65 Бавни WordPress приставки за избягване поради висок процесор

Избягвайте тези 65 WordPress приставки и вашият сайт ще се зареди по-бързо.


Много от вас си спомнят използването P3 Profiler да стартирате сканирания, които откриват бавни приставки. Но той не се актуализира от няколко години – затова създадох този списък, който включва и разговори за намиране на бавни приставки GTmetrix, алтернативни леки приставки и деактивиране на неизползваните настройки на плъгини.

Има сигурни настройки на плъгини известен с причиняването на висок процесор като Докладът за трафик на живо в Wordfence, Непрекъснатото сканиране на прекъсната връзка и други настройки, които изпълняват сканиране, събират статистически данни, изпращат известия по имейл или здрави приставки, които предлагат множество функционалности (но се нуждаете само от някои функции … като например използването на една функция от Jetpack). Аз също бих инсталирал WP Деактивиране за да изключите настройките на WordPress, които не използвате (Emojis, Gravatars, сърдечен пулс API и т.н.).

Благодаря ти Ивица от WordPress Speed ​​Up Facebook Group за създаването на този страхотен списък на неговия страница с ресурси – Добавих и доста. Определено бих се присъединил към неговата група, която има над 10 000 членове. Можете да прочетете и моя Ръководство за оптимизация на скоростта на WordPress която включва над 40 съвета за по-бързо зареждане на вашия сайт (с помощта на WP Rocket, Cloudflare, AMP страници, оптимизация на изображения, оптимизации на плъгини и много други), който има над 350+ коментара.

Намиране на бавни приставки в GTmetrix

От P3 Profiler вече не работи, алтернативно решение за намирането на ВАШИТЕ най-бавни зареждащи плъгини е да стартирате вашия сайт GTmetrix и вижте доклада си. Ако разгънете елементи, една и съща приставка се появява многократно в отчета ви (или просто отнема много време да се зареди в раздела на водопада GTmetrix), вероятно трябва да изтриете или замените този плъгин.

Бавен WordPress Plugin

Леки приставки

Социално споделяне – WP Rocket’s тест показан Перото на социалните медии, монархПрости споделени бутони Adder, и MashShare имаше най-малко количество заявки и най-бързо време за зареждане.

резервно копиеUpdraftPlus.

плъзгачимонолог, LayerSlider, или Метеорни плъзгачи.

КоментариУсловно натоварване на Disqus.

ПортфолиоГалерия Envira, FooGallery, или Мрежата.

анализ – Google Analytics и конзолата за търсене трябва да бъдат много. Просто се уверете, че хоствате Google Analytics на място (използвайки WP Rocket или WP Disable).

Създатели на странициWordPress Page Builder от MotoPress, но нито един създател на страници не работи по-бързо от родния редактор на WordPress. Комбинирайте това с Дублиращ плъгин и не трябва да се нуждаете от създател на страници (включително създатели на страници, вградени в теми на WordPress). Освен ако вашият екип абсолютно не откаже научете малко HTML (най-лесният език за кодиране), избягвайте създателите на страници.

StudioPress приставки – леки приставки за рамката Genesis.

Изключете неизползваните настройки на приставката

Преминете през всеки от своите плъгини и решете кои настройки можете да изключите (това ще понижи процесора). Например в Yoast под Settings > Общ > Функции Деактивирах следното…

Yoast-черта-Settings

Изгледът на трафика на живо в Wordfence също консумира висок процесор …

Disable-Wordfence-Live-КАТ-View

Избягвайте използването на 2 приставки за дублираща се функционалност

Тъй като Yoast създава карта на сайта за вас, нямате нужда от това Google XML Sitemap плъгин. Ако вашият хост вземе резервни копия за вас, нямате нужда от приставка за това. Ако имате Google Analytics, наистина ли приставката за статистически данни, която забавя вашия сайт и прави около 1/1000 от това, което може да направи Google Analytics? Помислете кои плъгини всъщност се нуждаете и изтрийте тези, които нямате. И вместо да използвате Jetpack, за да можете да използвате 1 или 2 функции, инсталирайте лек плъгин, който прави същото, но няма милион настройки / функции, които ще забавят вашия сайт.

Деактивирайте неизползваните настройки в WordPress

WP Деактивиране ви позволява да деактивирате настройките в WordPress, които консумират CPU и забавят вашия сайт. Освен това има опции за контрол на сърдечната дейност (ако си спомняте действителната плъгин за контрол на сърдечния ритъм, вече можете да го изтриете и просто да го използвате) … както и няколко други опции, които могат да ускорят вашия уебсайт / администраторски панел. Преминете през настройките и деактивирайте всичко, което не използвате …

Съвети за използване на WP Disable

 • Деактивирайте ВСИЧКО, което не използвате
 • Планирането на изтриване на спам е добра идея
 • Emojis, Google Maps и Gravatars отнеме много време за зареждане
 • Pingbacks и trackbacks обикновено не си струва допълнителните ресурси
 • Задайте редакции на публикациите на 3-5, така че да имате резервни копия, но не са ви нужни стотици
 • Различни опции в раздела „заявка“ могат допълнително да подобрят времето за зареждане

WP-Забранете-Исканията

WP-Забранете маркери-Settings

WP-Disable-Admin

/ WP-Disable-SEO.

WP-Забранете-Други

AWStats помага да се идентифицират източниците на висока CPU / честотна лента

AWStats е инструмент, вграден в повечето хостинг cPanels, който предоставя статистика за използването на процесора. Той ви казва дали определени ботове, изображения, изтеглени файлове и дори IP адреси консумират много процесор. Можете също да използвате WP Server Stagin плъгин но мисля, че AWStats върши страхотна работа.

AWStats ви помага да намерите:

 • Сканери с висока честотна лента
 • IP адреси с висока честотна лента
 • Файлове за изтегляне с висока честотна лента
 • Файлове с висока честотна лента (напр. Изображения)
 • Общо използване на честотна лента (за наблюдение)

Месечна-Bandwidth

Роботите / паяците на търсачките обикновено консумират най-много CPU (честотна лента) …

Роботи-паяци-Bandwidth

Моето ръководство за скорост на WordPress има още съвети за намаляване на процесора на гъвкавия процесор плюс много други съвети.

често задавани въпроси

&# X1f50c; Кой тип приставки забавя WordPress най-много?

Най-често срещаните плъгини за бавно зареждане са социално споделяне, статистика, чат на живо, създаване на страници, коментари, календар, архивиране, портфолио, свързани публикации и плъзгачи. Те трябва да бъдат подбрани внимателно и тествани в GTmetrix.

&# X1f50c; Кои плъгини са най-честите виновници?

Ако планирате да използвате WPML или WooCommerce, по-добре е да преминете направо към облачен хостинг, защото споделеният хостинг вероятно няма да има достатъчно сървърни ресурси, за да обработва вашия сайт. Това е така, защото (особено сайтовете на WooCommerce) обикновено се изискват повече плъгини и генерират допълнителни скриптове, стилове и фрагменти от колички, които също ще отнемат повече време за зареждане.

&# X1f50c; Как мога да намеря най-бавните си приставки?

Погледнете във вашия раздел GTmetrix водопад, за да видите кои плъгини отнемат най-дълго време или използвайте приставката за монитор на заявки, за да намерите най-бавните си приставки.

&# X1f50c; Деактивирането на неизползваните функции на приставката ще помогне?

Да! Ако не използвате функция, деактивирайте я. Препоръчвам също да използвате Asset CleanUp или Perfmatters, за да зареждате избирателно плъгини на определени страници / публикации. Например, ако използвате само формата си за контакт на страницата с контакти, деактивирайте я навсякъде другаде.

&# X1f50c; Дали броят на плъгините наистина има значение?

Всеки плъгин добавя към времето ви за зареждане, просто зависи колко. Използването на леки приставки е по-важно от намаляването на броя на плъгините, но и двете трябва да бъдат взети под внимание.

Какво става, ако абсолютно се нуждаете от приставки за глад на ресурси?

Вашият хостинг план има ограничено количество сървърни ресурси (Фактор # 1 в ръководството за оптимизация на WordPress). Ако плъгинът изразходва твърде много CPU, единствената ви опция (различна от изтриването или подмяната му) е да надстроите плана си, за да включите повече сървърни ресурси. Някои от вас знаят Препоръчвам SiteGround по много причини като техните скоростна технология е изключително бърз. И ако в момента сте хоствани с някой като Bluehost, Godaddy, InMotion или някой от другите хитри хостове, това ще бъде огромна надстройка за хардуера на вашия сървър, който би трябвало да подобри както вашите резултати, така и пъти за зареждане на страници в GTmetrix, Pingdom и Google PageSpeed ​​Insights.

Ако ви се стори полезен този урок, винаги се оценява дял :)

мъжко животно

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map