23 Приставки за оптимизация на скоростта на WordPress за увеличаване на скоростта на уебсайта ви през 2020 г. (същите, които използвах, за да получа 100% GTmetrix резултати)

WordPress приставки за оптимизация на скоростта


Нуждаете се от солиден списък с плъгини за оптимизация на скоростта на WordPress?

Момче, имам ли списъка за вас. Приставки за кеш, оптимизация на изображения, мързеливо натоварване, AMP, кеш-памет на Gravatar, наблюдение на времето за зареждане и приставки, които коригират грешките на Google Font + Analytics в GTmetrix и Pingdom. Използвам много от тези приставки за скорост в моя собствен сайт и имам 100% GTmetrix резултати. Аз също го правя WordPress оптимизация на скоростта за прехраната, така че съм доста глупав за това.

Препоръчвам да стартирате вашия WordPress сайт чрез GTmetrix (проверете раздели Скорост на страницата и YSlow) или друг инструмент за тестване на скоростта, който да използвате като еталон. След като инсталирате всеки плъгин, проверете отново своите GTmetrix резултати, за да видите как влияе на времето за зареждане на страницата и резултатите ви. Повечето плъгини имат най-малко 4,5 звезден рейтинг и бъдете сигурни, че направих своите изследвания и тестове.

PS. Ако се присъедините към WordPress Speed ​​Up Facebook Group те имат списък на 60+ препоръчани WordPress инструменти за ускоряване и полезни връзки. Но аз се опитах да включа тук важните :)

п.п.. Хостингът е фактор №1 в Ръководство за оптимизация на WordPress. Google препоръчва a време за отговор на сървъра на <200ms които можете да проверите PageSpeed ​​Insights. използвам SiteGround който също е използван от Йоаст, препоръчани от WordPress, и оцени # 1 в 20+ анкети във Facebook.

2019-GTmetrix-Доклад

Contents

1. WP ракета

WP Rocket беше оценена като кеш плъгин №1 в множество анкети във Facebook и е това, което използвам. Това е премиум приставка за $ 49, но си заслужава, тъй като хостинг и кеш плъгинът и като цяло топ 2 фактори на скоростта. Това е и най-лесният плъгин за кеш за конфигуриране и се актуализира често с нови функции. Трябва да използвате само 1 кеш приставка, но най-добре е да опитате поне 2-3 (тези, които изброих), за да видите кой от тях ви дава най-добрите резултати / резултати в Pingdom / GTmetrix.

2016 най-добрата анкета за приставки за кеш

Анкета за приставки за кеш 2019

Swift срещу WP Rocket

Анкета за приставки за кеш 2016

Анкета за най-добри кешови приставки 2018

wp ракета срещу w3 totla кеш

При повечето други приставки за кеш, ще трябва да инсталирате около 7 допълнителни приставки, за да получите тези функции, когато WP ракета всички те са вградени, намалявайки броя на плъгините на вашия сайт. Ако сте като мен, искате да използвате само 1 плъгин, в противен случай ще трябва да проучите кои функции са вашите приставки за кеш, а след това инсталирайте тези приставки, ако не ги поддържа.

WP-ракетни функции

Ако решите да закупите WP Rocket, ще се радвам, ако сте използвали моята партньорска връзка. Дарявам една добра част от парите за кампаниите на GoFundeMe – през 2018 г. 3000 долара отидоха за хранене на бездомни хора в Денвър. А през 2017 г. 3000 долара отидоха за Американския Червен кръст при урагана Харви. Подкрепата ви помага и искрено я оценявам. Благодаря ти :)

Моят урок за WP Rocket ви показва как да конфигурирате настройките с Cloudflare + StackPath. Постоянно го актуализирам с най-новите версии и референтните WP Rocket документация. Това може да фиксира TON от елементи в GTmetrix и вероятно е вторият по големина фактор на скоростта извън хостинга.

Подобни приставки

Вижте Моето Ръководство за конфигуриране на ракети WP

2. WP най-бързият кеш

Това е най-високо оценената приставка за БЕЗПЛАТНА кеш памет и е супер лесна за конфигуриране. Моят урок за най-бързия кеш на WP ви показва как да конфигурирате раздели и да го интегрирате с Cloudflare + StackPath, но тук е първият раздел (по-долу). За разлика от WP Rocket, този плъгин няма опция за мързеливо зареждане на изображения / видеоклипове, почистване на базата данни и други опции. Така че ще трябва да използвате WP-Optimize и на Мързеливо натоварване за видеоклипове плъгини, ако искате и тези функции (препоръчително).

WP-най-бързо на кеша Настройки

Вижте Ръководството за конфигуриране на най-бързия кеш на WP

3. WP-Optimize

Премахва кошче, спам, редакции след, преходни процеси, и други нежелани файлове, съхранявани във вашата база данни, които след натрупване могат да забавят както вашия WordPress сайт, така и администраторския панел. Бих стартирал това на всеки няколко седмици (и WP-Optimize, и WP Rocket имат опция за планиране на изчистване на базата данни). Ако използвате WP Rocket НЕ се нуждаете от този плъгин, тъй като WP Rocket има опция за това в настройките на базата данни. Ако използвате друга приставка за кеш, използвайте WP-Optimize.

WP-оптимизиране на чиста база данни

инструкции

 • Архивирайте вашата база данни!
 • Инсталирайте приставката
 • Отидете на раздела WP-Optimize
 • Изпълнете приставката като настройки по подразбиране, но премахнете отметката от „неодобрени коментари“

Ако използвате WP Rocket, нямате нужда от WP-оптимизиране (WP Rocket има това в раздела „база данни“):

WP-ракета-база данни Settings

Подобни приставки:

4. Shortpixel

Безкомпромисно компресиране на изображения, което фиксира оптимизираните елементи на изображения в GTmetrix. Имам пълно ръководство за оптимизация на изображенията (всъщност има 20 начина), но основните са компресия без загуби, обслужвайте мащабирани изображения (оразмерявайки ги до правилните размери) и посочете размери на изображението (задаване на ширина / височина в HTML или CSS на изображенията). ShortPixel, Представете си, Smush, Kraken, и EWWW всички по принцип правят едно и също нещо. Необходимо е да използвате само един плъгин за оптимизиране на изображения.

Характеристика

 • Компресиране на изображение без загуба
 • Преоразмеряване на големи размери на изображенията
 • Премахване на EXIF ​​данни

Компресиране на изображение без загуба

инструкции

 1. Запиши се за Shortpixel
 2. Инсталирайте ShortPixel Plugin
 3. Ще бъдете подканени с инструкциите по-долу:
 4. Въведете вашия API ключ от вашия акаунт ShortPixel
 5. Задайте нивото на компресия
 6. Групово оптимизиране на всички изображения на вашия сайт (това е фриймиум модел)

Настройки на ShortPixel

5. Clearfy

Това е задължителна скоростна приставка, която деактивира ненужните функции в ядрото на WordPress, които могат да консумират CPU. Освен това помага премахнете низовете на заявката (въпреки че най-доброто решение за това е използването на леки приставки), зарежда шрифтове асинхронно, хоства локално вашия проследяващ код на Google Analytics, ограничава броя на ревизиите след публикуването, деактивира автоматично запазване и други функции за скорост.

Изчистване на настройките за производителност

Позволява ви да деактивирате:

 • Ревизиите
 • Autosaves
 • емотикони
 • Gravatars
 • Google Maps
 • Етикет на RSD (Наистина просто откритие)
 • Маркер за къса връзка
 • WordPress API от хедъра
 • Маркер на Windows Live Writer
 • Таг за генератор на WordPress
 • Pingbacks + trackbacks
 • RSS
 • XML-RPC
 • WooCommerce скриптове
 • Прегледи на WooCommerce
 • Фрагменти на количката на Woocommerce

Той може също така да страничи коментари след 20 коментара или да ги деактивира след 28 дни.

6. Почистване на активите

Селективно забранете плъгините да се зареждат на определени страници / публикации. Това може да намали броя на заявките и да подобри времето за зареждане. Най-често срещаният пример е само зареждане на приставката за формуляр за контакти на страници, които всъщност имат форма за контакт. Но можете да направите това с редица приставки.

Примери:

 • Деактивиране на плъгира на плъзгача на страници, които не използват плъзгачи
 • Деактивиране на приставката за богати фрагменти на страници, които не използват разширени фрагменти
 • Деактивиране на приставката за формуляр за контакти на страници, които нямат форма за контакт
 • Деактивиране на приставката ви за управление на партньорски връзки на страници, които не използват връзки на партньор
 • Деактивиране на приставката ви за социално споделяне на всички страници (тъй като обикновено е за публикации в блога)

Подобни приставки

7. WP YouTube Lyte

Мързеливите зареждат видеоклипове, като вмъкват отзивчив „Lite YouTube Embeds“, който извиква „дебелия“ YouTube плейър, само когато се натисне бутона за възпроизвеждане. Видеоклиповете се зареждат най-дълго от FAR. Само за да ви дам идея, моят урок за общия кеш на W3 има само 2 видеоклипа, но когато ги мързи да ги заредя, времето за зареждане на публикацията премина от 5s на 1.5s. Той има същата функция като леки видео вграждания.

Подобни приставки

Ако използвате WP Rocket, те имат тази функция в настройките за „медия“:

WP-ракета-Lazy-Load

8. Контрол на сърдечната дейност

API за сърдечен ритъм на WordPress консумира ресурси, като ви изпраща известия за плъгини в реално време, когато други потребители редактират публикация и т.н. 99% от хората трябва да го деактивират.

Heartbeat-Control-Plugin

9. Предварителни съвети за партийни ресурси

Това позволява DNS предварително изтегляне, предварителна рендеринг, предварително свързване, предварително изтегляне и предварително зареждане. Ако използвате външни ресурси на уебсайта си, това помага на браузърите да ги предвидят и да се заредят по-бързо.

WP Rocket има опция за предварително изтегляне на DNS, но няма такава за предварително свързване, докато този плъгин го прави. Разликата между DNS prefetch и preconnect е prefetch позволява само DNS търсене, докато preconnect прави DNS търсене, TLS преговори, както и TCP ръкостискане.

10. OMGF | Домакирайте Google Шрифтове локално

OMGF може да поправи грешки в Google Font в GTmetrix, Pingdom и PageSpeed ​​Insights. Той ще изтегли всички шрифтове на Google на вашия сайт (използвайки API на Google Fonts Helper) и ще генерира таблица стилове за него. След това ще трябва да премахнете всички заявки към външни източници на шрифтове.

Google-Fonts-GTmetrix

Как изглежда:

Caos-за-Уеб шрифтовете

Бакшиш: ако използвате външни шрифтове, бъдете минимални с избрания брой шрифтове (и теглото на шрифта). Ако по някаква причина този плъгин не коригира грешки, имам ръководство за хостинг на Google Fonts локално.

Подобни приставки

11. CAOS | Хоствайте Google Analytics на място

Използвайте броуер, кеширащ Google Analytics

CAOS поправя използвайте кеширане на браузъра елемент в GTMetrix, като хоствате локално Google Analytics. Просто инсталирайте приставката, въведете своя проследяващ идентификатор и CAOS ще добави проследяващия код в заглавката (или долен колонтитул). CAOS е съвместим и с Monster Insights и има други опции.

WP Rocket, Swift Performance и WP Disable също могат да направят това (трябва да използвате само един).

12. CDN Enabler

CDN Enabler ви помага да настроите CDN (мрежа за доставка на съдържание). Това не работи с Cloudflare (което изисква смяна на сървъри на имена), докато активирането на CDN е специално за StackPath, KeyCDN и други CDN, които предоставят CDN URL. Първо, регистрирайте се за CDN (използвам StackPath) след това въведете своето CDN URL в приставката за CDN Enabler. Вижте инструкциите по-долу:

Етап 1: Регистрирайте се за CDN (използвам StackPath, който има 34 центъра за данни) и създайте CDN сайт.

Стъпка 2: Вземете вашия CDN URL:

StackPath-CDN-URL

Стъпка 3: Въведете вашия CDN URL в CDN Enabler, след което конфигурирайте настройките:

CDN-Enabler-Plugin-Settings

13. Perfmatters

Perfmatters е разработен от Kinsta и е подобен на Clearfy и Asset Cleanup. Той ви позволява да деактивирате ненужни функции, включително фрагменти, скриптове и стилове на количката на WooCommerce. Можете също така избирателно да деактивирате плъгини. Ценообразуването започва от $ 24.95 / година за 1 отделен сайт, но ухапах куршума и се радвам, че го направих, тъй като продължавам да го използвам в моя собствен уебсайт. Ето всичко, което има Характеристика.

perfmatters характеристики

14. Гравитарният кеш на Хари

Ако имате много коментари за публикации, Gravatars може абсолютно да унищожи времето за зареждане и отчетите на GTmetrix. Можете да използвате този плъгин за кеш изображения на Gravatar. Друг вариант е да деактивирате Gravatars напълно (макар това да попречи на снимките да се показват) и да направите секцията с вашите коментари да изглежда скучна. Но това е компромис между Gravatars или вашите товари.

Кеш-Gravatar изображения

Подобни приставки

15. Укажете Размери на изображението

Уточняване образ-Размери

Посочете Размери на изображението е елемент в GTmetrix и други инструменти за скорост, което означава, че трябва да добавите ширина / височина към HTML или CSS на изображението. Този плъгин автоматично добавя ширина / височина към изображения, които в момента нямат един набор. Доколкото знам, тя не посочва размери за изображения, разположени в създателите на страници, джаджи или други области извън визуалния редактор.

16. Autoptimize

Autoptimize

оптимизира HTML, CSS, и JavaScript. Нямате нужда от автоматично оптимизиране, освен ако не сте хоствани в GoDaddy, WP Engine или някой хост, който плъгини за кеширане на черни списъци, тъй като WP Rocket и повечето кеш плъгини оптимизират кода за вас. Но въпреки че вграденото кеширане на GoDaddy и WP Engine може да е добре, това не оптимизира HTML / CSS / JS. Точно там влиза в играта Autoptimize.

Autoptimize-Майн-Settings

17. AMP за WP

Ускорени мобилни страници е проект на Google, който кара мобилните страници да се зареждат по-бързо. Освен това добавя печат „AMP“ до вашите мобилни фрагменти. Този плъгин ще промени оформлението / дизайна на вашите мобилни страници, така че не забравяйте да персонализирате напълно настройките. Ако по някаква причина не ви хареса, го изтрийте и той ще се върне към стария ви дизайн. Можете също да използвате Лепило за Yoast & AMP плъгин за да персонализирате цвета на текста, цвета на връзката, цвета на курсора и други елементи на вашите мобилни страници.

Предупреждение: AMP понякога може да намали мобилните реализации. Прочети Проучване на Кинста за това как реализациите им спаднаха 59% при използване на AMP. В крайна сметка реших против това.

AMP-страници

Този плъгин има множество настройки за персонализиране на вашите AMP страници:

Ускорените-Mobile-страници-Plugin-Settings

инструкции

 • Инсталирайте приставката
 • Персонализирайте какво съдържание желаете AMP страници (страници, публикации и т.н.)
 • Инсталирайте Лепило за приставка Yoast SEO AMP ако използвате Yoast (персонализира дизайна)
 • Добавете / усилвател / към която и да е страница на вашия уебсайт, за да видите как изглежда и се уверете, че работи
 • Отидете в Настройки на Yoast → AMP, за да промените дизайна си и да активирате персонализирани типове публикации
 • Изчакайте Google да пренасели вашия сайт и добавете AMP знак в резултатите от мобилното търсене
 • Посетете раздел с ускорени мобилни страници в Google Search Console за да видите грешки

18. Монитор на заявките

Намерете най-бавните си приставки, заявки, скриптове и други елементи, които се зареждат най-дълго.

Запитване на монитора бавни приставки

P3 Profiler използва се за отлично намиране на бавни приставки, но не се актуализира от години. Мониторът на заявките е като алтернатива. Друга алтернатива е да стартирате вашия сайт чрез GTmetrix и използвайте раздела Водопад. Можете също да проверите този списък с високи CPU приставки.

Бавен WordPress Plugin

19. GTMetrix за WordPress

Приставката GTmetrix WordPress следи за зареждане на пъти и Page Speed ​​+ YSlow резултати, след което ви изпраща отчет директно в таблото за управление на WordPress или чрез планирани отчети по имейл.

GTmetrix-WordPress-Dashboard-Widget

GTmetrix разписание-WordPress-Reports

GTmetrix-Планирани-Reports

20. Показване на PHP версия

Показване на PHP версия просто ви показва коя PHP версия тичаш.

Дисплей-PHP

По-високите версии правят сайта ви да работи много по-бързо …

WordPress PHP скорост

Можете да надстроите до нови версии на вашия хостинг cPanel …

SiteGround PHP 7.3

21. Проверка за съвместимост на PHP

Проверката за съвместимост с PHP сканира вашите приставки, за да се увери, че са съвместими с новите PHP версии. Някои WordPress плъгини не се актуализират често или са кодирани добре – изпълняването на това предварително може да предотврати грешки (като уебсайта ви да се счупят) поради несъвместими приставки.

Проверка за съвместимост на PHP

22. WP хостинг проверка на производителността

Показва цялостната производителност на хостинга и дали вашата технология (PHP, MySQL, WordPress версии) работи бавно, в този случай тя трябва да бъде актуализирана. Показва и най-бавните ви страници.

Хостинг-PHP-Сървър-Response

Browser-Load-Speed

Web-сървър-време за реакция

Технология ниво

Bytecheck.com и GTmetrix също показват вашия TTFB (време за първи байт) в раздела Водопад …

TTFB Проверка

GTmetrix TTFB

Голям трик: едно от единствените неща PageSpeed ​​Insights е добро за е проверка за времена за отговор на сървъра. Google казва, че трябва да е под 200 милиметра. Ако не, вашият сървър (хостинг) е бавен.

Намалете времето за реакция на сървъра под 200ms

23. По-добро търсене замени

Ако виждаш минимизиране на пренасочванията в отчета си за GTmetrix това може да означава, че сте променили www или https версията на вашия сайт, но не сте променили връзките си, за да съответстват на новата версия …

Минимизирането пренасочвания

Вместо да коригирате всички връзки ръчно, използвайте приставката за по-добро търсене и замяна, за да ги актуализирате групово. Той може също да бъде полезен за коригиране на счупени връзки или дори за групово актуализиране на връзки / изображения, които се появяват на множество страници / публикации. По-доброто търсене на заместител може да бъде значително спестяване на време.

По-добро търсене замени - WWW версии

Други забележителни инструменти / ресурси

SiteGround е използван от Йоаст, себе си и препоръчани от WordPress. Те са №1 в почти всеки Анкета във Facebook и дават на повечето хора значими подобрения на времето за зареждане особено ако използват посредствени хостове: GoDaddy, Bluehost, HostGator, InMotion, Dreamhost, EIG.

Yoast върху Twitter-Ние-току-що преминали към SiteGround

Използвам техните полу-посветен план на GoGeek която идва с 4 пъти повече сървърни ресурси отколкото споделен хостинг. Кликнете върху моите страници, за да видите колко бързо се зареждат, разгледайте отчета ми GTmetrix или ще видите хора, които мигрирал и публикувано нови времена на натоварване. Те също го правят безплатни миграции.

DigitalOcean on Cloudways и Kinsta също са добри и започват от $ 10 / месец и $ 30 / month. Cloudways е повече за разработчици, които не се нуждаят от cPanel, хостинг на електронна поща или поддръжката, която получавате с SiteGround. Kinsta е основно това, което WP Engine беше (скъпо, но страхотно). Целият ми блог е основно посветен на това да помагам на хората да заредят уебсайта си по-бързо. Отказвам да препоръчам хостинг от $ 2 на месец, тъй като това е най-голямото съжаление при работа на уебсайт.

Как да проверите дали хостингът ви е бавен
Стартирайте сайта си чрез Google PageSpeed ​​Insights за да видим дали намаляване на времето за отговор на сървъра е в доклада ви. Google препоръчва трябва да бъде <200ms. Всичко над 1 секунда не е добро. Можете също да проверите вашия TTFB (време за първи байт) в раздела Време на GTmetrix или bytecheck.com.

Намалете времето за реакция на сървъра

2019 хостинг анкета

2017-WordPress-хостинг-FB-Poll

Препоръки за хостинг на Elementor

Юли 2019 г. Хостинг Препоръка

WordPress-домакин-Poll-Aug-2018

Споделено-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-хостинг-Poll

Go-To-хостинг-компания

WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

Сайтът се поддържа хостинг-Poll

WooCommerce-хостинг-FB-Poll

2016-уеб-хостинг-Poll

Best-WordPress-хостинг-доставчик-Poll

Най-добър Уеб хостинг-2019-Poll

WP приятелски хостинг анкета

2016-WordPress-хостинг-FB-Poll

Любим хостинг за Elementor

2018 хостинг препоръки

Сайтът се поддържа-WordPress-хостинг-анкета на 2017 г.

2019-домакин-Poll-1

Хостинг-Анкета-за-Speed

WordPress-хостинг-Анкета на юни-1

SiteGround-Препоръка

2014-Управляван WordPress-хостинг-FB-Poll

Най-добър Уеб хостинг-доставчик-Poll

Хостинг-Poll-Feb-2019

Хостинг Препоръки-Poll

Bluehost срещу SiteGround

Анкета на уеб хоста на WordPress

SiteGround се препоръчва от WordPress:

SiteGround-Препоръчителна-WordPress-домакин

И от Ивица който управлява WordPress Speed ​​Up Facebook Group с 16 000+ членове.

WordPress-Speed-Up Препоръчителни инструменти

Няколко нишки:

Миграция на Godaddy към SiteGround

EIG-To-SiteGround

SiteGround мигрантската

SiteGround има 3 плана:

SiteGround-хостинг

По-високите планове включват повече сървърни ресурси (Фактор # 1 в ръководството за оптимизация на WordPress). Ето го пълна сравнителна диаграма, но GrowBig ви предоставя около 2 пъти повече сървърни ресурси от StartUp, а GoGeek е полу-посветен хостинг което ви дава още повече. GrowBig и нагоре се предлага с безплатна миграция, поставяне, разширено кеширане и възможност за хостване на множество уебсайтове. GoGeek идва с приоритетна поддръжка. Техният облачен хостинг е доста скок на цената от $ 80 / месец.

Можете да видите това на техните страница с функции:

SiteGround-Сървър-ресурси-Сравнение

Използвам SiteGround, защото:

 1. Моята GTmetrix + Pingdom докладите говорят сами за себе си
 2. Моите страници се зареждат моментално (кликнете върху тях, ако искате)
 3. Бърз скоростна технология (PHP 7.3, NGINX, SG оптимизатор, Cloudflare)
 4. Препоръчан от Yoast, WordPress, Ивица от Ускоряване на WordPress
 5. Безплатно Да шифроваме SSL, лесен за използване Cpanel, и функции за е-търговия
 6. Поддръжката на WordPress е непобедим дори без приоритетната поддръжка на GoGeek
 7. GrowBig идва с поставяне, повече съхранение и повече сървърни ресурси (превъртете надолу до „разпределяме необходимите ви ресурси“ и задръжте курсора на мишката върху сървър раздел)
 8. GoGeek идва с още повече сървърни ресурси, съхранение, приоритетна поддръжка
 9. Безплатни миграции, приставка за мигратор, и a 30-дневна гаранция за връщане на парите
 10. Много похвали за Reddit, Facebook разговори, кикотене, TrustPilot
 11. Тонове похвали във Facebook: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6, # 7# 8, # 9, # 10# 11
 12. Много хора вече са мигрирали и публикували резултати в Twitter: # 1, # 2, # 3, # 4, # 5, # 6# 7, # 8, # 9, # 10, # 11, #12, # 13, # 14, #15, # 16, # 17, # 18, # 19, # 20, # 21, # 22, # 23, # 24, # 25, # 26, # 27, # 28, # 29, # 30, # 31, # 32, # 33, # 34, # 35, # 36, # 37

Отказ от отговорност – ако се регистрирате за SiteGround с моя партньорска връзка Ще даря добър парче без никакви разходи за вас. Всяка година аз дарете $ 3k за кампаниите GoFundMe (2018 г. трябваше да нахрани гладните в Денвър, 2017 г. беше на Червения кръст при урагана Харви). Подкрепата ви помага и искрено я оценявам. Опитвам се да направя отзивите си безпристрастни и подкрепени от доказателства под формата на Анкети във Facebook, туитове, и истински разговори. Ако не искате да го използвате, ето не-партньорска връзка към SiteGround. Така или иначе наистина вярвам, че те са звезден хост на WordPress и вашият сайт ще работи по-бързо / по-гладко … направете проучване във Facebook групи + кикотене и ще намерите повечето хора кажете същото.

Хората обикновено мигрират, защото техните скоростна технология може да съкрати натоварването пъти наполовина:

Преминаване към SiteGround

Миграция на времето за зареждане на SiteGround

Bluehost към SiteGround GTmetrix

HostGator към SiteGround

SiteGround GTmetrix

SiteGround Google PageSpeed ​​Статистика на Google

100 перфектен резултат на сайта

SiteGround Genesis

Скорост, доставена от SiteGround

SiteGround GTmetrix Report

Намалено време за натоварване с SiteGround

Нови времена за реакция на SiteGround

HostGator към SiteGround миграция

Време за реакция на SiteGround на Joomla

Превключва към хостинг на сайта

SiteGround Rocket Представете комбо

Joomla GTmetrix On SiteGround

SiteGround PageSpeed ​​Insights

SiteGround On Joomla

SiteGround Намалено време за натоварване

Ускорен хостинг на SiteGround

Нови резултати от Pingdom на SiteGround

Ново време за реакция на SiteGround

Подобряване на времето за реакция на SiteGround

Вземете хостинг от SiteGround

Cloudflare – безплатна CDN и услуга за скорост / сигурност, която отразява вашия сайт (и разтоварва ресурси) върху 200+ центрове за данни. Интегрира се с повечето кеш приставки с възможност за използване на агресивно минимизиране, Railgun, и кражба на трафик. Всички мои ръководства за приставки за кеш памет включват инструкции за настройка на Cloudflare и не забравяйте да настроите правила за страницата за вашия WordPress администратор.

StackPath – платен CDN, който добавя 30+ допълнителни центрове за данни по целия свят (повече центрове за данни = по-бърза доставка на съдържание), намаляване на разстоянието между вашия уебсайт / посетители – a препоръка в ръководството за оптимизация на WordPress. $ 10 / месец с безплатна пробна версия от 30 дни.

Pingdom – най-точният инструмент за измерване на натоварванията според WP Rocket, въпреки че GTmetrix има по-добри препоръки за реално оптимизиране на вашия сайт, по мое скромно мнение.

GTmetrix – добро за идентифициране на изображения, които трябва да бъдат оптимизирани чрез 3-те метода: подаване на мащабирани изображения (преоразмеряване на тях), посочване на размерите на изображенията в HTML / CSS и оптимизиране на изображения (компресия без загуби). GTmetrix наскоро премина към напълно натоварен показател за времето което показва по-дълго време за зареждане от преди. Разделът им за водопад измерва отделни елементи за бавно натоварване и ако е вашият време за първи байт е дълго, което показва, че хостингът ви е бавен.

Google PageSpeed ​​Insights – повечето препоръки може да се игнорира но е добре за измерване време за отговор на сървъра който Google препоръчва <200ms или хостингът ви е бавен.

Списък с лоши ботове .htaccess – обширен списък със спам ботове, които при блокиране чрез качване в .htaccess могат значително да намалят използването на процесора. Можете да разберете дали спам ботовете обхождат вашия сайт чрез AWStats (изброени в Секция инструменти на Google Анализ). Конфигуриране Правилата за ограничаване на обхождането на Wordfence също така ще помогне за блокиране на фалшиви роботи на Google, спам ботове, прекомерно обхождане и т.н..

Pronaya (My WordPress Optimizer Speed) – можете да наемете моя оптимизатор на скоростта на WordPress в freelancer.com, с когото работя от 5 години и оптимизирахме множество сайтове за зареждане с 500% по-бързо. Името му е Проная, той е $ 40 / час и има перфектен 5/5 звезден преглед с 19 отзива (просто се регистрирайте за акаунт на свободна практика и потърсете потребител BDKAMOL). Ако мислите, че съм добър в оптимизирането на скоростта, Проня е много по-добър. Също така работя с Usama (потребителското му име е I333) който е доста по-евтин, но също така е невероятен с 4.9 / 5 звезди и 375+ отзива.

често задавани въпроси

&# X1f680; Кои са 5-те най-важни приставки за скорост?

WP Rocket, ShortPixel, OMGF, Perfmatters и Autoptimize са нашите топ 5 приставки за оптимизация на скоростта

&# X1f680; Коя е най-добрата приставка за кеш?

WP Rocket беше оценена на 1 място в многобройни проучвания във Facebook, тъй като има по-бързи функции от други кеш приставки, включително почистване на базата данни, контрол на сърдечния ритъм, мързеливо натоварване и оптимизиране на Google Analytics.

&# X1f680; Кой е най-добрият плъгин за оптимизиране на изображения?

Използваме ShortPixel, защото на практика няма загуба на качество и той все още фиксира оптимизираните елементи на изображението в GTmetrix.

&# X1f680; Кой плъгин е най-подходящ за оптимизиране на шрифтове?

OMGF и Autoptimize и двете страхотни за оптимизиране на шрифтове. Perfmatters също така ви позволява предварително да избирате и предварително свързвате шрифтове.

&# X1f680; Трябва ли да добавя AMP?

Избрахме да не добавяме ускорени мобилни страници (AMP), след като прочетохме статията на Kinsta за това как реализациите им спаднаха с приблизително 50% поради AMP.

Моят урок за оптимизация на скоростта на WordPress – има 400+ коментара с хора, които казват неща като „Моята оценка на скоростта на страницата на gtmetrix е от 69 до 93“ и „това може да е един от най-полезните публикации, които съм чел.“ Тонове хора са го използвали за подобряване на резултатите от Pingdom / GTmetrix.

Надявам се да намерите тези приставки за оптимизиране на скоростта на WordPress за полезни! Ако имате въпроси, оставете ми коментар. Или ако просто трябва да коригирате бавния си WordPress сайт, вижте моя урок по-горе. Той има над 400 коментара и помогна на много хора да намалят времето си за натоварване до <1s.

Наздраве,
мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map