3 Pakej Tema Kejadian Terbaik (Juga Dikenali Sebagai Pek Pembangun) Di mana Anda Boleh Membeli Pelbagai Tema Dengan Potongan Harga

03.06.2020
Tema WordPress '3 Pakej Tema Kejadian Terbaik (Juga Dikenali Sebagai Pek Pembangun) Di mana Anda Boleh Membeli Pelbagai Tema Dengan Potongan Harga
0 4 мин.

A Pek tema WordPress adalah sekumpulan tema dengan harga potongan, dan hanya ada 4 tema untuk Kerangka Kejadian. Mereka StudioPress, Zigzagpress, Pemasaran Savvy Web, dan Tema.


Mereka semua adalah bayaran sekali kecuali StudioPress yang baru-baru ini mengubah harganya menjadi $ 499.95 ditambah dengan bayaran berulang sebanyak $ 99.95 / tahun. Web Savvy Marketing adalah semua tema khusus industri dan pek tema Zigzagpress dilengkapi dengan sokongan seumur hidup (sementara yang lain tidak). Ini adalah jenis butiran penting yang akan saya kongsikan kepada anda dalam senarai ini. Semoga anda menikmatinya!

Ya, saya menggunakan pautan afiliasi, yakinlah mereka akan terus ke Navient untuk pinjaman pelajar (terima kasih). Tetapi semoga anda dapat melihat senarai ini bermanfaat dalam mencari paket tema Kejadian anda kerana saya menghabiskan banyak masa untuk meneliti dan menyusun senarai ini. Di sini mereka…

1. Pakej Semua Tema StudioPress Pro Plus

Pakej StudioPress Pro Plugin All Theme

StudioPress membina Genesis Framework supaya anda tahu tema mereka dipercayai dan dikodkan dengan baik. Anda juga mendapat semua tema pihak ketiga yang dipaparkan di StudioPress yang menjalani ujian kualiti. Sebilangan besar tema StudioPress disertakan arahan persediaan dan sokongan mereka kukuh (kejatuhan besar untuk kedai tema Genesis yang lain). Mereka adalah tempat # 1 untuk mendapatkan tema anak Genesis yang merupakan keuntungan besar (jika anda membina laman web Genesis untuk klien kemungkinan mereka ingin menggunakan tema StudioPress). Tema mereka juga sering dikemas kini, dan StudioPress aktif pada yang popular Kumpulan Facebook Genesis WP. Laman web StudioPress dimuatkan dengan tutorial begitu juga Pemalam Genesis. Ini hanya beberapa faedah memilih StudioPress, jadi jika anda dapat memperoleh lebih dari $ 99.95 berulang, mereka harus menjadi pilihan pertama anda.

 • $ 499.95 + $ 99.95 / tahun
 • Akses ke tema pihak ketiga
 • Akses ke tema, kemas kini, sokongan
 • Sebilangan besar tema responsif + HTML5
 • Kod bersih, masa beban yang ringan, cepat
 • Polisi pembayaran balik 30 hari

LIHAT PAKEJ SEMUA TEMA STUDIOPRESS PRO PLUS

2. Keahlian Selamanya Zigzagpress

Pek Tema Zigzagpress

Zigzagpress adalah koleksi 31+ tema kanak-kanak Genesis dengan Keahlian Selamanya dengan bayaran sekali sebanyak $ 349. Tema Zigzagpress sangat bagus (Tema StudioPress ringan dan minimum manakala tema Zigzagpress digayakan menggunakan kod pendek, portfolio, dan ciri-ciri lain. Walaupun anda boleh bergantung pada plugin untuk melakukan ini, elemen Zigzagpress dipra-gaya sehingga sesuai dengan font, warna, dan gaya tema (menjadikannya lebih mudah untuk disesuaikan). Saya telah menggunakan Prestige, Mindfulness, Drone, Zen, dan Showroom. Semua sangat senang digunakan, jadi jika anda baru menggunakan Genesis, anda mungkin ingin menggunakan paket tema Zigzagpress Genesis. Termasuk semua tema masa depan. Satu-satunya keluhan yang saya miliki adalah beberapa tema boleh mempunyai kesalahan ketik dalam teks, dan sokongan boleh dipersoalkan menurut beberapa pelanggan.

 • $ 349 (sekali sahaja)
 • Semua tema responsif mudah alih
 • Akses ke tema, kemas kini, sokongan
 • Pelbagai susun atur halaman utama
 • Polisi pembayaran balik 30 hari

LIHAT ZIGZAGPRESS SELAMANYA KEAHLIAN

3. Pek Pembangun Pemasaran Web Savvy

Tema Kejadian Pemasaran Web Savvy

Pemasaran Savvy Web mencipta khusus industri Tema kelahiran anak untuk bukan keuntungan, psikologi, doktor gigi, universiti, ejen, peguam, akauntan, salun, dan industri lain. Mereka juga mempunyai pasangan Tema Genesis WooCommerce. Kandungannya selalu dapat ditukar, tetapi sebilangan orang suka gambar / susun atur mereka sedekat mungkin dengan laman web akhir mereka. Pemasaran Savvy Web adalah disyorkan pembangun Genesis di laman web StudioPress dan mempunyai reputasi yang kukuh dalam komuniti Genesis. Disyorkan.

 • $ 299.99 (sekali sahaja)
 • Polisi pembayaran balik: Tiada bayaran balik
 • Akses ke tema, kemas kini, sokongan
 • Sebilangan besar tema responsif + HTML5

LIHAT PAKAI PEMBANGUNAN PEMASARAN JIMAT WEB

Saya tahu ia adalah pelaburan besar terutamanya jika anda tidak kaya. Saya tidak kaya, tetapi saya membeli paket tema StudioPress dan Zigzagpress dan menggunakannya untuk membina beberapa laman web untuk diri saya dan juga pelanggan. Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai perkara ini, tinggalkan komen saya dan saya dengan senang hati akan menjawab sebarang soalan yang saya dapat. Jika tidak semoga berjaya kepada anda!

Sorakan,

Tandatangan Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector