5 Tema WordPress Luaran (Mesra SEO + Mudah Alih)

Tema WordPress Luar


Memerlukan tema WordPress luaran yang responsif mudah alih dan Mesra SEO?

Semua tema WordPress dalam senarai ini adalah kedua-duanya. 3 tema pertama dikuasakan oleh Kerangka Kejadian yang memberikan laman WordPress anda a asas SEO yang kuat melalui kelajuan laman web lebih pantas, Sokongan HTML5, penanda skema untuk coretan kaya, dan mereka mempunyai keselamatan terbina dalam. Genesis disyorkan oleh Yoast, pengasas WordPress Matt Mullenweg, dan Head of Spam di Google, Matt Cutts. Sekiranya itu tidak mencukupi untuk meyakinkan anda untuk menggunakannya – saya tidak tahu apa itu. Nombor 4-5 adalah tema WordPress luaran yang responsif di ThemeForest dengan penilaian tinggi.

ps. Tapak Tapak dinilai sebagai hos WordPress # 1 dalam Pungutan suara Facebook diambil oleh pegawai Kumpulan Facebook Hosting WordPress (mereka berada di # 1 dalam pengundian tahun lalu juga) dan mendapat saya <Masa muat 1s dengan skor 100% sempurna dalam GTmetrix dan Pindgom. Sekiranya anda memerlukan hosting WordPress yang menjadikan tema / laman web anda dimuat dengan pantas, mereka terus berada di kedudukan # 1 utas selepas utas selepas utas kerana mereka akan berhijrah anda secara percuma dan kebanyakan orang melihat baik peningkatan masa muat. Saya menggunakan mereka rancangan separa khusus yang mempunyai 4x lebih banyak sumber pelayan (faktor kelajuan laman web # 1).

@jm_cook @Skitzzo Saya membeli Genesis. Orang AM telah menghantar contoh tema bertahun-tahun yang lalu. Saya membayar balik (kad hadiah) orang yang memberi saya nasihat.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27 Jun 2013

@bgardner kerana ini akan membuat orang berfikir bahawa saya lebih menyukai Genesis daripada kerangka tema lain. Oh tunggu, itu benar;) – Joost de Valk (@yoast) 31 Januari 2012

Di sini mereka…

1. Xtrail

xtrail

Xtrail adalah salah satu tema WordPress luaran yang sesuai dengan sebarang jenis pengembaraan luar. Sama ada anda memulakan agensi pelancongan, blog pelancongan, atau kedai dalam talian, Xtrail mempunyai keperluan luaran anda. Biarkan orang membuat janji temu dengan plugin tempahan terbina dalam, membuat acara untuk orang menghadiri, atau mengintegrasikan laman web anda dengan WooCommerce dengan beberapa klik. Dan jangan lupa untuk menyasarkan orang dalam perjalanan dengan reka bentuk responsif juga.

 • Terfikir
 • SEO Responsif Mudah Alih Dioptimumkan
 • $ 75

LIHAT XTRAIL

2. Ketinggian Pro

tema ketinggian-ciri-wordpress-

Altitude Pro ialah Tema paralaks Genesis yang menggunakan gambar untuk mewujudkan rasa reka bentuk mendalam dan menegak. Tema ini dikembangkan oleh StudioPress dan cukup unik jika anda mencari sesuatu yang berbeza. Saya tahu gambar-gambar itu tidak semua berkaitan dengan kawasan luar – tetapi kandungannya akan ditukar sehingga pada akhirnya, gambar stok tidak menjadi masalah.

 • StudioPress
 • Responsif Mudah Alih + HTML5
 • $ 99.95 (Termasuk Kejadian)

LIHAT PRO ALTITUDE

3. Pemburu

Hunter dikembangkan oleh Pemasaran Savvy Web yang mencipta tema WordPress khusus industri yang dibina dalam Genesis Framework. Tema khusus ini adalah untuk memburu pengguna, pemandu, ahli teksi, atau sesiapa sahaja yang mencari laman web luar profesional. Ia mempunyai 2 menu navigasi, 3 pilihan warna, beranda widget, rotator fleksibel, ajakan bertindak, jadual harga, dan galeri foto Youtube +. Ini adalah tema Pemasaran Web Savvy kegemaran saya.

 • Pemasaran Savvy Web
 • Responsif Mudah Alih
 • $ 79.95 + Kerangka Kejadian

LIHAT HUNTER

4. Navigasi Pro

pro navigasi

Navigation Pro, dibina berdasarkan kerangka Genesis yang popular dan dipersembahkan oleh pasukan berbakat di StudioPress adalah tema luaran yang serba boleh. Ia dibina untuk memuat dengan cepat sehingga laman web anda menjadi sangat cepat. Dan ia dilengkapi dengan ciri-ciri hebat seperti blok atom untuk pembinaan laman web yang mudah, keserasian WooCommerce, halaman pendaratan dan harga terbina dalam, dan bahkan tersedia terjemahan sehingga kandungan berkaitan perjalanan anda dapat menjangkau khalayak yang lebih luas.

 • StudioPress
 • Responsif Mudah Alih + HTML5
 • $ 129.95 (Termasuk Kejadian)

LIHAT PRO NAVIGASI

5. Dakwat

Tinta - Tema Cerita WordPress

Tinta adalah tema luar dari ThemeForest yang menggunakan susun atur lebar penuh untuk mempamerkan foto dan kandungan terbaik anda. Ia menekankan penceritaan dan menurut perincian tema, sangat mudah untuk disesuaikan, ia tidak mempunyai pilihan tema, tetapi bergantung pada Theme Customizer terbina dalam. Lihat butiran tema kerana ia menunjukkan banyak pilihan yang ada.

 • $ 44
 • Hutan Tema
 • Responsif Mudah Alih
 • Peringkat 4.83 / 5 Bintang

LIHAT DASAR

Tidak Dapat Memutuskan Tema Luar?

Semua tema WordPress luaran bermaksud bahawa kandungan dan gaya mempunyai penampilan luar, namun ini dapat dilakukan dengan jenis tema WordPress dengan hanya beberapa tweak.

Oleh itu, jika anda tidak menemui tema yang anda suka dalam senarai saya, anda mungkin ingin melihat senarai lengkap saya Tema WordPress bertenaga Genesis yang semuanya responsif mudah alih, mesra SEO, HTML5, dan dibina dalam Genesis Framework. Saya pasti anda akan menemui tema yang bagus.

Sekiranya anda mendapati senarai saya bermanfaat, sila kongsi. Saya menghargai :)

Sorakan!

Tandatangan Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map