17 начина за коригиране на бавен WordPress админ панел (табло), като избягвате 65 бавни приставки, използване на PHP 7.4, CDN и блокиране на ботове

Бавно табло за WordPress?


Бавен администраторски панел на WordPress обикновено се причинява от едно от тях високи CPU приставки. Можете също да използвате Плъгин за мониторинг на заявките и GTmetrix водопад за да видите най-бавните си приставки за зареждане.

Може да бъде и ваша сървър – стартирайте вашия сайт чрез PageSpeed ​​Insights за да видим дали намаляване на времето за отговор на сървъра е в отчета ви (Google препоръчва под 200ms). Ако сървърът ви е бавен, погледнете тези хора, които са се преместили SiteGround или Cloudways и как е повлияло на времената им на натоварване. Това бяха най-добрите 2 оценени домакини в 20+ анкети на Facebook. Аз лично използвах полуотделения план на GoGeek на SiteGround, но в крайна сметка надградих до Cloudways DigitalOcean и ето какво се случи (TLDR; изхвърлете вашия споделен хостинг и преминете с полу-посветен или облачен хостинг).

Този урок ви показва как да ускорите както уебсайта си, така и административния панел на WordPress. Той също така трябва да подобри времето / степента на натоварване в GTmetrix / Pingdom. мой Ръководство за скорост на WordPress има допълнителни съвети и 400 коментара като „Моята оценка на скоростта на страницата на gtmetrix премина от 69 на 93.“

резюме
Избягвайте бавните приставки, използвайте Монитор на заявките за да намерите бавни приставки, надстройте до PHP 7.4, използвайте PageSpeed ​​Insights за да видите дали трябва намаляване на времето за отговор на сървъра, избягвайте GoDaddy + EIG тъй като те са скандален за бавните сървъри, обмисли SiteGround (споделен хостинг) или Cloudways (по-бърз облачен хостинг), използвайте WP ракета (# 1 плъгин за кеш в 6 анкети), деактивирайте „кеш на обекта“, ако използвате W3 Total Cache, използвайте Активиране за изчистване на активи или Perfmatters за избирателно деактивиране на приставки, почистване на базата данни с WP Rocket или WP-Optimize, употреба Cloudflare + CDN на StackPath (повече центрове за данни = по-бърз уебсайт), настройка на правила за облачни страници, + настройки за скорост и използване Wordfence за да намерите спам ботове, които удрят вашия сайт.

Contents

1. Избягвайте високи добавки на процесора

Благодаря ти Ивица от WordPress Speed ​​Up Facebook Group за принос за това списък (и пс. това е невероятно полезна група, ако имате нужда от съвети за скоростта на WordPress). Най-често срещаните бавни приставки са социално споделяне, архивиране, статистика, чат, плъзгачи, създатели на страници и плъгини, които изпълняват текущи сканирания / процеси – или се появяват многократно в отчета ви за GTmetrix.

 1. Добави Това
 2. Мониторинг на измами с кликване в AdSense
 3. Календар на събитията „Всичко в едно“
 4. Резервен приятел
 5. Beaver Builder
 6. По-добри WordPress Google XML Sitemaps
 7. Проверка на прекъсната връзка (използвайте Dr. Link Check)
 8. Постоянен контакт за WordPress
 9. Форма за контакт 7
 10. Контекстуални свързани публикации
 11. Digi Auto Връзки
 12. Disqus система за коментари
 13. Divi Builder
 14. Основна мрежа
 15. Вижте пълния списък от 65 бавни приставки

употреба Монитор на заявките за да намерите най-бавните си приставки:

Запитване на монитора бавни приставки

Или използвайте GTmetrix водопад:

Бавен WordPress Plugin

Алтернативни леки приставки

2. Деактивирайте „Object Cache“ в W3 Total Cache

Ако използвате W3 Общ кеш отидете на Общите настройки и деактивирайте кеша на обекти. Виж моя W3 Настройки за общия кеш за да се уверите, че всичко е конфигурирано правилно оттогава Cloudflare и StackPath може да е и виновникът – плюс повечето хора нямат правилно настройката на „раздели на производителността“. Този урок е бил използван от над 150 000 души с … милион коментара.

Въпреки това W3 Total Cache има грешки и разработчикът на плъгини не върши чудесна работа за актуализирането му – така че направете си услуга и преминете към WP Rocket, ако имате $ 49 (почти винаги оценяват приставката за кеш №1 в анкетите във Facebook) или WP най-бързият кеш, който е безплатен и обикновено е класиран №2.

W3 Общ кеш на обекта кеш

3. Надстройка до PHP 7.4

Надграждането на PHP версиите може лесно да направи вашия сайт 2-3 пъти по-бърз.

WordPress PHP бенчмарки

Но повечето потребители на WordPress изпълняват остарели PHP версии:

WordPress-PHP-Version-Stats

Въпреки че повечето домакини го поддържат:

Поддържани-PHP-Версии

Вашата хостинг компания няма да ви надстрои автоматично до най-новата версия на PHP, тъй като темата / приставките ви може да не са съвместими (и те не искат да разбият вашия сайт). Това означава, че трябва сами да надстроите PHP версиите или да помолите вашия хост за помощ. Това също означава, че ако сте били на един и същи хост в продължение на много години и никога не сте го правили, вероятно все още сте на PHP 5.6.

Етап 1: Инсталирайте Показване на PHP версия плъгин, за да проверите текущата си версия.

Дисплей-PHP

Стъпка 2: Изпълнете Проверка за съвместимост на PHP за да сте сигурни, че вашата тема / приставки са съвместими.

PHP-съвместимост-Checker

Стъпка 3: Надстройте до PHP 7.4, като потърсите „PHP Version Manager“ във вашия хостинг акаунт.

PHP-Version-Manager

PHP-Upgrade

* Проверете уебсайта си за грешки (ако ги видите, върнете се към по-ранна версия на PHP или анализирайте своите приставки, за да видите кои от тях не са съвместими и причиняват грешките).

4. Проверете времената за реакция на сървъра

Време за отговор на сървъра – стартирайте вашия уеб сайт чрез Google PageSpeed ​​Insights за да видим дали намаляване на времето за отговор на сървъра е в доклада ви. Google препоръчва време за реакция под 200 ms.

Намалете времето за реакция на сървъра

TTFBвреме за първи байт измерва отзивчивостта на вашия уеб сървър (хостинг). Стартирайте сайта си чрез bytecheck.com и в идеалния случай би трябвало да бъде <500мс обаче <200ms е още по-добре.

Time-To-първа Byte

Можете също да проверите TTFB в GTmetrix Раздел „Време“ …

GTmetrix-TTFB

5. Избягвайте хостинг на EIG

Същата компания (EIG) притежава Bluehost, HostGator, iPage, Site5, Unified Layer и повече 60 различни хостинг компании. Те са известни с намаляването на разходите чрез опаковане на твърде много хора на един и същ сървър (подчертавайки го) и имайте ужасни отзиви заради него. Много уебсайтове, хоствани от EIG, имат високо време за реакция и бих избегнал използването на тези компании на всяка цена.

Списък-на EIG-Brands

EIG-Facebook-Post

6. Превключете към SiteGround

Хостингът е # 1 фактор за скоростта на сайта и засяга както вашия уебсайт, така и администраторски панел.

SiteGround е използван от Йоаст, себе си и препоръчани от WordPress. Те са №1 в почти всеки Анкета във Facebook и дават на повечето хора значими подобрения на времето за зареждане особено ако използват посредствени хостове: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast върху Twitter-Ние-току-що преминали към SiteGround

Използвам техните полу-посветен план на GoGeek която идва с 4 пъти повече сървърни ресурси отколкото споделен хостинг. Кликнете върху моите страници, за да видите колко бързо се зареждат, разгледайте отчета ми GTmetrix или ще видите хора, които мигрирал и публикувано нови времена на натоварване. Те също го правят безплатни миграции.

DigitalOcean on Cloudways и Kinsta също са добри и започват от $ 10 / месец и $ 30 / month. Cloudways е повече за разработчици, които не се нуждаят от cPanel, хостинг на електронна поща или поддръжката, която получавате с SiteGround. Kinsta е основно това, което WP Engine беше (скъпо, но страхотно). Целият ми блог е основно посветен на това да помагам на хората да заредят уебсайта си по-бързо. Отказвам да препоръчам хостинг от $ 2 на месец, тъй като това е най-голямото съжаление при работа на уебсайт.

Хората обикновено мигрират, защото техните скоростна технология може да съкрати натоварването пъти наполовина:

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

2019 хостинг анкета

2017-WordPress-хостинг-FB-Poll

Препоръки за хостинг на Elementor

Юли 2019 г. Хостинг Препоръка

WordPress-домакин-Poll-Aug-2018

Споделено-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-хостинг-Poll

Go-To-хостинг-компания

WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

Сайтът се поддържа хостинг-Poll

WooCommerce-хостинг-FB-Poll

2016-уеб-хостинг-Poll

Best-WordPress-хостинг-доставчик-Poll

Най-добър Уеб хостинг-2019-Poll

WP приятелски хостинг анкета

2016-WordPress-хостинг-FB-Poll

Любим хостинг за Elementor

2018 хостинг препоръки

Сайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-домакин-Poll-1

Хостинг-Анкета-за-Speed

WordPress-хостинг-Анкета на юни-1

SiteGround-Препоръка

2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-Poll

Най-добър Уеб хостинг-доставчик-Poll

Хостинг-Poll-Feb-2019

Хостинг Препоръки-Poll

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPress

Щастливи клиенти:

Миграция на Godaddy към SiteGround

EIG-To-SiteGround

SiteGround мигрантската

SiteGround има 3 плана:

SiteGround WordPress хостинг

По-високите планове включват повече сървърни ресурси (Фактор # 1 в ръководството за оптимизация на WordPress). Ето го пълна сравнителна диаграма, но GrowBig ви предоставя около 2 пъти повече сървърни ресурси от StartUp, а GoGeek е полу-посветен хостинг което ви дава още повече. GrowBig и нагоре се предлага с безплатна миграция, поставяне, разширено кеширане и възможност за хостване на множество уебсайтове. GoGeek идва с приоритетна поддръжка. Техният облачен хостинг е доста скок на цената от $ 80 / месец.

Можете да видите това на техните страница с функции:

SiteGround-Сървър-ресурси-Сравнение

Използвам SiteGround, защото:

 1. Моята GTmetrix + Pingdom докладите говорят сами за себе си
 2. Моите страници се зареждат моментално (кликнете върху тях, ако искате)
 3. Бърз скоростна технология (PHP 7.3, NGINX, SG оптимизатор, Cloudflare)
 4. Препоръчан от Yoast, WordPress, Ивица от Ускоряване на WordPress
 5. Безплатно Да шифроваме SSL, лесен за използване Cpanel, и функции за е-търговия
 6. Поддръжката на WordPress е непобедим дори без приоритетната поддръжка на GoGeek
 7. GrowBig идва с поставяне, повече съхранение и повече сървърни ресурси (превъртете надолу до „разпределяме необходимите ви ресурси“ и задръжте курсора на мишката върху сървър раздел)
 8. GoGeek идва с още повече сървърни ресурси, съхранение, приоритетна поддръжка
 9. Безплатни миграции, приставка за мигратор, и a 30-дневна гаранция за връщане на парите
 10. Много похвали за Reddit, Facebook разговори, кикотене, TrustPilot
 11. Тонове похвали във Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Много хора вече са мигрирали и публикували резултати в Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, #12, # 13, # 14, #15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Отказ от отговорност – ако се регистрирате за SiteGround с моя партньорска връзка Ще даря добър парче без никакви разходи за вас. Всяка година аз дарете $ 3k за кампаниите GoFundMe (2018 г. трябваше да нахрани гладните в Денвър, 2017 г. беше на Червения кръст при урагана Харви). Подкрепата ви помага и искрено я оценявам. Опитвам се да направя отзивите си безпристрастни и подкрепени от доказателства под формата на Анкети във Facebook, туитове, и истински разговори. Ако не искате да го използвате, ето не-партньорска връзка към SiteGround. Така или иначе наистина вярвам, че те са звезден хост на WordPress и вашият сайт ще работи по-бързо / по-гладко … направете проучване във Facebook групи + кикотене и ще намерите повечето хора кажете същото.

7. Оптимизирайте настройките на приставката за кеш

WP ракета е $ 49, но беше оценен като кеш приставка №1 в множество анкети във Facebook (използвайки моя af връзка се оценява). Той се предлага с много скоростни функции, които повечето приставки за кеш не правят (вижте по-долу), което прави зареждането на сайта ви още по-бързо. Винаги се актуализира с нови Характеристика и е един от най-лесните приставки за кеширане за конфигуриране (вижте моя настойнически) с обширни документация. Поддръжката е страхотна, за разлика от повечето кеш плъгини и няма грешки, което е най-много оплаквания за W3TC са за. Кеширането е ключов фактор в Ръководство за оптимизация на WordPress и си струва да имате бърз, надежден и лесен плъгин за кеш, който ще ускори както вашия уебсайт, така и администраторския панел.

2016 най-добрата анкета за приставки за кеш

Анкета за приставки за кеш 2019

Swift срещу WP Rocket

Анкета за приставки за кеш 2016

Анкета за най-добри кешови приставки 2018

wp ракета срещу w3 totla кеш

С повечето други приставки за кеш трябва да инсталирате около 6 допълнителни приставки, за да получите тези функции, когато WP ракета всички те са вградени, намалявайки броя на плъгините на вашия сайт. Ако сте като мен, искате да използвате само 1 плъгин, в противен случай ще трябва да проучите кои функции се предлагат приставките ви за кеш, след което да инсталирате тези приставки, ако не ги поддържа.

 • Почистване на базата данни (вградена в WP Rocket или използване WP-Optimize)
 • Контрол на сърдечния ритъм (вграден в WP ракета или употреба Контрол на сърдечната дейност)
 • Мързеливо зареждайте изображения / видеоклипове (вградени в WP Rocket или използвайте WP YouTube Lyte)
 • Хоствайте Google Analytics локално (вграден в WP Rocket или използвайте CAOS за Google Анализ)
 • Домакирайте Google Шрифтове локално (вграден в WP Rocket или използвайте CAOS за шрифтове, или SHGF)
 • Интеграция с Cloudflare + други CDN (вградени в WP Rocket или използване CDN Enabler)

WP-ракетни функции

WP-ракета-Heartbeat-Control

WP-ракета-Media Settings

Повечето хора имат инсталиран приставка за кеш, но настройките не са конфигурирани оптимално. Прегледайте моите уроци, за да сте сигурни, че ще се възползвате максимално от него.

8. График Почистване на базата данни

Това изтрива вашата папка със спам, папка, преходни процеси, и потенциално хилядите редакции на публикации, съхранявани във вашата база данни. Не са ви необходими такива, така че ги изтрийте и планирайте почистване, което да се изпълнява всяка седмица (или поне на всеки месец), което може да бъде насрочено с помощта на един от тези приставки.

Ако използвате WP Rocket, направете това в настройките на базата данни:

WP-ракета-база данни Settings

Ако не използвате WP Rocket, използвайте WP-оптимизиране на плъгин:

WP-Оптимизиране на база данни-Cleanup

9. Изтеглете ресурси към Cloudflare

Cloudflare и StackPath са CDN, които съдържат файлове на уебсайта ви в множество центрове за данни по целия свят (използвам и двете, тъй като повече центрове за данни = по-бърза доставка на съдържание). Това доставя съдържание от най-близкия център за данни до вашия посетител, докато разтоварване на ресурси (намаляване на консумацията на честотна лента). Това е препоръка в Ръководство за оптимизация на WordPress.

Cloudflare помага да се разтовари консумацията на честотна лента:

Cloudflare-Bandwidth

Просто се регистрирайте за безплатен акаунт, добавете вашия уебсайт, и променете сървърите на имена:

Cloudflare Nameservers

Имам пълен урок за това как да конфигурирате настройките на Cloudflare, но ще включва части в този урок, които са свързани с намаляване на честотната лента и увеличаване на зареждането на вашия WordPress администратор по-бързо.

10. Изтеглете ресурси към StackPath

StackPath е друг CDN, който разтоварва още повече честотната лента до техните 31 центъра за данни. Те са силно разположени в Съединените щати, откъдето идват повечето ми посетители, така че има смисъл за мен. Те са 10 долара на месец с безплатна пробна версия от 30 дни, ако искате да ги изпробвате.

StackPath-CDN-Analytics

Центрове за данни на StackPath

StackPath срещу Cloudflare – Cloudflare е безплатен и има 200+ центрове за данни. Той помага както за бързината, така и за сигурността, но те не предоставят подкрепа за безплатния план. StackPath има 31 центъра за данни и е $ 10 / месец с безплатна пробна версия за 30 дни. Едно от най-ценните неща за StackPath е техният екип за поддръжка, който помогна за конфигурирането му … те получиха моя GTmetrix YSlow резултат до 100%.

Етап 1: Регистрирайте се за безплатна 30-дневна пробна версия на StackPath.

Стъпка 2: В таблото за управление щракнете върху раздела CDN, след това създайте StackPath CDN сайт:

StackPath-CDN-Tab

CDN-URL-StackPath

Стъпка 3: Копирайте CDN URL на StackPath и го поставете в приставката за кеш (или използвайте) CDN Enabler):

WP-ракета-CDN-Settings

Стъпка 4: В StackPath отидете на CDN → Cache Settings и натиснете Прочистване на всичко

StackPath-прочистване-Cache

Стъпка 5: Стартирайте сайта си GTmetrix и „мрежата за доставка на съдържание“ трябва да е зелена в YSlow.

CDN GTmetrix YSlow

11. Добавете правила за страницата на Cloudflare

Cloudflare казва

„Препоръчваме ви да създадете Правило на страницата, за да изключите администраторския раздел на уебсайта си от функциите за ефективност на Cloudflare. Функции като Rocket Loader и Auto Minification могат по невнимание да прекъснат задните функции във вашия администриран раздел. “

Отиди при твоя настройки на страниците на страниците

CloudFlare страница до правила Настройки

Правило на страницата 1: Оптимизиране и защита на WP администратора – обикновено не искате вашия кеш раздел администратор, функциите на производителността трябва да бъдат деактивирани (като Cloudflare препоръчва) и да зададете високо ниво на защита. Звездичката прави правилото валидно за всички URL адреси, съдържащи wp-admin.

WP-Admin-Page-член

Правило на страницата 2: Предотвратявайте честотата на освежаване на кеша на застояли страници – тъй като елементите във вашия файл за качване в WordPress не се променят често, не е необходимо да ги кеширате толкова, което спестява честотна лента, тъй като Cloudflare няма да трябва да се връща към вашия сървър, за да издърпате толкова ново копие на кеша. Научете кои секции от уебсайта ви не се актуализират често, след което създайте правила за страницата, които увеличават Браузър кеш TTL и Edge Cache TTL.

Cloudflare-WP-Качени-Page-член

Правило на страницата 3: Агресивно кеширайте всичко – агресивно кешира вашия уебсайт.

Кеш-Всичко-Cloudflare-Page-член

12. Конфигурирайте настройките за скорост на Cloudflare

Отиди при твоя Настройки за скорост на облачната светлина. Минимизиране на файлове, оптимизиране на изображения, brotli (подобно на компресията на gzip) и SG Railgun + Ракетен товарач трябва да накара вашия уебсайт и администраторски панел да се заредят по-бързо, тъй като те също така поставят по-малко стрес на вашия сървър. Ако minify + gzip компресирането е активирано в приставката ви за кеш, трябва да ги деактивирате в Cloudflare (избягвайте дублирането на функционалността).

Cloudflare-Speed-Tab

Вие също трябва да активирате защита от гореща връзка в Cloudflare настройките на екрана което не позволява на хората да поставят вашите изображения в уебсайта им, когато изображението все още е хоствано от вас, което означава, че въпреки че изображението е на техния сайт, вие изразходвате честотната лента.

13. Конфигуриране на WP Disable

WP Деактивиране и Clearfy ще ви позволи да деактивирате настройките в WordPress, които консумират CPU и забавят вашия сайт. Той също има опции за контрол на сърдечната дейност (ако си спомняте плъгин за контрол на сърдечния ритъм вече можете да го изтриете и просто да използвате това) … както и няколко други опции, които могат да ускорят вашия админ панел / уебсайт. Преминете през настройките и изберете тези, които искате.

Съвети за изключване на WP

 • Деактивирайте ВСИЧКО, което не използвате
 • Планирането на изтриване на спам е добра идея
 • Emojis, Google Maps и Gravatars отнеме много време за зареждане
 • Деактивирайте всичко в раздела „тагове“, тъй като всички те са ненужни
 • Pingbacks и trackbacks обикновено не си струва допълнителните ресурси
 • Задайте редакции на публикациите на 3-5, така че да имате резервни копия, но не са ви нужни стотици
 • Разположете локалния си проследяващ код в Google Анализ в дясната част на настройките

WP-Забранете-Исканията

WP-Забранете маркери-Settings

WP-Disable-Admin

WP-Disable-SEO.

WP-Забранете-Други

14. Блокирайте лошите ботове (с Wordfence)

Само за минути от конфигурирането на Wordfence блокирането и ограничаване на скоростта, Успях да блокирам над 1000 заявки за спам бот в рамките на първите 5 минути от конфигурирането му (и съм много щастлив от това). Ще ви покажа как да проверите какви ботове удрят вашия сайт и как да ги блокирате.

Етап 1: Инсталирайте Wordfence.

Стъпка 2: Преглед на вашия отчет за трафика на живо (под настройките на Инструменти на Wordfence), която показва всички ботове, които удрят вашия сайт в реално време. Googlebot очевидно е наред, но когато направих това, видях compute.amazonaws.com да прави нелепо количество заявки на всеки няколко секунди. Погледнах го и достатъчно сигурно, това беше бот, известен с това, че изсмуква лентата. Прегледайте отчета си за минута-две и вижте дали ботове със схематични имена постоянно удрят вашия сайт. Ако се съмнявате, Google им имена на хостове и вижте дали други хора имат проблеми с този бот.

Живо-КАТ-Report-Wordfence

Стъпка 3: Отидете на настройките за блокиране на Wordfence и добавете спам ботовете, които искате да блокирате. Звездички служат като заместващи знаци, така че ако блокирам * amazonaws.com *, това означава, че всички имена на хостове, съдържащи amazonaws.com (независимо дали има символи преди или след него), ще бъдат блокирани. Запазих хиляди заявки / честотна лента само като блокирам тези две спам имена на хостове:

 • * amazonaws.com
 • * linode.com

Wordfence-Blocking-член

Стъпка 4: Отидете в дневника си за блокиране и се насладете на гледането на тези спам ботове да бъдат блокирани.

Wordfence-Firewall-Blocking

Стъпка 5: Конфигурирайте Wordfence ограничаване на рейтинга. Това ограничава / блокира роботите (и хората) да отправят прекомерни заявки, блокира фалшивите роботи на Google и подобрява сигурността на 404 страници. Настройките по-долу са същите, препоръчани от Wordfence на страницата им за ограничаване на скоростта.

Wordfence-ограничаващ скоростта

Настройте настройките на Wordfence, за да ограничите честотната лента, консумирана от този плъгин:

 • Не “активирайте автоматични планирани сканирания”
 • Не „активирайте обобщена информация по имейл“
 • Активиране на „използване на сканиране с ниски ресурси“
 • Не съхранявайте много данни за трафика на живо за дълги периоди от време
 • Намалете „ограничете броя на изпратените проблеми в имейла с резултатите от сканирането“ до 500
 • Не активирайте „необходими актуализации (плъгин, тема или ядро)“
 • Увеличете „интервал на актуализиране в секунди (2 е по подразбиране)“ до 10-15 секунди
 • Намалете „колко памет трябва да изисква Wordfence при сканиране“ до 100MB
 • Активиране на „изтриване на таблици на Wordfence и данни при деактивиране“
 • Преглед на Страница с опции на Wordfence за повече препоръки

Най- Блокиране на плъгин за лоши заявки също защитава вашия сайт от известни лоши ботове. Това е плъгин „с едно щракване и готово“ с перфектен преглед с 5 звезди – лесен начин за намаляване на процесора от спам ботове.

Блок-Bad-Заявки

15. Деактивиране на неизползваните настройки на приставката

Преминете през всеки от своите плъгини и решете кои настройки можете да изключите (това ще понижи процесора). Например в Yoast под Settings > Общ > Функции Деактивирах следното…

Yoast-черта-Settings

Деактивирайте настройките на приставките, които:

 • Предоставяне на статистика
 • Изпълнете текущи сканирания
 • Изпращайте известия от администратор или имейл

Примери:

 • Текущите сканирания на прекъсната връзка проверяват
 • Настройките на Yoast под таблото за управление > Характеристика
 • Приставки за чат и календар, които работят постоянно
 • Статистически приставки, които постоянно събират данни
 • Свързани публикации и популярни плъгини за публикации, които съхраняват тонове данни

16. Изтрийте неизползвани приставки / теми

Неизползваните теми съхраняват предварително конфигурирани настройки във вашата база данни на WordPress (подобно на приставки). Първо отидете в менюто си с плъгини и деактивирайте / изтрийте ВСИЧКИ приставки, които в момента не използвате …

Изтрийте-WordPress-Plugins

Сега отидете на Външен вид > Теми и изтриване на всички теми, които не използвате …

Delete-Неизползвани-WordPress-Themes

17. Идентифицирайте източника (използвайки AWstats)

AWStats е вграден в повечето cPanels (SiteGround, Bluehost, Godaddy) в секцията „статистика“. Можете също да използвате WP Server Stagin плъгин но AWStats е подробно и определено предпочитан.

AWStats ви помага да намерите:

 • Сканери с висока честотна лента
 • IP адреси с висока честотна лента
 • Файлове за изтегляне с висока честотна лента
 • Файлове с висока честотна лента (напр. Изображения)
 • Общо използване на честотна лента (за наблюдение)

Месечна-Bandwidth

Спам ботове …

Роботи-паяци-Bandwidth

Изображенията обикновено консумират много честотна лента …

File-Type-Bandwidth

Има над 20 начина за оптимизиране на изображенията (които освен плъгините са един от най-тежките елементи на много уебсайтове). Този урок ви показва как да коригирате всички елементи на GTmetrix по-долу.

Image-Оптимизации-In-GTmetrix

18. Често задавани въпроси

&# X1f680; Кои са най-често срещаните лекарства за бавен администратор на WordPress?

Най-често срещаните лекарства за бавен администратор на WordPress са използването на по-добър кеш плъгин, конфигурирането му с оптимални настройки, надграждане до по-бърз хостинг и избягване на високи CPU приставки. Ако използвате W3 Total Cache, опитайте да деактивирате опцията кеш на обекта.

&# X1f680; Промяна на хостове ще коригира бавен администраторски панел?

Ако времето за реакция на вашия сървър е високо в Google PageSpeed ​​Insights, това може да постави стрес върху вашия сървър и да забави административния панел. Смяната на хостове може да поправи бавен администратор, особено ако използвате хост с ниско качество като GoDaddy, Bluehost или марка EIG.

&# X1f680; Ще ускори ли CDN административния панел?

Използването на CDN разтоварва ресурсите и поставя по-малко стрес на вашия сървър, поради което ускорява както вашия уебсайт, така и администраторския панел. Cloudflare е чудесен безплатен CDN и използването на множество CDN може да помогне още повече, тъй като повече центрове за данни означава повече разтоварване.

&# X1f680; Дали спам ботовете забавят администратора?

Да, спам ботове, които постоянно посещават вашия сайт, са загуба на ресурси на сървъра. Можете да използвате Wordfence, за да намерите в реално време всички ботове, които удрят вашия сайт, след това да използвате Wordfence, Block Bad Queries, Blackhole for Bad Bots или правила за защитна стена на Cloudflare, за да блокирате спам ботове.

&# X1f680; Кои приставки забавят административния панел?

Повечето бавни WordPress плъгини включват социално споделяне, статистика (аналитика), плъзгачи, портфейли, създатели на страници, календари, чат, формуляри за контакт, свързана публикация, карта на сайта, Wordfence, WPML, WooCommerce и всеки плъгин, който изпълнява текущи сканирания или процеси. Винаги се уверете, че използвате леки приставки, които се поддържат и кодират добре.

&# X1f680; Дали плъгините за кеш влияят на скоростта на администраторския панел?

Да. Кой пристав за кеш, който използвате и дали той е конфигуриран оптимално, има огромно влияние върху цялостната производителност на вашия уебсайт. Уверете се, че използвате приставката за кеш с най-висок рейтинг и че се възползвате от всички негови функции.

Гледайте моето видео – това е 42-минутно видео, но аз покривам почти всичко (времеви отметки в описанието на видеото) и трябва да научите много страхотна информация за скоростта на сайта на WordPress:

Проработи ли? Уведомете ме в коментарите.

Още бавно? Изпратете ми отчета си GTmetrix – радвам се да погледнете :-)

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map