au o opțiune pentru cache mobilă.

Cache mobilă

Dacă pluginul dvs. de memorie cache nu este livrat cu memoria cache mobilă, aflați dacă îl acceptă cel puțin. În caz contrar, luați în considerare utilizarea unui plugin de memorie cache. Unii au, de asemenea, o opțiune de a crea fișiere cache separate pentru dispozitive mobile ceea ce asigură că elementele specifice dispozitivelor mobile sunt în cache (în special utile dacă utilizați un plugin mobil precum WP Touch, WP Mobile Detect sau tema mobilă a JetPack).

Preîncărcare Cache mobilă în loc de desktop
Plugin-urile de memorie cache au de ales să preîncarce desktop-ul sau memoria cache mobilă, dar nu ambele. Dacă majoritatea vizitatorilor dvs. vă vizionează site-ul de pe mobil și aveți multe elemente de design specifice mobilului pe care doriți să le încărcați mai rapid, puteți alege să preîncărcați memoria cache mobilă în loc de desktop. Puteți activa preîncărcarea mobilă cu Plug-ul de ajutor WP Rocket. Pentru alte plugin-uri de cache, Google să vadă dacă au o opțiune de a activa preîncărcarea mobilă în loc de preîncărcare standard.

WP Rocket spune:

2. Utilizați imagini adaptive

Dacă imaginile la scară difuzată nu sunt 100% atunci când testați site-ul dvs. la testul mobil al GTmetrix, utilizarea imaginilor adaptive ar trebui să remedieze aceste erori.

Imagini adaptive detectează dimensiunea ecranului vizitatorului dvs. și creează automat, memorează în cache și livrează automat versiuni redimensionate corespunzătoare ale imaginilor HTML încorporate ale paginii dvs. web. “

Pasul 1: Testează-ți site-ul pe GTmetrix (Android) pentru a vedea erorile de imagine reduse pe mobil.

Test mobil GTmetrix

Serviți imagini la scară pe mobil

Pasul 2: Găsiți lățimea de imagine recomandată în GTmetrix.

Lățimea maximă a fundalului

Pasul 3: Instalați un plugin de imagini adaptiv din ShortPixel sau Imagini adaptive.

Imagini adaptive ShortPixel

Pasul 3: În setările pluginului, setați tasta lățimea maximă a fundalului la dimensiunile furnizate de GTmetrix (în secțiunea imagini la scară de servire). Salvează modificările. Există alte câteva setări pentru suport WebP, imagini de încărcare leneșă, decupaje inteligente și eliminarea datelor EXIF.

Lățime maximă fundal

Pasul 4: Retestează-ți site-ul în GTmetrix (Android) și servește imagini la scară ar trebui să fie 100%.

Test mobil GTmetrix

3. Activați Mirajul Cloudflare

Cloudflare spune:

„Mirage a fost conceput pentru a face încărcarea imaginilor mai rapid în două moduri primare: 1) să livreze imagini mai mici pentru dispozitive cu ecrane mai mici; și 2) imagini cu „încărcare leneșă” numai atunci când au apărut în vitrină. Ambele optimizări au fost concepute în principal pentru a accelera performanța web pe dispozitivele mobile. “

Aceasta este o caracteristică profesională a Cloudflare, dar nu ar trebui să aveți nevoie de ea, deoarece există pluginuri gratuite pentru încărcare leneșă și imagini adaptive, care fac același lucru. Mirajul este însă o alternativă.

Mirage de nori

4. Utilizați teme și pluginuri responsive

Temele și pluginurile responsive se adaptează în mod natural dispozitivelor mobile.

De ce este important acest lucru? Deoarece la fel ca imaginile adaptive, alte elemente de pe site-ul dvs. vor fi redimensionate automat pentru a se potrivi pe ecranele mobile, ceea ce le va încărca mai repede decât versiunea desktop.

Eu personal folosesc StudioPress și Genesis Framework, care este de asemenea folosit de Yoast.

Design responsiv

Cache pe bază de dispozitiv este o caracteristică cu unele CDN-uri. Vă permite să memorați în cache elemente specifice bazate pe dispozitivul utilizatorului, dar ar trebui să fie utilizat doar dacă site-ul dvs. WordPress nu răspunde mobil.

5. Remediați redirecțiunile mobile

Dacă vedeți erori „minimizați redirecționarea” în GTmetrix, este probabil unul dintre acestea:

 • Ați schimbat în HTTPS sau WWW și nu ați actualizat linkurile
 • Configurați Regulile paginii în Cloudflare cu adresele URL de redirecționare
 • Pluginurile prost codate sau configurate incorect redirecționează traficul site-ului
 • Opțiunile SSL Cloudflare sunt incompatibile cu configurația serverului dvs. (a se vedea tutorial)

Dacă utilizați Cloudflare, le puteți utiliza opțiune de redirecționare mobilă despre care spun „redirecționează automat vizitatorii dispozitivelor mobile către un subdomeniu optimizat pentru mobil. Redirecționarea se face la marginea rețelei Cloudflare, îmbunătățind timpul de încărcare eliminând un tur-retur către serverul de origine – acest lucru este deosebit de valoros în rețelele mobile, care servește conținut mai lent decât wifi. “

Minimizați erorile de redirecționare

Setări redirecționează la nivel de server
Dacă aveți un subdomeniu mobil (sau vreo redirecționare pentru această problemă), cel mai bine este să îl configurați la nivel de server, astfel încât să nu atingă WordPress. Redirecționările la nivel de server sunt mai rapide decât pluginurile.

6. Reduceți timpul de răspuns al serverului

Serverul dvs. (hosting) este Factorul # 1 în ghidul de optimizare WordPress.

Rulați site-ul dvs. prin Google PageSpeed ​​Insights pentru a vă verifica timpul de răspuns al serverului care ar trebui să fie <200ms cum recomandă Google. GoDaddy și EIG (Bluehost, HostGator, iPage, Site5) sunt nefaste pentru serverele lente. Aceasta este binecunoscut pe Twitter și în grupuri Facebook. Alatura-te Gazduire WordPress Group Facebook și uită-te la sondajele care au fost luate la găzduire.

Reduceți timpul de răspuns al serverului

SiteGround și Cloudways sunt de obicei numărul 1 și # 2. Multe persoane au migrat deja și și-au postat noile ori de încărcare pe Twitter – diferența poate fi uneori de până la 8 secunde. Atât SiteGround (partajat) cât și Cloudways (cloud) sunt opțiuni bune în funcție de bugetul și nevoile dvs., dar ambele sunt lumi mai bune decât GoDaddy și EIG. Ambele vă vor migra gratuit.

SiteGround și Cloudways vă vor migra gratuit.

Trecerea la SiteGround

Migrarea timpului de încărcare a site-ului

Bluehost to SiteGround GTmetrix

HostGator către SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Insights

100 Scor perfect pe SiteGround

HostGator către migrația SiteGround

SiteGround Timpuri de răspuns pe Joomla

Trecut la SiteGround Hosting

SiteGround Rocket Imagify Combo

Joomla GTmetrix Pe SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

Sondaj de gazduire 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Recomandări de găzduire Elementor

Recomandare de găzduire în iulie 2019

WordPress-Host-Poll-Aug-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Sondaj

Go-To-hosting-companie

WordPress-Hosting-Poll-2017

Gestionat-Hosting-Poll

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Gazduire preferată pentru Elementor

Recomandări de găzduire 2018

Gestionat-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Poll-For-Speed

WordPress-Hosting-Poll-iunie-1

SiteGround-Recomandare

7. Nu folosiți AMP

AMP (paginile mobile accelerate) sunt un proiect Google care face ca paginile mobile să se încarce mai rapid în timp ce vă oferă o ștampilă AMP în rezultatele căutării mobile.

Dar, AMP îți schimbă complet și designul mobil.

lui Kinsta conversiile au scăzut cu 58% la adăugarea AMP și, de atunci, au revenit la paginile mobile normale. De asemenea, am decis împotriva AMP, deoarece designul nu arată grozav. Există pluginuri AMP care vă ajută la proiectare, dar este încă destul de limitat și este posibil să fiți dezamăgiți de rezultat. Și dacă ați decis să adăugați AMP, apoi să o eliminați, este o muncă suplimentară, deoarece va trebui să configurați redirecționări și să luați alte măsuri pentru a reveni la paginile mobile normale..

Sacrifici designul și conversiile pentru rapiditate. Merită AMP? Nu îl folosesc.

AMP pe Google

Am folosit AMP, dar de atunci l-am eliminat:

amp pagini

Dacă decideți să utilizați AMP, utilizați AMP pentru WP
Dacă veți adăuga AMP, ar trebui să utilizați probabil Pluginul AMP pentru WP. Are cele mai multe opțiuni de personalizare din orice plugin AMP pe care l-am văzut (chiar și pe Plugin AMP suportat de Google și Automattic). De asemenea, există Adeziv pentru Yoast & AMP care are și opțiuni minime.

AMP pentru WP

Adresa URL reală a Cloudflare AMP

Cloudflare spune Adrese URL reale AMP „Înseamnă că o pagină poate fi stocată într-un cache AMP și servită rapid de pe ea, în timp ce se afișează adresa URL a site-ului original în bara de navigare a browserului.”

Puteți găsi acest lucru în setările de viteză ale Cloudflare:

Cloudflare AMP Real

8. Optimizări desktop transferate la mobil

Cele mai multe optimizări ale vitezei desktop vor fi transmise pe site-ul dvs. mobil.

Vorbesc despre:

 • Adăugarea unui CDN
 • Optimizarea imaginilor
 • Optimizarea pluginurilor
 • Curățarea bazei de date
 • Actualizarea versiunilor PHP
 • Actualizarea serverului / hostingului
 • Configurarea unui plugin bun pentru cache
 • Optimizarea scripturilor externe (de ex. Fonturi Google)

Dacă mobilul și desktopul dvs. funcționează în GTmetrix, nu mi-aș face prea multe griji pentru site-ul dvs. mobil la început. Activați memoria cache mobilă (în pluginul dvs. pentru cache), apoi concentrați-vă strict pe recomandările dvs. GTmetrix, precum și pe factorii primari ai optimizării vitezei WordPress.

Dacă căutați „viteza mobilă” în biblioteca de pluginuri WordPress, aproape nimic nu vine să optimizeze site-uri WordPress special pentru dispozitive mobile. Începeți cu optimizări desktop!

9. Rulați PHP 7.3+

Acest lucru este super ușor și poate face site-ul dvs. 2-3x mai repede.

Repere de PHP WordPress

În primul rând, conectați-vă la contul de găzduire și accesați managerul versiunii PHP, apoi asigurați-vă că executați cea mai recentă versiune PHP acceptată de gazda dvs. Unele companii de găzduire sunt mai rapide să lanseze versiuni mai noi de PHP decât altele, dar în mod ideal ar trebui să executați PHP 7.3 sau mai mare. Puteți utiliza, de asemenea, Afișează plugin-ul pentru versiunea PHP vezi ce versiune te afli în prezent.

Actualizare PHP

Uneori, plugin-urile incompatibile pot cauza erori la actualizarea versiunilor PHP. Aceasta înseamnă că nu sunt bine întreținute și ar trebui să luați în considerare ștergerea sau înlocuirea acestor pluginuri. Ca întotdeauna, luați o copie de rezervă înainte de actualizare, dar puteți reveni întotdeauna la o versiune PHP anterioară.

10. Configurarea unui CDN

Nu există absolut niciun motiv să nu-l folosiți CDN-ul gratuit al Cloudflare.

Au peste 200 de centre de date din întreaga lume. Utilizând aceste centre de date pentru a găzdui fișiere grele pe site-ul dvs. web, reduceți distanța geografică între server și vizitatori (o recomandare din ghidul de optimizare WordPress). De asemenea, descarci consumul de lățime de bandă către Cloudflare, ceea ce poate economisi consumul CPU și bani din factura de găzduire.

Pentru a configura Cloudflare, înregistrați-vă pentru un cont gratuit, apucați cei 2 nameservers de la Cloudflare, apoi schimbați nameservers în registratorul dvs. de domeniu. Aceasta va dura aproximativ 24 de ore pentru propagare.

Configurarea mai multor CDN-uri
CDN-uri multiple = mai multe centre de date = livrare mai rapidă a conținutului. Site-urile mici ar trebui să fie în regulă cu Cloudflare, dar dacă sunteți serios despre viteză sau aveți un site web mare, puteți lua în considerare un CDN suplimentar de la cineva precum StackPath sau KeyCDN (eu folosesc Cloudflare + StackPath). În timp ce Cloudflare necesită schimbarea numerelor, alte CDN-uri sunt mult mai ușoare. Vă vor atribui o adresă URL CDN pentru care majoritatea pluginurilor de memorie cache au un câmp sau pe care le pot utiliza Activare CDNr.

CDN-uri multiple

11. Optimizarea imaginilor

Imaginile pot fi optimizate în 3 moduri conform GTmetrix:

 • Serviți imagini scalate: redimensionarea imaginilor mari pentru a fi mai mică
 • Optimizarea imaginilor (compresie fără pierderi): încercați ShortPixel, Imaginați sau Smush
 • Specificați dimensiunile imaginii: adăugând o lățime + înălțime în HTML sau CSS al imaginii

GTmetrix prezintă doar erori pentru o singură pagină. Acesta este motivul pentru care este mai bine să optimizați imaginile care apar mai întâi pe mai multe pagini (logo, bară laterală și imagini de subsol), apoi să vă descurcați prin cele mai importante pagini. Cel mai bine este să începeți scalarea imaginilor deoarece aceasta necesită decuparea / redimensionarea imaginilor și reîncărcarea lor. GTmetrix vă va spune dimensiunile corecte pentru imaginile necalificate și pentru cele care au fără lățime specificată + înălțime în HTML sau CSS.

Creați o foaie de înșelare a dimensiunilor imaginii
Îți recomand să creezi o „foaie de înșelare a dimensiunii imaginii” pentru dimensiunile glisierelor tale, imaginile blogului cu lățime completă, imaginile prezentate etc. În acest fel, le poți decupa + redimensiona la dimensiunile corecte înainte de a le încărca și nu trebuie difera din nou erori de imagine reduse.

12. Optimizați pluginurile

Prea multe plugin-uri sau orice alte plugin-uri de procesor (în special cele care folosesc scripturi externe) pot încetini site-ul dvs., chiar și pe mobil. Sunt foarte arătos despre pluginurile pe care le folosesc și testez raportul meu GTmetrix după instalarea unui nou plugin. Utilizați întotdeauna cele mai rapide, cele mai ușoare, mai fiabile plugin-uri.

CleanUp de active este excelent pentru accelerarea pluginurilor. Vă permite să vedeți ce pluginuri, scripturi și stiluri se încarcă pe anumite pagini, apoi le dezactivați selectiv pe conținutul în care nu trebuie să fie încărcate. Dacă nu faceți acest lucru deja, aș recomanda 100% să folosiți Asset CleanUp.

 • Evitați plugin-urile cu procesor ridicat: evitați această listă de pluginuri lente. Pluginurile lente obișnuite includ pluginuri de partajare socială, portofolii, slider, statistici, copii de rezervă și altele.
 • Înlocuiți plugin-urile cu procesor înalt cu plugin-uri mai rapide: vor fi necesare unele cercetări, dar înlocuiți oricare dintre plugin-urile dvs. de procesor înalt cu pluginuri mai rapide, mai ușoare.
 • Ștergeți pluginurile de care nu aveți nevoie: puteți înlocui pluginurile cu codul (de ex. introduceți codul de urmărire GA direct, utilizați widget-uri Facebook în loc de pluginuri sau creați un cuprins în HTML + CSS? Orice pluginuri pe care le puteți înlocui cu cod, faceți-l.
 • Nu folosiți JetPack pentru câteva module: mai întâi, dezactivați toate modulele pe care nu le utilizați în prezent în setările de debug. În continuare, aveți nevoie cu adevărat de JetPack dacă îl utilizați doar pentru câteva lucruri? Este infam pentru încetinirea site-urilor. Vei paria să găsești un plugin care nu este umflat, care are doar aceeași funcționalitate.
 • Găsiți cele mai lente pluginuri: utilizați fila GTmetrix Cascadă sau Monitorul interogări (fila interogări pe componente) pentru a vedea cele mai lente pluginuri. Dacă un plugin apare de mai multe ori în raportul dvs. PageSpeed ​​+ YSlow, acesta poate fi, de asemenea, un indictor.

13. Optimizați scripturile externe

Scripturi externe sunt tot ceea ce atrage solicitări de pe site-uri web externe.

Cele mai frecvente scripturi externe sunt Google Fonts, Google Analytics, Google Tag Manager, AdSense, Maps, plugin-uri de partajare socială, videoclipuri încorporate, Gravatars și chiar Facebook Pixel.

Scripturi externe în GTmetrix

Unele scripturi ale terților sunt ușor de optimizat:

 • Fonturi Google poate fi combinat și găzduit local folosind WP Rocket, Autoptimize sau chiar Asset CleanUp. Fii minim cu fonturi + greutăți!
 • Google Analytics poate fi optimizat folosind WP Rocket sau CAOS Analytics.
 • Videoclipuri încorporate poate fi încărcat leneș și iframe înlocuit cu o imagine de previzualizare folosind WP Rocket, WP YouTube Lyte sau utilizați ușor încorporate YouTube.
 • Adăugați memoria cache browserului pe Facebook Pixel se poate face folosind suplimentul WP Rocket.
 • Plugin-uri de partajare socială trebuie să actualizeze „numărătoarele numere” (cel puțin multe dintre ele o fac). Acest lucru necesită pur și simplu găsirea unor plugin-uri ușoare de partajare socială și testare.
 • Module JetPack neutilizate ar trebui să fie dezactivat (găsiți-le în setările de depanare).

Alte scripturi ale terților nu sunt atât de ușoare:

 • Google AdSense poate fi încărcat asincron, leneș încărcat, sau puteți încerca Cloudflare SG Railgun ceea ce ajută la accelerarea conținutului dinamic. Cu toate acestea, acestea pot fi dificil de implementat și AdSense poate ucide absolut scorurile GTmetrix și timpii de încărcare. Acesta este motivul pentru care recomand în schimb marketing afiliat.
 • Managerul de etichete Google trebuie utilizat numai pentru site-uri mari, neoptimizate. Altfel, de obicei, face mai mult rău decât bine atunci când vine vorba de încărcarea timpului.

14. Preconectare și pregătire preliminară

Preconectarea și pre-pregătirea facilitează navigarea anticipează solicitările terților (Fonturi Google, Analytics, AdSense, videoclipuri încorporate și alte site-uri web externe).

Mozilla spune:

„Cererile DNS sunt foarte mici în ceea ce privește lățimea de bandă, dar latența poate fi destul de mare, în special în rețelele mobile. Prin prefacerea speculativă a rezultatelor DNS, latența poate fi redusă în anumite momente, cum ar fi atunci când un utilizator face clic pe link. În unele cazuri, latența poate fi redusă cu 1 sec. “

Cum să preînchideți solicitările DNS
Pre * Recomandări pentru resurse de petrecere are următoarele caracteristici: prefațare DNS, precomandare, preconectare, precomandare și preîncărcare (aici sunt definiții). Acestea sunt utile dacă aveți scripturi de la terți pe site-ul dvs. (fonturi Google, Analytics, videoclipuri YouTube, gravate etc.). Copiați această listă din domenii externe comune (sau adăugați-vă propriul) și adăugați-le fie la Pre * Party sau WP Rocket.

Preîncărcați-DNS-Cereri

15. Utilizați un plugin mai bun pentru memoria cache

Nu toate pluginurile cache sunt egale.

WP Rocket este de obicei clasat pe locul 1 în sondajele de Facebook și produce cele mai bune timpuri de încărcare pentru desktop și mobil (și scoruri GTmetrix). Acest lucru se datorează faptului că WP Rocket vine cu mai multe funcții decât alte plugin-uri de memorie cache. Dacă ar trebui să utilizați un alt plugin de memorie cache care nu avea aceste funcții, va trebui să instalați aproximativ 6-7 pluginuri suplimentare, în timp ce WP Rocket are toate aceste funcții încorporate.

Rezultatul?

Mai puține pluginuri pe site-ul dvs., dar mai multe funcții de optimizare a vitezei și rezultate mai bune.

Funcții de rachetă WP neincluse cu majoritatea pluginurilor din memoria cache:

 • Curățarea bazelor de date: încorporat în WP Rocket sau utilizați WP-Optimize.
 • Încărcarea leneșă: încorporat în WP Rocket sau utilizați WP YouTube Lyte.
 • Controlul bătăilor inimii: încorporat în WP Rocket sau utilizați Heartbeat Control.
 • Google Analytics local: încorporat în WP Rocket sau utilizați CAOS Analytics.
 • Fonturi Google locale: încorporat în WP Rocket sau utilizați fie OMGF, fie SHGF.
 • Solicitări DNS pre-selectate: încorporat în WP Rocket sau utilizați Pre * Parteneri Recomandări.
 • Cache-ul browserului Pixel Facebook: încorporat în WP Rocket (niciun alt plugin nu face acest lucru).
 • CDN: încorporat în WP Rocket (atât Cloudflare + mai multe CDN-uri), fie utilizați CDN Enabler.

2016 cel mai bun sondaj de memorie cache

Sondaj de plugin pentru cache 2019

Racheta Swift vs WP

2016 sondaj de memorie cache

Cele mai bune plugin-uri de memorie cache din 2018

racheta wp vs c3 totla cache

16. Curățați baza de date

Curățarea frecventă a bazei de date împiedică să se umfle.

Poți să folosești WP-Optimize sau WP Rocket pentru a planifica curățările de baze de date săptămânal sau la două săptămâni (dar este recomandată luarea unei copii de rezervă). În mod obișnuit, totul din setări ar trebui să fie șters, cu excepția comentariilor neaprobate. Tabelele bazei de date sunt adesea lăsate de pluginurile pe care le-ați șters, o revizuire a postării este creată de fiecare dată când editați o postare, ar trebui să vă goliți folderul coș de gunoi, etc..

WP-Optimize Clean Database

De asemenea, recomand Perfmatters sau Clearfy să limiteze revizuirile post la 2-3, să dezactivezi proiectările automate și să dezactivezi pingbacks + trackbacks. Numesc aceste „optimizări diverse” și le folosesc Perfmatters de Kinsta care are următoarele caracteristici (vă permite, de asemenea, dezactivarea selectivă a pluginurilor + scripturilor):

caracteristici perfmatters

întrebări frecvente

&# X1f680; Optimizările desktop îmbunătățesc și timpul de încărcare mobil?

Da, aproape toate optimizările făcute pe desktop vor îmbunătăți și timpul de încărcare mobil. De aceea, cel mai bine este să remediați aceste mai întâi.

&# X1f680; Care este cel mai simplu mod de a îmbunătăți viteza mobilă în WordPress?

Utilizați un plugin de imagini adaptive (de exemplu, de la ShortPixel) pentru a vă asigura că imaginile dvs. sunt redimensionate corect pentru dispozitive mobile. Dacă utilizați un subdomeniu separat pentru site-ul dvs. mobil, asigurați-vă că redirecționările sunt configurate corect și nu primiți erori de redirecționare în GTmetrix.

&# x1f680; Ce optimizări desktop sunt reportate pe dispozitivele mobile?

Găzduirea, modernizarea versiunilor PHP și optimizarea imaginilor, fonturilor și plugin-urilor sunt transmise la mobil și au un impact mare atât asupra vitezei mobile, cât și a desktopului. Foarte important!

&# X1f680; Ce zici de recomandările mobile de la Google PageSpeed ​​Insights?

Sunteți mult mai bine să acordați atenție filei Cascadei GTmetrix decât Google PageSpeed ​​Insights, deoarece acest lucru vă spune exact ce elemente necesită cel mai mult timp pentru încărcare și recomandările sunt mai specifice. Cea mai mare parte a comunității WordPress vă spune să nu acordați nici măcar atenție Google PageSpeed ​​Insights și să vă concentrați pe GTmetrix.

&# X1f680; Care este cel mai precis mod de a testa timpii de încărcare mobilă?

Prefer instrumentul de testare mobil GTmetrix pe care îl puteți utiliza înregistrându-vă pentru un cont GTmetrix gratuit, apoi testați-vă site-ul pe Android.

Aveți nevoie de ajutor cu viteza dvs. mobilă WordPress?

Trimiteți-mi raportul GTmetrix în comentarii și voi fi bucuros să dau câteva indicii. Sau, dacă doriți să vă angajați echipa mea și cu mine pentru a vă îmbunătăți site-ul WordPress (atât mobil cât și desktop), oferim și un serviciu de optimizare a vitezei WordPress cu înainte și după rapoartele GTmetrix.

Noroc,
Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map