Ulasan StudioPress: Tema WordPress Yang Sebenarnya Mesra SEO, Responsif Mudah Alih, Dan Dibangunkan dalam Kerangka Kejadian (Disyorkan Oleh Yoast Dan Matt Mullenweg)

03.06.2020
Tema WordPress 'Ulasan StudioPress: Tema WordPress Yang Sebenarnya Mesra SEO, Responsif Mudah Alih, Dan Dibangunkan dalam Kerangka Kejadian (Disyorkan Oleh Yoast Dan Matt Mullenweg)
0 9 мин.

Sekiranya anda mencari tema WordPress yang kelihatan hebat dan sebenarnya Mesra SEO, anda mungkin perlu melihatnya StudioPress.


Semua tema StudioPress bergerak pantas dan mempunyai kod ringan dan bersih yang menjadikan laman web anda cepat, selamat, dan berjalan lancar. Mereka dipercayai oleh lebih daripada 200,000 pengguna WordPress termasuk Yoast, Matt Cutts dari Google, dan pengasas WordPress – Matt Mullwenweg. Beberapa kedai tema sebenarnya dapat temu ramah dengan Matt. StudioPress hanya dihormati.

Saya menulis ulasan StudioPress ini kerana saya menggunakannya Tema Outreach Pro setiap hari untuk laman web saya. Kelihatannya hebat, banyak di bawah 1 tahun, dan saya tidak pernah mempunyai satu masalah yang berkaitan dengan tema. Saya telah membina lebih dari 15+ laman WordPress menggunakan tema StudioPress dan menulis 20 tutorial blog mengenai Kerangka Kejadian mereka. Walaupun terdapat banyak kedai tema WordPress dan Genesis di luar sana, saya selalu berakhir di StudioPress. Ulasan StudioPress ini berdasarkan pengalaman saya menggunakan tema mereka bersama dengan petua praktikal untuk membantu anda menyesuaikan tema ANDA.

tema-mesra-wordpress-mesra

Berikut adalah 15 sebab anda harus memilih StudioPress untuk membina atau merancang semula laman WordPress anda:

 1. Mesra SEO
 2. Kebolehpercayaan
 3. Ringan
 4. Responsif Mudah Alih + HTML5
 5. Keselamatan
 6. Kemudahan Akses Sedia
 7. Reka Bentuk Hebat
 8. Dikuasakan oleh Kerangka Kejadian
 9. Kemas kini automatik
 10. Tetapan Tema
 11. Plugin Kejadian
 12. Dokumentasi
 13. Tutorial Youtube
 14. Sokongan Komuniti
 15. Pembangun Kejadian

1. Mesra SEO: Kod Bersih = Kurang Masalah Teknikal

SEO sebenar yang anda dapat dengan tema StudioPress adalah kod bersih yang menjadikan laman web anda berjalan pantas, responsif, selamat, dan lancar. Ini tidak seperti kedudukan anda akan meroket jika anda menggunakan StudioPress (atau tema apa pun). Tetapi hakikatnya kebanyakan laman web mempunyai masalah teknikal yang mungkin dapat dicegah sekiranya kod tema ditulis dengan lebih baik. Mengelakkan masalah teknikal Oleh itu, TIDAK menguntungkan SEO dan ia juga meningkatkan pengalaman pengguna, masa penggunaan, keselamatan, dan dapat menjimatkan BANYAK wang anda dengan menyewa pembangun untuk memperbaiki kesilapan.

studiopress-seo

Genesis Framework memang disertakan sendiri Tetapan SEO tetapi seperti tema apa pun, anda lebih baik mengkonfigurasi Plugin SEO Yoast. Genesis juga dilengkapi dengan schema.org untuk coretan kaya tetapi anda lebih baik menggunakan pemalam seperti Skema Semua Dalam Satu (percuma tetapi minimum) atau Coretan Kaya WP (premium dan kukuh). Plugin ini akan melakukan pekerjaan yang lebih baik tidak kira tema apa yang anda pilih. Jangan tertipu apabila pembangun menampar perkataan “Mesra SEO” pada tema WordPress mereka. Cara terbaik untuk mengetahui adalah mengikuti apa yang digunakan orang WordPress teratas, dan itulah sebabnya orang seperti Yoast dan Matt Cutts dari Google menggunakan Genesis Framework oleh StudioPress.

2. Kebolehpercayaan: Dipercayai Oleh 200,000 Orang Yang &# x2665; Kejadian

Ada banyak yang boleh dikatakan mengenai membeli tema dari syarikat ternama (berbanding dengan pembangun bebas di ThemeForest). StudioPress kini mempunyai lebih dari 200,000 pengguna yang mempercayainya untuk membuat pembaruan dan penambahbaikan berterusan terhadap tema dan Genesis Framework mereka. Faktor kebolehpercayaan sahaja dapat menjimatkan berjam-jam anda untuk menangani masalah teknikal, dan kemungkinan tema WordPress anda akan dihentikan atau lebih buruk lagi, ditinggalkan.

@jm_cook @Skitzzo Saya membeli Genesis. Orang AM telah menghantar contoh tema bertahun-tahun yang lalu. Saya membayar balik (kad hadiah) orang yang memberi saya nasihat.

– Matt Cutts (@mattcutts) 27 Jun 2013

@bgardner kerana ini akan membuat orang berfikir bahawa saya lebih menyukai Genesis daripada kerangka tema lain. Oh tunggu, itu benar;) – Joost de Valk (@yoast) 31 Januari 2012fas

Dengan StudioPress kemas kini saya selalu berjalan lancar …

wordpress-plugin-kemas kini

Saya boleh mempercayai mereka untuk mengeluarkan kemas kini yang kerap pada Kerangka Kejadian…

genesis-kemas kini

Manakala Tema ThemeForest dibina oleh pemaju bebas yang mungkin tidak boleh dipercayai. Ini adalah tema ThemeForest yang saya gunakan untuk laman web saya (yang anda gunakan). Ini akhirnya dihentikan, tidak ada kemas kini yang dilepaskan, dan saya mula mengalami kesalahan teknikal. Saya terpaksa merancang semula laman web saya menggunakan tema Outreach Pro oleh StudioPress yang memakan masa berminggu-minggu, tetapi jangka panjang ini merupakan rahmat yang menyamar. Anda bagaimanapun, mempunyai pilihan untuk mengelakkan kesilapan itu.

tema yang dihentikan

3. Ringan: Tidak Lagi Kod Kembung Melambatkan Anda

Sebilangan besar tema StudioPress tidak termasuk portfolio, kod pendek, dan ada juga yang tidak termasuk slaid. Daripada menjadikan ciri-ciri ini dimasukkan ke dalam tema anda (yang menyusahkan masa muat anda), anda akan bergantung pada plugin untuk hanya menambahkan fungsi yang anda perlukan. Inilah keseluruhan konsep ringan. Pengekodan StudioPress juga terkenal sehingga anda dapat memastikan laman web WordPress bertenaga Genesis anda akan dimuat serta-merta. Tambang biasanya memuat dalam .8s semasa diuji di GTmetrix.

Laporan Kelajuan WordPress GTmetrix

4. Mudah Alih + HTML5

Semua tema StudioPress bergerak pantas dan semuanya kecuali 1 (Fokus Pro) adalah HTML5 …

Digital-Pro-Tema-oleh-StudioPress

5. Keselamatan: Kod Disemak Oleh Pembangun Teras Mark Jaquith

Saya akan mengakui bahawa saya tidak tahu banyak mengenai keselamatan ketika berkaitan dengan pengekodan (hanya perkara umum seperti menukar nama pengguna pentadbir anda, memasang pemalam keselamatan seperti Wordfence, dll). Tetapi saya tahu StudioPress membawa pakar keselamatan dan pemaju WordPress utama Mark Jaquith untuk mengkaji dan mengubah tema mereka. Ini bagus kerana laman WordPress menjadi sasaran baru-baru ini.

studio-tema-keselamatan

6. Aksesibilitas Sedia (Bagi Orang yang Termasalah)

Ini menjadikan laman web anda adalah lebih senang dibaca oleh orang yang cacat penglihatan, cacat pendengaran, atau buta warna. Perkara-perkara kecil seperti membuat teks kontras tinggi berbanding warna latar belakang, atau menjadikan navigasi anda dapat dipilih dengan papan kekunci. Ini bukan faktor penarafan di Google (namun sekurang-kurangnya) tetapi menjadikan laman web anda lebih mudah untuk kumpulan orang ini.

aksesibiliti-siap-wordpress-tema

7. Reka Bentuk Menakjubkan Dengan Pilihan Tema yang Banyak

Saya memberi jaminan bahawa terdapat pereka WordPress yang lebih baik daripada saya, tetapi laman web saya adalah versi StudioPress yang disesuaikan Tema Outreach Pro. Lihat laman utama saya atau lihat pameran bahagian di StudioPress untuk melihat laman Kejadian yang dirancang menggunakan tema StudioPress.

penyesuaian tema-pro-studiopress-tema-penyesuaian

8. Dikuasakan oleh Kerangka Kejadian

Semua tema StudioPress dibina dalam Kerangka Kejadian. Ini serupa dengan tema ibu bapa dan memudahkan pengembangan tema anak anda (yang anda pilih di StudioPress). Dengan menggunakan Genesis anda membenarkan StudioPress membuat kemas kini berterusan ke Genesis Framework yang memastikan laman web anda berjalan dengan lancar. Ini pada dasarnya membantu dengan semua yang disenaraikan dalam ulasan StudioPress ini. Awak boleh ketahui mengenai kerangka tema pada siaran Pemula WP ini. Yakinlah, Genesis adalah antara yang teratas kerangka kerja dihormati dalam komuniti WP.

kerangka genesis

9. Kemas kini automatik: Satu Perkara Yang Tidak Perlu Bimbang

Sebaik sahaja anda memasang tema anda, anda boleh mengaktifkan tarikh automatik dalam tetapan tema Kejadian anda:

genesis-automatik-kemas kini

10. Tetapan Tema: Pandangan Dalam

Semua tema StudioPress mempunyai tetapan tema Genesis yang boleh anda eksport dan import untuk digunakan di beberapa laman web Genesis. Seperti yang anda lihat tidak ada banyak pilihan seperti tema yang mantap seperti Avada di ThemeForest, tetapi seperti yang saya katakan, itulah konsep tema ringan.

pilihan tema studio

11. Genesis Plugin (Juga Ringan)

StudioPress mempunyai pelbagai Pemalam Genesis Saya pasti akan menggunakan untuk menyesuaikan tema StudioPress anda. Sebilangan besar mereka mempunyai penilaian tinggi kerana mereka ringan sehingga anda tidak perlu bimbang mereka memperlahankan laman web anda. Sekurang-kurangnya saya akan melihat plugin Genesis ini:

plugin studio-genesis

12. Dokumentasi Padu Untuk Memulakan Anda

The dokumentasi StudioPress mempunyai untuk Genesis Framework dan tema mereka sangat membantu. Sebaik sahaja anda membeli tema, anda akan dapat mengaksesnya arahan persediaan. Di sini mereka akan menunjukkan cara memasang tema anda, mengimport kandungan demo, menyiapkan laman utama, tetapan SEO Genesis, menggunakan lajur, dan tutorial lain. Berikut adalah arahan yang saya dapat untuk Outreach Pro.

arahan jangkauan-pro-persediaan-

13. Tutorial Youtube Untuk Hampir Setiap Tema

Oleh kerana StudioPress begitu popular, BANYAK orang telah menggunakan tema mereka. Anda biasanya dapat mencari tutorial Youtube yang menunjukkan kepada anda cara menyiapkan tema StudioPress anda terutama jika sudah lama digunakan (seperti Executive Pro, Eleven40 Pro, Parallax Pro, lain-lain). Berikut adalah tutorial Youtube hebat oleh Lisa Irby yang menunjukkan kepada anda cara menyesuaikan mana-mana tema Genesis WordPress:

14. Sokongan Komuniti: Sertai Kumpulan Facebook!

Sekiranya anda membeli tema StudioPress, anda mesti menyertai Genesis Facebook Kumpulan Facebook. Mereka sangat membantu dan pasukan StudioPress menyiarkan kemas kini berkala mengenai siaran tema baru, petua, dan berita lain mengenai Kerangka Kejadian. Sekiranya anda mempunyai soalan atau masalah yang berkaitan dengan apa sahaja Kejadian, ini adalah salah satu Kumpulan Facebook yang paling banyak saya sertai.

genesis-wordpress-facebook-group

15. Banyak Pembangun Kejadian Sekiranya Anda Memerlukan Bantuan

StudioPress mempunyai senarai mereka sendiri Pembangun Kejadian tetapi saya bekerjasama dengan Pronaya yang jauh lebih murah ($ 40 / jam) dan telah membantu saya membina lebih dari 15 laman WordPress dalam Genesis Framework. Kami telah bekerjasama selama 5 tahun dan anda boleh mempekerjakannya freelancer.com (hanya mendaftar dan cari pengguna bdkamol). Dia tinggal di Bangladesh tetapi jika anda tidak keberatan dengan perbezaan waktunya, dia boleh berbahasa Inggeris dengan baik dan biasanya menyelesaikan kemas kini dalam 1-2 hari. Dia boleh memasang tema anda, menyesuaikannya, dan melakukan semuanya Pengoptimuman kelajuan WordPress projek untuk saya.

pronaya-freelancer

Memilih Tema StudioPress

saya akan berdasarkan keputusan yang anda suka. Walaupun beberapa tema khusus untuk industri, kontennya tetap akan ditukar. Oleh itu, jangan mendasarkan keputusan anda hanya pada kandungan. Outreach Pro diiklankan sebagai tema gereja tetapi saya menggunakannya sebagai laman web pemasaran dan menyukainya. Jelas sekali hartanah, WooCommerce, pendidikan, dan sekata tema paralaks unik untuk jenis laman web, tetapi tema pelbagai guna boleh disesuaikan untuk mana-mana industri.

 • Perniagaan: Pro Eksekutif, Pro Pro, Digital Pro
 • Ejen Harta Tanah: Ejen Berfokus, Ejen Press
 • Umum Blogger: Eleven40 Pro, Enam belas Sembilan
 • Food Blogger: Foodie Pro, Brunch Pro, Daily Dish, Wellness Pro, Cook’d Pro
 • Majalah / Berita: Metro Pro, Pro Pro, Majalah Pro
 • Parallax: Parallax Pro, Altitude Pro
 • Restoran: Cafe Pro
 • Pendidikan: Pro Pendidikan
 • WooCommerce: Jessica, Divine, Gallery Pro, Glam Pro

Lihat Tema StudioPress

Pakej Pro Tema All Plus: Dapatkan Semua 55+ Tema StudioPress

Pakej Semua Tema StudioPress Pro Plus merangkumi semua tema StudioPress dengan harga $ 499.95 + $ 99.95 / tahun selepas itu. Ini pek tema merangkumi semua tema pihak ketiga dan masa depan dalam koleksi mereka. Saya dapati banyak pertunjukan dengan bayaran lebih tinggi melibatkan syarikat yang ingin menggunakan Genesis, jadi menjadi pembangun WordPress (dan pembangun Genesis) dapat menjadikan anda lebih banyak pelanggan sendiri.

Pakej StudioPress Pro Plugin All Theme

Laman Web Pameran: Lihat Versi Disesuaikan Setiap Tema

Menggunakan pameran bahagian di laman web StudioPress untuk melihat versi setiap tema yang disesuaikan. Terdapat pilihan di sebelah kanan halaman di mana anda boleh menapis mengikut tema (dan anda akan melihat beberapa laman web kelihatan berbeza daripada tema, menunjukkan betapa fleksibelnya).

penapis studio-pameran-paparan

pameran studio

Lihat Tema StudioPress

Itu sahaja yang saya dapat! Sekiranya anda mempunyai pertanyaan mengenai tinjauan tema StudioPress saya, Kerangka Kejadian, atau tema tertentu, beri saya komen dalam komen dan saya dengan senang hati akan membantu anda. Sebaik sahaja mengetahui tentang StudioPress, saya jatuh cinta (seperti yang mereka katakan). Tetapi serius, saya sangat gemar bekerja dengan tema mereka dan ini pasti menjadikan hidup saya lebih mudah terutamanya dari aspek reka bentuk.

Sorakan,

Tandatangan Tom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Понравилась статья?
  Комментарии (0)
  Комментариев нет, будьте первым кто его оставит

  Комментарии закрыты.

  Adblock
  detector