10 Pek Tema WordPress Terbaik (Juga Dikenali Sebagai Pakej Pembangun) Semasa Membeli Pelbagai Tema Dengan Potongan Harga

03.06.2020
Tema WordPress '10 Pek Tema WordPress Terbaik (Juga Dikenali Sebagai Pakej Pembangun) Semasa Membeli Pelbagai Tema Dengan Potongan Harga
0 7 мин.

Sekiranya anda merancang banyak laman web di WordPress, anda boleh menjimatkan wang dengan membeli pek tema WordPress. Kegemaran saya adalah Astra (sejauh ini), StudioPress, dan Tema yang elegan.


Ini adalah koleksi tema yang dikenakan bayaran sekali sahaja. Ada yang berulang, tetapi saya hanya menyertakan pasangan kerana tidak ada yang suka membayar langganan berterusan. Saya menyenaraikan harga, tema tema, dan perincian lain. Laman web ini dibina menggunakan StudioPress ’ Tema Outreach Pro yang sangat saya gemari. Tema StudioPress + Zigzagpress dibina di Kerangka Kejadian yang disyorkan oleh Yoast, Matt Mullenweg (pengasas WordPress), dan Matt Cutts dari Google. StudioPress adalah kedai tema WordPress saya dan lebih daripada 200,000 orang menggunakannya.

10 Pek Tema WordPress Terbaik

 1. Astra – $ 599.95 (seumur hidup)
 2. StudioPress – $ 499.95 (seumur hidup)
 3. Tema yang elegan – $ 249 (seumur hidup)
 4. Zigzagpress – $ 249 (seumur hidup)
 5. Kedai MyTheme – $ 87 bulan pertama, $ 9 / bulan selepasnya
 6. GavickPro – 99 € (seumur hidup)
 7. Akhbar Kertas Grafik – $ 499 (seumur hidup)
 8. Bertemakan – $ 499 (seumur hidup)
 9. Tema Woo – $ 499 / tahun
 10. Strim Solo – $ 299 (seumur hidup)

1. Astra

Laman web Astra sejauh ini adalah tema WordPress yang paling popular.

Dengan Pemalam Starter Sites Astra, anda boleh mengimport lebih 100 laman web siap dengan satu klik. Tema mereka secara harfiah adalah yang terbaik yang pernah saya lihat dan dirancang untuk hampir semua jenis industri. Sekiranya anda seorang pereka, saya sangat mengesyorkan mendapatkan pek seumur hidup dan menggunakannya untuk membina laman web untuk pelanggan. Semua tema mereka bergerak pantas, cepat dimuat, dan kebanyakan tema menggunakan Elementor atau Beaver Builder. Muat turun pemalam Astra Starter Sites dan lihat maksud saya.

Ini satu-satunya pek tema yang anda perlukan, saya berjanji.

Laman Web Restoran

LIHAT PAKAI TEMA ASTRA

2. StudioPress

Pro-Plus-Semua-Tema-Pakej-oleh-StudioPress

StudioPress adalah kedai tema WordPress kegemaran saya dengan tema anak-anak Genesis (banyak pelanggan dengan bayaran tinggi menginginkannya kerana mereka sah Mesra SEO dan disyorkan oleh Yoast dan Google Matt Cutts). Terdapat komuniti besar untuk Genesis Framework, itulah sebabnya pembangun pihak ketiga seperti Zigzagpress, dan Hello You Designs (hanya untuk menamakan pasangan) juga telah membuat kedai tema WordPress di sekitar Genesis. Terdapat banyak Pembangun Kejadian dan aktif Kumpulan Facebook dikhaskan untuk Kejadian. StudioPress mempunyai arahan persediaan, tutorial, Pemalam Genesis, dan Arahan pemasangan Genesis untuk membantu anda memulakan.

 • $ 499.95
 • Polisi pembayaran balik 30 hari
 • Akses ke tema, kemas kini, sokongan
 • Yoast + Matt Cutts mengesyorkan mereka
 • Kod bersih, masa beban yang ringan, cepat

LIHAT PAKEJ STUDIOPRESS PRO PLUS

3. Tema yang elegan

Pek Pembangun Tema Elegant

Tema Elegant telah wujud sejak tahun 2008 dan kini merupakan salah satu kedai tema WordPress teratas. Oleh itu, jika anda mencari kebolehpercayaan selain tema yang direka dengan indah, mereka adalah pilihan yang bagus. Pek tema mereka adalah bayaran sekali $ 249 dan merangkumi 87+ tema (termasuk yang popular Tema Divi yang sendiri telah dimuat turun 350,000+ kali). Mereka mempunyai dokumentasi dan sokongan semua tema yang sangat baik. Beberapa kedai berjaya membina komuniti besar dengan tema mereka – tetapi Tema Elegant telah melakukan perkara itu. Mereka mempunyai segalanya dari sebuah Peringkat di halaman BBB mereka ke 75,000+ Pengikut Facebook. Termasuk pelbagai tema untuk perniagaan, blog, eCommerce, portfolio, majalah, dan peribadi.

 • $ 249 (sekali sahaja)
 • Polisi pembayaran balik 30 hari
 • Kedai tema WordPress # 1
 • Akses ke tema, kemas kini, sokongan
 • Akses ke pemalam + fail Photoshop

LIHAT PAKEJ ELEGAN

4. MyThemeShop

Pek Tema MyThemeShop

MyThemeShop mempunyai memuatkan tema WordPress dengan pantas di pasaran. Sekiranya anda taksub Kelajuan laman web WordPress seperti saya, menavigasi beberapa tema popular mereka seperti Skema atau Pendapatan Mantap. Lebih 350,000+ pengguna dengan pasukan sokongan yang kuat, ditambah semua tema responsif mudah alih. Mereka juga mempunyai banyak tema percuma (bagaimanapun, kualiti pengekodan biasanya lebih baik dengan premium). Pilihan tema mereka dikembangkan oleh seseorang yang mengetahui dengan tepat apa yang dicari oleh pemaju / blogger – menjadikannya cukup intuitif dan senang digunakan. Untuk pilihan tema berkualiti yang begitu besar, MyThemeShop adalah pilihan tepat.

 • $ 87 bulan pertama, $ 9 / bulan selepasnya
 • Dasar pembayaran balik: tiada selepas muat turun
 • Termasuk kemas kini, sokongan, JPA
 • Semua tema responsif mudah alih
 • Memuatkan tema WordPress paling pantas

LIHAT PAKEJ MYTHEMESHOP

5. GavickPro

Pek Tema GavickPro WordPress

GavickPro adalah tema WordPress yang disimpan berpusat di Poland yang telah mengumpulkan pengikut yang cukup banyak dengan lebih 17,000 Peminat Facebook. Dengan hanya 99 € ($ 110), anda mendapat 30+ tema hebat yang benar-benar hebat. Semuanya mempunyai susun atur yang sangat ringkas dan dirancang dengan baik (anda mesti melihatnya). GavickPro adalah kecil pasukan yang juga menawarkan perkhidmatan penyesuaian tema yang berpatutan dan pengoptimuman kelajuan melalui pasangan mereka, Adat Kecil.

 • 99 € (satu masa)
 • Polisi pembayaran balik 14 hari
 • Semua tema responsif mudah alih
 • Akses kepada kemas kini, sokongan, JPA

LIHAT PAKEJ GAVICKPRO

6. Akhbar Kertas Grafik

Pakej Tema Akhbar Kertas Grafik

Graphic Paper Press adalah mengenai gambar. Oleh itu, jika pelanggan anda adalah jurugambar, seniman atau orang lain yang serupa, ini mungkin merupakan pek pembangun WordPress untuk anda. Anda akan melihat kira-kira 1/2 tema mereka adalah untuk jurugambar dan termasuk portfolio terbina dalam, namun mereka juga mempunyai tema untuk perniagaan, blog, eCommerce, majalah, video, dan jenis laman web lain.

 • $ 499 (sekali sahaja)
 • Polisi pembayaran balik 30 hari
 • Akses ke tema, kemas kini, sokongan
 • Sebilangan besar tema responsif + HTML5

LIHAT PAKEJ KERTAS GRAFIK

7. Bertemakan

Pakej Pembangun Themify

40+ seret dan lepas Tema WordPress untuk semua jenis industri. Ini adalah Ulasan video YouTube dari mereka Tema korporat yang memberi anda gambaran mendalam mengenai pilihan tema, penyesuaian, dan apa yang dapat anda lakukan dengan tema mereka. Bukan peminat beberapa animasi pop-up tetapi yang mudah diubah. Umumnya, jika anda mencari tema dengan penyesuaian yang mudah yang dapat anda gunakan untuk membina laman web dengan cepat (sambil juga mempermudah klien untuk mengemas kini kandungannya), periksa paket tema Themify WordPress.

 • $ 499 (sekali sahaja)
 • Polisi pembayaran balik 30 hari
 • Akses ke tema, kemas kini, sokongan
 • Semua tema responsif mudah alih

LIHAT PAKEJ THEMIFY

8. Tema Woo

Pakej WooThemes All Themes

Saya cadangkan Tema Genesis WooCommerce berbanding bukan Kejadian, jika tidak, ini adalah paket tema WordPress yang hebat yang dimuatkan dengan tema WooCommerce untuk banyak industri. Mereka adalah tempat paling popular untuk mendapatkan tema WooCommerce dan dibina oleh Automatik jadi anda tahu bahawa mereka sah. Walau bagaimanapun, $ 499 / tahun cukup mahal jika anda bertanya kepada saya, itu hanya bergantung pada anggaran anda dan berapa banyak laman WordPress yang anda rancangkan untuk membina.

 • $ 499 / tahun
 • Polisi pembayaran balik 30 hari
 • Akses ke tema, kemas kini, sokongan
 • Sebilangan besar tema adalah responsif mudah alih

LIHAT PAK KAYU

9. SoloStream

Pek Pembangun WordPress SoloStream

Terakhir tetapi tidak kurang pentingnya (baiklah, OK … Saya menyenaraikannya terakhir kerana suatu sebab), adalah SoloStream. Ia tetap membuat potongan tetapi saya mengesyorkan Tema Elegant, Zigzagpress, atau StudioPress di atas pek tema ini kerana reputasi dan reka bentuknya yang hebat. SoloStream masih mempunyai beberapa tema WordPress yang bagus yang patut diperhatikan. Mereka mempunyai 43+ tema yang dibina untuk pelbagai industri.

 • $ 299 (sekali sahaja)
 • Polisi pembayaran balik 30 hari
 • Akses ke tema, kemas kini, sokongan
 • Semua tema responsif mudah alih

LIHAT PAKEJ SOLOSTREAM

Lihat juga: 25+ Tema Mesra SEO Untuk Semua Orang (Semua Kejadian)

Sekiranya anda mahukan beberapa lagi, saya baru sahaja membuat laman web baru wpthemepacks.com yang menyenaraikan beberapa pek tema WordPress yang lain. Dan jika anda mempunyai sebarang pertanyaan, beri saya komen … Saya sedia membantu! Saya juga menulis ulasan mengenai StudioPress dan Zigzagpress bagi anda yang berminat dengan mereka … mereka pasti dua yang saya cadangkan dan juga Tema Elegan.

Adakah anda mendapati senarai saya berguna? Sila kongsi … Saya menghargainya!

Sorakan,

Tandatangan Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector