7 Tema Anak Kejadian Dengan Penggulungan Paralaks (Kesemuanya Merespon Mudah Alih, HTML5, Dan Ringan)

03.06.2020
Tema WordPress '7 Tema Anak Kejadian Dengan Penggulungan Paralaks (Kesemuanya Merespon Mudah Alih, HTML5, Dan Ringan)
0 5 мин.

Tema Genesis Parallax


Sekiranya anda mencari tema paralaks Genesis selain daripada Parallax Pro, Saya membuat anda dilindungi.

Tema paralaks ini semuanya dibina dalam Kerangka Kejadian. Saya mengumpulkannya dari StudioPress, Hello You Designs, Creative Market, dan kedai tema Genesis yang lain. Kesemua 7 tema Kejadian adalah responsif mudah alih + HTML5 yang juga telah saya nyatakan dalam perincian setiap tema.

Paralaks memberikan laman web anda rasa mendalam menggunakan reka bentuk menegak dengan gambar latar (atau video). Walaupun sebilangan orang mengkritik laman web paralaks kerana kekurangan SEO kerana mereka hanya laman web satu halaman, anda sebenarnya boleh mempunyai halaman dan siaran tanpa had, dan mereka boleh merangkumi reka bentuk dan fungsi yang dimiliki oleh tema Kejadian lain. Cukup ikuti arahan penyediaan tema anda dan gunakan StudioPress ’ Arahan pemasangan Genesis, pemalam, dan tutorial.

1. Ketinggian Pro

tema ketinggian-ciri-wordpress-

Altitude Pro mirip dengan Parallax Pro hanya mempunyai satu halaman (beranda) di mana bahagian masing-masing lebih besar daripada yang terdapat di Parallax Pro. Item navigasi TIDAK PERLU memberi kesan tatal – setiap item boleh membawa ke halaman baru (lihat pautan di footer). Altitude Pro adalah tema bersih dan sederhana yang dapat dengan cepat disesuaikan ke laman web Genesis yang hebat.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Responsif Mudah Alih + HTML5
 • $ 99.95 (Termasuk Kejadian)

LIHAT PRO ALTITUDE

2. Café Pro

Tema Cafe Pro Parallax

Café Pro adalah tema restoran dengan reka bentuk paralaks. StudioPress mengatakan ia menggabungkan tema Parallax Pro dan Foodie untuk membuat penyelesaian untuk restoran dan perniagaan batu bata dan mortar lain. Menggabungkan menu bawaan dan ciri lain dari laman web restoran.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Responsif Mudah Alih + HTML5
 • $ 99.95 (Termasuk Kejadian)

LIHAT CAFÉ PRO

3. Parallax Pro

Tema Parallax Pro StudioPress

Parallax Pro dikembangkan oleh StudioPress dan mungkin merupakan tema Genesis parallax yang paling popular di pasaran. Disini adalah Arahan Youtube untuk menyiapkannya, tetapi ia dilengkapi dengan 5 pilihan warna (biru, hijau, oren, merah jambu, merah), 3 pilihan susun atur (walaupun anda boleh menambahkan lebih banyak menggunakan pemalam seperti Palet Reka Bentuk Kejadian), dan tema keseluruhannya boleh disesuaikan. Lihat contoh laman web yang saya senaraikan untuk melihat bagaimana susun atur, warna, dan reka bentuk yang berbeza.

 • StudioPress
 • @studiopress
 • Responsif Mudah Alih + HTML5
 • $ 99.95 (Termasuk Kejadian)

LIHAT PARALLAX PRO

4. Helo & Pasukan

hello dan team

Sekiranya anda belum melihat 21 tema Genesis dari Hello You Designs, anda semestinya. Semuanya responsif mudah alih + HTML5 dan mempunyai (pilihan) Fungsi WooCommerce. Lebih penting lagi mereka benar-benar berkualiti pereka – mereka kelihatan unik dan simetri. Dilengkapi dengan 20+ tutorial video WordPress, sokongan tema seumur hidup, dan arahan persediaan.

LIHAT HELO & PASUKAN

Tema Hello Trending Genesis

Tema paralaks Genesis yang lain dari Hello You Designs. Hello Trending mempunyai slaid karousel, kawasan gambar paralaks yang boleh anda ubah dalam penyesuai, dan kemampuan untuk menambah atau membuang blog dengan mudah dari laman utama penyesuai. Tukar warna, fon, susun atur, ciri lain agar sesuai dengan jenama anda. WooCommerce pilihan dan portolio terbina dalam.

 • $ 59 + Kerangka Kejadian
 • Perincian Tema
 • Arahan Persediaan (Selepas Pembelian)
 • Contoh: mainstreetwebstudio.com

LIHAT HELLO TRENDING

6. Cukup Menawan

Tema Kejadian Cukup Menawan

Simply Charming adalah tema paralaks Genesis feminin yang dikembangkan oleh Restored 316 Designs yang merupakan disyorkan pembangun Genesis di laman web StudioPress. Simply Charming dilengkapi dengan 7 gaya warna yang berbeza, 3 pilihan susun atur dan banyak kemungkinan pemformatan halaman utama.

 • Dipulihkan 316 Reka Bentuk
 • @ dipulihkan316
 • Responsif Mudah Alih + HTML5
 • $ 75 + Kerangka Kejadian

LIHAT SIMPANAN YANG SEDERHANA

7. Helo Boho

hello boho

Tema paralaks Genesis yang lain dari Hello You Designs. Hello Boho mempunyai portfolio yang boleh ditapis, kawasan gambar paralaks yang boleh anda ubah dalam penyesuai, dan kemampuan untuk menambah atau membuang blog dengan mudah dari laman utama penyesuai. Tukar warna, fon, susun atur, ciri lain agar sesuai dengan jenama anda. Fungsi WooCommerce pilihan untuk memulakan kedai dalam talian.

 • $ 65 + Kerangka Kejadian
 • Perincian Tema
 • Arahan Persediaan (Selepas Pembelian)
 • Contoh: mainstreetwebstudio.com

LIHAT HELLO BOHO

Hoskan Laman Web Anda Di SiteGround

Tapak Tapak dinilai sebagai hos WordPress # 1 dalam Pungutan suara Facebook diambil oleh pegawai Kumpulan Facebook Hosting WordPress (mereka berada di # 1 dalam pengundian tahun lalu juga) dan mendapat saya <Masa muat 1s dengan skor 100% sempurna dalam GTmetrix dan Pindgom. Sekiranya anda memerlukan hosting WordPress yang menjadikan tema / laman web anda dimuat dengan pantas, mereka terus berada di kedudukan # 1 utas selepas utas selepas utas kerana mereka akan berhijrah anda secara percuma dan kebanyakan orang melihat baik peningkatan masa muat. Saya menggunakan mereka GoGeek yang mempunyai 4x lebih banyak sumber pelayan (faktor kelajuan laman web # 1).

Undian Hosting 2019

2017-WordPress-Hosting-FB-Poll

Cadangan Elementor Hosting

Cadangan Pengehosan Julai 2019

WordPress-Host-Poll-Ogos-2018

Shared-Hosting-Poll-2017

2019-Hosting-Undian

Pergi-ke-Hosting-Syarikat

WordPress-Hosting-Poll-2017

Pengundian-Pengundian Terurus

WooCommerce-Hosting-FB-Poll

2016-Web-Hosting-Undian

Pungutan suara-Penyedia Hosting-WordPress Terbaik

Undian-Web-Hosting-2019-Terbaik

Poll Hosting Mesra WP

2016-WordPress-Hosting-FB-Poll

Hosting Kegemaran Untuk Elementor

Cadangan Hosting 2018

Poll Hosting WordPress Sept 2018.png

Terurus-WordPress-Hosting-Poll-2017

2019-Hosts-Poll-1

Hosting-Undian-Untuk-Kelajuan

WordPress-Hosting-Poll-Jun-1

Pengesyoran SiteGround

2014-Diuruskan-WordPress-Hosting-FB-Poll

Undian-Web-Hosting-Penyedia Terbaik

Pengundian-Poll-Feb-2019

Hosting-Cadangan-Undian

Bluehost vs SiteGround

Poll Host Web WordPress

Tidak Dapat Memutuskan Tema Kejadian?

Walaupun ini adalah satu-satunya tema paralaks Genesis di luar sana, terdapat banyak tema tema Kejadian yang lain untuk dipilih. Itu menghubungkan dengan catatan yang saya tulis yang menyusun banyak tema Kejadian ke dalam industri dan jenis tema. Perlu dilihat agar anda tahu pilihan anda.

Sekiranya anda mendapati senarai saya bermanfaat, sila kongsi. Saya menghargai itu. Dan jika anda mengetahui tema Kejadian lain dengan kemampuan tatal paralaks, tinggalkan saya!

Sorakan,

Tandatangan Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector