5 Tema Pendidikan Kejadian Untuk Sekolah + Universiti (Semua Merupakan Responsif Mudah Alih Dan Dibina Dalam Kerangka Kejadian StudioPress)

03.06.2020
Tema WordPress '5 Tema Pendidikan Kejadian Untuk Sekolah + Universiti (Semua Merupakan Responsif Mudah Alih Dan Dibina Dalam Kerangka Kejadian StudioPress)
0 4 мин.

Tema Pendidikan Kejadian


Tema pendidikan WordPress ini semua dibina dalam Kerangka Kejadian.

Semua tema adalah responsif mudah alih + HTML5 dan anda akan menemui arahan persediaan, harga, dan sumber berguna lain dalam setiap penerangan tema. Saya cadangkan menggunakan StudioPress ’ tutorial dan Plugin Kejadian, kerana kebanyakan demo mempamerkan banyak plugin yang anda dapati di StudioPress.

Hanya ada beberapa tema pendidikan Kejadian di luar sana – tetapi anda selalu boleh menukar kandungan pada tema lain dan menggantinya dengan tema anda – itulah inti templat. Sekiranya anda membeli Education Pro dari StudioPress maka Genesis Framework disertakan dengan pembelian anda ($ 99.95). Untuk semua tema pendidikan lain, anda perlu beli Genesis secara berasingan dengan harga $ 59.95. Disini adalah arahan pemasangan tema setelah anda memilih tema.

ps. Tapak Tapak dinilai sebagai hos WordPress # 1 dalam Pungutan suara Facebook diambil oleh pegawai Kumpulan Facebook Hosting WordPress (mereka berada di # 1 dalam pengundian tahun lalu juga) dan mendapat saya <Masa muat 1s dengan skor 100% sempurna dalam GTmetrix dan Pindgom. Sekiranya anda memerlukan hosting WordPress yang menjadikan tema / laman web anda dimuat dengan pantas, mereka terus berada di kedudukan # 1 utas selepas utas selepas utas kerana mereka akan berhijrah anda secara percuma dan kebanyakan orang melihat baik peningkatan masa muat. Saya menggunakan mereka rancangan separa khusus yang mempunyai 4x lebih banyak sumber pelayan (faktor kelajuan laman web # 1).

1. Pro Pendidikan

Tema Studio Pro Pendidikan

Education Pro adalah tema Kejadian # 1 untuk laman web pendidikan. Ia dibina oleh StudioPress (pembangun Genesis) sehingga anda tahu itu sah mengenai kualiti kod, kemas kini tema, dokumentasi, sokongan, dan kebolehpercayaan. Ini dapat digunakan untuk institusi, sekolah, atau situs pendidikan apa pun. Selain itu, ia hadir dengan 6 gaya warna, 6 pilihan tata letak, dan menu + latar belakang khusus. Ini adalah tema yang sangat disesuaikan – lihat contoh laman web di bawah.

 • StudioPress
 • Responsif Mudah Alih + HTML5
 • $ 99.95 (Termasuk Kejadian)

LIHAT PRO PENDIDIKAN

2. Caroline

Tema Universiti Caroline

Caroline direka untuk pendidikan dan laman web program latihan dalam talian. Ia bergabung dengan BelajarDash sistem latihan, bbTekan untuk forum, dan BuddyPress untuk rangkaian sosial. Dengan tema ini, anda dapat mengharapkan sokongan yang baik dan masa muat yang cepat. Semua tema 9 biji dilengkapi dengan JPA, serta pilihan untuk membuat kalendar acara, menjual kursus dalam talian, dan bahkan membuat forum dalam talian. Secara keseluruhan, ini adalah pilihan yang baik untuk PTA atau tema Kejadian pendidikan.

 • 9 biji
 • Responsif Mudah Alih + HTML5
 • $ 79.95 Tahunan + Kerangka Kejadian

LIHAT CAROLINE

3. Deborah

Tema PIBG Deborah Genesis

Deborah adalah tema Kejadian untuk PTA atau laman web daerah sekolah. Ini mematuhi pedoman PTA nasional untuk logo, warna, dan fon. Ia juga dilengkapi pra-rancangan untuk menampilkan kalender acara, program, buletin, penggalangan dana, penaja, dan bahkan memiliki fungsi eCommerce pilihan.

 • 9 biji
 • Responsif Mudah Alih + HTML5
 • $ 69.95 Tahunan + Kerangka Kejadian

LIHAT DEBORAH

4. Derrick

Tema Derrick Genesis LMS

Derrick direka untuk laman web LMS (sistem pengurusan pembelajaran) dan menyokong program latihan dalam talian, keahlian, dan pilihan penjualan muat turun digital. Ia juga dilengkapi dengan pembangun senarai e-mel dan pelbagai kotak ajakan bertindak, walaupun anda selalu boleh menggunakan pemalam untuk ini.

 • 9 biji
 • Responsif Mudah Alih + HTML5
 • $ 79.95 Tahunan + Kerangka Kejadian

LIHAT DERIK

5. Acedemy Pro

pro akademi

Academy Pro adalah tema StudioPress lain yang dibina berdasarkan Kerangka Kejadian. Ia sesuai untuk pencipta kursus dalam talian, pemasar kandungan pendidikan, dan juga laman web keahlian. Kedua-dua kandungan audio dan video disokong di halaman utama, ini sesuai dengan WooCommerce, dan terdapat templat halaman pendaratan terpasang untuk membantu memberi inspirasi kepada anda. Ia juga dilengkapi terjemahan sehingga anda dapat memenuhi keperluan pelajar dan pendidik antarabangsa.

 • StudioPress
 • Responsif Mudah Alih + HTML5
 • $ 129.95 (Termasuk Kejadian)

LIHAT PRO AKADEMI

Lihat Lebih Banyak Tema Kejadian + Sumber

Tinggalkan saya komen jika anda mempunyai pertanyaan atau cadangan mengenai cara memperbaiki senarai ini dengan lebih baik, dan jika anda menganggapnya berguna, sila beri bahagian. Saya sangat menghargainya.

Sorakan,

Tandatangan Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector