Ulasan Zigzagpress: Tempat Yang Padat Untuk Tema Kejadian yang Bergaya (Banyak Dengan Portofolio dan Kod Pendek Buatan Dalam)

Jadi anda mungkin pernah mendengar Zigzagpress, tempat yang agak baru untuk membina tema WordPress di StudioPress ’ Kerangka Kejadian.


Setelah membina lebih dari 10 laman WordPress bertenaga Kejadian menggunakan tema Zigzagpress, saya harus mengatakan … mereka CEPAT mudah dikerjakan dan kebanyakan dilengkapi dengan portfolio terbina dalam dengan kod pendek. Ini dapat menjadikan mereka lebih mudah untuk menyesuaikan mana yang hebat terutama bagi mereka yang tidak mahu bergantung pada pemalam untuk menambah portfolio, butang, lajur, akordion, kotak pasukan dan sebagainya.

Kemas kini: Sejak Zigzagpress dijenamakan semula, saya mendapat banyak laporan mengenai mereka menghapus tema pelanggan dan menjadikannya membelinya semula, bersama dengan sokongan yang perlahan. Saya masih menggemari reka bentuk tema mereka dan fakta yang dibina dalam Genesis Framework, tetapi saya cadangkan untuk tetap menggunakan StudioPress. Sebagai ahli gabungan, penukaran saya menurun kepada kurang daripada .5% yang bermaksud lebih sedikit orang yang membeli tema dari Zigzagpress. Nampaknya mereka memerlukan sokongan yang lebih baik dan melayan pelanggan dan sekutu mereka dengan lebih baik.

Komen dari salah seorang pembaca saya:

“Zigzagpress: demo yang indah, backend yang ketinggalan zaman dan… tanpa bayaran balik !
Saya sendiri telah membeli tema “Hilang”, yang kelihatan sangat menarik dalam demo. Tidak ada panduan pengguna terperinci yang tersedia tanpa membayar (pautan “dokumentasi” menghantar kembali halaman tema), jadi saya tidak tahu banyak mengenai konfigurasinya. Saya membuat kesilapan untuk membelinya, dan … sungguh mengecewakan ketika saya memasang tema !

Tidak ada kawasan widget untuk halaman depan, secara keseluruhan sangat sedikit kawasan widget, kesalahan yang saya hasilkan pada beberapa hosting (PHP5.6 dan 7.1) … Secara keseluruhan backend berasal dari beberapa tahun yang lalu dan sepertinya tidak dikekalkan, sehingga ia tidak stabil dan tidak sesuai dengan konsep reka bentuk WordPress masa kini.

Oleh itu, saya menghubungi sokongan pelanggan untuk mendapatkan bayaran balik, memohon semua hujah tersebut. Tahu tak ? Setelah meminta saya membuka tiket (tergila-gila pada produk yang baru dibeli), dan selalu mengelakkan topik pembayaran balik, mereka berhenti menjawab saya, sehingga dua minggu selepas itu, saya mengancam mereka untuk mendedahkan pengalaman saya. Mereka segera menjawab bahawa tidak ada pengembalian wang yang akan diberikan, hanya pertukaran dengan tema Zigzagpress yang lain. Kesimpulan: Saya telah kehilangan $ 45, dan saya berharap bahawa pengguna kecewa yang lain akan membuat mereka terdengar, sehingga syarikat ini tidak terus menyesatkan pelanggannya dengan cara ini. “

Zigzagpress kini mempunyai 25+ tema Genesis yang SEMUA responsif mudah alih dan disokong oleh penyemak imbas utama. Sebilangan besar direka untuk perniagaan / blog tetapi mempunyai pasangan majalah, e-dagang, dan tema paralaks. Sebilangannya digayakan khas untuk jurugambar.

Mengapa saya menulis ulasan ini?

Saya menulis ulasan Zigzagpress ini berdasarkan pengalaman saya menggunakan tema mereka untuk membangunkan laman web untuk diri saya dan juga pelanggan. sudah biasa Prestige, Kesedaran, Bilik Pameran dan Zen. Berikut adalah beberapa sorotan utama dan mengapa saya berpendapat tema Zigzagpress Genesis adalah pilihan yang tepat.

Portfolio Built-In Untuk Sebilangan Besar Tema (Dengan Pelbagai Susun atur)

Inilah portfolio di Tema kesedaran yang merupakan salah satu kegemaran saya. Ia dilengkapi dengan penapis dan kategori untuk disusun, dan pelbagai susun atur portfolio (2, 3, dan 4 lajur)…

susun atur portfolio-zigzagpress

Kod Pendek Pra-Gaya = Tambah Elemen Tanpa Kod

Banyak tema Zigzagpress dilengkapi dengan pelbagai kod pendek yang membolehkan anda menyesuaikan halaman / catatan dengan pelbagai jenis kandungan dengan cepat dan mudah.

Kelebihan untuk menjadikan tema ini terbina dalam adalah tema mereka Gaya CSS dirancang terlebih dahulu agar sesuai dengan warna dan gaya tema. Plugin kod pendek akan berfungsi, tetapi memerlukan penyesuaian CSS jika anda mahu ia sesuai dengan tema anda. Mempunyai kod pendek terbina dalam adalah lebih mudah.

Kod pendek di bawah ini juga berasal dari tema Mindfulness…

kod pendek zigzagpress

Butang

butang zigzagpress

Ajakan Bertindak

seruan tindakan zigzagpress

Pelanggan

kod pendek-pelanggan-zigzagpress

Lajur

susun atur lajur zigzagpress

Senarai

zigzagpress-list-kod pendek

Kotak Pemberitahuan

kotak pemberitahuan zigzagpress

Susun atur Blog

susun atur blog-zigzagpress

Peti Perkhidmatan

kotak-perkhidmatan zigzagpress

Gelangsar

zigzagpress-slider-shortcode

Akordion, Togol, Tab

zigzagpress-akordion-tab

Kotak Pasukan

kotak-pasukan-zigzagpress

Testimoni

zigzagpress-testimoni

Sebilangan besar Tema Zigzagpress Mempunyai Pelbagai Susunatur Halaman Utama

Tema Zigzagpress dilengkapi dengan pelbagai susun atur, lebih banyak daripada yang lain. Prestige dilengkapi dengan 9 susun atur beranda, susun atur 3 halaman (mis. Bar sisi kanan), 2 susun atur blog, dan 3 susun atur portfolio. Sekiranya anda mencari lebih banyak lagi, lihat percuma Plugin Genesis Layout Extras.

Susun atur Tema Prestige

Penyesuaian Tema (Sebelum Dan Selepas)

Selalu membantu melihat seperti apa demo sebelum dan sesudah disesuaikan. Ini adalah laman web WordPress yang saya kembangkan Pelari Perundangan Inc. menggunakan Tema Zen dari Zigzagpress.

Sebelum Penyesuaian Tema

Tema Zen - Zigzagpress

Selepas Penyesuaian Tema

Tema Zen Zigzagpress Selepas Penyesuaian

Awak boleh lawati laman web untuk melihat pelbagai halaman dan gaya yang saya gunakan – hanya untuk memberi anda idea tentang bagaimana tema kelihatan ketika disesuaikan. Laman web ini mempunyai waktu muat halaman sekitar 2.2 saat yang bagus, tetapi dapat dikurangkan lebih banyak lagi jika plugin di-tweak.

Pilihan Tema: Pandangan Dalam

Banyak tema Zigzagpress disertakan pilihan tema yang membolehkan anda menyesuaikan elemen tertentu di laman web anda tanpa mengedit kod. Ini tidak selalu sama untuk setiap tema tetapi berikut adalah pilihan tema yang disertakan dengan Zigzagpress ’ Tema bilik pameran:

Tetapan Rumah

Pilihan Tema Zigzagpress Showroom

Tetapan Penampilan

Pilihan Penampilan Zigzagpress Showroom

Tetapan Tayangan slaid

Pilihan Tayangan Tayangan Ruangan Zigzagpress

Tetapan Footer

Pilihan Footer Zigzagpress Showroom

5 Tema Zigzagpress Kegemaran Saya

Kesedaran – tema yang sama dipamerkan sepanjang tinjauan Zigzagpress saya. Ini adalah tema serbaguna dengan banyak pilihan, kod pendek, susun atur beranda, susun atur halaman bawah, dan pelbagai susun atur portfolio. Saya telah menggunakan Mindfulness sebelum ini dan sangat mengesyorkan tema ini.

Tema Kesedaran

Prestige – Tema pelbagai guna dengan seberapa banyak ciri seperti Kesedaran. Menu navigasi mempunyai sedikit teks di bawah setiap satu, yang memberikan sentuhan yang bagus.

Tema WordPress Mesra Prestige SEO

Galeri – Tema berasaskan foto terutamanya untuk jurugambar.

Tema Fotografi Kejadian Galeri

Neo – tema pelbagai guna yang lain.

Tema Neo Genesis Anak

Bijou – satu lagi tema pelbagai guna, tetapi saya telah melihat banyak jurugambar menggunakan ini.

Tema Bijou Genesis Anak

Harga

Harga Tema Zigzagpress

Saya mengesyorkan sama ada membeli satu tema dengan harga $ 49 atau mendapatkannya keahlian selamanya dengan harga $ 349 yang merangkumi semua tema Zigzagpress, kemas kini seumur hidup + sokongan premium, dan semua tema masa depan dari Zigzagpress. Ini adalah antara yang terbaik Pek tema WordPress Saya dapati terutamanya kerana StudioPress sekarang caj adalah bayaran berulang. Perlu diingat bahawa anda perlu membeli Kerangka Kejadian di atas tema anda. Jumlah kosnya harus mencapai sekitar $ 110 yang rata-rata ketika membeli tema Genesis dengan kerangka kerja.

Kesimpulannya

Saya suka bekerja dengan tema Zigzagpress dan saya terus mengesyorkannya kepada pelanggan dan pembaca blog saya. Mereka pasti ada di kedai tema 2 teratas saya secara keseluruhan. Tema mereka bersih, kod pendek menjadikannya mudah, dan mereka tidak mempunyai warna seperti kotak Kejadian. Zigzagpress dan Genesis Framework adalah kombinasi yang berjaya.

Lihat Tema Zigzagpress

Apa pendapat anda? Adakah anda pernah menggunakan tema dari Zigzagpress dan apa yang anda suka atau tidak sukai dari mereka? Sekiranya anda mempunyai pertanyaan atau maklum balas mengenai ulasan Zigzagpress saya, atau memerlukan bantuan untuk mencari tema Kejadian yang bagus, tinggalkan saya di komen.

Sorakan,

Tandatangan Tom

>

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map