Kajian Kerangka Kejadian – Mengapa Menggunakan Tema WordPress Bertenaga Kejadian (Oleh StudioPress) Adalah Perkara Bijak Yang Perlu Dilakukan

Saya tidak memberikan banyak penilaian 5 bintang, tetapi Kerangka Kejadian adalah pengecualian. Saya menggunakan Genesis setiap hari ketika saya bekerja di laman WordPress saya sendiri (yang ini) dan pelanggan saya. Saya selalu mengesyorkan menggunakan a Tema WordPress bertenaga Genesis kerana SEO, kebolehpercayaan, keselamatan dan ciri-ciri lain yang ada di dalamnya. Saya merangkumi semua ini dalam kajian Rangka Kerja Kejadian saya.


Inilah sebabnya Genesis layak mendapat penilaian bintang 5 yang sempurna …

Genesis Digunakan Oleh Para Profesional

Genesis disyorkan oleh pengasas WordPress, Matt Mullenweg. Terdapat dua orang lain yang menggunakan Genesis yang tidak disebutkan di laman web StudioPress: Joost De Valk (dari Yoast SEO Plugin) dan Matt Cutts (ketua spam di Google). Sekiranya ia disyorkan oleh anjing teratas di WordPress, Yoast dan Google – itu akan menjadi sia-sia.

Pilihan Besar Dari Tema WordPress Powered Genesis

Anda boleh mendapatkan tema WordPress bertenaga Genesis dari mana-mana kedai tema ini. Saya suka berpegang pada tema StudioPress kerana mereka yang membina Genesis Framework, tetapi ada beberapa tema pihak ketiga yang sangat bagus untuk dipilih.

SEO Terbina Sebenar

 • Kod ringan bermaksud masa muat lebih cepat
 • Genesis menyokong kod schema.org (diperlukan untuk coretan kaya)
 • Semua tema StudioPress telah dioptimumkan oleh pakar SEO Greg Boser
 • Sebilangan besar tema responsif mudah alih (bagus untuk SEO)

Sebab utama tema Genesis mempunyai SEO terbina dalam adalah kerana mereka menggunakan kod ringan. Ini menjadikan muatan laman web anda lebih cepat (kelajuan laman web adalah faktor kedudukan di Google). Genesis tidak dipenuhi dengan pilihan yang tidak perlu, yang sering boleh menyebabkan masa muat yang perlahan.

Disana ada tetapan SEO terbina dalam untuk Genesis, namun saya mengesyorkan menggunakan Pemalam SEO Yoast untuk mengatasi tetapan ini terutamanya kerana Yoast merangkumi a ciri analisis kandungan.

Komuniti Hebat & Sokongan

Anda tahu bagaimana terdapat banyak tutorial WordPress percuma dalam talian? Perkara serupa dengan Genesis.

StudioPress menyediakan dokumentasi untuk setiap tema untuk membantu anda memulakan, dan mereka menyiarkan kemas kini di rangkaian sosial mengenai topik yang berkaitan dengan Kejadian. Terdapat juga kumpulan media sosial pihak ketiga yang saling membantu. Dan jika anda perlu mengupah pembangun untuk membantu anda menyesuaikan tema anda, berikut adalah senarai StudioPress mengesyorkan pembangun Genesis.

Jumlah Ciri Binaan Yang Betul

 • Pelbagai susun atur halaman
 • Widget tersuai
 • Tajuk tersuai
 • Latar belakang tersuai
 • Templat lebar penuh
 • Pilihan tema

Beberapa tema WordPress dilengkapi dengan banyak ciri terbina dalam. Walaupun ini pada awalnya menarik, mereka juga terkenal kerana melambatkan laman web.

Genesis hanya merangkumi ciri-ciri yang diperlukan untuk merancang laman web yang mereka sebut sebagai “kod ringan” mereka. Yang anda perlukan hanyalah beberapa susun atur halaman, widget, dan pilihan tema untuk merancang laman web yang bagus. Anda boleh (dan harus) menggunakan pemalam sekiranya diperlukan. Teruskan membaca…

Plugin WordPress Hanya Untuk Tema Kejadian

Ulasan Kerangka Kejadian saya secara semula jadi merangkumi pemalam WordPress yang dibina khas untuk tema WordPress yang dikuasakan oleh Genesis. Sebilangan besar ini mempunyai penilaian yang sangat baik.

Saya pasti akan menggunakan beberapa plugin StudioPress. StudioPress terkenal dengan membangunkan produk terkemuka, baik tema dan plugin, jadi anda tidak perlu risau plugin itu sudah ketinggalan zaman, rosak, atau kacau dengan laman web anda.

Kebolehpercayaan & Amanah

Kemas kini automatik Genesis

Pada penghujung hari saya tidak mahu bimbang sama ada tema saya mempunyai SEO, keselamatan, atau perkara baik yang harus dimiliki oleh tema.

Saya tahu Genesis tidak hanya merangkumi ini tetapi juga dikemas kini secara automatik. Saya tahu ini akan mengurangkan kemungkinan masalah dengan laman web saya. Dan saya tahu pasukan di StudioPress tahu apa yang mereka lakukan. Saya hanya ingin berada di tangan yang baik sehingga saya dapat menangani apa yang saya mahukan, dan itulah yang anda dapat ketika anda menggunakan Genesis Framework.

Ketenangan fikiran adalah yang terbaik.

Sekarang teruskan dan layari tema WordPress bertenaga Genesis jadi anda boleh menghabiskan lebih sedikit masa untuk menjalankan laman web anda dan lebih banyak masa untuk mengembangkannya.

Sorakan,

Tandatangan Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map